aaha.

Min helg !

Fredagen var nice!

  I Lördags började dagen med att jag, Sofia, Issa, Emelie , Nettan och Maria spelade innebandy. Efter det var det julmarknad och jag som har sjuk tur ibland vann lite saker som de andra störde sig på ;) sen efter det stack vi hem till fia.. gjorde en lek sen fika jag fort och begav mig sen till fotbollsträningen. Skyndade mig tillbaka till Fia och då började festandet.. god mat som Nettan gjort, vin i mängder.. ja det var bara en liten liten del av det hela.  Sen var det utgång i Ängelholm men Svante och jag fick köra hem ganska snabbt då jag var jätteförkyld.

Igår (sön) så åkte jag och min syster och jobbade lite sen hann jag precis hem innan Blegel ringde och frågade om vi skulle göra något. Blev att vi åkte till Munka och kollade innebandy. Hanna spelade cup. Gick som det gick för dom.. saknar faktiskt att träna ett lag.
Efter innebandyn åkte vi hem till Alexs och kollade på ensam hemma :D toppen.. julmys på riktigt.

Idag är min förkylning värre än någonsin..  huvudet känns stendött, ögonen rinner och det gör näsan med. Dock hade jag velat komma iväg till familia idag och hittat lite julklappar..

veckan :

Mån- maybe familia, köra till stoffe och lämna film.
Tis- innebandyträning(?) 
Ons- gym, Kolla innebandy med Jojo.
Tors- innebandy(?)
helgen - öppen för förslag :)

nu ska jag ta en varm dusch och sen göra allt för att bekämpa denna förkylningen =) Blir vitlök ikväll känner jag!

haj oh ivaj

Katrin fd Schulman

Såg precis att Katrin Zytomierska tagit med min fråga på hennes blogg :D gillas.

Torsdagkväll

blev en runda på väla idag .. köpte julkalendrar till mina systrar snäll som man är och sen så köpte jag fuktighetskräm och en ny salminglinda till innebandyklubban.. får se om greppet blir bättre. HATAR NYA LINDOR fy fan .. hade hellre köpt begagnad om man kunnat det..

På väla stod jag och Maddis vid Laila Bagge , säger bara woooow, hon är snyggare i verkligheten helt galet.

Efter väla hämtade jag Blegis så stack vi och hämtade bilen jag ska ha  helgen. Tog säkert 15 -20 min innanvi körde för jag kunde fan inte komma ihåg allt med automataren. men hem kom jag och Blegel med! Sen efter det var det möte med innebandyn.. vi fick sagt de vi tyckte var fel och även det som var bra. Fick veta att tapper inte ska spela med oss och Jullan ska spela i fch så hon slipper pendla :'( lite tråkigt.. särskilt Jullan är en så stark ledargestalt så henne hade vi behövt samtidigt som vi behövt Tappers talang men men ..  Får lite nyförvärv som kommer tillföra mycket i alla fall :D 

   Imorgon är det fredag :D


På lördag blir det fest hos Fia :D hela gamla gänget samlas :)

Godmorgon.

Torsdag..
Vaknade 08 idag.. skönt.
Idag är jag faktiskt orolig för foten på riktigt. Mina tår gör verkligen jätteont:S Precis som om smärtan under foten har gått upp och satt sig i tårna! Blr ju inte bättre med dagarna så man bör kanske söka hjälp innan det bli värre.

Idag ska jag i alla fall till väla med Madde. Ska se om jag kan hitta en julklapp till Emma och Sofias födelsedagspresent. Så är det gjort liksom. Gillar inte riktigt att Sofia vill ha en tunika för hittar ingen fin någonstanns. Jag funderar på att köpa en sammetsklänning haha! Bara för att se lite extra barnsligt julig ut. Sen har de fått in jättesöta t-tröjor på cubus med snögubbar på :P ska nog ha en sånn med. Köpte ett läppstift igår .. ur idadoras vinterserie. ¤ älskar den serien nu kan jag säga.. riktigt vintrig.

FÖrst blir det duschen innan jag kan tänka på väla i alla fall..:) Hörs ikväll.

Pusss


the last bloggis.

Sv på kommentarer- Lina o Tina.. har druckit alla de andra gångerna och då har det hjälpt och verkar även fungera den här gången med :) Så snart är jag kvitt detta jävla skitet.. men var det inte borta imorgon så sa hon att jag skulle åka till vårdcentralen. Men känner jag mig själv rätt så kommer jag bara försöka en dag till ;P


   Ikväll fick jag ett ryck och stack till familia med Mr.Hagerman (Mattias) & Mr Bengtsson (Kristoffer) Skulle hitta en innebandyklubba (X3M, shooter) och nya Asics ljusblåa (skor)!  Hittade inget av det, Intersport på Familia suger röv.

Annars ikväll har det bara varit bonde söker fru , Sthlm-Arlanda och Greys ! =)

Imorgon är det Torsdag , ska se om det går att träna innebandy imorgon i så fall är det prio 1 annars blir det gymmet och köra överkropp sen ner till hallen på möte med Karlberg. Kanske blir väla med Elmaddo sen ska jag hämta min farmors bil.. automatare inte kört det innan , får se hur det går!
   Tänkte även vara lite snäll och städa hos dom imorgon kväll.. eller på Fredag när Bengan dragit till Deutschland. Sen på kvällen blir det fredagsmys.. film film film :)

Måste handla julklappar nu med..  plus födelsedagspresent till Sofia ... Ge mig förslag!


Sov gott .. goodnight , don´t let the bedbug bite. ;)

 


Aj :'(

säger bara Urinvägsinfektion- fy fan!

Med tanke på att jag ska tll fia på lördag och helst inte vill gå på penicillin så ringde jag 1177 och de sa att jag skulle dricka en massa massa vatten och juice så skulle det gå över.

