utepremiär

utepremiär igår på Banhof , förfesten var hemma hos Victor.. efter en sjukt rolig bilfärd dit så var jag och Johanna väl framme..

Där bjöds det på grillat och det kändes verkligen som en riktig sommarfest.. tack som sören för bjudningen Victor och Madde.

Vi kom till bhof redan vid tolv och var duktigt oroliga att vi var där för tidigt , vi var där nästan försent. Sjukt mycket folk, för mycket folk faktiskt.. de har byggt "rökrutan" riktigt dumt! även fast man inte nyttjar det utrymmet så luktar man ändå rök!

När jag skulle lämna bhof hände en massa massa skit och fick så gott som panik så jag sov i Ängelholm, orkade inte åka hem och pallade inte dumma ängelholmare som bara drar ut för att bråka.
Vaknade imorse och kände mig hyfsat utvilad, väntade på att svante skulle komma så vi kunde köra hem.. haha slutade med ett par goa skratt på villan istället!

Vi körde hem till Elin , först inom OJ för lite frukost och sen somnade vi på hennes soffa framför en film, nu är jag i alla fall hemma för att käka lite sen ska jag tillbaka till Svante och kolla på någon rolig film.. känns som om både jag och Erika (hennes syster) behöver muntras upp lite. Min vanliga söndagsångest har börjat smyga sig fram.. det är frustrerande när man inte kan träffa andra människor pågrund av att en enda människa har fastnat i ens tankar och som går in så fort man fattat intresse för någon annan. Det förstör något ofantligt mycket för ens eget välmående och för andra människor. Innerst inne går man väl och hoppas på att det ska bli något men samtidigt är man inte helt hundra på om det hade varit rätt om det väl inträffat. Hatar detta ... hatar mig ...


 ha en bra söndag , det ska jag försöka ha..


puss och kram


Tisdag

Tuesday.

Var ledig både igår och idag ..  igår blev det en heldag med Svantesson. Jag klippte och färgade om håret sen så träffade vi Isabelle på EH där satt vi i 2.5 timme och bara snackade om allt och inget .. skönt när man kan ses som på den gamla goda tiden, mer av det tack!

Just i detta nu planerar jag lite lagfest som kommer infalla i Juli =) Mer om det när det är spikat ;) kommer bli kul i alla fall.

Imorgon ska jag jobba 14.15-16.00 helt okej ! Den tiden klagar man inte på, efter det så ska jag spela match mot bjuvstorp..

Torsdag är det ÄNTLIGEN premiär av SATC 2 ! underbart,


Nu ska jag byta om inför fotbollsträningen, har inte varit där på en vecka så vet inte hur det kommer gå.


Ha det finemang, pussokram


Update

Fredag igen..

Denna kvällen spenderas på jobbet, rätt segt men vad gör man inte =)

Låg sjuk hela dagen igår men den jävla maginfluensan som går på jobbet vågade inte sätta sig riktigt på mig, den ville nog bara skrämmas lite =) fast ska ju vara där två dagar till nu så nu blir det att svälja en massa pepparkorn och duscha i handsprit!

Imorgon intar Gene Simmons i Kiss Klippan City ;) oh yes yes yes ..


Vi hörs av .


Kram


Peppar peppar ta i trä

Avdelningen på jobbet är fortfarande stäng och hon jag jobbade med igår fick åka hem imorse pga kräksjuka.. även Anja på jobb ligger hemma och är dålig nu.. jag har jobbat alla kräkdagar men bakterierna har inte satt sig på mig ! peppar peppar ..

Igår fick jag veta att min underbara vän Alexs köpt biljetter till sex and the city premiären.. så nästa onsdag ska vi på bio ;)

Just nu lever jag ett sex and the city liv förutom delen med manhattan  ;) men annars så.. filmen passar bra just nu!

Nu kommer snart Svante hit, sen ska vi köra upp till salamis för då ska vi träna flickorna och pojkarna i fotboll. Salamis har varit på mig i några veckor nu för de tycker att jag ska bli deras nya tränare och nu är jag faktiskt lite sugen, var ett blankt nej innan men det var längesen jag tränade ett lag, och detta blir bara mitt andra fotbollslag som jag hoppar på!

