Äckel

Någon som har en långtradare att låna ut? :( kör över mig isåfall.


Sviken

                                                                                 
        


Idag är det 20 dagar kvar tills jullovet , och sen är det ett halvår kvar tills studenten. Jag längtar så mycket, men vad ska jag göra sen?, Måste hitta ett bra jobb och det måste jag börja söka nu snart! Har ångest inför vuxenlivet!! Är jag ensam?


Jag vill så gärna hitta rätt i livet nu , jag tar hela tiden omvägar , gör det aldrig enkelt för mig själv! Ganska uppenbart att jag väljer fel människor dessutom, främst på den manliga sidan isåfall! Att en vän gör så här mot mig, och att du, M (hoppas verkligen att du fattar direkt att det är du) får för dig det! Gör så sjukt ont! Fast detta är väl vanliga ingredientser i en tonåringsliv. jag vill itne vara det längre isåfall! 
   



Lördag

 
Jag saknar det här! Att gå upp en sommarmorgon, in till fotbollsplanen och träna de små liven i fotboll! :)



Idag vaknade jag runt ett-tiden, genom ett missförstånd så missade jag fotbollsträningen =(! Hade verkligen sett framemot träningen! blir en promenad istället:)
   ikväll vet jag itne om det blir utgång , får se vad jag orkar, blir isåfalle n sväng in i stan.. men först tråkig middag hemma !


veckoplanering!
 Lördag (idag) : Oklart
Söndag: lite jobb, slappe och kolla innebandy!
Måndag: Skola ,  skriva filosofi
Tisdag: Skola, redovisning filosofi, TRÄNING :D
onsdag: Skola, plugga en massa historia
Torsdag: Prov historia=( TRÄNING :D
Fredag: skola , njuta , träffa folk :)
Lördag: Återträff med gamla laget, spela innebandy hela dagen , käka lite hemma hos Fia och ha det mys.. på kvällen blir det min tränare Lamberths 25 års fest förmodligen.. beror på!
Söndag: SLAPPA

Fredag , Parrrdyy Parrrrdy




Härlig träning igårkväll.. folk på träningen och mycket spel :) det gillas! Fick spela med Therese idag , tyckte det gick bra :) jag måste komma in i min nya roll som styrande bara , känns lite ovant! Lina ska ha cred med för att hon vågade vara med och träna med oss igår :) gick ju bra !! Bilresan hem var en helt annan femma , fy fan vad kul den var .. det började med det vanliga ris och ros snacket hem , men sen helt plötsligt sitter jag bara o skrattar medan Mia och Jerry snackar, och det är för att hans vindrutetorkare verklkigen gick i 190 på en torr-ruta! Egentligen inte kul men jkag var så trött så jag skrattade tills jag grät , sen hade Jerry sitt lilla partytrick med att låtsas nysa på rutan samtidigt som han trycker på spolarvätskeknappen .. ganska fiffigt Jerry larry !

Nu är jag i skolan , hade en körlektion 7.15 ::S är i skolan nu men bärtjar itne förrens 10.35 .. kul eller itne! Sen blir det 20 års fest ikväll i Hålehallstugan , min kusin firar :) skojskoj! blir lugnt dock .:)

Svar på kommentar:
Jannike- Du har helt rätt med kärleken alltså .. grymt trasslig djungel som vi tyvärr måste ta oss igenom.. frustrerande.. Hoppas att du öckså finner rätt tillslut ..:) men det sägs ju att det finns rättperson för alla här i världen.

Alexsandra- thihi .. att jag är bäst vet jag inte , men jag vet att du är finast och underbarast i världen..:) <3<3 .. Sann vänskap på högsta nivån :) Älskar dig!!!

Tack Jannike !

Tack Jannike för hjälpen med bloggen , :) Perfekt ju ..  tack tack tack !


Skulle spelat match ikväll, men det blev problem med min licens :( ! skola, väla och träning imorgon!





Varför får man känslor för någon som man itne vill ha känslor för ?:(


Designat/Jannike

Denna Design har Jannike trixat med nu ikväll åt ägaren till bloggen.

Tisdag!

Tränat precis , var bara någon skottövning plus lite försvars o anfallspel.. inte min dag idga alltså .. ingenting stämde.. men ja match imorgon , mot FCH .. reserv tror jag!  samling 17.00 å då slutar jag , så snälla dalling huhu! :P

Söndag!

