tråkig lista




Eftersom jag har så sjukt tråkigt just nu så kan jag ju låtsas att jag är megakänd och att jag blir intervjuad, så här kommer en sammanfattning av mitt 2008 ! :) Enjoy !


1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Haha , ja alltså .. något har man ju säkert gjort,men ja . tog ju körkort för första gången !

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Jag bestämde mina nyårslöften på nyårsafton och pga minnesluckor så kommer jag inte ihåg vad det var. Men klassikern är väl träna mer, och det har jag ju helt klart gjort..:P

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? 
Jajamensan:)  Isabelle(Nästkusin) fick lilla Ellen , Ulrika( mammas kusin) fick söta Whilma, glömt någon?

4. Dog någon som stod dig nära?
Inte dog på det sättet , men en person dog flera gånger om för mig..

5.Vilka länder besökte du?
Hmm , Danmark, Tyskland och Kroatien.. något mer kanske..

6. Är det något du saknar år 2008 som du vill ha år 2009?
Kärlek, egen bil, lite miljoner på kontot och en egen lägenhet! Kan rabbla upp hur mycket som helst!

7. Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas?
Oj kan inte komma på något på rak arm, men körkort tog jag den 9:e december men det lär jag ha glömt sen;D

8. Vad var din största framgång 2008?
Hmm.. allt jag gör är en framgång ;) eller inte, men kan ha varit körkortet!
9. Största misstaget?
J.S
10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
De som känner mig vet att jag till och med skadar mig i sömnen , men har väl stukat lite fötter o så;P men knät har varit helt :D

11. Bästa köpet?
Men herregud hur ska man kunna komma ihåg det , får väl säga körkortet där med för de har man ju faktiskt köpt, eller så min hårmassagepinne från berlin;D

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Körlektioner, (jävla tjat om det där körkortet haha)

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Mycket,
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2008?
I´m yours - Jason Mraz, har jag pelat oavbrutet ett par år nu , men I kissed a girl med Kate Perry klarar man ju snart inte av längre,

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Både gladare och ledsnare, gladare än förra året, men ledsnare än året innan osv..

16. Vad önskar du att du gjort mer?
Trott på mig själv..

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
bråkat
18. Hur tillbringar du julen?
Med familjen , och oftast med min mosters familj och mormor<3

19. Blev du kär i år? 
Blev nog inte kär , var väl kär sen innan tror jag!

20. Favoritprogram på TV?
OC, OTH, och ensam mamma söker hahah,SEX AND THE CITY! finns fler.

21. Bästa boken du läste i år? 
Asyl av Liza Marklund,  haha fastnade i den när jag var i Kroatien , rida hade tagit med den men jag läste ut dne på tre dagar och hon såg inte mycket av den boken.
 
22. Största musikalista upptäckten?
No idea.

24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?
Jaddå, Sex and the City shoebox..;D
25. Något du önskade dig men inte fick?
Nej tror inte det!

26. Vad gjorde du på din födelsedag 2008?
Fyllde 18 , så jag var först ute med familjen och åt , sen barrunda med Lina och Catrin :) var dock en torsdag så Jim fick underhålla mig på topspin :)

27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
en speciell person , bättre stämning i alla sorters relationer och bättre motivation!
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2008?
Ingen förändring ..
29. Vad fick dig att må bra?
Mina vänner,  och Mormor

30. Vilken kändis var du mest sugen på?
Nathan i One tree hill, Lucas -II- , Och Benjamin Mc Kenzie haha alltid!

31. Vem saknade du?
mitt gamla innebandylag..

32. Den bästa nya människan du träffade?
Oj , :S finns många ..  Maja , min kusins tjej .. fick en på gott humör alltid..


Pokerface

I wanna hold em' like they do in Texas, please
Fold em' let em' hit me, raise it baby, stay with me
Luck and intuition play the cards with spades to start
And after he's been hooked I'll play the one that's on his heart

Poker face- Lady Ga-ga! 
Kör bil till den här låten = underbart!

