minnen

Här kommer lite klipp.. :D

 Youtube är magiskt.. kommer ni ihåg mjölktandsmössen?








Alexs mamma fick mig att tänka på denna ;P






 Boliboooompa




Im yours .. not.

Nej fy fan.. höll mig inte härifrån länge.. jävla skit blev inget idolmysande.  MIN FAVORIT LÅT sjunger någon ful äcklig jävel och sabbar den totalt. Nej nu blev jag arg och äcklad.  Oh Juryn hade jag också på min sida. hade velat sitta där och kräka ut elaka saker just nu =)

 


Kvällsprommis.

Kände att jag var tvungen att komma ut , så jag gick en promenad nu i mörkret. Man tycker att det är skönt att vara ute och springa på sommarkvällarna men detta är också gudomligt, en promenad i mörkret och man känner av kylan. Det luktar speciellt på något vis, och nu längtar jag till snön. Inte bara till några flingor utan så det lägger sig i ett tjockt lager så det knarrar i snön när man är ute och går :)

Ge mig jul!

Nu kollar jag på idol, om 40 min smäller det .. har längtat efter Greys ! Så glad att jag inte smygtittade förrra veckan :)

nu ska jag poppa popcorn och göra varm oboy sen blir det filt mys till G.A !

Ha en underbar kväll.. lägger kanske in lite klipp ikväll.

P & K


Lill-Lördag

Igår kväll efter träningen så mötte jag upp Svante. Vi stack till Bowlinghallen och kollade fotboll med Andreas och Christoffer, Barca vann :) Sen senare så körde jag, Svante och Christoffer en sväng :) trevligt trevligt.
Svantis har sin bil här så väntar på att hon ska hämta den :)
Idag händer inte mycket mer än att jag ska hålla koll på min hals och sen så måste jag fixa med arbetsförmedlingen. Dessutom ska jag gå en skön promenad med någon trevlig :)

De som känner mig vet att jag älskar clementiner, och igår körde jag till OJ innan träningen och köpte en sjukt stor påse , käkar upp de sista nu.. haha jag är helt galen. Men får mycket c-vitamin i mig i alla fall - aldrig fel!
Idag ska jag faktiskt köpa fler, sen ska jag sitta i dagens klädsel som består av salamisshortsen med trycket "Pommers gräv och anläggning" på röven och min man. united tröja,  och njuta av idol och GREYS ANATOMY! WEEEEEEEEEEEI! charmigt ? Nej! haha

Vi hörs senare :) Pusss


This could be the start of something new, It feels so right to be here with you!

Jag vaknade jättetidigt imorse för jag skulle till tandläkaren. Hon kollade på min tand och sa att det inte alls såg bra ut så hon ville antingen dra ut en visdomstand på överkäken eller så ville hon operera bort en annan på underkäken. Det som stör mig så fruktansvärt är att jag aldrig haft problem med mina tänder, men nu så hamnar jag i riskgrupp 2 , pågrund av den här jävla tanden när jag legat i den näst bästa innan :S palla!!

Imorgon var det i alla fall planer på att åka till Ullared men Amandis kunde inte ta ledigt från skolan så får kanske bli på Fredag istället.

Sov en stund innan sen körde jag Sofia till skolan och sen inom coop och handlade lite. Ikväll blir det träning så det är väl egentligen det som jag laddar inför. Måste springa av mig lite känner mig rastlös i kropp och själ.

Imorgon kväll blir det kanske bio i Helsingborg :) får se.. jag har en riktigt bra magkänsla i alla fall just nu, tror faktiskt jag ska satsa :) hihi , en hemlis ett tag till:)


Vi hörs ikväll.. :)  Tänkte dela med mig av lite bloggtips :)

Mina besöksbloggar
* www.finest.se/katrin
*www.finest.se/Bingo
* www.bloggfamiljen.se (hanna Graaf)
www.vimmelmamman.se  (Lotta Grey)
* www.mama.se (Pernilla Wahlgren, Johanna Toftby=
www.Blegis.blogg.se  (såklart)



 lever du ? :)


Måndag natt .

Jag var hemma hos Lina igår tills sent på natten , så idag vaknade jag runt 13 tiden. Så Måndagen har alltså gott snabbt. Har inte gjort mycket vettigt. Var och tittade på Emmas gympa hon är riktigt söt där och jag och sofia skrattade rätt så friskt ibland när hon var i farten och även när andra barn var där. Sen så körde vi bort till biblioteket och lånade lite böcker. Jag lånade "mig äger ingen" & "Linnea, kom hem".
   Jag ska dit imorgon igen och fixa någon ljudbok, det sägs nämligen att det är skönt att lyssna på när man är ute och promenerar ska nog låna någon vettig med Gw Persson.

   Ikväll har jag även sökt lite jobb!


Imorgon ska jag vara hos tandläkaren vid åtta. Vad är det för en tid liksom, hur tidigt som helst. Snacka om att jag kommer vara död. Dessutom fruktar jag besöket något enormt eftersom jag har en visdomstand som är inflammerad ganska illa så jag kan inte bita ihop och deras jävla röntgen plåtar är ju så stora så de går inte in i munnen knappt och nu ska de ligga och trycka på det jobbiga området- nej tack!

 Jag har alltid fått höra att jag har perfekta tänder, men nu ska givetvis en liten jävla tand av fyra börja krångla. Mindre kul måste jag säga.

Imorgon kväll blir det också träning.

annars ser veckan relativt lugn ut.. så här ser det ut än så länge

tis- tandläkare, ringa Af, träning
ons- träna , prata med amanda om ev roadtrip
tors- träna
fre,lör,sön - vit och lugn helg. Innebandy på lördagen ,

 Hade hoppats på att min laptop inte skulle krångla nu så jag hade kunnat kolla lite klipp  men får bli en annan gång.


Sov gott. klockan är myyyycket.



Pusss




pallaaaa

jaha ett år kvar till nästa fotbollssäsong , så känner man nu..  skitkul.. trots match på söndag men den matchen, haha ja ska bli kul att se hur den slutar!

I fredags var det fest , var jättekul träffader en massa kul människor.. dock inte på Morris dansgolv, eller hur Madde?

  Hela helgen har jag varit uppe på salamis och styrt och ställt med folk.. vinsten blev Mycket!

Nästa gång jag festar så får det bli Helsingborg,

Jag har innebandy i veckan- skitkul!


Jag ska kolla idol nu - hej då  !

Svenska hollywood fruar - Anna Anka.



Haha .. Anna Anka kan man egentligen bara älska, hon är så härligt störd haha! Bara kolla detta klippet.. Hon har ju så rätt, kräver ens man/pojkvän en avsugning på morgonen ja då är det ju vår plikt! haha fan vad sjukt! Hade lätt velat vara hennes barnflicka!









