29 September

Hej på er.

Har inte haft internet på ett par dagar det är därför som jag inte skrivit nu på ett tag.
Kommer inte skriva mycket nu heller då jag ska börja packa skolväskan(låter som en förstaklassare)  inför imorgon.
Har precis gjort en god sallad som jag hade tänkt käka under tentan imorgon som pågår mellan 9-14.
Är sjukligt nervös imorgon då jag inte pallar göra en omtenta i november. Hade känts bra att klara den första tentan med så man inte känner sig så himla misslyckad och deppig inför kommande tentor.
Insåg precis hur mycket det är vi har pluggat på på en vecka !! ca 689 sidor. Fy fan , hur kan det vara möjligt att det har fastnat i huvudet..?? Inte konstigt om det inte sitter egentligen.
Det är något jag lärt mig nu att plugga mer varje vecka. Det förstod man inte nu i början då man inte hade någon plan på hur man skulle lägga upp allt men det vet jag i alla fall nu.

Imorgon skulle jag och Ardita egentligen tagit tåget till halmstad vid kvart över sju vilket hade resulterat i att vi suttit på högskolan kl åtta. Men Ardita var en pärla och fixade bil så i lugn och ro tar vi oss till tentan imorgon.
Lagom nervös är man att man anmält sig till fel tenta eller glömmer sin legitimation eller något. Snälla gud låt allt gå vägen !!!


I helgen blir det allt annat än pluggfritt då vi ska ha läst en HEL bok innan måndagen , schysst ;)
Ska dock hinna med att jobba direkt efter tentan imorgon, hur tänkte jag där ?
Sen ska jag jobba till halv fyra på lördagen sen beger jag och Nettis oss mot Förslöv för tjejkväll hemma hos Isabelle.
På söndag ligger jag förhoppningsvis sliten med min  skolbok innan jag beger mig mot jobbet för att jobba hela kvällen.
SKola igen på måndagen då vi ska indelas i nya familjer och klaner. Familjen består av vår grupp , och klanen är 1/3 av hela klassen på 60 pers. Jag ingår i klan c och tycker om den så himla mycket så det vore så synd om vi alla splittras på måndag , dock är det väl positivt då man får lära känna fler personer.


Nu ska jag minsann fixa allt inför morgondagen. Håll era tummar och tår för mig..




Just det måste bara berätta om det värsta jag varit med om i tisdags tror jag det var .. jag fick verkligen känna på känslan att vara förlamad. Jag hade suttit i en konstigt ställning och läst vilket resulterade förnodligen i att mitt högerben hade somnat utan att det stack i det. så jag reste mig upp och trillade framlänges i golvet, försökte sedan stödja på benet och när jag trodde att det var stabilt då skulle jag gå igen men det var helt rakt och jag föll framåt igen.. var så sjukt rädd och visste inte vad jag skulle ta mig till men när jag legat på golvet ett litet tag så fick jag funktionen i benet tillbaka igen och kunde gå haha! SÅ jävla läskigt så jag inte kan förklara och gud vad jag önskar att ni hade sett det , det måste ha sett fantastiskt roligt ut när jag föll som en fura två gånger.

 Godnatt på er och dröm sött. Dröm inte så knasiga drömmar som jag gör.


Puss och Kram vi ses på stan ( på lördag )


22 September

Idag är jag tröttare än tröttast.. känns som om där ligger ett litet virus någonstanns i kroppen som inte riktigt vet när det ska bryta ut. Trodde ju att jag var på väg att bli sjuk tidigare i veckan. I natt har jag sovit kanon och ändå kunde jag knappt vakna imorse!

Tog tåget mot Halmstad vid 11.15 idag och sen var det dags för seminarium. Har tenta nästa fredag så nu är vi lediga fram till det. Jag är sjukligt nervös trots att jag inte tror att tentan är så svår.
Innan idag när jag, Filippa och Ardita skulle ta tåget hem så var vi med om den skummaste tanten på tåget.
Allt var katastrof, hon hade blivit bestulen på sitt bagage och mannen hade stigit av i Falkenberg. Tågvärdinnan ringde polisen och den här damen berättade att hon lever under skyddad identitet då hon lever under mordhot från Hells Angels och hade tydligen gjort detta sedan 2008. Hells angels hade gjort allt för att förstöra hennes resa idag och nu hade de då tagit hennes lilla väska med alla värdehandlingar med mångmiljonbelopp.. då undrar man hur en människa kan ha lagt alla de här miljonhandlingarna på hatthyllan :S svårt att förklara denna dmen men det låter som att det är synd om henne men jag tror knappast att allt stod rätt till.. förmodligen inbillningssjuk eller så ville hon kanske bedra försäkringsbolagen eller något eftersom hon var noga med att påpeka att väskan som är försvunnen (den med kläder) var helt ny och mycket fin och dyr.. skum kärring.

