28 April

Underbar sommardag !

Har legat ute i en solstol hela förmiddagen och nu ska jag alldeles strax ta cykeln och cykla från Strövels till Ängelholm. Jag ska cykla direkt till jobbet och eftersom jag inte vill cykla på 90 vägen mot Mc Donalds så måste jag cykla världens längsta omväg känns det som.

Får se om en timme räcker men det gör det säkerligen !


Ha en bra torsdag, en annan ska ha en lugn jobbekväll förhoppningsvis!

Kram kram.




27 April

Hejsan hoppsan.

Återigen en dag full av solsken och återigen jobbar jag just när det passar vädergudarna att slänga fram en sol.
Igår när jag jobbade så kom en på jobbets syster med en cykel till mig som jag köpt av henne och kan säga att det är det bästa köpet hittils den här månaden.
Cykeln är sjukt lätt att cykla på och riktigt bekväm så jag tog faktiskt mig i kragen efter jobbet och cyklade ut till Strövels ( ca 9 km) vilket bara tog 20 min konstigt nog=)

Nu ska jag snart inviga emmas studsmatta och förbränna lite kalorier där med =)

Var med om en sjukt rolig sak på väg till Strövelstorp idag. Cyklade på cykelvägen och när jag kom fram till rondellen vid Vilhelmsfält så stannade en polis mig (de hade hastighetskontroll och han stod bara och övervaka) och frågade om jag hade koll på cykelhjälmslagen!
Jag svarade att den gällde väl bara till 15 års ålder ? Då sa han att det var duktigt av mig att veta det men han undrade dock hur gammal jag var .. Jag berättade att jag fyllde 21 denna månaden och då fick jag se en polis som gärna velat sjunka genom jorden. Hans min slår allt!
Om det var bra eller dåligt att han stannade mig det vet jag inte .. Hade ju varit kul om man kanske såg ut som en 18 åring istället.


Här lägger jag in några låtar som jag spelar sönder just nu ..  lyssna och njut!






Daniel Adams Ray - Lilla Lady , härlig att köra bil till!




Bruno Mars - Han gör alltid succé med sina låtar, denna kan man ju inte annat än älska en bakis söndag!










25 April

Glad annandag påsk på er.

Har haft en hyfsad helg, mycket skratt men ännu mera tårar.

Långfredagen var en sorgens dag och Lördagen började bra hos Tina men slutade i en sömnlös natt och en massa böleri på söndag morgon. Älska ångest!

Denna dagen har mest varit intensiv och solfattig. Hann inte utnyttja solen i dag då jag och syrran var tvungna att handla lite.
Körde till lager 157 i Höganäs och handlade en ny bondelid tröja, ska dit i veckan igen och handla lite annat. Vi körde vidare mot väla där vi köpte födelsedagspresent till Emma som fyller 8 år imorgon.
Fick även med mig ett par byxor och en bh hem =)

Avslutade kvällen på Härningebacke där det nalkades damfotboll. Salamis-Kvidinge vilken salamis vann.


Nu sitter jag hemma i strövels och funderar på om jag ska ta mig till Äholm eller inte, är rädd för attt jag inte kan somna i natt om jag sover i min lägenhet. Har fått hemska mardrömmar som bara spökar när jag är hemma =( Livrädd för mig själv.


Nu väntar tvn.

Kram på er




Lägger in en riktig fulbild från Berlin


23 APRIL

Påskafton idag ..

Förra påskafton fyllde jag 20 år och då minns jag inte jättemycket mer än att det var fantastiskt kul .. Mycket folk ute dessutom och så tror jag att det blir ikväll med.

Ikväll ska jag på inflyttningsfest hos tina vilket ska bli trevligt. Får dock hålla igen då jag ska jobba imorgon kväll.. tråkigt men sant =)

Igår kom det andra tråkiga beskedet denna månaden. En kär vän till familjen somnade in för att slippa lida efter lång tids sjukdom.
Livet är orättvist faktiskt, orättvist och hopplöst just nu!

Ha en trevlig lördag , det ska jag ha!




