Oh god

Då var en dag med Alexsandra avklarad! Vi åkte till familia och där fick jag bara köpt en halsduk, under all kritik alltså.. Sen åkte vi vidare till väla där fick vi köpt lite mer! Jag köpte en tröja och två bh:ar! Helt okej alltså:)

Inom systemet påvägen hem, ska prova ett nytt rosévin! =) Sommarkänsla !

Valborg imorgon, ska vara med Alexsandra ... nykter , yesyesyes!!!

På lördag vill jag festa däremot, eller snarare måste!

´Fotbollsträning nu, pusshajs!

Valborg

Valborg är så jävla överskattat.. en dag att få en anledning att festa, herregud.. gör det på lördagen istället när det oftast är roligare ! =) Imorgon ska jag vara nykter och på lördag då jävlar!

yes yes yes




Kristinia Debarge - Goodbye <3 , bra skit :)


Det enda som hänt idag är min tur till familia med maddelito. Köpte munsårsplåster!!!!! Hemska fruktansvärda munsår! Hr letat efter en klänning till studentdagarna.. men alllt är svart, vill ha något somrigt!

Ikväll ska jag försöka träna fotboll, har sträckt mig något helt sjukt har ont ont ont ont! Har tagit lite värktabletter så förhoppningsvis hjälper dom:)

Imorgon blir det Aw på Bhof med ett gött gäng.. Anette ska gå som modell på deras modevisning så ska dit och heja lite ;)

Samordnaren ringde idag om två utbildningar jag ska gå den 14 Juni. Förflyttningsteknik och livskunskap (?!)! Någon som gått detta eller ska gå?


Ha det kalas! Pusss o kram

Tisdag

Helt seriöst, förvänta er inga inlägg ... jag orkar inte! Måste ta tag i mitt liv innan jag kan skriva om något. Jobbat idag med så är nådigt trött..


Don´t tell me sky is the limit when there is footprints on the moon!

Vet inte när jag uppdaterade sist så kan hända att ni får höra något ni känner igen en gång till !

I Måndags var en rätt så chill dag, jag var bara på gymet dagtid sen på kvällen åkte jag med pappa in till Ängelholm för att prata med the phonehouse om mitt nya abonnemang, jag hoppade på det och fick därför med mig en ny mobil hem, en iphone ! Den sista mobilen jag ger chansen nu , alla andra mobiler har gått sönder jättesnabbt men än så länge är jag nöjd med mitt val.

Tisdag innebar jobb , tiden gick rätt fort då jag hade en del att göra mellan halv 8 - 14 ! Efter jobbet skulle man hem fort och sen åka till ekeby för att köpa fotbollsskor. Jag , Johanna, Sofia och Pommer var långsammast på att hitta vilket innebar att vi kom tillbaka tnär de andra tränat en halvtimme. var med och spelade lite i alla fall så man hann få någon träning.


Onsdag: Jobb igen, 09.30 - 16! Var i stort sett själv på avdelningen den mesta tiden.. var segt blandat med kaos typ! Gym direkt efter jobbet med Malin, ett hårt pass på löpbandet sen hem för att kasta i sig lite mat och sen hem till Malin där det blev chill i soffan på skånegatan!


Idag : Gick upp tidigt, har inte gjort mycket utav värde just nu..  ska alldeles strax bege mig till gymet sen raka vägen till jobb efteråt och vara där hela kvällen, ska jobba på stugan ikväll, avdelningen rakt över den vanliga.. känns jobbigt att komma in där när man inte varit där på länge för det blir precis som om man går bredvid igen och inte kan någonting. Jaja , bara att bita i det sura äpplet och se om man kan allt =)!  Fick i alla fall veta att jag har 85 %/månaden i sommar!

Imorgon är det freeeeeeeedag!!  ska till gymet på morgonen sen luncha med Tina på Lindab! trevligt! På kvällen är jag lite sugen på att gå på banhofs Afterwork! Någon som är sugen??`

Nu ska jag packa väskan.. ha det kanon!


Never give up something you can´t go a day without thinking about!

Allsvenskan

Som befarat så spelar rögle i allsvenskan nästa år! Bryr mig egentligen inte mer än att jag tycker att det är tråkigt för Ängelholm som idrottsstad, den stora vinnaren på att rögle åkte ner är ÄFF som får mer uppmärksamhet!

mest tråkigt är att min stora hockeykärlek sjöa säkert lämnar ! Halva elitserien vill ha honom dessutom är han landslagsaktuell , då är man ju rätt trög om man stannar i rögle!

Idag är det i alla fall Måndag och jag är ledig. Jag ska strax gå ut och sätta mig i det fina vädret, sen ska jag springa en runda och plocka med mig emma hem på hemvägen. Vid halv två tiden blir det gymmet med Malin! Efter träningen ska jag till the phone house, och om jag nu inte ändrar mig en gång till så får jag med mig en mobil hem i eftermiddag :) en Iphone! Hittat ett bra abonnemang , nu ska jag bara sluta ringa som en galning i månaden!