   Detta klippet är också så härligt, hennes medverkan på rix fm. Hon är ju inte blyg direkt! Underbart!


En annan hollywoodfru är Maria Montazami, haha vilket pucko. Klantig och pratar så jävla fult "ååh, Ostkrokar.. jag letar efter de extra gula" haha ,

=)

Min dag spenderades på väla med Amanda, vi köpte lite smått och gott.. jag köpte en "jacka" och annat småplock.. Amanda hittade en fin klänning :)
   Efter väla åkte vi hem till Yngvesons och snackade lite gött.. Thina berättade det sjukaste , att någon gått in i hennes lilla "hus" som hon har ¨på sina föräldrars tomt och lös på henne med mobilen sen gick ut därifrån och det finns jättemycket tjuvar i spannarp just nu så var nog någon skummis..
   Efter det åkte vi hem till Amanda, sen stack jag till Erika och Dan ,sen åkte vi upp på Salamis och de visade mig hur jag skulle styra och ställa imorgon när en massa m'nniskor kommer dit och jobbar, så jag är the boss imorgon, den som alla är rädda för ;) eller inte.

    Nu vet jag inte riktigt vad som händer, ska nog åka in en snabb sväng till Helsingborg och säga hej .. sen kommer Alexsandra och visar sin bil:) och i natt vid 02 så ska jag hämta Amanda och några tjejkompisar till henne och skjutsa hem dem från Banhof :) snäll jag är va ? :)

   Nej nu ska jag fräscha till mig lite..

Måste bara säga, stackars sabina, tänker på dig verkligen.. (hon har dragit sitt andra korsband i det andra knät, hon var borta samma säsong som mig :( ) Nu ä'r man verkligen tacksam för att man hållt så pass bra som man gjort.. jag fick aldrig mer spela fotboll men det har jag klarat .. man borde vara mer tacksam än vad man är.

ha en trevlig fredag!

Pusss

It´s a sad situation.

Dåligt med kommentarer jag fått , om vilka ni är som läser:) Kul att Blegel kommenterat och även Caroline..:) spännande med folk man inte känner till:)

   Ikväll sover jag hemma, pallar inte med oväsendet som de där under för med sig. Tränade som sagt innan och vi var 6 pers(!) ALLA kan inte ha varit sjuka, vissa pallade nog inte med två matcher i kroppen! Synd men vi som var där kämpade på i alla fall..  Efter träningen slappade jag, Josse och Madde i klubbstugan drack lite kaffe och snackade gött:) Man får passa på nu när Madde snart ligger och steker på hawaii, shoppar loss i New york och ja gud vet vad, avundsjuk är man i alla fall:) Men en riktig avskedsfest blir det i alla fall.. kommer inte bli lika kul med fotbollen nu när hon ska bort i alla fall!

  Imorgon är det fredag.. Antingen blir det fredagsmys eller så blir det en snabb sväng till Helsingborg :) Blegel köpte en bil idag så hon ska hit och flasha med den så förhoppningsvis kanske man kan få åka en sväng.. och Tina ska till strövels så ser nog till att åka en sväng med henne med ;)

Rögle spelade idag .. förlust och det är väl bara en av många förluster som vi har att vänta i år! aj aj aj , men ja kul om de klarar kvalserien i alla fall:)

Jag måste köpa nya undershorts, mina 2 par är sönder och tränar fan inte utan! Never ever.

Nu ska jag ladda telefonen och mysa i ett joggingställ..

Pouss!


 Heeej fishy. saknar min sofia.


Update

Nu var det meningen att det skulle kommit upp två uppladdade bilder här.. har gått runder i mormors lägenhet och kollat på kort så skulle jag då lägga in dom , men nej verkar som om min dator inte vill sluta bråka idag. Hatar den verkligen just nu så snart ska den in till datordoktorn så får de kolla varför den har fått ett sånt här fnatt.

   Idag är det verkligen höst ute, men ett fint höstväder. Snart regnar det nog vilket är ganska bra för jag tycker att det är skönt att spela fotboll i regn. Dessutom är jag mer försiktig då det regnat för jag är så rädd för att dra knäskålen igen och har inte fått tillräckligt med övning för att jobba bort detta ur huvudet då vi för det mesta har fint väder när vi tränar så som sagt , välkommen regnet! Idag välkomnar jag också mycket spel, känner för att spela en massa under träningen och vill då spela med Lena igen !

  Snart ska jag gå ner till Kineserna och handla kvällsmat.. blir nog lax med romsås och champinjoner, morötter och sockerärtor i ugnen.. :) får se om jag hinner ändra mig till dess.. ska nog gå hem en snabbis först och sätta på mig träningskläder och samtidigt hämta lite mat hemifrån så slipper jag handla så mycket ;) sen tror jag Emma har saknat mig lite nu när jag varit borta, längesen hon såg mig.

 

   Igår kväll åkte jag inte till Helsingborg, var alldeles för trött.. gör det nog ikväll efter träningen! Blir dock lika sent men hade varit trevligt med tända ljus och prisonbreak huhu!

 

SOM Sagt .. nu går jag hem och hämtar kläder.. sen ska jag ställa undan disken. P&K/s



=)

Det hade varit jättespännande och se vilka det är som läser :) kan ni inte bara skriva ert namn i en kommentar eller något.. och er bloggadress kanske :) är nyfiken till tusen :) do it. 


    Dagens låt: Du är allt -Sonja aldén (shirley clamp) skitbra låt.. lyssna.. bröllop- oh yeah!

Oj Oj OJ

Denna dagen har varit sinnessjukt konstig och flummig haha .. jag och Alexsandra har betett oss som riktiga psychon! fick ett spontanryck så vi stack till IKEA en snabbis och nu har hon åkt hem :'( så här ligger jag ensam i mormors crib. Är riktigt sugen på att dra in en snabbis till Helsingborg och träffa en gammal gammal vän, år och dar sen vi senast sågs och har snackat en hel idag så är jättesugen verkligen :) Han var en av dom som ingick i den s.k strövelsperioden vilket innebär att det var vissa killar som nog majoriteten av tjejerna på strövels varit kära i .. Och en av dom är min kära vän Oskar haha ... killen hade rekordbeundrare tror jag .. och den andra .. som jag inte riktigt skriver ut här ;) han bytade skola samtidigt som Oskar.. och ja hade varit så kul att träffa honom så funderar starkt på att köra in till Hbg.

   Imorgon ska jag försöka få tag på Erika då vi ska gå igenom lite inför helgen, jag ska vara ansvarig för aktiviteterna på salamis på lördag .. loppis, herrlagsmatch osv så jag ska helt enkelt bossa över alla och be dom bära och slita på tunga grejer och jag ska visa var de smartast placerar dom;)  sen är det då träning på kvällen .. kom på att det får bli fotboll ist för innebandy för vi har match på söndag!

