pallar man ?

Har i princip legat och gråtit hela natten pågrund av förvirring och rädsla. Vet inte riktigt hur jag ska ta mig igenom alla motgångar just nu. Ulle och Whilmis tog med mig ut på en promenad då Ulle tyckte att det skulle göra mig gott att få lite dagsljus och frisk luft.. kom hem till familjen Lindahl där det blev kaffe och lite chillidill.. sen körde vi till Maxi och Bauhaus. Var skönt att komma iväg och få tänka på annat.. jag har världens bästa Ulle.
Åkte hem till dom igen då bjöd mackan på mat .. och jag kelade vidare med Whilma. Den ungen kan få alla människor att le hur mörkt deras inre än är.. hon får bli min terapi!

Nu är jag hemma och ska ligga inne på mitt rum igen.. mår bäst av att vara ensam faktiskt. För ett år sedan hade Alexsandra en av sina värsta dagar precis idag ..  den 28:e februari är verkligen inte glädjens dag och det är alltid söndagar som man mår som sämst! Jävla skitdag!

Ska sova tidigt ikväll då jag inte fick så mycket sömn i natt ..  imorgon är jag ledig vilket innebär att jag ska gå en lång promenad sen försöka sysselsätta mig varenda minut ..

Pusss & kram ..



Filippa kom hem ! :(


Svart

så hände det igen...

trodde vi var på väg mot en andra chans men man får visst bara en chans här i livet , sumpar man den så kommer ingen ny. Tycker om dig så fruktansvärt mycket fast jag inte vill...

Någon , snälla .. take the pain away!

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJ!

FREDAG

 igår jobbade jag lite på stugan, efter jobbet hämtade Johanna mig sen skjutsa hon mig till Svante som var i hennes kompis lägenhet , vi förfestade lite och hennes kompis Angelika anslöt också.
 tog oss till torstens sen vidare till Torsdagsklubben på bhof.. vr faktiskt kul , men sen hände en massa pågrund av alkoholen haha! Fick panik för mitt visa och mitt körkort var borta, brukar ha dom i stövlarna. Ringde och skulle spärra kortet men det fungrde inte.. Påvägen ut från Bhof så halkar jag och landar i världens djupaste pöl.. Andreas var ju inte världens hjälp så jag fick frysa som fan ! :P

När vi kom hem så hittade jag kortet och körkortet hade jag inte ens haft med mig. SÅ KLANTIGT!
Sov inte hemma, och sov jättedåligt .. inte alls många timmars sömn.

Kom hem runt 11 tiden idag, somnade direkt på soffan sen så begav jag mig till jobbet vi 15. Mådde sådär men det gick bättre än någonsin ikväll, Jobbade med Anja vilket alltid är trevligt :)

 
har en massa sår och blåmärken på kroppen som jag ska plåstra om nu!

Puss o kram


btw.. imorgon ska jag spela fotbollsmatch .. mm..


Onsdag

Hola!

Kom hem från jobbet för ett tag sen, idag är jag riktigt slut.. Gått bredvid på den andra avdelningen igår och idag , ska även gå bredvid där imorgon kväll..  Sen imorgon blir det nog torsdagsklubben med yoyo:) Får se om jag orkar eller inte, maybe baby..  får i så fall bli ganska lugnt då jag ska orka jobba hela fredagskvällen med Anja..  men då ska jag vara inne på den vanliga avdelningen :) Har faktiskt saknat de som jobbar och de som bor där :) Särskilt min favorit men henne fick jag träffa en liten stund idag! =)

Jag ska snart in i duschen sen ska jag nog hinna med en kvällspromenad, är dock sjukt jobbigt att gå då de inte plogat på trottoarerna och inte så jättekul att gå genom skogen i mörkret !!

Vi får se vad jag hinner, ska in till *Äholm sen och hyra filmen "orphan" som jag förmodligen, om jag orkar ska se i trevligt sällskap :)

duschen kallar..

pusskram





Snackade med sjuksköterskan idag ang min fot..  hon tror att jag klämt några nerver i min fot så det ska jag fixa till så jag slipper operera min lilla fot..

Måndag

Hej handsome.

