Halloweeeen,,

Pappa fyller 43 år idag (kanske 42 :S ) grattis till honom.. han kom precis hem och såg att jag och Sofia städat hela huset. Nu ska jag ta tag i mitt eget rum och få det lite fräscht sen funderar jag på om jag ska bege mig ut på julklappsjakt och fixa någon mer julklapp har redan fixat sofias men sen är problemet att hon fyller år 4 dagar efter så ska fixa födelsedagspresent med, hade tänkt ge henne ett presentkort först på något uteställe i Ängelholm eftersom hon äntligen får handla i baren och lär lägga lite pengar ute. Jag gjorde av med en förmögenhet när jag fyllde år. Men vi har kommit överrens om annat nu så ska hitta något annat kul. Skönt om man kan bli av med lite i alla fall så man slipper lägga en massa pengar i december och så man slipper trängas i julklappsstressen.

Ikväll ska jag åka till Kävlinge tror jag, blir innebandy för hela slanten.. Kävlinge - FBC Engelholm.

Igår kollade jag derbyt mellan d23-d2 och vi tränar ju ihop trots att vi är två olika lag, men det blev 5-5! ;D  Jag måste verkligen få tag i munka så de kan skriva på mina papper..  blir fan inte spelklar om de inte skyndar på sig lite.

Imorgon blir det också lite innebandy men även lite fotboll till sent på kvällen. Efter det vet jag inte hur planerna ser ut .. antingen drar jag hem , eller så drar jag ut med killarna eller så möter jag upp Blegis i stan och drar till Banhof.. dock så är det utklädning på Bh och om det var ett krav så dissar jag nog det..:)

HALLOWEEN ÄR SÅ MYSIGT!

Egentligen hade det varit gött att samla hela gamla "Gänget" och kolla på skräckis sen köra en övernattning allihopa i vardagsrummet..:) men får bli en annan gång..


Vi har redan bokat in en kväll då vi alla ska träffas :) I november blir det=)


Ha det fint.

Pusss & kram..





Kort inlägg..

Underbara höstdag. Helt perfekt väder, fint ute och underbart att gå runder i om det inte varit så att jag och Tina höll på att sprängas så mätta vi var. Jag mådde verkligen dåligt och ska aldrig mer äta kinamat fy fasen alltså.

Har också hunnit med att fixa med två pumpor som jag spökat ut lite. Har den ena på mitt rum som är jättemysig och en utanför dörren =) Like Like.

Jag sköt upp träningen idag vilket innebär att jag får springa i mörker :( gillar det inte alls men vill man bli fin så får man lida pin.  jag ska även hinna med att kolla på "mammas pojkar" och sen kolla derbyt mellan d23-d2 , go d23!!!

Jag har slut på ord vilket innebär att det blir ett kort inlägg..

Ha en trevlig kväll..

over and out!


Du är falsk!

Det finns vissa personer som alltid kommer göra mig besviken...

Hela dagen har spenderats med Svante , det är en av få som kan räknas till gruppen riktiga vänner! Vi har haft en mysig dag på stan och sen har vi slappat i varsin soffa framför tv:n underbart.. alltså en dag denna veckan som jag inte tränat känns konstigt, får bli dubbla pass imorgon.

Imorgon ska jag dessutom träffa Tina, <3 FINALLY! :D

Nu ska jag återgå till svante.. <3

Pusss o kram.

 


Innebandy

Precis kommit hem från en innebandyträning.. vi backar hade det ganska hårt då vi fick springa väldigt väldigt mycket.. sen lyckades jag sätta ett omöjligt skott och då skolade Karlberg om mig till forward, kände att jag fick en mindre chock, men jo jag fick spela forward med Maria och Amanda, haha jag kände mig verkligen sämst.. får hoppas jag får spela back snart igen, det är roligast och det jag kan spela. =)

 Nu blir det bara lite varmoboy och desperate housewifes/andra avenyn =) sen sova , ska ringa Svante med:)

Imorgon ska det hinnas med mycket, stan och klippa mig, hämta bok, fika med svante och inom Blegis jobb! Alexs ser du detta så ta med mina vantar till ditt jobb :)


Nu ska jag duscha , och stretcha! det behövs haha!



Pusss




Grattis Sabbe till ditt nya korsband ;) nej det är fruktansvärt synd om dig.. grattis på namnsdagen i alla fall.. allltid något.


Tisdag afternoon!

Nu sitter jag här och ska bränna en bra skiva att ha i bilen, och självklart är Party in the U.S.A ett självklart val. Jag ska även lägga över den på min mp3 om den fungerar så ska jag sätta den på repeat och springa till den. Jag är en sånn människa som inte kan springa med någon annan, jag måste springa själv för jag klarar inte av att höra den andras andetag och även om jag har musik på så hjälper det inte. Så det bästa receptet är att springa ensam men om man är ute och går så är det alltid ett plus att ha en kompis med sig, finns inget värre än att gå ensam. Jag och Madde började ganska bra med våra promenader men sen så var vi dåliga på att planera nya så tillslut blev det att man gick ensam.. 

jag känner att jag måste skaffa ett gymkort för man vill inte tröttna på löpningen och det gör jag och även om man har fotboll/innebandy så ska man ändå kunna gymma på morgonen tycker jag. Det gör bara hälsan gott:)

Efter mitt tuffa joggingpass idag så ska jag köra och handla lite dinner.. jag ska försöka hitta lite trappor dessutom och branta backar så man får ett riktigt tufft ben och knäpass.

Men nej nu ska jag åter lägga energi på att fixa med musiken.

 

Ha en trevlig kväll.. kommer säkert en liten update senare idag.

 

xoxo

 

 


Party in USA

Jag är megatrött.. jag hatar att min sömn alltid avbryts vilket gör att jag somnar as sent om nätterna, sen väcker min gapiga mamma mig jättetidigt , så jag vaknar sen somnar jag om och sover bort halva dagen. Fattar ni varför man hatar att bo hemma nu eller ? Jag är aldrig utvilad!

Lyssna på denna låten.. den är faktiskt bra man har den på huvudet efteråt, den heter Party in USAmed Miley Cyrus.. Hon ser ju sinnessjukt bra ut också :)  LISTEN AND LEARN!

