25 Oktober

Suck och suck och suck vad jag hatar skolan idag.. eller jag hatar en inlämningsuppgift som ska in på fredag då den suger r*v minst sagt. Sofia och Ardita var här idag och jag och Sofia lyckades bli klara med papert som ska lämnas in och imorgon ska vi fixa vår presentation på powerpoint tillsammans med Ardita och Cesar. Tror det kommer bli great om alla drar sitt strå till stacken =) Var nere på stan innan och tog en lunch med Sofia och hon fick se en liten del av Ängelholm.. lyckades dock inte övertala henne att flytta hit ! Nu ska jag snart ta fram något ur frysen som jag kan äta ikväll.. lutar åt avocado och kyckling. Ska febrilt leta efter någon som vill hänga med ut på en powerwalk så man finner mer energi till att plugga ikväll.. hade varit underbart om allt skolarbete var klart imorgon kväll för då har jag en hel torsdag att förebereda mig inför hemtentan på så kan jag ta det lugn helt helgen. så här ser resten av veckan ut Onsdag: skolarbete med Cesar, Ardita och Sofia. Match hemma mot Förslöv kl 20.00 i Strövelshallen. Torsdag: Förhoppningsvis en ledig dag. Fredag: Seminarium på morgonen sen ledig hel KVÄLLEN !! Lördag: Ledig på dagen, köra mamma och pappa till fest i Åstorp .. kanske hämta de på natten om inte jag ska festa , beror på Blegis! Söndag : En hel dag till att förbereda inför hemtentan som hämtas ut på måndag. Den veckan lär ni med andra ord inte se mig.. Kasst att det är den veckan som Ulle har lov och jag har 7 dagar på mig att mysa med Whilma. Nu ska jag locka hit någon som vill gå med ut och gå sen får jag väl begrava mig i böckerna igen. Puss och kram och ha nu en trevlig tisdagskväll..

24 Oktober

" Don´t let the fear of striking out keep you from playing the game" Har haft en helt fantastisk dag och minst sagt en helt fantastisk kväll. Dagen började kasst då jag råkade somna i soffan innan jag skulle till skolan och vaknade 08.14.. tåget skulle gå 8.15 men då såg jag på telefonen att tåget var försenat med fem minuter så jag sprang till tåget och såg det rulla in på stationen innan jag ens köpt biljett. Trodde det var helt kört när jag hade för lite pengar på jojokortet men efter att ha chansat och fuskat med att köpa barnbiljett så räckte pengarna och jag kom med tåget precis innan dörrarna stängdes. (Se upp för dårarna, dårarna stängs.. just så kändes det ) Väl i skolan hade vi en föreläsning som jag faktiskt tyckte var rätt intressant, kryss i taket. Sitter med en del av gruppuppgiften nu och söker febrilt på youtube efter en scen som beskriver kärleken som overklig och överdriven.. tänk er en slutscen där det regnar och prinsen kommer på sin vita häst. Långt ifrån verkligheten med andra ord , kan ni komma på någon sådan så är det till en stor hjälp!! Kvällen spenderades i mögliga prästahallen där vi var ett fint mysigt gäng som spelade innebandy och det var så skönt att springa slut på sina sista krafter. Mer innebandy åt folket.. Har precis diskat undan en massa och ska strax plocka undan i hallen eftersom Sofia kommer hit tidigt imorgon (klasskompis) och pluggar lite, sen trillar Ardita också in. På kvällen ska jag kanske umgås med Tina om hon tycker att jag duger .. ;) Nu ska jag ta tag i livet.. hörs imorgon. Puss och Kram så ses vi på stan ibland önskar man att man var äldre eller att någon annan var yngre..

24 oktober

Ligger just nu i sängen och förbereder mig mentalt för en dag i Halmstad och en hel vecka fylld med plugg :( kommer sitta hela den här veckan med en inlämningsuppgift som jag skjutit på och en gruppuppgift :( sen hela helgen måste jag förbereda böckerna och läsa igenom allt inför hemtentan som skickas på måndag som sen ska in på fredagen nästa vecka ! Sen är där äntligen lite ledigt eftersom då gör folk omtenta .. Jag klarade min tenta med endast 9 eller tio fel vilket innebar ett starkt VG :)

Min helg har varit bra! I Fredags var jag på väla och Ikea en sväng innan jag begav mig hemåt för att käka med Emma och ha en mys fredag. På lördagen satt jag först i seket med Emma på D2's match och senare begav jag mig på segermiddag med fotbollslaget .. Efter middagen bowlade de andra medan jag gick Nettan som hade inflyttningsfest:) avslutade på Bhof som blir sämre och sämre men ändå mer befolkat!

