Live in peace

Att någon man inte känner kan beröra en så djupt, det är både jobbigt och fint på samma gång.
Att en hjärntumör ska få äta upp en 21 årings liv är så fel och fruktansvärt.
Tårarna rinner och verkligheten kommer ifatt en, att man aldrig kan vara tillräckligt tacksam för att man är frisk, för att man har båda sina underbara systrar kvar och sina föräldrar.

Alla tankar hos familjen Cammerö från Trelleborg.

Sov i ro Malin, du har berört obeskrivligt många...






                               


Himlen är full av fina änglar.. Morfar , Farfar, Tommy, Malin, Anders<3

22 Juni

Onsdag och helgen närmar sig. 
 
Igår kollade jag på fotboll , mitt duktiga fotbollslag mot Strövelstorp och det slutade med en stabil 5-0 seger till oss =) Bara till att gillalalala.

Har sovit riktigt kasst i natt. Jag har mest vridit och vänt mig i sängen och varit lagom stressad över att jag skulle upp tidigt imorse. Klarade mig dock igenom dagen och nu är jag helt slut. Efter jobbet tog jag en rejäl promenad för att fylla på med energi och det gjorde jag för stunden men nu ligger jag i soffan och längtar till klockan 10 då celebrity rehab börjar.

Imorgon jobbar jag långt pass igen och sen blir det någon form av träning då jag ska välja bort fotbollsträningen imorgon för herrarnas sista seriematch. Tycker det ger rätt så mycket att träna själv.

Har absolut inget mer vettigt att dela med mig utav idag mer än att det ska regna som tusan i natt så håll er inne.


Sov så gott när ni ska:)


20 Juni

När det regnar så åker datorn fram och jag börjar bli en riktig bloggnörd.
Här är lite bloggtips om ni också råkar ut för enorm tristess.

- Hanna Graaf , super mysig blogg.. bloggfamiljen.se
- magdalena graaf .. magdalenagraaf.se
-Katrin Zytomierska... Finest.se/katrin
- Pernilla Wahlgren .. Pernillawahlgren.se
- Sara Jönsson , Big brotherdeltagare 2011 , om man vill läsa en blogg om en vanlig människa ;) sassy.spotlife.se


20 Juni



Innan idag åkte jag med Ulle till frisören för att passa Whilmis medan hon klippte sig. Lättare sagt än gjort med den lilla busungen men det gick tillslut !

Gick hem och somnade på soffan vilket inte alls var bra, kommer förmodligen inte sova i natt bara för detta.
När jag vaknat så fick jag med mig Tina ut på en kort promenad och vi körde lite benstyrka med bara för att kompensera att det blev halv runda istället för lång. Tog dumma skor på mig vilket ledde till ett köttskav på foten vilket svider enormt.
Jag ska trots det ta mig upp imorgon bitti för att hinna med en promenad tillsammans med Emma innan jag ska jobba.

Nu tittar jag på sommarkrysset och det är med nöd och näppe att det går. Lotta Engberg är fruktansvärd , Im so sorry. Hon är säkert hur mysig som helst privat kan jag tänka mig men programledare bör hon inte vara. Tröttnar på henne direkt.


Dumma Sarah skulle kompensera dagens regnande med lite brun utan sol (ingen stark eftersom det är utblandat med bodylotion) men brännan blir nog inte direkt jämn då jag stött emot en massa saker innan krämen absorberats in.
Får väl se resultatet imorgon. Får bli långbyxor på midsommar annars ;)

Nu ska jag snart bädda ner mig i soffan för att titta på Johan Falk på fyran , gör ni det med !


Ha en trevlig kväll.


20 Juni

Måndag och vecka 25 startar.
Kan väl säga som så här att jag är trött på att vara ledig på alla regniga dagar. Hur fan kan man pricka in så fel när man lägger sitt schema?

Sitter i Strövelstorp nu hemma hos mamma och pappa , sov här igår eftersom jag först kollat fotboll och sen varit ute och ätit med familjen och Ulles familj. Matchen slutade 10-1 till salamis men skulle egentligen blvit 11-1 då domaren gjorde världens miss, rätt så roligt faktiskt :)!