Kan ju absolut inte gå till doktorn då vi har sveriges äckligaste, bögigaste och sämsta doktor.. nej tack!


My faith is shaking

I can almost see it
That dream I’m dreaming but
There’s a voice inside my head sayin,
You’ll never reach it,
Every step I’m taking,
Every move I make feels
Lost with no direction
My faith is shaking but I
I gotta keep trying
Gotta keep my head held high

There's always gonna be another mountain
I'm always gonna wanna make it move
Always gonna be an up-hill battle
Sometimes I'm gonna have to lose
Ain't about how fast I get there
Ain't about what's waiting on the other side
It's the climb

The struggles I’m facing
The chances I’m taking
Sometimes might knock me down but
No I’m not breaking
*I may not know it 
But these are the moments that
I’m gonna remember most yeah
Just gotta keep going
And I, I gotta be strong
Just keep pushing on
Cause...

There's always gonna be another mountain
I'm always gonna wanna make it move
Always gonna be an up-hill battle
Sometimes I'm gonna have to lose
Ain't about how fast I get there
Ain't about what's waiting on the other side
It's the climb

There's always gonna be another mountain
I'm always gonna wanna make it move
Always gonna be an up-hill battle
Sometimes I'm gonna have to lose
Ain't about how fast I get there
Ain't about what's waiting on the other side
It's the climb



Detta är text från den underbara låten - The climb av Miley Cyrus! Tycker att den här låten stämmer så bra in på mitt liv just nu. Jag vaknade upp med världens ångest imorse och kände att jag klantade mig så med mitt gymnasieval. Hade jag inte ändrat mig några minuter innan gymnesievalen skulle lämnas in så hade jag nog inte varit där jag är idag. Jag har bara gymnasialutbildning och tyvärr så är det för mig en jävla skitutbildning. Visst samhälle/samhälle är brett och BRA om man ska läsa vidare. Jag ska läsa vidare i framtiden men just nu när jag inte läser så hade det varit bra med barn och fritid eller friskvård.

Precis som låten säger så har jag en lång väg till mitt slutliga mål och mitt mål är att ha en bra utbildning och ett bra jobb. Men för att detta ska kunna slå in måste jag veta vad jag vill bli. Jag såg en annons i tidningen precis om att man kunde läsa en snabbkurs till massageterapeut. Det är ju ändå en utbildning och jag vill lära mig massera. Dock är det ingen yrke jag vill ha i framtiden men det är ännu en sak att fylla på sitt cv med! SKA JAG ELLER INTE ? Det är i malmö..

Jo jag vill .. jag ska .. nu ska jag inte vela mer!

Från och med nästa vecka (krävs en hel vecka så börjar på måndag) så ska jag ta tag i mitt liv. Det ska bli så som jag vill ha det. Sarah Henriksson är ingen som tänker misslyckas. Vill jag att något ska hända så händer det.

Jag tycker jag har tillräckligt mycket skinn på näsan för att klara av de tuffaste utav utmaningar!

 

Nog om det seriösa:

Idag  är det onsdag (no shit) vilket innebär att jag snart ska gå med Emma till mormor så hon får vara där en stund , sen ska jag inom affären och köpa en citron, hur fan kan man vara sugen på citron? sen ska jag hem en snabbis packa gymväskan , åka till väla en snabbis om sofia nu hade tänkt lämna in sin telefon, ringa the phone house ang min försäkring och sen ska jag till gymmet och svettas sönder. Ska träna hela kroppen idag. Så länge inte foten pallar trycket så får resten av kroppen lida istället.

   Efter gymmet så är det lill-lördag på riktigt .. då blir det bra Tv och varm-oboy.

Men som sagt nu ska jag till mormor. Ha det fint .. trevlig "lillhelg"!

/ Sarah




 
Saknar dig.


TT - Tråkig tisdag

Tisdag..

Min fot är fortfarande cp så ingen träning idag .. gillar inte det alls. Får hoppas på förbättring strax.
har fördrivit lite tid med andra avenyn och svensson svensson .. ska kolla vidare på det snart. Skönaste serien alltså och hela ligger ute på tuben.

  Lyssnat på julsånger hela dagen med och längtar verkligen. I år ska mitt rum bli sick pyntat haha .. massa lampor och tomtar ska även få in en julgran här.. får leva rätt tight alltså ..

Jag tycker lille julafton är nästan lika mysig som julafton .. det är den 25 julkänslan försvinner för då är man as kalas ute i stan med vinglaset i högsta hugg sen blir det nyårsafton. En kväll som jag inte ger mycket för längre. Tror den riktiga nyårskänslan kommer igen när man är äldre med ett stabilt förhållande. Känns så i alla fall.

fick stäönga av julmusiken nu för självaste grinchen skrev till mig på msn - Madde Wickman . hahha !

Dagens låt : Down - Jay Sean , Lil Wayne ..

Annars ikväll blir det Desperate housewifes och Andra Avenyn , ska lägga mig tidigt ikväll hade jag tänkt. Har hyrt hem Hannah Montana the movie så ska se den ;D Ja ni får säga det, jag är en jävla lök.. men det är faktiskt rätt rolig humor.

På torsdag vill Johanna ha med mig på torsdagsklubben på ´BH men är min fot okej så blir det innebandy ..hade varit kul i alla fall..

Nu ska jag käka en knäckemacka och beställa hem ett nattlinne jag kollat länge på :)

Ha en bra tisdag..



Amääändy

TT - Tråkig tisdag

Tisdag..

Min fot är fortfarande cp så ingen träning idag .. gillar inte det alls. Får hoppas på förbättring strax.
har fördrivit lite tid med andra avenyn och svensson svensson .. ska kolla vidare på det snart. Skönaste serien alltså och hela ligger ute på tuben.