Nu ska jag kolla vidare på tv.. och  ringa ett samtal ;) Sov gott.

Pusss


Oj Oj OJ

Denna dagen har varit sinnessjukt konstig och flummig haha .. jag och Alexsandra har betett oss som riktiga psychon! fick ett spontanryck så vi stack till IKEA en snabbis och nu har hon åkt hem :'( så här ligger jag ensam i mormors crib. Är riktigt sugen på att dra in en snabbis till Helsingborg och träffa en gammal gammal vän, år och dar sen vi senast sågs och har snackat en hel idag så är jättesugen verkligen :) Han var en av dom som ingick i den s.k strövelsperioden vilket innebär att det var vissa killar som nog majoriteten av tjejerna på strövels varit kära i .. Och en av dom är min kära vän Oskar haha ... killen hade rekordbeundrare tror jag .. och den andra .. som jag inte riktigt skriver ut här ;) han bytade skola samtidigt som Oskar.. och ja hade varit så kul att träffa honom så funderar starkt på att köra in till Hbg.

   Imorgon ska jag försöka få tag på Erika då vi ska gå igenom lite inför helgen, jag ska vara ansvarig för aktiviteterna på salamis på lördag .. loppis, herrlagsmatch osv så jag ska helt enkelt bossa över alla och be dom bära och slita på tunga grejer och jag ska visa var de smartast placerar dom;)  sen är det då träning på kvällen .. kom på att det får bli fotboll ist för innebandy för vi har match på söndag!

Nu ska jag kolla vidare på tv.. och  ringa ett samtal ;) Sov gott.

Pusss


Oj Oj OJ

Denna dagen har varit sinnessjukt konstig och flummig haha .. jag och Alexsandra har betett oss som riktiga psychon! fick ett spontanryck så vi stack till IKEA en snabbis och nu har hon åkt hem :'( så här ligger jag ensam i mormors crib. Är riktigt sugen på att dra in en snabbis till Helsingborg och träffa en gammal gammal vän, år och dar sen vi senast sågs och har snackat en hel idag så är jättesugen verkligen :) Han var en av dom som ingick i den s.k strövelsperioden vilket innebär att det var vissa killar som nog majoriteten av tjejerna på strövels varit kära i .. Och en av dom är min kära vän Oskar haha ... killen hade rekordbeundrare tror jag .. och den andra .. som jag inte riktigt skriver ut här ;) han bytade skola samtidigt som Oskar.. och ja hade varit så kul att träffa honom så funderar starkt på att köra in till Hbg.

   Imorgon ska jag försöka få tag på Erika då vi ska gå igenom lite inför helgen, jag ska vara ansvarig för aktiviteterna på salamis på lördag .. loppis, herrlagsmatch osv så jag ska helt enkelt bossa över alla och be dom bära och slita på tunga grejer och jag ska visa var de smartast placerar dom;)  sen är det då träning på kvällen .. kom på att det får bli fotboll ist för innebandy för vi har match på söndag!

Nu ska jag kolla vidare på tv.. och  ringa ett samtal ;) Sov gott.

Pusss


HELVETE

Säger bara fy fan jävla skit helvetes as fy fan! Vill bara slänga ur mig de mest fulaste orden just nu .. är så besviken , är så jävla sur!

Spelade match idag och vi loosade med fett mycket typ 8-0 vi var så värdelösa, och de skulle blivit säkert 15-0 om vi inte haft Josse som storspelade idag , så fruktansvärt grymt men hur jävla elakt är det inte att när hon gör sin livs match och vi inte hjälper henne alls, att vi är så jävla kassa när hon är så grym? 

  Och sen så är vi för fan inte ens samma lag som startade efter 10 min .. det är frutansvärt dåligt när man tränar mycket i veckan, det är så jävla dåligt..

 startelvan såg typ ut så här : Josse
                                   Lina   Ulle    Teresia
                           Lena      Åsa       Madde
                                    Jag      Tinnert
                                          Sofia & Nico.

Något sånt, EFTER ungefär 10 MIN så var det helt annorlunda.. Hade aldrig någonsin vågat byta efter tio minuter om jag inte skadat mig hade varit pinsamt som fan ! AAAAAAAAAAAH man blir så sur .. men ja bara att glömma denna jävla matchen nu och se sitt lag halka efter i tabellen. Jävla skit.
!


Kom i alla fall hem för en liten stund sen.. Alexsandra har visst bara snackat i telefon medan jag varit borta och nu kollar vi tv. Lite Gordon Ramsey! Sen blir det nog till att sova! Men jag är så jävla hungrig just nu..  men här finns inget att äta så bara att skita i det! 

Sov gott folket.

Pusss
 

huhu

Har myst med Blegel sen i söndagskväll.. och vi trivs bra här tycker jag! Hon kommer hit snart tror jag och sen så ska hon väl vara här medan jag spelar fotbollsmatch antar jag! Vi har hemmamatch idag men ändå borta, för pågrund av vår dåliga träningsplan så spelar vi i Össjö idag 20.00 .. kan ju alltid komma dit och titta! Idag tror jag att vi förlorar eftersom vi möter serietvåan, kanske ettan! De är verkligen grymma så vi får väl försöka hålla siffrorna nere. Dock är vi så underbemannad vi bara kan vara så har fått ringa in folk utifrån ! Känns sådär :/

 

    Jag har i alla fall precis varit på arbetsförmedlingen på ett möte, vi var fyra st som snackade lite om framtiden och olika praktikplatser och så! Förmodligen ingenting som lönar sig för mig enligt AF eftersom jag har det ganska bra ställt ekonomiskt ändå så hade bara förlorat på att praktisera på olika företag!

Nu har min statistik ökat ganska så rejält igen, hur kommer det sig att folk är intresserade av min vardag?  

Nu har jag städat lite och vattnat alla blommor, hittar dock inte damsugaren så vet inte hur jag ska få rent på golvet!

Vi hörs efter min match!



Lägger in en låt som ni kan lyssna och njuta till.. den är verkligen underbar!






 JUST DET.. VEM HAR VARIT INNE PÅ YOUPORN PÅ MIN DATOR? HAR 2 ST MISSTÄNKTA! den ena är en tjej den andra en kille.. för det är någon som gillar lesbisktsex! hmm.. erkänn eller så får jag virussöka datorn :P detta är inte kul alls, haha för jag ska lämna in min dator på lagning och sådär kul om de kollar igenom datorn och hittar sånt smaklöst skit!


nice night

Min natt har varit sådär .. Alexs var så varm så jag kunde inte ligga kvar i sängen så jag gick upp och la mig i mormors fruktansvärt hårda soffa .. natten var inte kanon alltså.