 





Yeaaaahyeaaah there´s a party in USA !

min vecka

Kvällen spenderades hos min kära kusin Robin.. mycket trevligt som alltid, en massa skratt !
Jag slog sönder en ljusstake.. (STÖRIGT) så nu har jag glassplitter i tån :( men skitsamma..

Nu kollar jag på vänner ska snart sova..


Veckan:

Tis:
stadsbiblioteket och låna 4:e delen i Twilightserien, orkar inte vänta på att den ska beställas till strövels så kör dit och hämtar den :P , sen ska jag träna lite.. antingen gym eller springa själv.
Ons: Svantedag , ska klippa mig hos Madde på salong kalufsen (as grymt namn) kl 15. Springa en runda.
Tors: Lunch med Tina, springa en runda + träna
Fre: Träna , ev lunch med Tina om det inte blir på torsdagen. utgång på kvällen?
Lör: "Gåsaboll" , fest.
Sön: dagen efter!


AH

 Är så trött på vissa personer nu så jag håller på att dö..

     Idag är en tråkig dag.. jag ska fira min kusin Robin ikväll det är väl det enda att se framemot.. ska ut och springa snart!

 

   Nästa vecka vet jag inte om det blir lite jobb.. egentligen har jag inte tid då mestadels av tiden kommer spenderas i Lund med älskade Emma <3 :) Kommer gå bra vännen , :D och snart är du frisk :D

 

Nej vet ni vad, jag tänker itne skriva något jävla inlägg idag. hej då!

 

 


Lördag/sönder

Say What!

Igår så var jag och kollade på rögle med Mamma, Pappa, Emma, Moster, Filip, Jan & Robin.. Mamma, pappa , Emma och min moster satt på den ena sidan.. rakt över satt Jan och Robin och jag och Filip hade oturen till att få stå. Vi stod ut första perioden och tänkte att javafan i pausen så går vi och snor lite sittplatser, det störiga var att de vi spanat in tog andra före oss så vi gick tillbaka till stå men då fanns där inte plats till oss haha så vi hängde i korridoren och såg typ inte ett skit av andra perioden men det var kul.. I tredje så tog vi några andras platser och hade det hur gött som helst, dock förlorade Rögle för de var så jävla dåliga.

Efter det så åkte jag till Svante och sen så "förfestade" vi lite där och Mattias kom också :) sen åkte Mattias till Helsingborg och jag och Svante åkte till Ängelholm, kvällen var väl trevlig för man träffade mycket folk man itne brukar göra .. kom fram en kille som jag hade som typ idol när jag var liten, han var också innebandymålvakt så han lärde mig en massa, han kom fram igår , och jag var säker på att jag sett han innan så sa han att han kände igen mig och frågade om jag hette Sarah , och vet ni, det gör ju jag :) så han hade sett rätt, riktigt kul att träffa honom!

Sen mötte vi upp Maria och Netts :) och sen gick jag och svante rätt tidigt för att få tag i vår taxi hem.. vi frös ganska bra !

Vaknade rätt sent idag och det var sååååå skönt!

Nu blir det fortsatt tv-tittande och ikväll ska jag kanske chilla med min älskade svantis<3

 

Ha det kalas bra.

 

Pusss!


Sällskap nummer 1



Sällskap nummer 2




MADDEEEE

haha glömde en sak .. vad är det för fel på mina kompisar ?
Madde är helt knäpp i skallen .. hon reser just nu jorden runt, och när de kommer till L.A så träffar de en vän där med ett ganska så stort kontaktnät så de kommer in på en riktig mansionfest hos en riksnubbe .. där bland annat saudiarabiens prins var på fest och även lite andra kändisar. Där fanns människor som parkerade bilen åt dig och stora biffiga vakter..
Jo nu är det så här att min söta underbara Madde blir bjuden på efterfest hemma hos LEONARDO DICAPRIO .. vad tror ni madde svarar ? . precis , NEJ TACK! hur dum får man vara , haha .. du är så söt dum..

Ta det försiktigt Maddo och kom hem hel ..  detta halvåret kommer vara tufft .. Nästa gång ska jag med ;)



 
Pågrund av din dumhet så straffas du med denna bilden ;)


So you think you can tell , who I am ? Just by looking at me..

 går in på blogg.se´s hemsida och ser Maja där precis som något helt normalt, och när hon kommer upp på tv på enirosreklam och säger "Maja Alderin från Enskede" det låter så fruktansvärt rätt men ändå så konstigt.. men är så glad för din skull att du har fått en putt fram i karriären.. Maja som har är med på albumet "alla himlens änglar" soundtracket till arnfilmen borde inte vara så pass anonym som hon är för vissa.. men nu åker hon till Nashville (Dolly PArton) till februari och önskar dig verkligen all lycka där .. din musik är underbar , du är underbar och kommer sakna dina sköna livespelningar här hemma.. första gången var på torstens när jag var 16 eller 17 sen rullade det på .. blev blandannat din releasefest och när du var förband till OH Laura och veronika Maggio ..

Saknar dig i alla fall.. 

 

  Maja och min moster på Jonas 25 års fest :) 



 Nu ska jag dricka en kopp kaffe , ska köra in till stan vid kvart över två någongång..

Puss o kram!


Fan vad jag är på gång.

Friday and I´m still not in love...

ikväll har jag varit på familia med sofia.. men köpte absolut inget då jag bestämt mig för att spara.. så fort mina pengar för knät kommer så ska jag lägga undan till en resa..:) sen det andra ska helst inte röras! :)

Nu kollar jag idol, Jojo i mitt fotbollslag tyckte att jag skulle möta upp henne och hennes tjejkompisar på torstens för ett glas vin.. men jag ska köra hela natten så tror jag ska lägga mig tidigt så jag orkar det.. Ska först hämta catrin i stan sen ska jag köra hem Stoffe och Filip. får se hur det går :)!

förhoppningsvis ringer de aldrig så får jag sova ut.. imorgon hoppas jag på att det blir rögle med pappa och Emma, sen förmodligen ut i stan om rögle vinner och om jojo kommer in efter Jons 25 årsfest som homn ville ha med mig på .. men nej , No good idea haha !


 Ha det unnnnderbart


Kysssssssar , haha glöm.. puss.