Ikväll hoppas jag lite på att Mandus har tid att fixa inbjudan till festen efter deras träning , återstår att se ! =) Hade varit skönt att ha det avklarat i alla fall.

Imorgon är det derbydags i alla fall kl 19 i Strövelstorp.

Imorgon har jag en såkallad R-tur där man kan välja att vara hemma ifall att man inte blir inringd på jobb , men med min vanliga otur så ska jag in och jobba 13-18 ! =) Så är det sol imorgon så gör det inte mig någo nytta då dagen ändå är uppbokad.

Är sugen på att köpa hem någon fin långklänning till den 2:e men hittar inget fint på internt och utbudet i stan/familia/väla är inget vidare.


Nu ska jag fräscha upp mig sen ska jag minsann bege mig ut på en liten promenad och kanske svänger inom Ulle och Whilma.


HA en bra dag .usw.



18 Juni

Skriver ett snabbt inlägg från jobb nu medan det fortfarande är lugnt och skönt.

Dagen har varit bra hittils. Blev en powerwalk imorse med Tina sen fortsatte det med en god frukost och Sunes sommar hemma hos henne.
Begav mig sedan till jobbet där jag ska vara till kvart i tio ikväll.
Fick veta idag att även fina Blegel är anmäld till Sommarfesten den 2:a =D KUUUUUUL!

London blir det förmodligen i Augusti , hallelujah!






Have it


16 Juni

Torsdag och det innebar jobb från morgon till kväll (nästan).
Pga sjukskrivningar så fick jag jobba en delad tur idag och det gjorde faktiskt inte så himla mycket, känns skönt att samla på sig lite extra timmar nu när det ändå inte är grymt väder.
Mellan jobbet hann jag luncha här hemma med Tina , slängde ihop en lasagne vilket är underskattat.

Bion igår får MVG i betyg, inte något som var tråkigt i filmen och tiden gick grymt snabbt när man såg den. En massa skratt och sjuka moments kort sagt.

Nu sitter jag här hemma och letar efter vad som kan ha hänt på sparbanken på Rebbelberga.
När jag cyklade hem så såg jag att hela sparbankens parkering var avspärrad och där var två polisbilar vid platsen. Tydligen har en kvinna blivit knivstucken och rånad men förhoppningsvis tar de idioten snart.
Får kolla på aftonbladet om där står något.

Imorgon ska jag jobba igen och på kvällen blir det förhoppningsvis lite vin och räkor med Tina.

Har förresten idag anmält mig till Rössjöholmsfesten, årets fest om man frågar säkra källor. Hasse Andersson ska spela till maten sen är det kasedans. Kan nog bli en mycket bra kväll , får öva på dansstegen på midsommarfesten på idrottsplatsen i Strövelstorp helgen innan.


Nu ska jag plåstra om mitt äckliga finger sen så kommer jag somna pladask.




Guten nacht alle menschen.




Hur snygg är inte killen i blå skjorta??? Come to mama.


15 Juni

Snacka om effektivt. Mamma kom in och hjälpte mig frosta av frysen och putsa balkong plus köksfönsterna. Känns skönt att ha det gjort , nu är det bara utrensning utav badrummet kvar sen är lägenheten sommarförbered.

Ska strax gå ner till HM och möta upp Malin. H&M har rea idag så det är bara till att passa på och se vad där finns för fint, vill ha en svart långklänning, fattar inte att det ska vara så svårt att hitta.

Hörs av senare ikväll , så ska jag ta reda på om baksmällan 2 var något att se på bio.

=)



15 Juni

Godmorgon vänner.

Vaknade imorse och tog en titt på mobilen där jag möttes av 15 juli. Kände igen datumet och började fundera på vad jag kunde ha glömt. Misstänkte Malins födelsedag först men sen slog det mig att det är i juli och sen fick jag veta att det jag glömt är sommarfesten med jobb ikväll. Detta innebär att just nu ska jag umgås med Malin ikväll , gå på bio och vara på sommarfest med jobbet samtidigt.. låter helt omöjligt =)
Malin förstår alldeles säkert om jag flyttar fram våra planer men bion kommer jag inte undan och den vill jag inte komma undan eftersom det var så himla längesen som jag och Johanna umgicks. Planen är nog att cykla till havsbadskjollan och äta med mina kära arbetskamrater och sen cykla till bion för att umgås med Johanna, låter som en ganska bra plan enligt mig själv, återstår att se vad mer jag glömt bort.