   Vi märkte snabbt att jag var svullen vid underkäken så ringde till tandläkaren och fick en akuttid , det var en inflammation i visdomstanden så det gör ganska ont haha .. men fick åka till apoteket och köpa något munvatten med antibakteriegrejs.. så ska det nog bli bättre..

Annars har vi kört en sväng ikväll b.la till salamis med loppisgrejer och nu kollar vi på Tinas cook-a-long, trevligt program och sen ska vi kolla på svenska hollywoodfruar, Anna Anka you know. Jävla iddi!

Sen blir det väl munskölj och sängen.. hoppas på en skönare natt i natt !

Hoppas er dag har varit bra.. imorgon hörs vi igen.

PUSSS


Godnatt!

En hel kväll med Blegel.. vi har lagat mat och kollat film.. en shopaholicsberättelse! Inte så bra som jag trodde men hyfsad! Hyrde barnhemmet med, men den får vi se imorgon för nu somnar vi snart så vi ska trängas i den lilla lilla sängen.

   Spelade match innan idag , 0-0 skrevs resultatet till skulle fått 7 mål med oss men ja otur är otur och inte kul alls! I alla fall har skadat nacken riktigt rejält, det gör så ont nu så vill bara lägga mig hos Alexs och gråta! this sux!

Men bara att dissa smärtan och hoppas på att det känns bättre imorgon!

I veckan är det match, träning och Ullared med amanda (kanske) att se framemot.. Plus att Blegel är ledig så lite mer tid med henne hoppas jag <3

 sov nu så gott.. det ska vi göra!

Pusss

Underbart

Igår kväll var det då fest .. började tidigt, redan vid 15. Anledningen till festen var att Salamis B-lag vann serien och det var typ 35 år sedan de gjorde de sist .. så det festades. Började med att Jag, Monkan, Gerry, Fidde, Martin +tjej, Mattias & Joel kollade fotboll.. HBK-HIF.. sen körde jag och Monika och hämtade upp Amanda, sen drog vi till OJ och köpte grejer och sen hämtade vi pizza till alla.. sen började festen och alla blev ganska dragna jättefort så festen spårade ut vid tio.. Och Mick och Fredrik hade A-lagsmatch dagen efter(idag) så de fick åka hem tidigare ..  vi var några som åkte hem till Krille , men jag drog hem ganska snabbt.. har ju match idag plus att lite andra konstigheter hände haha som jag måste snacka med Thilda om idag.. ligger risigt till annars haha!

   I alla fall , det jag ville komma fram till var att festen var rolig så länge det varade.. och Gerry är verkligen sjuk hahah! Så mycket jag fått höra, och så mycket han skvallrat om från omklädningsrummen.. sjukt pinsamt och roligt :) 


Nu ska jag byta om till matchkläder och börja ladda.. möter Eket hemma.. och känner på mig eller jag vet att min position idag är tråkig jävla mittfältare .. bara att gilla läget!

Ikväll ska jag kanske hitta på något med Alexsandra .. eller hoppas på det.. är sugen på att se "flickan som lekte med elden" på bio :)  Annars kanske det blir film med mr. no one knows who ;) !

Pussshaj :)



woho

Vaknade  vid 06 imorse och tänkte "nej fy fan jag är sjuk på riktigt" så jag somnade om .. vaknade vid 09.. inte mycket bättre men steg i alla fall upp då! 
 

Igår kväll : Mobilen hade dött, kom hem och hoppades innerligt på att Alexsandra inte åkt till väla för jag ville dit, men det hade hon fast hon skulle hem om och hämta datorn och sen plocka upp mig.. hon kom och vi åkte iväg. Väl inne på 3 mötte vi nog den flirtigaste försäljaren någonsin.. när han pratade med mig kunde jag inte ens se honom i ögonen jag fick stirra ner i bordet, och de som känner mig vet hur dumt det ser ut när jag försöker dölja att jag skrattar ihjäl mig inombords.
  I alla fall.. fick åka vidare till familia för Alexs skulle ha en pälsmössa a´la pistvakt, som inte fanns på Väla.
Jag köpte ett par tights till ikväll, örhängen, en fläta som man kan ha i håret (skumt , yes) var typ det tror jag!


NU;: precis lämnat sofia och Madde på samling, passar Psycho-emma! Ska leta upp mitt nya läppglans!

Sen: Vid 15.00 ska jag kolla fotboll, B-laget spelar och vinner de så vinner de hela serien!  Och efter det ska jag och Monki beställa mat till alla spelarna sen så är det bara att servera det på kvällen.. sen fett ös medvetslös..




 Nu ska jag duscha. Pussis


  Om vi ska cykla till matchen , så får denna sötnosen trängas med min väska fylld av kläder :)

lilly fan

Just nu är Lily Allen min favorit artist, hennes texter och melodierna i hennes musik är så jävla bra och man blir så glad.
Och just nu känner jag så här som den här texten till låten "not fair" bär fram :) Underbar låt.















Oh, he treats me with respect, He says he loves me all the time, He calls me 15 times a day, He likes to make sure that im fine, You know I've never met a man, Whose made me feel quite so secure, He's not like all them other boys, They're all so dumb and immature. There's just one thing, That's getting in the way, When we go up to bed you're just no good, It's such a shame! I look into your eyes, I want to get to know you, And then you make this noise, And it's apparent its all over. Its not fair, And i think you're really mean, I think you're really mean, I think you're really mean. Oh you're supposed to care, But you never make me scream, You never make me scream, Oh it's not fair, And it's really not ok, It's really not ok, It's really not ok, Oh you're supposed to care, But all you do is take, Yeah, all you do is take. Well I lie here in the wet patch in the middle of the bed, Im feeling pretty damn hard done by, I spent ages giving head, Then I remember all the nice things that you've ever said to me, Maybe i'm just overreacting, maybe you're the one for me. There's just one thing, That's getting in the way, When we go up to bed you're just no good, It's such a shame! I look into your eyes, I want to get to know you, And then you make this noise, And it's apparent its all over. Its not fair, And i think you're really mean, I think you're really mean, I think you're really mean. Oh you're supposed to care, But you never make me scream, You never make me scream, Oh it's not fair, And it's really not ok, It's really not ok, It's really not ok, Oh you're supposed to care, But all you do is take, Yeah, all you do is take 2x


Woho.

Ja idag ska jag ju jobba , men vet inte hur det blir med det, har inte fått något samtal än..  I natt har jag sovit på min spikmatta , ingen bra idé! Nacken har nog slappnat av så mycket så när jag vaknat så har den nästan slått knut på sig själv. Jag har så fruktansvärt ont ibland.. jävla spikmatta , jävla sarah! 

