Mör är nog rätt ord!

Min dag har varit ganska hektisk.. åkte först till familia och köpte två par skor , sen körde jag hem och plockade upp pappa så körde vi vidare till väla och där köpte vi en sladd så vi får go musik på lördag. Pappa släppte av mig hemma hos Ulle så jag fick busat av mig lite med Whilmis. Sen var det dags för fotbollsträning. Rolig träning faktiskt för vi var väldigt många spelare så det blev egentligen bara spel =) Nu är benen sega som spaghetti, längesen man var så trött!

   Ska avsluta min kväll med att kolla OC, dagen imorgon börjar med gymmmmmmmmmmmmmmmm!



Sov gott.


Saaaarah

=)

Tjena snygglingar.


Hade en jättekonstig natt , var helt orolig och kunde inte somna. Kände mig sjuk och febrig och helt nojig.
Somnade nästan stående framåt eftermiddagen men jag bet ihop och mötte Malin på gymmet. Efter ett tag på löpbandet piggnade man till lite och klarade sig igenom ett ganska tufft pass.. Var dock det jobbigaste mentalt sätt någonsin.

Efter gymmet körde jag och Sofia till Åstorp för att sola. Fick väl inte direkt mycket mer färg men får väl bygga på lite mer senare =) Skönt var det i alla fall med lite extra värme.

Nu är jag nästan medvetslös pågrund av tröttheten, men ska bita ihop och hålla mig vaken så jag kan somna tidigt ikväll för imorgon ska jag mysa med  min lilla nästkusin Whilma, känner på mig att energi behövs =) Man vill ju ine vara tråkiga tant-Sarah ;)


bis hören

pusss


Söndag igen

Tjena!

Inflyttningsfesten hos Malin igår var trevlig. Fick dock köra tidigt då det var jag som tagit på mig uppgiften att köra och Sofia hade match idag så fick skjutsa henne till hennes bil i stan rätt tidigt :) Huvudsaken var att vi hann säga hej till Malin i alla fall ! Tar igen det en annan gång.

 Jag är så sjukt laddad inför lördag så det inte är klokt. Jag och Fia planerade en massa saker att göra under kvällen så får se vad som hinns med och inte!
Jag ska jobba halv åtta till 13.15 på min födelsedag , men på morgonen och dagen är man bara två stycken som jobbar vilket innebär att de sysslorna man oftast är 4 st och tar hand om ska man nu dela upp på två och känner på mig att man kan vara rätt så slut efter det arbetspasset! Ska stressa till systemet också hade jag tänkt ;) känns tråkigt att be päronen köpa ut på sin 20 års dag :D

 tråkig söndag idag och tiden har bara sprungit iväg. Har precis tagit en grymt vårdande dusch, rakade benen, gjorde hårinpackning, peelade huden och en massa mer =O) hade nog sveriges hårigaste ben efter Filippa där ett tag! men inte nu mer ;)


 Nu ska jag bädda ner mig framför en massa bra repriser på tvn!

Ha det kalas.

Pusss & kram.


Lördagskänslor

Igår var jag på gymmet med Malin .. när solen väl skiner så springer man inne i ett svettigt gym och dissar våren. På kvällen var jag hemma hos Malin och hade verkligen skitkul.. vår humor kombinerat med trötthet är en fantastiskt rolig kombination! 

   Idag masade jag mig upp tidigt för att åka till Ullared med Sofia, mamma, emma och mormor. Gjorde av med mer pengar än vad jag trodde på ingenting känns det som! sjukt surt. Köpte en HDMI slad som jag behövde mellan datorn och Tv:n men puckot på ullared sa att det passade alla tvapparater men inte våran!! Käääärrring , aaaaaaaah bortkastade pengar!

Ikväll har malin inflyttningsfest så jag ska dit, ska dock vara nykter för jag ska vara taxi till mamma och pappa ikväll. Svante kommer nog hit snart så ska vi slappischa i soffan fram till första körturen! man blir helt slut av en dag på ullared, sverigest mest dumma människor samlade på samma pláts! Inte vi då så klart;) I Skåne vet man hur man visar hänsyn men de mongona som bor i Ullared är helt körda =)

jag köpte i alla fall två tröjor, en jacka, cp-sladden, och lite smått och gott ..



Nu ska jag ta en powernap. Ha en bra lördag, simma lugnt !


Pusskramen



Sjuk jävla värld vi lever i!