Nuj ska jag alldeles strax sätta mig ner och påbörja plugget.. usch orkar och vill inte men antar att jag måste :(  Ska befinna mig på biblioteket imorgon hela dagen.

Nu ringde precis Patrik =) kul!!




Blev ett flummigt inlägg , nu ska jag göra något vettigt. Kram


21 September

Hej på er.

Idag har jag varit helt ledig från skola osv men borde ha pluggat.. läs borde! Jag får sitta uppe i natt eller något.
Skulle infinna mig på Ängelholms hårakademi kl 9.30 idag eftersom Felicia hade någon form av prov som gick ut på att färga.  Tog rätt lång tid innan läraren kom och godkände Felicias plan men sedan gick det bara av farten. Hon färgade mig i en lite mörkare brun och när det var färdigt så kunde hon inkassera ett Stort MVG av sin lärare.. duktiga Felicia =)

Lunchade sedan med min lillasyster och när jag kom hem och hade vilat en stund på sängen så blev jag så sugen på att klippa mig så jag greppade luren och ringde Marie på headcandy som kunde ta emot mig direkt så nu har man klippt lite på topparna med. Hon tog sig an min lugg med men den stör mig mest nu men vänjer mig nog=)

Nu ska jag skriva in lite frågor som vi har till seminariumet imorgon och sen så kommer Nettan och hämtar mig sen ska vi plocka upp Frida också som ska prova lira lite innebandy med oss ikväll=) KUL!!!

Har precis varit och hämtat mina kläder som jag beställt på fbc´s kickoff. Fick med mig ett joggingställ hem , ett träningsställ och en ny klubba. Shortsen och byxorna var fula som fan så de vill jag inte ha. Tröjorna fungerade :) Klubban däremot kanske är för kort =( beställde 92 cm men tror jag behöver 96.. får provskjuta lite ikväll.

Nu ska jag fixa lite mat så jag får ätit innan träningen med.


Ha en fin kväll. Puss och kram


20 September

What a day , som jag flängt runt.

Vaknade vid sju tiden för att sedan ta tåget tillsammans med Filippa till Halmstad där hon började idag. Hjälpte henne fixa passerkort och sen så vinkade jag av henne till hennes första lektion haha.. Mötte upp Sandra och gick med henne till Halmstad Cíty för att börja med en liten macka och varm oboy på Espressohouse. Vi gick sedan vidare i Halmstads butiker och jag hittade endast en mjukis tröja på H.M och en hårmassagesak på lagerhaus.
   Åkte med tåget hem vid 14 tiden och mötte upp Blegel på Espressohouse i stan.. mycket Espressohouse. Där blev det god em fika och magisk färskpressad apelsinjuice.

Kom hem nu och mår riktigt dåligt. Känner mig varm och är helt glansig i ögonen så är rädd för att jag börjar bli sjuk och få feber om jag inte redan har det. Ska alldeles strax ta lite ibumetin så kanske det inte hinner bryta ut. Jag är anti febernedsättande när jag är sjuk då jag anser att febern säkert gör något gott för kroppen. Immunförsvaret måste få jobba utan hjälp ibland men just idag så får jag nog hjälpa till med lite förstärkning då jag inte har tid att bli sjuk. Måste plugga en massa då min första tenta gör sig tillkänna på fredag nästa vecka, med andra ord händer det inget kul i helgen.

Imorgon bitti ska jag till Felicia och färga håret. Hon går andra året på Äholms Hårakademi men förhoppningsvis är detta inte första gången hon färgar ;) vill jag bli fin i håret så gäller det att jag håller mig frisk så snälla gud i himlen låt mig bli pigg!!
Kvällen erbjuder innebandyträning.

Nu kallar skolböckerna igen.


Fridens liljor.


19 September

Måndag igen. Idag innebar det skola och två föreläsningar om etnometodologi och feminism. Rätt intressant men en av föreläsarna är en katastrof :) en förvirrad dam haha !
Sitter just nu och pluggar så jag blir helt matt. Blir förhoppningsvis tröttare av det och somnar gott ikväll.

