Sabina har somnat in!

satt och läste "vimmelmammans" blogg som vanligt, :) (Länk till henne hittar ni till höger) , och fick se en bild på Sabina , som skriver i bloggen mittlivsabina.blogspot.com... och den bloggen har berört en eftersom den skriver om hur hon tar sig igenom livet med obotlig cancer, man får se bilder på hennes fruktansvärda tumör och hon får en verkligen till att gråta. Men idag när jag läste bloggen så stod det : Sabinas Kamp är över.. hon har somnat in med familjen vid sin sida.

    Och tårarna strömmade ner för kinderna, det känns liksom som om man känner henne på något sätt.. och det gjorde ont när man fick veta att hon dött.. för senast igår had eohn varit pigg , och hennes familj har bloggat åt henne nu in i det sista , och det var tufft att läsa hur snabbt det vände , och hon dog:/ Fy för .. men jaja , fullt medlidande till hennes familj iallafall och man känner att nu ska man leva varje dag som om det vore den sista! Var tacksamma för vad ni har !


   Läs hennes blogg : 
Mittlivsabina.blogspot.com


   

Pajjat!

Säger bara : FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!

   Uttöjt ledband förmodligen och lite tråkig sjukgymnastik på det! Tillbaka igen om 3 veckor, vägrar annat!
Otur man har alltså helt sjukt.. fastnade med knät när jag fick en jätte över mig, skulle ta mgi därifrån och då drar det till .. nu ska jag bara kunna räta ut knät sen är det frid och fröjd igen.. lite smärta får jag ta :)

   
Nummer 14, ska jag bränna upp..  det är verkligen otursnumret.


   Ha det fint alla :) det ska jag inte ha det    ..

 hade kunnat vara värre:)


Ladda inför match

Precis kommit hem från skolan :) Var med Alexsandra på bilprovningen.. facinerande :D haha .. vi satt där och verkade intresserade med ;) Bilder kommer haha ..

    Nu ska jag snart äta något, och kanske sova en timme innan matchen börjar.. måste ladda ladda ladda !

Handlat

*Skinnjacka
*underkläder
*träningskläder
* Lakan
*drinkmix
*foundation
 m.m

 det var det jag fick med mig hem idag ..  imorgon är det skola, kort dag .. men Matte .. aah palla! Sen är det bilprovningen med Alexs babe, och sen match i GUNNARSTORP.. palla.. vafaaan ! 
    Men vinna ska vi iallafall.. om jag inte hamnar där bak , haha..

Nä nu ska jag kolla klart på Tv och fixa lite i rummet..


 Ciao


...

Precis kommit hem från Ullared, är förbannad! Köpte lite.. blev dyrt.. plattång sönder, beställt ny.. skjut mig  !

Fobbek bara för jag aldrig ställer upp?

Nu kommer vissa av er tycka att jag är konstig och att detta inte passar min stil , men Kung Kodum lyssnade jag ¨på en massa innan .. Jag och Catrin gillade verkligen dom :) lyssnade på en spelning dom hade och var helt såld :) Men det var väl Emil som fick mig intresserad av dom och det är jag glad över .. :) Taggar in en låt , Fobbekk , och den är så jävla go och dansa till:) så upp o hoppa , ligg inte och dra dig ;)


 Alexs ta till dig av texten , jag tillägnar denna till dig ;)  ( JAG SKÄMTAR) haha..


Cover me, Im going in!

Kvällen igår var riktigt rolig :) JAG SÄGER BARA WOHO. haha.. vi började hos Alexs, käkade lite där och jag beställde en mini kebabrulle, men om det var mini så vågar jag inte ens tänka på hur stor deras vuxen kebabrullar var ,  sen så började festen ;) as najs.. haha .. Janet spydde redan innan vi festat till det haha , så det ska vara.. och Alexs dansade på stolen och ja en massa :) sen Taxi ner till Tinas bror Tony, där var det också väldigt trevligt.. :) haha , polisen var visst mitt nick där , och raggningsrepliken "jag är en jävel på handklovar" gick ju hem , haha !  Det var trevligt.. lärde känna en soldat där som skulle till afghanistan nästa vecka , och det var faktiskt sjukt jobbigt haha ! herregud, tänk att han kanske aldrig mer kommer hem , och jag som lovade honom att göra lumpen ifall att han inte överlevde, dumma dumma Sarah! 
     Haha sne drog vi till Nicks haha , och jag och Tina fick ett erbjudande om att vi skulle få en kille på rygg under kvällen , och för det skulle vi få två drinkar.. och vi slog på charmen och tog honom till vårt bord, men vafaan var det för skum kille egentligen haha !

   Han satt typ och strök sig själv i ansiktet med sina fingrar , och stirrade på en , och Tina blev nästan rädd haha .. Fick veta att han var brasilianare , gillade att surfa och var vaxad på diverse konstiga ställen ,  han skakade vi av oss ganska snabbt ! :)

   Sen blev det Morris ,  där shakade jag och Emma till det hela kvällen , haha fanns inte mycket annat att göra .. ;) Vi blev ju av med vår kära vän Blegel ,  KUL MED DINA NYA KOMPISAR?!!!!! svikare ! haha nej då ;) 
     kvällen avslutades.. jag somnade i två par strumpor, leggings , ttröja och stor intersport tröja ovanpå det.. måttligt varm när jag vaknade , men det var mjukt och skönt ändå! :)


     Sista veckan nu innan det välbehövliga lovet..   på Fredag ska vi fira mig lite.. Det blir med 89:orna och Alexs o Filippa o Fia typ :) trevligt.. :D  Ska käka lite, sen förfest sen staaan :D  sen dagen efter är det Kick Off med fotbollen :) kommer bli as kalas tror jag :) Sen Onsdagen den 8.e då är man husvakt :) ska bli riktigt gött :) ska provapå livet med hus och hund ;) .   

    Nu ska jag kolla lite på Tv , sen blir det jobb och sen kvällsmys med Alexs och Emma <3<3<3 ..
                                   

Ha det fint kära vänner..

Pussar !!  och extra mycket pussar till ..... du vet vem du är ;) ..



Tack för igår Älski- Alexs  :)    

Jag svävar på mina rosa moln :)

hej mina små kycklingar .. :)

    Jag var hemma jäääääääääääättesent i natt, eller tidigt imorse kanske man ska säga .. :) Kom hem klockan 05.00 ! Men det var det värt till varje pris vill jag lova.. :) vaknade ganska tidigt.. legat och vänt mig en massa och varit orolig, men det känns bra nu och ikväll är det fest som står på schemat ser det ut som..

    Jag får nog ta det lugnt eftersom jag inte kunnat äta något, och sprit på tom mage är inte okej .. :) Ska iallafall hem till Alexsandra runt sex tiden , sen vid åtta kommer hennes gamla arbetskollegor Janet och Tina , så vi ska äta något sen ut ovh röja i stan :)  Jobbigt med tanke på att jag ska jobba lite imorgon , och sen måste jag verkligen fixa med projektarbetet. 

"Varför försöker du passa in när du är gjord för att sticka ut?"
Åh , jag tycker att det är så bra skrivit och det får en verkligen till att tänka till.. kan vi inte bara acceptera att vi alla är olika, om vi inte gillar er humor så är det väl inte rätt att trycka ner oss för det ? Det finns 20 personer jag hade velat säga det till.   Men var den du är så blir du automatiskt en mer omtyckt människa :)


Nu ska jag drömma mig bort i den drömvärlden jag lever i nu ! 


 

A tout à l´heure  / Sarah






<3 Je t'adore


Vi är alla grön och vita bröder..:)

Det blev hemma kväll ikväll.. och det känns helt sjukt bra =) Har kollat lite på let´s dance finalen och Rögle:)  Så jävla rätt att rögle vann på straffar :) Jakob Johansson och allt :) Nervöst iallafall :) Nu är det riktigt nära att rögle hamnar i elitserien igen :) gottgott..