Precis kommit hem från jobb och det känns att det är Måndag. Skulle egentligen gått bredvid på stugan idag men min kära kusin Jonas var sjuk så fick hoppa in och jobba för han på den vanliga avdelningen. Mycket glad över det då jag inte orkat lära mig en massa nytt idag!

Jag ska bege mig ut och springa/gå en runda nu sen kommer nog Svante hit :)
Ikväll ska jag hinna med Johanna då hon har mina grejer .. främst min plattång, klarar mig inte en dag till utan den!

Annars har jag inget nytt att berätta mer än att jag fått veta lite läskiga saker som kanske kommer inträffa om 3 år haha obehagligt som fan.

Pusss & kram.

=)



Julafton 09

Hittade lite bilder på datorn från julafton 09 =)  sjukt trevligt hemma hos världens bästa moster .. 




mormor och moster..  vi började kvällen med att dricka champagne och kollade på en film från julen 93 =) Sjukt kul att se hur det förändrats!



 Robin och Filip =) Jonas som tomte..




så segt att ladda upp bilder så får bli en annan dag när jag inte är så fruktansvärt bakfull haha !


Trevliga Lördagen.

DAGEN EFTER !

Igår slutade jag jobba vid nio.. bytade om och så på jobbet sen körde jag på de obehagliga hala vägarna ner till stan och hem till Johanna. Jag var den sista som kom så vi spelade spelet tjejsnack,ni vet det gamla spelet där man kan få olika uppdrag osv klarar man inte det så får man en finne (röd prick från en penna någonstanns i huvudet om ni inte fattade). Det var kul kul.. jag låg efter så fick hets dricka mitt vin för att hinna ikapp och jag som inte tåler vin har ingen nådig huvudvärk idag.. usch och fy!

Sen snackade vi vidare och det blev många skratt. Vi tog oss till saloon (?!?!) och sjöng kareoke så hela taket lyfte där bland bönderna!

Torstens var nästa anhalt där vi inte stannade länge, vi tog oss istället vidare till Bhof där det var rätt dött, men lyckades ändå göra det ganska kul =)


Tack Johanna och alla ni andra i alla fall=) en mycket trevlig Lördag!

Snart ska jag till munka och jobba, sen blir det film ikväll.. är sugen på att se "allt för min syster" så ska om Lotta hyr ut den =)   Imorgon börjar jag 07.30 på den andra avdelningen , ska gå bredvid där så jag kan jobba där också.. men ska jag vara ärlig så trivsjag så bra ¨på "lyckan" och vill inte vara på den andra avdelningen men får väl ge det en chans antar jag =)

Vi höres..

Pusss & kram






blow my feelings far away!





Pusss och Kram


här kommer lite bilder från kvällen ..




Hanna & Anette :D



Fina yoyo<3


En trevlig kväll!

Igår började dagen med att Alexsandra och jag åkte till väla och familia, köpte en klänning! Nu är det inköpsstopp.. Satte upp mig på en lägenhet igår med, får se hur det slutar!

Alexsandra hämtade mig strax efter fyra igen på kvällen coh då åkte vi och handlade det vi skulle ha med oss till Johanna sen fick vi skjuts av Robin till Johanna och Tobbes lägenhet i Munka. Vi var 6 tjejer som käkade tacos och snackade skit sen åkte jag, Alexs, Sofie och Johanna in till Ängelholm för att spela bowling som jag vann.. fruktansvärt otippat då jag suger!

Sen jagade jag och Sofie bussjävlen haha och hann före den vid metallgatan, där hoppade jag på ovetandes om att det skulle bli den värsta bussresan i mitt liv.. chauffören körde som en idiot och kasade rundor. Trodde att vi skulle köra av vägen men jag kom helskinnad hem till Strövels!

Idag ska jag jobba från 15.45-21 ! Helt okej.. Blir väl melodifestivalen och lördagsmys med våra boenden! :)
Tar med partyväskan till jobbet så duschar jag och så där sen vet jag inte var jag kommer förfesta.. förmodligen hemma hos Jojo med ytterligare fem tjejer eller så blir det med Elin, Sanna och Emelie.. får se vad som blir lättast!


Nu ska jag få i mig något och kolla klart på Benjamin Button!

Puss och Kram


It´s friday and I´m in love.

Godmorgon alla glada.