Efter träningen ska vi hem till Lina och ha lite myskväll .. blir inte sent dock eftersom jag jobbar 07.15-15.30 imorgon.. världens tråkigaste tur men pengar eller vad säger man?

Jobbar mån,tis,ons,tors,fre,lör denna veckan så hoppas innerligt att jag får vara frisk!


Som sagt ,. träning


Pusskram


Tröttis

Kräksjukan går på jobbet vilket innebar att vi fick stänga avdelningen igår. Skyddsutrustning och isolering inte kul! Personalen har drabbats nu men jag har inte fått det , peppar peppar...
Jag måste alltså jobba kväll ikväll..  börjar 15 och slutar 21 så inte jättejobbigt pass men jag missar min fotbollsträning men pengar går före antar jag=) Nu ska jag dock springa en runda eller så ska jag gymma innan jobbet, blir nog gymmet faktiskt.. var längesen nu!

Ska hinna med att betala en räkning och att beställa ett nytt visakort med, mindre kul!

Finns inte mycket mer att skriva faktiskt..


Ha det bra.. Puss och kram.


Match

GAMEDAY

Årets viktigaste hemmamatch har kommit, idag möter vi strövels 15.00 på spannarps ip det känns att man är nervös nu. Jag är dock sinnessjukt taggad, denna måste vi vinna annars kommer hela min helg vara förstörd !!
Må gud vara med oss haha=)

Efter matchen så ska vi beroende på mitt humör göra något skojigt ett roligt gäng.. det viktigaste är att Blegel och Svante är med i alla fall =) En Henrik,Svante,Blegelkväll=) Sen är Filly ute..:D


Nu ska jag få i mig en massa pasta.. ses på salamis


Pusssokram


Du underbara vän!

Igår jobbade jag hela dagen, jobbade även över lite eftersom en var tvungen att åka med en vt till sjukan!
Skulle egentligen lägga mig tidigt eftersom jag skulle träffa filippa tidigt idag men icke, jag åkte istället in till stan för att sitta nykter hemma hos Anette :)! Det gick bra, Tellan, Challe och Mange kom också dit senare och det hela slutade med en trevlig kväll på torstens. Kom hem runt halv tre, somnade kanske halv fyra. Filippa ringde halv åtta imorse och frågade när jag kom, jag bad om att få sova en timme till och hon ringde prick en timme senare så jag körde till henne i munka och det var så himla underbart att få se henne igen.. känns som om livet kan vända och bli bättre nu!

   Vi gjorde det som vi är bäst på , powernap på soffan.. haha alltid.. tror inte vi umgåtts en enda gång utan att sova på soffan ! Men vi klagar inte. Jenna , lindas hund var med här . sjukt söt.. får se om jag ska passa henne imorgon eller inte ;) Myshund!


På lördag är det derby och feeeeest ..


Ha det underbart

Puss&kram

Mysdagar

Har haft en mycket bra helg må jag säga..  i Fredags var det myskväll hemma hos Svante med henne , Sanna och Emelie. Lördagen bestod av att jag skulle få träffa Madde igen efter 7 månader! Var först på knutstorp hela dagen sen så åkte jag hem till Victor, Maddes pojkvän! Där var lite folk, sen hämtade Johanna oss så fortsatte vi förfestandet i hennes lägenhet! Utekvällen bestod av torstens och bhof.. var trevligt! 

   Söndagen var lugn.. eller vad gjorde jag?

Igår åkte jag till stan med svante och köpte mig ett par nya skor, G-star raw converse liknande.. sved till i plånboken men får passa på att leva lite slösigt nu! Sen träffade vi Malin och tog en heldag , höjdpunkten måste ha varit hembygdsparken=) Träffade världens sötaste get, helt underbar ville ta med den hem men det fick jag icke.

Idag har jag mest chillat.. åkte med Ulle och Whilma till väla och sen hem till dom och drack lite kaffe! Kvällen avslutades med en rolig fotbollsträning! Har underskattat vänsterdojjan kände jag .. behöver aldrig mer göra mål efter denna träningen.. gjorde ett mål med vänstern i krysset som jag kan leva på i all världens framtid ;) synd att det var träning bara!