    Nu är det spännande final i let´s dance med, men ja bryr mig egentligen inte där men är det final så är det, och jag hoppas ändå att Laila vinner :) riktigt bra.. 

   Vi hörs :)
  


Hallåååja

HAHAHAHAHAAHAAHAHA VURPAN NUMBER ONE , PRECIS GUUUUUD SÅ KUL! HAHA  ..


   En tjej ringde hit innan och ville göra en marknadsundersökning om spel och lotterier, haha .. och när hon bad mig räkna upp alla spelsajter jag kände till och olika spel så svimmade hon nog nästan , sarah a.ka Lirarn haha ,  nej .. men finns ju en annan som är orsaken till att jag kan sånt skit ;P
      Sen frågade hon hur ofta jag satsade pengar på spel och jag sa två gånger i veckan , men de stämmer verkligen inte haha .. två gånger om året kanske .. sen frågade hon hur ofta jag spelade bingolotto o.s.v. och trots att jag sa att Bingolotto inte var min grej så gav hon sig inte hon ville verkligen veta hur mycket jag vunnit i snitt och sånt..:S

   Men det var roligt.. haha .. på det mesta skulle jag svara Ja och nej , så stod jag inne i garderoben med så folk hade nog kollat skumt ! 

   Jag är mycket piggare nu kan jag säga.. :) går inte direkt att äta men det hör ju till .. men jag är pigg och så :) Och vi vann debatten idag :) känns sjukt bra.. var kanske inte riktigt den bästa debatten hahaha !  Men viktigt att tjejerna vann över killarna iallafall :)


    Nu ska jag fundera ut alternativen man har ikväll .. film med någon man tycker om , film med kusinen , slappe hemma  eller ta hand om sjukis emma..  svårt svårt..



    Ha en go kväll... :)
 Adios Amigos, Pussisar.

 yoooooooou are sooooo craaaaazy  broootha.. haha



 My brother from another mother ;)

Stekarn , lätt :)

Erik Hassle- Hurtful




Jag vet om att jag lagt upp denna låten innan , men den är så sjukt bra så ingen får gå miste om den , fast det är i och för sig ganska svårt  eftersom den spelas hela tiden i radion, men¨guud så bra den är :) Lyssna och njut, och videon är ganska bra också faktiskt...


A message from the sick one.

TJO

N
u sitter man här,  jätteuttråkad.. vill till skolan faktiskt :'( var där precis och hämtade mina matteböcker, och nu ska jag snart ta tag i just matten , sen hoppas jag verkligen att jag mår bra i eftermiddag så jag kan åka på retoriken, man har ändå lagt ner mycket energi på den debatten och känns som om man ger bort sitt betyg om man inte kommer.. Vill inte att Alexs ska debattera själv mot idioten heller.. 
    
    Går runder i mina nya skor här hemma bara för att jag ska lära mig gå i dom, och nu vet jag hur det känns i dom långas värld.. hihi nu uppskattar jag min längd ändå lite.  Åkte och köpte ett happymeal till min lilla lillasyster innan , så hon får lite mat i sig den stackaren :( ..  Det gick tyvärr inte så bra med det nej , men det ligger och väntar på henne sen när hon blir hungrig så får väl micra eller något ;D !

   Nu ska jag inte skriva här mer.. 

Vi hörs o ses :) 

  HajHaj.          

Sick..

Åh vad jag blir ledsen,  mitt eget fel detta.. Ringde precis min mosters man för han skulle köpa hockeybiljetter till mig och Blegel , precis när pappa säger hur mångabiljetter vi ska ha så är det raka vägen upp för det känns som om jag ska spy, Jävligt roligt.. så det blev inga biljetter, får se hur jag mår imorgon .. är det bättre så kör jag själv ut till lindab och köper till oss. Jag vägrar ligga hemma sjuk i helgen! Jag brukar iofs bara vara sjuk två dagar som mest men nej jag ska vara frisk imorgon , jag ska bli frisk under natten! 

    Jag missade fotbollsträningen idag :( jag mår inte alls bra när jag gör det känner jag , vill verkligen träna så om jag är dödssjuk.. :(  Fan Fan Fan också!


    Nu ska jag dricka en massa vatten och bara vila .. funderar på att försöka ladda hem lite disneyfilmer, det är en sjuk människas bästa medicin! 



   Alexs smsade precis och berättade att hon också mår sådär :( Vi träffas ju nästan alltid så kanske har fått samma skit.




Ciao.


Illamående

Precis kommit hem från Väla o Familia .. köpte ett par skor som jag blir höjdrädd i , hur höga som helst. Och nu mår jag riktigt illa.. anstränger mig för att inte spy alltså haha ! Sen blir det träning, undrar hur det kommer att gå alltså :/
   Träffade Lena på väla o hon mådde också dåligt så får se om det är något som går.. jag har inte tid med att vara sjuk iallafall!


   Nej nu ska jag droga ner mig med ipren. Pusss

Natti,

 

Malin Malin :D Jag blev så glad av ditt sms :)
Känns sjukt bra när man har en vän som ställer
upp trots att hon inte hade velat göra det annars :)
Du kommer få det toppen kul :) Du och jag gör alltid
något som är kul :) Gaaaadh I miss my Pingulovaaaaah!;) haha..




Klockan är mycket, och det är inte lång tid kvar tills jag ska sova :) Jag ska bara kolla klart Big Brother och snacka gött med folket på msn ;) haha vad gör ni uppe egentligen?
    Jag har utvecklat min yoga förresten , haha .. Madde och jag kom på massor av nya övningar idag , men sköna? njaa.. haha


   Godnatt fina du .. sov gott <3

Tjarå

Okej. haha har dragit in efterlysningen.. jag är verkligen yrast i världen , dumma Sarah , först nycklarna och mobilen och nu EN HEL PLATTÅNG!

   Har gått och gnällt på pappa och anklagat han hela tiden, sen så gick han 0och letade som fan och bad mig kolla i någon av alla mina väskor, jag bara jaja men de är itne där och jag kollade i alla väskorna,  sen tog jag upp gucciväskan , och han bara men vad är det för något ? jag bara ja men det är en väska ..... med en plattång i! Så jag hade själv gömt undan den xD så jävla dum!
   Men glad iaf , för att min älskling är tillbaka :)

Nu är vi full bil på måndag , Sarah, Lina, Tina , Kleen och Sofia! gött.

Street lights

Så underbar röst han har :) Kevin Borg! :)




Kevin Borg - Street lights

Jag diggar dig.

Nu har jag precis kört lite styrketräning i vardagsrummet , haha.. tänk så mycket man kan göra där egentligen som man inte behöver ett gym till... Jag funderar på att tänka ut övningarna jag fick av Inge efter operationen och köra dom:) Det var något med att man skulle hoppa över en dammsugare, sen var det knäböj, knähopp , bålstabilitet o.s.v :) Ganska kul :) Imorgon efter skolan så ska nog  jag och Alexsandra till Familia, vi ska köpa skor:) och jag vet redan vilka jag vill ha :)  Vi ska dessutom ha redovisning på svenska C .. jobbigt.. och svårt.. :/ 

    Ska boka biljetter till Rögle matchen på Fredag :) känns som om man inte vill missa den matchen :) så det blir ståplats tyvärr men det är det värt om man har sin bästa vän sidan om :)! Jag och Alexs ska skrika oss hesa till grön och vita bröder ;) min ringsignal för övrigt ;) 

   Ekebofestivalen i sommar med Blegel ;) Scotts kommer ju ;) haha .. 