Damp damp damp

Blir så jävla trött på människor som inte kan ta diskussioner. I detta fallet var det så att jag och "någon"  hade planer på att ses i helgen men enligt "någon" så skulle jag komma imorgon när "någon" hade jobbat klart.. helt okej tyckte jag tills jag fcik veta att personen jobbade till 23 , mm kul för mig att sitta en hel lördag och vänta till kl 23 för att åka dit för att se en film sen hem igen :S så jag kom med förslaget på söndag .. nej då orkar itne personen i fråga för han/hon jobbar dagen efter och vill bara vara hemma.. trots att det var bio som slutar 20.00!  jajja så tar vi diskussionen om att han/hon har samma skyldighet att ta sig till Äholm som jag till Hbg nej när det kommer på tal så blockar han/hon för att han/hon inte har ett bra svar!
Men du ... nu är det över ! Ha det skit.




Nu fick jag avreagerat mig.



 nu har jag mest tagit det lugnt.. ska se om det blir innebandy ikväll för det avgör hur lång runda jag ska springa idag så hoppas Thilda hör av sig strax.. annars blir det nog bara fylletaxi i natt ;P

Have it

pusss











Varför är man inte filmstjärna ? :(



short

precis sprungit en liten men oerhört snabb runda sen avslutades kvällen i innebandyhallen :)
Imorgon blir det förhoppningsvis innebandy på kvällen, sugen?

 jag hatar när planer ändras, särskilöt när man planerat förfest och allt.. men som sagt någon som  känner sig sugen på utgång nästa helg ? förfest här om det blir i Helsingborg..:)

jag orkar verkligen inte skriva.. jag ska bli trött till en bra film.. sen ska jag ringa min kära och höra om det blir bio i helgen eller icke.

Pussis.


short

precis sprungit en liten men oerhört snabb runda sen avslutades kvällen i innebandyhallen :)
Imorgon blir det förhoppningsvis innebandy på kvällen, sugen?

 jag hatar när planer ändras, särskilöt när man planerat förfest och allt.. men som sagt någon som  känner sig sugen på utgång nästa helg ? förfest här om det blir i Helsingborg..:)

jag orkar verkligen inte skriva.. jag ska bli trött till en bra film.. sen ska jag ringa min kära och höra om det blir bio i helgen eller icke.

Pussis.


palla.

Ska börja med att svara på kommentar till "wonderer" (HAHA) : Med tanke på ditt uttalande så märker man att du aldrig spelat i Strövelstorps innebandyklubb eller i Strövelstorps  fotbollsförening. Har man gjort det så har man en del att damma av ;) ledsen!



 Ja nu har jag läst klart min bok.. även denna under ett dygn så nu är det bara att försöka fixa fram fjärde boken men är säkert världens längsta kö på den! Haha en bok har fan aldrig fått mig till att böla eller bli rädd men den fick mig till det så jävla patetiskt! Känner mig som en jävla boknörd och jag hatar att läsa.

Nu ska jag ut och springa och avsluta rundan nere i innebandyhallen. Ha det gött ! 

 Tja ! 


=)

Dagen idag kan man väl säga avslutades med en joggingrunda sen så hämtade jag ut tredjeboken ur "the twilight saga", och är lika låst i den som den förra , bara läser och läser och kan inte sluta. Jag tog dock en paus när det var "bonde söker fru" men läste i reklamen , och detsamma gäller nu under Greys anatomy! =) dock är inte greys lika sorgligt och bra idag som de andra gångerna! Kasst! 

Imorgon blir det till att springa en runda på morgonen och sen ska jag hämta Emma på fritids. Jag hade också tänkt kolla lägenhet i Helsingborg för vid catrin finns många billiga och jag har sökt rätt många jobb i just Hbg. Dessutom börjar jag gilla hbg mer och mer. Ängeholm är bra att bo i för där är så lugnt och ganska fint men ja jag är ung och ska väl kanske bo i en stad som egentligen aldrig riktigt sover.

idag var jag nära på att få skickat mina operationsbilder till folksam men min fittiga (ursäkta ordvalet) dator förstörde det. PALLA PALLA PALLA PALLA! 


I helgen blir det vitt för hela slanten.. en riktig träningshelg. Sen på Måndag ska vi fira min kära kusin Robin och dessutom har alla lov då så ska passa på att träffa de vännerna som fortfarande går i skolan. Därav Tina b.la !  :D

 Nu ska jag vänta på att S slutar träna innebandy så jag kan ringa och fråga hur det har gått :)


Ha en trevlig natt .. pusspusss


  Pluttan ,du har väl lov v.44?


Hohoo

Mitt knä mår faktiskt fruktansvärt bra idag! Ingen ömmande känsla och ingen svullnad, dock var det lite svullet igårkväll men absolut inget allvarligt och störande:)  Jag hade tänkt springa innan kvällen idag faktiskt, skönt att ha det avklarat sen ska jag verkligen försöka somna i tid ikväll.

Ikväll är det Greys Antatomy:D yaaaaaaj!

Känner lite kli i fingrarna efter shopping men ska verkligen behärska mig. :)

gårdagens Oh no : Mitt rum
Gårdagens Oh Yes : Emmas kallelse :D snart är det över babe.

Hörs sen, Puss och Kram.


asfaltsknä

Skulle laga mat och kom på att det tog ca en timme så medan maten var i ugnen så sprang jag en runda. Tyckte mörkret var lite läskigt idag s¨tog en massa omvägar så man kom vid gatubelysningen vilket innebar att det blev en ganska långrunda i snabbt tempo på bara asfalt ..:/ det innebär alltså att imorgon kommer jag nog ligga och kvida över ett svullet och ömmande knä :( Mitt knä hatar asfalt mer än något annat ! Men ja det får det dumma knät ta helt enkelt för samtidigt som jag springer så bygger jag upp muskler. 

Jag ser verkligen framemot duschen som komma skall för jag är riktigt svettig. Vill känna mig riktigt ren och lägga mig i ett skönt nattlinne med flätat hår så har man fina lockar imorgon ;) 

Jag har kollat upp jobb i malmö och Stockholm idag. I malmö finns där björn borg butiken men det söker jag endast om jag funderar pöå att plugga där annars så ska jag nog söka ett jobb uppe i stockholm och sätta mig i lägenhetskö =) Vill till storstan något år i alla fall:) 


Nu ligger bilderna från helgen (inte bowlingen) uppe på faceboooook :) 


Ha en trevlig kväll.