  Lyssnat på julsånger hela dagen med och längtar verkligen. I år ska mitt rum bli sick pyntat haha .. massa lampor och tomtar ska även få in en julgran här.. får leva rätt tight alltså ..

Jag tycker lille julafton är nästan lika mysig som julafton .. det är den 25 julkänslan försvinner för då är man as kalas ute i stan med vinglaset i högsta hugg sen blir det nyårsafton. En kväll som jag inte ger mycket för längre. Tror den riktiga nyårskänslan kommer igen när man är äldre med ett stabilt förhållande. Känns så i alla fall.

fick stäönga av julmusiken nu för självaste grinchen skrev till mig på msn - Madde Wickman . hahha !

Dagens låt : Down - Jay Sean , Lil Wayne ..

Annars ikväll blir det Desperate housewifes och Andra Avenyn , ska lägga mig tidigt ikväll hade jag tänkt. Har hyrt hem Hannah Montana the movie så ska se den ;D Ja ni får säga det, jag är en jävla lök.. men det är faktiskt rätt rolig humor.

På torsdag vill Johanna ha med mig på torsdagsklubben på ´BH men är min fot okej så blir det innebandy ..hade varit kul i alla fall..

Nu ska jag käka en knäckemacka och beställa hem ett nattlinne jag kollat länge på :)

Ha en bra tisdag..



Amääändy

tidig julafton

jag är så sur nu ..  min pappa såg sin jobbekompis som någon datorgud så han tog med sig min dator till jobbet.. hans kompis fixade och trixade med den .. Han sa att han fixat mitt internet , men nej det suger fortfarande .. har hela tiden sagt att det är kabeln det är fel på inte min dator.. Sen så snackade snubben om att jag hade hundratals uppdateringar som jag inte fixat så det gjorde han och han sa att min dator skulle vara sjukt mycket snabbare.. är den det ? Nej , segare än vanligt. Blir så suuuuur och besviken måste lämna in datorn..

   Något mer glädjande är att vi var och hälsade på min "farfar" ikväll, blev lite gött snack.. inte så kul men trevligt. Varje gång man varit där så har man fått med sig något hem .. pengar, något annat utav värde osv. IDAG fick jag tillgång till deras mercedes hela helgen , husnyckel  och en mobiltelefon :P haha .. snacka om gött.. mobilen har sofia nu medan hennes är sönder. Men på fredag ska jag vara i deras hus och chilla :) Fick tillgång till barskåpet hur mycket jag ville ;P
  blir dock inte utnyttjat då jag ska köra biiiiiil ;)


min träningsvecka ser väldigt oklar ut.. kan inte träna med foten som det ser ut nu. Dock ska jag kunna köra armar och magepass på gymmet.. så lite får jag utav det.

Nu ska jag somna till sex and the city och hannah montana .. =)

Pusss på kinden.



 min mysiga kise är mitt sängsällskap i natt .. mjaaaau

Måndag

Måndag igen .. Måndag brukar innebära tuff gymdag.. men inte idag! Har en inflammerad fot =( Gör riktigt ont måste jag säga , inte bra alls! Igår spelade vi som sagt match .. vi spelade verkligen riktigt riktigt bra.. förutom kampen framför mål så var det välgodkänt.. Vi gick dock inte vidare i DM utan den chansen fick D2 istället .. gött för dom :) 

   Efter matchen åkte jag till Jonstorp..

Sen somnade jag .. vaknade sent idag med.. MEN ... UTAN HUVUDVÄRKEN :D Behöver kanske inte uppsöka läkaren denna veckan =) Frisk luft har gjort susen. Dricker även mycket mer vatten nu vilket är bra när jag tränar så mycket.

Passar Emma just nu,  hon hade en kompis med sig hem efter skolan idag .. sjukt söt måste jag säga..  men nu har de då ritat på väggarna i emmas rum ser sådär ut..!


Ikväll ska vi till Båstad och fira min styvfarfar pallar egentligen inte men vafaaaan ..  ställer upp  !


Det var allt för idag =)



Söndagsklubben

Söndag igen , :/ inte kul alls.

Ska snart få med mig min syster så vi kan köra och jobba lite. =) Efter det så blir det ner till fotbollstjejerna och säga hej till dom. Jojo ska träna idag och Lena så dt är därför jag kör dit :) längesen man träffade dom nu. Sen samling 18 i FBC´hallen .. spelar i Ängelholm idag .. hade varit skönare att spela i strövelshallen .. den är mindre och ska jag vara forward ikväll i fbchallen då är jag död.. fy fan den är så stor haha! ÄR man då helt vilse på sin position så blir det inte kul.

Imorgon ska jag övertala Blegis till att träffa mig , behöver tips och råd från henne :) och vi måste se flickan som lekte med elden nu när trean kommer så ska be stoffe ladda hem den till mig ! =) fick även se lite av baksmällan igår , sarah och Alexsandra humor på den kan jag lova er haha ..
  Även Tina humor!!!!!!! nog mest Tina humor faktiskt ;P


 nej nu ska jag ut och leta efter tinas skinnhandskar sen blir det hard work work.

Pusss på er,







  snygga miner på maddsi och Blegis.

the sky is falling down.

         Ikväll ? - Inga kommentarer!



Lördagsmys

Fredag: Helt perfekt fredag , blev tres och sen bio med Tina :) På bion fick Tina ett jävla stolpskott bredvid sig som bara smsade hela filmen så Tina fick säga till henne . I början av filmen skulle hon fotta så hade hon blixt. fett förbjudet.. fjortisjävel. Filmen var riktigt bra tycker jag :) men vafan har jag läst böckerna förr.. filmerna blir ju inte lika spännande när man vet vad som händer.. jaja man hade tid till att njuta till vampyr-edward i alla fall. Så mysig istället, och snyyyyygga kroppar som fan!