Imorgon ska jag vara en snäll vän och åka med Filippa på min lediga dag för att visa henne hur man åker tåg till skolan haha ;) passade på att boka in en fika med Sandra så ska hon visa mig Halmstads centrum. Planen är att jag ska stanna i Halmstad och sen möta upp Blegel och Patrik för att umgås med de två och Aid. Får se om det blir av eller inte då jag inte riktigt känner för en utgång i Halmstad en tisdagkväll när jag har en massa plugg.
Hade dock varit roligt att leka med mina fina vänner som jag inte umgåtts med sen gymnasiet .. förutom Alexsandra då såklart <3

Nu är det hollywoodfruarna vilket innebär att det är dags att ta fram en hink att kräka i när Gunilla visas på rutan.

Nu börjar det. Vi hörs imorgon

Pusskräm


18 september

Här kommer ett sent inlägg innan läggdags.
Min helg har varit bra. Började den genom att bli godkänd på ett grupparbete som jag på ren svenska trodde skulle gå åt helvete.
Kvällen där innebar en lugn kväll med middag hos syrran med mamma, mormor och emma. Lilla Emma sov sedan den natten hos mig, mysigt <3

Lördagen innebar fest. Hjälpte först Thilda i kiosken på salamis sen åkte jag hem till Blegel där jag hade det jättetrevligt. Vi begav oss till salamis som var rätt segt och fortsatte in till min syster som hade lite fest. Jag och Blegel kom inte så långt ;) hon fick åka hem och jag däckade i sängen ..

Idag innebar det gameday. 7 pers varav två st innebandyoskulder åkte ner till trelleborg för att få 14-3 i baken men fy fan vad kul vi hade och gud vad bra vi otroligt nog var. Jag och Madde lyckades spela 3 perioder utan vila och hade ändå krafter kvar. Nu lider jag dock av ryggont efter en tackling!

Nu tittar jag på kaos i båstad som alla snackar om. Kul att man känner igen vissa men shit vad de överdrivit allt med vaskning och traskning osv.


Nu ska jag göra klart en skoluppgift och fortsätta kolla på tvn. Sov så gott.

Puss och kram ses på stan.


14 September

Vilken seg jävla onsdag och vilken seg Sarah det är som sitter bakom tangenterna. Sov hos min syster i natt och vaknade imorse av att de borrade i väggarna så de nästan skakade. Blev riktigt sur men lyckades konstigt nog somna om i oväsendet. Gick sedan hemåt i regnet.

Måste verkligen plugga men jag pallar inte, har ingen motivation .. är klar med min del av gruppuppgiften till fredag men där är en inviduell uppgift också som måste göras med men boken jag behöver har inte kommit med posten ännu. Får springa ner senare och se om den anlänt.
    Är ledig imorgon med men i värsta fall får jag åka in till Halmstad och plugga lite.. då blir det i alla fall gjort.

Ikväll är det innebandy igen.. skönt att få röra på sig. Ska snart gå ner till ån förresten och mata ankorna.. gör hellre det än och kastar allt bröd jag har. Snällt va ? Ska se om Malin kanske vill hänga på ;) så slipper det vara så pinsamt för bara mig.

Händer inte mycket mer hos mig idag..  är en rätt så tråkig dag!

Hoppas ni har roligare än vad jag har.. kram på er


14 september

Nu har det varit den 14 september i 5 min. Kvällen ändrades drastiskt då hoppet om att få se barca-milan såg ut att vara dött men då kom Danne och hämtade mig och öppnade in till Fias lägenhet sen lyckades jag med hjälp av Gustav i luren köpa hem matchen och få bild från datorn till tvn. Meningen var att jag, syrran och Mackan skulle titta men den mesen drog sig ur! =) Jag och Sofia kollade i alla fall och ett överlägset barca fick nöja sig med 2-2 mot Milan då de kvitterade i 92.a minuten.

    Nu är jag förhoppningsvis klar med min del av grupparbetet. Ska läsa igenom allt imorgon och gå igenom lärandemålen så jag inte missuppfattat!

Nu ska vi kolla på idol, jag vill inte gå hem i blåsten så sover på Sofias soffa i natt! Längtar redan hem till sängen imorgon..

Nu ska jag koncentrera mig på tvn. Sov gott alla !