Jag kollade på uppdrag granskning innan som handlade om En tjej som blev våldtagen för ett år sedan av en kille.. Hon blir utfryst och kallad hora, fitta,lögnare osv medan killen på samma skola fick en massa stöd osv..
   På skolavslutningen i kyrkan kunde inte Linnea gå dit, flickan som blev våldtagen alltså utan hon fick resa bort för hon tyckte att det skulle bli för jobbigt. Killen, Oskar som våldtog han välkomnades till kyrkan trots att han var dömd för våldtäckt och trots att han hade besöksförbud när det gällde Linnea. i kyrkan delade han ut blommor till sina gamla klasskompisar och möttes med applåder och Prästen tyckte att det var fint av honom .. han som egentligen inte borde få vara där . 

   Reportern ställde prästen mot väggen och frågade hur han kunde välkomna honom medan hon som faktiskt gick på skolan var för rädd för att gå dit . Prästen sa att alla var välkomna och att han gjort en fin gest med blommorna..

reportern- vet du vad han gjorde efter skolavslutningen ?
prästen - nej ?
reportern- han våldtog en tjej till..
prästen- ja det är verkligen synd om honom ....... ja och henne också.

Det första han tänkte på var att det var synd om honom , han som våldtog .. jävla idioter.. dessutom fick då den här killen allt stöd återigen trots att de hittade DNA osv och fällde honom för två våldtäckter.. fortfarande är det mest synd om killen och bla bla bla .. aldrig varit så upprörd som jag blev under programmet.. hade så jävla gärna velat åka till den lilla hålan och berätta för alla vilka jävla idioter de är!

Nu anmäls i allafall prästen och rektorn på skolan! Flickan som var offret fick flytta 50 mil ifrån sin familj pågrund av hennes klasskamrater och fd kompisar som inte trodde på henne. Den andra flickan går kvar! Konstigt att människor tar sina liv hur som helst här i landet.



Ska bli av med min aggressivitet på fotbollsträningen nu ..  Ni kan se uppdrag granskning i svt play! Kolla så ska ni se hur sjukt det hela är .. vuxna människor som säger via telefonsamtal att "Om hon nu blivit tvingad till att suga av honom så hade hon ju faktiskt kunnat bita ifrån"  aaah äckliga vuxna människor!!

 Nej haha dettá var inget positivt inlägg !


Ha det!


Thursday!

Dagen till ära kan man ju lyssna på Lovestoned-Thursdays , en låt man blir glad av :)

Var uppe tidigt imorse och mådde sjukt illa så jag fick inte i mig mer än en banan till frukost men nu känner jag mig bättre igen så jag har städat mitt rum och är sugen på att gå ut och rensa ogräs! En gammal arbetsskada antar jag! jag är nog mer ute efter det fina vädret ´så det kanske slutar med en kopp kaffe i en solstol=)

Annars idag ska jag bara småfixa lite och ikväll är det fotbollsträning igen! Känner verkligen för att springa av mig lite energi!

Nu är det knappt en vecka kvar till jag fyller 20. Jag hade sett framemot att gå in på systemet och handla av surtanten men missar kanske den möjligheten då jag jobbar =( har jag tur så slutar jag innan systemet stänger!=) Börjar känna mig vuxen faktiskt!

Nu ska jag ut i det underbara vädret och ta emot lite solljus i mitt bleka face.



When you try your best but you don't succeed
When you get what you want but not what you need
When you feel so tired but you can't sleep
Stuck in reverse

And the tears come streaming down your face
When you lose something you can't replace
When you love someone but it goes to waste
Could it be worse?





Träningsflitig

När jag vaknade imorse kände jag att jag var lite seg i benen sen gräspremiären igår. Träningen igår var verkligen flummig, skrattade oss igenom hela samtidigt som vi faktiskt gjorde lite nytta. Malin gjorde sin debut igår <3 undeeeerbart!
Annars igår lekte jag med AB och vi bakade en massa! =) Hemmafru-stilen passar inte mig! Mysigt dock med lite kvalitétstid med sin bästa vän!

Imorse åkte jag och gymmade med Malin för att bli av med det sega i benet. Känner mig härligt slut i kroppen nu, armarna fick sig en riktig genomkörare ! =) Funderar på om jag ska ge mig på ett pass innebandy ikväll eller om jag ska vila. Har ju trotsallt tränat alla dagar hittils, ingen vila förren till helgen.

Nu ska jag kolla på svenska hollywoodfruar sen ska jag nog få i mig lite mer frisk luft, hälsa på mormor kanske! =)


Ha en bra dag.

