It´s Tuesday and i´m still not in love ;)

Hallåja:) Inaktivt på bloggen idag, beror mest på att det har blivit playan med Blegel hela dagen! Låg där till två kanske sen körde vi hit här och badade och solade vidare. Sen bestämde vi oss för att köra till väla, hittade ett par skor :)
Sjukt pinsam runda idag med, träffade verkligen alla vi INTE ville träffa , fy för.. nog röda i huvudet haha!
Träffade Basse i alla fall :D alltid något ! :D

    Nu ska jag snart ut och springa , träning med A-laget imorgon vill hänga med i det tempot haha:P , sen blir det bara TV och sova tidigt förhoppningsvis:D

Ha en bra kväll!

Pusss

Kortis 4

Blev en promenad med Jannica ikväll ,skönt att snacka av sig.. Nu är Emelie här:) kollar film och så!

Kortis 3

Blir så fruktansvärt trött på allt skitsnack..  vem fan ska man tro på egentligen, någon som svikit en helt och nästan brutit alla löften han någonsin gett eller den man tycker om så fruktansvärt mycket men som man vet kan säga för mycket ibland.. what to do?

    Skulle spelat brännboll med josse och thilda och de andra , men blev klabb här hemma p.g.a störd mamma och velig syster så det blir en promenad med Jannica istället! Ska bli skönt att gå en runda, skulle kunna gråta när som helst.. hatar dettaaaaaaaaaaaaaaaa! hatar att sakna en vän så här sjukt mycket, och särskilt när man egentligen inte bryr sig om personen i fråga alls längre ! ahhhhhhhhh!

    Nu ska jag ta på mig något på benen! Kraaaaaaaaaam.

Kortis inlägg 2

Precis varit på familia, hade tänkt köpa ett träningslinne som var nedsatt från 400 till 200 kr men nej , jag ångrade mig framme i kassan, linnet var för rosa ;) Josse smsade för en stund sedan , så jag och Sofia ska köra eller cykla upp till salamis och spela brännboll där med några stycken! De vet nog inte vilka loosers de är som de har ringt in! Jag har aldrig kunnat skjuta med ett sånt smalt brännbollsträ,  men fånga lyror kan jag så där får jag dra in extra poäng istället ;)

Hörs ikväll :)

Pusss

Kortis inlägg.

Hej igen..

har spelat lite boll ute i solen precis:) riktigt nice, snart ska jag och min syster till Familia för jag blev så shoppingsugen! Ska hitta ett par flipflop, ett par shorts , ny snygg träningströja, och n¨got annat som jag faller för.. skor är jag sugen på :)

nu har jag i alla fall uppdaterat! Min blogg är värd ca 3000 kr, haha .. inte mycket att hänga i granen!


It´s Monday and I´m not in love ...................... yet !

Måndag igen, har som vanligt inga större planer en Måndag mer än träning och så. Blir nog löpning i eftermiddag eller gymmet ikväll, eller kanske både och? Får se helt enkelt. Nu ska jag snart äta frukost i alla fall.. Har haft en sjukt bra natt, riktigt bra drömmar, lite synd att man vaknade av att någon ringde! Jag sprang upp men hann inte svara, attans!
    I förra veckan ringde The Studio och berättade att Lina Starnert (tack som fan , eller inte :P ) skrivit upp mig på deras lista , så jag har fått ett erbjudande om att komma och fotograferas helt gratis (modell för en dag) den 11 September.. Det var jag som bokade in det datumet så jag hinner avboka :P haha jag känner inte alls för det, tycker mest att det verkar ganska löjligt,  men ja får se, fick ta med mig 4 kompisar så är det några som verkligen verkligen vill så antar jag att jag får ställa upp och åka med och fotograferas !  Min syster vill göra det en gång till, så får man lov att åka två gånger så tar jag med henne! 

    Jag måste verkligen ha klart för mig vad som händer i helgen nu , det blir kanske ekebofestivalen med Blegel på lördag, eller DET BLIR! men Fillys pappa skulle försöka fixa fribiljetter, så hoppas på det för annars känns det som ganska mycket pengar man bara slänger i sjön :/

Nästa vecka ska vi nog försöka oss på en roadtrip till Göteborg med, Liseberg står på schemat, och försöker fixa en massa bilar så man kan bli några stycken!

Nej men nu ska jag få i mig något, sen ska jag lägga mig ute i solstolen med musiken på högsta volym..

Fridens liljor, Puss!

Sunday evening.

Hej! :)

Det blev minigolf för min del den här söndags kvällen. Vi var 12 st som begav oss till Åstorp för att spela. Dealen var att de laget som förlorade fick bjuda ALLA ¨på glass!

Lag 1 bestod av Joel, Rickard, Frida och Amanda. Lag 2 var Martin, Lotta, Harald och Krille och Lag 3 var jag, Josse, Thilda och Thina :)
Lag 2 vann och Lag 1 förlorade haha , så de var de unga arbetslösa som skulle betala men det blev att mamma och pappa yngvesson stod för kalaset :D En mycket trevlig kväll i alla fall :)

Har precis kollat på Wallander- skulden. Den nyaste i samlingen och den var hyfsad men slutet kan ha varit filmhistoriens sämsta. Den bara slutade mitt i allt, :S riktigt värdelöst.

Nu ska jag gå och lägga mig, är sjukt nöjd för jag hann träffa min fina Stoffsi i Åstorp :) han har kommit hem från semestern och hälsade på sin bror där :) hihi, en vecka är lång tid :D

som sagt , sängen skriker efter mig.. Pussas

Ah

Okej, beslutsångesten fortsätter..  har typ haft 100 förslag på vad jag kan göra ikväll men har dissat alla..
Blir inte minigolf på råbocka, blir inget med Filly, och Thilda ringde precis och sa att jag skulle med henne och de andra till ÅStorp och spela, men nej blir inget med det heller för hinner inte men jag åker nog hem till henne sent ikväll och badar trots att jag tycker att det är för kallt!

Spanien blev inte fyra, *Pust*

Hif däremot spelar just nu bara lika mot syrianska.. katastrof!

Ha det kalas. (igen)

Tjabalalalaa!