Idag ska jag fortsätta med städandet utav lägenheten. Har balkongen och toaletten kvar. Ska bära ner en hylla och två barstolar i förrådet. Kanske någon som vill ha dessa ?
¨
Sitter just nu och tittar på Svt Forum där politikerna sätter Fredrik Reinfeldt på plats och hör och häpna detta är faktiskt intressant, varför var man inte mer intresserad av detta innan när man gick i skolan? Just nu är socialdemokraternas partiledare coolast =)


Nähä om man skulle ta tag i sitt liv .. ha en bra dag och kväll!


 


14 juni

FY KATTEN VILKEN SKITDAG!

Efter mitt förmiddagsinlägg så gick dagen bara utför. Jag skulle öppna frysen och ser då att den är helt igen frostad. Börjar försöka frosta av skiten ( som någon skulle hjälpt mig med för ett par veckor sedan men som aldrig kom!!!) och tillslut får jag försöka dra ut en låda men då slits handtaget av som är i plast och jag skär av en stor bit av fingrets hud. Som tur är satt biten kvar och det var bara att börja tejpa. Sprang över till vårdcentralen mitt över vägen som sa att det förmodligen inte behövdes sy om jag tejpade ihop det ordentligt. Har magiskt ont i alla fall, tänk att ett litet litet finger kan ha så mycket nerver.
Finns alltid de som har de värre så ska inte klaga.

Fick städat lite idag i alla fall men inte mycket. Pricken över i:et är att garderobshyllorna också gick i sönder idag så det är en massa att fixa.

Eftersom jag förlorade lite blod (utan att krydda, rätt mycket) så tog kraften slut och jag somnade i 2 timmar på sängen i min jumpsuit som är magisk!
Orkade dock ta mig upp till träningen men även där var kraften helt borta.
Hoppas jag har nya krafter imorgon så jag kan hinna med en joggingrunda innan jag och Johanna ska gå på bio´, baksmällan 2 är det dags för =)

Kollar just nu på Hells kitchen sen är det förhoppningsvis något annat bra på tv så jag kan somna!



Här kommer lite bilder som jag lyckades ladda upp idag :



Här är lilla Ceasar för er som missat honom, Johannas sötnos.



Här är den lilla som jag vill att mamma och pappa ska skaffa. Min vovve som jag skulle ha (Messi) är såld :(


Den här söta jumpsuiten köpte jag till Whilma igår , mycket finare i verkligheten dock.

14 Juni

Ledig idag med men solen skiner inte så det blev inget strandhäng idag heller. Hoppas verkligen solen vill komma fram imorgon så man kan få några timmar på stranden.
Igår åkte jag till Ullared igen , köpte ännu mer onödiga saker så nu blir det till att leva lite mer strikt så man inte spenderar en massa pengar på onödiga saker nu när man snart får veta om det blir skola till hösten eller ej.

Lämnade även igår en liten jumpsuit som jag köpt till Whilma och sen hälsade jag på Ludvig. Myskväll alltså. Lägger upp en bild senare på fina Whilma som tyckte om sin mysdress.

Nu ska jag alldeles strax börja städa här i lägenheten. Har inte haft någon tid över till lägenheten när jag varit ledig. Här ser alltså ut som ett bombnedslag och mår dåligt över att bo i det.

Dags att klä på sig.
Njut av dagen.


12 Juni

Gokväll!

Då var veckans sista dag kommen igen och den välkomnas med hatkärlek. Söndagar kan vara sköna, händelserika, sega och fruktansvärt tråkiga. Min söndag idag har varit ofattbart lugn.

Helgen har varit bra och fylld av festligheter. I fredags vankades det student och då passade jag på att fira Filip, Pommer och Wickman lite extra. Mycket trevligt kan man väl sammanfatta allt med.
Gårdagen var en riktig höjdare..
Efter en hemsk solbränna och en powernap i soffan skyndade jag mig snabbt till min underbara vän Nilsson som kommit hem från huvudstaden. Hon fyller år idag så henne firade vi igår. God mat och världens roligaste människor gjorde att tiden gick på tok för fort.
Vi spelade kort och körde en lek med en tändsticksask som jag inte alls kunde förstå till Mandus stora frustration.
Bhof var som vanligt riktigt segt (har varit det nu varje gång sen det flyttade ut )
Pågrund av dåliga värdar i dörren så får man köa i minst en timme trots att det inte är mycket folk?! Man tappar helt suget av att festa när man ska frysa halvt ihjäl innan man kommer in.

