RÖÖÖÖGLE , ÅÅÅÅÅ RÖGLE!

FAN VAD RÖÖÖÖÖÖÖÖGLE ÄR BRA! ..   helt magiskt bra, sattg som klistrad framför tv:n å ville inte slita mig.. Kenny är kung ! Guuuud vad braaaaa ..






-v--v-v-v




Rolig kväll igår..Alexsandra<3, Calle , Nicke, Erik, Behar .. tack för en trevlig kväll..

Hidden Cam

ÅBY IBK kan inte vinna , M... W .. filmar sin kvinna .. 






Riktig tabbe har du gjort.. hoppas det svider.. och hoppas att vi inte ses i helgen..







Vännerna <3


Halkan.

HALKAN  gick jättebra idag, riktigt bra faktiskt :) hel nöjd , körningen dit var kanske itne det bästa men vi kom ju fram , :) 

Började med att gå in i säkerhetshallen , fick se en totalmosad bil , sen fick vi prova krocka och sen sitta i en bil som snurrade runt , kulkul att prova på , Sen gav vi oss ut på halkbanan , min grupp fick börja med vattenplaning i en kurva , jag fick såklart den sämsta bilen fast det var kul med utmaning , sen fick jag byta ibl med sara som hade bra däck å känna skillnaden , det var kulkul :)

Sen var panikbromsning, å se skillnaden på bromsträckan på halt och torrt underlag , skiljde ungefär 60 m :) , sen var det bromsning på halka och samtidigt väja för ett hinder., riktigt svårt men kul :) sen skulle vi köra en viss hastighet och hinna stanna för rött på halka , klarade inte den första gången men de andra gick fin fint :)

Hade gärna gjort det igen faktiskt .. åkte i Jessicas bil , så vi var 4 tjejer o en kille :P haha ..  rätt kul faktiskt , dock lite jobbigt på hemvägen ;) haha ..

I helgen blir det fest, kanske utgång båda dagarna , men som vanligt blir det lugnt för min del.. vill itne dricka med den här halsen..




jaja , hast ala vista ..

Sarah -v-v-v


Hindu

weellll.. sjukt trött , ska snart hämta Emma hos mormor , sen inom biblioteket & lämna böcker sen hem och plugga religion! det var min kväll!


haj o ivaj

Söndag,sonntag,sunday

Sliten.. kolladee på TV o sånt igår med Teddi o Nicke..!  precis hämtat min syster i Ängelholm , passade på att kolla bilen också ,:) ska dit och se om jag vill ha den senare i eftermiddag :)  Såg v'äl helt okej ut , duger för mig!



hörs


Goodnight, sleep tight and don´t let the bedbug bite!



Ännu en lugn fredag kväll..  Hoppas ni har kul när ni är ute o träffar folk, själv ligger man i soffan o hoppas på att bli bättre!



  




                                                                                       GODNATT♥

Invigning!

Riktigt bra invigning blev det faktiskt..:) JIll sjunger fint as usual , å Kenny Jönsson är the man;) Blev fottad tillsammans med honom så det kommer bilder på det .. ;) "De finaste i mitten ," Nog stolta vi är över det Alexs ;)

Antons Band var ju också bra. tillskillnad från ... :P haha .. ska stämma dom för att de sabbat mina öron! :O




Vad händer ikväll?


Inneeeebaaaaaaaaaaaandybooooolll

Härlig kväll.. kollade FBC´s div 2 , som vann med 4-2 mot Palmstaden , göttis tjejer! Hyfsat rolig match att titta på , lite onödiga bollar mot eget mål men annars helt okej:)! Kul att man fick se Sillyfilly spela :)!
När jag kom hem blev det tv400 snabbt som sören , Paradise ju;)! Helt fel par som stod i finalen det året , skulle vara Greg o Sofia & Marre o Lina :)! men jaja kan ju itne alltid gå vägen! Redan sett säsongen så man vet ju vilka som vinner ;) eller snarare vem , Helt rÄTT;)

Sen kollade jag på Hell´s Kitchen ! :) Fel som vann tycker jag men vafaan ;) haha..  O nu är det lite sex and the city på TV sen blir det nog till att kyrpa ner i bingen!










Haj o Ivaj!
Kärlek
Sarah -v-v-v


vroooooooooooooooom..

Hallååååja!

Den där svettiga 506:an tog jag inte 07.39 imorse,för ajg försov mig:P!  blev tjugo i nio istället..! Vaknade tjugo över åtta av ett "var är du?"-sms ! Å jag som började tio över 8 :/ 
helt okej skoldag = slapp! var mest i elevrådsrummet o klippte och klistrade( eller de andra gjorde det ;))
Jag försökte sälja
"I love Rönne"
tröjor idag , men det var itne lätt alltså ;)  Ska ge Jill JOhnsson o Kenny Jönsson varsin imorgon ;) Om jag o Fillysilly inte bangar xD

Körlektion precis, gick mega bra:D Körkort inom en månad om allt går vägen , men med min vanliga otur så ska man väl itne ropa hej förren man kommit över bäcken!

