21 December

suck vad trött jag varit sedan helgen. Det är ett under att jag inte sovit dagarna igenom ,, Den här veckan har än så länge varit lugn. I Måndags var jag i Halmstad , fick en massa arbeten över julen.. HALMSTAD HÖGSKOLA YOU SUCK!! Igår var Sandra, Sophie, Sofia och Filippa här.. vi bakade pepparkakor, fudge, knäck, Kola och pepparkakor.. sedan spelade vi julklappsspelet och käkade pizza. Jag vann två ljus med vaniljdoft och ett 5-i-rad spel.. Idag började jag jobba 7,15 och gick hem kl 15. precis kollat på julkalendern och snart ska jag och syster-yster köpa de sista julklapparna på väla.. Helt seg men jag får väl se till att palla antar jag. Imorgon har min lillasyster julavslutning med skolan, så frågan är om jag ska befinna mig i Strövelstorp kl 07 imorgon och gå i fackeltåget med henne .. kan vara mysigt och det kanske ger lite extra julstämning. =) Imorgon och på Fredag ska jag jobba kväll.. På söndag är det bhof , all in med förfest hos Blegel, dans på starby ängar med andra ord =) God Jul & ett gott nytt år om vi inte hörs innan.. Rekommenderar er att lyssna på Kelly Clarkson - My grown up christmaslist ochj The pouges - Fairytale of new york inför julen, helt klart två utav de bästa jullåtarna =) Fridens

15 December

All you need is love.. är låten som spelas för fullt på tuben just nu. Lyssna och njut .. skit i julmusiken, julstämningen lär ändå inte infinna sig i år. Idag har det varit en vanlig torsdag som inneburit lite skola och trötta huvuden. Vaknade lite senare än tänkt och fick stressa mig igenom morgonen eftersom jag, Sofia och Ardita skulle till Laholm för att intervjua en tjej som arbetar med barnsamtal på socialkontoret. Intervjun gick bra och det var mycket intressant. Efter det skulle iuntervjun skrivas ut ordagrannt vilket också var rätt roligt då det inte är varje gång man lämnar in en uppgift med en massa språkliga fel och en massa ehm , eeh, asså, liksom.. rätt kul=) Nu har jag suttit med lite arbeten och kollat igenom hur jag ska lägga upp julens hemtenta.. Boaring.. Igår passade jag älskade fina lilla söta grod maja ! Vi hade det så mysigt så och det var knappt man ville lämna tillbaka henne.. världens snällaste lilla filur på två månader.. tiden rinner iväg. Imorgon är det helg.. är ledig hela dagen så ska mest gå här hémma och julstäda lite för på lördag ska jag ha lite förfest innan förfesten och nästa tisdag kommer Sofia, Ardita, Sandra, Ninni, Maja, Sophie och Elna hit för lite julmys =) kuuuuuul.. har stora förhoppningar på morgondagens kvällstimmar.. ska bli överraskad.. spännande ;) Nu ska jag spendera några timmar med Zlatan innan jag ska sova. Ha en mysig torsdag och helg om vi inte hörs innan.. Fridens liljor.

13 December

Glad Lucia eller vad man önskar.. Hoppas att ni haft en mysig dag och tittat på några luciatåg. Jag har inte märt av Lucia alls, var inte alls pigg nog för att gå upp imorse och titta på lucian på tv. Det saknar man med att inte gå på grundskolan/gymnasiet ... Luciatågen i aulan! Idag har jag umgåtts med Filippa. Vi åkte till väla för att köpa julklappar men det slutade endast med ibuprofen och en bingolott.. Ger det ett nytt frsök i stan imorgon. Ska passa Maja imorgon , lite läskigt är det allt eftersom hon är så liten, endast 2 mån! Jag ber till vädergudarna så vi kan spendera några timmar utomhus med vagnen. Nu ska jag ¨strax duscha sen ska jag lägga mig i sängen och läsa lite ur min Zlatan bok sen ska jag sova så jag är pigg nog till julkalendern imorgo bitti. Tycker den 'r mysig och sjukt läskig emellanåt ;) Ha en bra natt och en bra resterande vecka. Kram ¨på er!