   Oooh ja :D nu är det vänner, så nu har jag inte tid med detta längre ;) Hörs sen! 

   Filly , ta med autismpapperna imorgon , jag måste kopiera dom! jag har med progeriapapperna..


 Adios!Ciao!Farwell!Goodbye!Auf wiedersehn! :) Puss:)
 '



Du är den sötaste som finns ,du är den finaste jag vet! Du har allt det där som alla önskar sig, JAG DIGGAR DIG!

Efterlysning.

Efterlyses :

 Jag har blivit av med min plattång, var kan den vara `? har du sett eller hört något , ring 0738-004**8..!   Nej men så allvarligt är det inte.. har jag glömt den hos någon, så säg till ! :D Jag överlever inte utan den!

 

:D

Avverkat ännu en skoldag.. :) Åkte hem till Alexs och åt våfflor.. jag tycker det är roligare att göra dem än att äta dem.. jag hatar verkligen våfflor, de gick ner med glass men tveksamt.. usch usch  ! Precis haft lagbollspel, började med pingis men det var sp tråkigt så vi fick spela fotboll istället..:) vi körde två mot två men Hans var med i det laget som hade bollen :) gick väl sådär..  Gick väl bäst o spela med Ville kanske ..:) och Teddis ;)

   Nu ska jag lägga mig och göra min yogaövning ! :D

Långt inlägg :)

Tjenixen .. nu är jag i skolan och Alexsandra med såklart för hon sitter här  bredvid mig. Jag är nog den yraste människan på det här jordklotet och håller faktiskt med er alla som sagt det innan. Jag låg ner i soffan i cafeterian och var säker på att jag hade mobilen och nycklarna med mig dit..

   Efter ett tag hittar jag inte mina nycklar och blir lite nervös över det , och så sen så kommer jag också på att jag inte har mobilen , och då ringer Tina den och vi hör den någonstanns , i soffan men typ under klädseln på soffan , och tillslut hittar vi den men nycklarna var fortfarande borta,och då bestämde vi oss för att leta men efter ett tag känner jag något konstigt i skon , och där låg såklart mina nycklar..:/ haha varför har jag lagt dom i skon överhuvudtaget? Så jävla dum är jag! 

   Om 45 min är det en tråkig föreläsning i aulan och jag är rädd att jag kommer dö av tristess ,  efter det är det lagbollspel.. HMMM! moget med så lite folk och vi ska typ spela pingis, varför liksom? fy fan vad tråkigt.. men ja efter lagbollen funderar jag på att köra ner till slingan iallafall och om Teddi har tatt bussen idag så kanske man kan övertala honom att joina :) Har dock inga hörlurar med mig idag :( och man kan itne springa utan musik !

   På Måndag blir det ullared :) ska köpa grejer inför den stundande flytten och så :) Typ glas, bestick , tallrikar och annat smått o gott.. oklart vilka som joinar på roadtripen dit bara men tror det blir Sofia och Emma/Frida sen vet jag inte.. finns alltid någon mer.. mamma kanske ..

   IDAG skickades även den älskade klänningen tillbaka , så gött o få tillbaka pengarna men besviken är jag .. helt perfekt.. men får se om jag hittar den någon annan stanns..    

    
Jag är riktigt trött idag eftersom jag kom i säng efter ett ganska jobbigt samtal , eller jobbigt och jobbigt, förvirrande samtal iallafall.. får hoppas att det slutar på det sättet som är bäst iallafall.. :)

     Lille lördagen idag :) och till helgen blir det något med Alexs tror jag , förhoppningsvis Hockey :D och på lördag blir det utgång , kanske med Lina , och kanske med kusinerna men isåfall i HBG :) låter lovande..

    Hörs mer ikväll..

Adios Amigos.

 Fiiiiiiestaaaaaaaaaaaaa

Fjantbilder tagna av Taaaajna + annat

 Tack Tina hahah!  Men ja denna bjuder jag på , ser helt cp ut.. ser ut som om jag har 5 tänder och inget mer;D haha .. Bilden är tagen på dumle 2007. Något av de roligaste åren vi hade i GBG , haha ..  När jag , Tina och Sabbe tog på oss mörka kläder , tog en vagn och spionerade på folk slog nog allt.. haha .. fast ja Finalen var ju också något speciellt..:)


  Och vad säger jag till alla här egentligen?


 Saknar Kroatien gör man också.. Hade varit gött att åka tillbaka och se om killarna jobbar kvar på strandrestaurangen :) S, hade varit najs Iallafall!;):)

     Ge mig sommar och chill i parken,
                                                                                                                                                        i en rögletröja :)

Tröttis

Tack Alexs <3 ..


Jag mår inte alls bra, :( nu känner jag mig febrig med..:(  Vad är detta , men måste verkligenm till lagbollspelen imorgon , hur sjuk jag än är. Hans ska få se hur duktig jag är !  Jag kan ju säga att hela nästa vecka måste jag sova.. haha fredagen den 3:e kommer inte alls vara lugn , kommer komma i säng tidigast 4 , sen ska jag vara i Hbg kl 9 dagen efter , (hemligt;) )  sen direkt efter det spela match , :S och efter det stor fest med laget+herrlaget + några till.. kommer ju nog bli galet alltså ! 

  
Nej nu ska jag nog sova,


ciao! <3


 

NU
börjar jag tveka igen.. :/ 2009 skulle vara DET året..

Huvudvärk

Dumma Dumma Dumma huvudvärk. Shit vad det kan göra ont alltså , jag har precis tagit ipren så förmodligen slipper jag det om en stund.. något riktigt tråkigt är dock att halsen gör ont..:( och jag har träning ikvll och man ska ju egentligen inte träna när man har ont i halsen. Men ja detta lilla kan nog inte skada.. 
   Efter träningen ska man väl kolla rögle , sen blir det läggdags tidigt förhoppningsvis..


    Grattis till Tim som tog körkortet idag ,kanske man ska säga.. känns konstigt nu när 91:orna också ska köra bil.. väntar på att Tina ska få sitt, sen blir dte skojskoj ute i stan ;D haha .. 


Hörs..
 Pussss

Fairy dust!

Köpte nya numret av cosmopolitan innan , och där fick man ett provexempel av Paris Hiltons nya parfym "Fairy dust" ..  Men till min stora besvikelse så var flaskan krossad, och all parfym är borta..:( Eller tidningen luktar riktigt mycket, och riktigt gott dessutom.. den får nog stå med på önskelistan alltså!
   Nu ska jag se vidare på Big Brother  och sen blir det sängen. Emma är sjuk så ska passa henne imorgon bitti.. stackars älskade lillasyster har feber..

  Ha det fint :)



 ge mig.

Länken

http://www.youtube.com/watch?v=bhl21PYdmqw&feature=related

Här är klippet ni kan kolla in :) Tjejer njut, killar - ta lärdom:)

 Nu ska jag gråta vidare till "spårlöst" på tv4..

Tjabba Tjena Hallåå!

Tjenixen Tjenixen..

 Precis kommit hem från Familia, nu ska jag snart duscha, fixa håret , måla naglarna och bara chilla i soffan.. jag är verkligen sliten idag, hade behövt sova ut i natt egentligen..

   Lyssnar på scotts just nu ;) haha ..  Dansbandsmusik, haha .. as najs att gå och sjunga till. Idag fick jag sånt sug efter innebandy , jag ville bara ut och spela men det ville såklart ingen annan!

    Idag fick jag även inbjudningen till Tim och Tinas 18 års fest , haha..  "Om du vill bli som oss , alltså stupfulla så ta med mer dricka" haha .. klockrent!  .. Men iallafall, det är TOGAtema, haha !  blir säkert kul:) kul tema iallafall.. :)





Alexsandra
Lina
Catrin
Malin
Sofia
Filippa

Om ni är hemma den 3:e April,så kan ni väl höra av er :) .. Tina , du ska veta att du egentligen ska stå på den listan , men du sviker väl och är inte hemma den 3:e?