Pusss & K 




 
This one I like.

 


Varning för flummande.

Tisdag .. låter faktiskt bättre än måndag men ändå tråkig liksom. Jaja, jag ska snart sortera ut omådet runt tv:n på mitt rum. Funderar på att sälja min TV faktiskt, för jag har ingen antennsladd på rummet så kan bara kolla på film, och då kan jag likagärna använda datorn. Dessutom kommer jag inte ha en sånn liten tv när jag flyttar hemifrån. Även om det kanske är lite för bra att skaffa en stor platt-tv när man flyttat så ska jag faktiskt göra det, för de är dem som ser bra ut en liten ful tv kan förstöra ett helt rum och även om jag inte kollar så mycket på tv så är det ändå det jag ska lägga mycket pengar på tillsammans med säng och soffa.

 Jag kan inte annat än skratta åt de företagen som verkligen tar världens chans att sälja sina produkter genom att döpa dom till kändisnamn o.s.v men hör här !!!! haha detta är helt sjukt..
Har ni sett twilight? En skitbra film som man blir helt kärlekskrank i , man blir verkligen kär i vampyren edward och man tycker att ja ett förhållande med en vampyr verkar ju spännande. Jag såg den filmen för första gången med någon som faktiskt betydde något för mig och pågrund av just den filmen så tror jag min aögon öppnades upp något alldeles extra för denna personen. Men tillbaka till det jag skulle säga, jo när man läser boken så bara väntar man på att de ska sluta med kyssandet och gå rakt på sak , haha så är det verkligen men så kollade jag i "Amelia" idag och jo vi alla kan ha sex med en vampyr.Vampyren Edwards hud är iskall och så fort solen lyser på honom så börjar han glittra. NU har de då tillverkat en dildo som man då kan lägga i frysen så den blir kall och så lyser det om den. deras slogan är då "Vill du också ha vampyrsex?- nu kan du" HELT SJUKT! fy fan vad de klan tjäna pengar på den genom att använda twilightEdwards bild sidan om produkten! HAHHA JAG DÖÖÖR ! Jag skulle aldrig få för mig att vara så jävla dum. 
Vafan är man så jävla kåt så kan man ju lägga in en morot i frysen sen pensla på ett ägg och hälla glitter på!

Jag ska faktiskt lägga in en bild , så ja hoppas inte mamma eller pappa läser detta nu!


Detta är så fult...




Ett något flummigt inlägg idag men whooooooo caaaaaares. HAve it !






Städryck

Jag märker verkligen att jag är en riktig kvällsmänniska. Idag har jag mest legat hela dagen och varit så uttråkad så jag nästan dött. Sen innan ikväll så tänkte jag mest att nej sjuk onyttig helg med bara festande så jag ska ut och springa. Med tanke på min förkylning så borde jag inte springa. I alla fall rundan gick verkligen jättebra , hade ett snabbt tempo och det gick rekordsnabbt dessutom så var jag mest trött i benen flåset fungerade finfint. Efter det så tänkte jag koppla av med en massa vatten och en film, det blev "Nanny Diaries" en mysig film , men som sagt det tog kål på mig att kolla filmen så 23.30 bestämde jag mig för att städa garderoberna och sortera ut en massa kläder , sorterade dock itne ut så mycket för det är jag sämst på men nu är det i alla fall organiserat.
Klockan blev 00.00 och jag bestämde mig för att sortera bort grejer jag inte använder o.s.v och organisera mina hyllor. Det som återstår nu är att damsuga och tvätta golven. Tror inte mamma och pappa uppskattar det mitt i natten så det får vänta. Ska även damma av min prishylla och lite skolarbeten ska ner i min "titta tillbaka-låda" i källaren.

Nu ska jag i alla fall koppla av , sova då alltså! Sen upp tidigt imorgon och avverka en ny joggingtur innan min städdag.


Ha en skön natt , Natti pusspusss


  "du ser lite knasig ut"!


FAN OCKSÅ

 Min dag idag har varit tråkig med stort T , så tråkig så jag har blivit på riktigt dåligt humör. Dampar snart.  Jag skriver inte mer ikväll. Hej då!

Go to hell , please!


En dinosauriegroda vi har i våran park, en dinosauriegroda som är så stor och stark ...




Nu har precis Jonna & Emil varit här och hämtat sin väska. Emil är Kon längst till vänster som var med i talang och sjöng. Deras skiva gick på som fan igår när vi festade , eftersom Emil spelar i Salamis. Perfekta barnsånger med låtar om olika allergier blandannat vilket är skitviktigt då många delar sitt liv med olika former av allergier.. Alexs du kanske bör lyssna ? Den första de spelar här är "Dinosauriegrodan" den tillägnar jag mig själv för jag tycker den är grym haha ! Nästa låt de spelar en liten trudelutt av är "Laktosintolerant" den tillägnar jag Svante, haha! 

 flera av deras låtar finns på youtube, och även klipp från svt när de var med där..

Alexsandra deras låt "nötallergi" tillägnar jag dig ;) "JAG FÅR KAALLLA FÖTTER, NÄR JAG HÖR ORDET NÖTTER"



LYSSNA ..  haha man blir så glad :)


Salamis i 6:an

SALAMIS GICK UPP IGÅR!

Satt i kylan och kollade matchen, när slutsignalen ljöd så blev det ett sjukt firande. Jag och Monika körde och hämtade maten och sen så serverade vi den. Bytade om sen började festandet. Jag och Monika med 25 killar , Jonna var också med, en flickvän till laget så det var fruktansvärt trevligt. Festen var nog den sjukaste detta året. Killars fester är ju helt cp! haha .. Nakenfotboll, en massa sprit och skandaler! Själv fick man ett ex antal lapdanser av Jonathan Sjukihuvudet Becker ! haha , så jävla rolig..

Det roligaste var ändå när jag och Monika satt i soffan och vi hörde alla killar skrika "BÖGHÖG" haha, och de kastade sig på oss i soffan, låg underst och skrattade så jag inte fick luft, och en efter en hoppade tillslut kände vi bara soffan knäckas! En kaffekanna, en soffa, en ruta, ett bord, en stol och en vägg var förstörd efter denna festen, men det får man väl räkna med !