Pusss


update

SVar ju nästan lite öken här, trodde jag hade gett er en update i helgen men det glömde jag visst :)

 Fredag:
Kommer knappt ihåg vad jag gjorde , jag vet bara att det var slappe på hög nivå..  jag var ute och tränade i alla fall och sen åkte jag med Josse till Erika så fikade vi med henne och snackade en massa, mycket trevligt!! Fick höra en massa härligt hemligt Salamis skvaller och det blev även jobbsnack (Erika är vår gamla chef). På kvällen låg jag nog bara hemma och hade det gött !!

Lördag: Har även glömt bort den här dagen men jag var ute och gick med Madde och snobben i alla fall och sen lite slappe sen gick jag hem till madde och kollade tv och var riktigt död, nästan jobbigare att slappa än att festa! Åkte hem ganska tidigt!

Söndag: Match , halvt kul att veta att vi bara är 11 spelare med målvakt vilket innebär INGA AVBYTARE ! Verkligen en rolig match att lira mittfältare :S !! Efter matchen var man så sliten så man låg in soffan och mådde nästan illa.
   Det roliga är att jag snodde en boll som bara låg där på Åstorps IP så jag tog hand om den eftersom annars hade någon annan liten skitunge gjort det och då kunde vi likagärna träna med den! Sen ringer Josse och då har Åstorps lagledare efterlyst bollen , FAN FAN FAN , nog pinsamt! Thilda sa att lagledarens dotter hade den sist så nu ska vi se hur vi löser detta =)
Skitsamma, en boll vafaaaan ..



Jaja idag är det Måndag!  Har mest kollat runder efter en massa grejer jag behöver köpa och sen har jag kört ett riktigt mördarpass på gymmet med Malin, k'nner träningsvärken komma.. gör riktigt ont i hela kroppen!! Ska dock ta mig ut på en liten promenad med Madde , behöver frisk luft!

Ryggläge resten av kvällen, ska kolla en bra film och somna tidigt !!  Idag fyller Andreas år :)  Grattis grattis!! Lite gammalt med 25 ;) men Jojo är 26 och ser ut att vara 20 , josse är 25 och ser ut att vara max 22 =)


Ha det fint



Pussssss

18 Mars

Jobbat sen halv åtta imorse och idag var det lite för lugnt så man var trött konstant. Nu har jag dock lyckats få igång "new moon" på min dator och aaaaah man blir ju fan kär.
 Somnade dock till i någon timme så nu är man konstigt trött igen och kommer väl sova lite mindre i natt vilket inte är jättebra då jag ska träffa lite folk imorgon


Fika på eftermiddagen blandannat med Josse och Erika vår gamla chef :) trevligt


NU ska jag kolla vidare på min film <3


puss o kram


17 Mars (2)

Jobbet gick bra idag, man märker hur mycket stressigare det är att vara ensam men det går om man ger sig fan på att klara det. Något roligt är att en av vårdtagarnas dotter är min gamla syslöjdslärare så idag satt vi och pratade strövelstiden en lång stund :) Jättekul verkligen.

Efter jobbet har jag bara jobbat med att hålla mig vaken, är helt slut. Nu har jag dock piggnat till lagom till sovdags. Kollar Greys nu <3 sen ska jag förflytta mig in i sängen och kolla Andra Avenyn på svtplay! =)

Imorgon jobbar jag 7.30 till 14.. helt okej tid =) Är dessutom på min "favorit" avdelning om man kan säga så , där händer lite mer.. båda avdelningarna har sin egen charm..

Jobbet blir lättare om man har kul med sina kolleger och gruppen imorgon är ett roligt gäng :) Blandning av Gammalt och ungt =)

Nu ska jag fortsätta att kolla på underbara greys anatomy!

Sov gott, hörs imaren.

Pusss o kram!


17 Mars

Tråkigt väder, inte alls så man ville gå upp faktiskt.

Idag ska jag jobba lite, visserligen är det bara tre timmar men då ska jag vara helt ensam på avdelningen då all personal har möte, det känns faktiskt sådär , för är där kaos så gör man ett arbete ensam som man hade behövt vara tre om att göra. Dock kan jag alltid larma efter hjälp om det krisar men jag hoppas innerligt på att det blir lugnt.. det gör inget om det är jättetråkigt bara det är jättelugnt!!

annars idag ska jag hinna med en promenad eller gymmet.. hade behövt sola med, eftersom värmen och solen inte kan vara framme så mycket så får man ta till andra metoder .. man blir ju deppig bara man tänker på att det är mars och sjukt mycket snö kvar. Förvånar mig inte om det snöar på min födelsedag och isåfall ställer jag in den och firar mig i juli istället..  ni hör hur mycket jag hatar snö nu va :)?