Idag fyller min kära Emil 20 :D wooohoo , themomentoftheday!  <3<3<3! Grattis du!
Även Lill-Möller fyller år idag , fast hon blir bara 16 ;) mohaha!  även du får ett sött litet hjärta <3!
& sist men itne minst , Elin Bygg 28 :)  det är väl bra att Facebook håller koll på födelsedagarna åt en ;)


Ikväll blir det en svängom till Familia med Daddy , ska inhandlas skor. sen blir det att kolla FBC´s div 2 lag pga tränignsförbud, o sen blir det mys framför Tv:n! 







Svar till Jannicas kommentar :  haha , vi ses i dimman brukar väl förknippas med vi ses i fyllan , men de som försökt få med mig ut de senaste helgerna tar det nog som vi ses på stan o gör annat ;D hha ! Nykterist-Javisst!  Festa ska jag bara göra när det finns något att fira:) Pussspuss!









 jaja , ha det fint gott folk.. ni hör kanske mer från mig ikväll!

Hast ala vista..

Kärlek 
Sarah -v-v-v 



22.50

Vinst med 2-0 mot Ungern idag! Härligt..  Nu får lagerbäck kanske några dagar utan gnäll från svenska folket.
Ännu en viktig seger ikväll var Vv84-FBC, vinst med 9-2 ..   härligt!  Orkade dock inte följa med pappa dit o titta , blev fotboll med mamma istället..  Visste redan att Vv84 var lätt som en plätt :)

Nu när jag vet att min kära fina vän Niklas läser , så måste jag ju säga hej , : Hej Nickevickevire .. :D :D  ( nog töntigt det blev) 


Nu ska jag langa iväg ett godnatt sms till nära o kära ;) det kan ju upppskattas ibland, sen blir det SOVA.. skönt. särskilt när svettiga 506:an går tjugo i åtta imorgon :(













Hast ala vista ,

Sarah -v-v-v


Spela , spe

Idag var det en bra skoldag :) bra stämning igen .. :) Idag kände man att man kan tänka sig att gå det här sista året och verkligen känna att man kommer sakna några udda personligheter i klassen.
Jag började 11.10 idag med geografi , inte mitt starka ämne. efter det så var det historia  och sen avslutade vi med filmkunskap .. slutade 17.00 riktigt jobbigt! Imorgon blir en lång dag :/ börjar 08.10 sen slutar jag med körlektion 13.55!

Igår var jag nere och tittade på FBC´s träning , får ändå inte träna själv så kände att jag kunde gå ner där utan dåligt samvete..  ser mycket bra ut för vissa ..:) kommer hålla på er tjejer! :) Funderar på om man ska fortsätta med innebandyskolan eller inte .. det är kul att se småbarn bli bättre och att man är en förebild för dom , men känns lite fel att vara tränare där när jag bytat till MIBK ,  men vi får vä'l se.. alla mina kompisar spelar i FBC å dom kan de inte ta ifrån mig så jga kommer vara en trogen supporter!



Blir en lugn helt verkar det som.. kommer inte festa på ett bra tag så det lär väl bli film med någon o lite annat mys :) helgen spenderas också åt att kolla lite innebandy :) funderar på att åka o heja på mitt eget lag på söndag :D






följ FBC Engelholm på www.fbce.se







Hast ala vista , ses i dimman ..

Sarah -v-v-v

Hej Hej hemskt mycket hej (igen)

3:e gången gilt nu då, nu ska jag verkligen ta det här med blogg på allvar.  Få skriva av sig lite , känns som att det behövs nu när man trivs på 3 av 10 getingar i skolan. Kan inte alla vara som innan bara ?  

Vi hade sjukt bra sammanhållning i klassen men någonting har hänt.. fråga inte mig vad som hände i Turkiet men vissa glömde att kolla så hjärnorna också var nerpackade!

Ska skriva lite om innebandyn här med faktiskt , just nu känns mitt liv som innebandyspelare som ett stort äventyr. Vet inte var jag ska känna mig hemma.. Munka är hur bra som helst så ska ge det en chans så fort min hals ger med sig. Orkar inte vara SJUK!      

Helt vanlig skoldag idag , NÄSTAN .. efter skolan blev det fika med min bästa vän:) , turbofika dock..passa bussen;) .  IMorgon blir det körlektion! ORK!





:)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0