Imorgon ska jag jobba halv tio - ? slutar väl runt fem kanske , sen hem snabbt och duscha sen ska jag  Svante och malin på modevisning inne i stan! Jag fick det via trampolin när jag betalade över 700 kr när jag handlade, något sånt =)

På lördag möter vi strövels hemma på Salamis, känns konstigt som vanligt.


Ha en bra kväll/natt ;)
Pusss och Kram

Braaa muuuusicaaaa

I´m talking about the rising girl! =)


Hej alla glada...

Sitter och fixar och trixar , trollar och kollar med knutstorp imorgon.. stcc , sverigepremiär imorgon vilket innebär att inget får gå fel !!
Behöver minst en person till.. anmäl dig frivilligt till mig , snälla =)?

Idag kommer Madde hem !!!!! Träffar henne imorgon tror jag, åh som jag längtar!

Ikväll ska jag slappa med Svante, känner att jag måste rycka in och prata ut lite med henne :) Ska iväg halv sju imorgon bitti så blir en kort kväll..

Lägger in lite musik som fungerar vilken dag i veckan som helst.. musik som är mysig att lyssna på när det regnar ute..


Puss och kram!


1. Rising girl - lovestoned
2. You can call me Al - Paul simon
3. Who says - John Mayer





Längtan efter Filippa och min vecka !

Jag lägger knappt upp några inlägg eftersom det inte händer så mycket roligt i mitt liv nu! I Måndags fick jag rycka in och jobba kväll och sen fick jag hoppa in och jobba tisdagen.. efter jobbet hann jag dock med att fira Whilma som fyllde två år på Måndagen sen efter det var det fotboll!
 I onsdags jobbade jag hos Erika ! På kvällen var det hockey med Johanna !

Tar inte lång tid innan vi gör bort oss, eller det kan nog vara mest mitt fel faktiskt haha! Jag körde Johannas bil för hon hade druckit ett glas vin. Kommer till Lindabarena och ska parkera , jag ser att det är sjukgymnasten från helvetet som är parkeringsvakt och tror ni inte att han ska jävlas med mig även när det gäller att köra bil? haha jag parkerade med lite marginal från bilen bredvid men nej det var för stort mellanrum enligt honom så jag fick backa och ha mig på en parkering som ändå inte skulle fyllas! Sen kommer en bil med 4 m mellanrum till vår bil! CP!

Inne på Lindab hade vi ståplatser precis bredvid thilda och josse.. skönt :) Efter hockeyn begav vi oss till BK för att kolla in hur det blivit! Stamkort direkt på mig och Jojo haha! Anette kommer se mycket av oss där!

Nu ska jag strax ringa erika för att se om jag ska jobba imorgon eller inte..  knutstorp på lördag! PALLLAAAAAR INTE! Sen göra något med Jolle :)!


Fotbollsträning = byta om!


Haj o ivaj




du är hemma i helgen <3


crazy in love

Hejsan Hejsan!


Söndag igen dådå.. Valborg spenderades hemma hos Robin! Mycket trevligt trots att jag körde. Igår spelade jag match mot Wormo och den vann vi med 2-1 ! Fruktansvärt skönt måste jag säga.. Nu blir Krille skyldig oss mat efter träningen på Torsdag!

Efter matchen kom Alexs och hämtade mig och vi hämtade upp Isak och Patrik sen hade vi lite myskväll i Johannas lägenhet... hon själv var på 25 årsfest.. seriöst mellan oss nu ;) egen nyckel och allt, haha!

Kvällen avslutades på bhof och den hade kunnat bli hur lyckad som helst om det inte varför kniven i hjärtat jag fick när vi skulle hem...  kan härmed erkänna att jag har varit upp över öronen förälskad !!!!!!!! Vill inget annat än att det ska bli som jag vill.. men med tanke på att jag är ett andra hands val så säger jag bara bye bye , nu ska jag ta mig igenom detta..


killar kommer och går men vännerna består.. <3



RSS 2.0