NU ska jag laga lite mat , sjukt hungrig.. min visdomstand har svullnat upp så kan inte stänga och bita ihop ordentligt så får nog bli soppa eller något.

Ha det gött.


Pusss & Kram


Snart är det dags för emmas kalas igen .. förra året kunde man gå i shorts och linne och man var ändå skitvarm!


tisdag

Tisdag ..

Idag ska jag försöka få till en träff med Alexsandra, var så längesen så nu känner jag att jag har abstinens efter henne och måste träffa människan. Dagen i sig känns väldigt tråkig annars, visst det är superfint väder men vad gör den jävla snön kvar !?!?Får liksom lite smått panik inför min 20 årsdag då vi ska få plats lite folk här hemma, hade behövt använda uterummet med men då måste jag fylla det med gasolvärmare annars blir det olidligt att sitta där .. får väl möblera om annars på något vis! =) Ska nog gå men det blir trååååångt. Vi håller dock värmen =)

nej nu ska jag försöka lösa blegelproblemet ..

ha det fint pusss

Kiss me Kiss me say that you miss me..

Måndag igen.

igår kväll kollade jag H3 som vann mot Höllviken vilket innebar att H3 går upp i nya tvåan och Höllviken petades ner från seriesegern! Efter matchen drog jag hem till Wickmans för att kolla film med dom. Blev filmen "the box" med Cameron Diaz , den sög!

Idag var jag uppe 07.15 för Malin ringde och berättade att vi inte kunde gymma runt 08 som bestämt utan vi får vänta till eftermiddag istället, jag skulle dock gått ut och gått då istället men jag la mig på spikmattan och somnade på den, AJ!
Annars idag njuter jag bara av att solen tittat fram, dock hatar jag att den hemska snön inte töar bort. Snö är mysigt men nu får det dock vara slut, orkar inte med detta kalla längre.

Gym som sagt i eftermiddag. Öppnar igen efter branden och ja jag är väl inte alls sugen på att vara på det jävla stället egentligen men vad gör man inte ? Efter gymmet ska jag hem till Josse och Thilda en sväng sen blir det bara slappe framför en film och sova tidigt ! Är ledig imorgon med vilket är skönt men samtidigt lite tråkigt :) Dock ska jag ju jobba ons och tors så ska väl inte klaga över lite ledighet egentligen.

Kollar just nu runder efter lite stugor och lägenheter till BÅSTAD OUTDOOR OPEN 2010 .. TAGGAGAGAGAGAA

ha en bra dag.

Pusss och kram



onödig lista

att jag vill - ta tag i mitt liv och göra det så bra som jag önskar.

att jag har - ont i huvudet just nu , jävla vin.

att jag lyssnar mycket på -
lugna fina underbara låtar

att jag funderar på -
 Hur det varit om jag betett mig annorlunda

att jag pratar -lite för mycket vid fel tillfälle

att jag inte gillar – vänner man inte kan lita på

att min första riktiga kyss – var helt underbar

att jag avskyr när folk snackar - en massa och sen inte kan stå för vad de tycker

att kärlek är – något som alla behöver!

att jag gillar – att spela fotboll och innebandy

att jag alltid kommer att – vara Sarah Henriksson.

att jag är förälskad i – en person som jag inte längre vågar erkänna.

att sist jag grät var –
 kommer inte ihåg.. helgen för två veckor sedan i alla fall 

att min mobiltelefon är –
trasig

att när jag vaknar på morgonen – så kollar jag om det är sol ute.

att innan jag går och lägger mig –
borstar jag tänderna.

att idag har jag – legat på spikmattan alldeles för länge

att jag just nu tänker på -
vad jag ska göra imorgon.

att i kväll ska jag - kolla innebandy.

att i morgon kommer jag – gymma med Malin.

att jag hoppas – att "du" hör av dig mer och faller tillbaka.

att jag verkligen vill - ha dig.

min helg !



