24 November

Weeeho mögtentan färdig för inlämning !! Har haft det jobbigt med den hela veckan och den strulade till och med till det när den skulle skrivas ut. Fick köra till jobbet och prova där men fick inte igång skrivaren så jag fick köra till min moster och fick ut själva arbetet men inte framsida för bläcken tog slut.. den jävlades med mig in i det sista !! Nu ska jag strax sova men är inte alls trött ;/ Ska köra till halmstad vid 9.30 imorgon sen kommer jag inte hem förren ca 16.30 .. Fredag: Skola, hälsa på farmor och hämta saker hemma hos min "farfar".. sen lugn kväll påå de !! Lördag: Frukostmys tiiiiidigt=) sen match mot Röke hemma i strövels 14.00 och vad som händer på kvällen återstår att se. Söndag: Rösta i pyttevalet , ett FETT jävla NEEEEEJ!!! Sen blir det julskyltning och förhoppningsvis lite mer mys på kvällen ! Får väl julstäda antar jag =( Nej nu väntar sängen .. ha en bra natt och sov så gott. Kramis

23 November

Hej på er denna gråa och trista onsdag. Jag sitter just nu och kämpar mig igenom min inviduella uppgift som ska in på fredag. Det är nu man ångrar att man inte började direkt när man fick uppgiften i handen =( Har väl varit roligare saker som pågått antar jag. Förutom att ha pluggat idag så har jag jobbat mellan 8-14 och det har varit en väldigt lugn arbetsdag där det känts som om även de gamla drabbats av seghet nu när vädret inte bjuder in till något speciellt. Ikväll är det träning och det ´känns bra nu med lite variation då jag varit ute och gått med Patrik varje dag den här veckan! Vill börja simma också så är det någon som vet när det öppnar om morgonen ? Har inte tid på kvällen men tidig morgon ska jag kunna hinna med. Tillbaka till böckernas värld antar jag.. hatar för tillfället alla uppgifter vi får i skolan , jag vill fokusera på den biten om människan , skiter i alla gamla snubbar som en gång varit verksamma inom sociologin, fokuserar hellre på de som gjort större intryck under senare tid. Ha en bra kväll och vecka om vi inte hörs igen.. känner mig själv så pass bra så att jag vet att jag inte håller vad jag lovar och återkommer oftare. Ha en bra kväll och glöm inte titta på Bonde söker fru och Grey´s för mig med!!! Fridens liljor.

21 november

En hel dag i halmstad avklarad och det var den tråkigaste dagen hittils..

Efter skolan blev det en promenad med Patrik .. Gick en liten omväg till skälderviken och tillbaka ! Båda var rätt möra i benen på vägen tillbaka ..

Min helg har varit bra ! Har haft mysigt tors-lör :)!! Denna veckan får bestå av jobb, skola och träning !

Nu ska jag sova ..

Puss och kram


16 November

Konstigt att jag får tillbaka min magkatarr när det finns människor som försöker planera mitt liv och avgöra vad som är rätt och vad som är fel. När det är en person som man litat på till 100 % som helt plötsligt slänger ur sig något som kan tyda på att hon hade kunnat lämna mig i sticket och utesluta vår vänskap pga något som hon egentligen inte behöver oroa sig för.. kommer aldrig bli kvitt oros klumpen som jag alltid har i magen. Dyster start på ett tråkigt inlägg. Har endast jobbat idag och snackat ikapp med Tajni efter jobb! Ska egentligen träna ikväll men min hosta gör att jag klöks vid varje hostattack och vill helst inte att det sker en olycka under träningen så håller mig väck ;) Ska nu strax sätta mig och läsa ett kapitel i en sjukt tråkig bok för att kunna komma igång med en uppgift som ska in nästa vecka. Känns inte alls bra att jag skjutit på den men har för tillfället prioriterat jobb, tror det är pga att vår delkurs nu är så sinnessjukt tråkig. På skolan fick vi en förfrågan om vi kunde tänka oss att föreläsa på skolor för flickor i åk 8 ang rädda barnens projekt "Ellen" som handlar om att man ska stärka flickors självförtroende och minska förtrycket mellan killar och tjejer i den åldern. Känns som en bra erfarenhet och är det ok att man föreläser på skolor i äholms kommun och inte bara i Halmstad så tror jag nog att jag hade kunnat tänka mig det.. Bra grej att ha i cv:et tror jag som beteendevetare. Nu skriker boken efter mig. Ha en trevlig kväll och hoppas att ert liv är mer bekymmersfritt än mitt. Puss och Kram / S GRATTTIS TINA DITT MONGOHUVUD TILL EN GODKÄND TENTA.. ÄVEN DE DUMMASTE BARNEN KAN LYCKAS ;)