 

Toppbetyg på kvällen i alla fall.. lätt den roligaste på länge !

 

Ha det underbart! Kramkram.

 

Bilder kommer upp på Fb så fort kamerasladden kommer :)


Oliver Wahlström min nya idol.

Kvällen igår var toppen under bowlingen och utgången :) Kul kväll med Jojo blandannat :) och fruktansvärt rolig hemfärd med Lena haha! :)
 Bilder kommer.



KOLLA KILLEN. WOOOOOOW! Han zorrar en hockeypuck haha!

 


Pallet

Fredag, jag älskar fredagar!

Ska alldeles strax köra och hämta sofia i skolan, sen ska jag fixa till mig och så sen till Lina där resten av laget också kommer sen käk och bowling =)

Efter det någon form av fest jag tror dock jag kommer vara ganska lugn så jag kan dricka imorgon.. och josse har varit sjuk hela veckan, så är hon sämre igen så ska inte hon med ikväll så gråter jag :'( Men det ska hon alldeles säkert så kan nog vara lugn :)

Dagens låt :
Amanda Jenssen - Happyland.

Lyssna.



Pusss


AAAAAAAAAAH

Jag gillar inte att vara sjuk, den här känslan att man är trött hela tiden och att huvudet väger 100 kg. Jag ska dock trotsa alla sjukdomskänslor och köra till Blegel ikväll.. blir nog en sen kväll där men längesen vi träffades nu så ska dit. Hon vet dock om att jag smittar med min förkylning så hon gör detta på egen risk :)

   
Jag ska snart gå en liten runda, botemedlet är nog friskluft. Imorgon är det bowling med mitt älskade lag (eller i alla fall vissa av dom) sen så är det nog fest men ganska så dåligt planerat då vi inte fixat något ställe efter för de minderåriga så det får jag väl fixa antar jag eller så får det vara orättvist!

Nu blir det promenix. Pussiis


fuck it

Jag har verkligen haft en fruktansvärd natt , hostat konstant, frusit och gud vet vad. Jag ska ändå snart ut och gå en runda, det kan ju inte skada om man är varmt klädd och tar det lugnt. Annars dissar jag alla varningar och springer.

Vet inte alls vad som händer idag, eller det var något ikväll tror jag men har glömt vad :/

Så vi hörs! hej.


Förkyld.

Godkväll..

Hela kvällen har spenderats hos Thilda där hennes släkt var. Och visserligen min släkt med men på lite längre håll. Vi hade Wiiturnering och jag hamnade i Joels lag, kom tvåa:) inte fy skam. Jag fick dock köra hem lite tidigare då både jag och Minnea kände oss riktigt krassliga. Jag har fått en förkylning av Ulle och Whilma, trevligt haha :) så mitt sängsällskap i natt blir iprenmannen. Imorgon ska jag dock vara redo för en joggingrunda eftersom jag missade dagens så jag dissar feber och allt möjligt. På Lördag gäller det verkligen att vara frisk för då är det match :D

Nu blir det lite vänner , sen ska jag ringa och säga godnatt till Sebastian och sen ska jag sova..

 

Godnatt och krya på er medsystrar! ;)

 

 

 

 

Tro inte att du känner personen mer än vad jag gör för nu visade sig sanningen,jag hade rätt.. hatar att säga "I told you so. "


kort

Halluu..

har ungefär precis kommit hem från Thilda som fyller år idag :D:D wiiihooo.. var där imorse och firade henne fram tills nu , är bara hemma en liten stund nu för att springa lite och skriva en uppgift till pappa, sen ska jag hem till henne ikväll igen då hon ska firas med släkten och dit räknas jag ;) hihi..

 

så jag har alltså inte tid att flumma här .. har bråttom tillbaka. Puss

 

 

 


Tisdag

Jobbade till 17.00 idag, har varit en hel bra dag :) världens bästa barn går på möllebacken, alla är så snälla och söta .. eller kanske inte Johannes min nästkusin. För det första så blir han chockad när jag kommer ner och möter honom när han kommer med bussen .. det första han säger är "ah nej jag hatar ju dig" ! Tack Johannes gulligt! haha , men sen så sa han att han inte menade det för jag är ju faktiskt grym på fotboll.. söt kille ! Och kul att älska och hata står mellan hur bra man är fotboll eller ej.

Nu är jag i alla fall hemma, ska snart äta något och sen blir det en joggingrunda, ska utöka den någon kilometer! Känns som om jag kommer vara riktigt fit for fight inför vinterträningen, som de flesta i laget vet så ska jag inte spela fotboll i salamis mer men vinterträningen vägrar jag misssa =)


Veckan

ons: Fira Thilda, leka med Svantis, träning
Tors : Träning
Fredag : Bowling med laget!
Lördag: Match, fest!
Sön : ?


Frustrerande

... när man inte kan se sin statistik. Någon är helt fel här för mina inlägg försvinner från arkivet och min statistik visas inte. Konstigt.

 Nu ska jag alldeles strax bege mig upp till Möllebacken. Första bussen kommer runt tjugo över tolv, så blir lite kaffe där emellan :) Thilda fyller år imorgon och jag är ditbjuden så jag vet inte vad jag ska köpa till henne idag ! As svårt! Får leta idag efter jobbet.

Skulle egentligen sprungit nu för är så sugen men det hinner jag aldrig :( får bli efter jobbet. Kan nästan tänka mig att jogga hem från Möllebacken men lite dumt att börja springa så långa sträckor redan. Och uppför alla de backarna dessutom. Och till råga på allt så är det asfalt hela vägen och det gör så ont i högran när jag kommer hem igen.

Har fått svar idag från två nya jobb, får se vad de har att säga sen :D


Ha det kalas bra.


Pusss & Kram.


SHORT

Kondition är verkligen en färskvara men idag gick det jättebra på joggingrundan trots helgen som varit utan träning. Men imorgon ska jag springa ÄNNU längre och tillslut blir det nog riktigt långt :)

NU ÄR DET SVENSKA HOLLYWOOD FRUAR! Meeee likeeeee!

Pusss Oo Kraaam.


