packaaaar

Jag har blivit en riktig kung på att laga pasta nu när inte mamma och pappa är hemma. Jag är väldigt nöjd måste jag säga! I Måndags blev den dock lite överkokt och idag är andra gången vi äter det så ska egentligen inte säga för mycket! 
  Något jag kan säga mycket om är att jag hatar att PACKA jävla skit alltså , tar med mig alldeles för mycket! Kläder jaga ldrig använder följer med ändå..

det jag lyckats packa än så länge av det som skulle med är ...

Luftmadrass
träningskläder
fotbollsskor
schampoo
balsam


Klädproblemet står i sig , kan fan inte ta med allt.

Jag ska dock ha med min dator för jag somnar mycket senare än alla andra så prison break och jag ska hålla varandra sällskap i natt ;)

Hörs nog mer senare.. annars hörs vi lite då & då och jag ska försöka lägga in bilder under lägrets gång :)

Ha det fiiiint

Kväll

Heeej alla..

Blev visst ett inlägg till ändå! Just nu kollar vi på we own the night, lurade på oskar den men han verkar intresserad faktiskt :) Tidigare ikväll så begav vi oss till det gyllende M:et som oskar kallar det, och jag fick köra båda runderna. Och vi ska snacka med min mamma och pappa om jag kan få köpa Ollies bil :D för då håller han den till mig :D 40 000 , och den har gått 5000 mil, årgång 00  :D jag vill vill vill:D farthållare och stark motor , I love that car :D

Men i allafall på donken var det sjukt mycket folk och oskar hade beställt 3 cheeseburgare men han fick vänta så sjukt länge tills han äntligen fått dom, så var han så sur så han kastade gurkan i bordet haha , sen precis efter så kommer en tjej trotas att oskar fått sina tre , hon bara jaha  du ahr redan fått tre ? Oskar svarade då lite surt, ja ! Hon bara jaha men vill du haen extra så skämtade oskar med henne han bara ja minst, hon bara ja okej men ta en QP också haha ! sånn sjuk tur ! Jävla krängare han är dessutom! Hem kom vi till slut i allafall :) och nu har jag typ masserat ollie i över en halvtimme , så ska kräva lite nu av honom innan det blir sängen  !

Sov gott..

Pusssissss <3


:D

helvete!  Har aldrig någonsin varit så dålig som jag var på fotbollen idag, efter denna träningen så känner jag för att sluta! Jag hade inte mitt knäskydd idag för glömde det hemma så vågade inte gå på, skjuta eller passa ! Jag ä inte den som skriker Fitta rakt ut haha men idag sa jag det ena och det andra.. galen blir jag!

 
Nu ska jag hämta upp tvätten och sen så ska jag se om jag hittar den 2 m breda madrassen ;) så man kan leva som en kung i helgen ;)
Sen kör vi till Ängelholm.. men Oskar kska fan inte med om inte jag kör..

Ha det gött.. det ska inte jag ha..

Kortis

Jobbig natt igen! Jag somnade vid 4 och vid 7 så vaknar både jag och svante , och då inser jag att 3 timmar är för lite så jag somnade om och sov till 10 typ. Vi sov dessutom i sofforna i natt .. SVante i den stora och jag i den lilla.. vaknade av att jag hade så sinnessjukt ont i nacken så jag fick lösa det på annat vis, la mig tillslut på golvet :) 
   Svante ska snart in till helsingborg men jag pallar inte följa med så jag ska in till Ählm och ta ut pengar och lite sånt, sen ska jag till Alexs jobb och hålla henne sällskap medan hon stänger, sen beger jag mig till träningen, pallar egentligen inte men måste!

   Måste hitta luftmadrass idag med till mig pch sofia.. annars blir det en obekväm helg.. 

nu ska jag säga hej då till svantis...

Ha dte bääst!

Sen onsdagkväll eller tidig torsdagmorgon!

Mötte upp svante halv nio, vi åkte till Bogarts och hyrde film.. Marley & ME gadh jag bölade i sönder i slutet ! SHit helt underbar härlig charmig film! Fast jag gråter till air bud med så ja jag som är känslig antar jag!
  Nu ska vi kolla på she´s the man så jag blir lite gladare huhu!

I alllafall, innan idag så bestämde vi oss för att käka något, men så ångrade vi oss för vi viar inte hungriga , precis nä vi kommit hem från ählm så blev vi hungriga och stack tillbaka dit och handlade.. snacka om beslutsångest! Var itne ens gott !

   Nu ska vi se denna filmen sen sova tror jag .. beror på Svante .. imorgon ska jag träna på morgonen och sen fotboll på kvällen.. däremellan ska vi nog träffa Isabelle :) Längesen sist!

Sov gott people!

Peace.


Visst är hon snygg ? Hon fyller 19 år gammal den 10 aug, och önskar sig ett trevligt manligt umgänge från mig. Hon är mycket trevlig, ser bra ut, har humor, spelar innebandy (såklart, ) , gillar att festa , umgås med vänner , bor tillfälligt i Hbg men flyttar snart hem till Åstorp igen. Hon söker dig som är snygg, sexig, singel, mogen, har pengar (inte ett jättestort måste , va inte fattig!) , gärna körkort men det är inget krav , är du en hårt arbetande kille/man så är det ett plus. Hör av dig här så ger jag dig hennes nummer om jag anser att du är något för henne :)

Just det hennes namn är Elin "Svante" Svantesson !


=)

Nu är en shoppingrunda med Blegel avklarad :D  hon handlade en massa men jag kunde faktiskt säga nej till en snygg röja jag hittade på vero men sen så köpte jag en mysig på HM ! :) sen så slösade jag faktiskt itne mer pengar :) stolt, så denna rundan gick typ på 250 kr =) gött..:D

     Jag ska börja fixa lite här hemma och packa lite inför helgen , sen så kommer Svante :D så blir det myspyskväll med henne hela kvällen , hon sover här sen :)

Hörs.. Pusss

Niggro.

Livet hade aldrig varit så här tomt om du inte kommit och förstört allting ! Att vara vän med någon har aldrig varit så här tufft :(!


Kvällen har varit mycket trevlig :) Jag fick köra oskars bil hem från Ählm idag och en liten extra runda :D gillade det enormt :D Hans Nissan skyline har körförbud ett tag till men sen så jävlar ska jag få köra snabb bil =)

Söta Svante ringde innan och pratade om en bartenderutbildning som vi kanske ska ge oss på i oktober.. utbildningen varar i en månad och kostar 12 000 pesetas , visst mucho money men ändå en utbidningpå n månad och en av världens bästa skola! Jag är fett på just nu men vågar inte ansöka förren mamma och pappa kommit hem :) 

Morgondagens planer är som så att Alexsandra och jag ska geshoppen lite :) och på kvällen ska jag vara med Svante :) får se om Stoffsi och Matte hänkar på :) och kanske Bleggan också :)


Ikväll har madde lekt med mitt hår och det blev negrostyle ;) haha as coolt.. här kommer lite bilder! Watch and enjoy ;)


Bilder från vår lilla myskväll och från frisyren.

  Graaaaaaooow...

  Den nakna kocken..
  west-side yaaao!
huhu , as mysig är frillan :)

Nu ska jag gå in och kolla så inte oskar rotar runder på mitt rum.. han är där inne och bytar om , och mitt rum är typ stökigast i världen så man får se ett och annat där inne är jag rädd för..


Kommer upp en rolig film på fejjan sen med :)

Nu är det nattbad :) Natti..

Pusssar


=)

Sv; Maria -  haha stackare :) Hade jag kommit dit så hade ju jag fått sitta ensam eftersom du stack :( :)


Har hängt här hela dagen , inte orkat göra någonting! Oskar och jag småbråkade om vilken motor jag hade i min golf och det slutade med att Oskar tog med mig ut i audin så jag skulle få känna på strkare motor.. nästa vecka har han lovat att jag ka få åka/köra hans skyline, som drar vissa ferrari t.om ;) jag kommer dö :D !

Nu väntar vi på att oskar duschat klart sen så ska han komma hit så ska jag få köra audin till stan så ska vi handla så ska vi grilla och så ikväll:) Ibland tycker jag om Oskar mycket hhu..  nu ska jag bädda sängen ifall att man får sällskap i natt igen :)

Haha på tal om nattsällskap , kom och tänka på en sjuk sak som hände för många år sedan , då vi var ett gäng här och kollade film, det här med blinddates är verkligen ingenting jag rekomenderar , Jag hade snackat md en kille som joel också kände och den idioten bara tog bussen hit en kväll och påstod att ahn skulle sova här.. och det var fan den fulaste och mest mobbade killen jag någonsin sett .. jag fick tvinga Maria att sov här den natten för jag vägrade vara ensam med honom haha ! Så vi tog två madrasser och la en BAKOM soffan haha , där fick han ligga och jag och Maria delade på en annan på andra sidan soffan haha! Oskar tyckte vi var sjukt elaka sen mn vafan , aah störd kille!
 Say no to blinddates:)

Kortis..

Har precis vaknat... Jag , Madde & Oskar somnade i soffan vid 3-4 i natt .. sen vid sju imorse kanske , så flyttade vi alla upp och la oss i mamma och pappas säng... så har vi sovit där tills nu typ.. eller jag gick ner tidigare och la mig i soffan för jag mådde grymt dåligt innan har återigen åkt  på en mega förkylning , inte alls kul! Får allt skit nu så måste förbättra immunförsvaret känner jag annars ligger jag väl illa till när svininfluensan kommer.. uh! 

  Dagens planering är väl att fixa frulle nu kanske, sen gå ut och gå/springa , sen städa och sen träna fotboll.. ska kräva Oskar eller Madde på lite nackmassage med :P huhu ...