Vaknade vid 07.30 av att Alexsandra ringde ! :) Ingen av oss kunde sova, så är det nog när man är ledig! Knasigt.
Vi ska i alla fall åka till väla lagom till öppning!
Sen blir det hem och försöka tagga till en match i malmö ikväll 20.00.. om den blir av? Absolut inget folk, det ä'r så illa så vi ringer in folk som inte ens spelar. Jag har varit på min fotbollstränare och Jojo! De i mitt fotbollslag som jag känner kan göra nytta på en innebandyplan:P

Annars ikväll ska jag kanske med Alexsandra hem till Johanna I munka , och morgondagen spenderas med en annan Johanna , min Johanna :) efter jobbet. OM jag orkar det vill säga , beror på hur lätt jobb man har imorgon.
`Har fått ännu mer tider förresten så nästa vecka ska jag gå bredvid på den andra avdelningen vilket innebär att jag kommer ha jobb där med.. känner att den där bilen och lägenheten kommer allt närmare =)

Nu hade jag tänkt byta om och sen ska jag ringa ett litet samtal med tanke på att vissa människor har stora problemas som jag ska ta itu med ;)

HA en underbar Fredag!

Puss o Kram



D23-Palmstaden 20.00 schtröövels

Nu bär det av till hallen för lite innebandymatch!

cross your fingers.

hajhaj!


Guldet ska hem , guldet ska hem.. guldet ska hem till sverige igen !

Fy för vad facebook kan vara obehagligt om fel människor går mer i gruppen..

Jag hade en person i min vännerlista som jag aldrig någonsin hört talas om innan förren en tagg kom "Stefan Andersson har taggat dig i ett foto" då tänkte jag direkt att jaha men det är väl en sånn som vill komma ihåg ens födelsedag eller någon annan sånn tråk app som vissa har.. jag klickar och det kommer fram en PORRBILD.. jag och 20 människor är taggade, vissa tjejer inte äldre än 13 år.Taggade genast av mig själv och försökte bli av med honom men min vännerlista laggade såklart just då.. kom en tagg till , tänkte direkt att det inte kunde vara sant men jo ännu en porrbild.. blev så nervös för konsekvenserna så jag lämnade mitt lösenord till Emma som fick gå in från hennes dator och ta bort honom från min lista. Jag gick genast in och blockerade honom från att på något vis kontakta mig igen och jag anmälde dessutom honom.. hoppas innerligt att de stänger av honom, tänker mest på barnen! Det här var alltså en gammal kinesisk gubbe, fyyyy faaaaaan alltså!  Nu är han borta i alla fall.. pust!

Såg framemot störtloppet för damer och tänkte direkt att jag ville se Anja Pärson ramla som de senaste gångerna..  när kommentatorerna hysteriskt skriker att hon åker mot ett silver så tänkte jag mest att hon kommer ramla och det gjorde hon.. fruktansvärt med tanke på smällen! Stackars tjej .. fy för vad hon kommer ha ont imorgon i sina knän och förmodligen är hon ganska öm idag med! Får hoppas att allt är helt i alla fall, hennes OS är ju över men hon kommer väl tillbaka igen :)

Hockey i natt , Sarah Henriksson har redan gått och lagt sig =) Så jag får läsa om Sveriges vinst imorgon bitti ;) de plockar hem OS lätt tror jag :) Om inte Ryssland sätter stopp för det ! Curlingdamerna borde också komma på pallen :)

2 guld hittils i alla fall, synd och klaga!

Som sagt , mina ögon orkar inte hålla sig vakna mer.. ska upp 06 imorgon, suck!

Pusss och kraaaaam.





heja eslöv

Mörkt och kallt ute .. och jag ska ut och springa en sväng.. ljuger inte om jag säger att jag är livrädd :(

Jobbat sen halv åtta imorse, skulle egentligen börjat ett men så blidde det icke. Igår kväll var jag hemma hos Mr Thelin, trevligt trevligt! Somnade direkt när jag kom hem. Var ensam de tre sista timmarna på avdelningen idag så jag är lagom trött i huvudet nu!

Efter jobbet svängde jag inom Malin som fått en otroligt fin lägenhet :)

Nu har jag precis fått i mig lite mat, fruktansvärt äcklig mat lyckades jag göra så mår inte toppen nu haha!Lånade Benjamin Button av Malin så får för fanken ta mig tid att se den nu. Ska springa en snabbis sen duscha och sen ska jag kolla på filmen, sen är det andra avenyn och lite os med :) när spelas hockeyn?`

som sagt ska ta på mig underställ x2 och bege mig uuuut =)


Pusss & Kraaaaaam !


