30 Juli

Hej Alla!


Vaknade imorse av att en student från Halmstad ringde och önskade mig välkommen till skolan i Höst! Känns fortfarande inte verkligt eftersom jag blir nervös så jag nästan kräks när någon nämner skola.
Det ska nog bli bra.

Idag mår jag sådär men trots det ska jag till festivalens tredje dag idag. Vi ska börja på salamis med att äta grillad gris vilket jag tycker är riktigt vidrigt!


Kvällen igår var riktigt kul. Började hemma hos Lindberg sedan ut i HBG där prebens spelade ! GRYMMA.

Kom hem vid 03 i natt så det var rätt lugnt ändå.


Orkar inte skriva mer men ha en bra lördag så ses vi i dimman ikväll.


Kram på er


Detta är nog bara början ...

img_8389 (MMS)

Detta är nog bara början ...


Skulle springa till jobbet idag men när ja...

img_7113 (MMS)

Skulle springa till jobbet idag men när jag gick utanför dörren började jag må illa och fick springa ifatt bussen istället! Jag hann som tur är :)  Nu ska jag jobba till nio ikväll! Ha en bra helg!


Började jobba halv sju imorse på en annan ...

img_1701 (MMS)

Började jobba halv sju imorse på en annan avdelning eftersom de var en man kort. Tog taxi till hembygdsparken med två boende och åt glass sen taxi hem igen. Nu har jag slutat jobba och är på väg till Ullared. Ska inte ha något där men passar på att åka med när familjen ska dit!    Ikväll ska jag nog till tullakrok och titta på hasse och utomhusbion! Vi hörs igen!


18 juli

Nu har jag äntligen jobbat klart för denna kvällen .. bara två kvällar kvar av den här arbetsveckan.
Kvällen på jobb var lugn vilket brukar leda till att man är rätt så seg när man kommit hem men inte den här gången. Powerwalkade hem och nu har jag ännu inte kommit ner i varv så jag har bäddat ner mig i soffan framför Johan falk på fyran. Ska alldeles strax förflytta mig till sängen.
Skulle egentligen till Madison ikväll men eftersom jag ska jobba imorgon så är det inget vidare att vara ute och ränna hela natten ;)

Imorgon ska jag börja jobba 07.15 sen slutar jag halv fyra och efter det hade jag tänkt ta mig ner till Kappahl eftersom de hade ett erbjudande på sina reavaror och de brukar ha fina koftor och byxor där =)


 Nu tänker jag kolla vidare på filmen.. gör ni detsamma om ni är planlösa !


Godnatt!


18 Juli

Vad har den här dagen att erbjuda fram till 14.30?

Tomt på idéer så jag vet inte alls vad jag ska hitta på innan jag börjar jobba. Behöver tvätta två maskiner men jag hoppas innerligt att där inte finns tid i tvättstugan eftersom jag orkar inte tvätta idag! Känner mest för att ligga på stranden (vilket det inte är väder till, sällan). Det får i alla fall bli en promenad runt ån strax.

Har inte denna sommaren varit rätt kass ändå? Kvällarna har varit rätt fina men det har inte varit många stranddagar? Sverige blir allt sämre..




Ha en bra Måndag. Tänk på mig som ska ta mig igenom en hel jobbekväll!


17 Juli

Hejsan Hoppsan denna söndag.

Har haft en lugn och mycket trevlig helg, hoppas att ni har haft detsamma.
I Fredags blev det som sagt bio med Tina för att titta på Harry Potter. Kände att jag var tvungen att se den sista filmen då jag sett de andra. Filmen fick i alla fall ett bra betyg och slutet på Harry Potter sagan var helt klart värdig och sorglig.
Avslutade den kvällen med att prata med Blegel ett par timmar. Nu när vi inte ses varje dag så får man ta ut det på andra sätt. Snart är det dock Båstad Outdoor och vi har lyckats lura med oss Alexs på en helg fylld av innebandy från morgon till kväll i 3 dagar ?!?!? vad hände där haha. Hon får sitta och steka medan jag kollar in fina innebandyrumpor.

