Celine Dion & Josh Groban





Ahhh Lyssna och njut...  Nu när jag känner så här så är detta den perfekta musiken att blunda till!aaaah myyyyyyyyysiiiiig.. det enda som fattas nu är en pojkvän och "a walk to remember" <3

Galet

AAAAAAAAH galen kväll igår , haha men sjukt rolig.. jag dör nästan av skratt när jag tänker tillbaka på vissa delar..!  vällen började med att jag, Jannica och Louise tog bussen till Hasslarp ( mm jag vet , :S)  och där var lite folk man kände igen och så , drack med förstånd tycker jag , haha nej det gjorde jag inte! Blev lite halv snurrigt, sen vid halv elva tog vi bussen in till stan , där mötte jag upp Lina och Tyrling,  vi gick vidare till topspin där jag som vanligt kämpar med att få ner en cider..:P  När jag väl nästan druckit upp så lämnar Lina in flaskorna, och vi går och lämnar tyrling på bussen, när vi kommer tillbaka till topspin så går jag frma till Lenny och hämtar flaskorna, mm vad tror ni händer, jo han säger - Jag råkade hälla ut de lilla som var kvar så ni får två helt nya istället.. ! JAG BARA AAAAAAAAH NEJ !  haha men träffade Jojjo och Memmi sen så de fick dom, :P 
   Jag och Lina begav oss ner till Stan, eller Andreas körde oss,  inne på tres mötte vi JOSSE , nog en av de roligaste människorna i världshistorien och hennes vurpa med Tina var ändå bäst haha .. Thilda var också där , en av de bästa människorna i världen , vi hade riktigt riktigt roligt.. Och som vanligt får jag aldrig sluta dricka , för helt plötsligt kom det fram två cider poch en öl som jag var tvungen och dricka för att inte vara otrevlig.  När klockan var mycket så gick vi till telegrafen och lånade toaletterna sen skulle vi hem till Thilda och Josse, men vi pallade inte, jag följde Lina hem sen var det meningen att jag skulle få sällskap i stan tills pappa kom men det slutade ju mindre bra med det :/ blev lite halv irriterat men ett lååååååångt telefonsamtal till typ fem löste det;P

Sovit väldigt väldigt lite, och vid elva tiden så avr det dags att träna F14 som har match imorgon , som tur var innebar dte mycvket mycket mycket taktik och skott, så jag behäövde itne göra så mycket.. när tr'ningen var slut så kommer thilda och josse ner till hallen för de skulle träna småbarnen i fotboll haha , och alla tre suckar äver att vi var tvungnma att coacha idag haha .. och vi alla hade ont på olika ställen av kroppen.. jag har ont i knäna eftersom Simon det jävla puckot kastade mig mellan sätena i bussen haha , och Thilda hade ont i armen :S haha så hon kunde inte växla när hon körde bil, och Josse hade ont efter hennes vurpa med Tina.. helt galen kväll alltså !

Ikväll ska jag bara köra.. första rundan blir att hämta röglefolket, sen ska jag h'mta Lina och vara med henne och Tyrling tror jag , :)  Får se var kvällen slutar :) vet var jag vill att den ska göra det iallafall ;)


Hör av er iallafall , om det är något !  Säkert en massa massa stavfel i detta inlägget men jag pallar inte tänka på vilka tangenter jag tryckerpå , så fick bli ett stressigt inlägg ;D


Ha det fint ! Pusssssisar <3

See you

Nu ska jag snart fixa det sista sen sitter jag på bussen påväg till Emils 18 års fest ..  kommer väl bli kul.. sen blir det stan, får hoppas att jag träffar lite gött folk!  Vet en som är värd att träffa iallafall..

Om ni kollar på min bdb så vill jag bara säga att det är Alexs och Filippa som hållt på under retoriken! Inte jag som lagt in bilderna på en naken egyptier och pasta något.. haha..

Three floors down




Dagens låtval: Three Floors down,  med Kim från Tvprogrammet Made in Sweden :)  skön låt tycker jag :)

Imorgon blir det skola som vanligt, funderar på att hoppa över matten men ändå inte.. får se.. sen är dte religioredovisning, jag ska redovisa om MAO, nicht gut kan jag säga er.. trodde att det skulle vara lätt att hitta fakta men eftersom man inte får använda Wikipedia så var dte lite svårare än jag trodde. Men sen o andra sidan så tar jag faktan från wikipedia ändå :)
  Efter skolan så ska jag gymma igen , och den här gången så ska jag vara så duktig ochj springa dit, det är ändå 4 km , så det blir en rejäl runda dit och hem :) Sen blir det utgång, eller först 18 årspartaj hos Lendren , utanför HBG! host. haha ... sen in till stan , Ängelholm då alltså och träffa de andra galna människorna i ens bekantskapskrets:)



Vill inte säga för mycket, men kan ha fått ett jobb till sommaren ;) men vill inte ha för höga förhoppningar!

Gym

vaknade precis..:( inte bra att somna vid denna tiden..  Var i skolan idag, helt okej och sen efter skolan blev dte gymmet med Jannica :)  skönt o gyma, tråkigt att allt folk kom sen så man inte hann springa förrens allt var upptaget =/

Imorgon blir det skola, sen 18 årsfest..:S

svensson vs. Bodström

huhu , gullig film! Känner på mig att Alexsandra säger aah nej , idol-Ola när hon ser den;)! Men snygg är han !

:)

`var på "möte" idag kvart i elva , och det var ganska tungt med tanke på att jag var hemma tre i natt :/ !  Sen var det psykologi men missade mer än halva lektionen och sen var det retorik, ganska kul lektion idag med..:)  Svenskaläxan går itne framåt alltså :/ ska skriva en text plus ha högläsning,  vet inte vilken b0ok jag ska ta plus att jag inte får ihoåp så mycket att skriva om.