I sorgens mörker lyser minnenas ljus <3 Live in peace

22 april

Fixar och donar idag.

Vaknade runt nio idag och då var det bara till att gå upp och börja fixa med tvätten.
mellan maskin 1 och 2 så tog jag mig en skön joggingrunda i skogen här utanför och nu är jag alltså återigen tillbaka för att avsluta tvätteriet.
Finns absolut inget tråkigare.

Ska börja fixa till lite i lägenheten med då den inte är allt för välstädad.

Har inget roligare att dela med mig av då detta är den tråkigaste dagen hittils denna veckan..

tvätt, städ och jobb!



Ha en bra långfredag , ät inte för mycket godis.



21 April

Idag gjorde jag något dumt! Jag somnade 1,5 timme hemma hos mamma och pappa mitt på dagen vilket innebär att det inte blir många timmars sömn i natt och jag som har tvättid kl 10 imorgon!

i alla fall , det innebär ju att jag har lite tid över i natt som tillexempel kan gå till att sortera tvätten. SUPERKUL!

Min skärtorsdag började med att jag satte mig hos frisören vid tio. Tanken var att jag skulle bli ljus igen men frisören vägrade faktiskt det. Snällt av henne då hon var så pass ärlig och sa att jag borde vara mörk.
Hon la istället i mörk färg i utväxten sen så la hon några tunna slingor i en ljusare nyans. Dock ser man inte så mycket skillnad på mig nu som innan så visst kan 1300 kr kännas lite bortkastat. Nu har jag i alla fall ingen utväxt, så får man se det =)

Hon tog 2 dm på längden men ändå är håret skitlångt så jag måste ha haft väldigt långt hår innan utan att ha tänkt på det. Konstigt.


Efter frisören gick jag inom sjöholms för att köpa världens godaste bröd. Grand blanc, det måste ni prova!! På Måndag ska jag sluta äta bröd helt då det inte är något jag tycker är så himla gott ändå så då kan man lika gärna hoppa det och bara unna sig det någongång ibland som tillexempel under bakisfrukosten med Tina.

Åkte till Ulle en sväng och sedan åkte vi på fotboll i Billesholm där vi tyvärr fick se ett förlorande Salamis.
De nya matchställen hade kommit så de var i alla fall snygga att se på.

Skulle egentligen ta en öl på torstens ikväll men mina vänner hoppade av i sista sekunden (??) skittråkigt, men vad gör det.. nu får jag se ett nytt avsnitt av big brother istället =)


Nu ska jag sortera tvätten sen ska jag bädda ner mig till bra musik i öronen..

Ha en bra skärtorsdag.






I wanna lay you down in a bed of roses
for tonight I'll sleep on a bed of nails
i want to be just as close as, the Holy Ghost is,
and lay you down on a bed of roses.

Det fanns ingen som sjöng den så bra som du..


20 April

Glad Onsdag till er alla !

Hade en jobbig natt fylld av sorgliga händelser så imorse när jag vaknade var kudden helt blöt och lika så mina kinder, det är facinerande det här med drömmar.

Tog mig i kragen och åkte med Tina till familia, bauhaus, härliga hem och Bali.

På Familia hittade jag en jacka på cubus som jag funderat lite över och ska förmodligen åka med Maria till väla imorgon och köpa den :) En lite gammelrosa aktig skinnjacka. =)
Tina handlade lite på bauhaus och sen så fyllde vi varsett påskägg på Pang (härliga hem). En bra sak med mitt godisförbud för ett år sedan är att nu är allt godis äckligt, inte alls gott längre :) En bra sak att inte tycka om helt enkelt. Ska skaffa ett chipsförbud nu med start på Måndag.

På Bali hittade jag en söt kruka och blommor till den blev jättefint på balkongen.

Efter shoppingturen åkte jag hem till Ulle och busade lite med världens bästa Whilma:)

Avslutade kvällen hos mamma och pappa med grillat. Fick även träffat min älskade mormor <3

Kvällen avslutas i sängen och just nu är det off the map på tv och strax ska jag kolla på ett Big brother avsnitt.