 Vi hörs igen när jag är piggare .. Pyss



Segt nät..

Nu kollar vi på en äcklig film, Alive.. ( Är det den du snackat om Blegel?) Oskar som valde film så bara att bita ihop men den verkar ändå lovande! Jag behöver hjälp med mitt internet det är alldeles för segt! Något som är fel helt klart..
   Haha , Oskar ringde Hagdahl innan för att fråga hur han hade det i lumpen , hahah han sa "jag bara står på samma ställe hela tiden och alla bara skriker på mig" nawe haha , så gulligt.. han är deras nya lilla bitch där inne .. men stackare , haha .. hemlängtan snart kanske !!

   Tycker huset är lite tomt utan Emmsi faktiskt..:( saknar redan min lilla unge ..:/ men Oskar är ju här och han är som ett barn.. och madde är som en sur mamma;) thhihi..

  Nu ska jag plocka ut ett tvspel som jag ska skicka med posten i veckan , och sen ska jag kasta nintendot hårt i väggen! trött på allt nu..


glömde skriva innan att om ni ska pierca er , gör det på gecko i hbg, fy för en av sveriges snyggaste killar som jobbar där .. han var så snygg så jag tror fan jag ska pierca mig överallt.. gaaadh , snyyyyyggg!

Pusss och godnattkram..


En dag till i Helsingborg

Trots att hela helgen spenderats i Helsingborg så har jag inte fått nog.. jag åkte in till Svante och träffade henne :)sen gick vi ner till stan och var inne i Teliabutiken i över en timme :O Svante skulle köpa en ny mobil (iphone) vill ha ! :D sen gick vi hem till henne och flamsade en massa, sen så körde vi en sväng i helsingborg :D har varit där länge idag , men har saknat henne så sjukt mycket så gjorde ingenting <3  När jag skulle köra hem så körde jag jättevilse :( haha amnade vid filborna, högaborg, Sofiaberg och ja allt möjligt, säkert en halvtimmes vilse runda.. och Svante sa att jag kunde ringa henne om jag inte hittade hem.. men den päran hade så klart upptaget på hennes telefon! Fick ringa pappa som hjälpte mig tillbaka till centrum :P

   Nu är jag hemma en snabbis .. fattar inte varför jag skriver här för jag måste verkligen ut och springa en runda nu.. ska hämta sofia vid åtta i Ählm så blir en jättkort men snabb runda :) Så vi får höras :)


Ha det fint <3


Pusss

Boy I want to make you sweat!

  Hola sexy.

Jobbig morgon alltså.. vaknade av att emma sprang in och sa hej då till mig kl 06 på morgonen .. sen när jag väl somnat om kommer mamma och pappa.. sen när jag somnat om igen då kommer Emma in igen för att berätta att hon ska åka på semester.. som om jag inte visste.. somnade omoch fick sova någon timme.. men då ringer paps och säger att hans personsökare från brandkåren piper 09.00 och att jag måste stänga av den.. så jag gick upp och la mig på mamma och pappas rum. Jag vaknade senare av att det pep, och sen började kattjävlen skrika om att den ville in så fick gå upp. Sofia ringde och väckte mig kl 10.. Gick och la mig ja då ringer min "farfar" och ville att jag skulle följa med han och shoppa lite till farmor. Så jag gick upp , körde och hämtade Sofia och mötte sen upp honom utanför Maxi så handlade vi lite sen hem och nu sitter jag här. Måste in i duschen för sen ska jag köra till söte Svante i helsingborg och så sa jag vara med henne lite idag <3 :)

Ikväll ska jag hämta sofia på träningen och sen ska jag själv träna lite :)

Hörs under dagen,

Pusss

A whole new world.

 Keep your friends close, but keep your frenemies closer!







Kolla denna haha , han gör rösten till både tjejen och killen i låten "a whole new world" som är med i Alladin... han kan verkligen sjunga som en tjej! huhu! kommentera!

:)



Bästa låten just nu , The Fray - Never say never.. inte jätteny men braaaaa:D

Imorgon rycker en massa vänner in i lumpen :(  
Patrik, Erik, Johan, Isak, Daniel, Charlie, Hagdahl och många fler...  Får hoppas att de ´har de bra där..nu är de väl inne konstant två veckor tror jag , sen är de i allafall hemma på helgerna .. Tråkigt att man i alla fall inte hunnit träffa Patrik mer än en gång denna veckan nu när han rycker in och allt :/  Jag, alexs & Aid mfl får klara oss i två veckor :)

Lägger mig tidigt ikväll..  har hittat en fin look-a-like till stoffsi :)

The end of the festival.

Festivalen är slut...  Fredagen var helt klart bäst.. :)  Och det gjorde Oskar, Alexs och Matilda möjligt:) 
    Igår var väl höjdpunkten när vi kastade godis i huvudet på folket som lyssnade på moneybrother, och på tal om moneybrother.. han ser rätt bra ut alltså huhu!
Nu har jag och pappa precis varit och handlat käk som jag och Sofia ska leva på nu när de dra till huvudstaden i några dagar! Aldrig sett någon handla så mycket färdigmat innan , han vill helst inte att vi använder spisen med tanke på de barnen han lyckats få .. jag brukar glömma stänga av sakerna ! :P
I veckan hoppas man att man får lite besök i alla fall.. tråkigt att dom åker nu när Alexsandra börjar jobba igen :(

  Matilda från Stockholm, Alexsandras kusin åker hem idag :/ Riktigt trevlig och rolig är hon så man får hoppas att man träffar henne igen :) Har i alla fall fått en del goa skratt från henne hahha ! "Jag måste lägga en pizza" (jag måste spy) "usch" (istället för ö)   haha så kul i allafall :)

Nu var det längesen man träffade Filippa så får fixa hit henne i veckan.. och sen ville FJ festa på tisdag , men lätt för han att säga som dissat festivalen tre dagar!

Idag ska jag och min syster till salamis och städa efter gårdagen , trevligt folk är där med hoppas jag :) Sen grillar vi nog lite !


Nu ska jag städa mitt rum :) bädda sängen ;) liiike !


här kommer lite festivalbilder :) eller bara från förfesten!

  Matilda :D

 Andy och Matilda :)   Andy : "Alltså Sarah, du är helt okej" (haha okej? )
 Erik, Max & Per

  Max, Per & Emil (från Blekinge :D )
 Blegis<3 (vänd bilden, eller luta huvudet på sne)
   Lite av elmaddo, PJ och Philip :)


  Fick ingen bild på oskar..  :(  

Kortis 2

Spelar aldrig mer match bakfull, fy fan.. hade dessutom tänkt sitta på bänken hela matchen men nej , defensiv mittfältare , som blev offensiv istället tillslut, fy för.. springa så mycket när man mår så dåligt, trodde jag skulle spy hela tiden men det gick första halvleken sen fick jag byta :P! Sen hängde jag på salamis hela dagen.. hade hand om hoppeborgen , var bollkalle till A-laget , stod i kiosken med Amanda, och jävlades som vanligt med alla ;)
    Planerna för ikväll är att Alexs och Stockholm (matilda) kommer hit sen ska vi nog till FJ och förfesta där.. sen möter vi upp Ollie och the gang :) och sen helsingborg.. är det dött där så åker jag hem tidigt och så hämtar Maria mig så kollar vi läget på salamis :)

   Imorgon ska det städas på salamis, och har anmält sofia i smyg så ska snacka med henne när hon vaknar..



Ha det gött..Pusss

Kortis

 Oerhört rolig kväll igår .. förfesten var trevlig hemma hos oskar.. om jag har bilder därifrån så skickar jag .. Kvällen avslutades med prebens pågar ;) huhu som vi dansade.. och sen åkte vi hem med bussen tio över två.. trots att jag nästamn hamnade i Hyllinge men hittade till 506 tillslut ;) haha..

 Nu ska jag snart spela match.. jag sov i matchkläderna i natt men har fan inte ftt mycket sömn.. orkar ingenting är verkligen jättetrööööttt! :(

Hörs senare idag och förhoppningsvis med bilder..
Pusss

Helsingborg..



Hade världens bästa dröm i natt! Oh good!

Igår åkte jag, Andreas och Lina in till helsingborgsfestivalen för att kolla läget.. Andreas skulle stanna kvar och festa med hans kompisar och jag och Lina skulle hem..  Alla borde veta att man inte jävlas med mig för det straffar sig ;) haha , Andreas fick känna på detta..  Jag sträckte mig på träningen igår och hade ont igår kväll när jag gick..

Sarah - Alltså jag måste ha sträckt mig, det gör ont när jag går..
Lina- Va? var har du sträckt dig ?
Sarah- Ljumsken känns det som..
Andreas- Ja sluta sära på benen så mycket..

Sen skulle dumhuvudet Andreas demonstrera hur jag särar på benen haha , så han särade på benen och hela jävla byxan spricker hahahaha , så sjukt kul! Den sprack från byxknappen ner till knät haha , MAN SÅG ALLT! stackars liten hahaha .. så pinsamt för han , men som vi skrattade vi kunde verkligen inte sluta ! Bilder finns på detta! ska be Lina skicka hennes för mina var dåliga..  Stackars Andreas men så går det när man jävlas med mig, ;) haha ! Vi fick i allafall köra hem honom till Ängelholm så ahn fick byta om för det var alldeles för synd om honom !

Nu ska jag börja fixa fram kläder och så, för sen så har jag fullt upp.. Ska vara hos Oskis vid 16, och innan dess sa jag ha hämtat Blegel och Matilda , och mina matchkläder på salamis.. stressdag alltså!

HA en bra kväll.. hör av er om ni ska till Helsingborg :)

Grattis Patrik och Aid :)

Hola!

Mitt spotify har utgått..:( hoppas på att Patrik kan hjälpa mig innan han ger sig in i lumpen!