Dagen igår var helt okej, synd o klaga ;) hade fotbollsträning på kvällen , sjuk tränignsvärk men den sprang jag bort,  och sen var det film, Twilight.. sjutk bra se den ;) fast den var bra nu i efterhand när man tänkt efter ;) haha.. trevlig kväll iaf :)

Idag var jag och min syster på familia hur länge som helt, hittade en del men står fortfarande och grubblar över en skinnjacka, vet itne om jag vill ha den eller inte..

Ha dte fint alla :) !


favoritcitatet denna veckan, Alexs pappa !

Måns- tjena, allt bra?
Jag- Jaddå, själv med ?
Måns.- Ja synd o klaga, du är väl ändå inte doktor ?:P

fast ja dety äör ju min humor , ;P


<3







Grattis kära kära Alexsandra.. :) Ni som följer min bilddagbok, Facebook och ja bloggen märker att jag försöker skriva grattis till henne överallt ;)  haha .. först dessutom..  Hon är verkligen min bästa bästa vän , :) Och vi har knappt varit vänner i 2 år och ändå är hon den som vet lite mer om mig än många andra.. Hon är en person som man alltid kan ringa till, en person som man kan berätta allt för, en person man kan göra en massa saker med, en person som är rolig att festa med, en person som är bäst på att vara sig själv och hon är en person som förtjänar att bli kallad en bästa vän.
   Hon har jävligt konstig humor men jag gillar den , och hennes skratt smittar alltid av sig. Ett av de bästa minnena jag har med henne var nog när vi skulle hem till Viktor i Halmstad och vi körde rakt upp på en refug mitt i vägen och det kändes som om bilen körde på sidan.. och ja det låter såklart inte kul här men kan lova er att vi skrattade som fan.. Och en annan kväll när vi kollade film och så hemma hos henne så busringde vi en massa och det gick verkligen hem hos alla.. haha tillexempel norska Emil som vi lurade Filly med och när vi ringde och låtsades vara pizzabagare till Behar , de var verkligen klockrent..

Alexsandra - Du har glömt att hämta din kebab.. du måste hämta den..
Behar- Men vafan jag hämtade den precis ju..

helt sjukt att vi lyckades ringa en som faktiskt beställt kebab ;P haha ..

Jag brukar inte kunna umgås med någon flera dagar i sträck utan att tröttna, men vi kunde endå bo tillsammans hemma hos min mormor, hade lika kul varje dag , och i berlin hade vi det sjukt bra i vårt rum helt ensamma på 5 våningen medan de andra i klassen hamnade på första haha .. en sånn resa vill man bara göra om.. men vem vet, sista minuten i sommar kanske :)

Hon har fått lägenhet och jag står i kö på samma fastighetsbolag så kanske blir vi grannar också , hade varit t-t-t-t-oppen :)


Ååååh känns som om jag känt henne i all världens evighet och det känns verkligen som om vi kommer känna varandra hela hela livet var i sverige vi än hamnar..  och jag står fast vid våra planer ;) haha .. brudtärnor och baby-yoga ;) haha..


För att göra en lång historia kort.. : Alexsandra Blegel du är guld värd <3!


Grattis snäckan , snart 20 och då är det parrrdy paaaarrrdy!


  den här låten är ju lite söt :P





P.S Grattis Nickepickepäron <3




träningsvärk

ååh vad dagen varit lång idag, längtat efter fotbollsträningen hela veckan , och särskilt denna träningen för det var en jobbig och as kul! Körde cireklträning igen och denna gången jobbade jag och Lina i par :) Gick bra!  När man börjar bli trött å väntar på att minuten gått så är dte perfekt att sjunga "En elefant balanserade" för dte får en att fokusera på vilken elefant det är som kommer härnäst, fjärde , femte eller kanske sjätte..? SÅ det gick fin fint på sitta i 90 grader övningen :)!   Men eftersom mitt knä inte kan göra ankgång så fick jag göra utfall istället HELA tiden på den ena övningen och där blev verkligen benen spaghetti jag kan inte gå nu benen skakar...  imorgon bitti kommer jag itne kunna ta mig ur sängen , plus att jag ska till väla och köpa Alexs present.. 
   Alexsandra fyller ju 19 år imorgon ;) skriver ett inlägg då med, så all fokus kommer påå henne och inte min träningsvärk ;)! Nickepickepäron fyller också år :) Och Pelle o Marie, 19. o Emil fyller 18 :D :D !  Blir 18 års fest på Fredag men jag pallar inte ;P haha ledsen Emil, blir nyktert för mig särskilt med tanke på ditt umgänge så gäller det att vara helt klar i huvudet annars vet man inte var man är indragen, kanske på ett dagis Jannica ?;P



Men ja sov gott folket.. jag ska duscha !

tänk att vara ensam kvar..

det är så jobbigt när man inte kan ställa upp för en vän, hur mycket man än vill..