    Blegel hörde av sig innan , blir kanske en sväng till väla då om min nacke är bättre och om jag slutat jobba, ska köpa ett par lite mer festliga leggings, och förhoppningsvis ett par skor för imorgon är det fest ! Eller jag ska nog vara rätt lugn men jag och Monkan har ett litet projekt på G , och förhoppningsvis ansluter Thilda, Josse & Amanda senare :) Får helt enkelt se vad Gerry sagt , Monkan skulle ringa senare :)

   Precis ringde Erika, och sa att jag skulle komma 12. är nog ganska lugnt arbete och ska försöka jobba undan det snabbt så jag kan få hålla helg länge .. bor hos mormor över helgen, hon är i österrike :D Naaajs:) kanske kan få Blegel att göra något med mig ikväll en stund :) huhu! egentligen är jag sugen på något gott att äta,  men ändå inte !

Nu ska jag sätta på mig jobbkläder och försöka komma på något snabbt och lätt att äta.. sen blir det att köra till jobbet, och dessutom ta med ett CV som Erika ville ha till ett kommande jobb kanske ;) hihi hoppas.

Ha en bra dag! <3

 

/ S


sjukan,

Vaknade vid halv nio idag, steg upp och duschade sen åkte jag till Väla, var där lagom tills de öppnade så slapp alla köer.. köpte ett läppglans, en klänning & ett halsband. Efter det så körde jag till Familia, provade ut lite skor som jag nog ska köpa senare!

Efter det kom jag hem och kände mig riktigt sliten, jag kollade lite andra avenyn sen var det dags att köra igen.. Körde till Strövelstorpsskola och hämtade upp tre barn sen skjutsade jag dem till simhallen där Erika och 6 andra barn var :) På vägen hem gjorde jag ett litet ärende åt Erika, lämnade deklarationer och så.. sen nu sitter jag här med världens huvudvärk och fruktar verkligen att det är ågon sjuka på G , jag ska knapra i mig ipren nu och sen bara ligga .. känns det bättre sen så blir det fotbollsträning! :)

Imorgon är det jobb.. sovmorgon till lunch ungefär :)

Imorgon kväll har jag inga planer hittils.. absolut inte festa i alla fall.. blir kanske bio , får se :)

Ha det gött. krya på mig.

Pusss



 vad gör du nu för tiden? varför hör du aldrig av dig ? Det var alldeles för längesen vi sågs! Mysolle.. where are yoooou ?


Onsdag.

Slutade jobba kl fem, idag har vi varit på södra utmarken och förhoppningsvis gjort det sista.. jobbade så gott som slut på oss själva inte alls mycket krafter kvar på eftermiddagen. Jag avslutade dagen med att vattna lite i butiken medan Erika körde på kundbesök.
   Imorgon är jag så gott som ledig.. eller vid tjugo i två ska jag hämta några Möllebacken (fritids)barn på Strövelstorps skola sen ska jag köra dom till stan för de ska få bada :)

   Annars ska jag försöka hinna med en snabbis shoppingrunda, och sen ska jag också bestämma mig om jag ska ha fotbollsträning eller innebandy imorgon, orkar inte köra dubbelpass tar för mycket krafter på innebandyn. Blir nog fotboll imorgon eftersom vi har match mot Bjärnum i Strövels(vår träningsplan med belysning suger) och det blir ju ändå hemmamatch för mig om man säger som så .. inte för de andra kanske men för mig :) I like.

Skönt också att slippa samlingen och bara gå in ombytt och klar till uppvärmningen.

Ikväll är det Barcelona- Inter.. ska bli skönt att bara ligga ner och kolla fotboll ikväll.. ska ligga på spikmattan dessutom då rygg och axlar tar stryk efter alla tunga lyft. Lönen gick in på kontot idag med.. nöjd nöjd!

   NU ska jag in i duschen och sen blir det powerwalk/lättjogging..  Pusss och Goddag.



Usch vad man saknar vissa tider.. 

Jobb :)

Grattis Tina till körkortet.. underbart!`

Var nere på innebandyn en sväng idag .. kändes riktigt bra och förhoppningsvis blir det spel där i år ;)

Fotbollen ska vi inte prata om gick åt helvete , och känner just nu för att sluta och börja igen till vintern.. då det är som roligast! 

 

 



   Underbara Maja ser man då och då på TV , för reklamen till eniro, denna underbara människa måste bli upptäckt snart mer än vad hon redan är för jag nöjer mig inte med en skiva :/ Detta är då min kusins fd flickvän så just nu träffar man henne aldrig då hon bor i Sthlm :/ men hoppas innerligt att hon får ett skivkontrakt. Söta Maja..

Fått två jobb alternativ idag .. den ena nu sent på kvällen av Gerry som elevassistent , dock tveksamt till de jobbet då det är ganska svårt för mig att gå in som 19åring till en 13 åring och banka in vett i honom och hjälpa han i skolan.. men enligt Gerry så hade jag passat bra där så får se. :)

Det andra jobbet är lite hemligt.. ska prata mer om det imorgon, men jag vill helst ha det.. men kan inte tacka nej till gerry förrens jag vet om det blir jobb nummer 2 eller inte .. och gärna fast jobb då :)


HEEEEEEHE

Har inte mycket att skriva mer än att jag jobbar för fullt och snart är trädgården på s.utmarken klar.. verkligen skitsnyggt, stilrent :) en massa svart singel, höga gräs, bambu , riktigt grön gräsmatta blommor, underbar trädgård helt enkelt :)

   Imorgon börjar jag jobba sju..  och imorgon måste jag köpa en ny linda till innebandyklubban.. de speciella lindorna till salming var slut och vägrar ha ett annat märke på min underbara salming!

Ikväll blir det i alla fall så att jag snart ska till innebandyn och kolla läget.. sen efter det blir det fotbollsträning, svettigt och stressigt i alla fall.. har lite klädleverans till fotbollen med..


Vi hörs ikväll när jag kunnat hämta andan lite.. är så fruktansvärt trött , stressad och världens magont!

Ha en trevlig kväll

/S

 och ja Blegel. den Vägen du skulle följa hoppas jag också leder till you know who. No one could be happier than me :)


kortis

Blev ingen lång jobbedag idag för jag, Roger och Karin var sjukligt snabba idag .. Erika hade räknat med 4 dagar vi jobbade klart på två timmar, men sen lunchade vi och jag fixade lite extra.. imorgon börjar jag kl 7 :O sick tidigt.

   Ikväll blir det först möte, och sen ska jag kolla fotboll :)


hade faktiskt inget mer att skriva.