Nu har jag precis haft fotbollsträning gick helt okej idag lite seg i benen bara! Match på lördag men jag har varnat för att mitt tillstånd kommer vara illamående kanske med tanke på festivalen !  Dessutom lär man itne få mycket sömn , så jag ska få matchkläderna imorgon , sen sover jag i dom och drar direkt till salamis, knappt uppvärmning eller något..:) haha ingen bra idrottsförtebild men dåligt med folk så man får ställa upp :) Till råga på allt så är jag ansvarig för hoppeborgen mellan 14-15 fy för haha skrikande ungar som studsar upp och ner, får hoppas på att mina kräkreflexer är okej!

Nu kommer snart Lina och Andy hit ,s en kör vi t9ill Hbg för att lämna svantes dricka bland annat :) ska leta upp Ollie där inne med :)

Pusssshej  !


Thursday

Torsdag

Jag ska alldeles strax bege mig till Salamis för att bära en massa tunga stolar, ett bra träningspass innan den vanliga fotbollsträningen! jag hoppas att vi blir många idag trots att det är festval :)
   Jag ska åka in där en snabb sväng ikväll för att kolla efter mina armband och checka läget! Kanske träffa Ollie och Johan..:)

Nu ska jag snöra på mig skorna..
Puss

Godnatt/godmorgon



Onsdag har övergått till Torsdag. Jag sitter uppe och kollar prison break såklart. En av de bästa serierna genom tiderna och tycker att det är lika spännande trots att jag redan sett det en gång , trots att jag vet att vissa överlever ändå gråter jag av nervositet när det är något riktigt obehagligt. Som vid den tänkta avrättningen , jag vet om att "han" överlever men ändå storbölar jag när de tar farväl av honom. När man ser den här serien så känner man hur jävla mycket man vill flytta till USA och hjälpa till att avskaffa dödsstraffet. 
    Istället för att ligga uppe och tycka synd om påhittade seriekaraktärer så hade man kunnat vara hemma hos Blegel som just nu när klockan är runt 01 , sitter och äter ost och pimplar vin, men har nu fått info om att det gått över till cider.. vad händer haha ? Märker man att tjejen har semester eller ? dricker inte efter kalendern längre.. but we like it , aiight ?
   Jag skulle egentligen in till Helsingborg runt 18-19 imorgon , men så blir det inte.. jag kom på att jag har träning till halv nio så får åka in då och kolla läget .. innan träningen ska jag dit och hjälpa till att sätta upp stolar och fixa inför den stora festen på lördag som jag tyvärr missar pågrund av helsingborg :)
   Imorgon ska jag dessutom sätta in pengar på banken som jag fick från fotbollen idag :) blev mycket mer än vad jag trodde att det skulle bli :) en kul överraskning i en arbetslös vardag! :)

Nej nu ska jag dregla vidare över Lincoln och Scofield ;) mhmm.. har en kontakt i mobilen som heter just Lincoln, fatta gött om det varit en riktig Lincoln burrows istället för en Ängelholmare.. attans! 

Just det, min moster ringde innan och berättade att jag har deras hus för mig själv nästa vecka om jag vill, ska passa hunden.. men har vårt eget hus också för mig själv så jag kommer leva som en prinsessa nästa vecka ;) mhmm..


Godnatt sweethearts !

Puss & kram..     

Mini lördag

Är verkligen helt besatt av prison break nu, i natt så låg jag hela tiden och tänkte att ja men ett avsnitt till gör ingenting.. höll på så till klockan blev över 04 och då stängde jag av dvd:n och somnade gott, eller väcktesav en massa sms hela natten men vad gör det..  jag är likadan när jag är full :) Idag vaknade jag runt 12 tiden , startade direkt prison break och är snart klar med säsong ett så hoppas Alexs kommit en bit med säsong två så jag kan få den snart :)  Tina hälsade på en liten stund idag med :)

  Nu har vi precis käkat, mamma och pappa har kompisar här , så jag och Sofia ska snart köra upp på Salamis och hämta lite pengar , sen ska jag köra henne till Danne och sen ska jag själv till Aid :) Är nog ett gäng som ska dit :)

Imorgon börjar festivalen woohoo:) nyktert imorgon, fest fre och lör :)

Ha en bra lill-Lördag :)


Läs inte om du är på gott humör.

Just nu känns det som om mitt liv är helt meningslöst.. jag har inte kunnat använda min laptop på nästan ett år eftersom jag inte haft laddningsladden plus att det har glappat mellan det mobila bredbandet och datorn. Jag lämnade datorn och berättade att felet var att det förmodligen glappade däremellan och han bara jaja , okej.. fick tillbaka en lista på vad de lagat och så stod ingety speciellt bara att jag skulle få en ny sladd. jag fick det plus att pappa och dom köpte idag en ny laddningssladd.. och nu går den alltså att använda men ALLT är borta.. alla bilder, alla dokument min användare alla program ja allting.. jag är så förbannad jävla idioter har de raderat allt så ska de fan säga det i förväg så man kan spara över allting på skivor och usb , men nej istället gör de det i smyg trots att jag inte gått med på det.. Pappas kompis har jobbat med datorsupport innan så hoppet är hos honom nu.. jag hoppas verkligern attg han har en lösning , Jon sa att man kunde backa hårddisken men det kostade mycket.. :/ men det är detg värt annars kan jag likagärna sälja datorn.. den är inget att ha längre ! Jävla skit ! nästan ny kan säkert få mellan 8 och 10 000 för den..

 JAG DÖÖÖÖR.. jag ska ha kompensation för detta .. halva livet borta! HAAAAAAAAAAAAAAAAAATA EXPERT!
först ipoden och nu detta jävla skit.

Den som vet hur jag kan lösa detta .. skriv , smsa, ring .. kom hit!

Träningshelg

Nästa vecka kommer bli så skön :) Mamma , pappa och Emma åker på Måndag :D och kommer hem på fredagen sent på kvällen och jag och Sofia åker på träningsläger då så vi slipper mamma och pappa ända tills söndag eftermiddag :D så gött :D och träningshelgen kommer vara helt sjukt rolig tror jag! :)

 Så här fullspäckat är schemat den helgen :)

18.00 samling på salamis.
18.30 - 20.00 träning
Dusch och förflyttning till sovplatsen.
21.30 käk (pizza)
film, bildvisning, spel och andra roligheter .. sova.

Lördag 1 Augusti
9.00 Frulle
10.00-12.00 Träning
Dusch.. tillbaka till lägret.
13.00 Lunch (spaghetti o köttfärssås.. jag får bita ihop eller ta med egen mat:P )
15.00 Tävlingar i lag
19.00 Grilla
Partaj all night long..

Söndag 2 Augusti.
9.00 frulle
10.00-11-30 Träning
Dusch.. lägret..
12.30 käk och avslutning..


Myshelg :)

Blir dock träning tis, tors, fre, sön den veckan men det gillas :D

Kortis

Välarundan avklarad :) var där mellan kvart i tolv och lite över fyra :P

kom hem med ett par skor, två tröjor (en av dom var tröj/jacka), foundation, babyblå filt:D  var inte så mycket som jag trodde men blev endå en del pengar ! :(

träning nästa!

Tisdag

Godmorgon.

Blev sängen sent i natt , kollade lite paradise hotel och i den här säsongen är det danskar och de är sjukt galna alltså.
 Jag kollade också efter jobb i Norge för jag är så sugen på att lämna Sverige för att jobba och Norge verkar jättemysigt. Svenska föreningen i Oslo ger en jobb, lägenhet , hjälper en med skatten och allt möjligt men det är så dyrt att leva i Oslo..   Ja vi får se.. kollade olika utbildningar med och Lund och Halmstad låter bra också så får se :) Blir kanske en snabbutbildning i Ängelholm först.

   Nu ska jag fixa till mig lite snabbt sen ska jag vänta på Tina och sen drar vi till väla, sen träffar vi Alexs och Matilda där senare :)  Efter väla så blir det träning och jag som mår lite sådär fortfarande, ja vi får se hur det går :) ska bli kul att träffa alla igen i alla fall:)

P& K

Jag måste ringa Carina

Hallå du gamle indian..

Jag ser framemot festivalen (helsingborg) så sjukt mycket :) det börjar redan på torsdag sen håller vi igång alla dagarna som vanligt :) Ska nog dit med Alexsandra och Matilda alla dagarna , och vi åker nog med Oskar och dom :) Johan från blekinge kommer ner med alltid lika trevligt:) Ett år sen vi träffades sist, men Oskar var där och hälsade på förra helgen :)
Prisonbreak avsnittet idag var magiskt bra.. och sorgligt, men så ska det vara ! :)
jag är sugen på att ladda hem en film på on demand nu , men jag vet inte om jag ska spara pengarna och ägna tiden åt lite oc istället..

 Imorgon blir det shopping :) Oh yeaaaah :)  Skor är prio ett!

Sov gott!

mmm, W. Miller.

Tycker detta är helt sjukt alltså.. En tjej som heter Sarah (samma stavning) grattade mig på namnsdagen igår, och det sjuka är att hon heter också Henriksson, så det finns i alla fall två st brunetter kallade Sarah Henriksson här i världen.. lite läskigt faktiskt! Läs gärna hennes blogg : Saraharas.blogg.se! Detta gillar jag :)

   Vädret tillåter egentligen inget annat än att kolla film.. men jag ska trotsa vädergudarna och ge mig ut på en skön promenad, hoppas nästan på att det regnar lite, tycker att det är så skönt då:) Jag var sugen på att gå på bio idag igen men lugnar mig lite med det :) Imorgon är det fotbollsstart igen :) trevligt trevligt.. Blir träning två dagar denna veckan sen blir det match på lördag , nya damlaget mot det gamla.. vet inte om jag ska vara med och spela än, får se hur jag mår helt enkelt.. vill egentligen inte ge mig in och träna en vecka och sen spela match, vill ge knät lite mer fotboll innan jag spelar match :) så lagom till seriepremiären kanske :)  Imorgon på dagen ska jag kanske köra till Familia och visa upp min telefon för den bråkar riktigt mycket med mig, det är inte okej!