Alla ni som har telia kan väl skriva det i kommentarsfältet så jag ser hur många det är som har samma abonnemang så jag inte väljer fel nu! Hade varit snällt.

Nej nu ska jag lägga mig i solen..


Ha det kalas..Pusss o kram





saknar dig fortfarande!


Sunday bloody sunday

Söndag!

Då har vi kommit till veckans tråkigaste dag , men idag är den faktiskt inte så tråkig förstår ni! Från och med denna tidpunkten på året så räknas söndag som gameday! En massa fotbollsmatcher i skinande sol (föhoppningsvis) ska avnjutas. Idag är det Salamis herrar som står för underhållningen. Seriepremiär hemma på salamis, och salamis på sommaren är mysig! Idag är vädret halvdassigt så jag ska bara dit och kolla en halvlek sen ska jag vidare och kolla när rögle trillar ner i allsvenskan!

Ska få höra lite skvaller från jojo som jag ser framemot ;)!


Igår var vi förresten på kosläpp, haha det var det töntigaste jag sett tyvärr! Sjukt mycket folk som kom dit för att kolla, och alla pengarna gick oavkortat till salamis så på den timmen fick nog salamis närmare 5000 kr! Sjukt bra=)!


Nu ska jag fixa frillan sen beger jag mig!

See you.


Pussskramen


Sarah Maria Victoria Henriksson

Jag har varit sämst på att uppdatera märker jag! Kan vara eftersom jag jobbat en massa och fyllt 20!
Min födelsedag började med jobb och eftersom vi bara var två stycken som jobbade så var det full rulle. Det gick dock och var faktiskt ganska lugnt hela dagen. Efter jobbet skyndade jag mig till systemet för att plocka på mig lite cider och för att visa leget ;) Väl på systemet mötte jag Isak "Päran" Andersson, Patrik Robertsson och isak Josefsson, de två sistnämnda är inte ens 20, moooohahha ! Blev gott snack med dom i alla fall sen körde jag hem, HELT SLUT.

Svante kom och vi fixade lite, senare joinade även Johanna och Alexsandra så vi blev klara med allt till gästerna kom=)

Sen snackades det en massa  vi åt och drack ! Vissa drack lite mer än andra ;) och mådde därför lite sämre än de andra dagen efter med  men vafan man fyller bara 20 år en gång !

Sov i Ängelholm på natten , och fy faaaaaan vad jag mådde dåligt på morgonen. Trodde jag var döende och låg mest utslagen! En dusch gjorde dock att man piggnade till en stund.


Var halvt död hela söndagen.

Sov många timmar söndagsnatt så var lagom utvilad till jobbet på Måndagen. Hade det långa passet så jag slutade halv fyra. Halv fem kom släkten och firade mig och det kändes verkligen jättejobbigt. Helt slut ! Men det var trevligt ändå!
Alexsandra var med under hela släktkalaset <3¨


I veckan har jag bara jobbat och tränat. Spelade match mot Hjärnarp igår och vann med 11-0 =)! Börjar känna att jag kommer in på mittfältet mer och mer. Man märker att konditionen blivit mycket bättre!

Tro det eller ej men imorgon ska fotbollen jobba på en bondgård. Vi ska ta betalt av parkerande bilar när folk kommer för att titta på kosläpp hahah!! Låter sååååååå sjukt. Men ska bli kul att se vad det är för folk som tittar på sånt!


Nu ska jag till väla med Lina för att lösa det med min iphone och lite annat !

Tack alla mina underbara vänner för den 3 April. Hade inte velat fira min dag med någon annan .. dagen och natten var helt perfekt !!

NU ska jag försöka överleva denna depressionen som man hamnat i , haha! Olycklig kärlek önskar jag inte ens att min värsta fiende ska åka ut för!

Ha det underbart bra så hörs vi.


Puss & kram




Var rädd om dig. <3


Kommer en längre update sen!

Imorgon åker du .. kommer sakna dig mer än någonsin!



you are THE one .. är jag rädd för .. snälla inse det :(


Inställt

För 10 min sen var en inställd träning det bästa som kunde hända pågrund av regnet men nu är det as tråkigt att de blev inställd pågrund av vattensjuk plan. Jättesugen på att spela boll faktiskt , men det blir en liten prommis med Madde istället. Hon frågade om det var okej om hon tog med sig en hund som hon passar eller något.. javisst sa jag, får förklaringen att det är en "störd cp stor schäfer som hoppar och bits" yesyesyes tänkte jag :) haha ..

Imorgon var det meningen att jag skulle ägna dagen helt åt att vända tillbaka dygnet och städa allt inför lördagen. Fotbollsmatch i Laholm blev dagens planer istället. Så jag får väl städa innan och efter. Jobbar på Lördag så hinner inte då =/

Annars idag har jag varit och handlat det mesta inför the big day!

Såg ni mig i tidningen idag förresten? Bland födelsedagar, HUR PINSAMT ÄR INTE DET?


nu ska jag ta på mig andr clothes så jag kan gå ut och få frisk luft,


Pussis <3




2 DAGAR!!!!



RSS 2.0