Nyår

Nyårsafton imorgon! Som vanligt hoppas jag på att nästa år ska bli bättre, men 2008 har itne varit så jättekasst ändå! Det är jag glad för :) Jag tog körkort, jag kom igång med innebandyn , jag har haft kul !, jag fyllde 18 ! ¨På kärleksfronten har det varit mer problem, haha  men förra nyårsafton så bråkade jag o J vid 12 slaget över SMS!!! haha och därför blev dte väl kasst detta året men nu så , nu ska jag vara med någon som är på gott humör ..:)

Imorgon ser det ut som om jag hamnar hemma hos Elle o Dennis :), sen ska jag ner till stan innan 12 slaget och möta upp tjejerna så ska vi inleda det nya året tillsammans :) vi får ju hoppas på att någon står framför en kl 12.01 och ger en puss som man inleder året med, kan det bli bättre? skulle inte tro det!  Problemet är nu att jag ska kunna ta mig från Dennis o Elle till stan , :S sen ska jag ta mig från stan och hem till strövels om inte Lina ska sova hemma , och isåfall går bussen 01.10! suger..:(  Dock är det fest hos grannen , och dit är man bjuden så kan bli kul ändå :) De flyttar dessutom så detta är den stora avskedsfesten , dock är det 100 stekare som kommer vara där så man får nog byta till något mer dyrare och glassigare innan man knackar på där :) Gjorde ett sjukt bra kap idag på Centersyd , ;D en klänning , som var rekord prisnedsatt!

När vi (jag, fia, tina och frida) skulle åka hem så fungerade mitt lokalsinne inte alls, vi skulle hitta till E6 N , men kom fan aldrig på motorvägen , utan vi hamnade på en ödelandsväg, å jag kände att jag verkligne itne orkade kämpa med vägen så jag låg bara och körde rakt fram hela tiden och gissa vad :P vi kom fram , hahha och vi hade dessutom hunnit till landskrona , haha måste ha tagit en genväg eller något ..:P Kul var det och skrattade gjorde vi !

Nu ska jag rocka loss till ABBA .. mamma Mia filmen igång och jag är inte den som är den , så jag ska sätta filmen på sing along ;)

Gott nytt alla :) hörs mer antar jag ! Kärlek!

broken strings

Let me hold you For the last time It's the last chance to feel again But you broke me Now I can't feel anything  When I love you, It's so untrue I can't even convince myself When I'm speaking, It's the voice of someone else  Oh it tears me up I try to hold on, but it hurts too much I try to forgive, but it's not enough to make it all okay  You can't play on broken strings You can't feel anything that your heart don't want to feel I can't tell you something that ain't real  Oh the truth hurts And lies worse How can I give anymore When I love you a little less than before  Oh what are we doing We are turning into dust Playing house in the ruins of us  Running back through the fire When there's nothing left to save It's like chasing the very last train when it's too late  Oh it tears me up I try to hold on, but it hurts too much I try to forgive, but it's not enough to make it all okay  You can't play on broken strings You can't feel anything that your heart don't want to feel I can't tell something that ain't real  Well the truth hurts, And lies worse How can I give anymore When I love you a little less than before  But we're running through the fire When there's nothing left to save It's like chasing the very last train When we both know it's too late (too late)  You can't play on broken strings You can't feel anything that your heart don't want to feel I cant tell you something that ain't real  Well truth hurts, And lies worse How can I give anymore When I love you a little less than before   Let me hold you for the last time It's the last chance to feel again 









Im sittin on the dock of the bay ....... wastin time!

Sittin' in the mornin' sun
I'll be sittin' when the evenin' come
Watchin' the ships roll in
Then i'll watch 'em roll away again ...Yea

Im sittin' on the dock of a bay
Watching the tide roll away ...ohhh
Im just sittin' on a dock of a bay
Wastin' time!



Oh, jag tycker om den här låten så mycket.. Sittin on the dock of the bay med Otis Redding. Medan han sjunger stannar världen ett litet tag och all stress försvinner, alla svåra problem som uppstår känns inte som problem längre! ar så skönt att prata av sig lite idag med dig Jannike. Känns som vi båda har lite strul! 


Idag ringde min "farfar" och frågade om jag ville komma och vara deras städhjälp, kommunen som betalar ut lönen och jag får komma när jag vill och gå när jag vill plus att jag får använda deras bil och så , känns skönt att kunna göra något för farmor nu när hon inte är sig själv riktigt , och alla goda gärningar jag gjort den senaste tiden bör räknas in till Sveriges bästa barnbarn 08 ;)  


solat.

Precis varit i Åstorp och solat, kände att jag inte ville matcha snön när den väl kommer.. !

Infoga filmer.

Hur får man in filmer på bloggen från datorn?


Moviestaaaar!

