18 juli

Jag längtar efter sommaren !! Var är den ?? Hoppas på månader av fint väder sen förlänger man sommaren lite genom att resa iväg i sept/oktober :) kommer bli underbart ... Ordnar det upp sig i Grekland så blir det kanske Kreta annars blir det Cypern ! Cypern är väl det mest solsäkra antar jag:)

Ha en bra dag !

Puss


8 juni

Goddag!!!

Fy för vad tidigt det är men idag är jag inte ett dugg trött faktiskt. Vaknade första gången vid halv fem tror jag sen somnade jag om till kvart över sex ..

Nu ska jag snart cykla till jobbet ! Måste nog rappa på lite tror jag :)

Annars vet jag inte vad kvällen har att erbjuda ! Får helt enkelt se :) tror jag sover i strövelstorp eftersom jag ska åka med mamma och pappa till kristianstad på lördag :)

Kram


7 juni

Blev en underbar dag idag med älskade Filly:) vi tog tåget till helsingborg och strosade runt .. Mycket trevligt!

Nu har jag precis hängt in lite tvätt och mycket mer än så har inte dagen att erbjuda ! Hoppas ni får en toppen kväll!


Prisa Gud här kommer skatteåterbäringen :) lovely

Här kommer en liten bild på en liten Maja som var på besök i veckan :)


1 Juni

Nu är det Fredag och redan Juni.. tiden har gått läskigt fort och jag har redan avverkat första året på högskolan.. endast två år kvar. 2 år är mycket men de säger att 3 året kan man inte räkna för det bara springer förbi en så vi får väl se om jag hinner med =)


Utvärderar i alla fall mitt första år på högskolan med ordet GALANT. I Halmstad är högsta betyget VG och om jag säger som så att jag har 3/4 VG på betygen än så länge =) det gillar jaaaaaaaaaag .. känns som att detta första året varit enklare än gymnasiet!


Ikväll är jag och Martin hembjudna till Blegel på middag , ska bli himla mysigt ! Eftersom jag vägrar missa Anton Hysén ikväll så blir det let´s dance på tvn.  =)

Imorgon ska jag jobba 7,15-14 och efter det så blir det nog en lugn slappekväll, i värsta fall ett glas vin på torstens , men inte mer än så. Passar mig utmärkt.

På söndag óch Måndag är det jobb igen sen tror jag om jag inte minns fel att jag har lite ledigt innan jobbveckorna drar igång. SKa jobba till v.33 vilket kommer bli tufft då jag inte får något ledigt mellan jobb och skola.. ska se vad jag kan göra åt detta.

Ha en bra helg..  puss


RSS 2.0