Blev inget knutstorp, och blir nog ingen golfrunda ikväll heller.. men minigolf blir det nog! Tycker att det är jävligt tråkigt ibland så får bita ihop!
   Spanien ligger under med 1-0 mot sydafrika, så just nu blir Spanien fyra i confederationscup :/ inte kul! Spanien har planens snyggaste- Torres! och S.Afrika den spelaren med coolast namn -Tschabalala ( osäker stavning) haha så grytmt! Sarah Tschabalala! :D


Beslutsångest

Ska jag till knutstorp eller inte..:/ sjukt jobbigt kan inte bestämma mig.. har varit där båda dagarna så slipper, och Thilda tyckte inte att jag skulle vara där och kämpa i värmen idag med eftersom jag dricker så dåligt.. men sen och andra sidan tycker jag synd om de andra som är där som får jobba lite extra bara för att jag stannar hemma..:/ gud ja får bestämma mig snart,  annars så ska jag till familjen Yngvesson och bada lite, isåfall blir det cykel dit så man kan dricka något i poolen och sen ikväll blir det nog att jag , Thilda och Josse sticker ut och spelar golf :)

   Men Filippa ville också göra något ikväll och känner jag henne rätt så gillar hon inte att spela golf ;P haha..  nej men gud vad svårt val det är nu.. får be mamma bestämma! Ha det kalas..:)

Ännu ett onödigt inlägg ;)

Pusss!

Your Sex is on fire.

Goddagens..

Jag måste verkligen söka upp en doktor tror jag, mår fortfarande inte riktigt bra .. känner mig jätteyr alltid! Nej i veckan ska jag ta mig i kragen och ringa farbror Doktorn och höra om han kanske kan hjälpa mig!

Nu ska jag snart hämta min syster hos Danne, sen ska vi köra till Munka och jobba .. sen direkt efter det jobbet ska jag plocka upp Filippa så ska vi köra hem till Erika vid 16, sen åker vi till knutstorp och städar upp efter helgens tävlingar!!

Ikväll blir det nog bara chill med Filippa, orkar inget annat, och då är det fel ! Brukar alltid ha så mycket energi, men inte nu längre!

Ha en fin dag i alla fall! Hörs ikväll! Puss



Hampidampi!

Bjuden hem på mat hos hampi ikväll egentligen, men ja jag vet att du läser detta sen .. bara så du vet så kommer jag inte ens inom och säger hej! ;p hihi..  ha det graaaajt!


Saturday night fever!!

What a day! Jag är så utmattad fortfarande så jag tänker inte lägga ner mer energi på bloggen idag! Jobbade på knutstorp hela dagen idag med, och funktionen idag var lite boss över kassan på den parkeringen. Gick verkligen strålande idag , jag och Olle (Sandra) var ett riktigt bra team!  Med tanke på att folk bara körde ner våra koner så byggde jag en egen liten parkering och sen böev jag uppkallad till korsningen där det var kaos för att alla skulle ut, det slutade med att Thilda och jag fick agera parkeringsvakter på den stora entrén, ganska jobbigt i början men vi löste det galant :)
   Jag blev verkligen skitigast på hela ställen , en massa rök så var jättesvart , och de flesta kommenterade att jag såg ut som ett litet nergerbarn eftersom flugorna följde efter oss också haha ;)
    Jag har lovat att åka dit imorgon och städa med, men jag är verkligen helt förgiftad av alla avgaser så mår jag inte bättre och har lättare för att andas imorgon så hoppar jag över det, jag är en av dem som varit där mest så har det tillgodo att hoppa över, men känner jag mig själv rätt så kommer jag slita där hela kvällen imorgon med.. ska försöka få med mig Filippa dit också faktiskt! 

  Jag somnade innan , men Blegel och dom väckte mig nästan precis , vilket innebär att jag kommer ha problem med sömnen i natt tror jag! Men förhoppningsvis somnar jag snart igen och sover tills imorgon, kul lördag haha ;)
Jag skulle egentligen till Åstorp för Mattias skulle hjälpa mig med armbandet jag ville ha, men som vanligt satte någon stopp för våra planer..´är riktigt lack , men får stå för honom!

Pappa och mamma + Emma är borta hos El Maddo family, (Wickmans) och grillar och sånt men kände inte alls för det så åt lite med lina här innan efter att vi svalkat oss i poolen,och hon ville ha med mig ut i stan idag men no can do, !


NU lägger jag mig i mammas och pappas säng igen , sen får pappa bära ner mig i min säng om jag somnat igen :)

Ha det as kalas :D

Pusssar



Stcc... vroooooooom

U-21 .. fy fan vad de är bra..  att komma ifatt med 3 mål, helt sjukt!  Och Marcus Berg , vilken klippa.. och Söder som sprang på vänsterbacken med skadat knä :) Sjukt bra dom är :D

Idag jobbade jag på STCCtävlingarna, morgonen sög, skulle hämta Micka halv sju vid s.utmarken men fösov mig till tio i sju ! Kom en kvart sent till samlingen , så imorse fick jag slänga på mig kläder osminkad, fruktansvärt dålig hårdag , men skitsamma skulle ju bara lina, alltså bygga parkering! MEN NEJ! Det första Erika säger när vi kommer fram till knutstorp är att jag och Malin ska åka upp till entrén direkt och ta emot alla bilarna, racerbilar som publik.. fy fan säger jag bara , snygging efter snygging rullade in och jag skämdes verkligen! Men dricks fick jag som fan ;) men den offrade jag efterrsom jag gjorde en jävla tabbe , jag råkade ge MC bilparkeringsbiljetter istället för mcbiljetter vilket innebär att det hade fattats pengar i kassan ,så jag ringde Joel sen så fick jag sitta bak på hans fyrhjuling så klrde vi och letade efter motorcyklar haha för att kolla deras biljetter :D men det var kul ändå :) Skulle egentligen inte jobba imorgon , men fick höra att det skulle vara kaos i entrén så de ville ha någon som kunde det redan så jag ställde upp så jag och Tilda har ett jävla ansvar imorgon :)

Bränt sönder mig idag , imorgon blir det verkligen solskyddsfaktor 50 , solen tar som fan!

Så imorgon samling sju! Slutar väl efter 17 kanske .. goa pengar :D 

Nu ska jag in till Hampe igen har varit där hela kvällen :D Mateja och jag försöker komma på något att göra men de andra är så jävla dööaa i soffan ! 


Ha en skön fredagskväll :)

Pusssar  

=) :D

precis varit inne hos Hampidampi, trevligt trevligt.. :) ska dit imorgon med, :D och på Lördag också :D , så trevligt så .. hans familj är på semester så då får man hålla honom lite sällskap :)
    Ska snart upp igen.. halv sex har jag ställt klockan på, för då ska jag dricka en massa kaffe , sen ska jag duscha! Kommer stressa sönder imorgon bitti.. får nog gå upp fem , för hinner inte allt på en timme.. håret ska ju torkas och plattas ;)

Lina - Nej ska bara dit imorgon :)

Mickaela- Är hos dig halv sju , var klar då , får inte vara försenade till samlingen för de är jag alltid annars så imorgon ska jag vara i tid!


Ha det gött kära vänner:)

Puss

Still Thursday!