Ba Ba Ba


Kvällen igår var mysig, först hem till Lina , där Sara o Dennis också var, mysigt mysigt.. käkade och sen körde jag enr dom till stan.. vi var inne på topspin ett tag sen ner till Tres , lika dött där så körde hem Sara o Dennis sen stack vi hem till Lina,  och där hade hon och jag en massa att prata om , så satt där till kl 3 ;) haha ..  Nu är det snart träning..:D ska bli gott.. hoppas det är lika hårt som sist:D Efter så är det spelarmöte och nytt tränarförslag ;) spännande! Men Alla är så nöjda med THilda också så gött om hon tagit det ;D 

All the Single Ladies, (Put a ring on it)

Nu ska jag snart hem till Lina , på lite mys och sen ska jag vara taxi ner till stan.. det blir flygande Jacob trots att jag döör när jag tänker tanken om varma bananer ;P haha..  ¨

Dagens låtval:

Beyoncé - All the SIngle ladies
object width="480" height="295">

If you want to be my boy..

skrev inga inlägg igår så här kommer ett :) ,  Igår var det skola som vanligt, en av de "jobbiga" dagarna eftersom vi har typ 4 lektioner;) som vanligt var väl retoriken och lagbollspelen det man gillade mest. På retoriken skulle vi läsa upp en saga och leka med tonläget, haha , och jag och Alexsandra ska nog inte satsa på ett arbete som programledare i Lattjolajban, men såna uppgifter är roliga ändå f´ölr alla kommer göra dte så man behöver inte vara rädd för att skämmas.. Och i dne här gruppen RESPEKTERAR man varandra tillskilland från en annan grupp vars mål är att sabba andras betyg och redovisningar.
   Efter Retoriken hade jag lagbollspel och innebandy stod på schemat, as kul:) men att ha Rudi i motståndar laget är itne för kul, först får jag en boll på smalbenet och ni som känner till Rudi kan nog förstå hur hårt det var.. jag sa till erik att ett sånt skott till och jag dör, precis då skjuter rudi mig engång till rakt under knäskålen och jag viker mig av smärta hah , kunde itne hålla tillbaka skriket, så jag skrek så det ekade i hela rönnehallen , haha .. och ja som pricken över i:et så springer han ner mig direkt efter det , haha jag vägrade flytta på mig så han valde att köra över mig istället.. det gjorde ganska ont men ändå skrattade man :) haha ..
Slutade 17-00 gjorde vid mig, drog till Pelle i gamla klassen där Jannica, Simon , Erik och Asse också var .. var faktiskt kul särskilt bilresan in. Väl framme i stan så var det dött.. men jag och pelle stack och träffade Nicke o Teddi , mina pojkar:P på saloon, hade ganska kul.. särskilt när Teddi gick från pojke till hundvalp ;)haha satsa på henne Teddi ;)
 Kom hem , vaknade imorse fullt med blåmärken , bitmärken och ont i hela kroppen,  haha vafan har hänt i natt egentligen? , Jag vet att jag ramlade av sängen ..:P
 men full var jag itne igår , trodde jag skulle bli det men blev barfa lite lite snurrig , lagom liksom:)

Idag har jag tränat f14 för första gången , finns mycket att jobba med där men idag lyckades jag faktiskt få dom att kommunicera lite bättre på planen , och nästa gång blir det en kvarts genomgång av dubblingar och försvar :) Sen ska det nog gå :)

Ikväll ska jag kanske på Bio med Frida och Alexs, men har itne hört så mycket men Alexs slutar väl snart jobba :) Efter bion ska jag nog vara taxi bara , eller göra något annat :) Tr'äffa folk iallafall..

Hörs säkert något mer.. Håll tummarna för Rögle idag :)



Have it ;)

Kärlek! / Sarah


fussball

3 p nu ;) thihi.. 




Fotboll är sjukt kul alltså :D särskilt grus fotboll;) eller fotboll mitt på sommaren:D det gillas!!


Margit Larsen - If a song could get me you!

Lyssna på den här låten , den är riktigt bra :) Lite Miss Li , Maia Hirasawa  och Kate Nash stuk på den :) Och känner ni inte igen den från något intro från ett tv program? :)


ni får mig att kräka!

kan börja med att be om ursäkt till Nora..:)  vet inte riktigt vem du är men kul att du hittat min blogg, och kul att du vågar kommentera:) tjejen på bilden , från inlägget "..." det är jag , kanske jag skulle skriva med tanke på att det är många utomstående som läser,  men ja det är jag och nu är jag inte alls stolt över mig själv :)  Men tack för komplimangen , och tack detsamma din blogg är också bra :)


Nu till något mer negativt!
- Vad är ni för några jävla människor som mår bra av att trycka ner andra? spara era dumma jävla kommentarer , håll inne på ert retfulla skratt och ta en tankeställare och rannsaka er själv aoch se om ni i grund och botten är så jävla perfekta själva?  Att ni får mig att må dåligt det är en sak , för ni har fått mig att bli en starkare människa och kan ta en massa skit på ett helt annat sätt ,  men när ni trycker ner en person som betyder mest i hela världen för mig då orkar jag verkligen inte, då är jaglika sårbar! snälla tänk er för :(



Nu ska jag snart till min farmor och vara ett bra barnbarn och städa deras hus sen ska jag träna/match :) as kul <3 

....

Gud hjälp mig.. snälla..


:) detta är den sista jag vill vara!




2009 års kärlekspar

Haha mogen tjej du hittat ! , :) Vet om att ni båda läser detta ,och det är gött :)  Hade jag varit blondinbella nu så hade jag tjänat pengar  på er två :) patetiska o såå :) Men tack för dammsugaren iallafall:)  ert förhållande lär hålla sååååå länge!

haha hej då!



















Don´t go wastin´ your emotions , Lay all your love on me!

