28 Februari

Då var det månadens sista dag och vi är redan inne i Mars. Känns ganska så sjukt att tiden kan gå så snabbt. Om ungefär en månad så är jag inte 20 år längre, då är jag 21 och det låter så jävla tråkigt !
   Sen sist vi hördes så har jag återigen bara jobbat och stått i .. 100 % är definitivt inget jag hade velat jobba inom vården , men det är bara att bita ihop , tänker på lönen bara .. Yammi! =)

Idag jobbade jag till halv fyra sen gick jag hem för att småfixa lite.. Fick ett trevligt samtal från min kusin som berättade att mitt andra kusinbarn kommer i September, dagens överraskning helt klart =) Whilma och Ludde har fått en konkurrent på skämma bort listan :)
   Kvällen avslutades på Lindabarena där Rögle mötte Örebro och vann! Jag satt mest och frös och gäspade så hade hellre legat hemma framför en film.

Nu ska jag alldeles strax sova =) Tröttare än tröttast förmodligen.

Här har ni min vecka ifall att jag inte skriver något :)

Tis: Jobb 7.15-15.30 , fotbollsträning
Ons: Hemmafix, jobb 13.30-21.00
tors: LEDIG , Maria <3 kommer hem, match i strövelshallen mot förslöv , Film med Maria och Nettan.
fre: jobb 13.30-21.45
Lör: jobb 7.15 -13.30 , match hemma i strövels 14.00 mot Frosta, Fira Tina den fina.
Sön: förhoppningsvis inte bakis, jobb 13.30-21.45


sov så sött..

26 Februari

Guten abend.

Lördag igen , känns absolut inte som det.
Har jobbat hela långa dagen sen åkte jag och Tina en sväng till Väla, hittade niente.
Efter väla åt vi mongolidiskbuffé på Chai hong. Räkor , gooooottt men så osugen man är på mat nu!

Sång och dans fick vi endast uppleva genom melodifestivalen. Ger Nicke Borg 4/5 toasters och Linda Bengtsings låt var ju faktiskt rätt så svängig=) Ser framemot att bli vild och galen med den i stereon nästa förfest.
Får tagga till Lördag då Tajny ska firas :) kommer bli grymt skoj, ska bara försöka byta bort mina långa turer till korta.


Jag är sämst på det här med att blogga , kommer inte på något att skriva !

Jag ber om ursäkt för ett värdelöst inlägg men så fort jag fått blogg.se på mobilen så blir det lite mer kvalité !

Ha en fantastisk lördag , dansa lite för mig med =)


sööööööööööt


25 Februari

Jag måste ha varit riktigt trött igår, vaknade vid 11.00 så nu har jag förhoppningsvis massor av ork till kvällens jobb! Hoppar in och jobbar extra idag eftersom en person ganska så v'ntat har sjukskrivit sig. Så jag jobbar extra idag och imorgon vilket innebär jobb nonstopp nu !

så idag har jag absolut ingenting att dela med mig av .


Ha en bra Fredag , mys för mig med.

24 Februari

T som i Torsdag vilket innebär den enda dagen på veckan då det är innebandyträning.
Just till dagens träning längtade jag inte då dr W i stort sett sagt att jag springer som ett "mongo" med mitt knä..
Knäskålen är troligen på glid igen vilket var 50 % chans efter operationen att det skulle kunna komma igen efter ett par år. Klarade mig i 3 år och nu är jag sugen på att operera det igen .. Känns som att det är lika bra. Magnetröntgen först, boaring !!

Vaknade runt 07 idag och tog tag i vårstädningen direkt, riktigt skönt nu när man är klar. Har även fått ner hälften av grejerna som ska ner till förrådet, finally =)

Efter städningen tog jag mig till strövels för att umgås med Whilma, så förändrad hon blivit! Det är saker som längden och talet man märker när man inte sett henne på länge. Älskade lilla Whilma <3

Kvällen avslutades som sagt med innebandy och när jag kom hem igen så stod maten på bordet som Anna och min syster lagat. Nu skrattar vi till Svensson Svensson=)


Ha en bra dag , ska hoppa in och jobba extra imorgon kväll och på lördag så nu har jag inte en ledig dag på ca 14 dagar ! =(