Igår började dagen med att Svante kom hit och så körde vi med pappa till fotbollsträningen på rögle där de andra tränade i sjukt fint väder. När halva träningen gått så körde jag och Svante hem till Krille och lagade mat till hur många människor som helst och vi hade problem med den jävla spaghettin! Hårdkokt , sönderkokt you name it. Men det var kul och folk tyckte om det ändå så det var ju bra =)

  Vi hade spelarmöte där det bestämdes att Linda Tinnert blir lagets nya kapten .. Jag var nöjd med Josse men kan bli mycket bra med Tinnert också! =)

Jag fick lämna mötet för att köra på min samling. Fick spela back hela matchen vilket var längesen.. men det gick helt okej fast åkte som vanligt på en tvåa men men ;) lite busig kan man ju vara!

Efter matchen stressade vi sönder.. jag duschade hur snabbt som helst och sminkade mig i panik så jag såg helt cp ut. Sen körde vi till bensinmacken där en dum polack gjort fel under tankningen så maskinen snodde hans pengar. Där fick jag förklara på engelska att det var hans eget fel och att han måste betala en gång till för att det ska fungera. Lite synd om honom faktiskt. Efter det stresskörde jag till bennys för att hämta Malins sallad sen var det in till Ängelholm för att hä'mta johanna och Malin.. Svante skulle såklart inom hemköp med, men vi kom i tid till Krille och var bland de första så klart godkänt.

I början var det trevligt och roligt där ! =) Blev lite segare mot slutet men så blir det lätt när man varit ig¨ång hela dagen =) jag, johanna, Lena och Caroline åkte i alla fall in till bhof där det var folktomt till en början men sen kom det folk=) var ganska kul faktiskt.. Åkte med Lena hem, egentligen skulle oskar hämtat mig men han sov när jag ringde så det fick han fortsätta med :)!

Somnade sent och vaknade tidigt , har ont i hela kroppen idag .. min höft har fått en rejäl smäll eller så har jag legat fel i natt , oskönt!


Nu ska jag snart köra till Ängelholm och heja på oskar och co i deras sista viktiga match mot höllviken! Hoppas verkligen de vinner men kan bli tufft :)! Matchen börjar 18.00 , kom och stötta!

GRATTIS FBC ENGELHOLM FLICKOR 16 TILL SM-GULDET!! BÄST I SVERIGE ÄR FAN INTE DÅLIGT.

ha en bra söndag.

pusss pusss pusss och pusss




Fredagsmys




Vaknade rätt sent idag och kände bara hur tråkig Fredag det kunde bli. Jojo hörde av sig och det slutade med att jag körde dit och slingade hennes hår. Riktigt snygg blev hon! Jag måste ljusa upp mitt också men vet inte alls hur det ska gå till.

Strax ska jag köra en liten sväng och hälsa på lite folk jag inte träffat på länge =) Helt okej fredag alltså , bra uppladdning inför imorgon..

Vi har en "Dam-dag" med fotbollen, en hel träningsdag inplanerad.. dock ska jag inte vara med på något träningspass då jag har match själv!

10-12 - de andra har träning, jag och Svante åker hem till Krille och lagar lunch.
12-15 Lunch, spelarmöte .. bla bla  .. jag åker vid 14 ..
15- jag : Match! De andra har träning..
17: Fixfixfix ... hämta jojo .. hem till krille.. FEEEEST!

jaja får se hur dagen och kvällen blir.. Känner jag Jojo rätt så kan det bli rätt galet.

NU ska jag freeeescha till mig lite.


Pussss o Kram..


Varje fest önskar jag att du var hemma Filippa..

Iphoneproblems




Har jättebeslutsångest över hur jag ska köpa min iphone. Blir tufft att köpa den kontant,och tråkigt att betala för två abonnemang. Får kanske köpa mig fri från Telia på 1800 kr..  Någon som gjort annorlunda ?


whaaaatcha saaay?

MANBOY MANBOY YOU CAN CALL ME MANBOY

Den låten har fastnat på mitt huvud totalt. Blir inte av med den hur jag än gör fast den blir bättre och bättre ju mer man hör den så jag gör ju Saade Jakobsson en tjänst. =) Något som stör mig något helt sjukt är hans uttal , haha skrattretande ibland, han kan inte ha haft mvg i engelska direkt.

Min dag började med att åka med mamma till systemet, kemtvättaren (min balklänning ska säljas och kvällen var vild vilket syns på klänningen) , blomsterlandet och maxi. Mamma fyller 45 år idag så grattis till henne , var tvungen att uträtta lite ärenden med henne.  Nu ska jag ta tag i mitt rum så det blir städat.

