Myskväll

Godkväll.

Min Onsdag har varit lång och effektiv vilket känns riktigt bra. Gick upp vid halv sju för att åka till Ullared. Vägen dit är den tråkigaste men jag hade tur som somnade på vägen dit och även på vägen hem =)
Köpte en massa billigt skit, men som kan komma till användning. Idag gick det dessutom bara på en 1000 lapp och då har det varit rätt mycket jag fått med mig.

Köpte en del smink, parfym , kavaj (det enda klädesplagget jag kan tänka mig att köpa där, fanns inget snyggt annars), Rengöringsmedel(tråkiga grejer), underkläder, strumpor m.m .. Efter Ullared åkte vi till IKEA där mamma och pappa storshoppade. De köpte grejer till mitt gamla rum som blivit en del med vardagsrummet. Jag var även där igår med whilmis och familj. Köpte ett tvättställ och en skohylla. Idag fick jag med mig en dörrmatta och ett blockljus.. :)

Börjar komma i ordning mer och mer i lägenheten nu. Har en tavla som ska borras upp och sen så har jag lite tomma ytor som ska fyllas.

Mycket har hänt under helgen , det värsta som kom upp är att mitt jobb är hotat , eller snarare borta. Känner mig så lurad men även denna motgången bör jag klara. Har en del jobb på g som jag ska söka nu i veckan.
Hoppas dock att allt löser sig och blir som innan .. jag gillade mitt jobb !!


Ikväll blir det myskväll med Greys och Hells kitchen.. Har en massa värmeljus tända =) älskar dessa stunderna man har för sig själv ibland...


Imorgon: En sväng på stan med Johanna, ska försöka få tvättid, får ej träna med min vrist så blir till att kolla H2´s match i Förslöv.
Fredag : Jobba till halv fyra, sen vet jag inte. På kvällen ska jag till min fina kusin Robin och fira honom, ska hem tidigt dock pga tidigt jobb :/
Lördag: Jobb på sjöholms sen en timme på locket om jag inte pallar ta mig till H2´s match.. Klockan 17 är det dags för samling och senare match hemma mot förslöv 18.00. Därefter FEST !!
Söndag: Slappedag, på kvällen väntas jobb med Jeanette. 15.45-21



Ha det bra ..

Pusss

Onsdag

Goddag!

Idag har jag haft en ledig dag men någon sovmorgon var det inte lönt att räkna med.
Ställde klockan på 06 eftersom jag skulle besöka tandläkaren. Vanlig kontroll och var som vanligt inga problem
men 400 kr skulle dom ha :)! Tecknade en sånn försäkring nu så jag slipper betala om något akut skulle ske. 55 kr i månaden är inte så himla farligt.

Efter tandläkaren gick jag inom sjöholms och Ica och köpte god frulle och sen slumrade jag till på soffan igen. RIKTIGT skönt var det minsann. Har mest slappat fram till nu , ska alldeles strax kasta mig i duschen sen får man väl laga lite dinner, blir nog lasagnett. Så har man kvällsmat till imorgon med.  Efter maten ska jag nog hem till Emma och Filip och snacka skit. Givetvis ska vi kolla på Greys med. =)

Ljög innan , jag har ju inte alls det slappat.. har storstädat hela lägenheten :D Ska till Ullared nästa onsdag så hade tänkt städa så jag kan få in mer fint här ;) Dags att börja julshoppa nu med !

Påminn mig om att jag måste köpa en pumpa som kan pryda min balkong !


Ha det , peace


Long time

Rätt längesen jag gjorde ljud ifr¨n mig här ser jag. Händer inte mycket spännande i mitt liv om jag säger som så därför är det inte lönt att dela med sig av sin vardag.
Gillar mitt liv ganska hyfsat nu måste jag säga! Jobbar mycket både på Lyckan och på Sjöholms bageri nere i stan. Helt skilda jobb om man säger som så =)

Mina helger består mest av att träffa mina fina vänner.

Igår var det lite reunion med gamla strövelsgänget. Tyvärr kunde de flesta inte så det var jag, Nettan, Issa, Malin och Elin. Nettan hade lagat god mat!
Efter att vi hade varit hemma hos Nettan och Tuss så begav vi oss ner till torstens. Där mötte jag upp Johanna sen blev vi av med resten så vi gick vidare till Bhof . Jag var i stort sett nykter men hade riktigt kul =) Bra kväll..

Idag har jag mest vilat, fick inte mycket sömn i natt så har mest legat nerbäddad framför en massa repriser, nu är det cougar town!!

Kvällen avslutas med ensam mamma söker och poppisar.


Have it ..

Puss och Kram



RSS 2.0