Igår låg jag och drog mig i sängen länge innan jag lyckades ta mig ner på en runda i stan med en annan vän jag inte träffar lika ofta längre, Elin Svantesson. Vi åt en god lunch på telegrafen, hon åt en grekisk sallad medan jag provade en grillad macka med mozzarella och pesto. Gott..

Gustav hämtade sedan mig eftersom vi skulle till Salamis och ha det trevligt. Först skulle vi inom Anette och hämta min klänning som hon hängt ut på deras dörrhandtag. Gustav tog tiden medan jag sprang upp på sista våningen och ner igen , en riktig barnlek =)

Väl på salamis tog jag och Mandus tag i allt det praktiska sen trillade lite folk in. Hedersgästen Maria kom och räddade min kväll , älskade vän <3
Vi skjutsade in grabbarna till Bhof sen gick vi hem för att lägga oss.

Idag vaknade jag vid 12 skönt med sovmorgon. Var hungrig och skulle kolla utbudet i frysen men då gick det inte att öppna luckorna eftersom frysen var rekord igenfrostad. Mamma kom hit och frostade av den och jag körde och handlade och städade. Amelie och Elin kom hit och åt flygande jacob och tittade på film.
Nu har jag bäddat ner mig i soffan med kuddar, lammfiltspläden och datorn på magen. Systrar i jeans går på trean så den tittar jag också på! =)

Min vecka ser ut som så här

Mån: Jobb 15-21
Tis: Jobb 7.15-15.30 (sofia: Ullared?)
Ons: Bokad på min sk R-tur ( ALLLTID!!!!!!!) jobbar dag.
Utomhusbio på Tulla.
Tors: LEDIG
Fredag: 15-21 ..
Lördag : 7.15-15.30
Söndag: 13.30-21.45


Helgen kan dock ändras eftersom att jag ska försöka få ledigt och flyga till Stockholm för att umgås med min fina Fia , sen åker jag med Gustav och Maria hem på Söndagen.  Får se hur det hela slutar =) Längtar efter Sofia i alla fall..


Nu ska jag kolla klart på filmen.


Ha en underbar kväll..




14 Juli

HEJ alla , det var längesen jag skrev nu men det är pågrund av det händer så mycket just nu som jag inte vill och orkar dela med mig av.

Positivt är att jag kommit in på "Sociologi och socialt utvecklingsarbete" i Halmstad där jag börjar plugga till hösten om jag nu tackar ja (1 Aug). Ville läsa kriminologiprogrammet men det var för hög intagning där och enstaka krinimologikurser kommer man inte långt på så jag får nog ta den här omvägen och inrikta mig på kriminalvården sista året.

 Annars känns det som att livet bara är en enda uppförsbacke just nu , med risk för att låta som självmordsbenägen (vilket jag absolut inte är) så är jag inte alls säker på vad som gör livet värt att leva. Jag har mina vänner som jag uppskattar jättemycket, jag har min mormor som är världens bästa människa och jag har mina systrar.
Tyvärr är det just nu de som står mig närmast som gör att jag går med ständig ångest och magkatarr. Oron över att något händer i familjen håller på att knäcka mig totalt..

Livet ska väl ha sina ups and downs men just nu dalar det bara neråt.
Vi hörs när det känns bättre.. ha en underbar kväll!!






















Kommer jag någonsin kunna räkna med er i framtiden? När ska vi bli en familj..


5 Juli

Godkväll..

Orkar verkligen inte skriva här ikväll men jag tänkte dock vara så generös och dela med mig lite kort om dagarna som gått.

Fre: Ska jag vara ärlig så kommer jag inte ihåg något utav fredagen mer än att jag var ledig.

Lör: Lördagsfrukost med Tina , börjar bli en mysig tradition. Efter frukosten blev det lite vila och återhämtning innan uppladdningen inför kvällens stora fest skulle börja. Jag hade på mig en gammelrosa långklänning som var väldigt varm men med en massa fläktande så gick den. Förfesten började halv fyra hemma hos Anette och runt 17 tiden så kom bussen och hämtade oss på Storgatan och tog oss vidare till Rössjöholms Ip.
   Jag var mycket skeptisk till festen men tack vare bra sällskap vid bordet och mintu så blev det en super kväll. Dansade en massa och jag som hatar Kasedans och bugg fick fakiskt mersmak och längtar till nästa bonnafest ;)
Kvällen slutade relativt tidigt, runt 03 kanske :)

Sön: Förväntad bakis söndag men jag var rätt pigg =) Upptäckte en obehaglig leverfläck på axeln som ändrat form och storlek så hade ångest hela dagen. Samlade krafter till att ta mig till jonstorps marknad som SÖG! 
   På kvällen blev det mat och film hos Teeneweenie.