Imorgon vankas det frisörbesök tidigt. Får se om det blir ljust eller mörkt imorgon.

Kram på er .. ha en bra skärtorsdag imorgon och ni häxor som åker till blåkulla får ha en bra semester.




Imorgon hamnar jag under Jenny på headcandys saxar.


19 April

Idag är det helt klart sommar ute <3

Det underbara vädret gjorde mig så himla sugen på att shoppa så jag tog cyklen ner till stan efter jobbet och lyckades komma hem med 2 par leggings, ett par byxor och två klänningar!
Hel nöjd ! Dock var det ju inte gratis men vad är det egentligen ! =)

Eftersom det är så himla fint väder så ska jag ta mig till salamis ikväll och träna boll. Älskar fotboll på sommarkvällarna och trots att det säkert är kyligt ikväll så är det ju faktiskt ljust ute. Just wonderful!

En tjej på mitt jobb är en gudinna på att massera och bara man är ifrån massagen en dag så gör det så förbaskat ont i hela ryggen :( Hade behövt ett badkar med varmt vatten och voltarengel.

Nu är jag ledig onsdag-torsdag , KRYSS I TAKET =D Imorgon så ska jag förhoppningsvis träffa Johanna vilket jag inte gjort på kanske 2 veckor ??! Rekordlång tid.

Imorgon är det även begravning så kommer skänka en extra tanke till alla ledsna vänner och så ska jag ner till stan och beställa en blomma.
(Jag ska inte gå, ångrar det kanske men just nu känns det bäst så)


Nu ska jag byta om till träningskläder. Ha en bra Tisdagskväll så ses vi!



Fridens.




Så liten världens finaste lillasyster har varit! Om en vecka fyller hon 8 år , var tar tiden vägen ? Skrämmande.


18 April

Måndag igen och det innebär att det är långt till helgen =(
Jag jobbar hela den här helgen så det är egentligen inget att se framemot trots att jag tycker om mitt jobb.

Helgen har varit riktigt bra faktiskt, går inte att klaga på alls.
I Fredags umgicks jag med Alexsandra vilket alltid är skitkul eftersom vi alltid hittar på något spontant att göra. Vi började kvällen med lite mat och TV sen begav vi oss bort till Patrik som vi umgicks mycket med under gymnasietiden. Kul att han bor så nära nu när han flyttat in till stan.

Får inte glömma berätta om mitt dåliga samvete i Fredags. Efter jobbet åkte jag med Emma till hennes syster Petra för att kolla på en cykel till mig. Emma skjutsade sedan mig till ICA och när jag hoppade av så såg jag en sjukt söt liten pojke vid ingången.
Pojken stod där och såg så himla blyg ut och han vågade inte fråga en enda person som gick förbi om de ville köpa en majblomma av honom. När jag sen kom så sa han lite tyst "Vill du köpa en blomma av mig?"
Pojken var helt sönderbränd i ansiktet så förmodligen har han stått där hur länge som helst.
Jag kunde inte säga nej så jag sa åt honom att jag skulle köpa en majblomma av honom när jag kom ut ur affären igen. Han sken som en sol och sa "Tack så jättemycket".
Jag gick in på ICA och velade där i säkert en timme innan jag gick till kassan och betalade. När jag kom ut hade pojken slutat för dagen och sen dess har jag ångrat något helt enormt att jag inte köpte en blomma direkt av honom.
Kommer ihåg hur han ser ut så jag ska minsann inte ge mig förren jag ser honom igen så jag kan köpa en av honom. =)

I lördags gick jag upp hemskt tidigt för att ta bussen med Tina till Strövelstorp. Väl där hämtade Borg oss och sedan styrde vi FBC-bilen till Malmö Arena.
Vår uppgift var att jobba för Svenska spel i deras aktivitetsrum som kallades Duellen.
Uppgifterna bestod av att leka med en massa barn på olika stationer vilket jag i regel tycker är skitkul men tro mig, detta var fantastiskt tråkigt.
För det första var det en värdelös dj som spelade i vårt lilla rum och ljudnivån var hemskt sen var arbetstiderna helt sjuka.
I slutet lyckades vi dock smita undan så vi såg herrarnas sudden och straffläggning som Storvreta vann.
Efter "jobbet" var vi bjudna på efterfesten på slagthuset men vi hoppade den då vi var helt slut. Vi tog oss till Ängelholm istället och somnade på Tinas soffa. Jag piggnade dock till och gick hem och städade kl 01 på natten =)