Har riktigt ont i nacken för jag somnade i en riktig cpställning i soffan..  Snart ska jag köra Sofia, Thess och Anna till Ängelholm och sen kör jag vidare till skälderviken och ställer bilen där, sen ska jag gå en runda där längs havet :) En riktigt skön runda faktiskt och känns bra med lite omväxling, tröttnar snart på mördarrundan här hemma..
   Måste också städa i golfen ikväll eftersom jag drog nitlotten och ska köra till knutstorp imorgon och den bilen är full med leksaker och en massa annat skit.. HATAR den bilen! Emelie berättade om att där kunde komma in möss i bilen som gnagade sönder ledningarna sen så POFF så small bilen och brann upp! Är inte så sugen på det faktiskt.. Något jag är sugen på är att köpa en ny riktigt fin cykel! :) Har känt för att cykla till stranden och till Alexs flera gånger denna veckan, men fyllecyklen som jag har nu gör inte detta möjligt! Den sadlen är hård kan jag säga er , haha!

    Imorgon rullar i alla fall nya pengar in på kontot och eftersom jag ska ha en vit helg och eftersom jag inte är hemma under dagen så känns det bra att inga pengar kommer att spenderas :) förhoppningsvis.. jag brukar alltid hitta något att lägga pengar på¨, och är vädret dåligt imorgon kväll så hade bio suttit fel..  MEN! Det är ju absolut inte aktuellt eftersom Sverige möter England,och vem avstår att titta på Marcus "fruktansvärt snygg" Berg  en fredagskväll? nej precis,!

Nu ska jag sätta på mig lite anständigare kläder ;)

Pusssis <3<3<3


Donnerstag! :)



Verkar ha någon form av blodbrist eftersom jag är så fruktansvärt snurrig! Det första jag gjorde idag när jag vaknade var att ramla från sängen nästan in i byrån bredvid, hade ju inte varit jättesnyggt! Natten har varit jobbig, sovit orolig och det har varit varmt och ja gud vet vad.. solen som gör det kanske- jag dricker så fruktansvärt dåligt! Idag ska jag ut på den megalånga rundan igen och Emma ska nog med igen :) min fina lillasyster :)

    Skriver ner låtar också som jag ska bränna ut :) ska göra en riktig sommarskiva ;) Vill bara påminna alla om förfesten här hemma den 17e, ni som läser detta kan väl skriva om ni kommer eller inte så jag kan skriva ner det! Jag vet att vi är ganska många redan , men skriv ändå här om ni kommer! Har säkert glömt någon! Killar är givetvis också välkomna :)

   Ska fixa en ny beställning från bubbleroom, ska ha ett par flipflop där ifrån.. märket 555soul.. (triple five soul) de hade sänkt priset riktigt mycket så jag tar ett par :) sen hittade jag en bikini med som jag ska ha :)

På tal om bikini, nu bytar jag om och sen lägger jag mig i solstolen! Och idag ska jag banne mig bada också! :) Får nog även sällskap sen, om chefen släpper tidigare från jobbet :D

Ha det bra ..

Puss i pannan :)

YO!

Precis kommit hem från kropp... såg Salamis falla lätt med 3-1 =/ Men det tar dem igen efter uppehållet :) Jag och Blegel var lite lekledare i bilen till söt Whilma.. Imse Vimse spindel fungerade okej, men Var är tummen , haha nej den dissades! Och Johnny Cash är bra till något också.. använde hans skiva som material till titt-ut! :)
Man är sjukt töntig när man är tillsammans med barn..

Imorgon ska det visst vara kanonväder igen och då blir det glassigt i solen igen antar jag :) och på Fredag ska jag jobba lite på STCCtävlingarna på knutstorp :) så åk dit och se mig jobba flitigt på parkeringen ;)

Nu ska jag chilla.. Pussis!

Vilket vackert väder..



Underbart väder idag igen :) Känner mig måttligt stressad, var meningen att jag skulle springa rundan imorse innan det blev för varmt för både igår och i måndags så sprang jag under stekande sol på eftermiddagen och det känns inte alls bra,  men jag försov mig så jag får nog springa i eftermiddag istället, det värsta är att jag måste hinna det innan halv sju då Ulrika hämtar mig. Får se hur det blir, annars får jag springa sent ikväll istället.

Blegel kommer om två timmar..:) ville egentligen till stranden men där kan inte hon bada på grund av tatueringen så jag offrar mig så får hon komma hit istället :)

Ha det underbart!
Oboooy!

Tuesday.

Nu är fillyfillyfjonkan här .. :) vi kollar lite fotboll med sofia , thess och Danne.. helt okej match måste man ju säga trots att det regnar gula kort, och trots att man stör sig på toivonen´s utsläppta hår..  Vet inte hur länge filly stannar men känner jag henne rätt så har hon tagit för givet att jag ska skjutsa henne hem som vanligt..
    Imorgon kommer Blegel hit när hon slutat jobba så ska vi pressa lite.. och bada  :) Sen halv sju hämtar ulle mig , sen åker vi till Kropp och kollar fotboll.. var ligger det ? Helsingborg ? Har för mig det.

Nu orkar jag inte skriva mer.

Puss


En annan människa så nära som du vill..



Denna låten är så mycket, Sommar , Oskar Lindberg, Prebens Pågar på Helsingborgsfestivalen och så mycket partytält :D

Ljudet av ditt hjärta .. <3

Sommar , Sommar och Sol.

Idag blev det ett litet solrep här hemma :) Jag, Sofia, Madde och Thess har legat och pressat på baksidan hela dagen. Madde började tjata ivrigt innan om att hon var hungrig så vi gick bort till cafét och köpte hem lite.. inne där säger Madde, "Shit vad du är brun människa" .. men sen går vi ut i solen igen och båda suckar nej! haha .. man ligger alltid ute i solen, ser svetten rinna vid brösten och man bara oh jag ser ju riktigt brun ut idag.. men det är fan solen som lurar en.. man 'r lika blek som ett lakan när man kommer in igen.. vill vara så brun som förra sommaren..:/ Tänker inte sitta under Båstad outdoor open och få folk till att fundera om det är ett spöke som sitter på andra sidan eller om det är Henriksson.

   Nu ska jag skynda mig ut på rundan så jag blir så där härligt svettig och utmattad i musklerna.. sen kastar jag mig i poolen med kläderna på :) LIVET!

Ikväll ska jag lätt kolla på allsång på skansen så man får lite mer sommarfeelings och sen blir det U21 mot Serbien :) woho.. vinner de denna så är de vidare ;) GO Svezia.

Ha ännu en bra sommardag :)
Pusss på!


 <3

WHY ?