Skola

Sitter här i skolan och har historia, eller vi har inte någon lärare så vi hade kunnat hoppa över det med , men har redovisning imorgon och det känns som att jag och Alexs har lite att göra!  Nu blir det bra iallafall, har fixat en liten powerpoint presentation. Hon sitter bredvid och skriver för fullt men jag är klar och väntar på att hon ska skriva in sin del i presentationen. 
   Efter den här lektionen så har vi retorik, hade en uppgift där vi skulle sälja in en person i ett företag , idrottsförening osv. gubben jag fick ser riktigt hemsk ut så vet itne hur jag ska lyckas sälja in honom i ett företag. Men retorik är ganska kul , man lär sig verkligen att prata inför folk och man känner sig mer säker i sig själv. Efter retoriken har jag min sista lektion för dagen, lagbollspel.. Hans har inte sagt vad vi ska göra men antar att det blir något riktigt tråkigt.. typ rugby kanske.. får hoppas att man hamnar i samma lag som rudi isåfall annars får jag boka in en knäoperation till.

Nu är vi inne i mitten av veckan iallafall och det känns oerhört skönt. På lördag blir det kanske fest men jag dricker väl inte som vanligt, ;) har blivit lite av en nykterist faktiskt och det känns bra..:) man kan ha kul utan alkohol. Inte Teddi kanske ;P haha ...

Lagledare/tränare igen..:)

Sarah´s nästa tuffa uppgift här i livet blir att ta sig an FBC Engelholms F14 lag, jag kommer alltså konkurrera med Tina ;)?  Vad jag förstått så behöver de en ledare som ska lära dom diciplin och om jag är den rätte för det, de vet jag inte!  Men taktik ska jag väl kunna banka in iallafall , tragiskt att de blivit 14 år gamla, snart ska vissa debutera i damlaget men de vet inte vad en back gör och vad en forward gör,! Aj aj aj..  Men de ska bli kul tror jag, får nog ett större ansvar nu än vad jag haft med de andra lagen innan , nu kan man inte missa träningar ! Någon som är sugen på att hjälpa till vid sidan om , så säg till snälla ..!

Freak..

Precis hemma :D as gooooo träning igen, man mår så bra i kroppen efteråt och en massa situps, ska bli lika stark i kroppen som jag var innan :) och är på god väg..:)
Gick väldigt VÄLDIGT bra idag tycker jag , hel nöjd.. haha fast var kanske bara jag själv som, tyckte det ;)

Imorgon blir det skola som vanligt, sen lagbollspel sista timmen , så får man lite träning där med..:) alltid lika spännande och se vad det är Hans hittar på! , Kan ju säga att så länge det inte är Volleyboll, basket och rugby så är jag nöjd ;) haha .. Basket suger jag liksom sjukt mycket på! Volleyboll kan gå om jag använder fötterna ;) och rugby blir jag alltid skadad i ;P






Lägger in en partylåt här nu ;) uppskattas nog mest av tjejer ;)! 


20 Januari.

 idag kom min kära vän och hämtade mig , hon körde från Munka till strövels , hämtade mig körde tillbaka till skolan, snacka om omväg haha ;)  men hon är så sjukt snäll som gör något sånt <3 och i gengäld fick hon en godispåse, hon får dyrare födelsedagspresent plus att jag åker med henne till Lund på fredag eftermiddag ;D Idag hade vi bara en föreläsning i skolan om aktier och privatekonomi , jag har alltid intreserat mig för min ekonomiska situation i framtiden och ska börja pensionspara så fort det går,  och lärde mig faktiskt en del idag men får se hur det blir med mitt sparande, har ju inte gått jättebra.. 
    Söker jobb för fullt nu , står i kö på lägenhet och vill verkligen ha råd att ha en så fort som möjligt.
Mitt knä har känts riktigt skumt idag , måste ha sovit på något konstigt vis annars har jag träbat det alldeles för mycket och itne vilat ordentligt, men för att inte bryta mönstret så bli det någon form av konditionsträning idag ,  blir väl löpning antar jag , innebandy känner jag mig inte så fit för..

Dagens bästa : slutbetyget i Svenska B , MVG :) trodde jag aldrig..
Dagens sämsta: Ändrade planer =(




Nu ska jag byta om och börja smörja in mig med liniment, kommer bli en kall kväll på rögles parkering ;P

Björn Borg- Love for all!

Haha nu kan jag visst inte sluta blogga heller, haha , när man är inne på youtube så hittar man en massa klipp som man faktiskt vill dela med sig av ,  Och här är en ganska oväntad reklam från Björn Borg, tycker den är så fin , och musiken är bra, ! 


Sista scenen i OC säsong 1

Här är helt klart mitt favorit klipp i O.C , Det är nä Ryan lämnar Newport och Seth blir förkrossad och seglar iväg och lämnar sin familj osv, Nörden snackar nu vet ni ;) och jag bölar verkligen varje gång haha , Vi tjejer alltså!



Se och njut!

Do you have the time to listen to me while?

Idag var jag inne i min Mando Diao fas igen ,  innan avgudade jag detta rockband och jag älskar deras koncerter , de är liksom bättre och bättre för varje gång , och nu har jag diggat igenom youtube till deras låtar och en särskild favorit är så klart God knows, !!!  Man blir så glad av den :)  Andra låtar man blir glad av är de som man kan sjunga med till ..:) haha greenday- basketcase är en av dom :D och HUMAN av the killers.:D meee likeee...



Från en passion till en annan , OC och One Tree Hill.. man tröttnar ju aldrig, och ögat mår ju bra av de underbara skådespelarna i serien ,  sjukt snygga allihopa.. eftersom USA ligger före oss med One tree hill så kan jag itne vänta med att se avsnitten på youtube.. älskar verkligen det !