Galway Girl

jag har precis sett klart på P.S  I LOVE YOU .. Igen .. den är så fin, gud vad jag tycker om den.. eller det är nog hennes man jag tycker om , tyvärr dör han men han lämnar kvar tio brev som kommer utspridda under en period och de hjälper henne att gå vidare och jag älskar verkigen hennes man , så sjukt romantisk..  jag skulle lägga upp ett klipp är men något var fel , så gå in på youtube, sök på Galwaygirl , och så får ni se något så underbart romantiskt.. konstigt att man vill till Irland eller ? De känns som om de riktiga gentlemännen finns där och den stämningen på pubarna där finns nog ingen annanstanns.. 


   

 Kär...








You don't know what you got until you're* missing it a lot
I had to go throw it away
I was wrong from the start from the bottom of my heart, I apologize
What I did to you was hurtful
What I'm going through is hurtful

Så här känns det verkligen just nu för mig , Nu är det jag som sårat någon och inte tvärtom, 
Jag vet inte hur jag ska ta mig ur den här sitationen på bäst sätt , utan att förstöra för mycket.. 
Jag vet att jag kommer att gå vidare och på ett sätt har jag redan gjort det och jag mår så bra, 
någon får mig verkligen att må bra och det var så länge sen sist som jag fick känna såhär.
Det är det värsta någon kan ta ifrån mig just nu , låt mig få känna så här , låt mig må bra! <3


   


jobbig förkylning

Nawee .. Alexs du är för söt :)  Klart man blir förbannad :) <3

    Slappat hela dagen.  min förkylning ger inte med sig... kanske är det för att jag inte direkt skärper mig . Träning botar inte direkt förkylningen och jag var precis ute och gick en lång runda, I SHOORTS haha.. jag är dum jag ..
    Jag ska snart kolla lite på mitt projektarbete och sucka över det.. pallar inte egentligen.. sen åker jag kanske en snabbis till familia och kanske till maxi , för de säljer ut en dammsugare och det behöver jag sen när jag flyttat så man kan ju passa på att köpa det nu när det är billigt , elr så önskar jag mig det i födelsedagspresent ..:)   

   Läste mitt horoskop idag , haha och det stämde in läskigt bra , och när dert är han den enda gubben som hjälpte folk till att vinna miljoner så tar jag faktiskt till mig av det han säger , så jag funderar starkt på att göra mitt rum romantiskt eftersom det finns någon där ute som vill knacka på , enligt honom var det så iallafall.. och om du som läser detta är en av dom som vill komma hit så skriv en kommentar och skriv första bokstaven i ditt namn så blir det hemligt och spännande ;) haha ..


 Nej men nu ska jag kolla  lite TV ! Ugly Betty lockar...


Pusssar / er blogg Sarah...   hahah nej jag ska inte bli som ni vet vem ,  
pusssar /Sarah ... låter bättre


 snygg bild på memmsi ,  haha ..

Förkylt

Sorglig Beckfilm idag alltså..jag tror jag har sett denna filmen innan , men ska se den igen för kommer knappt ihåg något.. men sorglig iallafall , grät riktigt mycket innan haha !

   Mår riktigt dåligt nu.. förkylningen ger inte med sig :(! Men imorgon måste jag till skolan en snabbis på möte med Gunilla.. får se vad hon säger!

    Sen imorgon blir det bara en promenad eller någonting, kanske slingan.. Ingen fotboll iallafall och det är lite tråkigt, men på tisdag är det träning igen :) skojskoj.. 
 
   Nu är det 13 dagar kvar tills jag är 19.. Fuck vad tråkigt det låter!



    väldigt mysig kväll igår måste jag säga..:) det var värt förkylningen!

underbart En resa till Irland i 19 års present kanske ;)? oooooh jag vill dit nu!


Betala tillbaka

Hatar personer som inte betalar tillbaka pengar..  Men vad ska man göra när någon säger att de inte har pengar ? Man kan inte köra och hämta pengar som inte finns.. men jag ska stå på mig, för jag ska ha dom!

Ah.

Träning precis.. jag kom hem jäääättesent i natt p.ga min syster ! Riktigt förbannad!

Så idag ska jag sova bort min söndag och hon borde egentligen göra min svenska.. idiot.


Godnatt!

Coolt,unikt,fräckt,häftigt,ballt & fränt ;) hihi

Stek är jättenice Lina , haha ..

 Lina <3har fixat och trixat med min blogg ikväll..:)  skönt att bli av med innebandybollarna haha ;P

   Nu ska jag snart åka härifrån ..:) är tröttast i världen just nu , ljuger inte !

fotbollsdag

Hej Hej..

Trevlig dag idag trots få timmars sömn i natt ! Började med fotbollsträning kl 11. Efter träningen duschade jag och Lina på Salamis , sen in o äta pastasallad i klubbstugan sen begav vi oss ut till planen där herrarna skulle spela.. :) Vi satt där i våra solstolar och flummade som fan.. tråkigt att fler inte anslöt bara .. men de var ingen rolig match direkt tycker jag..;P efter matchen så åkte jag Thilda, och Josse hem till Thildas föräldrar ! Vi spelade gömma pengen eller vad det hette , ganska kul faktiskt haha , sen hängde Thilda upp mig i en sånn ställning där man sitter fast i fötterna, så är det typ en vippbräda, så man faller bakåt sen hänger man upp och ner.. ganska kul men läskigt!

   
Jag är ju fjäskaren nummer ett i laget .. skapade en facebookgrupp åt Thildas ära och idag gjorde jag då trädgårdsarbete hahaha  ! Jag Thilda och Joel , lyfte sten eftersom de ska bygga pool , så jag var med där och tog bort sten från gräsmattan , tungt var det och sen gav Thildas mamma mig ett nytt uppdrag .. rensade rabatten , haha ! Kan säga att jag är väldigt förkyld nu och trött..



Nu ska jag snart hem till Lina , lite snack o så .. sen ska jag sova.. träning imorgon igen!

sön: Trän
Mån: vilodag
Tis: träning
ons: träning
tors : träning
fre:träning
Lör: Vila
sön: Match !

Sjuk träningsvecka..


Steeeeeeeeeeeeeek

Precis kollat  på Patrik 1.5 .. ganska bra.. :) där var en del naweee , hahah och öööö , moments.. :D Nu kollar jag P.S I love you och där är mest snyyyyyyyyyyft och haha med i den..:/ haha .. När man ser den filmen tänker man på Irland och jag vill verkligen dit nu .. vill åka imorgon.. eller nej de vill jag iofs inte.. stekarnasdag på Salamis :D jag är stekaren nr 1.. Lina 2:a, Jannica 3:a ;P

   Fick ett samtal av min bäste vän innan , och kan bara säga fyyyy fan .. jag är förbannad !


Nu ska jag böla vidare i filmen .. ses i dimman people..


Gooodbyeee ...



Gud vad är kärlek?

It´s Friday and I´m in love..

tjena tjena tjena.. 

  Nu är detäntligen fredag igen..:) det gillar vi .. Jag och Teddi hade lektionen idag på lagbollspelen, as kul =) vi hade innebandy och det gick hyfsat ;) inte den lättaste gruppen att ha det för om man säger som så.
   Ikväll kommer kanske Jannica hit ..:)
Träning tidigt imorgon så orkar itne festa , ´men blev bjuden på fest i örkelljunga ikväll.. Jon och hans kompisar skulle vara hemma hos Jon och ha det trevligt men nej tackade nej till det .. ger lite fel intryck känner jag .. vill itne komma själv ändå:;P

   På Hd.se uppmanades alla studenter till att lägga in en kommentar om indragen champagnefrukost , haha och jag och alexskommenterade på kanske 2 min och bara skrev ngt litet .. av nästan 300 kommentarer , tog de ut tio och min och alexs kom med, haha besvikna de måste vara som skrev ett jätteseriöst inlägg medan vi skrev två rader .. typ skandal haha .. och så kom det med ;) ni kan läsa den under A&S Ha ha ..