Lördag: Vaknade sent, Malin kom och hämtade mig sen var det samling i Hjärnarp. Vi visste att det krävdes att vi gjorde vårt livsmatch för att vi skulle kunna vinna.. vi mötte en massa gamla elitspelare med 10 spelare :S de var tre femmor, frustrerande.. Vi förlorade alltså om ni inte förstod det.. Idag var jag forward hela matchen sög riktigt hårt måste jag säga. Kom in i det bättre i tredje perioden. Gjorde en jävla idiotpass så tänkte att jag skulle gottgöra det med ett mål.. då är den jävla stolpen i vägen , jag har världens otur..  men ja denna matchen glömmer vi ganska snabbt och tar med oss till imorgon då vi möter FBC i dm , åttondels. 5-5 sist .. får kämpa röven av oss imorgon.

Just det.. matchen var lite väl lång idag efter nio minuter  i första skadade sig Linnea .. nacken fick en smäll och ingen ville ha det på sitt allvar så Johan ringde ambulansen , som inte hade detta som prio 1 så de kom sent. När de väl kom så tittade de till Linnea så hon kunde röra armar och ben sen fick hon sätta sig upp så det var ingen fara .. men ja bättre att vara på den säkra sidan så fort nacken är inblandad.. matchen var framskjuten väldigt mycket  så kom  hem för inte så länge sen trots att matchen började halv tre.

Såg precis att Rögle ledde med 1-0 får hoppas det håller i sig.


Ikväll .. ja , alltså fest blir det ju inte med tanke på matchen imorgon.  Får se om kvällen avslutas i Jonstorp eller Helsingborg.. håller på helsingborg ;)!


 Duschen kallar..


Ha en trevlig helg.  xoxo. 





BIO

Fredaaaag!

Fredagar gillar vi. Med tanke på mitt huvud så har jag sovit grymt dåligt i natt.. fick öppna alla fönsterrutor och bara inandas frisk luft.. somnade tillslut. Åkte till gymmet idag! Blev ett lugnt pass med tanke på att det är dubbelmatch i helgen.

Imorgon är det derby mot Hjärnarp, i Hjärnarp 14.30! På söndag möter vi FBC :D lagkamraterna alltså.. de vi tränar med. POSITIVT att ett lag av oss går vidare i DM i alla fall:)

Nu ska jag åka till Tina. IKVÄLL BLIR DET NEW MOON PREMIÄREN .. man kan inte säga det för många gånger ;) 


Måste borsta tänderna nu sen highway to taajn!


Pusss






:'(

Jag är så rädd.. en kompis har redan gått igenom detta. Jag vill inte , jag vill inte JAG VILL INTE!

Nästa anhalt : sjukan.


Innebandy

Torsdag..

kan säga som så att jag är fruktansvärt besviken på en kompis till mig.. jag står för vad jag har sagt men att du inte kan hålla något som sägs i förtroende suger..


  Blir innebandyträning ikväll för att komma på lite andra tankar.
Sofia babe ska träna med oss idag :D:D fick ett sms av henne  : "har du skor jag kan låna av dig"? .. haha , jag bara ja joo det har jag .. sen efter ett tag får jag ett till.. "Kan jag få låna en sport BH av dig ? Bobby har ingenting till mig haha"  .. så fick packa ner en sport BH med , tur man kan dela med sig haha!

Nu ska jag fixa till mig.. ser ut som skit men det får man göra när man tränar :)!

Ha det gött..

Pussshej.


Grattis , seeeeeb, Annaa oo Leeeeenaaa :D

Tackfilm

http://www.tackfilm.se/?id=1258643293296RA53


Kommer ni ihåg att jag spelade in en reklamfilm i förra veckan? Klicka på länken så får ni se resultat ... I´m your hero ! hahaha .. nej men kollla filmen , så jääääävla coool och ni kommer bli chockade om ni inte redan sett detta innan ;) KOLLA!!!!




(filmen är gjord själv, inget proffsigt alltså.. gör en egen vet ja ;))

onsdag natt

Gymmade innan på friskis med Madde, Oskar och Alexsandra :) Ett skönt pass måste jag säga och jag känner hur träningsvärken smyger sig på..På vägen hem var det ett riktigt oväder.. oskis fick köra lugnt och försiktigt pvägen hem sen visar det sig att det är strömavbrott i hela byn. MEN , Madde hade ström och jag hade ström men oskars var beckmörkt hahahaha , snacka om otur!

Kvällen har avnjutits framför tv:n.

Snart blir det dusch och sen sova :) Har vänt tillbaka dygnet nu. Hade tänkt vara uppe till minst 00 iallafall för då fyller Basse år :) ska vara först :D även Sejdijaj fyller år :D göööttt..

Sov gott kycklingar.


18 November

Onsdag.

Allt jag skrivit precis försvann så försöker igen !!!!!

vädret suger ganska hårt.. men ändå mysigt att höra regnet mot fönsterna. Jag var egentligen sugen på en joggingsväng ute i regnet men det är för kallt. Istället får det bli löpbanden på gymmet som suger fett! Inte alls skönt man bara springer och kollar på tiden och hoppas på att den jävla halvtimmen går fort. Det som är bra med löpbanden dock är att man kan välja olika program. Jag brukar välja "beachrun" och den tar död på benen haha .. samma känsla i benen som när man sprungit med laget nere ¨på stranden.

Glömmer aldrig det då när vi åkte med innebandyn till klitter och sprang en runda på stranden , jävligt lång måste jag säga.. och sen upp för alla sandkullar. Efter det spelade vi innebandy i sanden. Skitjobbigt för armarna och sen slängde man sig i havet och spelade tennis och sånt :) nice.. saknar sommaren!

Som sagt det blir gymmet idag .. alternativ 1 : åka till friskis med Ollie och Maddis.. nackdel: mycket folk, man pratar mer än tränar.

