30 Augusti

Måste bli bättre på att updatera känner jag , ser att det är folk som faktiskt går in och läser vilket är synd om er då det inte skrivs något.

I Måndags var det första riktiga skoldagen och jag kan väl säga som såhär att för tillfället känns det inte alls bra men jag tänker ge det en chans. Jag tror att mitt fel är att jag är så inställd på att det är inom polisen jag vill vara så jag hela tiden tänker på att detta är fel utbildning. Det är inte fel utbildning dock en rejäl omväg. Första terminen ska jag i alla fall ge det och blir det inte bättre så får jag börja söka jobb och försöka komma in på kriminologiprogrammet till våren istället.
Jag har minsann lyckats träffa några sköna människor i min klass så det är synd om inte utbildningen kan visa sig vara det rätta.

Idag har jag varit ledig så jag begav mig till mormor i förmiddags för att äta soppa. Efter maten åkte vi in till stan där hon visade upp sin bil på en firma och sedan åkte vi till stan och blomsterlandet. I stan fick jag köpt en klänning och ett par jeans. På blomsterlandet blev det en fin blomma som till och med jag ska kunna hålla levande.

När jag kom hem från min och mormors shoppingrunda så satte jag mig faktiskt ner och började läsa en sociologibok som jag hade tänkt ha läst ut till på Fredag. Har jag läst den så kanske jag tycker att kursen är mindre flummig sen. Sociologikursen läser förresten en vän till mig också , Aid! Kul att världen är så pass liten så han hamnade i samma kurs. Dock hamnade han inte i min lilla familj som jag är ledare för. Min familj blev döpt till familjen Henriksson , lät att komma ihåg =)

Efter pluggandet så mötte jag upp världens bästa och finaste arbetskamrater på Kirris. Vi åt och sen fick jag ett sött ljus med en Ängel i stål framför.. kul att de såg mig som en ängel och inte något värre .. De är bra, personalen på Karlsgården <3
Jag hoppas innerligt att det blir jobb över så jag kan komma och gästspela då och då annars tror jag att jag saknar mina gamlingar alldeles för mycket.


Imorgon ska jag springa upp till jobbet och låna mammas bil sen ska jag minsann till mormor igen som bjuder på mat ;) Sen ska jag hem och plugga igen och sedan vankas det Kick off med D3 tjejerna. Är rädd för att vi ska käka på Kirris igen , kan bli pinsamt !

Nu har jag inte mycket mer att skriva , måste börja läsa boken igen. Ha en underbar kväll.. Kram på er


28 Augusti

Hallojse!

Oj vad längesen det var sen ni fick ett livstecken från mig .. Kan säga att idag är det segt här.
Marcus hade sin 35 års fest igår och det var faktiskt riktigt kul. Jag hamnade med Görgen och Göran till bordet vilket var riktigt kul, !

Efter ett par snapsar senare så var man på bordet, under bordet och sidan om. En massa dans väntade och vid 4 tiden var jag hemma hos mamma och pappa för att sova där. Imorse när jag vaknade så hostade jag till och tappade luften. Det visade sig att jag har ett blåmärke på revbenen så frågan är om de har fått sig en smäll igår.
Värt all smärta idag vill jag lova.

Idag blir det bara en skön kväll med mina kusiner och min kära mormor. Vi ska beställa pizza och snacka skit.

Imorgon är det dags att börja skolan FOR REAL !! Ska köra imorgon vilket alltid är en trygghet då man kan sova lite längre ;) Något positivt är att Ardita, en tjej som ska gå i min klass ska åka med mig imorgon så då lär man förhoppningsvis lära känna henne innan man är framme , sen väntar snälla Sara och Lina på mig vid parkeringen :) Känns som att man har fått toppen klasskompisar redan.

Nu ska jag beställa hem lite böcker .. ha en mysig söndag.


Puss och kram


....

DRA ÅT HELVETE .. LEV NI LYCKLIGT NI FYRA .. NU ÄR DET FAN ÖVER!

RSS 2.0