Varför är livet så fruktansvärt orättvist?
Det gör så ont att se människor drabbas så hårt, det är så fruktansvärt orättvist! Samtidigt när man lämnas kvar med en massa frågor och den största frågan är alltid , varför ?
 Man önskar att man hade haft makten att kunna vrida tillbaka klockan till allt var bra, i alla fall så man hade fått svar på sina frågor och så man hade kunnat säga hej då!

Skänker alla tankar till er,! Orättvist att detta drabbar vänner..




Vila i frid Juan.


Tänker på dig Maddelito, och Eric ! <3






Nu ska jag ge mig av någonstanns.. ska försöka få tag i El Maddo och min syster för att se om de ska ha skjuts hem.

:)

Nu är det sommar .. :) precis smörjt in mig med tropical beach så man luktar hawaii nu ;) och har legat och pressat i solstolen.. :) fick pausa ett tag nu annars får man solsting eller något! Det är så fruktansvärt tråkigt att vara arbetslös alltså , visst sånna här dagar uppskattar jag verkligen att man inte har något jobb men då det regnar och är tråkigt så måste man ha något att göra! 

   Efter solningen idag så blir det att springa en runda eftersom jag missar den frivilliga fotbollsträningen på onsdag eftersom jag ska med Ulle till kropp och kolla på fotboll :) Christoffer spelar igen så jag ska vara en bra vän , hmm. och kolla  :)  

Ikväll blir det även elgiganten med miss B, hon skulle köpa hörlurar :)

Nä nu kallar solstolen igen.. ha det underbart!





Jag tänker på er alla..  det gör ont i hjärtat :/


=)

Nu ska jag hem till miss Blegel :) wuuuunderbar ..
Pusspusss<3

Counting all the assholes in the room :)

Vilken kväll igår, wooooooooooooooooooooooohoo! Damn, it was fun.. :) helt lyckad.. hela kvällen, och definitivt natten ;) !
   Började här, jag, Blegel och Filippa startade med sommardrinkar :) riktigt goda, och det slog till snabbt.. sen intogs det cider, champagne och allting :) vi gick över till Fj där det var ölspelet och det är ju inte riktigt min grej eftersom jag inte tål den leken men man får offra sig ibland..:) och särskilt när man brukarvara utsatt när det gäller dans inne på ip så var det bäst att inte vara i sina sinnens fulla bruk :) Och det DANSADES kan jag lova er, jag och Blegel ägde sönder när det var bugg och jag och Filippa dansade på till musiken tystnade vid 01. Därmellan dansades det med diverse strövelsprofiler, vissa mer kända än andra :) och det var kul det med. Men kvällens sämsta dansare var lätt min tränare Kristian Pommer, fy fan stackars kille haha! (hoppas du läser :p ) Jag fick lämna över honom till min syster för han fattade verkligen inte detta med två steg fram , ett tillbaka! det blev bara två steg fram sen glömde han det sista steget!
    En kille som jag haft några lektioner med, ( de flesta vet vem han är när jag säger dom... i .......) han kom fram till mig och sa att jag sagt till han rakt ut att han är dum i huvudet osv, och gud vad jag tog åt mig.. jag är väl inte en sånn som går fram och klankar ner på andra .. :S? eller !?
    Han sa att det var lugnt om jag dansade med honom.. men nej , haha!

    Efterfesten var hos favvis ollie :) pappa lindberg grillade och allt, men jag avstod det för jag frös för mycket! Vi var väl en 20 pers där :) underbart trevligt! Jag, Anton och Martin tappade bort Filippa ett tag , hon hade deckat på ovanvåningen haha , så söt! hon sover just nu med, vi båda är fruktansvärt slitna om man säger som så.. stackars Blegel med <3

kvällen får 5/5 toasters iaf! Kanon kul!

Ikväll ska jag träffa Baby B , och ha det mysigt.. <3 <3 <3

ha en fin kväll.. hörs imorgon ,

lägger in ett klipp, volbeat , still counting! blegel som lärt mig tycka om denna.. riktigt bra text.




Counting all the assholes in the room
Well I´m definitely not alone, well I´m not alone
You´re a liar, you´re a cheater, you´re fool
Well that´s just like me yoohoo and I know you too
Mr. Perfect don´t exist my little friend
And I tell you it again, and I do it again
Counting all the assholes in the room, Well I´m
definitely not alone, well I´m not alone

Look deep into yourself before you blame all others
for betrayal, for betrayal
I promise, so easy to say, and easy you failed,
and you do it again

Well the music seems to cover
And the liquid do the colours
Well I turn my back and
go for all the better things in order

Day and Night... midsommardag coming up :)

mycket trevlig kväll igår tack Elle! Kvällen slutade väldigt tidigt måste jag säga haha , och så kul jag och Isak hade åt det i bilen hem sen! Man börjar nog bli gammal när man är trött 00.00 och är hemma innan sina föräldrar och sin syster.. sen vaknade man redan kl 9 imorse, det är inte okej !  Nu pågår förberedelserna inför festen här ikväll för fullt. Pappa fixar med maten samtidigt som han påpekar stup i kvarten att han måste spy , och att han har ont i ryggen OCH att hans tröja luktar äckligt.. blir man sån när man är gammal och bakis ?
   Mamma går mest rrunt med tvätten , sofia har jag inte sett på länge, Sabbe ( bor här varje midsommar, den värsta tiden på hela året :S ) hörde jag precis skrika och sist jag kollade till Emma så trillade hon ner för trappan..

   Pappa ska in och tävla för brandkåren inne på ip snart, och trots att jag skäms över honom varje år så ska jag nog ändå bege mig in där och kolla.Gästerna kommer 18.00 , och det blir väl en 20 pers antar jag.. sen när vi ätit och så , så går jag , Filly och Bakis-Blegel in till grannen och festar vidare där =) Blir bara killar och vi tre antar jag , haha .. men synd o klaga ;)

Vet inte när kvällen slutar .. ulle o marcus ska ha efterfesten verkar det som , så jag och filly är nog inte hemma här förren tuppen vaknat imorgon.. :)

just det , Emelie , tacka din söta mamma för att hon körde mig hem i natt :) gulligt !

Detta var nog det enda inlägget jag hinner med idag! Men man är ju inte blondinbella så ni ska aldrig förvänta er mer ;)

Ha en underbar kväll ... <3

Puss och Kram.. glad midsommardag.

Lägger in en skön låt :)



Day´n night,

Midsommarafton.

