24 Maj

 Idag har jag bränt mig som fan i ansiktet .. ser ut som en kräfta och jag har även frossa.
Är det bara jag som blir trött utav solen ? Den tar all min energi så jag ska alldeles strax bädda ner mig i sängen för att sova för natten.

Ikväll stack jag till gymmet för att medverka på ett cirkelpass men tydligen var jag den enda som valt att lämna solstolen så jag fick köra ett pass själv, helt ensam med instruktören. Kändes lite pinsamt först men sen jävlar vad trött jag blev .. hon var grym och pushade mig varje gång tröttheten visade sig, hon var riktigt riktigt bra och jag ska faktiskt försöka tajma in träning på fler soliga dagar !

Imorgon ska jag till Halmstad för att träffa gruppen , sista gången innan opponeringen , vi har lyckats få opponera på en kille som forskat flera år , hur lätt är det liksom?

Imorgon kväll blir det nog mys på stranden och på lördag blir det festligheter hos Filippa ... fast det absolut bästa med helgen är att älskade Fia är hemma.. det ska jag ta vara på<3


 HA en bra kväll .. sov så gott, det ska jag göra :)



PK


24 Maj

Årets första dopp i havet avklarat! Alldeles för kallt ... :)


......

OUPS!!! Såg nu hur små bilderna blev.. får ändra det till en annan gång :)

22 maj

Vilken underbar kväll .. Promenad ner till stranden med nettan!! Såg solnedgången sen traskade vi hemåt igen .. Nu är Pommer och Sofia här och tittar på film, jag har precis blivit klar med plugg så jag kan slappa i solen med gott samvete imorgon igen :)


https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/737371/images/2012/pic_203857745.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/737371/images/2012/pic_203857806.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/737371/images/2012/pic_203857810.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/737371/images/2012/pic_203857811.jpg" class="image">


23 Maj

Sitter på en svettig buss till Strövelstorp nu .. Ska hem och lägga mig i mamma och pappas solstolar!! Ska hinna med ett besök hos mormor med ...

I em ska jag till lager 57 i Höganäs för att fixa ett par skor , Josse ska åka med samtidigt för att hämta sin bil !

Igår hade vi en himla trevlig kväll på uteserveringen i stan .. Jag, Carro, Filippa och Emma njöt av god kvällscider!

Ha en bra och solig dag!

Puss


22 maj

Lite bilder från vårt träningsläger i Danmark ! En härlig vecka med sjukt kasst väder .. Men vad gör det :)


22 Maj

Dagen igår spenderades på stranden men idag orkar jag inte cykla dit och lägga mig, blir tråkigt i längden.

Ska istället åka till min kusin med Emma så jag kan få min Maja-dos .. Blir väl solande där kan jag tänka mig :)

Ikväll ska jag umgås med Blegel .. Som vanligt tänker nog många :) ha det bra!


16 Maj

M <3


10 Maj

Hej alla.

Dagen började på bästa sätt.. en morgon promenad med lite backlöpning. Inte så smart kanske eftersom jag inte varit riktigt kry så det får jag sota för nu men vad gör det om hundra år ? =) 
 När jag kom hem igen så invigde jag blendern och fixade en vaniljsmoothie med hallon och blåbär.. sjukt gott och till det en macka med ägg.

Skulle vara duktigt och köra tidigare till Halmstad idag för att komma igång med min del som skulle vara färdig idag men precis när jag går utanför dörren så får jag ett sms av Lina som säger att jag gärna får stanna i Äholm och skriva där för de hade också uppgifter som kunde göras hemma.. man tackar, där sparade man de bensinpengarna !!
Jag gick till biblioteket istället så nu är jag färdig med min bakgrundsdel , hoppas bara att den blir godkänd av de andra nu.


Ikväll ska jag umgås med Blegel, lite egentid hoppas jag på då hon varit lite nere den sista tiden. När jag lämnar henne ikväll ska hon vara glad och ha en klump i magen mindre..
 


Imorgon är det back to Halmstad igen för att analysera våra intervjuer och enkäter.. thank gooooood.
Börjar se slutet på uppsatsen =) Vi verkar slippa stressen inför de sista dagarna i alla fall..

Ha det bra nu,

Kram


6 Maj

Idag har jag väldigt ont i min hals och mitt lår som fått sig en rejäl sträckning, inte alls taggande! Trots halsont ska jag söndags hänga med Filippa och Blegel.

Varannan söndag är sugig enligt mig .. Det betyder att jag sover ensam i äholm hela veckan .. Hatar när man vänjer sig vid att sova med någonannan sen ska man avvänja sig en vecka .. Ganska deppigt men desto roligare blir det att träffas igen efter en vecka ! :) M<3!!!!


Ha en bra söndag! Puss


5 Maj

Längesen jag hörde av mig .. Har inte hänt så mycket och idag händer inte mycket mer heller .. Ska umgås med Josse ikväll .. Passar mig alldeles utmärkt !





RSS 2.0