<3<3

DU ÄR EN FIN VÄN <3- men jag vill ha dig mer än så..


<3<3

DU ÄR EN FIN VÄN <3- men jag vill ha dig mer än så..


Tisdag

Min helg har varit jättelugn men trots det var det fruktansvärt jobbigt att gå upp vid 06.30 igår när jag skulle jobba! Var som ett lik hela dagen , jobbigt som fan! Efter jobbet så hann jag med en massa,  Familia bland annat.. köpte två tröjor och en bh för 30 kr haha , den var dock för stor men skitsamma ;)

Sen körde jag mot havsbaden till Wahlström för att hämta pappas skor.. sen avslutades kvällen på nya torg:) trevligt trevligt.

Hur gott som helst att Kalla tog guld igår :) Nu ska hockeykillarna också vinna =)

Nu har jag precis fått i mig två knäckemackor och jag kollar på nyheterna, vuxenpoäng!! Vid 12.10 ska Emma hämtas hem från skolan, funderar på att börja springa halv tolv och plocka upp Emma på hemvägen! Återstår att se.

Idag har jag även en massa annat på schemat att hinna med ..


Ha det kalas.

Pusssis



Lördag

Lördaaaaaag.

Imorse fick jag veta att jag inte behöver rycka in på jobbet ikväll.. skönt =) har nästan precis kommit hem från min faster där vi firade min farmor. Min kusin ska ha barn i Juni och man är sjukt nyfiken på vad det är hon har där inne i magen :)
Körde från Förslöv till Ängelholm för att lämna Sofia på samling , ska snart dit igen för att se matchen =) Hoppas på vinst där.

Har faktiskt inga andra planer för kvällen, lördag brukar innebära utgång men inte ikväll.. Alla <3ns dag imorgon ju.. deppigt haha!

Vi hörs av..

Pusss



Dagens låt : Eric Saade - manboy


Sleepless

Spelade match mot Hjärnarp som ligger tvåa.. spelade ut dom den sista halvtimmen och vann sista perioden med 3-1 .. dock förlorade vi med 6-3 men vad gör det när man möter ett så bra lag och verkligen visar att man inte ska ligga i botten :)

   Nu är jag så trött, min hals har svullnat upp igen - OVANLIGT så ska sova och imorgon ska jag fira min farmor som fyller år :) Jag ska dock köra med egen bil dit då det kan hända att jag måste rycka in akut på jobbet.

På söndag är det alla hjärtans dag, hur deprimerande är inte det?! Förra året var helt perfekt.. det var inte för gulligt utan det var alldeles lagom :) behöver ju inte nämna vilka som deltog i dubbeldejten men jag och Blegel var det i alla fall:) det blev äcklig pizza, wiigolf , slappe.. sen vidare och avsluta alldeles underbart med en av världens bästa människor.. dig saknar man ibland, men gud vilken vän du är :) att man kan ha så svårt att inse det !


som sagt .. dusch + säng! Yeah!



Natti godnatti!


Imorgon tävlar Eric i melodifestivalen och hans bidrag är faktiskt det bästa.. lyssna på svt.se , eric saade- manboy..  dock så tycker jag att man inte ska skita i sina vänner bara för att man blir vän så jag hoppas han blir utslagen senare ;) det behöver han!


FAN!

Jag klantade precis till ett jobb! Fan också! (EH)


It´s friday and I´m (not) in love!

 Tjabba Tjena hallå ..

Slutade jobba 14.30 idag, har varit en så lugn dag på jobbet så jag nästan somnat flera gånger. Jag är fortfarande sliten i halsen så får nog hålla denna matchen med, blir ass. coach med karlberg istället. Är mer sugen på att göra något annat dock men men, man kan inte få som man vill alltid. Blir kanske något med Jojo ikväll? får se =)

Jag är egentligen ledig hela helgen men måste kanske hoppa in och jobba imorgon kväll om en på jobbet måste till sin sjuka mamma.. isåfall jobbar jag hela kvällen imorgon och sen på söndag till klockan 15.30.. får väl se hur det slutar =)

Hoppas på att få vara helt ledig imorgon annars har jag jobbat långa pass mån,tis,ons,tors,fre,lör,sön,mån .. ganska jobbigt ;P

Nu ska jag duscha i alla fall..:)


Pusss

Thursday doesn´t even know..