   Nu ska jag snart duscha..  killbesök ju , haha .. Sofia blir nog glad om jag duschar iaf !  Ha det kalas.. pusssis..




 <3

Dagen innan skolan..:/

Nu har jag fått ett nytt smeknamn av Thilda med, :) Stinki , haha ..  de tror inte att jag duschar, men jooo det gör jag haha .. har precis gjort det och nu luktar jag jordgubb , så tyyyyst med dig, och du kan också vara tyst Lina;) haha

   P.g.a att vi inte har match i helgen så blir det en mini träningshelg istället.. :) Vi ska träna både lördag och söndag:) På lördag ska vi träna redan kl 11.00 men efter träningen så blir det dusch , ombyte , sen slå sig ner i varsin solstol och kolla herrarnas match ;) Jag och Lina ska sitta i varsin solstol, med en kall dricka och pastasallad :) de andra i laget joinar också hoppas jag :)  

Skola imorgon först iallafall.. matte ,religion, psykologi, Retorik och Lagbollspel ska avverkas.. och det känns ändå rätt gött.. Religionen är ganska slapp , på psykologin kollar vi film i aulan och det är v'ldigt gött , retoriken är debatt och sånt är kul :) och på lagbollen är det innebandy , = SKITKUL :D ,  fast ja Matten är lika jävlig som vanligt.. orka! 


   Nu är detta definitivt det sista inlägget för ikväll.. Måste tänka på Alexsandra <3 som inte har internet så hon läser min blogg när hon får tillgång till dator och jag vill ju inte att hon ska behöva missa för mycket ;) haha .. 

   Godnatt kära vänner, :) jag somnar nog precis innan jag ska köra till skolan imorgon , för dum som jag är så sov jag 2.5 h idag och drack kaffe innan ikväll haha ! Och de som känner mig vet om att jag blir som en duracellkanin på kaffe :)



Ciao.. pussisar -v-v- 

Flummigt

Träningen idag gick grymt bra, haha trots min sjuka vurpa när jag skulle lägga straff haha.. bara jag som lyckas! .. Jag och Lina har tagit vår lysande uppvärmning till en nivå längre. Bänka er på Morris eller Bahnhof ( Eller något annat ställe med dansgolv) och kolla in vår nya dans :) Vi har hämtat inspiration från uppvärmningen , och vi kör då rygg mot rygg , Ner upp . ner upp sida -sida! haha .. Lina vi får nog lägga in en snurr där med så de inte ser för dumt ut :)

    Efter träningen gick vi in i klubbstugan där vi fikade.. haha och jävlar vad jag, min syster och jannica flummade haha ... stackars Mónkan som får ta vår skit.
   Monika är inte alls gammal men hon är äldst å vi kallar henne Tant och sånt, typ hej , hur har Tant det idag? haha .. så drev vi med henne idag i soffan

Lena : Monika har du spelprogrammen?
Monika: Åååh nej det har jag glömt, så är det när man BÖRJAR BLI gammal.
 Vi satt och viskade..
Jag :vaddå Börjar bli, du är gammal!  . haha
Monika: ååååh du Sofia. (haha Min syster fick skiten, jag är alltid den oskyldiga) kommer hit och tar ton direkt.
Sofia: Det var inte jag..
Jannica: Hon hör inte ens rätt på namnen. (syftar på dålig hörsel vid ålderdom)
jag och min syster gapflabbar, haha Jannica får skiten .. haha ..

Inte konstigt att vi tre kallas Babygruppen nu,, sjukt omogna haha!
Stackars Monika. jag ska börja ligga lite lågt har snart hela laget på mig haha .. räcker med tränaren och Monika ...


Nu ska jag och systeryster kolla tv , sen blir det duschen och packa infr lagbollen :) imorgon håller jag och Teddi i lektionen , kommer bli succé .. *host* hahahah!


Ha det kalasans bra..


Ciao !

Godmorgon..

Lina- haha , jag har redan lånat böcker där ;) frivilligt, så behöver andra vuxenpoäng.. thihi..  och ja sjukt tempo, nästan så man blev jätteyr:) får hoppas på samma övning idag :) haha .. så får vi chansen att brilljera lite...

Godmorgon!
  
ÅÅh så sur man blir när man läser tidningen , där stod blandannat att alla ska springa ut från den skolan man gått på i tre år och polisen har satt stopp för vår champagnefrukost!!!  Det med att vi ska springa ut från skolan stämmer inte, vi får springa ut från parkskolan , men Fram, John Bauer osv får inte vara med oss. Men Polisen har satt stopp för vår champagne frukost , de vill inte att vi dricker på offentlig plats utan att vi ska ordna eget alla för sig..:/ sjukt som fan, de har ju fungerat med champagnefrukost alla andra år i stadsparken..:S Vad snackar dom om.. förmodligen ändrar de sig... :)

   Idag slutar jag vid två tiden , ska raka vägen hem och sova sen ska jag till fotbollsträningen , och efter det blir det fika med laget, :)  Får hoppas att vår nya vän INTE kommer idag .. man blir ju rädd ..

   Just nu sitter jag iallafall inne på resurs med Filly, hon arbetar med engelskan och jag försöker hacka mig in på Alexsandras inloggning så jag kan skriva vår avslutning på retoriken..  Sen har vi MEGA håla .. till svenskan , för har eget arbete på historian..



     Ha det fint , vi hörs kanske senare idag .. ha en underbar dag!

Ciao


You´re my heart , my soul, my reason .... You´re my world! <3   

so what

aaah gud , vet inte vad som händer alltså. Jag orkar inte med alla känslor och alla problem och allting som har med mig att göra. Känns som om han där uppe inte tycker om mig överhuvudtaget , jag måste ha varit en riktigt värdelös människa i mitt förra liv! 

   Nu är jag nere i botten iallafall och allt kommer bara bli bättre.. jag ska se livet på ett helt annat sätt och jag ska försöka leva livet.. Och gud jag behöver vuxenpoäng, ge mig ett jobb, en lägenhet och en framtid !!

I´m moving on, I´m gonna get stronger now, and nothing could break me down.
 








<3






:)

Haj Haj Haj !

 Jag och Alexs jobbade även idag grymt bra med vår debatt :) Eloge till oss.. tungt att börja 08.10 imorgon , :/ fy fan vad jobbigt !och med min otur så har jag väl inte ens bil imorgon så jag måste åka jättetidigt till skolan:(!
   Idag var jag såp glad för bubbleroom hade skickat de jag beställt.. var helt kär i klänningen , men den var för stor :'(   jävla skit också .. jag orkar inte hålla på och skicka tillbaka och ha mig , riktigt jobbigt !:( Har även bestämt mig för balfrisyr idag :) inte lik någonannans tror jag :) ska bara kolla så frisören kan fixa den ;P lite svår kanske..

   Jävla ångest man får när man tänke rpå balen.. uuuusch !


ooooh 0-2 till Rögle..:D snyggot gjorde de såklart :) M.Sjögren :D


Retorik

Retorik nu ..  aaaaaaaaaaaaaaah tråkigt.  Orkar verkligen inte, och sen ska man till lagbollen.. Handboll sugit.. känns inte som om någon kommer att komma dit överhuvudtaget ..  :S  kanske vi sex som brukar vara där men de andra skiter nog i det !