Ikväll är det match i strövelsborgen mellan D2 och D23 =) nästsista seriematchen mot sina lagkamrater elller hur man säger. Med tanke på att min hals inte klarar av två matcher med så kort mellanrum så har jag och chefen Karlberg kommit fram till att matchen på Lördag är lite viktigare så han vill ha med mig då så ikväll är jag coach eller Tinas sällskap .. inte fått svar ännu =)

Helgen närmar sig i alla fall med stormsteg och min 20 års dag kommer allt närmre. 23 dagar kvar närmare bestämt =) JAG LÄNGTAR!!


Min 20 års dag kommer firas med mina närmsta och bästa vänner, och det blir bara en liten uppvärmning inför den gigantiska 20 års festen i sommar.. längtar som fan efter den med. Detta året kommer vara ett bra år =)

Min födelsedag, Systers student, Kusins examen, första kusinbarnet kommer i Juni , ett bra sommarjobb, BÅSTAD OUTDOOR OPEN 2010.. aaaah allt kommer bli så så så bra!


2010 for the way


 Nu ska jag fortsätta fira mammsi.

Puss och kram




fest a´la salamis på lördag.



Wednesday

Onsdag ..

Idag började dagen med en runda till familia med sofia .. vi shoppade loss på fula glas och skålar och en meters sugrör haha! Sen blev vi bjudna på lunch hemma hos världens bästa mormor.
   Nu har jag precis bestämt med Alexsandra och Madde att vi ska klippa oss idag .. Jag och Alexs hos Madde då alltså. Alexsandra ska klippa mest och jag ska mesa lite som vanligt=) Det ska få bli långt så är det skönare att klippa av allt inför sommaren istället.

Senare ikväll kör jag mot Åstorp för att Jon tjatat sönder om att man ska se hans match så jag antar att man får vara en god vän och göra det. Hoppas de vinner så de kan bli lite härliga derbyn mot FBC nästa år med :)
   Ska kolla matchen med Svante , om vi skiljs åt efter vet jag inte, det får tiden utvisa ;)

Nu ska jag sätta på mig något varmt så jag kan köra till stan sen.. solen kan väl komma fram lite oftare :(


Ha det fin fint.

Pusskramen


ge mig liv

Tisdag Tisdag Tisdag ..

Ännu en ledigdag , suger särskilt när det inte är sol ute! Jättesugen på att sätta mig med ansiktet mot solen och bara njuta men icke sa nicke idag ska det vara tråkigt och grått och man saknar bara sommaren mer och mer. Jag är snart 20 år faktiskt.. förra året gick man i t-tröja och solbrillor på sin födelsedag känns ganska långt borta nu faktiskt..

till min födelsedag önskar jag mig något helt speciellt som ingen kan ge mig och jag själv borde förstå att det är dött lopp, att där inte finns någon chans i världen .. jag har dock fått upp en sjukt bra kontakt med en gammal förlorad vän och det är helt underbart , betyder något helt magiskt mycket för mig. 

Nu ska jag fånga dagen och utnyttja den till fullo..

pusss o kram



Måndag

Har haft en mycket bra Måndag. Hämtade Emma i skolan och efter det gick vi hem och åt lite soppa, när den värmt oss så gick vi ut på en lekplatsturné och hängde där under eftermiddagen. Jag låg i en klätterställning och solade , perfect!

Vid 15 tiden körde jag in till Josse och drack lite kaffe och fikade. Stannade dock där hela hela kvällen så vi åt lite med Thilda och sen kollade vi innebandy som jag nyss är hemkommen från. Kollade D2-FCH och äckliga fch kan åka hem med ännu en förlust!

Nu kollar jag lite OC tippar på att jag ska sova snart. Är rätt trött.

Hörs imorgon, sov gott.

Pusss

Ryan,Seth,Marissa och Summertime <3




Oh god vad jag älskar OC. Längesen jag tittade på boxen men nu känner jag att jag kommer falla in i samma beroende som innan och avverka avsnitt efter avsnitt. Vem gillar inte OC ?

Jag tror helt seriöst att jag kommer ha Summer med som namnförslag sen när jag ska ha barn , det är sjukt men jag tycker det är så fint och jag som älskar sommaren, klockrent ;)

Nu skrev jag bara ett flummigt inlägg för att lyckas bli trött..  Sov gott .. fina människor !


JAG LEVER FÖR ER MINA VÄNNER.