Midsommar är här,  och vädret känns inte jättestabilt så vad ska man ha på sig ikväll? Får klura ut det , försöker just nu få tag på Tiine , hon sover säkert.. men vi måste iväg och handla Måste fixa skjuts till hillarp med.. vet i fan hur vi ska göra! Skjuts hem verkar gå att fixa i alla fall.. om inte sover jag där.. hade varit skönt som fan att komma hem bara eftersom det blir en tidig morgon imorgon! Jag , Blegel och Filly har planer på att börja festa tidigt imorgon. Vi ska först äta här med mamma och pappa och deras gäster, sen går vi 2 m in till grannen och fortsätter där , sen ytterligare två meter in på Ip och sitter där och har det trevligt! Sen blir det efterfest hos mackan och ulle om man pallar det!
 kom predcis på att jag fortfarande inte lagt in studentbilderna haha.. men jag hae inte orkat och sen så vet jag faktiskt inte var sladden är för den har sofia slarvat bort!

    Nu måste jag ringa och stressa Tajna.. pusss :)



Tors 2

VINST IDAG MOT RÖKE! NU KLÄTTRAR VI I TABELLEN!

Sjukt skönt med en seger nu när vi har "LEDIGT" ett litet tag.. men ligger frivilliga träningar varje semestervecka så 100 spänn på att jag är på alla dom istället.
  

det som finns kvar nu att se framemot är , : Midsommar, Midsommardag, göteborg, hbgfestivalen och träningslägret :)

Nu ska jag börja fixa inför imorgon.. Jag, Tina och Mysan ska upp tidigt och handla :)

Puss <3 glad midsommar.

AAAAAAAAAAAAH

FAN VAD JAG STÖR MIG PÅ DIG IBLAND!




Filippa, ring mig om du ser detta :) .. Tina.. hur gör vi imorgon med skjuts ? Blegel - tar du bussen 01 på lördag? 

pallar inte smsa runder..

Tors

Vaknade halv fem i natt av att min syster och Thess var utelåsta så fick gå upp och öppna, efter det sov man inte jättebra och var uppe ganska tidigt idag! Nu lyssnar jag bara på en massa musik, ska snart gå ut en runda och sen är det matchsamling.. 17.00 beger vi oss till röke för att spela match! Dom ligger i toppen av tabellen tror jag så ja får väl se hur det hela slutar! 
   Efter matchen ska jag bara hem och ta det lugnt och lägga mig i tid så jag är fit for fight imorgon.. vet bara inte hur vi ska lösa det med att ta oss dit och kanske hem.. riktigt jobbigt! Får ringa Blegel och höra om hon kan hämta en imorgon.. eller så får man vara hos Elle väldigt tidigt på dagen..:P

  Nä nu ska jag fixa fotbollsdojjorna.. Pussar.



Ps. Vad är rögle i elitserien utan Kenny ? jävla skit också :( D.s


ons.

okej hampidampi joinar oss inte på midsommardag..  gråten sitter i halsen när jag läser att han ska vara med sina homies.. :/ jag och alexs då :(?

 Midsommarafton blir i munka någonstanns.. vet inte vad stället heter hah , men de är hos elle i alla fall :) tack för att du fixar.. är glad över att vi har ett ställe att vara på , men hel ärligt hade jag inte brytt mig om var det varit.. huvudsaken är att det är bra väder och med bra människor.. :)

idag var jag på busfabriken med den minsta systern och filly =) sen blev de stan med tina .. och nu är vi tre här hemma hos Tina :)

nu ska vi snart köra hem , ska upp tidigt imorgon för ska med emelie o filly till tatueraren :) ska nog även köpa frulle hos blegel.



Pusssar

ba ba ba

nu börjar det hårda livet igen med sena nätter, men jag står fast vid mitt ord att vara uppe innan 11 varje morgon så imorgon ska jag gå upp 10.00 oavsett hur sliten jag är. 
   
IMORGON SKA JAG SKJUTSA SOFIA TILL TANDLÄKAREN OCH SÅ SKA JAG HA EN PLAYDATE MED TIIIINE :)




"man saknar vissa grejer och man hoppas fortfarande" ----> mitt svar! ring när du läst detta ,  chchchchcchcch!

tis.

Tidig morgon idag på arbetsförmedlingen, infomöte haha .. trodde inte det var så seriöst där , men jo där satt jag och emelie tidigt på morgonen och lyssnade .. jag som bestämt mig för att hålla i pengarna nu svek mig själv då jag fick ett jävla välainfall mitt under det mötet. Emelie körde oss dit och vi såg en massa REA-skyltar och handlar man på rea så är man automatiskt förlåten, hittade en kofta.. ett fynd :) kostade 600 kr innan , fick den för 200 :D och sen en jeansjacka på Gina,  ett par byxor och ett nagellack :) tyvärr var inte det andra på rea, så rundan blev dyrare än vad som var tillåtet men det dissar jag just nu.. :) får spara nästa vecka istället.. :)

I kväll blir det fotbollsträning :D som jag längtat.. har mått dåligt över att jag inte kunnat träna så nu fan börjar det nyttiga livet igen! Like.. :) bortsett från alkoholen som kommer att drickas i helgen, men så länge det inte är öl så fine =) Det blir midsommar med de bästa på fredag :) var vet vi inte än.. men i örkelljunga kanske :) myspys..  och på midsommardagen blir det förfest med filly, alexs och Fj +magalufgänget :) härligt.. undrar om "sorry, det var inte meningen" (hampi) kommer att vara där :)

Nej men nu ska jag slänga ihop en pastasallad så jag får lite energi innan träningen :) håller tummarna för att det blir en rolig träning så vi lyfter på hakan efter floppen i söndags..  sen får vi se vad som händer.. ska ringa Baby B också och höra hur det är med henne :)

Pusssis <3

Studenten 2009

Godmorgon alla sommarlovsfirare, arbetare, pokerspelare och framförallt vänner!

är riktigt trött idag , kan bero på att jag satt uppe sent i natt och spelade poker på nätet med Alexsandras pappa, och ni kan tro att han var imponerad över mig! ;) synd att vi inte spelade om riktiga pengar för då hade jag vunnit nästan 3000 spänn ;) hihi.. kul var det och spelar säkert ikväll igen. Idag blir det lite jobb och sen blir det fotbollsmatch mot ÄFF 17.00 på salamis, LADDAD!

  Den 12 Juni var det min bästa vän Sofias födelsedag men också min studentdag, den bästa dagen i mitt liv. Morgonen började med champagnefrukost hemma hos Macke, det var trevligt, sen skjutsade mamma oss till Filly där vi skulle hämta Dallings present, sen var det dags för ett stopp hos patrik :) där blev de jägershotar och sen snurrade det bra på mig och Alexs huhu =) det blev lite betygsutdelning, och jag fick min premie på 300 kr , Dalling fick sin present och sen blev det fotografering och sen lunch på torstens vilket var lyckat :D

Återsamling i klassrummet sen aulan där det var grymt tryck! Helt underbart... sen var det dags att ta plats i musikskolan, där var det också ett gott tryck och sen när kära Balling ropade ut sp3a så hade vi tagit studenten.