Igår vaknade jag också relativt tidigt så jag gick hem till Tina för lite frulle. Vi åkte sedan på loppis där jag köpte lite glas. Vi hann även med att kolla på Salamis när de spelade match.

Senare på kvällen kom Mackan, Gustav och Mandus hit. Sällskapsspel stod på schemat och vi hade riktigt trevligt. Har inte skrattat så här mycket på jättelänge. Nya uttrycket när någon är korkad är att säga "Strövelstorp". Inte många som förstår det skämtet om man inte hört ryktet om hur puckade dagens elever på Strövelsstorpsskola är :)

Nu ska jag snöra på mig joggingskorna och bege mig till jobbet. Jag ska jobba med Jeanette ikväll och det brukar alltid vara lika trevligt.

Ha en bra Måndag så hörs vi!

Puss på kinden.





På torsdag blir jag ljus igen .. HJÄÄÄLP!


15 april

FREDAG FREDAG FREDAG FREDAG!!!

Sitter just nu på jobbet, jag har rast så jag gör ingenting förbjudet! Sov 10 timmar i natt och ändå har jag aldrig någonsin varit så här seg.

Igår tränade jag fotboll i gympadojjor så då kan alla ni fotbollskunniga räkna ut att det inte blev så mycket utav en givande träning. Helt värdelös var jag om jag får lov att säga det själv.
Efter träningen blev vi tillfrågade om vi ville åka bort till SVEA fyrverkerier där de hade utförsäljning på träningskläder. Första tanken var att det var en massa skit som ingen ville ha men ack så fel man kan ha =)

Alla plagg och skor såldes ut för 50 kr stycket och när jag räknade ut hur mycket de i mina kassar kostat i vanliga fall så kom jag upp i 2400 kr. Det bästa är att för alla de här sakerna betalade jag 250 kr. Hittade ett par skor från adidas som på intersport kostar 1200 kr , jag gav alltså 50 kr =) BÄTTRE ÄN ULLARED!!!

När jag jobbat klart idag så ska jag åka med Emma på jobbet till hennes syster och kolla på hennes cykel. Behöver en ny cykel så förhoppningsvis kan detta vara en som faller mig i smaken.

Ikväll ska jag minsann kolla innebandy, D2 spelar dmfinal mot södra dal :)
Imorgon tar tåget oss mycket tidigt till Malmö för arbete under SM-finalerna.

Vi hörs när vi hörs.

Haj oh ivaj


Veckans sötaste kommentar:

07.00 på morgonen , jag - Oj vad glad du ser ut, har du vunnit på lotto?
Dam över 90 - Nej jag har inte vunnit på lotto, jag blev bara så himla glad när jag fick se dig.


13 April

Huvudvärk!

Kom hem lagom till Greys slut från jobbet. Nu börjar off the map som faktiskt är hyfsad !
Fick förlängt på jobbet så nu har jag ett fast schema fram till höst! Det innebär att vi söker ytterligare en sommarvikarie som täcker min rad i sommar.. så finns det två tjejer där ute som behöver jobb så kanske jag kan hjälpa er =)

Imorgon jobbar jag lång tur sen söker jag någon som vill med på en powerwalk/joggingtur ?!
hör av er !


Nu ska jag däcka i soffan med min hemska huvudvärk.
Pusskram


12 April

Vad gör man när motivationen är nere på 0 ? Idag ville jag inte ens gå upp ur sängen det enda som lockade var en joggingrunda men absolut ingen orkade ! Ska jobba två kvällar i rad nu , hur kul är det ?!
Ångrar att jag tog på mig Sm i helgen med, men den motivationen kanske kommer !

nu är vi i alla fall 6 st men vi behöver gärna 3 tjejer till, kan någon ställa upp? Skit i om du inte är intresserad av innebandy , bara åk med och få bra pengar och lite fest på köpet!!