Just nu snackar jag med Filly, klockan är halv fem där och sjukt varmt.. snacka om att jag är avundsjuk nu! Vill också till Thailand.

Igår spelade jag match, åkte på en oförtjänt tvåa pågrund av två riktiga pajasdomare, det sämsta jag sett!
   Idag mår inte min hals bra, haha detta är sjukt alltså. Kommer aldrig bli frisk! Ska nog försöka mig på att spela med D23 imorgon, ska höra om jag kan få spela som avlastning, alltså bara in var 5:e byte eller något sånt! =)

Kl 1430 börjar jag jobba sen slutar jag 9 ikväll.. ganska segt men hade ändå inte kunnat göra något annat så då kan jag lika gärna vara där och snacka lite gött =)

Funderar på om jag ska gå en runda snart så man får sin dagliga motion, kanske går och hämtar Emma i skolan :)

Nu ska jag i alla fall ta en varm dusch, sen ska jag ta en till innan jag åker ;)


Puss och Kram

En styck trött Sarah!

Jobbade till 14.30, är helt slut.. förstår inte hur man kan vara det av ett så slappt arbete!?
Nu har jag beslutsångest!

Jag är verkligen trött.. kan knappt hålla ögonen öppna. Frågan är om jag ska ta en powernap och inte somna ikväll, eller om jag ska försöka hålla mig vaken och somna tidigt?

De enda planerna jag har ikväll är att kolla innebandy, om det blir Vv-Munka eller FBC-Håkanstorp vet jag inte ! Är inte det "vanliga" utvecklingslaget som spelar ikväll så får se om jag är så sugen på att kolla eller om jag rent utav orkar spela!!


imorgon blir det jobb 14-21 .. frågan är fortfarande om jag ska sova eller ej.. det blir nog en dusch istället ;) a hot nice shower, oh yeah!


en dusch med dig? ja tack


Jobb

PRECIS VAKNAT ! sick klockan är 11.00 och jag somnade runt 01 eller något. Dock är jag så trött så jag hade kunnat sova ett par timmar till. Alldeles strax ska jag gå upp och äta något sen ska jag ta mig bort till affären för att handla sen ska jag laga mat på det jag handlade och sen är det dags för att köra och jobba. Slutar kvart i tio ikväll och sen ska jag inom Malin och säga hej =)

alltså händer inte mer idag så nu ska jag dra,


puss och k


John Blund kom!

Idag gick jag upp halv sju och halv åtta började jag jobba. Första dagen på nytt jobb.. ett vårdhem i stan. Väldigt slappt jobb och dessutom väldigt trevligt.. men ja jag är ju van vid mer hårt arbete men ska nog kunna anpassa mig. Är så sinnesjukt trött nu och har ändå hunnit med en powernap. Idag ska inte mycket hända alltså.. ska bara kolla tv sen somna tidigt!

imorgon jobbar jag 14-21.45! Efter jobbet ska jag inom Malin och hennes nya lägenhet i Äholm, hon bor 2 min ifrån jobbet så det blir lagom :) Ska bli spännande att se hur hon har det :) Emma en kompis bodde i den innan så man har varit där förr men nu har ju Malin renoverat lite så ska bli spännande :D

 veckan hittils..

tis: jobb 14-21.45 , Malin
ons: jobb 07.30-14.00, kolla innebandy , förhoppningsvis spela om det går :)
tors: jobb 14-21.45
Fre: ledig ?
Lör: ledig? fira farmor, öppen för förslag
sön : ledig ?


NU ska jag hitta någon spännande film som jag kan se på=) Sen ska jag försöka somnar runt 20, 21 !


Godnatt..


Varför saknar jag dig som mest på Söndagar?


sick

Jaha , nu har Filippa åkt :( hann inte umgås så mycket med henne den sista tiden som vi hade planerat men nu blir det lättare att vara ifrån henne tror jag.. Fast hon ska ju faktiskt vara borta lika länge som ett sommarlov varar! Får trösta mig med att hon kommer ha det så underbart och kul.