Åkte hem och blev firad av nära och kära.. tack för alla fina presenter =) lägger upp bilder sen ! Många blev fulla och glada huhu ..  fick ett sms av Rodi haha! det stod : "Ge mig ditt personnummer så ska jag sätta in några tusenlappar på ditt konto" hahhaa .. ska man inte ha kontonummer då ? han är för rolig.. sen inne på banhof , så sa han till mig och tina "ha så kul ikväll tjejer, hoppas ni finner meningen med livet"  meningen med livet finner man nog fan inte på Bh iaf:P

Vid halv tolv tiden körde älskade Fia oss in till stan ..  gick till Jack på friskvård, och sen vidare till Bh , där var det riktigt roligt. Dock äcklae sig mina bästa vänner jävligt mycket .. tack Alexs ;) Tack Ollie ..  HAHHAA ..

Kvällen fick topp betyg iaf .. 5/5 toasters, hihi =)

tack i alla fall för en underbar skoltid , alla som närvarat.. skolan kommer man sakna..


Alexsandra - Bäst av alla.. jag älskar dig.. alltid du o jag..
Filly - Alltid<3
sp3a- tack <3 .. och tack du som gjorde det sista halvåret alldeles underbart .. du är och kommer alltid vara det finaste!


over ´n out
Puss!

thihi

jag är nu bara arbetslös.. vad händer nu.. ? SLAPPT i allafall.

orkar fortfarande inte skriva om gårdagen.. men uuuunderbart var det.. vill göra det igen. Lätt den bästa dagen i mitt liv, utan tvekan. Fick en premie på 300 kr för att ja gjort något bra för min klass. vilket var skönt att höra :)

Nu ska jag kolla vidare på filmen med de andra..

Puss






duärfin.

dagen efter

studenten var så bra, och jag är så bakis så orkar inte skriva något.
blegel och jag blev så glada idag när vi gick in på hampus blogg och får seatt han länkat oss som favorit bloggar =)underbara hampidampi! hihi ..

nu är han länkad här med iaf  ni ser honom till höger.


tack alexs o oskar.. bra vänner ni är ! ;p

imorgon.

 kände för att springa av mig alla känslor så jag begav mig till salamis för att träna fotboll , men kommer dit inte en kotte.. ringer thilda när jag kommer hem och hon säger att den är inställd.. attans haha ! De ringde inte mig eftersom jag sa igår att jag inte kunde träna.. så nu blir det till att fixa i´nför imorgon istället. Champagnefrukost hos macke tidigt imorgon bitti :) blir även en sväng inom patrik kanske för att säga hej och så :) sen börjar verkligen firandet.. jag har ont i magen nu.. vill bara att det inte ska regna. det får gärna vara kallt men inte regnigt.. fast de kommer man kanske inte tänka på imorgon :)

Har fixat naglarna idag .. blev bra.. men svårt att skriva nu .. ska lägga upp bilder från gårkvällen på facebook :) DET VAR TREVLIGT..tråkigt väder bara men kul hade vi , haha .. " ska vi? "   "varning för patrik med flickvän"  "hvidlögssas" "jeg kenner va jeg kenner"


Ha det fint hörs när jag festat klart !



blir förresten match på sön.. mot äff.. fin form man är i haha !

....

studenten imorgon .. har fortfarande inte fattat det .. och förmodligen inte mamma och pappa heller så skriver inte mycket mer! hajhaj =)

thihi


CHCHCHCHCHCHCHCHCHCHCHCHCHCHCHCHCHCHCHCHCHCHCHCHCHCHCHCHCHCHCHCHCHCHCH<3



Kom igen nu.. lite sol imorgon hade varit uppskattat! Vill inte ha en regnig student! Imorgon får man klä sig varmt igen! orka!


godnatt ..

Puss..





vem vill gå i trean nu ? ALLA ALLA!

FY FAN VAD VI Ä'R BRA, FY FAN VAD VI ÄR BRA.. FÖR VI SKA TA STUDENTEN , FÖR VI SKA TA STUDENTEN, FÖR VI SKAAAAAAAAAAAAA TAAAAAAAAAAAAAAAA STUUUUUUUUUUUUUUUUDENTEEEEEEEEN, FYYYYYYY FAAAAAAAAN VAD VI ÄR BRAAAAAAAAAAAAAAA!

Nu är det jääääääääättenära..
Maskeradparaden idag var riktigt bra, haha jättekul.. och i början när man började spela trummor då kändes det verkligen att man var student. Jag älskar detta ! Vi tog oss i alla fall ner till vita räck där det var gött snack , sen till uteserveringen där vi träffade Erik och hans mamma :)  Nu har jag sovit. Ska snart till väla med mamma och sen ska jag bara ladda inför imorgon , då det smäller tidigt .. redan kl 9 ska vi festa till det med Isak och co. :D woooonderbar !

SP3A , SHAAALALALALAAAA.. :

Torstens , Fredag kl 11.30
Pris: 129 kr inkl dryck
Allergiker eller Vegan.. call me !



som sagt Danmark imorgon och det kommer nog bli allt annat än lugnt!



Ha det fint!

Puss.. bilder kommer .. men först och främst på facebooook.


afriiiiica

djungel/afrikatema på maskeradparaden genom stan imorgon. Jag och Alexs går inte in jättemycket för detta så vi har bara plockat på oss något litet som kanske visar vilken grupp vi tillhör i alla fall.. haha .. blir något djurmönstrat och lite så :) Ska bli kul i alla fall.. blir förfest hos Blegel först haha.. ska jag gå i den paraden så ska jag banne mig inte vara nykter!  Efter skolan blir det väla med mamma och sen fotbollsträning på kvällen , får hoppas att jag nyktrat till tills då..

    Hörs ..
Puss


you´re my african queen , the girl of my dream!



NEJ DET ÄR INGEN VANLIG DAG FÖR DET ÄR FILLYS FÖDELSEDAG.

GRATTIS FILLY... <3 GRATTIS FILLY<3GRATTIS FILLY<3


    GRATTIS FILLY<3GRATTIS FILLY<3 GRATTIS FILLY<3



GRATTIS FILLY GRATTIS FILLY GRATTIS FILLY GRATTIS FILLY GRATTIS FILLY GRATTIS FILLY. ...   <3 YOU.


Katastrof.

Nu har jag kollat fyra olika väderprognoser.. det ska regna på studenten! Kunde det inte regnat på balen istället! Jaja , kallt ska dte inte vara i alla fall verkar det som men nu får man börja tänka om i planeringen lite. JAG HATAR REGN!