   Nu ska vi skriva vår inledning, ganska svårt faktiskt.  Ikväll har jag inga planer.. är ju inte direkt så sugen på något heller med denna förkylningen , :/ men en joggingrunda eller en lååååååååång promenad blir det iallafall:) funderar på att åka in och gå en runda vid stranden :) säkert jättekallt.. men ahr man ett gott sällskap med ig så gör det ingenting ;) But who will that be ;)?

   nu ska vi jobba vidare ;D ha det gött vänner... Pusss


hhh

Hallå Hallå!

Nu är jag i skolan igen , och det är jag jätteglad för ..! eller inte..  Om 19 minuter är det Psykologi och där ska vi nog bara sitta i Aulan och kolla film :) Efter det är det historia, förmodligen en mycket slapp lektion om allt står rätt till:) och sen är det retorik .. jobba vidare med argumentationerna antar jag :) Sen är det lagbollspel, och idag ska jag inte vara med , är helt sjukt förkyld.. men ska ner dit och kolla iallafall :D man måste ju visa intresse..

AH

träning ikväll.. gick som den gick..:) men uppvämningen var vi jävligt bra på Lina :P haha ,  :) det borde filmas alltså :)
    Nu kollar jag och min syster på Tv , känns sådär i kroppen, helt trött på något vis.. ingen energi alls..





aaah vad håller jag på med? dumma dumma sarah.



Ciao Bella/Bello!

Haj

hallå vänner..


Nu är ännu en skoldag avklarad. Religion på schemat idag  jag och Alexs jobbade i raketfart och ligger nu låååååångt före i planeringen ;)weee like? oh yes we do!
   Efter skolan var det raka vägen hem:) började skriva lite på projektet gjorde inledningen och så. fattar fortfarande zero.

Snart är det träning , och jag ska stå i mål idag ! ... sugen på de nu faktiskt.. haha .. Thilda ringde precis och vad som sas där är hemligt haha!! as kul iaf !  sen ska jag hem och då kommer trögot Filippa hit, och sen sover hon är .. tyvärr.. me scuuuuzi filippa ;) haha !

    Alexsandra med sina problem får det bara värre och värre , och sen att detr säret kallar min kompis hora det tolererar man inte..! Fy fan!



Ciao
Cp- Sarah


suck

Lugn dag idag , jobbat lite med svenskan och lite projektarbete .. nu kollar jag Tv bara ! Imorgon börjar jag tjugo i ett , och fixar jag inte en bil imorgon så ska jag in till stan tidigare och köpa en tröja som jag spanat in lite;)  men får se..:) det är en sånn farmor/mormor tycka om tröja ;) haha ..

Imorgon blir det inom en snabbis till Madelain,


Nu ska jag kolla vidare..

Ciao.

Alexander Rybak

åååh ni måste se Norges bidrag, så söt han är .. eller han är fulsöt , men sjukt coolt att spela fiol! Han gör ju det nästan lite halvsexigt haha !



Jag vet inte riktigt om jag tycker om låten jättemycket.. mer fiolen alltså ,:P men ja ju fler gånge rman lyssnar på dne desto bättre..:) Hans låt är ju bäst av alla de bidragen som är med :) Han är favorittippad med av de flesta länderna :)

=(

projektarbete = omöjligt.

2 glass med troppling ;)

Min och Blegels kväll har varit galen, haha jag kan inte ens beskriva den men har inte skrattat så mycket med henne som ikväll på mycket mycket länge.. haha , och vi sjöng så högt så båda tappade rösten , och de på mc donalds trodde vi var störda i huvudet  !haha .. 

   Vi skulle ha varsin glass, och det fula var att vi skulle uttala glass med topping helt fel för att de ändå skulle fatta hahah ... och Alexs sa , TVÅ GLASS MED TROPPLING .. haha , hon bara ja, cola eller choklad? , haha håla. hahahaha  roligare om ni varit med men gud vad jag skrattade haha! 

 Roligaste helgen på länge.. haha , och denna kvällen var den galnaste på länge.. haha.. och som jag skrattade när jag lurade Alexs att granatäpplen är farliga.. haha .. jag sa att de sprängdes om man fick dom på sig men att de inte dödade än.. och hon är så magiskt lättlurad!


slingan

Hej Hej .. nu är jag hemma hos min fina fröken Blegel ..:) vi har precis sprungit slingan , :) nu ska vi snart äta och sen ska vi vila lite ..:) blir slingan imorgon igen :D  skola också .. palla ..:/  


Nu ska jag dra :)

Ha det ciao

:)

Väldigt trevlig kväll igår måste jag säga , trots skandalfestivalen ! :/ Måns skulle vunnit , men jaja..  tänker inte kolla på det stora sen ändå så! :)

Igår kom frida till mig, vi satt mest och snackade lite sen körde vi in till stan , gick in på tres där det var ganska dött, sen blev det nicks , och sen morris :) Ganska kul på morris faktiskt , trots att jag var nykter hela kvällen :)  Nu ska jag snart in till Ängelholm och springa slingan:) Lyckats få med mig Blegel också :) Bara där inte är en massa lera och skit, isåfall får det bli en runda på stranden :)

Vi hörs..

 Ciao!




Goodmorning Beautiful, how was your night ? Mine was wonderful with you by my side! When I open my eyes , and see your sweet face , I say .. Goodmorning beautiful day! <3

Ps

PS.
 Kan ju säga att jag är stolt som har en kusin som påminner om Måns Zelmerlöw , haha ! Robin it is ;)

I´m still standing for hope and glory..

Vinst mot Åstorp idag med 2-0 :) mitt knä mådde inte alls bra för jag blev "överfallen" av en tjockmatta som Johan uttryckte det haha ! Man kan inte kalla dte match direkt vi var liksom inte lag någon av lagen och tre killar fick vara med och spela xD men ändå gött med vinst !  Ikväll ser det osäkert ut vet inte riktigt vad jag ska göra, alternativen är Utgång med Alexsandra och Emma , eller myskväll med Frida.. usch vad osäkert det är riktigt jobbigt.. hade lovat alexs först eller bara om jqag var sugen på utgång och det vet jag itne om jag är .. Ängelholm är så tråkigt!   Vi får se vad som händer.. :) Det första som händer är duschen iallafall ;P my feet stinks, haha .. jävla fotbollsskor! 

    Melodifestivalen ikväll.. Lycka till alla förutom cp Ugglas..  hon 'r ju hel skum den kvinnan !  Men enligt mig så är MÅns eller Alcazar de värdiga vinnarna :) och här nedan är ett klipp med Måns och hans bidrag som är en ballad istället :) SJUKT BRA .. nästan bättre än orginalet, och sen är han ju verkligen ögongodis.. Så ska en kille se ut :)






Måns Zelmerlöw - Hope and glory!

aaaah

Jag måste ha ett jobb nu alltså .. måste verkigen fytta hemifrån , gärna innan studenten annars överlever jag inte.. Jag klarar vrkligen inte av det här huset..  Mina fotbollsskor är förstörda och den som använde dom ersätter dom inte,min yngsta syster stökar upp på MITT RUM, ingen säger till henne , möttes precis av en trevlig överraskning, glass i sängen m och vem får städa undan ? JO JAG ! är inte det sjukt ?! Och anöedningen till att alla mina hemarbeten går ¨t helvete är inte mitt fel kan jag säga.. spendera en dag h'r o0ch ni märker att det inte går att plugga , datorerna är cp!! Detta är verkigen familjen annorlunda!


    Nu ska jag packa mina fotbollsgrejer och försöka stå ut här !

Jävla skit

Fredagen den 13:e är verkligen min otursdag .. sjukt jobbigt .. jag ska sova bort den dagen hädanefter.. var med om det jobbigaste mötet hittils ..:( kändes inte bra alls.. du vet vem du är och jag vet att du läser!  jag ska kolla klart lets dance nu , sen blir det Big Brother, sen sova en stund sen ska jag hämta sofia och kleen i Ählm.. 