Alternativ 2: åka till det egna gymmet, gym24 .. gymma ensam på ett hyfsat lugnt gym. Nackdel: Absolut ingen att prata med om inte någon av ägarna är där. Malin jobbar :(

Ikväll blir det Sthlm-arlanda, bonde söker fru och Greys anatomy! :)

 jag har börjat gilla lite musik jag inte lyssnat på förr.. :) har fått inspirationen från twilight filmen ;) haha .. den är udda och inget man lyssnar på för ofta men ibland känns den musiken så rätt.. lägger in klipp:)

Nu ska jag hitta gymkläder =)

Pusss o kraaam

 

  Min favorit :D



 Inte min stil alls.. haha men man lyssnar ändå ! :P

new moooooon <3

JAAAAAAAAAAAAAAAAAA:D Dagens bästa : Biljetter till new moon premiären fixade :D  På fredag 22.30 ! :)
Blir en hel kväll med Tina. Först käk på tres och sen bio i nästan 2,5 timme.

Får bli gymmet den dagen med känner jag !

På fredag är egentligen den enda dagen jag kan festa denna helgen men det offrar jag så nu blir det en vit helg istället..

Ibland är det jobbigt att ha helgen bokad i så lång tid i förväg , men nu bryr jag mig inte;D


Jag har dock magiskt ont i halsen nu så ska ringa capio och kolla så jag inte har något halsvirus..



fre: tres, bio
lör: Jonstorp(?)
sön: Match + fotbollsträning.





"Once you go black you never go back"



Jag var på gymmet en snabbis ikväll.. träffade Behar där. Jag gymmade verkligen inte alls länge idag. Man känner verkligen att kroppen behöver vila. Mina ben är ständigt som spaghetti helt sega. Efter gymmet körde jag till min absolut bästa vän Fröken Blegel. Vi hade det riktigt najz, kollade på Ullared =) Morgan , Morgan.. stackars människa. Nästa gång jag är på Ullared så ska jag leta upp den liraren. Måste vara världens mest ensamma människa som spenderar sin lediga dag på ullareds parkerings bilbingo. Hans kommentar "Vi som inte riktigt lyckats på jorden får det kanske bättre i himlen" fy sören så sorgligt :(

Efter Ullared kollade vi på Helens små underverk.. den filmen är verkligen jättebra har säkert sett den 550 ggr nu! Kvällen avslutades med lite kvarteret skatan klipp och CIRKUS MÖLLER.. haha fy fan vad det är roligt . Älskar verkligen det ! "Er do oskult?" 

Nu blir det sängen =)

Kommer aldrig somna , men ska vrida tillbaka dygnet genom att gå upp senast 08 imorgon. Blir kanske en sväng till gymmet på morgonen eller bara en vanlig prommis.

Ha en underbar natt .. sov gott.

Pusss och Kramen.


Tråkigt inlägg.

Måndag igen.. gick snabbt tycker jag. Jag somnade verkligen jättesent i natt för jag mådde så dåligt, var riktigt rädd för att jag var matförgiftad eller något. Sen vaknade jag HALV TVÅ idag .. sjukt. Och hade jätteont igen :/ Tog en alvedon och det känns bättre nu. Idag blir det bara gymmet vad jag vet. Finns inte mycket mer att göra när man sovit bort halva dagen.

Har alltså heller inget att skriva!

Jag har världens tråkigaste blogg just nu känner jag!


Fandå

Blev förlust igår .. inte alls kul. Men så kan det gå när inte haspen är på.

Åkte till klippan , till wiktor på förfest! Var nykter för jag skulle köra oss till Banhof.. dock åkte bara jag , Svante och Mattias dit. gick inom nicks och där fick jag också dricka lite..  ställde bilen i ängelholm. Sen väl inne på Bh så var det både dött och ändå inte.

Åkte hem med Kristoffer .. somnade direkt.

Nu blir det släktmiddag hemma hos mormor.. pallar fan inte men man måste antar jag!

Ha det gött.


Fredagen den 13

FREDAG!

Nu är det helg :D

hade ställt in mig på att åka till Malmö ikväll och spela match mot KFUM men självklart så har min övergång trasslat till sig igen .. men den 14 nov är jag klar.. imorgon alltså :D:D  Ikväll blir det till att jogga ner till fotbollsträningen och vara med och lattja lite. Har min stora comeback imorgon mot Malmhaug hemma så jag ska inte vara trött i benen därför kommer fotbollen inte bli mega seriös för mig ikväll..

fredagen den 13:e idag och med tanke på att jag är världens mest otursdrabbade människa så jag passar mig för allt idag. Började dock inte bra då jag satt och plattade håret och tappade plattången mellan benen(aj!) så jag har ett långt brännmärke på insidan av låret nu haha .. sen så var det de här med licensen..visst tur att jag slipper spendera kvällen i malmö men otur att jag inte fick lite matcuuppvärmning inför imorgon. hoppas innerligt på att jag inte skadar knät på träningen ikväll, fattas bara det den 13:e!  Men det accepterar jag inte !

Träffade inte Johannis idag heller :/ det får bli imorgon .. och då kommer det bli av!:P

Måste också köpa nytt knäskydd.. (behöver inte knäskydd egentligen men det är en psykiskgrej jag inte lyckats bli av med)  och nya innebandyskor.. ska ha asics som vanligt .. de enda rätta ! :)

NU ska jag kolla klart på min film som jag startat ! Vi hörs av. Ha en härlig helg annars!

 

Pussar

 

 

(btw, planerar en liten roadtrip till växjö med trevliga människor..:D )


Torsdag

Har precis tränat.. fick ignorera smärtan i armen och det fungerade dock så har jag sinnessjukt ont nu.
det var en ganska så rolig träning idag faktiskt. Först doppboll med tennisboll som uppvärmning --> standard. Efter det så var det snabbhet.. löpa i sidled, baklänges och ryck .. efter det så var det en snabbhetsövning till i par. Jag och min syster .. tss..