=)

Nu har jag precis kommit hem från Möllebacken. Dagen började med 3 st barn de som går i "nollan" så det blev frukt och lite sånt mys. Vi har även en praoelev den här veckan som heter Hanna som verkar jättetrevlig och bra på alla sätt och vis. Vid 14 tiden kom de stora barnen och då var det mer liv. Ams hade bakat bullar till mellanmålet och alla vi som varit kompisar med Sofia sen vi var jättesmå vet att Ams gör världens godaste mat. Efter mellanmålet så blev det fotboll.. jag och Thilda med de små och det gick som det gick.

Nu ska jag ut och springa den långa rundan, springa bort alkoholen sen helgen. Efter det så vet jag inte om jag ska hem till Blegel, hon har inte hört av sig än om när hon slutar!

Min kamerasladd har mamma fortfarande gjort av med , och min dator vill inte ta mp3:n så får lämna in den. HATAR MP3:er , mitt nästa köp får nog bli en ipod. Det enda som fungerat någerlunda. och jag har en del bilder sen matchen i lördags , lite tråkigt att mamma sabbat så man inte kan lägga upp det. Men de som känner min mamma vet hur hon är.

ja , ombyte gäller nu. Ha det fint för fasen.

Kramis.


 I lördags var det två år sen , men det känns som om det var igår :/


Måndag hela veckan.

En mycket trevlig kväll igår , umgicks med kusinerna vilket var alldeles för längesen.. men på Fredag blir det dock lite Sarah, Jonas & Robin kväll.. vi ska bara komma på vad vi ska göra :) Sen ville de att jag skulle vara med och spela innebandy med deras killkompisar på onsdag i kungsgårdshallen men känns sådär med min fotbollskondis :P haha ..  "innebandy snart igen, du var verkligen duktig , vilken kondis du har skitbra, var igång hela tiden" Hahah , det fick jag höra sist och då kan man ju tillägga att det var en 50 plusare som sa det så därför tog man inte åt sig ett dugg.. katastrof!

Nu ska jag snart brja göra lite lunch och sen ska jag sticka till möllebacken innan de första barnen kommer med skolbussen, så blir det 2 timmar på möllebackens fritids sen imorgon jobbar jag hel dag :) skitkul!

 Jag är sugen på att åka och shoppa men det gjorde jag i Fredags så det får i alla fall gå en vecka mellan gångerna annars blir det bara farligt.

 

Nu ska jag fixa till mig..

 

Puss 




Känner en del som fyller år idag .. Grattis till er alla..  en person är det väl lite svårare att säga det till .. :'(


Tråkig söndag

Igår åkte vi till Simrishamn, vi såg Salamis vinna med 3-0 vilket var sjukligt bra gjort.. blev fest både dit och hem i bussen och jag och Ulle hade de bästa platserna dit men de sämsta hem! (vid toaletterna) Efter matchen åkte jag med Ulle hem och vi käkade och kollade match sen åkte jag , Ulles man och hans kompis in till stan där vi träffade Gerry , Görgen och Nicke och sen kom även Monki :)

   Meningen med festandet på kvällen var att säga hej då till Madde och ha en sista kul kväll ihop så mötte upp henne och drog till Bahnhof :) Vi hade kul och det var ju riktigt jobbigt att skiljas åt på kvällen :( Ett halvår tills hon kommer hem igen .. och så jävla synd att hon inte ska vara med på bowlingen nästa helg :/ försent att flytta det .. och vi alla tycker att det är jättesynd , men vafan hon är nog hellre på hawaii än i Ängelholms bowlinghall haha!  NU har hon i allafall åkt till Stockholm där hon ska ta tåget till köpenhamn sen är de framme den 13:e ! Madddddiiiiiiiis kommer sakna diiiiiig <3 :(

Jag mackan och Tebring åkte hem vid 03 tiden ,  sen somnade jag väl vid halv fem kanske!


Nu precis ringde Hasslarps BK och frågade om jag kunde komma och dömma fotboll.. men som tur var så står innebandy på schemat! :)


Nu blir det duschen och 3 timmars tandborstning!  Sen ikväll blir det till att fira kusin Jonas födelsedag :) ska bli kul att träffa dom  igen och jag ska banka lite vett i Robin känner jag :)


Pusss och Kram!

Dumma Sarah

"De ska säkert bara spela godis och äta poker" citerat Sarah Henriksson till Alexsandra Blegel.

"Hon har bröstat sig i piercvårtan" citerat Sarah Henriksson till Tina Olofsson.

"väck mig sen när du har somnat" citerat Sarah Henriksson till Tina Olofsson.

Jag är som jag är alltså .. snubblar på orden hela tiden, och här är top 3 störda citat ! Den översta kom precis. 

Ikväll har jag varit på familia köpte underkläder och en mysig kofta som jag ska mysa i på den långa bussresan imorgon. Dock tror jag inte det blir så mycket mys , mest en massa feeeeeeest! Efter det så åkte jag och mellansystern  till  min boss Erika , och när vi kommer dit har hennes får rymt och efter min och josses skräckdag i fårhagen så vägrade jag gå ut och ta in dom i hagen så ringde erika och alla till slut kom de ut. Jag hämtade lite money och sen så skulle jag leta efter min regnjacka som är försvunnen. Har ni sett en svart/vit regnjacka strl M så hör av er .. vill ha den :( Köpte i alla fall n ny regnjacka , en vit på maxi .. haha billigt och bra .. behöver den imorgon så 100 spänn på att nu när jag köpt en ny jacka så kommer jag hitta den gamla :/ Men man får aldrig för många helt enkelt.

NU avslutas kvällen med idol och FCH-Warberg på tv4 sport.=) sen ska jag sova så jag pallar hela dagen imorgon. Katastrof om man skulle försova sig.

IMORGON lär vi inte hinna höras i alla fall så ha det underbart och håll tummarna för att killarna och vi kommer hem med 3 p imorgon efter första kvalmatchen :)

Ha en trevlig fredag kväll.

Pusss & Kram.