Idga började jag 11.40, hade mormors lilla bil;D haha , sen direkt efter skolan så åkte vi till ON OFF och lämnade in min mp3, och jag får en helt ny :D :D :D  min 4 GB hade utgått så får 8 GB istället ;) haha .. dubbelt så mkt och jag som knappt kunde fylla den andra , nu får jag fylla ut med One tree hill istället ;) haha ..  NU ska jag läsa lite på min psykologiläxa:)



Förresen , det löjliga bråket mellan Blondinbella, Katrin Zytomierska ( förr schulman) & Carolina Gynning får mig att spy alltså.. gå in och läs på deras bloggar sen tror jag nog vi delar samma åsikt om vem som har rätt i diskussionen , BLONDINBELLA helt klart, hon är 18 , å de andra närmar sig 30 , Katrin är till och med över, men de är så jävla mycket omognare, har alltid tyckt om Gynning men hon har helt fel när hon uppmanar till självsvält.

Alexsandra<3

Säger bara såhär, :) Tävlingen hann itne börja innan den sluta, Alexsandra vann allt som gick att vinna ;) jag älskar den tjejen så sjukt mycket, ni som läser detta och verkligen trodde att jag älskade er mest i världen, jag är ledsen! den här tjejen har jag känt den den 20 Augusti 07 , och ska känna henne 100 år till och hon är redan given som min brudtärna på mitt bröllop! :) Utan henne hade världen gått under,  och jag skulle aldrig någonsin kunna se en framtid utan henne , !
Alexsandra Blegel , du är den finaste jag har!

mitt 100:e inlägg.

Åh vad skönt det var med träning, det började med att jag satt o grubblade över att ingen ville med ut på en runda, men sen så loggade Jannica in på msn och jag såg att dte var fotbollsträning , salamis hade det , så jag tjatade med henne och stack ner till träningen. Vi hade cirkelträning som innebär att man jobbar två och två på olika stationer, grymt jobbigt, ! Man körde 45 sek, vila, sen 45 ske igen på samma station. Min och Jannicas runda såg ut så här :

1. Sit-ups
2. Rygglyft från plint, väldigt jobbigt.
3. step-up på träbänk, nog jobbigast haha, benen helt slut av att köra 90 sek! , fast vi fick ändå beröm för vårt höga tempo :)
4. Armhävningar, jag körde plankan där andra rundan,
5. Löpning, framlänges och baklänges
6. Högaknän på tjockmatta
7. Nickar och volleypass
8. Sitta 90 grader mot en vägg.

sen körde vi samma runda en gång till , alla var duktigt trötta sen, och man hittade en del oupptäckta muskler.
Efter cirkelträningen så blev det fotboll:) och jag tycker det är såååå kul med innefotboll alltså, helt sjukt roligare än ute ;) haha , 


Läste  precis Alexsandras inlägg (Blegis.blogg.se) , och kan säga att jag också saknar att sova på armen, att vakna upp med någon som man faktiskt tycker om... jävla skit alltså!


nu har jag precis skrivit mitt 100:e inlägg, och för att fira detta så ska jag ha en liten tävling ;) haha ,  den som skriver den finaste kommentaren om mig till mig, vinner  ... daaaadaaaa... trummvirvel,  Priset är att man får äran att ge mig massage på diverseställen i 16 min ;)
 ELLER , detta gäller främst Alexsandra , haha , om duuu verkligen klämmer i så har du chans att vinna 10 min kli på en lektion;) haha


Pussar var ni vill allt folk;) nu är det duschen som gäller, och längeeeeeeeeeeeeeeeeeee ska jag duscha!



18 Jan.

Var lite taxi igår kväll..  körde till skälderviken, var hemma vid tre tiden,  sen skulle jag kört J men han löste det själv, och på ett bra sätt desstom , är glad för hans skull:) sen var det lite msn , eller lite o lite la mig rekordsent, haha .. vaknade sent idga med , och nu vill jag verkligen ut och röra på mig..  sen blir det kanske att kolla lite innebandy!! :) 
 Ikväll blir det kanske lite film och sånt mys ;)



Ha det fint.

Lördagen den 17 Januari

Nu är jag hemma ifrån min moster , var där vid fyra tiden,  kollade hockeyn som itne slutade bra för rögle, förlust med 6-2 orkar snart inte se deras borta matcher. Kvalserien är inte långt borta nu. 
   Efter hockeyn skulle vi alla käka, moster, Jan, Jonas o Filip, jag , mamma , pappa o Emmsi.. blev potatisgratäng med kassler,  känns inte bra att jag inte har någon aptit till någonting, folk börjar ju tro att jag är jätteäcklad. Sen var det massa hetsiga diskussioner om dödsstraff plus att jag fick lite mer info om hallandsåsmordet som jag är så intresserad av, sjukt ont i magne får jag när jag tänker på den ena dömda killen , känner så stark empati för honom samtidigt som han förtjänar fängelse , men ja , 5 år sen IDAG iallafall , så man kan ju skänka en liten minut åt de drabbade tjejerna.. 

   Nu kollar jag på P3 galan , go musik faktiskt.. och snart kommer Maddelito och hämtar sitt guitarhero.. ¨Lyssna på de två låtarna jag laddat upp , jag har verkligen börjat uppskatta den sortens musik, en liten tjej med annorludna stil som klinkar på ett piano med lite halvskum låttext,  Miss Li = Alla hennes låtar är bra, favoriter är ju helt klart Oh Boy och Ba ba ba! Kate Nash = Mouthwash , underbar  , kan inte säga mer,

 Jag har även blivit ett litet fan till The Killers, tack vare Jonte, Särskilt Human är bra!



Men som sagt lyssna på låtarna minst 10 ggr o njut,,

Kärlek!!!


Kate Nash- Mouthwash


Miss Li - Ba Ba Ba

tråkig.