Jag vill också ha en fin blogg som alla andra , hur gör man? :(



Men iallafall , är hemma från Berlin nu tyvärr.. alldeles underbar resa med underbara människor , och då syftar jag ju främst på Alexsandra, Behar , Nicke &Teddy!  men alla andta är också toppen.. :)

orkar itne skriva om allt som hände men det var kul iallafall , jag och Alexsandra hamnade på 5:e våningen o de andra påå första så vi var ganska isolerade men vår kära granne var ingen mindre än Dalling , allas drömgranne! En natt hemma behövdes för att vila ut men nu skulle dte vara kul att åka tillbaka igen :)







Igår var det en runda i Ängelholm med Ville , Alexs , emma o Jojo :) trevligt <3  ! Trevligt har jag haft det idag med .. o jag trodde aldrig att vi två skulle kunna öppna oss så mycket för varandra .. ! 


Nickepickepäronpåse du vet vad jag tycker :)
Alexsandra Sussann Blegel.. världens bästa människa!
JonJon.. försök du!haha ;)

Måndag!

Imorgon åker jag till Berlin , åker runt kvart i tre med tåget mot Helsingborg, sen färjan till Helsingör å sen tåg till Kastrup ! Sen flyger vi efter sjutiden till Berlin! :)  Jag kommer hem igen fredag kväll runt 22.00-22.30 !  Blandade känslor inför den här resan .. Sviker en person som betyder så mycket för mig  men jag är bara så dum och glömmer saker jag lovat !:(
  Lova mig att du går på middagen ändå , annars är min resa förstörd.



Ses och hörs på fredag , ni når mig på 0738004208! hör gärna av er ;)

Söndag!

Usch jag saknar er allihopa, detta gör ont! Det är jag som är förrädaren och nu i efterhand förstår jag itne hur jag har tänkt!  Jag saknaaaaaaaaaaaar er !  Snälla,snälla snälla.. det krävs itne mycket för att kunna skriva på ett papper!















Malin :) så glad jag blev idag nmär jag såg dig i det rätta laget!:) Du får mig att se ljuset i tunneln just nu =)

Lördag

Hej Hej!


Idag vaknade jag runt ett tiden :) skönt..  sen vid halv fyra hämtade Lina mig o min lillasyster Emma , så åkte vi ner till fotbollsträningen , jag skulle egentligen bara titta o passa Emma , men så fick thilda ändå ut mig så jag spelade :) Lina fick passa Emma eftersom Lina är sjuk så hon fick inte träna.. Whatever , fotbollen var iallafall sjukt kul.. gud vad rolig sport det är och särskilt när det är inomhus , innefotboll är tusen gånger roligare än utefotboll.. !!

Det bölir träning nästa lördag igen iallafall , om det är någon..   jag ska lätt spela nu ! :)

Efter träningen åkte vi hit och kollade röglematchen..  den håller på fortfarande men jag klarar inte av när dom förlorar så gör rögle ett mål till så kan jag vända huvudet igen mot TV:n!


Inget packande har det blivit heller , får ta tag i det innan FBCmatchen imorgon! :/ 





Kärlek. Sarah


Fredag

Fredag Fredag:) Fredagar gillar vi:) helt okej skoldag .. snart bär det av till Ängelholm , ska ha lite hemmamys med Lina :) blir mat o onyttigheter framför Idol;) meee like. Kevin Borg är ju så sjukt bra så han räddar hela helgen:)

   I helgen ska jag packa , packa o packa..  sen blir det innebandymatch på söndag , FBC - Munka !  spännande... :)



nu ska jag fixa till mig.. Ha en härlig helg..





kärlek

Ont.

Kommer ni ihåg när man var liten och ville alltid vara tuff inför sina kompisar? Som när man cyklade tillexempel, ramlade man så höll man inne gråten och sne när man gick hem o mamma frågade hur dte var det var då man började gråta..
Eller som när man spelade fotboll o någon sköt en hårdboll i magen på en så man tappade luften , då var det lätt att inte gråta men så fort luften försvann så fick man istället panik! Idag fick jag den känslan  av en hård boll i magen och luften som försvann och jag ville bara gråta fast hela klassen satt där i klassrummet, å när läraren frågade hur det var , då brast det nästan , men jag klarade det och nu mår jag bättre..


Om en vecka bär det av till Berlin , blandade känslor inför den resan , vill inte missa all innebandy här hemma,:/ så mycket roligare grejer händer när jag är borta! Är bara borta i fyra dagar men man missar ändå sjukt mycket! Låt flygbolaget gå i konkurs .snälla:(!  men jaa det blir väl vad man gör det till.. vi kanske får det sjukt kul där=) Jag har ju världens finaste människa med mig , Alexsandra<3!




Nu ska jag kolla klart på vänner, sen är det färjan ,:) störa sig lite på baren-håkan haha !


Nervös, trött o ångest

Nervös!






trött...






Ångest..


RSS 2.0