Ahhhh

Äntligen Fredag.
Idag ska jag göra lite typiska fredagsgrejer. Fixa dricka inför imorgon, åka till familia och skaffa lite neediestuff, få mitt ärr fotograferat och spela innebandy .. om folk hänger på? Om inte så blir det joggingrunda igen, vilket innebär att jag tränat varje dag denna veckan :) (mån-fre)!

mamma har gjort av med min kamerasladd så kan inte skicka iväg något till försäkringskassan heller, så antar att hon får ersätta mig personligen istället..  Konstigt att man vill flytta ut ?

(vad heter den nya grossistgrejen som byggs vid erikslund?)



hej då!


Grattis Emma <3




Detta inlägget tillägnas Emma :) Grattis på 19 års dagen :) Så fort du är frisk igen så firar vi ! Och vi alla finns här för dig när du behöver oss. Krya på dig snäcks! <3







När jag hör din röst<3

Jag somnade sent för jag kunde inte sluta läsa min bok, och vaknade ganska tidigt och det första jag gjorde var såklart att läsa vidare. Läste på baksidan av boken att det stod : "varning: vansinnigt beroendeframkallande" och det är den verkligen, man blir så kärlekskrank.

Jag åkte med mormor till bilprovningen där det var en aningen flirtig mekaniker som tog emot oss, han var inte alls ung så det var mest obehagligt. Det första mormor säger när vi kommer ut är : "så rar han var, varför blinkade du inte lite åt honom?" Tänkte mest är du dum i huvudet eller, haha .. en mormor ska inte uppmuntra en till att ragga på någon 40 plus , tror han var så gammal annars var det synd om honom utseendemässigt.

När vi kom hem så gick jag och hämtade Emmis i skolan och sen bjöd mormor på lunch, jag fortsatte sen att läsa och nu är jag klar. Läste ut en tjock bok på 500 sidor på mindre än ett dygn. Josse hade läst ut samma bok lika snabbt så jag tycker att ni ska läsa den. Ni får nog börja läsa bok ett om ni inte swett twilightfilmen. Bok 1 heter Om jag kunde drömma , bok två den jag läst heter När jag hör din röst och ska snart bege mig iväg för att låna bok 3, Ljudet av ditt hjärta.

Filmatiseringen på bok 2 som jag läst har premiär den 27 November och gissa om jag längtar!

Planerna som återstår är att jag ska snabbt ska sova så jag blir piggare, man blir trött i huvudet av all läsning och sen tror jag nog det blir innebandyträning. Med Engelholm idag och kanske Åstorp på Måndag. Är inte alls intresserad av Åstorp egentligen men jag pratade med en som spelar där så man kan likagärna prova där en gång. Men ikväll blir det som sagt nog FBC!

 

Ha en bra dag .. vi hörs!

Ciao





Ihihiih

Nu har jag svaret :D:D Det som byggs vid erikslund är en matgrossist firma som flyttar från Hbg hit, :) Tack för det svaret "snickar jävl-n" vem är du förresten :)? ¨

Innan ikväll blev det en joggingrunda runt byn :) så skönt, och förbättrade nog tiden rejält:D Sen blev det Bonde söker fru och Greys :) underbart! Har nog inte funnits ett enda greys avsnitt som man inte bölat till..:P

Innan idag så tänkte jag på hur modig jag faktiskt blivit, jag vågar säga nej vilket jag aldrig gjorde innan, jag kan säga ifrån om jag inte är nöjd med något och idag vågade jag springa genom den mörka skogen:P riktigt bra faktiskt.. men så kom jag på mig själv med att jag är mesig när det gäller smågrejer, som innan så sprang jag på trottoaren vid vägen med lysen, och då ser jag en svart klump framför mig och tänkte att det är väl hundskit eller någon så tog ett steg över men då hoppar "hundskiten" .. det var alltså en baota padda och jag märker att jag skriker till.. mitt typiska tjejskrik utanför ett öppet fönster och hoppar samtidigt. Innan var mitt skrik mer "AAAAH" nu är det "IIIIIIIIHHHH" skär verkligen in i folks öron.

Som  på träningslägret, då låg jag och josse på min luftmadrass och kollade film.. och då skrek jag till,. rakt i örat på henne och det var inte ens mitt högsta skrik och hon har men för livet.

Så nu ska jag öva på att hålla inne mitt skrik..

Idag började jag läsa den andra boken ur twilightserien och säger bara , BEROENDE.. jag kan knappt sluta läsa, har på 2 timmar läst 180 sidor.. vilket innebär att jag säkert läst ut den imorgon, den är på ca 500 sidor. Den är verkligen jättejättebra :) läs den, jag blev kär redan i första kapitlet. Jag vill också träffa en vampyr :)

Ha det gottt alles .. sov gott..

Pussspusss..


Gym

Vad är det dom bygger vid erikslund egentligen? Någon som vet ..

Läste om det nya gymmet i Ängelholm, wannabe fitness 24/7 gymet, tror detta heter gym 24 och ligger vid metallgatan.. funderar i allafall på att skaffa ett kort där istället för på friskis eller hälsan. Hälsans Hus är riktigt bra och hästlängder bättre än friskis som jag också gymmat på , där är knappt någon kö, och man kan njuta ute i spaavdelningen direkt efter. Men som sagt där är så dyrt och vet inte om jag vill slänga ut 4000 på ett gymkort, när jag kan lägga 1400 kr på detta nya gymmet. Vi får se, tränar mycket redan behövs kanske inte.

Nu ska jag byta om till joggingkläder. Ha det najs

fridens!


orkaaaaaar inget

Fan vad störit, sista träningen idag och nu ett långt uppehåll.. VI VAR 6 ST! Riktigt dåligt, och det var vi 6 som alltid tränar! Vi sex som ligger ganska säkert i toppen av träningstatistiken, just därför blir man så trött.. hör av er så hon kan ställa in träningen istället, övningarna gick helt okej men att spela 3 mot 3 suger !

Tror alla andra behöver uppehåll nu! Själv drar man igång innebandyn och där är det ingen som vågar ligga hemma istället utan där går alla dit om man inte har 40 graders feber, har man ett brutet ben så sitter man i allafall och kollar på! dåligt.

 

Ja kvällen är slut nu, jag ska bara kolla lite andra avenyn på datorn och ta en lång varm dusch sen ska jag lägga mig och läsa min andra bok innan jag hämtar ut den andra boken ur twilightserien imorgon.

