18 Januari

Hejsan Jag har precis kommit hem från ett styrelsemöte. Sitter med i Salamis styrelse 2012 och fick idag rollen som ansvarig för tränarna i föreningen dvs jag är deras länk till styrelsen och löser deras problem m.m.. sen blev jag även ansvarig för seniorlagen .. samma funktion ungefär.. kan passa mig detta känner jag ! Fick även huvudansvaret för att ordna 2012´s kick off... Hoppas att jag hinner med allt med skola, fotboll, innebandy, jobb och styrelse.. kan vara kul om det går att lösa:) Nu ska jag snart lägga mig i sängen och kolla igenom en bok som ska vara läst till morgondagens seminarium och jag hoppas innerligt att vi blir godkända så man kan fira helg med skön känsla.. Sov så gott så hörs vi snabbare än sist.. PK

5 Januari

Mätt mätt mätt .. Frukosten bestod utav ägg, bacon och brieost! Detta står man på länge ..

Träningsvärken har kommit och än så länge är den rätt Lindrig så nu ska jag bara stretcha lite till för att slippa den värsta värken imorgon! Jag måste verkligen hitta ett par hörlurar så jag kan ta tag i intervjun idag! Intervjuade min mormor igår och nu ska den skrivas ut ordagrannt.

Dags att ta tag i det !

Have it =)


4 januari

Skulle testa och se om appen fungerade i det tidigare inlägget .. Som bonus fick ni en bild på min fejkgran!

Har kommit hem från en träning som fick mig till att stoppa fingrarna i halsen. Herregud vad man märker att ser har varit ledighet, kondisen och fysen fick oss att må riktigt kasst men nu efteråt är det en skön känsla att veta att man kommer känna en Go smärta i benen och magen imorgon :)

Innan träningen var jag hos mormor och hon hade inget lchf vänligt i sin kyl så jag fick bege mig till kinesaffären för att fixa något att äta .. Kan säga er att de är lättare att hitta en nål i en höstack än något som inte är gammalt i den butiken. Lyckades skrapa ihop hemmagjorda köttbullar, blomkålsmos och bea ! Knasig blandning men det gick ner ( och upp igen efter träningen) !

Imorgon är det plugg hela dagen och på kvällen blir det fotbollsturnering i Åstorp! Efter det ska jag troligtvis till Torstens med gött folk..

Sov så gott och vakna tidigt imorgon så ni inte missar vakna! Med the Voice.

Nedan följer bilder på hur min lägenhet sett ut i jul.. Till helgen ska julskrället ut!


4 januari

Testing testing


4 Januari

Ett tag sedan vi hördes sist , har hunnit fira jul, krocka och firat in det nya året.. Det nya året ska bli förändringens år. Idag är dag 1 av LCHF. Alla pratar om hur bra man mår när man äter det och jag tänker att det kanske kan vara botemedlet mot min magkatarr. Så idag började jag dagen med omelett fylld med purjolök, champinjoner och bacon. ´Frukosten kommer vara den största utmaningen då jag inte är ett big fan av ägg. Omelett är vidrigt men med MYCKÈT (läs extremt ) peppar går det ner. En annan utmaning kommer vara att ha en massa grädde och smör i maten, har hellre light produkter men det får man tydligen inte så vispgrädden och jag får börja bekanta oss lite mer. Lunchen kommer att bestå utav kyckling, keso, feta ost och avokado.. middagen ikväll innan träning kommer bli något liknande. Får se hur länge jag klarar det ... ska minsann härda ut en månad i alla fall och sen utvärdera =) Godis och chipsförbudet är tillbaka igen, höll mig från det ett år för ca 2 år sedan och det var enkelt så då kan jag likagärna bege mig på det löftet igen =) man är nöjd när man klarat det.. Idag måste jag ta tag i lite skolarbete och sen ska jag träna. Hoppas att er dag blir som ni vill.. Kram

RSS 2.0