Jag är ledsen men jag orkar verkligen inte blogga!  jättesliten, och snart ska jag in till min kära moster och kolla ishockeyn, sen får vi se hur det blir ikväll.. barnvakt kanske.. får se .. nu ska jag spränga högtalarna till go musik och ge mig ut i terrängen och ta en runda! finns där ingen som vill med ?

In Flames - Alias

Nu har jag chockerat många i min omgivning, och jag kan säga som så här att jag HATAR hårdrock, men IN FLAMES - Alias, är grymt bra... lyssna bara på introt! Helt grym.. frälst är jag !  Tack Alexs haha , men detta kommer nog vara den enda låten jag kommer lyssna på :)  Men du har lyckats iallafall !




Kolla straffen!

Skolan idag helt okej , hade en redovisning på svenska C och jag redovisade om Hayley som jag har som projektarbete, hon lider av sjukdomen Progeria som gör att man åldras 10 ggr fortare än normalt, och nu är hon 13 år gammal men hennes kropp är över 80 år gammal!
   Redovisningen gick bra, men jag var lika nervös som vanligt, hatar verkligen redovisningar, inte alls kul! Imorgon fyller Linis 20 , grattis till henne <3 , det firas med fördrink hos henne , sen restaurang City och sen förfest hos henne och slutligen stan. Blir en lugn kväll för mig och förmodligen för Fia med tror jag..
Lördagen är oklar, har vissa planer på hyllan får se hur vi gör med dem.

Nu har min bebis Alexsandra lärt mig hur man lägger in youtube klipp och här kommer en sjukt grym innebandystraff , lätt en av de snyggaste jag sett :)


Önskelista

Önskemål till bloggen!
* Hur fixar man videoklipp ? från t.ex youtube?
*Hur gör man om man vill ha sitt namn i slutet på alla blogginlägg , alltså inte skrivet utan mer som en bild , kolla t.ex ffonavi.blogg.se , där står det Emma längst ner, mycket finare :) Reklam till dig där Emma;D
*Jannike- sugen på att fixa min blogg lite till kanske? :)


En läsare tipsade mig om låten Clumsy med Fergie.:) listen to it!

Mobiltrubbel

precis varit och lämnat in min mobil på the phonehouse, krossad display och fel i mjukvaran, riktigt jävla typiskt! bara detta inte också blir en otursmobil.. sony ericsson w890i , brun! Nu ska jag lägga mig i soffan , är så trött så ska lägga mig redan kl 21.00 ikväll:) hade en lektion idga på 40 min , brjade tjugo i tolv, imorgon börjar jag tjugo i ett , och slutar 15.00 :)  

<3

Vad ska jag göra om du försvinner? har ont i magen så orolig jag är , men imorgon får vi veta!

lista

ÅTTA SAKER OM DIG SJÄLV
1. är du singel? yesbox
2. är du lycklig? - Ich weiss nicht
3. är du uttråkad? Nu ja!.
4. är du ledsen? Nej
5. är du italienare? Nej
6. är du cooling?Klart jag är! haha
7. är du från irland? aaaaaah Irland <3 , nej det är jag inte, men hade velat vara!
8. är dina föräldrar fortfarande gifta? Har aldrig varit, men ska tror jag?

ÅTTA SAKER OM DITT KÄRLEKSLIV

1. tror du på kärlek vid första ögonkastet? Har inte upplevt det hittils, men jag tror nog lite, att det kan hända!
2. har du någon gång blivit sårad? Ja dte har jag , precis som 99,9% hade svarat!
3. har du någonsin tänkt på samma tjej/kille flera gånger under samma natt? Yes
4. har du gillat en tjej/kille utan att berätta det för henne/honom? Jaoo
5. har du kysst någon under de två senaste veckorna? Nupp
6. har du haft en hemlig beundrare? Hahaha, ja Scrabbe , ( ni från skolan vet vem)
7. är du kär? Har aldrig varit riktigt kär.
8. vill du gifta dig när du blir stor? Ofc

10 TVÅ ALTERNATIV
2. hår eller ögon
3. katter eller hundar
4. några få bästa vänner eller jättemånga "vanliga" kompisar
5. tv eller internet
6. coca-cola eller pepsi
7. Fest eller romantisk hemmakväll ( Hade svarat fest för ett par månader sen , men är trött på det)
8. pengar eller lycka
9. dag eller natt
10. msn eller mobil

TIO "HAR DU NÅNSIN..."
1. blivit påtagen när du försökte smita hemifrån? Haha ja , och från dagis med:P
2. brutit ett ben? Har brutit många ben.
3. gjort nåt du ångrar? mycket
4. hoppat bungee jump? Nej och lär nog aldrig ske, förlåt oskar.
5. ljugit för någon du tycker om? japp
6. ätit en hel tårta? Tårta är räligt.
7. gjort bort dig offentligt? Det har alla
8. viljat bli tillsammans med ditt ex igen? Ja , förnekar inte att jag inte varit inne ¨på de banorna senast igår.
9. gråtit när ett husdjur dog? Usch ja, R.I.P Molly, den värsta dagen i mitt liv hittils.
10. velat försvinna? Japp

8 SENAST
1. telefonsamtalet du gjorde? Min syster
2. telefonsamtalet du fick? Filly
3. personen du var med? Fia
4. roligaste grejen som hänt? kommer inte ihåg
5. personen du smsade? Filly
6. du kommenterade? Mein Schwester
7. du tillbringade natten med? Min syster haha ,
8. du kramade? André igår :)

John Blund, var är du?

