A different city every night alright I swear..

Hallå där kött och blåbär..

Vi kan även välkomna min träningsvärk i armarna. Den sista tiden har gymmet glömts bort så var rätt så säker på att jag skulle vara trött i kroppen efter detta passet. Armarna är värst helt klart, kan knappt skriva nu på tangentbordet pågrund av att jag är så trött..

Dagen har bestått av jobb på stugan, lugn dag! Efter jobbet så däckade jag på soffan sen gym och nu blir det inte mycket mer.

Imorgon är jag ledig så hoppas på att solen tittar fram lite i alla fall..  Hade tänkt hinna med att städa rummet imorgon eftersom jag inte har tid till det i veckan och så ska jag nog hinna med en joggingtur eller gymmet eftersom jag kanske missar träningen imorgon kväll pågrund av att jag ska med några från jobbet till Örkelljunga .. vi ska på fiskar och fötter ( = man stoppar fötterna i ett akvarium så äter dom på nagelband osv osv, äckligt) ! Tror jag kommer fega ur faktiskt,  klarar Jonas det så ska jag göra det annars är det tråkiga pengar !


duschen och lite sit-ups kallar ;)!

Pusskramen


En bra dag!

Känner på mig att idag blir en bra dag :)! Vaknade av panik att jag sovit för länge, ville inte missa soltimmarna men då var klockan bara halv åtta :/ så nu har jag städat rummet lite .. musiken är på högsta hugg och jag ska börja sola i tid idag =) Ska dock vara försiktig med oljan idag och varva lite bättre med solskyddsfaktorn, vill inte vara helt bränd till ikväll!

Runt 12 ska jag hämta Emma i skolan sen ska systrarna Henriksson hälsa på sin söta mormor!

Efter det så sticker nog Sofia till väla och jag ska förmodligen med Madde på en utflykt..


Ikväll blir det examensfest , även fast Anna inte ska vara där så känns det som att det kan bli trevligt, jag har ju fröken Isabell Johansson där annars=)
Blir nog inte så sent ikväll , så efter festen blir det nog tidigt i säng så man kan steka hela dagen imorgon med. Har jag sagt att jag älskar Sommar ? Jag ska jobba hela nästa vecka så uppskattar att det regnar då , fast tycker synd om studenterna som kanske får springa ut i samma väder som oss, men tro mig det blir fantastiskt kul ändå=)!


off to the sunchair.. byebye!


 
Perfekt fotbollsväder!


Bebislycka!

Dagen började av att Katrin Zytomierska väckte mig (min alarmsignal) sen var det en snabb frukost för jag och Sofia skulle köra till Ullared.. första gången jag är riktigt besviken, där fanns ingenting ändå hamnade notan på 700 spänn och jag vet inte vad jag har lagt pengarna på! :( Blir en fattig månad nu.. 

När vi kom hem fick vi veta att min kusin Anna fått en son idag! =) Problemet är det att hon skulle tagit sin examen idag men då hamnade hon på BB istället, och imorgon har hon en STOR examensfest med sin kusin som vi ska på , det tråkiga är att hon inte kommer vara där..   så vi ska dit och fira henne i hennes frånvaro, de har ju beställt mat till hela hennes släkt så tråkigt om vi inte dyker upp då. Mirko hennes pojkvän kommer kanske och visar upp sig ! Är verkligen glad för deras skull, känns så himla overkligt att hon är mamma faktiskt.. känns som om det hade kunnat vara jag till och med..


Imorgon blir det stekardag ! :)


Ha det fint..


Puss och kram




En liten liten pojke :)! Nyfiken på vad han ska heta ..


STRANDEN :D

Strandpremiär idag!

Vaknade relativt tidigt och la mig i en solstol.. ganska så snabbt fick jag sms av Johanna om att det var stranden som gällde. Packade ihop grejerna och sen njöt vi på Råbocka, man fick ligga i en håla eftersom det blåste! Efter ett par timmar dök även Anna och Anette upp!
Jag trodde inte att solen skulle ta så mycket så jag gav upp solskyddsfaktorn och tog sololja istället, kan ju säga som så att jag är rätt bränd nu.. svider så in i helv*te ! Har till och med fått frossa och är helt slut så blir tidigt i säng idag. Har dock ett berg med kläder på sängen som ska sorteras in i garderoben först.. skjut mig !


Imorgon ska jag och min syster till Ullared, har som vanligt en tid då vi ska åka men som vanligt kommer vi väl försova oss..


Ha det gött


Pusss


tisdagkväll

Nu är jag hemma efter träningen.. var en träning med lite konditionsinslag, vilket salamis damlag behöver mest av alla lag i serien! 

Jag är ledig hela långa veckan ut, ska verkligen se till att njuta och bara ha det lugnt och skönt. Meningen var att dessa två veckorna 23 & 24 skulle jag ha min semester så jag kom utvilad till jobbet när sommarschemat går igång, som är rätt tufft :/ men icke, samordnaren ringde igår och bad mig jobba två veckor på stugan, avdelningen sidan om oss.. känns sådär men får väl bita ihop :(! På dessa veckorna är det bara en onsdagkväll och en lördagkväll som tar emot.. annars är det rätt bra tider tror jag!

På torsdag åker jag och syrran till Ullared .. vill någon med så hojta till!


Nu ska jag kolla på cougartown och sen sova, p10 tog musten ur mig idag , tålamodet brast hela tiden.. ville bara skrika åt dom men krävs ju en viss behärskning.. måste planera in en fika med min kusin Anna med.. var längesen vi sågs och lär bli mindre när hennes bebis kommer i Juni. 

 Tradera, cougar och sängen .. natti

 en 12:a


En Tisdag

Igårkväll var jag och Elin hemma hos Lina.. hyrde en film och lagade lite käk. Kom hem rätt så sent och natten avslutades med att jag bråkade med en gammal betydelsefull vän vilket gjorde det extra tråkigt att vakna imorse.

Ulle ändrade dock på mitt humör rätt fort och frågade om jag skulle åka med till familia och det gjorde jag .. var där i veckan med och inget nytt hade kommit in så blev inte inhandlat något. På Torsdag ska jag till Ullared så får se om jag kan hitta något där som jag behöver.

Jag funderar på att köra in till Blegel snart , måste sola dessutom så kan ta det samtidigt. Ska träna småkillarna/småtjejerna innan min egen träning idag.

På grund av mina skoskav så kan jag inte träna fotboll idag så jag ska springa en runda i spannarp, inte alls pepp på det när det regnar men vad gör man inte. Kan belöna mig med att vara med och spela lite boll de sista 20 minuterna=)

Har inte mycket mer att komma med idag.. ha det fint. =)



RSS 2.0