Efter det lite övningar sen spel! :) fick spela med Julia hela träningen och det gick faktiskt bra men jag känner mig osäker fortfarande, känns inte alls bra. Dock blir det match i malmö hela kvällen imorgon och på lördag match hemma.. pirrigt.


Imorgon måste jag köra till Jooooohannis med hennes saker.. ska bli kul att träffa henne med, blir inte så mycket nu när fotbollssäsongen är över :( vi skulle egentligen kollat match ikväll men min innebandy var i vägen.


Nu blir det mys i soffan<3

Ha det kalas ..

P&K




Saknar sommaren.


=)

Ikväll har jag varit på gymmet med Malin :) Blev ett skönt pass ! Behar kom också dit.. nice!

Nu är det bonde söker fru och efter det greys.. Bonde söker fru är härligt töntigt måste jag säga och jag hade säkert kunna ställa upp haha , allt för 15 minutes of fame!

Imorgon ska jag göra en massa ärenden.. och jag ska också ringa min doktor och säga att vi måste prata! Behöver en remiss till någon läkare som kan få se vad det är för fel med mitt huvud. Jag har själv mina aningar och hoppas innerligt på att jag har fel :/ Annars finns inte jag kvar så länge till.

Jag ska tillbaka till tv:n nu!

 

H det så bra hörs !


Omg..

Onsdag=)

 Nu ska jag snart käka något snabbt till lunch sen vid halv fem ska jag möta upp my gymbuddie Malin utanför gymmet... sen blir det stånhård träning! Mage, rygg och löpning idag! Efter det så ska jag hooka upp med Svante´och sen ska vi köra till Salamis, jag ska hämta en träningströja där och något annat skoj som Jojo ska ge bort i plojpresent på Fredag :) Sen efter det ska vi hem till Johanna och lämna sakerna :)

Imorgon ska jag försöka träna om det går med armen, gör fortfarande ont.. annars ska jag kolla dm.matchen mellan Munka och FCH! =)

Ha det fint ..


Pusss!


Min son Bobby som har fått så stor näsa och liten snopp



HAHHAHA KOLLA DETTA KLIPPET .. parodi på mammas pojkar .. helt sinnesjukt roligt.. Naima som är bobbys mamma imiteras så likt av Måns Möller.. han är kunG!

Fi*ta

Tisdag.. har varit en oerhört tråkig dag.. mitt liv suger verkligen just nu. Gillar inte att vara rastlös. Och min arm gör cp ont :(!


 Känner inte för att ´skriva något så ha det bra.


Michael "John Blund" Jackson

jag blir glad av att lyssna på den här låten innan jag somnar.. Michael Jackson - Will you be there .. <3

 

                          

Efterlyses : Armband

Nu har jag gjort mitt och vaccinerat mig .. inte alls farligt! Känns bra , men lägg ner snacket om att det kan hända att man blir förlamad och helt plötsligt går baklänges.. = MYT! Tål ni ägg så har ni inget att vara rädd för då de framställt vaccinet på ägg!


Tog ungefär 1 min att vaccinera sig men sen var man tvungen att stanna 20 min och ta det lugnt.. ren rutin antar jag!  Nu har jag precis kommit hem. Ska åka en snabbis till familia sen och kolla lite .. sen blir det fotbollsgalan ikväll.

Vill inte missa första inomhusträningen på Fredag :( men ka lira i Malmö så måste väl antar jag :/ kasst as hell.

 Hannah Montana på TV , ;) Bye bye .



 
Saknar mina armband.. var är dom!!

Efterlysning :
*Plånbok
*Svart och vit regnjacka, märket "my wear"
* Armband med religiösa motiv, from croatia.


NATT!

Kändes verkligen helt fel att gymma så sent på kvällen .. men samtidigt var det skönt. Ett helt gym för sig själva ( jag och Malin) Michael Jackson i högtalarna och en del skratt.

Nu sitter jag mest och uppdaterar röda kvarns hemsida så jag kan vara med på att få biljetter till "new moon" tror de släpps i slutet av veckan. Orkar inte vänta en dag till..  En massa bra filmer som jag inte hunnit se. Flickan som lekte med elden skulle jag & Alexsandra se lovade vi oss själva men om två veckor släpps den tredje filmen haha , hänger inte med. 2010 kommer sex and the city uppföljaren med :D också något att längta efter men inte ett lika stor begär!

Måste sova snart.. gymet med Malin imorgon bitti.. redan halv nio har vi bestämt. Efter det ska jag hem till mormor och duscha och så där sen ska jag vaccineras ! Ville inte träna armarna ikväll för ville inte riskera att jag har träningsvärk imorgon. :P

NU blir det sängen !

Pussis.


Yeah

Söndag!

Min söndag kommer vara bra tror jag ! =)  Ska kolla united-chelsea , lite engelsk fotboll är perfekt i höstrusket och ikväll 21.30 ska jag till gymmet med Malin för då har hon slutat jobba. =)

Vaknade vid 07 imorse men somnade om och sov till typ 10, 11 något sånt.. imorgon ska jag upp tidigt ska hinna gymma innan jag ska vaccineras imorgon. Ska vaccineras mellan 13 och 16 så får väl gymma runt 09 kanske.. =)

Nu ska jag kolla klart reprisen på skavlan med Malin åkerman.. haha så roligt hon fattar inte norska.. och Robin Söderling ... SÅ SNYGG!