Söndagen var en sliten dag .. Av trötthet! Hämtade upp Emil,jakob, emma och Mackan för att köra till Hbg där vi samlades i Mandus fantatiskt fina lägenhet i Helsingborg. Vi begav oss senare mot ett kyligt Olympia för att bevittna en het guldfest.. Det var mycket trevligt måste jag säga :) kvällens sista timmar spenderades hemma hos Tina med syrran.

Nu ska jag klä på mig och äta en clementin sen väntar tåget mot Halmstad! :(

Ha en bra dag!
P&K


19 oktober

Nu är hon här .. Lilltösen! Var på BB idag och hälsade på henne och Gud vad häftigt det var att hålla en bebis som inte ens var ett dygn gammal .. 17 h ca :) som det verkar just nu får hon namnen Maja Sarah Ann-Charlotte Karlsson Wetterberg! Men det kanske ändras .. Nu får de gärna komma hem från sjukan så man får mysa :)


11 oktober

Heja sverige


6 oktober

Äntligen färdiga med arbetet:) nu sitter jag i bilen på väg med Blegel och hennes mamma! Gissa vem som valt musiken om vi lyssnar på Lasse Stefanz haha!


6 oktober

Av tre möjligheter till sovmorgon så har jag inte fått en enda ! Jag är faktiskt inte bitter, skönt att komma upp! Blegel ringde nyss (sover hon aldrig?) och frågade om jag skulle med till Ullared! Ska träffa Sofia och Ardita på bibblan vid 12 men jag ska fan jobba undan så jag kan åka med henne vid 15 :)

Köpte en söt liten dator igår så kan ju faktiskt sitta i bilen och jobba med ;) nu ska jag koka kaffe ! Ha en bra torsdag , helt plötsligt står helgen och seriepremiär runt hörnet:)


5 oktober

Detta inlägget tillägnas Alexsandra Blegel pga hennes sårande kritik i hennes blogg;) haha .. Här ser du hur duktig jag har varit idag. Har bakat två plåtar med kanelbullar och två plåtar med jag skojar inte GUDOMLIGA pizzabullar! Baka de med magra ingredienser och grahamsmjöl! I den ena satsen var där skinka,bacon,champinjoner,ost och oregano och i den andra samma ingredienser fast med feta ost!

Snart ska jag och pappa iväg och shoppa elektronik och sedan kommer Malin och provsmakar innan träningen!

Ha en bra dag!


4 oktober

Nu är kusinbarn nummer 2 välkommen! Han eller hon får skynda sig ut och känna på sina mysiga kläder .. Är rädd för att materialet är för tunnt nu i vinter bara men under en tjock filt så ska detta nog vara mysigt att bo i! Älskar skarfsen förresten haha, så sjuk söt ! Längtar till den Lille eller lilla kommer ut eftersom jag hittat en massa kläder på lindex som jag vill köpa :)


4 oktober

Idag är det kanelbullens dag:) hade jag bara varit förståndig nog till att städa i min lägenhet som varit helt bortglömd under tentaplugget så hade jag bakat hela dagen! Tyvärr så får jag väl gå
Till Ica och köpa med mig en bulle till mina söta klasskamrater idag! Ligger fortfarande kvar i sängen i skrivande stund och ska strax läsa ur min bok sen så ska jag ta tag i ett rum i taget som jag ska städa :) ska till Halmstad vid ett ungefär.

Annars händer inte mycket mer idag, funderar på om jag ska träna fotboll ikväll eller om jag kanske får med mig Nettan ut på en powerwalk:) måste plugga lite ikväll med ..

Nu ska jag ta tag i läsandet:)


3 oktober

Precis kollat på svenska Hollywood fruar .. Tycker om Gunilla lika lite som vanligt ! Tur att Montazami och Isabell Adrian är med :) nu ska jag lägga mig i sängen och läsa ett kapitel ur en bok som jag behöver till imorgon sen ska jag sova gott :) ha en bra natt så hörs vi imorgon .. Puss och godnatt! Grattis Zlatan 30 år ;)


3 oktober

Salamis kval till div 4 !!! Oh yeaaaah


3 oktober

Hej alla !

Blir en snabb liten update nu innan jag ska fräscha till mig! Har varit i skolan hela dagen och blivit indelade i nya grupper och min grupp blev som tur var bra :) ska alldeles strax gå bort till Madde för lite "kvalvaka" med fotbollslaget! Min pappa befinner sig på en match som avgör om salamis daner ska kvala upp till div fyra eller inte så han livesmsar därifrån medan vi i laget äter pizza och håller tummarna för kval:)

Imorgon är jag ledig men ska till Halmstad på eftermiddagen förmiddagen ska dock spenderas till storstäd då Halmstads tjejerna kommer på lördag och ska sova här sen:)

Nu ska jag iväg! Blir kanske ett litet inlägg senare..

Puss


RSS 2.0