Puss & Kram


23 Februari

Såg nu att sist jag skrev var i Söndags.
Sen dess har jag inte alls gjort något anmärkningsvärt. Dagarna har mest bestått av jobb och träning.
Big Brother har börjat visas på Tv och det är så kul att höra folks fördomar mot det programmet. Ska jag vara ärlig så tycker jag inte att det är mycket mer patetiskt än något annat program.
Här sätts man på en prövning om man kan bo inlåst i 100 dagar utan någon kontakt med omvärlden. Man är utan mobil, tidning , tv osv!
Dessutom vinner man 500 000 kr och det var till och med en kille som skulle skänka allting till de hemlösas förening!
Jag tycker det är kul att se folk göra bort sig i Tv! Tittar mycket hellre på det här än på paradise hotel mm.

Idag fick jag ett hyfsat glädjande samtal! Jag ska  gå på en tjänst på 100 % från och med nu till slutet av Mars sen får vi se :)

Känns skönt att kunna jobba en massa nu efter ett fast schema, finns inget värre än att bli inringd eller att få veta med kort mellanrum när man ska in och jobba.


Ikväll har jag jobbat mellan halv två och kvart i tio , en lugn kväll vilket gillas =)



Imorgon är jag ledig =) Det innebär dock sortering och storstädning utav lägenheten, TRÅÅÅÅÅÅKIGT!!!
På kvällen är det innebandyträning. Har ångest över mitt knä, det hade behövts rehabas i löpningstekniken och då känner jag att jag inte pallar spela innebandy samtidigt.. kör hellre löpning ! Ska dit imorgon i alla fall =)

På fredag är jag också ledig och då står nog Ullared på schemat förhoppningsvis, ska ni med ?? =)


Sov gott strangers. 




Tänk om man hade vaknat upp bredvid honom imorgon bitti ? Världens lyckligaste, mmhm.  






20 Februari

Det här med att skriva ett inlägg om dagen falerade rätt så rejält denna veckan. Bloggar bara när laptopen är igång och det är ju inte allt för ofta med tanke på min iphone som jag använder dygnet runt.

I onsdags 16 Februari : Jag jobbade kväll det är det enda jag kommer ihåg nu..
I torsdags 17 Februari: The D-day , dagen då Råbocka ladies skulle få möta maskinen från FBCE. Började med att Maddi kom hit och vi gick ner till stan och kollade lite. Efter en stund mötte Ms. Emma Ring upp oss så blev det lite lunch på graffiti .. tonfiskröra, yummi ! Taggningen slutade hemma hos Madde framför wii. 19.45 var det dags för match. Resultatet skrevs till 4-4 tyvärr tyvärr men bättre det än noll poäng. Mest glädjande var väl att råbocka hör hemma i botten av tabellen :)
I Fredags 18 Februari: Jobbade jag hela dagen sen åkte jag på någon skum ångest och trodde att helgen var förstörd men icke! Jag och Gustav gick till Kirris óch hämtade varsin pizza sen kollade vi på lets dance. Maria var med oss under hela kvällen på skype <3
I Lördags 19 Februari: Jobbade 13-19 sen åkte jag till min kusin och käkade. Lämnade väl runt midnatt sen kom Madde hit och vi begav oss till bhof för lite nyktert barhäng.. faktiskt trevligt.

Idag : Idag har slappat fram till 14 sen hämtade Johanna mig och vi körde till Strövels för 3 h fotbollsträning och fys,  det lär kännas i kroppen imorgon minst sagt. Efter träningen gick vi till Kirris och åt och nu sitter jag här i sängen och väntar in solsidan. Missar Big brother , hatar att jag inte har tv11 , nostalgi !!!!!!!

Snackar även med min favorit på andra sidan jordklotet=) Gillar vi..


Nu Solsidan, sov gott Puss

15 Februari

Tisdag hela dagen.
Igårkväll var Tina här och vi kollade på kommisarie Späck( störd) och krängde en massa som ska springas bort under fysen ikväll=)
Idag vaknade jag tack och lov ganska tidigt så morgonen har spenderats framför desperate housewifes, kasst när man blir beroende av en serie =)

Får se vad dagen har att erbjuda verkar rätt dött med aktiviteter faktiskt, men ikväll är det fotboll =) Kallt och jävligt ute men vad gör det :)
En promenad hade jag tänkt hinna med också det är ju lite sol i alla fall !