13 September

Imorse var det ovanligt tungt att ta sig upp ur sängen och vidare till skolan. Vaknade runt sju för att ta tåget redan vid åtta eftersom vi inte vill riskera att komma för sent. Idag hade vi inga föreläsningar på schemat och då jag ligger lite efter med plugget så ville jag inte åka till skolan för en dag som egentligen var onödig. SÅ FEL JAG HADE .. det var en helt okej skoldag där vi lekte lekar och försökte lära känna varandra.
Fick lära känna lite nya människor vilket alltid är trevligt namnen blev jag dock inte klokare på.
Aid är nog gruppens solsken , han har nog lyckats få alla att dra lite extra på smilbanden.

Kom hem vid kvart i fyra och satt mig ner i soffan med en gruppuppgift som ska göras och pang så blev kl 19 från ingenstanns. Hade tänkt göra klart den så gott det går idag så ´jag kan fokusera på den inviduella uppgiften imorgon om jävla cp Adlibris kan skicka min bok som jag måste använda till uppgiften.

Ikväll om jag har ork och tid så ska jag kolla Barca-Milan om jag orkar köpa hem matchen. Förhoppningsvis vill syrran och Gustav kolla fotboll med mig så jag slipper sitta och titta själv. Hade varit spännande att se det här nya programmet Kaos i Båstad med.

Sitter just nu och håller tummen för att mitt lilla kusinbarn nummer två ska bestämma sig för att trivas i magen och stanna där i minst 4 veckor till. Dock verkar han eller hon vilja ta sig ut nu! Längtar efter att alla gravida ska få sina barn nu så jag kan få köpa bebiskläder. =)


Min vecka ser ut som följer.

Onsdag: Ledig från skolan men det innebär hemmaplugg och innebandy på kvällen.

Torsdag: Ledig från skolan , men hemma plugg eller träffa Marcelo och Adelina (mina gruppkamrater)står på
schemat.  På kvällen blir det match mot Stanstad hemma i strövelshallen 20.00!

Fredag: Seminarium - grupparbetet ska redovisas 12-13.30.. sen är det helg :)
Ska dock försöka plugga lite så jag slipper ha ångest på lördagen.

Lördag: Herrarna spelar match på salamis sen blir det fest med fotbollsmänniskorna
och förhoppningsvis min älskade Johanna. Blegel hade varit en trevlig överraskning med;)

Söndag: Förhoppningsvis tillräckligt pigg för att plugga lite.


Något annat som ger mig en klump i magen är mitt jobb. De ser gärna att jag jobbar när jag är ledig men idag sjönk de i mina ögon då de omplacerade all personal vilket kommer innebära kaos hos de gamla, anhöriga och verksamheten i sig. Om chefen får som hon vill träder detta i kraft den 14 Nov så fram till det kan jag tänka mig att ställa upp men sen får vi se. Besviken till max i alla fall och jag hoppas att chefen kommer på andra tankar.

Nu ska jag försöka avsluta mitt arbete sen cykla bort mot syster yster.

Kram på er därute.


11 September

Man ryser nästan av rubriken. 10 år sedan massakern i NY.  Dagen har varit rätt dyster när tvn varit igång. Antingen har en minnesfilm av WTC varit på varenda kanal eller så har det varit filmer för att hedra Stefan Liv. 

  Igårkväll åkte jag och Monkan hem till  Mackan och Ulle för att dricka lite vin. Var väl hemma runt halv ett i natt så det blev inte direkt sent.
   Eftermiddagen spenderades på Strövelstorps IP där Salamis damer mötte Bergandy och vann den matchen lätt med tvåsiffrigt (??) tror jag. 
  Nu har jag precis ätit moussaka och sitter med tända ljus och tittar på Sommarspelen ¨på kanal 5. Ett rätt så roligt program verkar det som.. tummen upp =)


Denna helgen hade jag behövt plugga en massa men dumma Sarah gjorde såklart inte det så nu ligger jag lite back. Ska försöka läsa lite snabbt inför föreläsningarna imorgon sen får jag väl sitta hela eftermiddagen imorgon. 
   Imorgon ska jag köra till skolan så man slipper tänka på de värdelösa tågen för en gångs skull.

Nu ska jag titta vidare på tvn och kanske lyxa till med popcorn.

Ha en fantastisk söndag.

Puss och Kram

7 September

Knappast någon nyhet att det regnar ?!!

Hela min dag igår bestod av plugg vilket gjorde att hjärnan blev helt överhettad och jag fick en hemsk huvudvärk som höll i sig hela natten.