  Fick en liten trevlig hälsning från Dalling innan :) han är i Prag och lirar schack! :)

Funderar på om jag ska hyra en film, kolla på Harry Potter eller O.C. eller vänta på Prison break som börjar 22.00! :) Blir en film sen promenad, sen film sen PB :)


  Prison Break Lincoln .. so damn hot!


Men den Heta av de allra hetaste är lätt ........ Michael Scofield ;)

















Sponsorjakt

Dagen började med att jag försov mig.. ingen bra start alls! Lina hade ringt en massa men jag hade inte vaknat sen hae hon fått ringa hem och då fick hon äntligen tag i mig och jag fick bege mig in till Ängelholm. Vi gick runder i en massa affärer och frågade om de skulle kunna tänka sig att bidra med något till vårt sponsorlotteri på lördag. Gick väl okej, inte så bra som det borde men vi har lite att lotta ut i allafall , ska tillbaka till valentin och MQ i veckan och hämta grejer plus att Linas pappa hade en kontakt vi skulle snacka med..  Det får gå som det går helt enkelt :)

Hälsade på Alexs och Matilda en sväng med..  trevlisch.


Nu ska jag sova en stund mår fortfarande inte riktigt hundra.

P & K

Haaaaaaaarry poooootteer

Harry Potter var ju grym :) och musiken , ni vet säkerligen vilken jag menar, den melodin .. underbar!

Nu längtar man efter nästa film , hur länge måste man vänta på den ? Många kända ansikten där, Jasse och Madde som måste ha haft en sjuk bonnatur som fått bättre platser än mig och Lina trots att de bokade långt efter mig, Linnea och AD satt på raden bakom och det gjord även Mateja :) kul kul , jag är inte för gammal helt enkelt :) fast vi var på donken och jag beställde en påse morötter.. det är lite mer mormorstyle, men so what! Tog ju en liten cola med, det hade inte mormor gjort :)

   Träffade Blegel och den omtalade kusinen Matilda där också , riktigt trevligt att träffa henne :) blir väl fler gånger den här veckan antar jag! :) kanon kul!

På vägen hem så körde jag kanske på en liten kaninunge :(  så ont i magen fick jag , så jag vände och letade efter den men hittade inte den! Hoppas verkligen att den hoppade undan och klarade sig oskadd jag hatar att skada djur fast sen och andra sidan så hade jag inte vänt om det varit en fågel.  När jag körde hem igen ja då självklart måste jag panikbromsa i 70 km/h för en jävla hare som tvunget skulle hoppa ut framför bilen! Hem kom jag i alla fall tillslut!

Ska lägga mig nu för imorgon ska jag in tidigt tidigt till Ängelholm för att möta upp Lina och ge oss ut och snacka med sponsorer som jag har i uppdrag att göra..

Ha en fin natt , P&K


Watch it!

Namnsdag


Dagens namn 19 Juli : Sarah & Sally :)    
( är ju egentligen Sara som det står i kalendern, men dom gillar vi inte ändå så :P )




SARAH

är även ett annat namn på staden Tyros.

Kvinnonamnet Sara, Sarah är ett semitiskt (abessinska, arabiska, araméiska, assyriska, hebreiska) namn som betyder "furstinna" eller "prinsessa". I Gamla Testamentet var Sara Abrahams hustru som födde honom sonen Isak vid 90 års ålder. Namnet har använts i Sverige sedan mitten på 1400-talet och kom in i almanackan redan på 1600-talet.
Namnet var mycket populärt på 1980-talet. 1989 och 1990 var det det vanligaste flicknamnet. Även om populariteten sedan dess har avtagit något är det fortfarande ett mycket vanligt namn. 31 december 2005 fanns det totalt 65 487 personer i Sverige med namnet Sara eller Sarah varav 44 766 med det som tilltalsnamn. År 2003 fick 971 flickor namnet, varav 569 fick det som tilltalsnamn.

=)

Fuck alltså jag börjar bli gammal.. :S jag är trött redan kl nio på kvällen , går jag ut och festar då är jag inte direk på lyset och det har blivit lite av en vana att jag åker hem innan klockan slagit tolv.. och jag lyssnar inte på hög musik längre:S shit, det är ålderdomssymptom detta :S Alexsandra kännr nog också igen sig lite så det blir kanske en tidig incheckning på ett äldreboende för oss.. så får vi änligen den semestern vi snackat om! 

   Fredagen var väl lyckad, tack alla som kom.. jag var dock inte på g , igår var vi taxi till FJ och dom kom hem sent!

IKVÄLL BLIR DET HARRY POTTER med Lina :) hihi som jag längtat :D fast jag är säkert för gammal för den filmen också :(


Lördag

Tack för igår alla! Natten var jobbig , men sen fick man äntligen lite god sömn! Precis varit och handlat med Blegel.. den stackaren fick lägga sig på soffan i natt för jag frös s mycket så vi kunde inte öppna ett fönster men alexs svettades av värmen .. något var helt fel med mig igår.

   Ikväll ska jag kanske vara med Alexs. Anton fyller 20 år idag med :) så ska nog köra hem en sväng till honom och fira honom lite.. i alla fall säga hej :) och visa hur bra sarah kan vara :)

Ha en fantastisk lördag så hörs vi när min huvudvärk bestämt sig för att lämna..

P&K

förkyld!

Nu är förberedelserna igång. jag mår mycket bättre idag men huvudvärken ger inte med sig, men det är väl för att jag yrade sönder den natten och hjärnan inte riktigt hann med, och sen så har jag inte fått tillräckligt med vätska! Får hoppas att jag orkar kvällen ändå trots förkylning! Vet dock inte hur jag ska ta mig hem ikväll..
    Har fixat fler stolar nu och har fått stränga order om att det är Blegels spotifylista som gäller ikväll:) attans.. men litar på den !

 hörs mer imorgon.. förkylningen blir inte bättre för att jag sitter här..:)



Jag träffade Alexs, i korvkiosk´s kön..

En helt vanlig msnkonversation med min superbästis Blegel..

Sarah - Rara söta Alexsandra, kan du inte stanna? Jag behöver dig säg inte nej ...
Alexsandra - Nu lämnar jag dig
Sarah - Du säger du vill ha mig?
Alexsandra- du har ingen charm, ingen stil och rostig bil.. jag kräver mycket mera än en sönderpökad säng...

jävlig diss där , haha ...  gissa låten!




Alla är vi guds barn,



Alltså är min lillasyster söt, eller är hon söt? Hon har tagit avstånd från mig helt nu när jag är sjuk för hon vill inte bli smittad, men så kom hon till mig innan på mitt rum och frågade när jag skulle bli frisk igen så hon kunde få kela med mig, haha så söt!

Sen så ringde mormor , så frågade mormor henne om hon lekt med rasmus och Linus idag , men då sa emma, Nej för dom vill inte leka med mig längre , Rasmus har gjort slut med mig! :) Stackars Emmsi,



Emma har gått på ett kristet dagis( mm , jag vet, cp) så egentligen skulle jag varit i kyrkan varje söndag , men jag kan väl helt ärligt säga att jag inte varit jätte för valet av dagis.. men sen och andra sidan jag själv gick på kyrkans barntimmar när jag var liten och huvudsaken är väl att man har dagisplats, Emma är inte helt hjärntvättad, men de flesta sångerna hon kan är Michael Jacksons eller låtar med jesus i ! :)

När hon slutade dagis så fick hon ett kort där det stod "lycka till emma i framtiden , och må gud hålla dig i sin hand" haha gulligt !

sick

Var med om den värsta natten någonsin, hade sånn fruktansvärd feberyra, jag svamlade och tänkte på en massa saker som inte hängde samman så jag fick jättehuvudvärk, tillslut bestämde jag mig för att ta mig upp på toaletten och från sängen till toaletten tog det ungefär 30 min helt sjukt! och svettades gjorde jag riktigt äckligt, och ja jag är sjuk då får man vara sjukt äcklig!  Nu mår jag lite bättre, jag skulle egentligen kollat ¨på Harry Potter nu med Madde och Erik :( men nej , inte kul att få en plötslig spyattack i en fullsatt biosalong , så får helt enkelt ligga hemma och tycka synd om mig.

    Jag ska dock börja städa nu för det verkar som om festen blir av ändå.. jag vet allvarligt talat inte hur vi ska få plats :S börjar bli nervös över det, känns inte jättecharmigt att be gästerna sitta på golvet så får helt enkelt lösa det på något sätt.. nervöst som fan!

Kul att så många ser framemot den i allafall :) många som hört av idag , jätteoroliga för att det ska ställas in :)


Svininfluensan? nej då :P!

Anledningen till att jag inte hört av mig idag är för att jag precis lyckats vara vaken och jag trodde att jag mpdde mycket bättre pga febernedsättnade men när jag kollade tempen så hade jag över 39 grader trots att tabletterna lyckats ta ner febern så jag vågar inte tänka på hur jag kommer att må när tabletternas verkan släpper, jag ska försöka somna snabbt nu och vara beredd med vatten, tabletter och hink (fräscht) ifall att natten blir tuff!

   Av er jag träffat i veckan , skriv om ni varit sjuka eller så , för den här febern kom på bara en timme idag, obehagligt !