Min dygnsrytm är helt cp , uppe på nätterna o sover halva dagen , :S skola på Måndag och jag har det såhär , hur ska det gå? Men kan inte tvinga mig att sova, så nu ska jag kolla lite OC , somnade så bra till det i Berlin, inte för att jag tycker programmet är tråkigt, snarare tvärtom , man blir glad och lugn så tillslut somnar man :)

last saturday before school

Ååh jag hatar verkligen att vara sjuk, feber är jobbigt , men är glad att det inte är influensan eller något!! I Tisdags när vi spelade innebandy så var där ritigt kallt och eter det har jag varit stenförkyld , detsamma med Fia och hon har legat hemma tre dagar i feber så igår smittade hon förmodligen mig så nu har jag fått hennes:( men jaa , haha Fia är v'ärd allt!
Igår kollade jag och Fia först innebandy , H4 loosade, men tro det eller ej, äckelljunga var bra ! Efter det körde vi till Lina och slappade där , sen hem! Idag har jag ju bara legat hemma och haft ångest inför skolstarten, vill inte börja , hatar skolan fast nu är det iofs den roligaste terminen kvar!! Lovet har varit bra, riktigt bra, :) Träffat Fia en massa <3<3 ,träfat Tina o Alexs <3 , festat lite, börjat detnya ¨året t-t-t-t-t-t-t-t-oppen(kommer du ihåg Maria,?;) )  osv,  


Nu ska jag kolla Tv .. hörs!

Zzzzzz

02.19- JAG SOVER INTE! :(


Januari

Jag har precis bestämt mig för att jag ska vägra att vara sjuk! , Blir dock inte innebandyträning imorgon kväll som jag sett framemot , vill inte ha halsfluss igen , men ska nog ner dit o säga hej och visa att jag överlevt julen :) Jag har satt kl på 06.00, så 07.00 imorgon ska jag ut och ta en promenad, allt för att komma in i dygnsrytmen igen innan skolan börjar!
   Hur ska jag kunna sova i natt? jag har liksom sovit en massa idag och det känns som att jag kommer vara vaken ett bra tag till , inte bra alls! får sätta på en sjukt tråkig film och somna till den! På Fredag morgon ska jag till frissan och se om jag kan göra något åt mitt hår, ska nog behålla längden men utväxten ska bort iallafall, kanske ska vara mörk ett tag till och sen bli sommarljus igen , och på tal om sommar så får jag nog slänga mig i solariumet några gånger till annars blir det pinsamt!
   Helgen är inte planerad överhuvudtaget , jag är sugen på att träffa folk , men är verkligen inte sugen på att festa! Tycker inte det är kul längre, kanske borde ta sig in till Helsingborg en runda eller kanske Danmark till och med för lite variation :) de gånger som vi åkt över till Danmark med klassen har varit sjukt roliga , men eftersom vi inte är så tighta längre så låter en Danmarkskväll med nytt folk sjukt taggande :) eller vad säger ni? 
 den 16 fyller Lina 20 år , helt sjuuuuuuukt , redan nästa fredag , helt sanslöst! Ska först på en fördrink hos henne , sen blir det käk på restaurang City ( haha , minnen Alexs), sen förfest hos Lina och sen stan :) Måndagen den 26 fyller Älsklings Alexs 19 , inte lika rolig ålder men de är ändå ett år närmre 20 :) Nicke fyller också år då förresten! Sen 'är det ganska lugnt , men den 22 Februari (blandar alltid ihop det med 21 Feb ) fyller Tina 18 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ännu roligare , men med tanke på att hon har en massa matcher så kan man inte dra ut med henne på ett par helger ! :/ plus att hon åker buss på sin födelsedag! Rätta mig Tina om jag har fel ,med datum o allt! haha !  Men  ja, många viktiga födelsedagar detta året , Catrin , Maria , Emelie, Ulrika, Issa o en massa andra fyller ju 20!  men 12 Juni , skriv ner det allihopa, 155 dagar , STUDENTEN!!!!!!! Alla läsare är välkomna , kommer bli en helt galen dag/kväll!



Godnatt!


Kärlek! ?

Siiiiick

Fy fan vad dåligt jag mår, har feber , huvudvärk och mår jätteilla:(!
   Vaknade vid elva, somnade om till halv två , då kände jag att jag höll på att bli sjuk och tänkte att lite frisk luft kanske skulle hjälpa , och jag det jävla trögot klär på mig varmt och ger mig ut, och som vanligt kan jag inte bara gå en runda utan jag måste springa också , så det slutade med en joggingrunda, sen inom affären och köpa vindruvor, skulle till doktorn vid fyra men nej då hade jag slocknat helt och nu är febern ett faktum!
   Jävla skit tänker inte vara sjuk dessa sista dagarna!

Ska snart ta bilen ner till Lottas och köpa proviva,redbull och druvsocker allt för att bli piggare , är ju snart skolstart och jag känner att jag ska vara fit for fight tills Måndag så jag klarar av ett halvår till , känns som en evighet!

Min bästa vän har ju inte berättat att hon har en blogg den TOMTEN så ja , tycker att ni ska gå in där och läsa lite :) Blegis.blogg.se! Fin reklam:)




vem av er är det jag saknar egentligen ? :(


Gym

Precis varit och gymmat med Fia på hälsans :) ganska flummigt, men fick en del gjort ändå.. om 20 min spelar Rögle mot HV71 så får hålla tummarna för vinst där :)

Jannike- huhu glömde lägga till det men huvudsaken är att du vet vad vi har för planer :)!




Nu ska jag fortsätta med att laga mat,

2009

Det här året skall jag ...