2 film tips den här veckan:

1. Barnhemmet - sjukt läskig.. alltså du går in med inställningen att den är så jävla läskig så varje gång musiken börjar spelas högre och högre och helt plötsligt blir tyst , då skriker du trots att det enda du såg var en nyckel. Sen varje gång de filmat inne i huset och sen skiftar till utomhus , då skriker du , för du blir rädd för regnet. I slutet när alla pusselbitar har fallit på plats och du har fattat den röda tråden i filmen , då blir det genast skitbra, då tycker du till och med att det var ett lyckligt slut trots att en massa är döda! Se den!  Jonte släng dig i väggen :P - haha "Man hoppar till lite då och då" , Vaddå lite då och då , jag grät nästan hela tiden för jag var så rädd!

2. Johan Glans - World Tour of Skåne !  - sjukt rolig haha , eller min humor är precis som den här filmen så jag hade kul , skrattade så mycket så tiden bara rann iväg och jag kåg och beklagade mig för att den var så kort, kändes som en halvtimme , sen när jag kollade speltiden så stod det 1. 46 min! haha helt sjukt ! Se den !



Lite svar på kommentarer :

Jannike-  skönt att bloggen är uppe :)

till dig som svarade anonymt på inlägget om Irland: Haha , kan helt klart gissa på att det är du Aid( eller Behar , kommer du därifrån?:S) , och är det inte det så har jag ingenaning! Men iallafall.. Kosovo hade säkert varit en upplevelse , men när jag tänker på en av de mest romantiska resemålen så klingar tyvärr inte Kosovo så fint i huvudet! Får väl överväga det alternativet sen när jag är äldre.. lite billigare att resa till Irland dock, visste ni att ni kan hitta en resa dit på sista minuten för 200 kr ?Såklart utan specificerat boende!


Ja må hon leva..






GRATTIS LILLASYSTER PÅ 17 ÅRS DAGEN!  Tråkig ålder!

hockeykväll

Var precis på familia med min syster ,  skönt att man äntligen hittade lite på rean , jag har en tendens att köpa de kläderna som inte kommit på rean! Men idag köpte jag 2 tröjor, spagrej till ansiktet , örhängen och annat :) Ni som hade t'änkt ringa hem till familjen Henriksson idag , gör inte det ring våra mobiler istället, något har gått i sönder här hemma igen xD  snart ramlar väl huset också!
    Nu ska jag snart skjutsa hockentusiasterna till ishockeyn!


Pusss o kram.


L-O-V-E

L is for the way you look at me,
O is for the only one I see,
V is very very extraordinary,
E is even more than anyone that you adore and

Love is all that I can give to you,
Love is more than just a game for two,
Two in love can make it ,
Take my heart yet please don't break it,
Love was made for me and you.



S
arah skärp dig, du håller på att trilla dit igen,! innan året är slut ska jag berätta vad jag känner.. 




Jannike , jag saknar din blogg!!! 

The one and only

Am I #1 ? eeeh, vad tror du?.. jag vet att du läser detta  , så : HELL NO! Jag tåler dig inte, ta bort mitt nummer, min msn , min adress, alla minnen vi har, allting! Du är avskyvärd! J.S!



   mm.. så bra började den här dagen. skulle vakna vid nio o köra till väla med Thess o Fia , gick det bra? - Nej! vi kom iväg efter ett för vi försov oss och jag vägrar vakna till en väckarklocka. Fick det i julklapp och ska aldrig någonsin starta den usch nej..  kvällen är osäker, blir nog lite film med Tina ?, om du läser detta , kan du smsa mig o säga hur dte blir isåfall? ..thiih:D sjukt kul natt med henne dessutom haha ..






ha det fint alla..















<3 ?

don´t worry about a thing..

.. Cause every little thing´s  gonna be alright! - Yeah right!




Varför kan jag inte bara berätta hur jag känner för dig?

YOU BETTER WATCH OUT !

Är för trött för att skriva , men kände att jag var tvungen att skicka iväg ett inlägg på självaste doppardagen , men ja nej jag är ju 2 h och en kvart sen ;D så det blir ett inlägg på juldagen istället..
   Jag ska säga er att jag är så trött så trött så jag orkar inte rabbla upp dagen , det kommer imorgon istället..:) Att jag är uppe så här sent är ett mysterium , för jag är så sjukt trött.. men att sova just nu känns inte alls rätt!


Natti natti alla där ute, hoppas er jul varit underbar och ha en god fortsättning..



Grattis Sabbe ,(24/12) , Och grattis Elle , 18 idag :) fest ilväll!