Nu ska jag försöka fotta lite mer ärr..

 

Sov gott..

xoxo


tisdag

Har varit riktigt hängig hela dagen.. men det börjar ordna upp sig lite nu. Idag har jag mest chillat och nu försöker jag fotografera mitt ärr som ska skickas till folksam så jag får ersättning med tanke på att det är så slarvigt gjort. Wahlström måste ha låtit en drogad praktikant sy ihop mig eller något, det är inte fint alls. Men min dumma jävla kamera gör fan inte det lätt, den lyser upp det och gör att halva bleks av så det ser nästan fint ut och skickar fan inte de bilderna till folksam. Så ska försöka ändra inställningarna på kameran och sen ska jag fota efter träningen ikväll med för då är det som fulast så ska de se vad jag dras med.

Som sagt träning ikväll. Vi ska bestämma hur mycket mer vi ska träna och jag hoppas det blir en gång i veckan och gärna Måndag eller Onsdag så jag kan fortsätta träna.

Thilda ringde innan och frågade om jag kunde jobba tisdag eftermiddag på Möllebacken, och det gör jag så gärna !=)

 

NU ska jag se vad Maddelito ville..

 

 

Pusssshej


Kort inlägg.

Idag har jag bakat bullar , haha de blev faktiskt bra! Riktigt fina, reaktionen var "de är godare än mammas" !:) nöjd, fast jag vill helst inte göra om det.. tråkigt som fan! Jag är mer lagd åt det manliga hållet tror jag, är hellre ute och fixar än att hålla på i köket!

   Ikväll ska jag hem till blegel och kolla på ANNA ANKA :D wiiiho.. och Alexs gillar Tinas Cook-a-long så mycket så jag får stå ut med ännu mer matlagning.. men skitsamma , när världens bästa Tv-program kommer efter så är det bara gött:)

 Veckans planer ser ut som så att det är fotbollsträning, innebandyträning , på lördag ska jag först åka till simrishamn och sen på kvällen är det avskedsfest för Madde och Victor som ska resa jorden runt :(!
   Lite sorgligt, kommer sakna henne mycket faktiskt.. men förhoppningsvis går tiden jättefort :)

Nu ska jag byta om :)

Pusss


Ah

jag är trött så blir en snabbis nu ..

fredags : Ullared sen stan på kvällen med Emma.
Lördag: Fotboll & Innebandy
Idag: vaknade as trött, Stoffe väckte en 05.30 :S Match mot ÄFF storstryk , jag var ej med.. hade inte varit bättre om jag var med för alla var ganska dåliga men ÄFF var dessutom riktigt bra. Nu ensam mamma söker.. sen sova.


HEJ DÅ..










Fy fan vad jag stör mig på dig.. du vet ingenting om någonting.

Palla vädret

 Igår var det fotbollsmatch i Össjö till att börja med som Salamis vann ganska säkert :) Efter det så spelade vi innebandy i prästhallen :) var riktigt kul faktiskr , var ett kul gäng.. Jag, Martin, Lotta, Kaj, Thilda, Josse, Gerry, Görgen, Rickard, Joel, Stefan & Monkan.. tror inte jag missade någon :) sen träffades vi alla i stan och avslutade hemma hos Josse & Thilda med att översätta Mamma Mia filmen, haha ;) lät sådär.

   Idag blir det fotbollsmatch borta mot ÄFF och ja , får väl försöka hålla siffrorna nere.  Matchen börjar 15.00 , kom dit och håll mig sällskap , kan kanske inte spela med mitt knä :( suger!

Ha det gott. Pusss

Ullared

Hejsan

Rundan idag på ullared var trevlig.. dock var där inte så mycket fint..
   Mest nöjd med träningskläderma antar jag trots att understället var TIGHT haha .. men sitter ändå bra.
   På vägen hem körde jag inom FBC OUTLET och fixade ett par matchshorts.. de är jättesnygga men för långa för mina korta ben så har fått vika dom dubbelt i midjan. :/

    Ikväll skulle jag egentligen på fest hos Svante men jag är så sliten coh trött efter roadtripen plus att jag sla upp tidigt imorgon, så antingen kör jag dit och säger hej eller så blir det movienight =)

Imorgon beger man sig till Össjö för att kolla på herrarna  :) de vinner nog väldigt lätt.. och nästa helg åker vi ner till Ystad och kvalar =)

Kort inlägg men orkar inte skriva mer.

   Puss på näsan.

Favorit



Hur kunde den tjejen Clara åka ur idol? Hon var lätt bäst av alla tjejer.. helt sjukt! Hon har varit min favorit sen dag 1 .. hon och Erik :)

=)

Jag upprepar : fortfarande två platser kvar imorgon.
Vi åker kl 09 imorgon från hotellet.. hade tänkt köpa frukost där :)

Imorgon måste jag verkligen köpa : Mössa, vantar , underställ, den underbara sport Bh:n  & träningskläder. Sen kommer det sluta med att jag kommer hem med en massa smått också.


Ikväll blir det träning, och den stora frågan är om det blir för kallt att träna i shorts. Jag tränar i underställströja idag och vantar =)

Hörs ikväll.

Puss


Heeej

som det ser ut nu så har jag varit väldigt flitig.. städat huset, förberett min och Svantes lunch ..  Sen när hon kommer så ska jag städa mitt rum vilket kommer ta timmar.. måste sortera och slänga kläder jag inte använder.

Så ja dagens planer är att jag ska umgås med Svante och sen så ikväll blir det träning eller hockey. Tror det blir träning, pappa hade en biljett till mig till kvällens match och hade varit kul att se abbottarna men jag känner inte för att sitta där med pappa och dom och sen så gillar jag att träna och vill inte missa denna träningen innan söndagens match. Vi möter ÄFF på Söndag och man kan väl säga att vi är ganska mycket underdogs i den matchen. Men kämpa kan man alltid göra.

I helgen planerar jag lite innebandy med ett gäng faktiskt. Får se hur många som nappar på det men ett gäng blir vi alltid och vi kör lördag kväll om ni är sugna :) bara släng iväg en kommentar om ni kan eller inte :)

Nej nu ska jag fixa mig ett litet försprång med rummet innan Svante kommer..  som kom nu!

Pussar.


RSS 2.0