 Nej nu får jag snöra på mig joggingskorna och ta mig till jobbet.. Puss och kram


11 April

Med tanke på det förra inlägget så låter det som att jag haft en riktig skit dag men så är det absolut inte =)

Morgonen började kl 08 då det var dags för jobb och sen slutade jag igen vid 13.00. Det retliga är att jag nästan precis fick veta att jag egentligen inte skulle jobbat idag!!!!! NOG TRÅKIGT .. skitsamma, får ju pengar ändå så.
Efter jobbet begav jag mig till ICA för att handla frukt eftersom Blegel och Emma skulle komma på fruktsallad och kaffe på balkongen. SUPERMYSIGT!

Nu har jag tryckt i mig en superfräsch kasslersallad och det enda som fattas är promenaden men det är inte kul att ge sig ut själv. Får se om jag ändrar mig senare , kan ju faktiskt ta med mig musiken ut!

Missar dock mitt lilla tvschema som jag hade tänkt ge mig på =)

Halv åtta hos mig , halv åtta såklart ;)
Total Blackout på kanal 5 kl 20 - något nytt program, säkert löjligt!
Bachelorette Sverige 21 - Romantik , =)


Imorgon jobbar jag kväll så det suger att man inte har så mycket att göra ikväll!


Sov så himla himla gott när ni ska det =)


Puss och Kram




 


11 April

Besviken ...

10 April

Tjenixen.. Bakis Söndag borde det vara men det är det icke !!=)
Mår som en gud idag och har sovit riktigt riktigt bra i natt !

Har ätit frukost ute på balkongen i bara handduk , sen smsade Calle om en promenad så det tog vi en. Vi var ute och gick minst en timme i strålande sol, helt helt underbart!

Igår firade vi älsklings Maria och det var riktigt trevligt.
Det började med att jag åkte upp på salamis ett par timmar för att måla bänkar sen åkte jag till Strövels och kollade på Strövelstorp - Salamis där Salamis vann med 5-1 :D BRA BRA BRA!

Jag , Maria, Gustav, Nettan och Stoffe skyndade oss sedan hem då vi skulle vara på bowlinghallen kl 17. Jag var hemma kvart över fyra så det var bara till att stressa.

Efter bowlingen åt vi på torstens vilket var mycket gott. Vi stannade på torstens hela kvällen. Först vid 01 tog vi oss till Bhof och där var det faktiskt riktigt kul, andra helgen i rad som det är fullpackat med människor. Mandus tog hem titeln "Kung på dansgolvet , nattens ryttare" ..vi andra hade inte en chans :)

Efter Bhof var vi några stycken som gick hem till G & M för att bara snacka gött ..  var väl hemma runt halv fem kanske ?! 

 
Nu ikväll kommer Moster m familj hem till mamma och pappa för att grilla och fira mig. Ska bli mycket trevligt och gott med grillat =) Efter det ska jag förmodligen bara hem och kolla på bra söndags tv och somna gött :D

Imorgon ska jag jobba och sen umgås med J på kvällen som varit bortrest sen september !! =) Lovely.


Ha en bra Söndag..

Missa inte : Sthlm- Båstad tv4. Bra skit!

8 April

                                     





Idag fyller världens bästa Marit år .. Världens största grattis till henne !


Igår kväll tränade jag först lite fotboll vilket inte alls var så kul som jag hoppats. Suger lite nu när Johanna "slutat"!
Efter träningen gick jag och Maria till torstens och snackade skit =)  Var inte så mycket folk där som det brukar om torsdagar men det var ändå trevligt. Efter torstens gick vi hem till Maria och kollade ett avsnitt av BB.

Idag vaknade jag återigen av en mardröm, trodde att de var borta men inte. Det enda positiva är att de kommer när det är dags att vakna så nu får jag i alla fall ett antal timmars sömn men det kan inte vara ett bra att vakna på det här sättet som jag gör heller.