HA det bra.
<3


rörig lördag

Vet inte vad felet har varit med mig idag. Skulle hämta Filippa halv nio imorse, fick smsa emmas mamma och höra så det passade att vi kom tidigt, kom till filippa vid nio, la fram alldeles för mycket pengar på Maxi körde till Lund som gick ganska bra. Hoppar in i hissen och ska upp till våning 9 , vid våning fyra stannar den och jag hoppar ut och filippa fick dra in mig fort som fan .. sen när vi är på våning nio som jag var säker på att vi skulle till så gick vi till en städerska som skickade oss till våning tio. Äntligen hittade vi Emma i hennes lilla rum :) Den lilla stackaren såg så hjälplös iut.. fy för , inte sovit eller något men ja vi satt och snackade lite gött i alla fall, jag , Filippa, Emma, Sandra och Ingela. 

Körde hem , gick snabbt och bra. Släppte av Filippa på Väla.. Hämtade Sofia åkte till Familia, Väla & SKopunkten.. Kör på e6:an ---> helt rätt.. men sen kör jag av på e4:an :S hamnar i Östra Ljungby och Sofia som hade bråttom så fick köra en jävla omväg hem.

NU är jag hemma och har ont i huvudet. Blir sjuk av sjukhus. Funderar på att dra till gymmet och springa på rullbandet ett tag .. hellre det än att springa i mörkret. Sen kommer kanske Svante (?).. Ska ta det lugnt.


Pusss & kram


GÖTT!

FBC 8 - 2 FCH  HAHA SUG PÅ DEN ERA JÄVLA LOOSERS!


Fredag

I förmiddags var jag på väla med min syster .. skulle kolla på skor och jag hittade ett par stövlar som kostat 900 kr innan men nu var de sänkta till 600 , perfekt tyckte jag men tror att anledningen var att de lätt blir märken i dom så får se om jag ska leta efter andra eller slå till.. Plus att storlek 38 var obekväm , 39 sådär så egentligen skulle jag haft 40 men det är ju fan förnedrande så jag kör isåfall på 39:orna.

Efter väla hämtade Malin upp mig så stack vi till gymmet.. jag såg ut som värsta bombnedslaget .. slarvigt uppsatt hår, pannband och osminkad.. man måste ju inte fräscha till sig på gymmet liksom.. men precis innanför dörren så ville gym ägaren ha ett kort på oss så det var bara att stå där och se dum ut.. körde mest ben idag sen sprang jag en bra stund på rullbandet.. körde värsta magdödaren med så imorgon är det nog härlig träningsvärk.

Ska försöka få med oskar dit imorgon så han kan hjälpa mig för han är skitbra på allt så han kan nog ge mig lite tips :)!

Annars är Malin the best !

Nu har jag duschat , snart kommer svante och då hoppas jag hon har med sig min plattis så jag kan fixa håret någorlunda bra sen ska vi till innebandyhallen och se när utvecklingslaget förhoppningsvis vinner..=) Idag blir det dock tufft.

Efter matchen ska jag bara chilla framför en bra film.. denna helgen ska det bara njutas ! Missar dock idol.. mindre bra!

Ha en fantastisk fredagskväll..  Puss och Kram.. Imorgon kör jag och filly till Lund så detta kanske var sista gången ni hörde ifrån mig..



Update

Tränade innebandy innan ..  gick väl sådär, vi var inte så mycket folk så det blev herre på täppan, mitt lag vann yeeey! Jag, Steffi, Jullan och Fransén.. :) När vi väl förlorade så blev det skotträning, mina volleyskott är skandal alltså!

Fick också veta att Munka äntligen skrivit på min övergång , :D::D:D::D::D:D::D::D chaaaampagne på det, så nu är jag spelklar om en vecka :D Dock missar jag alltså min första fotbollsträning men skit i den :D

 NU ska jag in i duschen .. ska bli skönt, imorgon blir det först väla med sofia och sen raka vägen till gymmet med Malin!

 

P&K


Läs inte.. inget vettigt

Ba Ba Ba .. Sommaren 09 ooooh yeaaah.


I natt var jag lite taxi vilket ledde till att jag somnade sent och vaknade sent. Strax ska jag och Malin köra till gymmet och hämta ut våra kort sen ska vi till innebandyn och svettas! =) Chansar och hoppas på mycket spel idag , om jag kan få fortsätta vara back , fick vara det förra träningen i alla fall :) Mycket roligare och mer spännande ;P!

Missar dock mammas pojkar ikväll men det får jag se imorgon istället... helgen blir fylld av träning  =) Och utvecklingslaget möter FCH imorgon, så ska kolla på den.. hade fått vara med där om mina papper varit klara men de är dom väl till helgen..

=D


S

A

R

A

H

Blev ett ganska så misslyckat inlägg det här... 

 Ha det gött


kVÄLL

Ibland får greys ens mage att vända sig.. jag är grymt äckelmagad och idag handlar det om brännskador, mindre kul kanske! Ändå tittar man!

Jag fick min kallelse till vaccination idag , ska dit på Måndag för just nu om jag håller mig frisk så ska jag nog vaccineras, vafaan jag hade lätt kunnat ligga en vecka i influensan men vill inte vara så självisk och inte tänka på alla jag kan smitta.. fungerar vaccinet så kan jag ju hindra att andra med diabetes osv att bli sjuka.. de som har drabbats hårdast . Min mosters man är diabetiker och någon på mormors sida med så ja jag ska vaccinera mig! Trött på alla jävla myter om att man börjar snacka backlänges blir förlamad osv.


Imorgon blir det träning x2, fredagen fortfarande oklart.. inget festande i alla fall och på lördag ska jag först till Lund och hälsa på Emma :) Kan vara kul att få sällskap på helgen =) Så jag och Filly ska dit..

 

 HAVE IT.


nothing special

morgonen började med ett par timmar på gymmet tillsammans med Malin. Helt okej gym faktiskt med bra och trevliga instruktörer. Den ena visade mig en maskin som helt har dödat mina armar, vågar inte föreställa mig smärtan jag kommer ha imorgon då det dessutom är innebandyträning.. fy fasen säger jag bara !