Och ni som ska hit på fredag , är jag inte piggare imorgon så ställs festen på fredag in :( sjukt tråkigt och jag hoppas innerligt att febern är borta imorgon pch att jag är pigg igen! Skulle även på bio med Madde imorgon , harry potter ;) ännu en anledning somgör att jag skulle kunna döda för att vara frisk!

Peace out!

sataan

säger bara en sak, Ååååååh nej! Vaknade upp med helt sjukt ont i halsen, och den ena halsmandeln är svullen så åker jag till doktorn nu så säger han säkerligen att jag har eller håller på att få halsfluss.. :S jag vägrar, ska ta en massa värktabletter nu och halstabletter sen ska jag bara vara sängliggandes så detta släpper till ikväll för då är det fotbollsträning och den missar jag bara om livet står på spel och det gör det inte just nu..
   Skulle egentligen varit ute och gått med Madde nu på morgonen men sov visst istället, och hon jobbar..  sen skulle jag till stan på sponsorjakt med Lina,´men som det ser ut nu så är det ingen bra idé , inte om jag ska vara fit for fight ikväll.. 

aah dööö för fan.. jag hatar halsont,


Pusss

Snaack

haha , jag och Madde gick med stavar idag , fy för vad det ser töntigt ut och känns riktigt nördigt, men slut i armarna blir man :) blir en morgon runda imorgon , tidigt, sen blir det fotbollsträning med killarna på kvällen :) underbart!
    Nu ska jag göra övningarna för knät och sen in i duschen, raka benen och sen köra till Aidiii!

=)

Både orolig och nervös nu ..


Nu kommer snart Maddelito hit och joinar mig på rundan :) till och med lyckats få med min syster ut, hon tränar helst inte mer än hon måste, så ja idag gjorde hon ett undantag ! Sen blir det probably minigolf med Aid och dom,  uppdrag 1 är nu att få med Blegel, hon är sick anti minigolf! haha ..
   Men ska nog lyckas få henne till att följa med :) vi kopplar på charmen och smickret sen får vi se om hon kan stå emot :)

Innan jag ska till Aid så ska jag lätt in och köpa lite frukt och kanske nötter på maxi.. sjukt sugen!
har ju snart haft godisförbud i ett halvår;) bara halva kvar nu :) sen ska jag hitta på ett annat förbud, det är faktiskt roligt att ha något att stå emot :)


ciaaao

Tisdaag!

:)

   Tisdag, another boring tuesday!

Idag var jag först på polisstationen , var helt okej , sen följde jag med min syster på syntest på Affes , efter det körde vi hem och jag bytade om till runningclothes och så kollade jag lite Oc :) beroende kan man nog säga att jag är,  ikväll ska jag hem till Aid! Där är Blegel också, vet inte om någon mer är där men misstänker Patrik och kenny kanske!

  Har fixat en massa inför fredag nu, skrivit ner inbjudningslistan en gång till och nu blir vi väl runt 20 pers tror jag :)

Nu ska jag ringa J och berätta om allt som hänt idag! 

Ha det toppen! 

Puss 

Såg att Alexs laddat upp lite melodyclub idag ;) jag  spinner vidare på det och lägger in en lite mer livligare låt :)

Melody club-. the only ones.


Update

Var precis ute och körde 50/50 rundan , :) alltså springa halva , powerwalka halva :) och hvuudvärken och allt släppte! Great! Precis fått fler bekräftade gäster till fredag , ska bli så kul:) Nu återstår bara frågan om det blir utgång i Ängelholm eller Helsingborg. Ängelholm är kul oftast men Helsingborg är faktiskt riktigt kul det med , man lär känna så mycket nytt folk och det som händer i helsingborg stannar i helsingborg haha, gör man något i ängelholm så vet alla det sen , så ja :) Men jag drar dit där de flesta vill på Fredag :) men blir kanske utgång på lördag i ählm och då hade det varit kul att ta fredagen i Hbg , plus att man kan festa längre där och man kan också åka till ängelholm om man ångrar sig :) så ni som kommer hit på fredag fundera över vad ni vill göra :)

    Nu väntar jag på att mamma och pappa ska komma hem från handledarkursen med Sofia, hon ska ju börja övningsköra nu.. helt sjukt ! :S 

Ska nog göra en smoothie nu med en massa frukt och bara lägga mig i soffan och njuta av sommarfilmer på tv on demand ;)

Pusss <3

sleeping beauty

Det blev ingen minigolf idag för jag vet inte riktigt vad som är problemet med mig. Jag sover ju med min syster om nätterna nu för jag vågar inte sova på mitt eget rum på grund av den luriga stora spindeln , och det gör att jag inte får sova ut så jag har legat helt däckad ett tag i soffan nu, vaknade runt 11-12 idag men sov igen vid tre tiden kanske, och hade kunnat somna en gång till:S  Luften på sofias rum är nog inte bra , för hon hostar själv jättemycket om nätterna där inne.. 

   men sen så är jag ju sjukt hypokondrisk med, så skit i det!

ha det !

Söndag natt! (Måndag)

Godnatt!

Dagen har spenderats med Filly, och ikväll var jag först vid roddklubben och tvingade 93:orna springa slingan , sen så körde jag hem till Aid där Sönne,Adam och Blegel också var, Vi kollade först en hyfsad film  , lite konstig - We own the night..  sen så startade vi filmen Prag men den verkade inte bra så bytade ut den mot V för Vandetta, den var skum som fan men ändå lovande :) har inte sett slutet än får ta det i veckan :)
   Efter Munka så skulle jag egentligen kört vidare till Örkelljunga men glömde det när jag körde från Aid så när jag var i stan så pallade jag inte vända, :) får se om man får besök en stund :)

  Imorgon ska jag verkligen trötta ut musklerna, fuck vad jag slarvat så det blir en runda direkt när jag vaknat.. imorgon ska det verkligen bli av , och sen så ska jag träffa Aid så ska vi spela minigolf.. hoppas det blir någon mer , inte så kul om man inte får något motstånd,!

Sleep tight I guess och ha det fruktansvärt bra tills vi hörs imorgon!

Pussar   

sweet dreams

Jag hade världens bästa dröm i natt , varför vaknade jag?!  Ta mig tillbaka två somrar då allt var <3!  




Polis polis potatisgris

Trevlig dag på stan idag, sjukt kul med Josse på stortoorget . sen avslutade vi hemma hos Thilda och Josse , skojskoj trots att jag var nykter :)

 När jag kör hem så sitter Patrik, Sofia och Madde i baksätet och Emma där fram.. när jag stannat för rött ljus så ser jag en stor polisbuss bakom mig jag bara fy för vad läskigt, ja självklart börjar de dumma snutarna blinka med hellyset och sätta igång blå ljus och alls och jag kände hur hjärtat hoppade över en massa slag.. Polis 1 kommer ut och ställer sig på passagerar sidan och säger : "För vems skull har man bälte?" (alla hade bälte) Ljushuvudet Patrik svarar som en Ängel "SIG SJÄLV" (haha afaan att man har, men där dumförklarade du precis dig själv) , Polisen : Ja men varför har ni inte det då?!

Polisen insåg nog att han hade fel sen för han la ner det, men då skulle han se mitt körkort , han vred och vände på det säkert 14 -15 ggr, och jag var så nervös, och så s'ger han att polisen bredvid dig ska nu ta alkotest .. och ja där står en polis och stirrar in genom rutan så var bara att rulla ner.. och jag var verkligen as nervös och t'nkte att med min otur så har någon spetsat fantan.. men nej polisen svarade trevligt, att jag var nykter sen släppte de oss, men jag var nog nervös hela vägen till munka..

Pappa kommer säkert få hjärtstillestånd imorgon när jag säger att jag fick snacka med polisen igen haha , de börjar tro att jag är kriminell nu..

men som sagt lyckad kväll trots polisen.. Imorgon blir det myspys med Aidiiiiii och Paaaaaaaaaaaaatrik och BBBBBBBBBBBBBBBleeeeeeeegis :)

Är aids tur att laga mat , men alla vet att det blir pizza i så fall så någon annan tar nog på sig det uppdraget ! :)

Ha det så bra.. nu ska jag faktiskt sova.. och jag ska ta mod till mig och sova på rummet..

PUSS på dig.

:)

Heal the world , make it a better place ! :)

Nu har jag skrivit ner jobben jag ska söka till:)

* anläggningsansvarig på fitness 24 seven
* Manpower: Barn och ungdomsledare .. ordna olika aktiviteter till barn och ungdomar på drottninghög
* Barnomsorgen
* City Mail
* butiksbiträde på orrlings guld


Kan ju drömma om alla men hade varit gött:)

Sommar sommar sommar

  Tömde mobilen på lite bilder, och hittade denna, så här svullen och äcklig var min fot efter en träning med herrlaget .. ångrar att jag inte använde benskydden!  

 Den bruna färgen på benen fjällade man bort ganska snabbt.. helt nyvaken där dessutom.

 Vi var ute och gick en runda på stranden och då kom världens mysigaste katt fram ! :)




Natten var hemsk.. kom på att spindeln på mitt rum gömde sig där någonstanns så jag vågade inte sova där så jag hade tänkt slagga på Sofias rum men då sov den nöten hemma just den natten , så det enda som återstod var soffan, utan täcke och utan kudde och väcktes hela natten av sms från fulla personer, vaknade av att mamma och pappa skulle till jobbet och ja allt sög!  NU är jag sliten som fan, ska dock ut en runda snart och sen ikväll ska jag kolla volleybollkampen.. lite besviken över att jag inte får se Oskar klassa ut Mattias Sjögren .. moget att åka till Blekinge just denna helgen!


Stay tuned.


Pusssis

´m forever blowing bubbles, pretty bubbles in the air.