Måndag: Tog mig till jobbet på en såkallad R-tur inne på den andra avdelningen. Efter jobbet fick jag akuttid hos doktorn (världen sämsta faktiskt) som var ganska säker på att förändringen var ofarlig. Fick lämnat lite blod för att kolla så inget annat spökar i kroppen och det har gjort mig lite vimmekantig dessa dagarna!

Idag : Jobb till halv fyra sen hälsade jag på Robin och Filip.  Nu är jag hemma hos mamma och pappa för att tvätta en klänning som jag ska ha på torsdag. Imorgon ska jag försöka hälsa på farmor på "himmet" innan det ska jobbas kväll. Efter jobbet blir det festplanerande med Mandus.



Imorgon: farmor, jobb 14-21, planering.
Torsdag: MIN ÄLSKADE MORMOR fyller hela 80 år och än är hon som en 60 åring. <3
Fredag: Jobb 13.30-21.45
Lördag: Jobb 7.15-15.30 , Johanna kväll!
Söndag: Jobb 14.30-21.45

ha en bra kväll.. 


Laddar upp ett litet roligt klipp på Hasse Anderssons skånska språkvisa. När han drog igång denna i Lördags så blev det ett rejält ös :) Lyssna och le.

http://www.youtube.com/watch?v=1Zn0zkPMe4w&playnext=1&list=PL32252BF4A30F8B3D

gick tydligen inte att bädda in!


1 juli

Hejsan alla.

Den första Juli idag , tycker själv att Juni bara har sprungit förbi utan att göra något speciellt avtryck.
veckan som gått har inneburit jobb vilket betyder att jag jobbat under underbart väder och är ledig när det är skitväder.. as usual.

Dagen började med att jag skulle tvätta.. gick bra till första maskinen eftersom sen låste jag in den enda nyckelbrickan som fungerade så i 2,5 h har min tvätt varit i maskinen men nu är den ute då Sofia körde in hit med en reservbricka så det blev inte mycket till tvättande idag. Bovärden och Äholms hem får idag ett stort minus i betyget då de inte ville hjälpa mig att komma in i tvättstugan eftersom det var Fredag och de ville prioritera trevligare saker. Dra åt h*lvete sopor!

Nu ska jag hänga upp en massa tvätt här hemma eftersom jag inte kunde utnyttja torktumlaren.

Hade tänkt ta en liten paus i alla måsten och lägga mig i sängen och läsa en fantastisk bok som heter "Varför gråter inte Emma? "  Boken handlar om Emma Jangestig som blev misshandlad svårt i sitt hem i Arboga och hennes barn 2 och 4 år gamla mördades utav en svartsjuk fd till hennes pojkvän. Detta hände i Arboga 2009 och barnen mördades utav en kvinna från Tyskland. Alla har säkert hört den hemska historien innan men jag tycker ändå att ni ska läsa boken. Man får veta hur rekonstruktionen gick till , hur barnen låg i kistan , hur polisen isolerade mamman från tidningar osv till hon fick minnet tillbaka .. LÄS DEN !!! Fruktansvärd men bra.  "Varför gråter inte Emma" av Magnus Wennerholm och henne själv.


Innan idag mötte jag upp Ulle och Whilma i stan och passade på mig att köpa med mig tekakor från Sjöholms så jag och Tina kan käka räkor ikväll och ha det lugnt och skönt :)



Dags att börja tagga inför rössjöholm imorgon..


Ha en bra helg.
Puss och kram.


ps: har nu klickat hem ett fantastiskt armband från prettyrandoms.blogg.se ! gå in där och bli kära..

RSS 2.0