Pusss


Fotbollsday

Vaknade ganska sent idag , behövde helt enkelt all sömn jag kunde få. Oerhört skönt var det. Hämtade mamma och pappa i natt ..

I alla fall är så jävla förbannad på mamma, hon har förstört min tvätt, missfärgad helt blå. Så hädanefter tvättar jag allt själv för det puckot ska aldrig mer få röra mina kläder. Dock ersätter de allting Vägrar gå i en blå ful klänning och en ljusblå Bh nej tack, förbannad är jag och så jävla besviken på mamma som bara ligger och inte verkar ha något dåligt samvete alls. 

   Har precis varit och kollat fotboll :) Salamis vann såklart mot Hasslarp.. helt rättvist med 3-1 .. skulle egentligen blivit 10-1 till salamis, men icke .

Nu ska jag snart duscha och ta reda på jobbtiden imorgon sen kommer Baby Blegel hit och kollar film :) och snacka av sig ordentligt ska jag med.. hon också om jag känner henne rätt haha ..

 Nu funderar jag på vad det ska bli till mat.. äter inte samma som resten av familjen :P så ska nog bege mig till affären och köpa något.. så blir det lax med romsås och avokadosallad ikväll:)

Hörs kanske igen :) Godkväll.


 



Maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaattias a.k.a Måns Möller.. var ens fotbollssällskap idag.=)


NAJS

Idag åkte jag till knutstorp och var förbered på en sjukt tråkig dag .. men nej .. skiiiiitkul!

   Det börjar med att jag får veta att jag ska vara pressansvarig så jag gick bort till medialäktaren , då får jag veta att jag ska vara på den sidan där det är livesändning så jag fick tidigt veta att jag skulle vara med en del på TV och att de hoppades på att jag inte tog illa upp.. brydde mig inte så mycket. Sen så hjälpte jag Viasat killen en del.. helt fruktansvärt snygg, svårt att koncentrera sig. Lina detta var Topp 2 snyggaste av de vi sett! Han slog inte hetingen i chinosen.

    I allafall , får veta av honom att jag kunde följa med honom och hämta Carl-Philip (prinsen) 14.10 för en intervju vilket jag gärna hjälpte honom med.. trodde inte det kunde bli bättre när man fick hur mycket frukt och dricka man ville och så .. men joo! När jag vänder mig om och ska stoppa en obehörig till pressläktaren så kollar jag upp , då är det Niklas Jihde , min stora innebandyidol sen jag var liten som skulle vara programledare ..:D så vi snackade lite sen var han mest upptagen.. men till Lunchen så åt jag tillsammans med honom och sen så sprang han och hämtade kaffe till mig en gång i timmen fast det borde vara tvärtom. Men i alla fall.. en kul grej .. ---->    (jag åt på en proteinbar som jag käkar för att få energi och så) Niklas: ahaaa.. dom kommer jag ihåg , käkade sånna när jag spelade innebandy. är det fotboll som gäller eller ? Jag : Nja.. Innebandy är det som gäller mest egentligen , roligare och det är man bättre på.. Niklas: Var spelar du?  Jag : Är på gång i FBC Engelgholm Niklas: Karlbergs klubb? Jag : Japp! Niklas: Gött, du har inte spelat i Strövelstorp? (STRÖVELSTORP .. KAN NI FATTA , HAN SA STRÖVELS INTE IBC) Sarah : Jo? Niklas: Ja, Strövels är faktiskt med på innebandykartan, hela er förening var grym..  

 

Tycker det var så kul att han, fd lagkapten i AIK kände till Strövels. Helt underbart!  Men som sagt .. en mycket trevlig människa faktiskt. :)  En skitkul jobbedag helt enkelt :) Ledig imorgon sen jobb nästa vecka! *suck*

Ha det gött.. nu blir det määään som hatar kvinnor. Läskigt.


Rallyprinsen



   En tråkig dag på knustorp idag, inte kul alls. Imorgon blir nog roligare då jag kanske blir pressansvarig eller Vipansvarig :) träffa lite kändisar och jag antar också att jag får träffa the prince of sweden igen .. blev lite chockad idag när han kommer i en sleden volvo.. haha  hade han kört långsammare hade jag bett honom stanna , men sen såg jag ju att det var han. Sen när jag lärt mig köra fyrhjuling så körde vi runt på området och då stod han utanför sin bil, linad och klar och skulle förbereda sig inför sitt race. Vet inte hur det gick, körde innan det.

    Nu är jag så trött så jag vet inte vart jag ska ta vägen .. Min  och Alexs utgång är inställd i alla fall :(!
Blir till att ligga hemma och kolla "män som hatar kvinnor " ('äntligen) istället :) Kanske beger jag mig för att kolla d23- Munka med.. som jag innerligt hoppas att FBC vinner..

  Duscha hade varit skönt, plus att jag måste leta upp mamma o pappa..  nej nu kom dom.

Haj haj ! Pusss

The boss.

Träning precis.. underbart.

Imorgon blir det fortfarande knutstorp men min och Alexs efterlängtade utgång är väldigt hotad.. Alexsandra är riktigt riktigt dålig och jag mår kasst .. Hur som helst så känns det inte alls bra om vi går ut, iaf inte för blegel för har hon influensa symtom så kan det bara starta det värre med sprit i kroppen , men får helt enkelt se hur det är imorgon , nu ser det inte ljust ut i alla fall :(

 Lina, Mickaela - Samling 06.50 på salamis. Lina är du hundra på vägen dit ? För vi måste vara där runt 07.20 annars får Sarah skäll och det vill hon inte..:P nu när knutstorp är under mitt ansvar så känner jag bara att allting kommer gå fel haha !

Ha-ha-hi-hi-ha-ha-ho!



Imorgon blir det fest med Blegel <3


Idag var jag och röstade faktiskt haha, är inte alls insatt i kyrkan och så men chefen har slått in lite vett i skallen på mig så jag röstade på henne idag :) Sen så gick jag till morfars grav :)

   Efter det så var det lunch hos mormor, soup .. göttggöttt.. och nu kollar jag bara tv .. riktigt sliten.
Ville tränat innebandy idag men eftersom vi förmodligen har match imorgon så är det fotboll idag som gäller.. mina armar är dessutom döda av träningsvärk.. och bröstmusklerna har fått sig lite träning med känner jag .. autch!