8 December

What a day .. Drömt om skolan hela natten att jag varit underkänd i alla mina arbeten och att jag skulle kompletterat det till idag .. så imorse vaknade jag med en obeskrivlig värk i magen och då var det såklart magkatarren som dragit igång pga en dröm. Igår var en väldigt bra dag. Träffade Blegel och Filippa för en lunch på klitterbyn och vi visste inte mycket om stället mer än att Blegel trodde att det kostade runt 90 kr. Vi kom dit och det var ett väldigt fint ställe med personal som gjorde allt regelrätt och det var tyst och lugnt. De visade oss till salladsbuffén och sen berättade de att soppan serverades i restaurangen och vi tänkte " jaha okej , det är soppa till lunch " så vi tog sallad och förberedde oss på att ta soppan senare.. salladen var rätt mättande så att det bara var soppa var rätt lugnt. DÅ kommer servitrisen och frågar om vi kan tänka oss soppan innan varmrätten?????!?!??! Vi som var så mätta skulle alltså äta soppa och sen mer mat.. vi lyckades få i oss en sked soppa innan varmrätten kom som var kycklingfile med ljummen sallad av palsternacka och balsamsås typ. Sen var det ostbricka till det.. Kan säga som så att vi var mätta länge efter denna rejäla måltid på trerätters till lunch. Priset blev vi såklart nervösa för då mannen framför betalade 425 kr haha ! Det kostade dock 95 kr så det var det minsann värt.. Efter lunchen åkte jag och Filippa hem till henne för att dricka lite kaffe med Linda och då bestämde även jag och Linda att vi skulle prova bygga pepparkakshus på kvällen så sagt och gjort vi åkte till maxi och köpte en massa grejer till det.. vi började kl 7 och slutade halv 12 på natten .. så det var inte det lättaste att klistra ihop skiten .. kommer kanske en bild senare. Trevlig kväll i alla fall.. NU sitter jag här och rättar vårt arbete som ska in imorgon , lite stavfel och så .. river snart av mig håret men börjar se ett slut på det hela. Ska börja städa undan här lite innan jag ska jobba mellan 15--21. Blir en promenad till och från jobb idag så jag får lite frisk luft. Helgen ser ut att bli väldigt lugn.. Blir nog lite vin i Hbg på fredag elller lördag och julskyltningen missar jag säkert pga jobb! får kolla på det.. ha en trevlig torsdag! Pussskram " Don´t let the fear of striking out keep you from playing the game"

2 December

Helt slut är bara förnamnet. Filippa och jag umgicks hela kvällen igår så jag kom inte i säng förren tidigast kl 01. Studsade dock upp ur sängen 08 imorse eftersom jag skulle möta Filippa på ICA vid nio. Köpte på oss lite frulle sedan begav vi oss hemåt för att invänta fröken Wahlström som kom med tåget kl 10. Jag och Sofia pluggade medan Filippa och jag mellan varven sprang ner till tvättstugan och tvättade =) Filippa och Jenna hade tråkigt medan vi skrev på vårt arbete så det slutade med att Filippa städade mitt kök och mitt badrum.. så SNÄÄÄÄLLLT!!! ska alldeles strax försöka sova i tjugo minuter sen ska det duschas och maten ska förberedas för ikväll blir det idolmys !! <3 imorgon är det noll inplanerat på schemat.. Funderar över att köra ut till min kusin imorgon eftersom hon fyller år idag och jag hinner inte fira henne. Vet inte vad jag ska köpa till henne i present dock, får bli en sväng i stan imorgon! Någon som har något planerat imorgon kväll?? Nu ska jag sova !!! Puss

1 December

Då var det december och inte en enda snöflinga har setts till. December är den månaden som jag anser att det är okej med snö och den får gärna ligga här från den första till den sista.. januari är också en okej snömånad men februari är man duktigt trött på den =) Igår åkte jag , Sofia och Ninni till Ullared direkt efter skolan och kalaset slutade på 900 kr.. inte mycket om man ser till de andra gångerna men nu handlade jag bara tråkiga saker. Bästa köpet var helt klart Zlatans självbiografi. Har läst två kapitel nu och och är fast.. vilken människa och legend han är. "Man kan ta en pojke från Rosengård men man kan inte ta Rosengård ifrån en pojke" Detta citatet finns på en skylt i Rosengård i Malmö.. tycker att alla idioter där ute kan knipa igen och försöka se något gott i allt.. en pojke från ghettot är inte dömd till att spränga bilar och ägga fönster !! Ska spendera kvällen med en långpromenad och min Ibrakadabra bok!!!! Efter Ullared igår körde vi inom Ninni där hennes pojkvän kockade och bjöd oss på god mat, vegetarisk risotto! Göddigt.. Ikväll blir det kanske kvalletid med Filippa!! Äntligen .. bara Blegel som saknas sen hade allt varit fulländat!

RSS 2.0