29 Mars

Det är en stressig tjej som skriver .. Försöker få ihop hur jag ska hinna städa, packa, träna,tvätta och handla innan bussen går imorgon ..


Så vi hörs när det lugnat sig !

Kram


26 Mars

Hemtentan inskickad = ångest!

Nu ska jag snart åka med mamma ut till strövels så ska jag ut och gå en runda där sen ska jag hälsa på Malin och Ulle&Whilmis ... Avslutar kvällen med träning på form och figur .. Måste även fixa lite matlådor då jag måste ha med mig mat till skolan 2 ggr denna veckan !
Får väl bli spaghetti och köttfärssås.. Fungerar alltid.

Nu ska jag gå ut för jag antar att mamma kommer snart!

Ha en bra måndag !

Puss och kram 🐸


25 Mars

KONSTIG KÄNSLA..  Har en konstig känsla i magen som påminner lite om söndagsångest.. den ångesten man fick när man var olyckligt kär eller som när man druckit dagen innan och ligger i bakisångest.. men inget utav det är aktuellt idag känns det som men ändå går jag med den fruktansvärda känslan.

Idag är ju egentligen allting jättebra, förutom en hemtenta som ska in imorgon , den har varit så jävla tråkig vilket har resulterat i att jag skrivit en så dålig tenta så jag skäms över att lämna in den och jag kommer förmodligen få min första komplettering. Känns inte alls bra!  

Nu blickar jag bara framåt och planerar en massa bus som jag ska stå för i helgen när vi ska på läger i Danmark.  Känner för att vara den där jävliga som ingen i första taget kommer misstänka ;)  Alla busen tar mig tillbaka till Dumleslaget för flera år sedan då våra bus spårade och ett útav lagen fick lämna göteborg och åka hem med svansen mellan benen. Mina små pranks ska dock inte spåra..

Om ett par timmar kommer Filippa hit för lite söndagschill..  vet inte om Patrik också dyker upp men det märker vi:)

Nu ska musiken på och städsuget komma fram..  Imorgon ska jag bara ta det lugnt med solskenspromenader och en runda till gymmet för att slappna av i bastun och i massagestolen. Ha en underbar Söndag,

Fridens tulpaner

25 Mars

Vädret kan man inte klaga på idag.. Ligger i mamma och pappas soffa då förkylningen gör mig helt orkeslös .. Räcker att jag är uppe och aktiverar mig i en kvart sen måste jag Sova en halvtimme ! Ligger i alla fall i soffan med huvudet mot fönstret så solen bränner nästan , riktigt skönt :)

Måste snart ta mig till en affär så jag får handla , jag och filippa ska slappa ikväll och käka tacos!

Denna veckan:
Mån- ledig, ska träna och ta igen mig!
Tisdag- skola, fotbollsträning om jag mår bättre
Onsdag- ledig, besöka Anders grav, träna, umgås med Blegel på kvällen
Torsdag- skola, kolla match på kvällen!
Fredag-sön - träningsläger i danmark!:)

Veckan därpå fyller jag år och då blir det förhoppningsvis två dagar i Göteborg :)

Ha en bra söndag gott folk! Puss


24 mars

Fortfarande förkylt så Henriksson får nog hålla sig ifrån människor idag !


24 Mars

Godmorgon direkt från sängen ! Hoppas er dag blir bra ... Mår mycket bättre idag så nu ska det färdigställas en hemtenta sen hoppas jag att jag och pappa ska köpa tv :) sen får vi allt se hur kvällen slutar ! Ha det underbart ..



23 mars

Snörvel Snörvel .. Här är en förkyld tjej på en buss påväg mot Strövelstorp, hem till mamma och pappa ! Busschauffören som kör är inte helt hundra , hämtad från samhall eller något .. Hans kläder var slafsiga, han kör som en idiot och verkar vara allmänt efter .. Får se om jag kommer fram levande!

Jag har fått en fin förkylning levererad av älskade Maja ... Känns sådär!

Innan idag var jag på en liten cykeltur med Filippa upp mot de nya butikerna vid maxi .. Inget speciellt alls faktiskt ! Väl där träffade vi Emma och Sandra så vi hängde med dem till Burger King eftersom de skulle äta .. Hann sitta i 5 min innan Emma lyckades spilla ut hela Sandras cola i Sandras knä .. För jävla kul :)

Ha en trevlig helg ! Jag ska försöka , puss


21 Mars

Mår inte alls bra idag .. Trots det ska jag råplugga hemtenta och spela fotboll! Nu får jag vila en timme för att se om det sjuka ger sig av ! Kram


20 mars

Sitter på jobbet just nu med världens träningsvärk i magen !! Skön smärta men det är lite handikappande just när man måste böja sig en massa !

Ikväll blir det fotboll ..

Ha det fint !


19 Mars

On the road igen ! Hem från Halmstad nu, har haft seminarium vilket gick bra som vanligt !

Vädret lurar en , det är fint vårväder men blåsten får en att tappa lusten till att vara ute!

Ska hem nu och få i mig lite mat och sen ska jag kolla ut vilken kurslitteratur jag ska använda till hemtentan. Tack och lov verkar den lätt så då behöver jag inte lägga ner för mycket tid på den.

I eftermiddag ska jag och Thilda träna lite, sen basta och bli masserade i gymets underbara massagestolar. De är guldvärda och helt gratis.

Ha en bra dag! Hörs kanske igen ..

Sarah


17 Mars

Godmorgon alla !

Tänkte ge det en ny chans med att skriva lite varje vecka nu när jag äntligen bytt mobil ! Det blev en iPhone 4s eftersom 3 hade ett bra erbjudande på abonnemang. Har inre riktigt bestämt mig hur nöjd jag är .. Verkar bra men täckningen är sjukt mycket sämre än Telias där man hade fullt överallt .. Dock ska det bli billigare för mig nu och det är väl huvudsaken.

Min fredag igår var verkligen inte till att hänga i granen.. Jobbade och sen hem för att städa och tvätta mellan 19-22 :( var så himla trött vid tio tiden så jag orkade inte torka tvätten så nu hänger här tvätt överallt !
Mitt i allt städ igår lyckades jag få till en god fredagsmåltid , baconlindad fylld fläskfilé med potatisgratäng och rödvinssås.. Gott!!!

Idag är det säsongens sista match ! Längtar ... Skönt att innebandyn är över nu när det varit så dåligt flit i laget .. Har aldrig varit med om något liknande ! Kommer dock sakna mina lagkamrater nu när vi inte kommer ses så mycket mer !
Fbc-råbocka 15.00 i strövelshallen !! Be there.

Efter matchen är det Fest här med laget och med lilla Nettan ;) haha! Det blir mat på torstens sen lite fest innan utgång.

Händer inte mycket mer i helgen ..

Fick förresten full pott på tentan, trodde jag ALDRIG, man är så rädd för salstentor men ändå så har man lyckats pricka in 2 vg av 2! :) nog skrutit !

Ha en trevlig helg så hörs vi!


RSS 2.0