Låååååtar

En Filippa låt :


Kings Of Leon- Use somebody.


En Alexsandra låt :


Haddaway- What is love.


En Tina låt :




Lena Ph- Kärleken är evig.

låååt


"There's always gonna be another mountain
I'm always gonna wanna make it move
Always gonna be an up-hill battle
Sometimes I'm gonna have to lose
Ain't about how fast I get there
Ain't about what's waiting on the other side
It's the climb "


The Climb- Miley Cyrus! Underbar låt !





Follow the leader.. hahah ! Mindre seriös låt!


5 dagar kvar nu.. det pirrar i magen !

vinst.

Hjärnarp-Salamis          0-1


Godnatt!

Sov gott allihopa :) Nu ska jag sova många timmar så jag kan springa mycket på matchen imorgon :) Puss


När vi gräver guld.

Sommartider, jag känner det är någonting på gång !


svar på kommentar :

Hampidampi- haha ja det var det med det (o)behagliga tafsandet, hahah "Hampus tryckt inte upp hamburgaren i huvudet , hampuuuus" haha ..  och du är inte lik honom till utseendet men sättet hahah! imiterar honom så galet bra, funderar dessutom på att lägga ut filmen på dig i bilen! Så sjukt rolig!


Filippa är på ingång snart tror jag :) Vi har inte bestämt oss vad vi ska göra.. funderar på om vi ska åka in till stan och kolla fotbollen med Mattias och hans kompis :) Längesen man träffade honom så funderar på om vi ska göra så eller ej :)
    Just nu kollar jag på Ronja Rövardotter.. riktigt bra film.. det är min look-a-like nummer 2. De flesta i släkten tyckte att jag påminde om Madicken jättelänge, men lärarna på skolan tyckte att jag liknade Ronja.. så när vi hade sagodag i skolan så var jag utklädd till Ronja och det var skrämmande likt...:) hade velat hitta bilderna sen den dagen! Får fråga mamma.

Skulle precis packa fotbollsgrejerna och då kom jag på att mina benskydd är för stora.. klumpiga att springa i , och med tanke på att jag har ett JÄTTEstort knäskydd på högerknät så är jag inte så sugen på att ha mer baota skydd! 

Här kommer lite bilder från de senaste dagarna :

       

De 5 första bilderna är från vår "klassfest", var en hyfsad kväll.. Isak, Patrik, Mariusz mfl joinade oss senare, och då blev det lite trevligare tycker jag :)
 1. Isak
2. Några
3. Marcus :)
4. Fina Blegel..
5. Salinas, Duc och Behardinio :)


   

Orkade inte lägga in fler bilder från den här kvällen , men funderar på att lägga in ett filmklipp senare :)

1. Isak, Alexs och Patrik
2. Lite av Emma och Aid
3. Isak.. denna bilden är skum, Isak är inte så lång, står han i soffan eller något?



Igår var det 50 årsfest..  Där träffade jag älskade Isabellé vilket var hur längesen som helst :)




 

Detta klippet passar bra nu när vi snart ska se Sverige piska båtflyktingarna på Råsunda :) 

Ha det finemang :)Älska lördagar!

I wanna have sex on the beach!




kolla 0.56, det är såååååååå mycket Hampus Arvidsson! "MOGET"! haha ..

Ikväll blir det fotbollskväll med Fillet.. Jag har match imorgon så blir inget festande .. dock ska jag sitta på bänken hela matchen (hoppas jag) så hade nog inte gjort så mycket om jag tagit någon cider.. men nej , är inte sugen!
hade tänkt lägga in lite bilder som jagh ligger efter med.. men pallar inte det.. kolla Facebook istället!

Pusss!


=)

50års kalas igår.. blev lite pinsam tystnad då och då, men hade Isabelle snett över så hade någon att prata med, och hade Dennis sidan om med, så det var ganska najs :) sen så blev de lite dans och så.. men jag drog in till stan och hookade upp Emelie, Emma, Annso, Mickaela och Becka.. träffade Sofia sen med,  så var vi en stund på Morris.. men det var dött så vi stack.. 

Natten annars var hur bra som helst...  men min säng är sönder :'( 

Ha det gött.. nu ska jag ringa FillyBilly :) Puss

Just de, väla innan.. skor fixat .. finally.

Twilight 2, new moon!



Nya Twilight filmen :) kommer i november, orkar inte vänta! Ni som inte sett ettan , se den ! Man blir helt kärlekssjuk, och sista scenen är underbar , och får mig alltid att tänka tillbaka på en viss person :)  Men se den !Tvåan ser ut att vara ännu bättre !


Nu ska jag och Tina iväg och shoppa skor , Pusssis <3

Veckans Krock.

Får ett sms av min kära granne Hampus Arvidsson , med bloggen iblandflygerjag.bloggspace.se .. i Smset står det "Har du kollat denna veckans VECKANS.. på iblandflygerjag.bloggspace.se? Har du fått detta SMS:et så har du blivit svartlistad, grattis!"

Kände hur jag började kallsvettas och tänkte mest åh nej den killen kan vara fruktansvärd ibland, vad har han nu hittat på! Mina misstankar om att det handlade om min krock stämde. Tack Hampus, det är en ära att få vara med på din Veckans..  Hade jag haft en egen veckans VECKANS så hade du tagit samtliga nomineringar denna veckan.. 1. Veckans fyllo 2. veckan störiga 3. Veckans HulaHula-förstörare 4. veckans look-a-like ,( Han är lik han i vattnet i filmen Hata göteborg, han som säger "Oj förlåt det var INTE meningen"  .. )

I alla fall , fick utmärkelsen veckans krock med motiveringen :

"Det är ett helt vanligt beteende att när man har "tråkigt", att kika ut genom fönstret. Både jag och min bror gjorde detta, men det är inte var dag då man har tråkigt som "Gud" sänder gåvor till åskådarna. Efter att vi kikat ut genom köksfönstret i ca 2 sekunder så kommer det man ibland hoppas på, en krock. Just i den stunden så stod min jämngamla granne Sarah Henriksson med Ford-baken i sidan på en röd volvo. Det ironiska är att det fanns ingen häck som skymde sikten, bara en Mustang som Sarah Henriksson hade ögonen på istället för att inte krocka den... Gratulerar!! "


Som sagt Tack Hampidampi.. Men alla.. läs hans blogg.. det är faktiskt rolig och underhållande läsning i varje inlägg som han har,  kanske därför hans besöksstatistik slår min och Blegels tillsammans ;) haha..




Har sagt det förut och säger det igen : iblandflygerjag.bloggspace.se



Bloggbloggbloggblogg.

 Sofia & Filip för 100 år sedan. Kan dödas för denna bilden.!



Igår var riktigt kul..