*
Åka på filmfestivalen i GBG ( aaaaah neeeeej, vill inte)
*
Fylla 19 (onödig ålder, ge mig 20 direkt)
*
Balen
*TA STUDENTEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (ni kommer väl? ;))
*
Jobba , ( när någon anställt mig)
*
Resa , ayia Napa är väl mest aktuellt nu, sen bli det Irland ..
*ha kvar mitt körkort



Mer kommer jag inte på just nu , men fyller på listan efter hand ..  Nu ska jag göra vid mig , ska sola sen blir det nog Fia !! Ni vet var ni nårmig..

Alla vi som älskar Rögle..

Hade sjukt bra sittplats på ishockeyn idag , såg allting och ett härligt tryck var där , :) Jag var ganska sliten idag men tänkte att eftersom jag ändå har sittplats så kan jag likagärna gå dit , och jag kan ju säga att Mattias Sjögren är den enda anledningen till att jag verkligen sitter och stenkollar på hockeyn när han är ute.. han fick en massa chanser hela tiden och jag tänkte att hem går jag itne förrens han gör mål, i sista perioden stod det 2-2 , och det såg ut att bli förlängning. med 30 sek kvar av matchen så avgörs den av ingen mindre än M.Sjögren!!!! Så snygg och såååååå sjukt bra..  matchtröja , tryckt med hans namn .. Jaddå ! haha ..

Efter hockeyn så var det bio med min älsklings Tina, :) såg "vi hade iallafall tur med vädret" och den var bra.. :) fick sig en del skratt.. efter det så hämtade vi upp Jocke , sen åkte vi hem till Tina och spelade Guitarhero.. kul kul :) Nu är ja hemma , kollar på SATC ... meeeee likeeeey .. kolla in den nya serien , lipstick jungle som börjar på trean den 12 Januari , samma regissör som till SATC filmerna ..:) den kommer säkert vara bra!

Imorgon blir det slappe och häng med Alexsandra? eller .. ? Vi ska kanske åka skridskor , sen myspys..



V¨r låt var det första som jag hörde när jag startade bilsteron idag , kul? nej!







Saknar våra nattligasamtal!


Kärlek

I could spend my life in this sweet surrender

Är det inte typiskt, han där uppe vill verkligen förstöra mitt nyårslöfte! Jag sa att jag inte ville höra av dig överhuvudtaget , men ikväll var jag tvungen att fråga hur det var med dig, sen berättade jag för Alexs om vår låt (se nedan) , och när jag kör hem, tror ni inte låten kommer på radion då? den brukar inte spelas! Är detta något tecken på att jag borde ge dig en till chans ? en till chans för 20:e gången? Nej det tänker jag inte, jag ska hålla mig ifrån dig, om ett par månader kan jag kanske se dig som en vän igen men inom kärleksfronten ska jag satsa på någonannan! Du vet om att all den tid vi hade tillsammans var sjukt bra, allt innan man började med något jävla datum ,  nej vi vänner.. vi är menade till att vara vänner, och jag trivs bra med den tanken!

I could stay awake just to hear you breathing,
Watch you smile while you are sleeping,
While you're far away and dreaming,
I could spend my life in this sweet surrender,
I could stay lost in this moment forever,
When every moment spent with you is a moment I treasure,

I don't wanna close my eyes,
I don't wanna fall asleep,
Cause I'd miss you babe,
And I don't wanna miss a thing,
Cause even when I dream of you,
The sweetest dream would never do,
I'd still miss you babe,
And I don't wanna miss a thing.

Lying close to you,
feeling your heart beating,
And I'm wondering what you're dreaming,
Wondering if it's me you're seeing,
And then I kiss your eyes,
And thank God we're together,
I just wanna stay with you in this moment forever,
Forever and ever.

I don't wanna close my eyes,
I don't wanna fall asleep,
Cause I'd miss you babe,
And I don't wanna miss a thing,
Cause even when I dream of you,
The sweetest dream would never do,
I'd still miss you babe,
And I don't wanna miss a thing.

And I don't wanna miss one smile,
I don't wanna miss one kiss,
I just wanna be with you,
Right here with you, just like this,
Well I just wanna hold you close,
And feel your heart so close to mine,
And just stay here in this moment,
For all the rest of time


Aerosmith- I don´t wanna miss a thing!



Ååååååh Nostalgitripp just nu , kollade in på IP precis, de fixar en isbana där nu så man kan åka skridskor, precis utanför vår gräsmatta , hur toppen är inte det, alltid sent på kvällen när där är helt tomt så tar man på sig skridskorna och åker ensam utan en massa annat folk:) Och när jag var yngre så var jag så avundsjuk på Maria och Isabelle för de hade svarta och myckert bättre skridskor, jag hade vita =(

Blegel

Är med min kära vän Alexsandra nu , vi lyssnar på absolut bröllop!  haha ..  gud jag vad jag vill gifta mig, finns där någon frivillig där ute ?!  Jag är så sjukt sliten idag faktiskt , mår sämre än vad jag förtjänar, hur mår ni? Hade varit tacksamt om ni som läser kommenterar med ert namn , spännande och se vilka som läser eftersom det är så pass många som det är , trodde inte det faktiskt. Med tanke på att jag inte skriver så många intressanta saker!!

Kärlek!

1 Januari 2009

2009´s första dag är kommen !

Idag börjar mitt nya liv utan den personen som gjort mitt liv till Kaos. Har raderat nummer, msnkontakt, olika relationer oscv. Tyvärr kan jag inte säga att det började bra, puckot hörde av sig fyra gånger imorse,  men duktigt som jag är så svarade jag inte och föhoppningsvis så var detta denna sista gången :) Någon som vet hur man blockerar nummer?

00.00 fanns där ingen att börja det nya året med, men runt 00.30 träffade jag min favorit :) verrrrry nice.

Nu ska jag kolla film.. ha det fint babys!


GOTT NYTT ÅR!

RSS 2.0