Imorgon blir det först knutstorp på morgonen .. hoppas innerligt att jag inte får skitjobben (läktarna) pallar inte bara sitta ner .. vill hela tiden att det ska hända något alltså är parkeringen perfekt för mig,  tror inte Erica sätter mig någon annan stanns för den delen heller eftersom det fungerar bra där. Efter knutstorp så ska det förberedas sen är det party med Blegel, överväger fortfarande ställe.. vi båda vill mest till HBG men Patrik kommer hem imorgon och ska UT i ÄNGELHOLm , och har itne träffat honom på månader och han ville ses i Ählm så får se.. men nr man väl drar ut vill man ha kul och det är större chans i Hbg :/

På lördag morgon är det i alla fall knutstorp igen , DEN JOBBIGA DAGEN :S så måste ta mig hem i lagom tid oavsett :)

Ha en go torsdag .. jag ska själv försöka :)

Pusss

2009-09-09 .. ingen tur dag för mig i alla fall !

090909 idag ..


 men ja sjukt kass match , ett tag önskade man bara att Sverige skulle förlora så att ett annat land(portugal) kan få chansen i VM istället , men får ju se hur långt detta bär .. tror dock de loosar mot Danmark i Oktober,  i alla fall om de spelar så här ..

 och Larsson borde vara med från start och sen när det går trögt så ska man ha inne Toivonen och Berg .. Berg är i alla fall självklar.. vilken kille :) snygg som tusan !


 Mina armar är fortfarande döda så fruktar träningsvärken som kommer .. Har fortfarande inte fått veta om vi ska möta Bjärnum på fredag eller ej ,  om vi inte ska det så blir det innebandyträning imorgon annars måste jag träna fotboll.. kul det med, men innebandy lockar farligt mycket !


Imorgon bjuder mormor på lunch , soppa it is .. likey likey.


JUST DET : ZLATANS KROPP OCH TATUERINGAR... YAMMI!



 Natti :) / S




Kort

Är faktiskt så slut i armarna sen gymmet så orkar inte skriva haha .. tog verkligen död på dem ett tag så de är som spaghetti nu..

   Hörs ikväll efter landskampen :) Puss

Natti

Fick vara anfallare idag på träningen, tycker att det är så mycket roligare än att vara mitt-mitt..  Träningen var lagom jobbig och bra upplagd och så men var inte direkt på humör. Men skitsamma!

   Imorgon ska jag cykla till gymmet, och sen träna där tillsammans med Thilda i minst en timme i alla fall .. först ska jag till mormor och käka frulle.. gröt blir det nog , very good before training ;)!

  Nu blir det duschen , raka benen, och lägga på en ansiktsmask och kolla på "sweet home alabama" =D


Natti <3



träning

Någon som vill med till gymmet imorgon runt 09-10 tiden?  Hälsans hus snackar vi alltså då om, och det är free :)


Innan ringde Cullin och frågade om jag kunde komma och träna med dom på torsdag .. får se om jag får för thilda, men innebandyn kan alltså starta för mig tidigare än väntat i år :) najse,!


Nu blir det fussball.. sa ju att jag inte var förståndig nog till att stanna hemma !


Tisdag!

Idag är jag så fruktansvärt förbannad, för det första vaknar jag 07.10 och kan inte somna om, går in och lägger mig hos mamma och Emma, somnar om vid 9 tiden och vaknar igen vid halv tolv, vilket innebär att jag kommer somna vid 01-02 i natt och se sova halva dagen imorgon med, nu när man äntligen kommit in i bra rutiner.

  En annan störig grej är att min fucking jävla k*k mobil har gett upp.. jag kan inte smsa för allt lägger sig automatiskt i utkorgen och sen går det inte att radera de smsen som hamnar där, vilket innebär att jag har en överfull utkorg!!! OCH ca 15 sms (populär - javisst) som kom under en timme som just nu är obesvarade ! Jag skulle dessutom smsa Thilda och berätta hur läget är , JAG MÅR FRUKTANSVÄRT KONSTIGT och det ville jag berätta för henne för blir det värre vågar jag inte träna.. dock känner jag mig själv och jag vet att jag är så oerhört korkad så jag kommer träna ikväll! 

  Annars idag blir det soffläge och mår jag bättre sen så blir det till att följa med Emma till simskolan och kolla om hon är lika duktig som sin storasyster Sarah var när hon gick där ;)

 Ni vet medan de andra barnen i min ålder simmade med sånna puffar så var jag med de stora barnen i  den stora bassängen och simmade bröstsim, utan någon hjälp ;)  som tur var så tappade jag intresset föär att bara simmade runder och började med innebandy och fotboll istället.. mycket roligare ! Men simma är skön träning men inget man vill hålla på med 24/7!

Dagens kolla på Tv : ANDRA AVENYN
Dagens spela in : IDOL 2009 ( nu det är som roligast)
Dagens längtan: Fotboll
Dagens outfit : Joggingbrallor, salamis T-tröja, Salamis collegetröja och mina mysstrumpor med Älgar på :) sexy.
Dagens mest hatade person: Kissie (www.kissies.se)
Dagens mest hatade sak: Mobilen
Dagens snällaste: ännu inte utvald! do something nice!

Ha en bra dag kära du , så hörs vi säkert av igen inom det närmaste .. beror helt på när jag måste gnälla nästa gång ;)

(just det, nu landar snart sofia i ett nästan 40 gradigt Egypten.. inte alls avundsjuk! )

/ S


 städa rummet hade behövts.


En sommar med Sarah , is over.

Välkommen hösten :(! Helt bäckmörkt ute redan kl 21..:(

     Helt seriöst, jag tror jag är allergisk mot biosalonger, i allafall mot biobesök med Blegel.. varje gång kommer jag hem sjuk! Jag har fått feber! VAD HÄNDER ? VAD ÄR ODDSEN? oh crap!  Men skitsamma, ignorerar det så mår jag nog bättre imorgon. Hela dagen har spenderats med Blegel i allafall hemma hos hennes föräldrar. Vi åt god mat som Alexs lagade, sesamkyckling med avokado och äpplesallad :) niiiice.

   Sen åkte vi med Linda på bio , vi kollade på "sommaren med Göran" rolig film, lätt sevärd!

Blir inget längre inlägg än så här:)

Ha en skön natt .. ska jag ha ;) fast min gris till lillasyster åker till Egypten i natt med Madde. Gillar det inte alls!
Men får önska dom en trevlig resa ändå :) så , trevlig resa ffs ! :)


Pusss <3





Älsklings Emma, har ingen framtid inom gympa berättade Mamma innan .. ungen kan inte ens rulla på en långmatta :S Grattis Emma ..  innebandymöjligheterna finns kvar fortfarande !

Whilmaaaaaaaaa



Glömde skriva innan att jag och denna underbara sötnosen Whilma , Ulle och Monkan körde och kollade fotboll igår :) blev 0-0 ,  fast herrrarna borde vunnit ...  Underbart att Zlatan fixade 3 p i 93:e minuten ;) !