Nu är jag helt seriös... Green Street Hooligans är lätt en av de bästa filmerna jag någonsin sett.. Aid satt på den hemma hos honom och jag var så sjukt låst i filmen hela tiden så jag klickade en massa som ringde utan att själv ha märkt det. Och jag har dessutom insett att den snälla stekaren är inget för mig, nu ska det vara en gäng ledare ;) haha .. ganska farligt men kolla bara in ledaren i denna filmen.. Så snygg , precis som i alla filmer.  Men den här filmen måste ni helt seriöst se.

   Den handlar om Westham uniteds huliganer och den känns så real ;) Aid fick dock psykbryt i slutet på mig då jag blev så jävla förbannad och ledsen.. hatar olyckliga slut..

Lägger upp en bild på hottie mc hottie :) men kolla trailern!



WHO ARE YOU?! WHO ARE YOU?!





Måns Zelmerlöw, släng dig i väggen!


Hooray!


Hooray, hooray, its a holi-holiday

What a world of fun for everyone, holi-holiday

Hooray, hooray, its a holi-holiday

Sing a summer song, skip along, holi-holiday

Its a holi-holiday




Nu är det helg.. det känns faktiskt idag, för snart kommer Bobbidi bibbidi booo Blegel hit <3! Sen kanske vi ska vara lite med Aid ikväll:) Bläää nervös som faaaaaaaaan varje dag nu till tisdag antar jag .. usch vill inte ! Men nu ska jag faktiskt sjunga vidare och göra lite armhävningar kanske , huhu !Det är kul när man kan ;O haha!





!

Pappa frågade precis om jag kunde hålla i FBC´s F14/16´s fysträning på söndag eftersom han inte kan.. ska bli ganska gött!  nu skriver jag ett ansökningsmail , och funderar även starkt på att ställa in min fest på fredag!

AAAAAAah

Ibland hade jag kunnat slå sönder min syster ! Världens största spindel inne på mitt rum igår kväll så jag sprang ut där ifrån och nu hittar jag inte det äckliga djuret så kommer inte kunnat sova på mitt rum mer.. men i alla fall gick och la mig på min systers rum för hon var ändå inte hemma.. Så hör jag konstiga ljud jag bara vafan är detta,  så gick upp skulle flytta på strykjärnet som stod framför fönstret, och AJ, den idioten hade haft det på i flera timmar så brände ju fingrarna rejält, gjorde riktigt jävla ont hela natten.. och det värsta är att den idioten ljuger mig rakt upp i ansiktet , " Jag har inte använt strukjärnet ikväll, jag drog i alla fall ut sladden" varför drar man ut sladden om man inte använt det ? Blondin alltså!

Så jävla sur fortfarande för sov inte mycket i natt så pallar inte skriva här heller.  Fridens liljor !


=D

Tjena..

det är fredag nu .. känns bra .. fast vafan när man är arbetslös så är ju fredag som alla andra dagar ! Tänker inte festa och så ändå så.. kommer inte alls bli mycket sånt nu!
   Ikväll har jag träffat Aid, Patrik, Alexs och AD en snabbis i stan , sen åkte jag Blegel, Aid och Patrik hem till Aid och bara snackade lite gött.. sen stack jag och Blegel hem ! Precis när vi skulle åka så skrämmer Aid nästan livet ur mig. Som jag skrek!

Blegel ringde innan och frågade vad jag kommer göra till hösten , hur mitt liv kommer vara och så och eftersom jag inte hade något svar så sa jag att jag helt enkelt inte visste och då berättade hon att Måns hennes pappa kanske kan fixa jobb till oss .. :D:D dadadaaaaaa .. i NOOOOOORGE :D haha , hade varit as gött .. så hde vi delat lägenhet och så där :) hade varit så gött att lämna sverige .. hade ju hellre åkt till Irland eller thailand och så , men vafan Norge .. man tjänar bra :D !

NU skriver jag inte mer för har inget mer att skriva :) 

Logiskt va .


 Pusssar !

Heal the world.. make it a better place!

Försöker ladda upp studentbilderna på facebook nu men det vill inte ge med sig.. fungerar det inte nu så skiter jag i det för denna gången.
  Skulle egentligen gå på bio med Lina ikväll men står över det för den stackaren har nog lunginflammation och när hon ringde så höll hon på att hosta ihjäl sig stackaren och då gick hon ute i blåsten. Men nu är hon hemma i liv i alla fall , tur det :)
 Thilda ringde och frågade om jag ville vara med och spela brännboll på ängavången med ett gäng på lördag. Blir fest och grillning , och sen ner till stan för att olla volleybollkampen mellan alla storklubbarna :) FBC for the win ;)

Jag som hade tänkt åka till Båstad i helgen men skjuter nog upp det och tar det nästa vecka :)

Ikväll ska jag träffa Alexs, Aid och Patrik i stan vid 21 tiden när de spelat klart deras match :) ska bli lika trevligt som vanligt :) Väntar spänt på ett samtal från Alexs just nu :D

NU ska jag drömma mig vidare i mitt nya spotifyliv ;) en helt ny värld ju :D tack Patrik :D



Torsdag!

God eftermiddag ;)

Glädjande nog så har jag äntligen hittat min kamerasladd :) så idag eller imorgon utlovas lite bilder från studenten , midsommardag och en fartfyllddag på busfabriken :) Jag hade två filmer från det sistnämda på filippa och min syster och har skrattat en del nu , för videon är så gullig :) Och jag kommer ihåg hur förbannad filippa var på mig den dagen för vi växlade så vi fick en massa tior som vi kunde stoppa in i en sånn automat så styr man med spakar sen trycker man på en knapp så åker en sån som griper tag i saker ner och förhoppningsvis greppar den något man vill ha :) haha och Filippa hade siktet inställt på stora tennisbollar men tia efter tia gick åt och hon vann aldrig,  jag tog en tia , stoppade in i automaten och vann på första försöket.. haha , filippa gillade det inte alls.. kom tillbaka till maskinen precis innan vi skulle åka och jag tog hem ännu en vinst ;)  Det krävs en Sarah helt enkelt ;) 

   Igår kväll var jag hemma hos Aid med de vanliga :) mycket trevligt.. dock fulade Alexs och Aid sig med min mobil så har fått sms idag ! :P ett sms från Jon löd så här "Du, jag glömde skriva att den där Alex verkar vara en riktigt härlig tönt. Jag kan köpa en mobil till honom. Så slipper han låna din. Hälsa honom det. Allt bra med dig? "  hahahahaa.. han hade vaknat på fel sida och det är ju tur att han inte fattade att det var Alexsandra :P

Idag blir det en lång promenad , och sen förhoppningsvis bio :) Baksmällan ska jag se :) får se vem som ska med.. oklart i nuläget faktiskt :)

Sen ska jag ringa runder till lite folk och förhoppningsvis ringa sofia med <3<3<3 !


Vi hörs helt enkelt.

Pussar

M.J<3

Ännu en trevlig kväll igår .. Patrik gjorde mat till oss alla .. (mig, Alexs, Aid och Sönne) sen så kollade vi Tv , Michael Jacksons minnescermoni riktigt fin faktiskt, och sen kollade vi film, rånarna!
 Aid som var vår värd, han stack till Båstad med Kenny så vi fick hans nyckel så stanna vi där hemma.. Jag , Alexs och Patrik alltså :)
  Nu fick jag precis sms av alexs som undrade om vi skulle göra något ikväll :) och det låter grymt bra, men jag har träning tillsammans med herrarna idag igen så om jag överlever återstår att se ;) gjorde ju knappt det förra veckan :)


Som sagt , Michael Jacksons minnescermoni , herregud så fin och gripande den var.. Men alla de goda orden som sades där om honom , tänk om han fått den goda kritiken och alla lovord den sista tiden då han var i livet , an hade nog behövt höra det! Jag tyckte att han var lite småäcklig men nu efter alla dokumentärer så ar man insett vilken jävla stjärna han var , herregud knappt någon kan ju mäta sig med denna stora stjärnan!
  När bröderna och systrarna och hans dotter pratade i slutet då var tårarna nära hela tiden , och när hans dotter tog micken och pratade och bröt ihop , då brast det totalt för mig och Alexsandra , tårarna sprutade och till och med Patrik blev tårögd , s fruktansv'ärt fint!  Jag kollade slutet av cermonin senare på dansk Tv med , lika fin då :) och mamma har spelat in det så ska kolla igen sen ;) haha .. men guuuuuuuuud han är ju verkligen borta, vad är detta!
   Något fint var när de sjöng heal the world.. så fin låt ! jag såg lite av dangerous koncerten i natt och då avslutade han med heal the world och en  massa barn kom in :)
Lägger in ett klipp :)


Aid och jag diskuterade hur hans skick skulle vara på comebacken i London , och här är ett klipp från hans repetition i staple center :)



  underbar <3










Ska lägga in en bild sen för att provocera Alexs haha , ;) hittar jag sladden kommer det sen , (dagens outfit) hahahaha !

Den som välter.

Gissa vad jag ska göra idag ... jag ska hem till Aid,!  vi har verkligen inget annat för oss :)  Jag ska till stan snart och köpa munsårsplåster på apoteket sen ska jag hämta Blegel och sen kör v hem till Aid , för Patrik ska bjuda oss på mat ikväll,och v sm känner till våra internaskämt kan nog gissa på vad vi kommer äta :P! Sen blir det i alla fall lite chill hos Aid, kanske  åker och badar  sen senare ikväll/natt ska jag hämta min syster i Båstad :) kanske kan f med mig Aid oc gängety dit också :)!  Fast de jobbar i och för sig imorgon .. men inte jag och Blegel :)

    I natt drömde jag om den gången då jag hittade en lapp i mitt skåp , som Jon varit och lagt där på helgen .. det stod "Den som bäddar välter oftast liten tuva om och om igen .." och lite annat.. men just den raden har jag tänkt mycket på .. fattar verkligen ingenting.. han ringde innan och skulle ha numret till hans sjukgymnast , men glömde fråga :/! 