Var hemma vid halv fyra-fyra och somnade som en stock och vaknade senare in på förmiddagen.
   Åkte med min syster ut till strövelstorp där jag nu befinner mig. Har varit på familia där jag köpte en väska, en tunika och ett linne. Grillade med familjen och mormor och nu ska jag alldeles strax starta en film och somna gott i syrrans säng.
Sover här i natt eftersom jag ska skjutsa mormor till tandläkaren i Hbg imorgon.
Hoppas på fint väder så man kan bada i poolen och slappa i solen men jag har hört att det ska regna.

Är ledig till torsdag så jag ska bara njuta  och ta tag i de stora festplanerna för seniorlagsfesten.

Detta var allt från mig idag, vi hörs.

PK




Kollade igenom sofias dator och hittade denna hemska bilden haha.. det är från en innebandycup i Hjärnarp när vi var yngre och blev intervjuade efter en match.  Det är jag, svante och en som heter Malin på bilden. Svenstrup är det som sparat allt detta vilket uppskattas till tusen.


8 Juni Ett kort inlägg via telefonen innan...

8 Juni Ett kort inlägg via telefonen innan det är dags för att sova! Dagen spenderades på Ullared tillsammans med min syrra, mina kusiner och Mimmi en flickvän till en av mina kusiner! Hittade en massa smått men som vanligt blir det väldigt dyrt! Kommer dock inte på något onödigt köp vilket är chockerande. Efter roadtripen tog jag Fridas bil eftersom hon är i Norge och plockade upp Tina så körde vi till salamis och såg de vinna med 3-1. Två röda kort efter barnsligt beteende vilket är typiskt killar, eller ;) ? Nu ska jag kolla klart på off the map och sen ska jag sova för imorgon är det back to work igen. Sov gott !


Godkväll alla !  Gör ett dåligt försök via...

img_9687 (MMS)

Godkväll alla !  Gör ett dåligt försök via telefonen innan jag ska somna för att bevisa att jag lever!     Halva dagen har spenderats i Farhult på stranden med Alexs! Vattnet där är finast:)   Badade faktiskt två gånger, SKITKALLT!! Efter stranden åkte jag, Jp, Johanna, Josse och Thilda till mÖllebacken för att grilla och spela volleyboll, ytterst trevligt! Kvällen avslutades med golf hemma hos josse och Thilda med Pommer, Joel och Tina! Nu ska jag kolla lite på Tv och förhoppningsvis sova:)! Ha en bra natt


3 Juni

Nu har det hunnit bli Juni med.. Tiden springer iväg och snart är det höst igen.

Firar denna underbara sommardag med att rocka loss till Jay Smith på Banhof. Ska alldeles strax hoppa in i duschen och kolla något avsnitt av BB sen ska jag kila bort till Anette och Tobbe.

Annars har dagen bestått av jobb från 8-13 sen träffade jag på Tina nere på stan så strosade vi lite och fikade.

Detta är min jobbehelg och kan väl säga som så att jag faktiskt inte är överlycklig över det. Även om man gillar sitt jobb så tar det emot lite att gå dit på helgen ;) Särskilt när helgen ska bestå av skinande sol.

Trots jobb imorgon så hade jag tänkt hinna ta mig ut till Bjuv för att kolla på pojkarna som ska sparka boll och ta med sig 3 p hem !
Efter jobbet imorgon vid 21 så ska jag nog köra upp till salamis och underhålla den lilla skaran som är där och kanske skjutsa några av dom ut i stan . Annars ska jag nog upp till Filippa och Linda och säga hej.
Maja ska spela på bhof imorgon vid 23 så orkar jag får jag nog gå dit och lyssna på henne.

Nu kallar duschen på mig.

Ha det bra , ha en underbar helg för mig med och njut av det fina vädret på stranden.


Fridens !


RSS 2.0