Beautiful soul!

Just nu sitter jag , min syster och Therese och spelar BingoLotto.. har inte vunnit ett dugg..:( som vanligt alltså! Körde till Thess innan och hämtade sofias saker, lät dom försöka köra bilen.. min syster var helt klart sämst, therese försökte starta med bromsen , haha gick inte så bra,men hon rullade iväg sen iallafall trots att vi låg ner i svängarna haa!

nu myser jag med kisen min , Månsekatten:) så skön! vi kollar på a shot at love with tila tequila.. och¨på tal om Tequila! jag är festsugen..







God jul allihopa!


Jannike- förhoppningsvis känner du av julen mer imorgon:)



















så glaaaaaaaaaaaaaaaad:D

Grön Jul :/

Firat "Jul" med min farmor idag.. köpte en julgran åt dom ..:)
Även varit duktig idag med .. träning så sjukt mycket nu unde rlovet !
Nu har jag precis kommit hem från Familia, skjutsade mina syskon dit för de ville se top 3 idolerna.
Mina axlar är helt slut eftersom min minsta syster Emma fick sitta på dom hela tiden , och det sliter verkligen på en.
Kevin är ju sjukt bra, så fort hans skiva kommer så ska jag lätt ha den, och jag kan ju itne sticka under stol med att jag tror jag är kär i han som kom trea, Robin, Helt knäsvag när han kom in :) bor nog en liten fjortis i en faktiskt!

Snart ska jag till Ausås , till min kära Sofia, sen ska vi till Åstorp, sen blir det skälderviken..




Ha det fint.. God jul o Gott nytt år förresten om jag glömmer bort det. Julkänslan har jag itne riktigt funnit än !




Ge mig snö. Grön Jul låter helt fel!


OJ OJ OJ...

Vad trevlig kväll det var igår.. det började med att min privata chaufför Fia hämtade mig kvart över åtta något, sen körde vi till Munka och hämtade Alexsandra och Emma , sen drog vi till Erik , där trevligt folk väntade :) Vid tio tiden åktwe vi vidare ner till topspin , där shottades det och dracks lite mer, vi spelade airhockey och jag vann så klart över Terras , och Jonte fuskade så han vann med två målsskillnad :( ! Sen skjutsade Fia ner mig , Alexs, Jonte o Emma .. Emma stack hem :( och vi satte oss på Tres, Jonte bjöd :) så snäll så snäll.. (=inte alls annars ;) )

    Det började snurra lite, så vi drog till Niks, första gången där itne var mycket folk men det var ändå kul ! På Niks träffade vi trevligt folk, b.la Elin o även Olle :) (Olivia) !! vi stannade där ett bra tag , de andra stack men jag Sofia , Erik o två kompisar till han stannade kvar. Efter en halvtimme ungefär så begav vi oss ut till stan igen , skulle upp till eriks kompis lägenhet, men vi ångrade oss och han fixade in oss på telegrafen istället..  Där var det rätt gött faktiskt trots  att medelåldern var 50  ! haha ..Inne på telegrafen såg vi att Jonte var lost i dimman så vi funderade på att åka hem , och det gjorde vi :) örst blev det inom topspin för att leta efter elias som skulle med men vi hittade itne honom så vi körde och lämnade de två i skälderviken !

Jag o Fia körde hem , träffade på ett rådjur blandannat :) (ingenaning om varför jag drog upp det?) Var hemma sent, sen kunde jag itne sova på HELA natten för jag frös..:( as kallt låg och skakade , startade min dator som brukar bli varm , men det fungerade såklart inte den här gången! Aldrig mer sova ensam  !



Ikväll blir det lugnt , ska vara nykter och köra hela kvällen.. Ska köra Alexsandra o Ville till Munka , Hämta fem fulla ungdomar ( min syster) på FBC´s julfest och sen ska jag köra Catrin o hennes nya till Helsingborg. Tur att jag är så snäll ;)  



Ha det fint alla..:) ni vet var ni når mig  ! 
Pusspusss, 

SIBK!






Caaaaaaaliforniaaaa here weeee come right back were we started from, caliiiiiiiiforniiiiiiiiiaaaaaaa... hereeeeee weeeeee cooooooooOOome!