Ha en fin tisdag ..

Puss på er


 
my saving angel today :)


14 Februari

Ändrade planer för kvällen ..

Käkade precis kyckling och rostade rotfrukter, sådär gott när man äter ensam men snart kommer Tajni hit och då blir det minsann film ! En helt perfekt alla singlars dag;)

Mys på era tofflar..
 


14 Februari

Alla hjärtans dag !

Försöker se det hela positivt med att vara singel just idag. De enda fördelarna är väl att man slipper ha ångest över vilken present man ska köpa och vad man ska hitta på. Jag shoppade till mig själv istället dock inget roligt utan mer saker jag behöver som paraply, matlådor, skohorn och sånt tråkigt!=)

Idag var jag på Ikea med mamma och mormor. Inte mycket som hänt hittils idag faktiskt..
Jag har dessutom tagit tag i skolan nu, hittat alla utbildningar på studera.nu som jag ska söka sen när fönstret öppnas jag har dessutom betalat högskoleprovet så den 2 April sitter jag och lider i rönnes aula återigen efter ett par år ! =(

Utbildningarna jag hittils bestämt mig för är Kriminologiprogrammet i malmö och Sociologi i Halmstad!

Ha en romantisk alla hjärtans dag , det ska jag icke ha! =)

Puss och Kram



var blir sommaren av?


13 Februari

Godkväll.

Idag är jag trött kan ni tro. Sitter på jobb just nu och kan knappt hålla ögonen öppna, är glad över att jag inte jobbar natt!
Igår kväll var vi hemma hos Frida ( Jag, Johanna och Anette). Vi åt tacos och kollade lite på melodifestivalen. Vi började tagga till så det hela slutade med att jag, Frida och Johanna begav oss till Banhof en sväng.
Under kvällen träffar jag Gustav och då slänger han ur sig att Maria är på väg in. Maria som tidigare i veckan sagt att hon skulle stanna i Jkpg nu ett tag hade alltså tagit sig in till Äholm och valde att överraska mig inne på banhof ! Glad blev jag kan ni tro=) Älskar överraskningar.. nästa gång vi ses är förmodligen 5 Mars så nu är vi utan varandra ett tag till.

Efter Bh gick jag och Oskar till Pizzabox och sen gick jag hem och somnade gott. Vaknade runt 10 imorse och begav mig till strövels (knappast körduglig) där jag packade ihop mina kläder och hämtade upp Madde, Match i Klippan väntade=)

Matchen vann vi med 3-2 och jag gjorde förmodligen min sämsta insats hittils i "karriären"!
Efter matchen skyndade jag mig hit till jobbet och ikväll slutar jag 21.45. Ska sova hemma hos mamma och pappa i natt, ska bli skönt !

Nu ska jag jobba undan det sista. Sov gott !


Testar att mobilblogga!! Här är i alla fal...

img_0284 (MMS)

Testar att mobilblogga!! Här är i alla fall min favorit plats på jobbet.. Massagefotöljen :)


12 Februari

Ska härmed börja skriva något litet varje dag (förhoppningsvis) så jag kan gå tillbaka till gamla inlägg och se vad jag t.ex gjorde för ett år sedan.. en dagbok helt enkelt :)

Igår lunchade jag på stan med Tina sen spenderades hela kvällen på jobbet.

Idag började jag jobba 7.15 och jag slutar inte förren halv fyra. Efter jobbet ska jag köra till Förslöv för att fira Farmor och sen ska jag hem till Johanna (eller Anette?) för lite mello och något glas vin. Avslutar kanske på Torstens ?!

Så länge jag inte vet hur man mobilbloggar så blir det inga bilder då jag absolut inte känner mig motiverad till att lägga in en massa bilder på datorn.

Vi hörs !!

Ha en fin lördag, kolla vädret! Bättre kan det inte bli i dessa minusgrader=)



RSS 2.0