Idag är det Fredag och den har hittills spenderats i tvättstugan men snart ska jag faktiskt ta mig till väla för att hitta en bra present. Efter väla blir det antingen hänge med Johanna eller syrran. Får se =)

Imorgon är det lite minnesstund igen uppe på Salamis och efter det så blir det bowling och fest för att fira Maria!
Kommer bli en bra helg med andra ord. Nu ska jag ta mig ner och hämta tvätten ..

ha en bra helg om vi inte hörs.

Puss kram


6 april

Onsdag igen och en vecka sedan det tråkiga beskedet. Sover fortfarande helt värdelöst och nu börjar det faktiskt bli frustrerande eftersom jag inte vet vad jag ska göra. Ger det en natt till och sover jag inte nu så ringer jag min husläkare imorgon och får en remiss till någon man kan prata med. Önskar inte ens mina värsta ovänner att drömma mardrömmar liknande dessa.

Efter jobbet idag tog jag en lång promenad med Emma, det var skönt att få prata av sig lite. Vi gick den vanliga rundan på ca 1.5 timme så en del skvaller hanns med =)

Onsdag innebär bra tv ! 20.00 -Sveriges mästerkock, 21.00 Greys anatomy 22.00 Off the map och sedan avslutar jag med BB på play i sängen =)

Har fixat mina ansökningar nu till högskola, bara betygen som ska skickas in också.

TINA - skickade du in en massa papper till student??! betyg ?

Imorgon blir det jobb igen från 08-14! Sen ska jag slänga en massa grejer sedan lördags och på kvällen blir det äntligen tuff träning. Innebandy eller fotboll det är frågan ..


Imorgon ska jag ringa Svenska Spels chefsmarknadsansvarig, lagom nervös då jag bara fått numret och jag har ingen aning om vad jag ska säga.
Behöver i alla fall 3 tjejer som kan ställa upp på SM finalerna genom att stå i svenska spels monter. Känner du dig sugen så blir det lite pengar och gratis inträde till den stora festen =) så kom igen nu!!!

 Nu ska jag bädda ner mig under filten igen.. hade hoppats på att Tina skulle komma inom och säga hej , men icke !!

Sov så gott, håll tummarna för att jag gör detsamma..




ÅH vad jag saknar studentveckan och Dalling !!

5 April

Då var man 21 år och 2 dagar, känns helt sjukt faktiskt att man levt i 21 jävla år och att man nu är närmare än halvvägs till 40 års åldern.

Det här med att uppdatera en gång om dagen gick inte så bra haha , det är förmodligen för att det är så jävla tråkigt.

Såg i alla fall nyss Blegels kommentar om att jag var tvungen att uppdatera så det ska jag minsann göra.

Veckan som gått har bjudit på glädje och sorg. I tisdags kom beskedet att en mycket kär profil förolyckats i Alperna vilket var otroligt svårt att ta till sig och det blev förmodligen inte en del av verkligheten förren i söndags då vi var iväg på en liten minnesstund under matchen mellan salamis och strövels.

Min födelsedagsfest jag hade i lördags blev mycket lyckad och gud vad folk drack, herregud !
haha jag själv mådde faktiskt ganska bra på söndagen , det trodde jag aldrig då jag var ett riktigt vrak inne på bhof och bara ville sjunka genom jorden.

Födelsedagen valde jag faktiskt att spendera med Maria och Gustav nu när Maria äntligen är hemma. Familjen tar jag nu i veckan.

Födelsedagen började med frukost hemma hos Maria med henne, Gusten och Mackan. Sen körde vi mot minnesstunden och efter det åkte vi till Gustavs kompis och kollade på Rögle.

Kvällen avslutades på pepelino med Maruschka, Gusten och Issa. TREVLIGT!!!
Så tack alla vänner som gjorde helgen till den bästa.

Idag ska jag luncha med Alexsandra och kanske Tina .. sen ska det jobbas hela kvällen!

Ha en bra Tisdag, puss och kram

RSS 2.0