Min Söndag

Igår åkte vi till munka och kollade på Munka-H4 , tyvärr förlorade fbc med 4-3 men de stod upp bra och var förtjänta av en poäng. Efter matchen körde vi hem till mina fina ulle  och käkade god mat och kollade melodifestivalen och stannade väl där till lite efter midnatt.

Imorse tvingade man sig upp för att spela fotbollsmatch mot Strövels och den matchen plockade vi hem :D
Hade det mesta av spelet faktiskt :) jag spelade innermitt igen, inte kul alls men bet ihop.

efter matchen duschade jag snabbt sen åkte jag med Ulle och kollade på de blåa krigarna..  de vann sin dm-match med 5-1 =)

slocknade på sängen en stund så är rädd att jag sover dåligt i natt.. ska kolla klart på blåsningen sen ska jag nog starta lite oc och somna´till det =) ska göra mig en god frukost imorgon bitti sen ska jag springa en runda och plocka upp Emma på hemvägen =)

Annars ser veckan rätt lugn ut.. har inte mått toppen veckan som varit så ska se till att spendera lite tid med Tina som alltid höjer mitt humör <3

Back to blåsningen.

Pusss och Kraaaaaam -v-v-


Myskväll med Tajn

Min dag började med att jag, Ulle och Whilmis gick den långa morgonpromenaden. Även idag var vädret oklanderligt. När jag kom hem så städade jag mitt rum så här är rent nu, FINALLY!

   När klockan slog eftermiddag så gick jag hem till Ulle igen och fikade med Henne, Andreas, Whilma, Marre och hennes söta dotter Ebba.
Stannade där ett tag och mös med Whilma sen körde jag in till Ängelholm till bion som jag skulle se med Tina. KATASTROF .. vi kom precis när filmen började och jag satt och skrattade .. ni vet sånt jobbigt skratt som man verkligen inte kan hålla inne och det var helt tyst i salongen, panik när Tina också började skratta.. Vi såg filmen "farsan" som var helt okej. Huvudrollen , en av Fares-bröderna.. sög rätt bra .. fy för vad kass skådespelare men men. Efter filmen begav vi oss till City och käkade sen vidare till videokalle där vi hyrde filmen "Allt föör min syster" , en helt underbar film.. man grät dock rätt bra många gånger under filmen då den var oerhört gripande. Man märker att det är samma regissör som till the notebook. SE DEN !

Nu ligger jag här helt sinnesjukt trött och ska snart sova. Känner att det behövs. Imorgon ska jag nog kolla lite innebandy och kvällen är oplanerad, ensam hemma och  pallar verkligen inte festa eller något. Känner inte alls för det!



sov gott..


Puss och kram..





Love hangover.

Thursday!

Torsdag=)

Upp med tuppen idag med för att åka till jobbet..  Inte en enda lugn stund på jobbet idag alltså, hann inte ens ta rast! Efter jobbet plockade jag upp sofia, danne och Tina =) nu ligger jag hemma , ovetandes om jag ska spela innebandymatch eller träna fotboll. Saken är den att när jag spelar match så har jag jätteont dagen efter i halsen för då har man sprungit en massa inomhus i torr luft och det är knappt värt det-.. träna fotboll fungerar faktiskt rätt bra, halsen blir inte sämre av den friska luften men man blir trött oftare ..  om folk inte dyker upp påå samlingen så ringer Johan och då får jag åka med och lira mot landskrona, har inget emot det men ja fotbollen lockar dock mer då jag kan ta det lugnt där om jag får lite luft, lite svårt att bara sätta sig under en match.

Imorgon är det äntligen Fredag och denna fredagen ska börjas med en promenad tillsammans med Ulle och Whilma. Dagen/kvällen ska spenderas med fröken "hotshower" Olofsson! Sugen¨på bio.. får se vad som dyker upp..


helgen ska dock vara mycket vit.. inte en droppe sprit förhoppningsvis. Ska kolla lite innebandy på lördag i alla fall =)

Ha det gött.. nu ska jag packa !

Pusss & Kram.



the end of...

Då var den här onsdagen också slut. Jobbade mellan 14 och 21 och gick även bra idag =) Nu har jag precis kollat klart på Greys och ska snart somna till Andra avenyn via Svtplay. Jag ska jobba den långa turen imorgon, 07.15-15,30 sen blir det bara hem och vända snabbt för sen är det dags att köra till landskrona för att spela match. Landskrona är klara för div 1 så ska bli kul att se hur vi står upp emot dem. Sist gjorde vi det bra i alla fall:)
Måste sova nu så man är pigg när man ska ta emot rapporten från natten imorgon.. i Tisdags höll jag på att somna! 