15 November

Tjena moss.. Har varit kass ett tag i kroppen så det har minsann inte funnits mycket energi över till att skriva något blogginlägg. Efter helgens bravader råkade jag ut för en blödning/infektion på stämbanden vilket resulterade i att jag inte hade mycket röst att kommunicera med. Enligt sjukvårdsupplysningen fick jag inte prata eller viska på 2-3 dagar eftersom det retade upp stämbanden ännu mer. Jag var dock så himla trött på hostan och hesheten imorse så jag tog tag i saken och fick komma på en akuttid till capio. Visade sig att hjärta och lungor var bra trots fysisk aktivitet under tiden jag varit sjuk. Inga streptokocker visade sig så jag var helt frisk förutom stämbanden. Har dock blivit lurad av sjuksköterskan på sjukvårds.. eftersom doktorn menade på idag att jag bör prata så mycket jag bara kan, dock inte viska eftersom jag behöver stimulera stämbanden så de läker snabbare. Facit i hand så har jag fått veta att det inte är farligt att idrotta sjuk.. bara om du har halsfluss och feber =) Kroppen är dock mer sliten när du är sjuk och jag vred ju faktiskt mitt knä med sjuka i kroppen! Helgen har varit jättebra. I Fredags spelade jag match på kvällen och tog det sedan lugnt. I lördags jobbade jag först sen var det dags för salamis årsfest som var sjukt bra :) Trevligt folk och liveband precis som det ska vara. En person var som vanligt saknad vid dessa tillställningarna !! <3 På söndagen var jag aningen sliten men tog mig ändå igenom jobb på kvällen och lite filip och fredrik och chill satt fint hemma hos Tina efter jobbet. Igår var jag i Halmstad och på kvällen blev det innebandy i prästahallen. Ikväll ska jag minsann ta tag i städning av vardagsrum och kök sen ska jag börja kolla på en skoluppgift. Landskampen mellan Sverige och England ska också hinnas med. Hoppas inte det dröjer länge innan vi hörs igen. Puss och Kram Sarah P.S Kär och galen har premiär ikväll.. bölar till reklamen så måste faktiskt titta lite på det.. och Tina , när blir det Twilight ?!

9 november

Tio min kvar sen går vi
Vidare till den 10 december !

Skulle bara säga godnatt, mår kasst som sören i halsen och börjar bli mer förkyld ! Kommer dock om kvällarna eftersom jag mår bra på dagen .

Nu ska jag drömma sött och drömma om någon som gör mig varm i själen:)


Godnatt





Dont't let the fear of striking out, keep you from playing the game<3


8 November

Hej på er alla. Då var det återigen en ny vecka och jag säger det igen , fy katten vad snabbt tiden går. Min helg har varit ytterst lugn då jag i Fredags hade lite tjejkväll här med mat och vin, sen blev det en snabbis på torstens och jag hamnade även på Morris där jag stannade i max 10 min , vilket jävla skitställe rent ut sagt dit går jag aldrig mer. På lördagen firade vi pappa på kvällen med släkten och på söndagen jobbade jag och spelade match. Igår var jag i skolan och spelade lite innebandy på kvällen. Idag har jag mått riktigt kasst men tog mig ändå igenom en arbetsdag och en runda på väla. Mår inte helt hundra nu , känns som att en sjuka ska bryta ut men härdar ut det då jag vet att lite sömn gör mig frisk. Imorgon och på torsdag ska jag jobba och även hela helgen. Ska på salamis årsfest på lördagen så lite fest ska det hinnas med.. Nu ska jag titta på värsta pojkväns akademin, idioter på tv , titta och njut =) Ha en bra kväll!

3 november

Godkväll allihopa!

Igår kväll efter träningen la jag hemtentan i postlådan så jag har varit ledig hela denna dagen och kommer vara det till sön .. Från skola då alltså:) jobbade idag, skönt att vara tillbaka trots att man ibland får jobba r*ven av sig !

Efter jobbet började jag mitt torsdagsstäd och bokade en tvättid till imorgon sen avslutade jag kvällen med en promenad med fina Nettan !

Nu sitter jag i en underbar filt och tittar på lyxfällan sen ska jag kolla på gårdagens efterlyst avsnitt på datorn dessutom ska jag börja läsa några sidor inför måndagens föreläsning så är det också gjort ! Fast nu slog det mig att jag inte fixat kursböckerna så det är prio ett imorgon !

Ha en fin kväll! Fridens


2 november

Jaha då är det november ! Känns helt sjukt att jag snart gått en termin i skolan och har bara 2,5 år kvar;) har hemtenta den här veckan och har jag gjort rätt så blir den förhoppningsvis klar idag :)
Helgen som varit har varit lugn och skön utan en droppe sprit :) i fredags bjöd jag Patrik på middag och sedan kom Emma över .. På lördagen var jag och mös med Maja och sen körde jag mina föräldrar på fest i Åstorp och avslutade sedan kvällen hos Ulle :) Söndagen var också lugn .. Pluggade lite sen bjöd pappa på fondue hemma hos dom eftersom han fyllde 45 !!!:)

I måndags åkte jag med min kusin in till Hbg eftersom Maja skulle badas.. Hon har en höftställning som ska göra att hennes höftkulor läker rätt och eftersom bara en sjuksköterska får ta av ställningen så måste Alex bada henne på sjukhuset .. Var mysigt att vara med i alla fall:)
Efter det hälsade vi på Ludde som blivit världens busigaste unge, efter Whilmisen!

Igår var det plugg hela dagen och lunch hos Tina , tackar vi för ;)
Sen på kvällen kom
Emma och hon sov här till idag, och nu ska vi snart hem till
Mormor:)!! Min fina mormor..

Ikväll är det träning som gäller .. Skönt !!!!!


Ha en bra onsdag, glöm ej bönderna ikväll! Och kolla även på efterlyst .. Spännande fall idag om den mördade mannen i Viken !

Kram kram


RSS 2.0