Igår var det ju då årsfest..  det var ganska trevligt men jag mådde ju inte toppen så jag kämpade verkligen med att få ner maten och det var inte det lättaste .. tog 2.5 timme för mig att dricka en cider. Jag och Josse hade i alla fall sjukt roligt på dansgolvet.. vår dans till Elvis - suspicious minds var ändå bäst .. haha och nej ni hade varit tvungna att vara med och se hur sjukt det var!

   Åkte hem ganska tidigt men det kändes ändå som om klockan var mer än vad den var .. skulle mött upp Johanna på Bhof men det sabbade en idiot för mig.. sååååååå tröttt på diiiiiiiiiiig, du vet vem du är!

Idag ska jag jobba i Munka.. orkar inte! 

Ha det fint, Puss

Usch

Igår stack jag och Emma till Munkahallen för att kolla lite div 4 innebandy, tråkig match men Munka vann :) Efter det hämtade jag upp Alexsandra så stack vi till bowlinghallen och mötte upp Joel och Oskar , sen spelade vi bowling =) fan sjukt tråkig sport måste jag säga, men det gick lite bättre än vanligt, kan bero på att det var första gången som man spelade nykter på länge.

   Imorse vaknade jag av att jag kände mig bakfull, jättekonstigt.. men nej då.. Jag har dragit på mig något skit tror jag så är riktigt dålig idag.. helt sliten och kan knappt prata eller röra mig.. årsfest ikväll!Taggad ? usch nej..  fast gäller att käka taggtråd nu om jag ska kunna åka dit..
Får inte bli sjuk nu, jag som ska jobba på nytt jobb på Måndag :/

NU ska jag köra och jobba i Munka.. verkligen uppmuntrande!



Pusshej


Hej då Filippa <3

Fredag:) Det gillar vi..

Vaknade imorse riktigt trött av att det ringer och jag hinner inte uppfatta vem det är, svarar och hör direkt "ah ah ah raaapattack" jag bara neej detta händer inte,trodde seriöt de ringde från the voice, men sen hörde jag att det var Filippa haha , men rädd var jag! bra där :)
Hämtade upp Alexs sen körde vi till Rögle och mötte upp Tina och Filippa. Vi åt en god lunch och vi passade på att säga hej då till Filippa som ska resa runt i Asien i 3 mån, hon åker på Söndag! Är faktikt sorgligt.. kommer sakna henne .. Men men, hon kommer hem igen brun som en pepparkaka så då kommer man avsky henne för det ;P jaja jag får grilla i solariet så länge!

Efter lunchen så körde jag hem sen hämtade Ulle mig så åkte jag med henne till stan =) Hon hittade inte det hon sökte efter men jag köpte ett armband på MQ , ordinariepris 400 kr men jag köpte det för hundra:) skamligt att låta bli.

Sen släppte hon av mig här hemma..

Ikväll vet jag inte vad som händer.. Alexsandra ska jag vara med i alla fall:)

Nu ska jag duscha ;)


PUSSKRAM


kort update

Jag som skulle sova vid 08! haha jag kunde visst inte det , fastnade i tre kronor! Nu ska jag kolla på made in sweden sen ska jag faktiskt sova :)!
Fick precis veta att jag ska med Ulle till stan imorgon eftermiddag, hon behöver en shoppingassistent och en nanny! :)

Innan dess ska vi fortfarande säga hej då till Filippa :) Men vilken trio det blir vet vi inte än, beror på Blegels arbetskompis som kanske är sjuk!

Som sagt Tv.n , natti natti
pusss


Tröttast

tog en jättevarm dusch nyligen =) Det jobbiga är att om jag blundar nu då somnar jag direkt, jag är så himla trött måste snart sova. men ska försöka somna tidigt ikväll istället så jag längtar verkligen efter att klockan ska bli ja minst 20.00 då kan jag lägga mig !

Fast jag har lite planer med Svante så vi får se om jag piggnar till annars får nog sängen bli mitt sällskap ikväll!