Någon som är bra på det här med kodmallar ? Min statistik visas inte längre och blogg.se sa att det kunde bero på arr det fattades en kod.. jag har koden men vet inte hur jag ska göra det rätt.. om du kan hjälpa mig så får du instruktionerna jag fick & koden.. Lina du kan väl sånt skit ?


Nu ska jag bädda ner mig med one tree hill.. och i natt ska jag hämta Marcus på  stationen i Äholm.. :) Sova innan dess i alla fall..=) Sen är det bonde söker fru ikväll och GREYYYYYS :D:D:D



Have it YAO!



pussss


Innebandy<3

Tränat innebandy ikväll.. var en ganska lugn träning för oss backar då vi tränade mycket på att utstråla en säkerhet när vi hade burpress så det var nyttigt, och johan är helt sinnessjukt bra på det så det var kul att se ett ex proffs göra en sånn sak ;P

Neijen körde också lite fys med oss .. mest för överkroppen och det behövdes! Hoppade även hopprep vilket var jobbigare än man trodde, så ett hopprep ska jag köpa i veckan.

   Tycker att det är lite roligt att ens förra idol är ens tränare nu ! :P lite skojskoj.

Nu är det DH som gäller och sen så ska jag kolla lite på andra avenyn! :) sen ska jag försöka somna eftersom jag ska gymma imorgon förmiddag med Malin! Sen ville Svante träffas en stund så det ska jag nog också hinna med.

   Jag kan ju säga att jag vet inte alls vad som händer med Ängelholm, ska inte lilla Ängelholm klara av att ha öppet på barer m.m när det är storhelger pågrund av att Ängelholmare blir dumma i huvudet så fort de får sprit i sig ? Denna helgen har varit fylld av skit, en massa slagsmål i hela stan, en man blev nerputtad från nybron (??????? WHAAAAAAT LIKSOM) och Neijen råkade ut för det värsta jag hört på Banhof.. säger bara fy fan !!!! Och detta var p.g.a de man ska kunna lita på ute .. ledtråd: Låtsas poliser i gula tröjor.




Out with the old and in with the new... har inte hunnit inviga mina nya uggs än .. får se till att göra det så man blir varm om fötterna. :) 


 



                                       


Ohyeah

Fick precis en ganska så rolig kommentar förmodligen av en nerdrogad fattig 15 åring med alla bokstavskombinationer fel i skallen.. haha kan inte annat än skratta.. tänker inte ens publicera den för man ser inte vad det står.. gå och dö istället :)




Idag är det tisdag.. tisdag tisdag tisdag..  Emma läggs in i lund idag , sen opereras hon imorgon. Kommer gå superbra :)

Annars idag så har jag mest tagit det lugnt, sökt lite jobb men inga jag kommer få då jag inte har utbildningen som krävs. Nu ska jag bara komma på vad jag vill bli :P Funderar på att bara läsa lite kurser och sen läsa vidare till lärare kanske. Inget jag har velat bli direkt tidigare men tror nog det yrket hade passat mig. Polis är fortfarande drömyrket men med min pessimism så blir det inget av det ;D


NU ska jag spränga högtalarna till go musik sen ska jag städa mitt rum, laga något att äta innan träningen, Packa toolbagen , springa en runda innan träningen , träna innebandy i strövelshallen, springa hem från träningen, kolla tv, sova! :D  Hela min dag nerskriven på mindre än en minut :)


 Have it ffs.

pusss



   Hola Pretty.


Måndag

Måndag.

Regnigt väder idag , men inte direkt kallt skönt! Läste ut fjärde boken idag .. den var sämst av de fyra men ändå helt okej. Man kunde ändå inte lägga ifrån sig boken.

Var på det nya gymet innan , gym24 ! Det har öppet dygnet runt men jag och Malin har börjat tveka lite då de inrett det ganska tråkigt och dumt faktiskt. Men Vafan såg rätt så lugnt ut med folk så man slipper säkert köa till en massa maskiner. Vi körde också ner till det andra gymet som byggs "Arnoldz" första känslan var  Hells Angels. Stor jävla döskalle på dörren och den som fixat deras hemsida har nog varit dyslektiker. Men 995 för ett årskort är ju inte att skämta om så kanske ska ge det en chans med. Får helt enkelt se :)

Snart ska jag springa en jättekort runda, mest för att få bort gammal träningsvärk för imorgon är det innebandyträning. Extra lång dessutom verkar det som.

 

Vi hörs av.

Lycka till på Onsdag Emma <3.

 

Pusss



The day after

Sjukt rolig kväll igår.. kul hemma hos Johanna på hennes förfest sen åkte vi in till stan med förhoppningar om att komma in på 57:an stod och fjäskade hur länge som helst.. och bakten gav inte med sig, sen så stod en vakt bakom som jobbat på vår skola innan, Ronny.. som var helt sjukt kul att träffa så sa han till vakten att jag och Alexs fick komma in trots att vi diffade på ganska många år.
Så dörrvakten tog mig och Alexs åt sidan och sa att han inte ville höra att vi varit inblandat i något skit där inne, så vi kom in :) Och där var galet kul.. Dans konstant och blev bjuden på hela kvällen känns det som :D

Även kul att träffa lite gamla bekanta från örkelljunga :D Blir ju inte att man träffar dom längre , grannar och så.. så det var trevligt.. lite för trevligt kanske huhu.


 Idag ska jag bara försöka komma hemifrån för jag orkar inte med mina föräldrar och verkligen inte min yngsta syster som har blivit helt fucked up. Hon slåss och skriker och är allmänt dum i huvudet ..  Mamma och Pappa ska vi inte ens tala om..  sofia är den enda som är okej.


 Eftersom mina dumma föräldrar läser min blogg så kan jag inte skriva var jag ska vara ikväll men det är på en annan ort i alla fall ! :)


 Ha det göttisch.


Pusss.


RSS 2.0