trött tröttare tröttast

Mitt liv består faktiskt bara av jobb känns det som.. skulle njuta av en ledig helg den här helgen men icke, fick hoppa in och jobba natt.. sov ingenting alls igår på dagen så jag var sjukt sliten i natt men jag lyckades hålla mig vaken:) var så trött så jag mådde illa tillslut. I fredags jobbade jag 14 timmar. sjuk övertid men mycket som hände och jag kunde helt enkelt inte lämna de andra i sticket..

Imorgon ska jag jobba igen, ledig fredag denna veckan.. resten jobb!

Igår mös jag lite med mitt kusinbarn Ludvig :) världens sötaste bebis, och så mysig.. jag vill också ha!



Tvättstugan kallar

Effektivdag

Idag har jag hunnit med att jobba 7.15-15.30! Efter jobbet var det bara att börja tvätta direkt, gick rätt så bra förutom en liten missfärgning som gett mig sjuk ångest ! Jonas och Filip kom in en sväng och hälsade på, de drack lite kaffe och jag var tvungen att vara så otrevlig och sticka iväg några gånger för att hämta och lämna tvätt.

Efter tvättningen lagade jag lite mat, strax ska jag gå till netto och köpa en flugsmällare, fem äckliga flugor har hittat hit och jag kommer inte kunna lägga mig förren de är borta.

Imorgon är jag ledig :D vilket innebär Väla/familia om det är kasst väder, annars stranden kanske :D

På kvällen ska jag hem till Anette och Tobbe på förfest sen bär det ner mot Äholmsfesten, kan nog bli lite kul! Ska jobba lördagkväll och sönmorgon så måste vara rätt så pigg och fräsch dagen efter!!


Nu ska jag kolla klart avsnittet av OC sen intar jag netto..


Puss

oh god

Jag är helt slut.. fy fan vad tuff kväll det varit på jobb.. hörs imorgon.

Kvällsjobb





En ny dag och ett nytt fint väder, stranden med Malin alldeles strax. Får bli en kort runda för jag ska cykla till jobbet vid halv två! Hoppas att kvällen blir lugn och inte en massa oroligheter och spring som förra veckan, det tog slut på en. Veckan var så jobbig så jag knappt kunde jobba den sista dagen.

igår var Söt med familj här och hälsade på en sväng innan de skulle käka på torget, mycket trevligt =)

På kvällen blev det lite slappehäng med Johanna & Ollie! Innan Oskar skulle hem så tog vi en runda i monstret (hans bil) till och med Johanna fick en rejäl adrenalinkick tror jag, bilen är hur go som helst och jag som inte är så intresserad av sånt egentligen=)

Nej nu ska jag packa väskan och cykla iväg på röda faran.

Puss och kram


Så mycket som händer..

Det händer för mycket nu så jag hinner inte dela med mig av allt.. jag har hunnit jobba en massa och firat midsommar.. midsommarafton jobbade jag och midsommardag firades i strövels.. riktigt skoj!

men det bästa av allt är att jag flyttat till Ängelholm.. Torsdagen den 1 Juli! =) Bor numera på Sockerbruket och trivs verkligen jättebra i min fina etta..

Igår var vi ute en sväng.. började hos Johanna då var det bara jag, Jojo och Anette ! Sen trillade folket in. Antonio, Calle, Pudde , Calles syster, Tobbe, Pidde och Krille.. ett riktigt saltgäng och kul var det. Kvällen fortsatte på bhof där fina fian kom och joinade oss.  Pizzabox fick det bli tillslut och sen somnade jag gott i min säng.

Imorgon ska det jobbas kväll men ska försöka hitta på något med johanna ikväll och sen kanske ulle med familj kommer och hälsar på.


Om man skulle ta tag i sitt liv och cykla till gymmet eller något.

Pussochkram


RSS 2.0