Åkte till skolan imorse. Jag och Ardita tog ett tidigare tåg än vanligt då vi kände att vi för engångsskull ville hitta till skolan själv. Vi har alltid följt efter folk påväg till skolan och vårt nya mission var att hitta rätt buss. Tog en chansning och följde efter en kille som såg ut att skulla åka tåg vilket han också skulle så vi har lyckats ta bussen två dagar nu ;)

Hade en föreläsning idag som faktiskt var rätt intressant. Den handlade blandannat om en gammal sociologisk tänkares teorier om självmord. Han beskrev självmordet som något naturligt i samhället.
Fick även veta att det är lika vanligt att man tar sitt liv om man är deprimerad pga kanske arbetslös eller någon annan nergång i ens sociala liv som det är att man tar livet av sig trots en positiv händelse typ miljonvinst på lotto. Mycket intressant må jag säga..
Ta det nu inte som att jag förespråkar självmord, tycker det är hemskt men var ändå intressant att höra teorier om det.

Kom hem från skolan vid 14 tiden och sen dess har jag bara fixat en massa med innebandyn till ikväll. Ska strax börja med en uppgift till seminariumet på fredag. Hade tänkt berätta lite om mitt jobb =)

Efter plugget blir det lite mat och på menyn idag står kokt potatis med panerad fisk.

Ska träna innebandy ikväll mellan 20-22 .. ÄNTLIGEN !!! Älskade saknade innebandy ..


Är det bara jag som tycker att September är en oerhört tragisk månad ? Händer nästan alltid något varje år i September som får en att tappa andan.

Läste idag att ett helt hockeylag kraschat direkt efter start i Ryssland. De skulle på en match men kom aldrig så långt. Endast 2 av 44 överlevde och det var någon ryss och en flygvärdinna.. Detta innebär att Sveriges Stefan Liv omkom :( Till och med jag känner till Stefan Liv .. Det är den enda målvakten i Sveriges landslag som jag kommer ihåg har stått alltid.

UUUUUSCH.. stackars anhöriga och stackars vänner.. Fy vad bra man har det!
Live in peace <3



Idag saknar jag Alexsandra Blegel!!
Känns konstigt att gå på "lektioner" och överhuvudtaget gå i skolan utan henne.
<3


4 september

Söndag igen ..  har haft en bra helg vilket har gjort att jag pluggvägrat fram till idag.

I fredags var jag i skolan en stund och då var det bara min klan som var där vilket innebär att man fick lära känna ännu fler personer vilket känns jättebra. Dock är jag ansvarig för min grupp och jag vet knappt vilka som är med i den så imorgon måste jag nog ta tag i det faktiskt.
Efter skolan så var jag hemma hos syrran som flyttat in till stan , vi (läs pappa) byggde upp hennes soffa och lite sådant. Sen åt hela familjen pizza på golvet då hon inte fixat sitt kök. Mysig kväll vilket ledde till att jag somnade vid 21 någongång .. har aldrig varit så skönt att vakna morgonen efter.

Igår var det full rulle.. Käkade först en bakad potatis med Monkan på graffiti sen åkte vi till Ljungbyhed och tittade på herrarna som vann med 8-0. Kvalet närmar sig och det innebär festbuss!!
 På kvällen körde jag och Emma till Örkelljunga för att fira min älskade Johanna som fyllt hela 27 otroliga år. Mattias hade ett mysigt fint hus och han och hans bandkompisar förgyllde kvällen med livemusik.. riktigt mysigt !!
Jag var nykter så vi körde väl hem runt 02 tiden. 

Imorse vaknade jag fem i halv tio och jag skulle hämta pappa halv så jag flög ut i bilen knappt vaken vilket gjort att jag är riktigt sliten nu.
Ska dock hoppa fotbollen ikväll som jag hade velat se för att plugga istället så jag kan komma i säng i tid ikväll.

Ska alldeles strax gräva ner huvudet i boken igen och sen komma på vad jag ska ha till middag.. kanske en hemmagjord burgare ??


Så här ser min vecka ut i övrigt.

Mån : skola 10.15-12 , Spinning, plugg
Tis: Ledig=Plugga
Onsdag: skola 10-15, Plugga, Innebandyträning (ÄNTLIGEN)
Tors: Ledig = Plugga , skriva på seminarieuppg , DM match FBC-FCH 20.00
Fre: Seminarium , sen plugg hela helgen :(



Ha en trevlig kväll.. kram


RSS 2.0