  2-2 just nu mellan rögle och växjö.. pinsamt med förust faktiskt.. 






 





Finns kärlek egentligen? Och kommer jag någonsin vara med om det igen ? :/


Avsky

skulle kunna skriva världens längsta inlägg om hur mycket jag hatar dig just nu ..  att man undanhåller något sånt borde det vara dödsstraff på , det som sårar mig mest är att du hela tiden nekat det och nu vågar du erkänna när vi hade planer och allt.. jag ger upp , du förändras inte.. du är inte bra för någon!  Din förlust inte min ...










EEEEEEE DUUUU GAAAALEN ELLEEER?

                                                                                           

     Idag är jag riktigt riktigt trött.. jag har sånn ångest över projektarbetet , jag får verkligen ig och det känns inte bra..:/ dumma sarah som inte tar någonting på allvar! 
   Ikväll är jag riktigt sugen på bio, vill se män som hatar kvinnor eller i taket lyser stjärnorna..  får se hur det blir :) ska kolla röglematchen iallafall och sen blir det nog till att hyra film! :) Imorgon ska jag först till innebandyn eftersom jag inte hittade någon ersättare , så jag blir sen till min fotbollsmatch :/ känns inte bra att komma dit utan uppvärmning, :/ men får väl spela lite innebandy som uppvärmning annars!

   Om någon är sugen på att ta en låååååååååååååååååååååååååååååååång promenad så ring..:) jag vill gå bort den här energin och vill inte vara stel som en pinne imorgon..

Imorgon kväll blir det film , Jons innebandymatch, utgång eller så ska jag göra något med Frida :)  Kan dessutom säga att mitt nya favorituttryck är  "EEEEEEEEEEE DUUUU GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAALEN ELLER?" haha .. vissa personer i min omgivning slår mig hårt snart.. haha ..


 Nä nu ska jag kolla hur det blir med hockeyn med min pappa advokaten,:Shaha !


Ha det gööttiiiisch.                  . 


 Ciao! 

tja

Åkte in till toppan en stund idag :) Skulle kolla in lärarnas biljardturnering men det blev mer kallprat med Jim om olika ämnen , tllexempel homoadoption och han ställer sig precis som oss i den frågan :) han är för :)  sen kom Frida inom och sen stack hon och jag iväg till fotbollsträningen,  vi var bara 6 st :(  det snöade så mycket så folket fega ur och stanna hemma ;)  men det vare gött att springa av sig lite iallafall:)

   Nu kollar jag Big Brother=D snart sängen..



Natti!  


Hurtful

Tjolahopp... Nu är jag i skolan igen, det var inte alls jobbigt att ta sig upp imorse:) det var så ljust och fint i rummet så man bara vaknade och steg upp.. men sen så fort man varit uppe och gått en halvtimme så ville man bara sova igen, ögonen ville dra ihop sig och blundar jag nu så somnar jag! Fruktansvärt trött.. Men efter skolan ska jag raka vägen hem och plugga undan lite grejer, sen ska jag hålla mig vaken till kl sju för då är det träning igen :) Skojskoj, och idag ska Frida kanske med :) as nice!

   Blegis sitter h'är framför mig och ser allmänt dum ut ;) haha ,  nej det gör hon inte..:) hon är grymt söt idag i sitt lockiga hår :) Filly är sjuk så inget elevrådshäng idag :/ men att ligga i sofforna med skön musik i cafeterian duger lika bra :) Nästa vecka ringer förhoppningsvis Ikea om jobb..:) vill verkligen ha det jobbet , måste flytta hemifrån snart innan jag dör. Pappa misslyckades totalt med mitt rum, inte ljudisolerat över huvudtaget så vaknar för minsta lilla:( kan inte sova ut nu längre! 

   Veckans låt är helt klart Erik Hassle - Hurtful! Underbar :)






Nu ska jag inte skriva mer ,  historia snart.. palla!



Fred ut .













<3 ?

Slappisch

Hallu kära vänner..
 Nu är jag hemma från Blegel, haft det väldigt trevligt ikväll måste jag säga..:)  Hade rugby på lagbollspelen, as kul haha :D  Sen efter det packade jag och Erik in oss i hans bil och begav oss hem till Alexsandra där roddan också var :) Sen efter det körde vi vidare och handlade lite, :)  Jag och Alexsandra hade sjukt kul med hennes kompis katten.. vi låg ute i korridoren och kelade med den, sen så sprang alexs in och hämtade mjölk och jag skulle då passa den, men katten bröt sig in i hennes lägenhet ( ;) ) och försvann , haha vi hittade inte den letade under sängen och sånt med tillslut hittade Blegis henne i badrummet.. sen satt vi med den ute i korridoren igen och matade den med mjölk!  haha.. inte det bästa att mata en katt med , men den förtjänade det .. sjukt söt :) Vi offrade Greys Anatomy för den katten med , då är det något som är riktigt fel.

    Något jag itne dissar ikväll är Big Brother..:) haha hade varit kul att vara med där faktiskt :) 

Nu ska jag lägga fram grejer tills imorgon , börjar siiick tidigt, :/ 08.10 , innebär att jag måste upp kl 6 eller typ 7 ;P något av det ! haha..


Nej men nu ska jag slappa.. see you !


Fred ut .


-.ö.fjbvfcgzaewrib

Nu sitter jag hä'r i elevrådsrummet med Filly, alexs och frida :) skojskoj..   eller nja ganska dött.. snart historia med Lasse, HMMMMMMMMMMMMMM! palla.. 

Kall

Precis tränat och nu sitter man här helt frusen, så kall så jag inte ens kan gå upp till duschen. När jag väl hamnat i duschen så kommer jag duscha hur länge som helst,  Träningen idag var ganska rolig.. det var en typisk fotbollsträning,.. fyrkanten, spel på liten yta, spelövning, spel, straffar  och lite fys på slutet :)

   Imorgon måste jag verkligen ta tag i projektet lite, ska jobba iallafall lite med det varje dag , sen de två sista veckorna ska jag l'ägga all tid på det.. 

nej men nu ska jag duscha.. sen är det big brother ;)

Grattis till erik förresten som tog körkort idag :D

Över och ut.

Långa nätter

Jag storgråter just nu alltså , haha .. det har inte hänt något men jag kollade precis på Spårlöst på TV4, fy för vad sorgligt de var när de fick veta att deras biologiska föräldrar dött i en brand och att deras storasyster , mormor och morfar var i liv. Jag grät konstant haha !  Jag är svag för sånna program, även extreme home makeover  får mina tårar att rinna..

Måste också säga att Melissa Horn är en fantastisk låtskrivare , :) lyssna på låten långa nätter..



Och där sitter Sarah, söta lilla rara underbara, oskuldsfulla Sarah
hon spar sig till en man som kan älska som bara kärlek kan!

(en vers i låten , hahaha ..  söta lilla rara och underbara stämmer såklart ;) haha , men oskuldsfulla hahaha! )

Cause you are my heaven?

Hade tänkt se "låt den rätte komma in" idag , men nej det vågade jag inte. Jag kollade istället på satc och greys, :) duger lika bra :) blir en promenad snart så¨jag får lite frisk luft, sen ska jag hem och kolla 183 dagar och sen blir det sängen :)  Imorgon är det skola som vanligt, en lugn sådan också , skönt .. två lektioner.. börjar  tjugo i ett :) slutar 14.45 !  Filippa kommer hit imorgon och jobbar med prjektarbetet , fattade ionte riktigt varför eftersom vi jobbar var för sig , men jaja :P haha hon ville väl ha hjälp med något.