Sov gott people. 

Puss 

Trött men lever ändå

Gick upp tidigt för 08.00 skulle jag gå en lång lång promenad med stavar tillsammans med Madde. Var verkligen helt underbart väder. När jag kom hem la jag mig ner i soffan och vände huvudet mot solen och somnade. Var verkligen jätteskönt så jag vaknade precis! Kanske var bra att sova en stund innan jobbet så jag pallar hela kvällen. 

   Idag fyller min fina Marcus 20 år ! :) ooooooh vad jag saknar dig vännen .. men men man blir äldre och glider ifrån varandra . Fyller år gör man dock så länge man lever så då kan man gott tänka lite extra på varandra :)! så det gör jag idag! Hade varit skönt att spola tillbak tiden lite då jag, Sofia och Marcus alltid hängde ihop! Eller hela det sportlovet då jag och Marcus var varje dag med varandra och det lovet gick alldeles för fort.

Nog snackat om gamla minnen, ska laga lite mat ..  får se om den går ner för just nu har man ingen aptit överhuvudtaget!

Jason Derulo´s album på spotify.. mhmm looooove it <3<3




mhm

jobbat hela dagen och nu ska jag snart till familia med sofia och frida. Efter det så ska jag träna fotboll! Pallar inte skriva mer än så

Hej då

Manboy Manboy you can call me manboy

Manboy med Eric Saade fastnar lätt på huvudet ..   jag saknar min manboy.. men varför sakna något som aldrig kommer bli verklighet igen?

Manboy Manboy you can call me manboy

Manboy med Eric Saade fastnar lätt på huvudet ..   jag saknar min manboy.. men varför sakna något som aldrig kommer bli verklighet igen?

Manboy Manboy you can call me manboy

Manboy med Eric Saade fastnar lätt på huvudet ..   jag saknar min manboy.. men varför sakna något som aldrig kommer bli verklighet igen?

skånedag




Dagen blev inte så lugn som det var tänkt , Jojo lockade med mig till Nova i Lund och Entré i Malmö.. Svante hängde också med.  Blev int eköpt något faktiskt.. kände att jag absolut inte behövde något mer än skor så därför avstod jag=) 
   Det var en trevlig dag i alla fall!

Skulle egentligen varit ledig imorgon med men samordnaren ringde och frågade om jag kunde jobba på stugan imorgon.. ja pengar är ju pengar så jag hoppade på det. På onsdag och torsdag ska jag jobba inne på lyckan :D happyplace.

Jag känner just nu att jag inte har motivationen kvar till att spela i d23..  jag kommer ställa upp när de behöver folk men just nu måste jag hitta motivationen och det gör jag bäst genom att spela lite boll.. så imorgon ska jag träna grusfotboll och kanske på torsdag med, får se ! Ikväll hade jag velat gymma men hann inte hem i tid så kanske blir en promenad om jag kan hitta något värmande att ha på mig. får bli ett underställ eller två.

hoppas ni har det bra!


Puss





Måndag igen.. ogilla.

Måndag igen. Mår bättre idag men är fortfarande jobbigt förvirrad och så fort jag försöker äta någonting så mår jag sjukt illa. influensaliknande illamående.. usch usch .. dricker mycket vatten istället. Kollar lite på efterlyst nu, det handlar som vanligt om våldtäckt! Sjuka människor , hade bara velat träffa alla våldtäcksmän bakom lås och bom och skrika ut allt jag känner! USCH

  
Denna lediga dag ska jag spendera med Svante, så kommer man på andra tankar! Hon ska hämta mig senare när jag duschat och så .. sen ikväll ska jag springa den gamla vanliga rundan! Gick den igår och då var där ingen snö i vägen men nu när jag kollar ut så har det börjat snöa igen. BLIR SÅ TRÖTT! Hatar vintern just nu. Jag är en sommarmänniska som trivs bäst i värmen!

Känner att jag absolut inte har någonting att komma med idag förutom att OS finalen igår var sinnessjukt bra :D USA kvitterade med 24 sek kvar sen var det en spännande sudden som Canada vann rättvist. Dock var USAS målvakt sjukt bäst så jag höll lite på dem =)


Nu ska jag hitta lite kläder som man kan mysa i ikväll ! 

Puss & Kram

Hur mycket klarar ett hjärta?
  


RSS 2.0