 Nu ska jag byta om :)

Pusssar <3


meningslöst

Ännu en kväll hemma hos Aid :) riktigt roligt ikväll med.. haha ! Först gjorde vi ingenting vettigt vi bara flummade en massa, och sen så kollade vi en film Valkyria.. men jag och Blegel hann inte se klart den så vi ska kolla slutet sen ;) riktigt bra det man sett än så länge i alla fall..  Kenny kom också senare förresten så det var ett gött gäng haha ! 
 
   Nu kollar jag , Sofia, Maddelito och Frida på gamla klipp för några år sedan , b.la min konfirmation haha .. stearin- sarah ;) och även andra roliga grejer..  haha..

Blev verkligen inget vettigt inlägg nu, precis som alla andra inlägg jag skriver så nu drar jag. Puss o kram

En del är vackra när dem dör.

SLUTA REGNA!

Just nu blev dagen väldigt tråkig.. så fort jag och patrik lagt på luren så började det regna.. vafaaaaan liksom.. så just nu ligger minigolfturneringen ganska långt borta.. men får se.. skärper vädergudarna sig så kanske det kan bli ett försök i alla fall :) annars får man göra annat :)

Blegel ringde innan , och då fick man verkligen höra att livet kan vända helt plötsligt..  livet är inte alls det rättvist , jag har lurat mig själv.. finns det inga lyckliga slut i verkligheten?

Tänker på alla som förlorat någon .. att gifta sig en månad tidigare och sen gå bort, nej det är verkligen inte rättvist .. det förtjänar ingen!



patience.

Helt sliten av någon skum anledning , har inte kommit in i duschen än och har inte sprungit heller.. vaaaaaaaaaaaaaafan!  Har inte ens fått tag i Alexs, har bara kollat oc , och det ska man inte göra en sånn här dag!
Jag ska rensa min Facebook och msnlista nu i allafall.. har tänkt mycket den senaste tiden och där finns några kontakter där som jag ska rensa bort efetrsom det känns som att hur bra man än haft de innan så blir det aldrig bra igen så 3 kontakter ska tas bort.. för jag mår bäst av att inte prata med dom och det är svårt när man ser att de är inloggade..  Så ja tråkigt nog så ska de bort.. och får hoppas att när de någongång tänker tillbaka på den tiden som varit och inser att vänskapen är värd att hållas kvar , då kan de skicka ett sms för det kommer göra stor skillnad..

  Nu ska jag ta tag i mitt liv och fräscha till mig !

Puss och kram


Måndag

Måndag åter igen och en sinnesjukt slapp vecka framför mig.. får göra något åt det helt enkelt! 
  Idag ska jag nog träffa Alexs och sen ikväll ska vi spela minigolf med Aid och Patrik :) Får passa på nu innan Patrik ska in i lumpen :(
Det är hyfsat fint väder ute så jag måste passa på att dra ut och springa en runda nu .. så fort regnet och molnen kommer så tappar man suget.. är egentligen inte sugen nu heller, men ja likabra , annars blir det bara skitjobbigt när vi drar igång hårdträningen i sommar...

Nu ska jag ringa Blegis.. ha det fiineeeemang!
Ciaaaaaaaaaaao/   


Jag ska fånga en sommar :)

Jag älskar livet just nu .. :)

Alla är så fina fina fina.. Blegel är typ bäst i världen.. ja det måste hon vara :') och man kan leva livet totally ! :)

Det ultimata nu hade varit jobb, Bmw z4, lägenhet och några mille på banken , men skitsamma.. jag klarar mig fin fint.. 


 


Sjunger på denna konstant :) den gör mig glad..

Sweet dude

Hej!

Jättekul att se att ens gamla barndomsvän läser ens blogg :D haha , hej hej Alexandra!
Denna dagen har varit riktigt bra..  trots att man blev väckt as sent i natt för att patrik och Isak ville attman skulle komma dit.. (munka) lite sent, haha !
   Trots det så åkte jag och Jobbade idag och Blegel följde med och hjälpte mig:D så duktig hon var idag , gjorde jättemycket ! tack babe <3.. efter det åkte vi hem till Aid och slappade där :) sen körde vi till västersjön ! :D sen åkte vi hem till Aid igen och lagade mat och så där :) sen fjantade vi oss bara en massa.. Aid är den roligaste jag känner !
 Sen lurade dom jävlarna mig.. de var inne på någon hemsida där man kan fråga en kille som heter peter vad som hgelst så svarar han .. så är det så att man först skrivcer svaret ,man vill veta så Aid lurade mig totalt..

Han skrev in svaret först innan jag såg det , sen skickade han till peter :
"Vad har Isak för tröja?" och då hade Aid redan skrivit vit, men så såg det ut som om peter skrivit vit.. jag bara fy fan vad läskigt..  
sen skrev han
"VAd tycker du om Sarah som sitter bredvid mig ?" - Sarah ska vi faki faki!  då började jag ana att det var något lurt men jag sa ändå nej fy för vad läskigt..
så skrev "peter" - nej det är inte läskigt ..  eller ngt sånt.. så frågade jag Aid varför han inte kunde skriva något om Alexs, då skrev han "Nej det är du som är kåt inte Alexs" då var jag fan rädd .. haha men sen nu vet jag hur det har gått till.. Jävla iddis!  haha .. ni fattade säkert itne ett dugg nu men sök på Peter answers på google! :)

 Nu är vi här hemma.. Madde ska snart klippa mig lite :) och så ska jag bleka hennes hår :S :S :S :S !

 Sen ska vi kolla film:) Patrik var så snäll och brände ut en film till mig som han tyckte att jag klunde se innan jag skulle sova :) Bedtime stories hette den :D

Nu har jag inte tid mer.. Pusss!

Dagen efter !

Kvällen igår var mycket lyckad haha.. lagom salongsberusade så träffade vi på svante och hennes kompisar, hängde med dem ett tag! :) sen träffade vi en massa goa människor som jag inte träffat på år och dar .. inne på Tapaz träffade vi David och hans kompis :D denna gången hade han inte med sin gula musikbox, haha men hade kul ändå :) och var med dom hela kvällen sen :)!
   Träffade My så blev lite snack med henne , och sen träffade jag Mattias också , full as usual.. och ja sen åkte jag och blegel hem.. var hemma kvart i tre eller något.. vi klädde av oss tog på oss två stora t-tröjor sen gick vi ut till lekplatsen halv fyra på natten och gungade haha, skit skönt!

Min natt har dock varit hemsk.. blev as varmt i sängen med blegel.. så jag gick upp la mig i soffan väcktes av katten och mamma , blev trött på det tog täcket gick ut och la mig på gräsmattan.. väcktes där när Blegel vaknat så jag är verkligen mega sliten nu.. men ikväll blir det nog helsingborg igen:) människorna där är trevligare än väntat..

Liksom inne på knutan kommer de fram ett tjejgäng på 6 personer, och säger, ni ska med oss kom nu och tar med oss in på ett ställe.. hur ofta händer det i ählm att vilt främmande tjejer kommer fram och ber en gå med dom på en runda.. vi tappade dock bort dom snabbt för svante var yr som sören :) men kul att träffa henne igen i alla fall.. SAKNAT min älskade f.d backkollega :(!

NU ska jag ut och däcka i solen !

Ha det underbart .. smsa om ni ska med oss ikväll! Tjotjing!


Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelsingborg !

Tjena hoppsan ..

Dagen började med att man vaknade av ett sms där det stod "ey , vakna! "  med John Blunds sömndrog kvar i ögonen svarade jag att jag var vaken och Madde svarade att jag skulle komma ut på gräsmattan , där hade hon snott en av våra solstolar och låg och solade, haha .. medan vi sov solade hon hos oss .. konstig tjej! :P
   Kort därefter anlände Söte Blegel med :) sen solade vi och badade , men pågrund av min häl och på grund av min bränna så fick jag hoppa att bada och fick sola med shorts och ttröja haha..
   Sen kördew vi på marknad, och vafan kommer dit och marknaden har inte börjat så vi körde till Ählm och käkade kycklingsallad på aca , sen hem igen och badade en gång till.. sen marknaden igen! haha .. var inte mycket att hurra för.. de hade inte mina armband så jag får helt enkelt resa utomlands och köpa dom eller så får jag hoppas på att tjallamalla i malmö har dom .. de är ju lite sådär småkristna..

 Påvägen hem ringde vi Aid och han ville att vi skulle komma hem till honom för han hade tråkigt men han skulle jobba på ekebo ikväll så vi hittade ett annat alternativ.. haha vi ringde ollie och frågade vad som hände och han lockade med oss till helsingborg :) och ja .. förfestar nu , sen ska vi in där och möta upp älsklings Svante och sen ringer vi Oskis när vi väl är framme och möter upp dom:Dhärligt <3

Just det, på marknaden så mötte vi v'ärldens äckligaste gubbe han gick 5 cm ifrån oss och stirrade på oss som fan och v9i började flabba sen gick vi .. och sen lite efter det så möter vi han igen och han klär verkligen av oss med blicken .. men kul var det haha !

Nu ska jag festa vidare ..:) ekebofestivalen imorgon om det blir så..  får se.. mycket pengar .. annars hittar säkert jag och Alexs annat att göra :D

vi hörs..

Puss puss.. (y)


Emelie - hörs !