 På onsdag börjar jag kvart över ett :) Så imorgon kväll efter träningen ska jag nog hyra en film..




Ron Pope- A drop in the ocean.

Precis så här känner jag just nu , texten stämmer in läskigt bra!

A drop in the ocean,
A change in the weather,
I was praying that you and me might end up together.
It's like wishing for rain as I stand in the desert,
But I'm holding you closer than most,
'Cause you are my heaven.

              




  
And still I can't let you be,
Most nights I hardly sleep.
Don't take what you don't need from me.

Strövels-salamis 2-1

fotbollsmatch idag , vi förlorade .. mitt fel!

Pirat

Nu har jag varit på väla :)  köpte en tröja, en ögonlapp, en krok och ett par strumpor hahah! :Pjävligt lökig pirat kommer jag vara ikväll! jag kom på värsta idén på väla som jag ville klä uit mig till men hade behövt mer tid på mig att fixa den outfiten , men till ochmed catrin tyckte att dte var en sjukligt bra idé! haha , får ha det nästa gång någonannan har pirat tema!

Jag ska in i duschen nu sen ska jag ringa Fröken Lindecrantz och höra när vi ska åka :)  käkar taggtråd nu inför matchen imorgon .. måste ladda ladda ladda ladda! 

fredag

Tjena Tjena.. precis kommit hem från en rolig utekväll.. eller ja ute var det tråkigt men med Tina , My och Oskis var det kul:) Blev dock tres hela kvällen trots att där sög. Sjukt rolig bussresa hem med Bengan och Oskar.. haha helt galen!

   Nu blir det sova.. kanske hörs mer imorgon, måste till väla och köpa fotbollsdojjor och benskydd..:/ och piratkläder men det lägger jag fna inte tid på:P


SOv gott

Tja

Studentfest på Morris igår , väldigt lite tryck för att vara studentfest faktiskt. Mne kvällen började iallafall hos Lina,  sen gick vi hem till Andypandy där var Ludde och CHristoffer med:) spelade guitarhero och hade det trevligt, sen begav vi fem oss ner till morris, var där en timme typ sen stack vi , fast då had ejag tappat bort Lina så jag följde med killarna hem till Andreas och segade o hans sjukt sköna soffa sen kom jag hem :)

Idag har jag pluggat lite, hälsat på min kusin i henne snya hus i hjärnarp , mycket trevligt faktiskt :) sen var det fotbollsträning , det var kul som vanligt.

Nu kollar jag Big Brother.. najse.


Imorgon blir dte skola 10.35.. orka :(  sen efter skolan ska jag hem till Tina och festa till det lite sen ska jag dra med mig henne ut på stan så hon får känna på livet som 18åring ordentligt ;) haha ..  På lördag är dte piratfest , VAFAN LINA OCH EMMA..  ni får skaffa en dräkt till mig, jag kan itne klä mig som en pirat ! .. på söndag är det match, ladda ladda ladda ladda , redan kl 11.00 så på piratfesten så är jag nog ganska lugn :)


   över och ut !

fiiiiesta

fest på bruksgatan.. ;D Lina Lina Lina... !! san fransisco ;) mmmmmhmmm ... gott.. jaja ses på stan

Projektarbete

Tjena Tjena.

PROJEKTARBETE ÄR JU FÖR FAN HELT OMÖJLIGT!
  Riktigt svårt att lägga upp det så det blir rätt. Nu är Filly här iallafall och vi har precis hittat en massa fakta om autism som hon ska använda sig av och just nu intervjuar hon lille Jon , en guldgruva att man har honom som är personligassistent till en med autism,! Jag själv ska ha jöttekul nu :/ ska översätta all fakta om progeria från medicinsk engelska till svenska.. sjukt svårt men det får lov att gå antar jag !

   Nej nu ska jag duka fram lite fika till filippa som är så duktig så med intervjun , hon fattade inte en fråga så ajg fick ställa den , sen fick Jonjon svara henne ;D hahah!





  Tack , :) Veckans babe ! haha

Tuesday !

Hej Hej .. Nu är jag hemma hos Lina och har det bra.. :) kollar SATC nu :) love it ...   haft träning ikväll..  den var ganska jobbig faktiskt haha , ;P men var så trött och på ganska irriterat humör så var väl det som gjorde lite av det..  Är ledig imorgon och på torsdag , Filly kommer tidigt imorgon så vi kan börja arbeta med projektet.. jävla IG alltså! Efter det så blir det kanske kanske studentfest på Morris, men jag ä inte alls sugen=/  får se :)  finns där en vän därute som behöver ig lite extra så stannar jag hemma med henne/honom ;D

   Idag efter skolan drog jag, Alexsandra , Rodi och Erik till Öb , willys och någon musikaffär för Erik skulle ha en sladd..:) sen drog jag och Roddan hem till Alexs , för rodi ville ha Té haha ! där satt vi och snackade.. :)

nu ska vi kolla vidare på carrie o gänget ;) en tjejs bästa v'änner.
 have it .. fred ut !

tja

Precis kommit hem från Blegel..:) Hade det trevligt som vanligt, var nere hos Emma och köpte bröd ;) tack för rabatten du ;) haha ..  Ikväll blir det nog att lägga sig tidigt , är så grymt trött vill bara sova nu egentligen men det klarar jag aldrig.. kanske inte sover hemma heller..:/    ska istället kolla på 183 dagar, en ny serie på¨ettan , den är ganska flummig men den går att se på :) Sen är det Big brother , haha repriser från året då LInda Rosing var med, ganska kul! :)
   Imorgon blir det kanske Örkelljunga direkt efter skolan får se hur det blir med det..:) ska låna en spikmatta :)!  sen är det hårdträning på kvällen. Får hoppas det känns bättre.. mår man inte själv bra så går fotbollen åt skogen :/ det gillar jag inte.. Är ledig ons-tors pga projektarbetet så Filly kommer hit ganska tidigt och så ska vi fixa det .. bara man får ett betyg iallafall , så om det är IG så¨är det iallafall bättre än inget alls.  På Onsdag är det 100 dagar kvar till studenten .. känns fan långt ändå alltså! 70 hade låtit bättre;P

    Imorgon fyller Marcus år :) Gött.. grattis babe <3

Skitkasst!

Jävla skitträning!  Fy fan vad dålig jag var , skrattretande.. allt hänger ihop alltså ,mår man inte bra själv så blir inget annat bra heller.. jag suckade hela träningen och jag fick panik när jag fick bryta ,  sjukt väääärdelööös! Förbättring tack annars blir den här säsongen pinsam för min del!!

   Det enda som fungerade var benstyrkan eller vad man säger på slutet av träningen, men hur lätt är det att misslyckas med den egentligen!

DUMMA CP SARAH , skärp dig för fan!




Något positivt med matchen mot strövels på söndag är att matchen ska flyttas till tre på eftermiddagen , alltså får man sova längre.. men det betyder inte att man dricker mer dagen innan ändå på Linas 20 års fest! jag ska vara fit for fight , ifall att "Hitler" är där och tittar !

Eh Eh , there´s nothing else I can say !

Fest i Fredags , det var kul!
Annars har helgen varit lite chockerande och tuff, men ändå lugn och skön.. hade det lite mysigt igår med Alexsandra och hennes mamma , men åkte hem ganska tidigt , och somnade lika tidigt..

   Idag ska jag ta dte lugnt, sen ska vi ha fysträning på fotbollen, och för engångsskull känner jag mig riktigt svag i kroppen för att orka men det ska nog gå.. sen ska jag kanske vara med Alexsandra , (ikväll igen :P ) <3



Ha det fint folket.. denna veckan lär ni nog inte höra mycket från mig, mycket att tänka på och sjukt mycket att göra i skolan!


<3

RSS 2.0