Ryan oh Ryan, haha (vet att du läser, )



tjejeeeeer, tänker då mest på , Sofia, Maria, Nettan , Emelie, Malin, Ulrika, Issa, Catrin, Svante, Emma, o er jag glömt!
Alltsåå.. shit . jag saknar er så jag kan dö jag saknar våra roliga träningar båra roliga matcher osv. Jag saknar verkligen prag och alla dumleresor. fan vad roligt vi haft! Även du o jag fia i 91:ornas lag  :) vår resa till dumle med våra halstabletter nässpray och 2 m breda luftmadrass. Mest oreda med och Annika blev alltid sur när vi tappat bort något , för det var alltid vi två. ch vi vaknade aldrig på morgonen till frukosten så vi gick i stort sett alltid hungriga. Sen när vi väl skulle få mat på kvällen så drack vi oss mätta på drickan så det blev itne mycket mat! 
   Tina & Sabbe-  Haha dumle 07, när vi smög i korridoren och när vi snodde en matvagn och gav oss ut vid ullevi och levde djävul!

   Prag resan , alla skratt åt fula tjeckier, haha .. i rulltrappan!  Marias o min fotsvett längst frma i bussen påväg till SM i västervik, aldrig sett lagkompisarna så förbannade haha.
Eller när vi hade fysträning. Haha och vår lilla söta tysta medspelare som gjorde världens fulaste situps, som bara måste ha hjälpt nacken? haha .. Gud ja , vi måste nog haft roligast av alla innebandylag i skåne, och det har vi ju fått höra av domare , andra lagledare och så vidare.. alltid bäst smamanhållning. Sen splittrades vi och alla slutade med innebandy, förutom jag catrin fia maria Malin & Svante!  Vad är detta liksom? 

Jag önskar att det blir så här igen någondag!



Inget illa menat mot Munka verkligen inte, ett härligt lag med en massa roliga personligheter! Bra tränare framförallt.. Men när man har det som jag har det nu och itne hittar motivationen så är det svårt att komma in i ett lag och verkligen känna sig hemma i ett lag !


Nu ska jag sluta deppa.. men ja minnen försvinner aldrig!

Väla

Riktigt onödig skoldag , men imorgon är det sista skoldagen detta året , och imorgon är vi i skolan en och en halv timme typ.. ska bli skönt med ett jullov. Nu ska jag snart titta på Bonde söker fru. En av bönderna ska till kroatien , till samma ställe som vi var på och de var där samtidigt när det spelades in, konstigt att man inte sett dom.. jag längtar tillbaka till kroatien jättemycket .. till vattnet, till ön till christian, sascha och josef:)



jannike - håller med dig ,, man blir tröttare .. fick du mitt sms idag?

Män kan visst också föda ungar ;)

Sov 11 timmar i natt , det brukar inte hända, ändå är jag helt slut nu så blir sängen när som helst! Ska bara kolla klart på den gravida mannen på kanal 5 , lite skumt eller hur ?

inget långt idag

Nu kollar jag Sunes jul med Filly... gör mitt hemprov i filosofi.. sjukt tråkigt!

Tomten jag vill ha en riktigt jul.

Var på Familia idag , hoppades på att hitta desista sakerna till julklappssäcken, men icke! Har en grej kvar till mamma o en massa kvar till pappa , sen har jag itne hittat något till Sofia min syster och Alexsandra min bästa vän är också ett orosmoment jag har kvar!  Alexsandra är helt klart svårast , så om du läser detta så vill jag gärna att du skcikar din önskelista till mig ;D haha ..  Emma min syster har helt klart varit den lättaste :P Hon får en My little Pony som pratar och som man ska leka doktor med:P , och en shrek-eltandborste ,  Hon är fem år gammal så han hade blivit tacksam för 3 kg mjöl med :) haha..


Min Önskelista :

Mobil
Digitalkamera
ny ipod
toolbag
can can parfym med P.Hilton
Thomas Saboo armband.
Pengar
Resecheck till min Irlandsresa som förmodligen kommer äga rum hösten 09



tack o hej.. kärlek!

Irland!

Jag har funnit min Passion för Irland. Min drömresa går faktiskt dit.. Jag älskar naturen , stämningen , myskänslan och framförallt Musiken. För mig är det något av de romantiska ställena man kan åka till. Tänk er en småkylig kväll på en irländskpub, alla sjunger med till musiken som sjungs av en irländare som låter full och lite grötig i rösten.. Åååååååh jag vill dit. 