Fredag

Nu har vi legat ute i solen ett tag, eller jag ahr fått ha ttröja på mig för är sjukligt bränd , nu ska vi ge oss iväg till jonstorp efter många om och men, lär grillas i solen där med :P

Ha det sick bra.
Puss


Lotta allas egen Lotta :)

Det finns nästan bara snälla människor i strövelstorp , så är det :)
 Lotta som har den lilla lilla affären lottas i byn måste vara älskad av alla :) hennes butik gör så att det känns som förr i tiden, en liten liten affär där det hela tiden finns folk som hälsar lika trevligt varje gång de kommer in i affären, och lotta packar i alla ens varor och är jättesnäll som vanligt :) Nu precis när vi var där och handla så kom min minsta syster fram till mig, hon skulle få välja vad hon ville.. men så kommer hon fram med ledsna ögon och viskar "men jag vet ju inte vad det kostar" så sa jag till henne att du får välja vad du vill..  men så börjar hon gråta helt plötsligt, och inte tyst heller.. och lotta började prata med henne och tog en klubba som liknade en fotboll och så fanns där en visselpipa med och gav den till Emma för att trösta :) och det fungerade.. Emma får alltid något av henne när vi är där :) och hyr jag två filmer så får jag alltid den ena gratis.. vet inte om Sofia får något faktiskt.. ;) Annars kan hon ju också ställa sig och gråta i affären så ger Lotta henne något också ;) !

Skulle bara skriva detta :) Även om ni inte är härifrån byn så kör inom där när ni ändå kör förbi så får ni träffa en riktigt snäll Lotta :) hihi..


Ha det bra..

(ett inlägg utan att gnälla ;) )

Puss på kinden..

Flippad



På söndag är invigningen av Tennisveckan i Båstad , ni måste dit och kolla in detta air-wipp teamet :) Han som hoppar här är verkligen en av världens mest ödmjukaste människor :) Och han är enda anledningen till att jag ska dit på invigningen :) Filip heter han och vi började snacka med varandra genom Jonjon, så lite besviken blir man om inte han också är där och hejar fram honom :) men som sagt dra dit ! :) De var på förra invigningen med, och ni ska se vad de kan göra med ett tennisnät ;) , dessutom tjejer..;) Både han och Marcus är singlar , sååå kom ! :)
Filip "Flippad" Ljungberg , :) the one and only!

Every girl around the world..



Ola - Sky´s the limit..

Den här kommer nog spelas mycket i sommar :) och han är ju en riktig svärmorsdröm..  söt i lockigt , fin i rakt :) Lägger just nu in en massa musik på mp3:n , och lägger faktiskt in lite beach boys med, :) den musiken har man börjat uppskatta mer och mer:) Många gamla låtar kommer tillbaka nu med nya artister men för det mesta gillar jag att lyssna på orginalet istället :)  Radio Båstad har jag börjat lyssna mer på eftersom de spelar lite gammalt och lite nytt, och idag kom beach boys- Barbara Ann på radion, passande nog när man körde hem från stranden :) Rutorna nere och hög volym :) underbart!

 NU ska jag lyssna vidare på godingen Ola :)

Just det.. imorgon kommer Blegel hit och solar med mig , sen blir det Jonstorp sen blir det nog så att vi badar här på kvällen , så hoppas vi på att mamma och pappa bjuder oss på god mat , hade varit gött med någon cider imorgon kväll med :) På lördag morgon åker jag kanske till knutstorp och jobbar och ställer ingen annan upp så följer kanske Blegel med :) Man har så mycket tid att prata med varandra så kan nog bli kul :) plus att man får väldigt mycket färg där , och den blir oftast jämn med eftersom man rör sig så mycket :)  Det är så kul att sträcka ut handen och stanna alla fina bilar som kommer, och kräva 50 kr ;) och det är oftast så att de med finast bil de tycker de är jobbbigt att betala medan en svensson i en rostig volvo kommer och gärna ger en mycket dricks, varför är det så :)? 

 Men det är faktiskt stekarna som ger en massa komplimanger :) alltid kul att höra :)

Ha det bra, hörs sen!  Ciao!

Thursday

Ännu en dag på stranden , men idag lyckades jag bränna mig kopiöst mycket. Missbrukar tropicalbeachen..:P
  Imorgon blir det en ledig stranddag i alla fall för då ska vi till Jonstorpsmarknad, åker långt för att hitta mina älskade armband :) denna gången ska jag köpa jättemånga ifall att de går sönder igen :)
   Min fot är inte fin idag , blödningen har blivit större och foten har svullnat upp, sen så mitt skoskav på vänsterfoten, jag slog emot det mot bilen så det pissade verkligen blod, så tatuerarDanne fick ge mig papper med sprit på sen plåstrade vi om det, men nu kan jag inte bada i poolen , :/ så jag har plastat in foten med en plastpåse och spännt åt med silvertejp men verkar inte gå ändå :/ inte bra alls..

Fick den nya mp3n idag ,  så fort den laddat klart ska jag ut på en träningsrunda, och sen ska jag se om Thilda och Josse är sugna på att göra något.. Thina har säkert också tid :)
Blir säkert badminton i såfall:P den meningslösa sporten;)

nu ska jag ut och lägga mig i solen.. men med T-tröja, så får fixa lite mer färg på benen och armarna..:)
Måste ringa Erica med och säga att jag inte jobbar imorgon ;)

Ha det kalasis..

Pusselipusspuss

M.Jackson, King of pop!

En vecka sen M.jackson dog, och jag har hela tiden känt att jag inte direkt brytt mig om det för jag tyckte han verkade lite små äcklig i slutet av sitt liv, men har precis kollat på dokumentären om honom och då insåg man hur jävla bra han var och att den "Nya" Michael Jackson, - Justin då alltså , att han är långt ifrån hans klass.. han var verkligen grym som fan.. och såg ett inslag där han berättade att anledningen till att han var vit var itne för att han opererat sig pga att han inte var nöjd med sitt ursprung, utan för att han hade en hudsjukdom som tvingade honom till det, jag har hela tiden växt upp med att han opererade sig vit, men nu fick man alltså svar på det ! 
   Imorgon skulle man få se på CNN när han ligger i en glaskista på neverland , hade varit fint att se men Jackson familjen har dragit tillbaka det och vill inte visa han offentligt på det sättet.. tråkigt :/!

 Som sagt .. han var grym som fan..  och det här med att det är sånn otur att han dog precis innan London koncerten är väl inget att beklaga sig över.. han hade skulder på 400 miljarder eller vad det var , och konserterna hade dragit in 375 mkr, men skitsamma.. nu efter hans död kommer hans skivor säljas som bara den så jag tror nog de får ordning på den ekonomin..


Lägger in några klipp :)

Enjoy, och sov gott !

Nu ska jag hitta lite mp3 tillbehör sen ska jag in och beställa en MASSA MASSA Björn Borg underkläder :)


Thriller




Black or White.. videon är hur grym som helst..:) denna är dock förkortad lite :)

Men snacka om att killen var grym på att dansa, helt sjukt .. :D tänk om man varit så skillad ;)



Här moonwalkar han ;)

träning

Precis kommit hem från en riktigt rolig träning haha! Vi spelade mixade lag tjejer och killar :D hamnade i ett riktigt gött lag och det var skoj som fan.. dock vred sig mitt knä, (inte så farligt som annars) fick gräs i ögat , skoskav på båda fötterna och en blödning i vänsterfoten haha:D men det får man! Det som inte dödar dig gör dig starkare, eller hur ;)?
   Efter träningen var vi några stycken som spelade volleyboll.. avgjorde första matchen och sänkte laget den andra haha, sen satt jag mig ner,och har aldrig blivit så mobbad någonsin som jag blev av Monkan och Gerry :P men ja tar inget från folk över 30 på allvar ;)

   Nästa vecka blir det träning på stranden om vädret håller i sig :)

Jobbar nog på motorcykeltävlingarna på knutstorp i helgen :) tror det var motorcyklar.. MGN ngt hette det :)

Nu ska jag lägga mig en stund framför tv:n!

Ha det wooonderbar!

Puss i ljumsken ;)

Hola

underbar onsdag!

Legat på stranden idag med Blegel och Malin :) trevligt värre.. Efter det så skulle jag till Onoff för att lämna in min söndriga mp3 , var rädd för att det itne skulle gå men fick samma snälla gubbe som sist så han gav mig en helt ny mp3 , och inte samma som innan för den sög :)denna var dessutom värd lite mer och jag behvöde inte betala något mer :) väldigt bra faktiskt! :)

Sen här hemma har jag bara badat och solat, är helt slut så somnade ute på gräsmattan och ska snart sova en liten stund till så jag orkar träna ikväll! Som det ser ut nu så är det inte många damlagsspelare som jag vet ska dit,  är dessutom rädd för att knäckas på kvällens träning.. Får jag Mattias i motståndarlaget så känner jag mig ganska död faktiskt haha ! ;)

Hörs ikväll:) om jag får tid över.. blir trevligt sällskap hela kvällen..:)

Pussss på! =)


It´s tuesday night .... and love IS really in the air.

Ny design här.. tack för hjälpen :)

Precis hämtat min syster, körde inom Filly så hon fick åka med mig :) Var ute en lång runda innan med Madde, gick den vanliga rundan som vi gjorde lite längre! Jag är farligt orolig för mitt knä bara :( Gick på stranden idag med Blegel och helt plötsligt började det verka, och jag tänkte inte mer på det, sen på väla gjorde det lite mer ont, och nu är det svullet och kan knappt gå :/ jag blir så lack, minisken är säkert krossad igen, känns verkligen så.. men kan jag gå imorgon så blir det fotbollsträning ändå, biter ihop!

Hoppas även på att det blir stranden hela dagen :) Dock blir man så trött av att ligga där hela dagen och ska orka med träningen på kvällen så får helt enkelt se:) hade varit kul att träffa Malin i alla fall :o)

NU ska jag kolla lite på TV så jag somnar..

Ha det fint söta underbara du..

RSS 2.0