Nu ska jag tända här , det gynnar :)

PUss


Shoppingtime

Vaknade tidigt idag för jag hade tänkt hinna med en runda på väla nu på förmiddagen och jag fann det jag sökte efter.. blev en klänning som jag ska ha på lördag då det vankas fest .. den passar både till lugnt och utgång liksom:) Sen köpte jag lite smink och ett par jeans.. 

 var inne på apoteket och pratade med en tant ang min hals, men hon hade inget att erbjuda som kunde hjälpa :/ jag ger det en vecka till sen får de ta andra prover för något fel är det ju , eller så får de helt enkelt operera .. jag hade sagt nej till det för tre veckor sen men nu skiter jag i vilket, bara gör det !

Ikväll tränar vi med d1:an men såklart inte jag , SKITKUL aaah .. jag åker nog dit och kollar, måste snacka med chefen (karlberg) ändå så.. är så sugen på att spela match på Söndag men då dödar väl pappa mig eller något. Vi får se ! :)
Svante ville också ses ikväll.. vi får se hur det slutar =)

Som jag berättade förra veckan så lurade Alexs i mig lunch på det cafét utanför Gina & only på väla.. och det var såååå ÄCKLIGT! idag när jag gick där förbi så mådde jag så sjukt illa, trodde jag skulle trilla ihop där utanför men jag höll andan och gick jättefort därifrån sen snabbt inom pressbyrån och köpte vitamin vatten sen ut i friska luften , haha är fan allergisk mot den delen av väla , tack Blegis.. dock tycker jag om dig ändå :)

 Nej om man skulle dra ut i snön en runda..


Pusspusss

Supersize

mmmm tog den skönaste duschen någonsin, jättevarmt vatten och min underbara donna karen showergel, luktar underbart nu ..och schampoot ska vi inte snacka om, sitter och luktar på mitt hår konstant. Innan duschen var jag och Emma ute och byggde en snögubbe som blev helt okej alltså men Hampe tyckte att den var skitful! Snällt:)

Nu kollar jag på Supersize me, fy fan vad den dokumentären är vidrig men lärorik, storleken stor i sverige är small i USA.. sjukligt! Fy för aldrig mer donken.. fast det säger man nu och sen kommer det en dag då man är bakis och en cheeseburgare hade suttit fint! Händer inte !

Sen avslutas kvällen med andra avenyn och tre kronor.. ska somna tidigt ikväll så jag kan vara på väla vid öppning imorgon, orkar verkligen inte gå där så ger det max en timme sen ska jag nog köra och hälsa på Svante. Var längesen jag träffade henne och måste ju åka och kolla på hennes knä ;P snyggt efter operationen och allt. Har själv varit där och är så glad över att inget mer har hänt efteråt.. bara den gången när jag var ute och sprang och hela knät knäckte till jättehögt , men ingen skada skedd :)

NU ska jag återgå till dokumentären och sen ska jag bädda min säng!


Puss & Kram.


Sick of waiting

Doktorn har fortfarande inte ringt .. jättepositivt ? :D

Jag ringde däremot upp henne så snart ringer de tillbaka..  jag vill veta :)!

Sov tio timmar i natt ändå däckade jag precis, snacka om att man blir utmattad av att hosta en massa och vara helt slö i kroppen..  jag hann i alla fall kolla på "Reine och Mimmi i fjällen" , haha fy fan vad rolig den är. Nu följer jag upp det med tre kronor sen blir det en liten promenad, tror den friska luften hjälper tillfrisknandet på traven :) någon som ska gå med mig ? 

P & K 



 saknar mina armband!
 

jag ser det snöar , jag ser det snöar det var väl roligt- FYFAN


    Jag har fortfarande inte fått höra något från doktorn, tar det som en bra sak då de kanske inte hittat något :D Fast hade ju såklart hellre velat att de ringde och sa att det var lugnt! Gick precis en lång lång runda för att piggna till och jag passade på att ta med min lillasyster hem från skolan. Har precis gett henne mat , inget glamouröst direkt ;) ska nog ut snart och göra en snögubbe :D i alla fall en snölykta , man har ju faktiskt lite barnasinne kvar.