Kvällen började som sagt med fotbollsträning, den var hur rolig som helst.. Hade först fotbollsbrännboll, vilket är min nya grej alltså ;) Jag och Josse öppnade starkt med varsett helvarv.. och vi bör ha vunnit allt om man räknar med poäng..  sen var det en massa spel och så :) toppen..  jag är påväg tillbaka nu till att spela matcher.. Thilda ringde mig igår kväll.. "Hej , kan du följa med och varma bänken på söndag? " haha , skit kul.. kul att mnan kan användas till något.. men enligt Thilda så ser det bra ut på träningen och jag spelade igår utan mitt skydd så jag får nog vara med och spela snart igen.. ska sluta fega bara :)

Efter träningen plockade Lina upp mig sen körde hon mig hem till Blegel.. där "förfestade" Jag, Blegel, Emma, Johannes och Aid :) Aid körde oss :) På morris var det först väldigt dött, men sen blev det ett riktigt gott tryck och hade farligt kul :D hade gärna gjort om det ikväll, men ikväll blir det 50års fest i Hålehallstugan, jag har lovat mamma och pappa att köra.. fick precis veta att det var bordsplacering med.. fasar över singelborden om det har något sånt.. hatar verkligen bordsplacering! Jag misstänker redan vem jag kan hamna med , och då blir det D-Ö-T-T !

Nu ska jag duscha, sen ska jag bädda ner mig framför "Stomp the yard" och sen får jag förhoppningvis med mig Tiiiiiiiine till Matz skor där Lina ska hjälpa mig hitta något fint :)

Outfiten ikväll blir en klänning ganska naken dock, så får ha en tröja över.. sen var det tänkt att ha bara ben , men vädret just nu tvingar nog på mig strumpbyxor haha..och sen blir det , mördarskorna..:S de svarta höga som jag itne vågat mig på en!
EN ENDA JÄVLA VECKA KVAR TILLS JAG TAR STUDENTEN. LÄNGTAR GALET MYCKET SÖNDER. Men läste precis att det är 41% chans att det regnar.. och inte mycket som talar för sol.. så längtar lite mindre just nu!

Som sagt.. duschen nu , och plikten att raka benen kallar :)
 Pusshej!

(Damn, I Miss you!)


=)

Gårdagen var lyckad :) Emelie, Filippa, Alexsandra och Emma kom hit vid sju tiden :) vi började fixa med maten och så.. men sen ringde Aid och frågade om han, Patrik och Isak kunde komma och grilla hos mig för det var itne så organiserat på dne förfetsen de var på, så de fick dom:) vi käkade och sånt och allt var så grymt lyckat, en massa skratt , alla runda under fötterna och Aid´s berättelser om Kosovo slog allt, haha !
   Vi hade ett riktigt bra tryck på bussen in, vi tog oss i alla fall till banhof där det var snålt med folk men riktigt kul ändå. vi som var där fick verkligen studentstämning och tråkigt att så många är klena och inte pallade festa igår! 
    FJ kom och hämtade oss :) Mig, Alexs, Hagdahl, Hampe och Isak. Det är egentligen en fyramannabil men vi fick det mysigt där bak ändå haha! Hagdahl!  hahahah! Bara jag och Alexs som fattar .. kanske Hampidampi med !

Jag och Alexs sov hemma hos mig i natt.. mysigt, hihi.. Åskan väckte mig ett antal gånger :/


Nu är det träning snart , sen ska jag bege mig till Morris...:) ännu en fest som ska avklaras !

Har lite känning efter rodis lagboll igår:P


Pussar

Så gråter vi lite ja,

Vattenkriget idag var riktigt roligt, men så läste man artikeln i HD där Fram hade börjat böla! Visst är det sjukt onödigt att ta sig in på skolan och kasta vatten , men de som fick vatten på sig utanför skolan är ju helt störda om de känner sig kränkta på grund av det. Men så är det med vissa elever på fram, de tror att de är speciella bara för att de går där.. men hade jag suttit inlåst på det sättet som de gör så hade jag också blivit konstig!

vattenkriget var sjukt gött i alla fall :) eftersom tvåorna på rönne är så mesiga så blev det inbördeskrig istället. Jag satt helt oskyldigt ner på marken när erik kommer med hinken och häller över mig, tog timmar att torka och jag var så trött och kall när jag kom hem. Ändå begav jag mig till lagbollspelslektionen där Hans väntade och Rodi som skulle hålla i lektionen :) Haha blev väldigt mycket fys om man säger som så.. jag brukar gilla det men i denna värmen och i den kvava luften i rönnehallen så var det inte alls jätteuppskattat :P Fick veta betyget dock :) Just nu ligger det¨på VG men han kanske ädrade till ett MVG innan fredag , får se ! Han tog mig åt sidan idag och sa att jag och Isak är lagbollspel.. vårt positiva humör och laganda gör att han vill ha fler som oss som elever :) Jag var hans solstråle sa han ;) uuuunderbart ! Men ingen nyhet ;)

Nu ska jag duscha för sen kommer gänget hit och då blir det mat och dricka och sen träffar vi ett gäng till som vi tar oss in till ählm med :) Halleluja Moment!

Pussar!


Feeeest

Vattenkriget idag var sjukt gött ..:D och riktigt blöt blev man. Eftersom tvåorna på rönne var så jävla fega så begav vi oss till Fram istället och tog dom:)vilket de förtjänar! Idga blir det stressigt.. måste städa nu  , sen ska jag köra in och fjäska för Hans och vara med på lagbollen.. sen ska jag handla och sen kommer tjejerna hit + Aid, Patrik och Isak! så blir det förfest här och sen Banhof :)Niceeeeeee..

Hörs Puss

Klassfiesta

Blev klassfest på gröningen ikväll.. först tänkte man åh nej ta mig härifrån men senare så släptte det lite och blev trevligare :) Kom precis hem, lämnade Patrik i Munka.. Efter det att vi äntligen insett att Isaks cykel inte går in  i min lilla bil! :p

Imorgon har vi bokat förfest i strövels i alla fall med trevligt folk sen blir det hula-hula fest på bannan ;)


Pussas

Kick Off 09

Student kick off idag på vita räck :) vilket innebär att nu sparkas festandet igång som kommer vara nästan alla dagar innan studenten nu :) underbart! Verkligen nära och jag längtar sönder.
 Legat i solen hela dagen och badat i poolen faktiskt, lite kallt men det gick :) var bara 21 grader typ. Nu sitter jag här en snabbis för tina behöver hjälp med spanskan :)
   Men nu ska jag ut och lägga mig igen.. Emma tjatar ! ¨

Puss!

<3

Min kväll får 10/10 POÄNG!  underbart..

RSS 2.0