   Irländska musiker som The Pouges är ju underbara, Lyssna bara på julsången - The fairytale of New york.. Man blir ju så glad av den när refrängen drar igång och den ger mest julkänsla enligt mig!  Sen är Galway girl  med Steave Earle & Mundy en av de stora favoriterna.




Irland Irland Underbara Irland!



underbart

Körkort

ååååh vad skönt , :) Äntligen körkort! När man åker dit o känner att man redan kuggat så blir man sp nöjd när man klarat det! Förväntade mig verkligen inte detta men jaa, man ska kanske inte vara så negativ alltid!  Dock klarar jag allt när jag är negativ och tvärtom när jag är positiv ;)





So Sick

Hatar att vara sjuk. man känner sig så hjälplös.. nu ska jag knapra i mig lite av mammas naturmediciner sen OC o sova ..:)  blir ingen skola imorgon iallafall.. vad det ser ut som :/! Puss

Attans

Sjuk, Influensan?

Fyllebandy!

SJUKT KUL DAG IGÅR!


Började kl ett igår , möttes upp hemma hos Fia och sen gick vi alla som var Jag, Fia, Malin, Maria , Emelie och Nettan ner till Ausås prästgård och spelade innebandy:) Lagen blev Jag, Emelie och Maria  & Fia, Malin o Nettan ..:) Mycket jämnt hela tiden, vi hade itne vattenpauser utan det var saft/vodka pauser.. så vi var på det ganska tidigt, innebandy och sprit på kyrkans område, och omte det mest vårdade språket därinne heller, så vi syndade ganska mycket på en och samma dag! haha ..  Efter innebandyn gick vi tillbaka hem till Fia och åt toast o glass..:) Sen skulle vi alla duscha och göra vid oss.. Blev singstar, ölspelet, andra lekar och tacos..  Vid kvart i tolv kom skjutsen och vi åkte in till stan !

 I Ängelholm hände det inte mycket igår. Vi var först på torstens sen blev det Nick´s och sen avslutade vi på tres. Skulle in på Morris med men kön var för lång så Malins pappa hämtade mig och henne :)



Idag blir det lite jobb , skolarbete och sen innebandymatch! FBC-Lönnsboda!

Innebandy

Inte hemma på hela dagen , :) ska spela innebandy och festa med några från dte gamla laget :) ha dte kanon! Hörs imorgon! eller in natt!





Medeltiden

JAG HATAR HISTORIA!!! .. Det är ett sånt ämne som man är dömd att få IG på ett prov om man inte pluggat i två dagar. Med tanke på att jag glömt allt material så kan jag se godkänt skrivet i stjärnorna!


Onsdag

Moderator.. vem är du?  Haha..   Förstår att vissa kanske stör sig på när man stavar som ett svårt suduko , men det är när man skriver ett hastigt stressigt inlägg. Du förstår nog själv att jag vet att "Det" stavas Det och inte  dte. haha .. annars är du ganska trög..:) men ja kul att du kommenterade och tack för att du läser:) Och att du tycker att bloggen är nice är ju alltid trevligt:)


prov i historia imorgon, orka!

Geografi

HALLELUUUJAH HAAAALLELUUUUJAAAAH




Sitter här med the skank Filly the silly , och bredvid oss sitter Teresa :) Har geografi!
Imorse var en fransk munk och snackade med oss, ganska itnressant faktiskt hhehe .. ikväll blir det lek emd filly the silly plus lite mys framför tvn och tyvärr också historieboken .. ååååh gud bara tisdag idag dessutom - GE MIG FREDAG!


Ni som läser , kan ni inte skriva ert namn i en kommentar så jag vet någon som gör det .. har en massa träffar per dag och kan itne fatta vilka det är som är intresserade :)


Nu finns inte ens julstämning på TV!

VVVVVVVVVAD ÄR DETTA FÖR SKIT!!!!!!?
Här går man upp 7.15 för att kolla julkalendern och istället möts man av ett barnprogram utan julstämning. Herregud , jkag förstår att det är till för barn , men barn har väl ändå rätt till julmys? Hela staden ser ut att vara uppbyggd i vit betong , inte julpynt någonstanns, världens sämsta skådespelare är med och snälla ge oss lite julstämning tack.. en ljusstake i fönstret är väl inte för mycket begärt?  Ge oss tiden med Mysteriet på greveholm, Pelle Svanslös, och alla de bra julkalendrarna igen!  MIN DAG ÄR FÖRSTÖRD :(



Idag är jag hemma från skolan .. blir träning ikväll.. ha det fint !                      

RSS 2.0