   Whilma vill alltid att vi ska sjunga imse vimse spindel , så nu har jag förnyat den till imse vimse Whilma vilket uppskattades mer så nu går jag runt och sjunger på den konstant, fruktansvärt !


Nu blir det film o popcorn :) Najs


Pusssokram

Don´t wanna be ..



Går runder och sjunger på "all by myself" nonstop idag..  Låten är så underbart fin och C.Dion har världens bästa pipa. 

    Igår var vi ett gäng som spelade innebandy i prästahallen.. Det var Jag, Thilda ,Josse,Joel, Amanda , Stefan, krille, Richard , Thina, Richard 2 , Madde, Victor .. kan ha glömt nu :P Sen joinade även Fiilly :) Vi spelade i ungefär 2,5 h och svetten verkligen rann av en , underbar känsla ! Efter det åkte vi alla hem till Krille och Stefan och bara snackade lite gött. kom hem vid halv fyra i natt och mådde riktigt kasst . jättetrött, frös och mådde illa.. Var helt säker på att svininfluensan nått mig, men sen mådde jag bättre imorse! Så förmodligen inte.. men min bästa vän just nu är alcogel, jag spritar mina händer hela tiden ,  är inte rädd för själva influensan , men vem fan vill vara sjuk överhuvudtaget? jag känner inte för att ligga och spy och vara helt utslagen så om det är halsfluss, svininfluensa eller vad som helst! 


   Idag ska jag bara kurera mig och kolla film.. män som hatar kvinnor blir det nog, om jag inte är ensam hemma .. vågar inte titta i så fall! Imorgon bitti funderar jag på att åka in till stan och överraska Josse (o thilda om hon är hemma) med frukost. Fast får se vad jag pallar ;) 


    Nu blir det Hanna montana med emmsi. 

Pusss <3 

Underbart!

Jag är så sliten måste jag säga.. spelade match mot bjäre innan i skitväder, och det var en riktig skitmatch! Förlorade med 3-0 kändes riktigt kasst men de var bättre än vi trodde helt enkelt.

   Nu ligger jag och kollar på V for Vendetta.. en gammal vän från örkelljunga ringde innan och ville få dit mig och festa :) blev otroligt paff över det samtalet.. inte ofta man får höra från en annans granne att man är saknad i lägenhetshuset :)

Imorgon blir en bra dag om allt går vägen, först är vi ett gäng som ska kolla herrarnas match :) sen efter det beger vi oss till prästahallen i Ausås och har värsta innebanychampionshipet ;)  kommer bli as kalas.. sen bastu och sen fiesta :) nice price.

 Än så länge är det :
Jag
Josse
Thilda
JP
Amanda
Joel
Thina
Filly
Stefan
Madde
Viktor
Mattias

:) niiiiice ! Får se om fler ansluter eller inte :)

Nu ska jag kolla klart filmen , scrubba facet och sen lägga mig på spikmattan och somna :)

 

Singellivet är just nu , idag .. helt underbart skönt. Ett omoget föhållande, är inget förhållande alls! :) this feels goooood :D

 

 

natti kära ni!


träna

Blev en hel dag på väla och familia idag , åkte först dit med mamma och systrarna och sen åkte jag emd dem till familia men sen hämtade B mig där och så åkte vi till väla och sen tillbaka till familia :) haha på vägen hem från familia så var där en sjukt ful unge som kaxade med oss och vi gav tillbaka , så jävla omogna vi är ! HAHA

    nu kom precis en riktig störtskur så ikväll blir det glidtacklingar på träningen .. annars antar jag att det blir mycket spel för imorgon kväll har vi match mot bjärelaget ! kommer bli tufft!

 

Nu ska jag byta om! Tjao


woooooooh boooombaaaa

känns underbart bra och lättande att Emma är ganska så oskadd.. självklart är hon chockad, och vi med henne men det är skönt att det inte är värre än vad det är.. nu håller vi tummarna för att du ska förbli frisk i alla fall gumman <3

  kvällen spenderades med Thilda och josse som planerat .. mycket trevligt! Såg filmen "the benchwarmers" as kul haha !


LÄS. www.iblandflygerjag.bloggspace.se.. helt sjukt


Godnatt !

ska ta tag i bloggen och göra den bättre och snyggare !

This funny(unfair) little world

denna låten är så go att somna till..


Hola.



Tog verkligen igen min sömn i natt , somnade 22.00 igår och vaknade 10.30 idag! Skönt med sömn , jag hade kunnat sova några timmar till men kom på att jag hade en date med Thilda och Josse på hotellet.. (lät jävligt skumt men inget sånt haha ) Efter det så åkte vi till Möllebacken där Thilda jobbar och snackade lite gött med henne och Nilla och Ams (Sofias mamma) mycket trevligt, drack Kaffe! Sen åkte jag och Josse vidare till Erika som vi möter i trappan "åh, nu blir det Kaffe" haha och hjärnan tänkte ååååh nej , men munnen svarade glatt ja såklart! Snackade ännu mer gött där , kollade bilder från festen där vi hittade den mest skumma bilden på mig, Josse och Madde haha !
   NU har jag i allafall kommit hem, skulle vila lite och sen ska jag plocka upp Thilda på jobbet 17.30 sen ska vi hem till henne så ska vi ha en crazy Thilda-Josse-Sarah kväll.. brukar bli riktigt cp !
  men jag behöver vara lite cp !

Blev kallad till arbetsförmedlingen den 22 sept , vilket innebär att lätta cash rullar in varje månad  ;) cash is king!


ha en go dag .. vi höres ! haj oh ivaj

Grattis kusin Jacob!

tisdag

 Jobbet idag trodde vi gick bra, men gick egentligen åt helvete, en massa missförstånd som bara blev jobbigt. Har inte sovit mycket i natt och känner bara att kroppen snart inte orkar med, men efetr många om och men så ställde kroppen om sig till fotboll och jag kunde närvara hela träningen.
    Nu blir det en snabb dusch sen ska jag lägga míg 20 min på spikmattan och sen sova gott förhoppningsvis.

 Imorgon blir det lite lunch med Thilda och Josse, och sen in en snabbis till solliden och hämta min tröja, och lämna pengar så Sejdijaj kan få sina kläder :)!

 Igår var vi förresten en stund hos Monkan , trevligt.. kollade Kenny Starfighter, sög duktigt!  Fick underbar massage av Thilda och känner absolut inte av värken i nacke och axlar på samma sätt.. underbart <3<3

    Tror inte jag har mycket mer att säga faktiskt..  Bara det att jag snackat en del med Emmis idag och hoppas verkligen de kommer med ett bra besked snart så vi alla kan sluta må dåligt. Saknar dig snäckis,


saknar Blegel med :(!



Pusss <3

RSS 2.0