Imorgon är det Torsdag vilket innebär att jag måste köra till väla för att se om där finns något jag kan ha på mig på Lördag då det är årsfest .. fast ska nog satsa mer på kläder som man kan ha till en utgång för som det ser ut nu så åker jag därifrån till Jojo och drar ut med henne eller något.. känns lite roligare faktiskt! Hade bara Jojo följt med till årsfesten så hade det nog lättat upp stämningen lite :)  Men det riktiga saltgänget är ju där och lyfter taket precis som på erikas fest ;P Jag , josse och Thilda kommer nog hålla ett jävla liv där , och Ulle såklart :D


På fredag blir det hej då lunch med filly som ska åka :(


Nu ska jag ta hand om emma och klä mig för uteväder. pusss





kort update

Nu har det börjat snöa igen! Snö är kul och mysigt men det får räcka nu, jag vill ha lite värme nu! Gick precis bort till strövels supermarket ;) lagom kallt alltså haha!
Skulle egentligen tagit med mig Tina och kört till jonjon för han har en film där till mig men i detta vädret, nej tack! 

 en liten kvälls update från mig..



Just det igår knivrånade två killar från vår  fruktansvärda mest hatade grannby en gammal tant här i strövels.. för i helvete stanna där i eran äckliga lilla dammiga jävla håla.. Dagen då den byn jämnas till med marken så är det fest @ Henrikssons place. Jaddå!



utmattad

Jag vaknade tidigt imorse och begav mig till doktorn vid halv nio. Jag fick börja med att ta vanligt halsprov och stick i fingret. Denna gången var undersköterskan så orolig för mina mandlar så hon tänkte att hon skulle ta mer bakom mina mandlar och grävde verkligen runder med den pinnen och tillslut klöks man ju haha fy fan vad obehagligt det är .. sen fick jag prata med doktorn och hon berättade då att proverna inte visat på halsfluss så att det var fortfarande virus och att hon ville ta blod från armen för att se om jag har körtelfeber eller inte.. Men jag hade slagit rekord i mest svullna halsmandlar i alla fall ! Jag kan inte släppa att min läkare är så sjukligt lik twilightmamman jag blir lika sugen varje gång på att se filmen när jag varit där.

Jag får ju inte träna så blir ingen match i helgen .. jag får åka ner till malmö som stöd istället och får det bli lugna promenader istället så blir det kanske inte lika jobbigt att komma tillbaka till den gamla konditionen.. 


Nu måste jag fixa vidare annars blir jag aldrig klar med det jag ska .. måste ringa folksam med :/ hatar dom!



Ha en bra dag :)

Puss

Snälla snälla..

Nu har jag fått läkartid, 08.45 imorgon :) men jag vet att de kommer säga att jag har körtelfeber ! Då kommer mitt liv helt seriöst vara tråkigare än någonsin , min sommar kommer vara jobbig och inte alls rolig. Jag ska alltså vara nykter i säkert ett halv år , jag ska fylla 20 och vara nykter, hela sommaren ska jag vara nykter! Ingen fotboll, ingen innebandy , inget BÅSTAD OUTDOOR .. INGET LIV ALLS. Fy fan vad jag blir sur..
Snälla håll tummarna














Jag vann kampen, du var först! Men jag saknar dig inte mindre för det..









världens mesigaste

Nu ska jag bråka med folksam, konstigt att jag ska behöva göra det själv när mamma inte vågar.. 


Kortis..

Måndag idag och jag som haft på känn att jag skulle få träna idag men nej halsen är nästan sämre idag och doktorn får man inte tag i :(  Jag hade tänkt hinna med doktorn, sola och väla idag ! Måste ha en klänning till lördag och kanske skor men när man mår som man gör så är man inte jättesugen på att trängas med folk på väla!

 Viasat on demand är just nu min bästa vän :) Sitter och kollar gamla paradise avsnitt :D Och så kollar jag blåsningen av Ara Abrahamian om och om igen , han är min favorit sen något år tillbaka och han har dessutom blivit bäst blåst av alla blåsningar hittills , jag skrattar gott åt det hela hela tiden. =)

Har en fruktansvärt tråkig vecka framför mig..  kollar en massa utbildningar just nu,  tror jag ska åka in till syon på Rönne och fråga hur jag ska göra för att ansöka och vad jag behöver för att göra det.. kommer nog läsa till Lärare i grundskolans tidigare år , alltså från förskolan till 6:an typ.. de skriker ju efter lärare just nu så jag ska nog läsa på distans så jag jobba lite också =) Är verkligen motiverad till att plugga just nu :D


Det var allt ,  peace

RSS 2.0