Tja

Utgång ikväll med Bääääästy :) as niiice.. :)  Vi ska starta upp i hennes lägenhet , med lite pizza och sen blir det vin i stora lass, och sen är det ut i dimman :) sjukt skoj! Vi har alltid så kul när vi går ut själva med varandra :)  fast ju fler desto bättre om det är rätt folk som ansluter :)

Åkte till Väla idag med Alexs och Rodi , Roddan körde haha :P as kul :D men han körde cool lugnt när det var vi i bilen:D


kommer väl upp bilder imorgon från vår galna kväll:) seeyou har tlfn med mig ofc

RÖGLE:(

Jävla skitmatch! Ses när kvalserien börjar känns det som!

Svenska C

Nu sitter jag och Blegel här inne på svenskan ! Vi har svenska men det är bara vi här , de andra har stuckit, till och med vår lärare :) så det blir datorhäng och som vanligt måste jag slava för henne och klia henne på ryggen!!!!! Vi skriver en uppsats just nu i svenskan , inte det roligaste kanske men mycket bättre än att behöva hålla olika föredrag osv som vi annars 'är tvungna till!

   Imorgon är det fredag , EFTERLÄNGTAT! då blir det förmodligen Fiesta med Blegel :) Förfest hemma hos henne , bara vi två :) sen tar vi vår gamla klassiker , El greco, City och sen stan :) skojskoj!  Ska bara fixa skjuts hem! Oskar eller Jon ..  uppmaning till er, KÖR!

  Ikväll ska jag på ishockey som det ser ut nu iallafall :) Sittplats .. ska sitta med pappa och hans kompisar .. kan säkert bli trevligt, iallafall om Rögle kan vinna :) Ingen fotbollsträning , :( det gillas inte.. Match nästa söndag! :S mot Strövels dessutom!


   Ha det kalas :) Pusssar

tröttis

Lagbollen idag var förfärligt tråkig, fyyyy fan alltså! Man orkade inte ens kämpa för att det var så jävla tråkigt! Spelade Intercross, lacross eller vad de heter fy fan vad tråkiiiigt ! Och yeeeah på fredag är dte volleyboll...:S:S mycket bättre, eeeeeeeeeeeeh nej!


   Nu börjar den nya tiden tillsammans, ska snart kolla Band of brothers , :)  treeevliiiiish , 


Ledsen men orkar inte skriva något.. helt slut,!
 

Retorik

nu har vi retorik, sitter här istället .. orkar inte med en massa annat.. lagboll efter den här lektionen. Dör om det är volleyboll.. skittråkigt isåfall!

Fina fina du..

orkar verkligen inte ta allt på sms med dig, orkar inte svara när du ringer ..  vill bara ha sagt att du kanske tycker att jag är en sämre människa, att jag har problem osv, men det är inte ditt problem längre och jag vill verkligen inte att du ska vara mitt problem längre..  jag orkar verkligen inte kämpa emot dig när vi borde kämpa med varandra. Vi har ju så kul ihop , varför varför varför , ska en dålig men ändå underbar tid tillsammans förstöra det? Jag tycker att det är fel.. FEL!  ska du höra av dig så gör det som innan , fråga hur jag mår , ha något vettigt att säga.. sluta klaga!  och nej jag har inte flyttat hemifrån , jag lovar dig att jag hade sagt ifrån isåfall! 

  Älskar dig iallafall, mer än vad du tror , men kär? nej tyvärr..


:):)

bra träning idag med :) mycket springande blev det faktiskt ..:) OCH jag känner att Thilda har satt mig på rätt plats :) Mittback trivs jag på :)  jag känner att jag kan styra spelet därifrån likabra som inne på mittfältet så jag är väldigt nöjd :) och jag tycker att det är så snällt när ens lagkompisar (Monkan) kommer fram och säger att man äår duktig också när de vet om att jag är en människa med världens sämsta självförtroende, :) så jag sken som en sol:)

  
Jag älskar mina vänner måste jag säga dessutom!

Alexsandra- Den bästa tjejen här i världen , <3.. ett liv utan henne hade jag aldrig klarat!
Tina- stå på dig :) detta klarar du dig igenom galant!  Jag finns för dig iallafall :) <3
Niklas- du ska också stå på dig, du är den starkaste människan jag känner och du ska gå igenom detta som en ångvält !

.... - kan inte ens skriva ditt namn , för det är så mycket snack.. men du vet vem du är och du vet hur mycket du betyder<3!


Jag är godkänd;)

Gud så lättad jag är ,  fick precis Godkändt på matteprovet , jag som ligger väldigt risigt till i matte C just nu, men det var skönt detta , nu har jag iallafall två G ! 

Nu ska jag snart åka en snabbis till Familia tror jag , sen ska jag träna fotboll, får hoppas att det inte blir lika kallt som sist , näsan var helt förstörd efter det! Efter fotbollsträningen ska jag hem snabbt och kolla fotbollen med några :)  Inter- Manchester united! :) Manchester får gärna vinna , men hade ju varit kul om Zlatan fått avgöra i denna matchen ;) vi får väl se hur det slutar! 

   Vet inte riktigt vad jag ska göra med mitt knä, jag har ju fått höra redan innan operationen att fotboll är uteslutet , men jag är så sjukt envis och jag vet om att läkarnas jobb är att vara negativa så jag skiter i detta, jag känner hur mycket starkare jag blivit och jag fortsätter med fotbollen och lägger av med den så fort innebandyn drar igång igen !  Men det blir en del fotboll iallafall :) Hinner nog med hela säsongen förutom att jag missar lite träningar i veckan på sommaren då försäsongsträningen med innebandyn drar igång :)

Vi hörs mer senare idag :) Ska kela med min lillasyster som ser ut att ha det så mysigt där hon ligger på mattan och kollar på teletubbies :) 
 

:)

Svar på Kommentar:

Sofie- Du ska veta att fotbollen inte är som den ska vara utan dig, saknar dig något så fruktansvärt, vad gör du i Gränna egentligen , herregud ;) där hör du INTE hemma! Kom heeeem nuuuuu och spela med osss, spela med miiiiiig ! <3


Idag var det onödig skoldag igen , sen åkte jag hem till Alexsandra , vi var först en stund med hennes farmor, och sen åt vi tacos och mös framför tv:n!  Gillar min vän väldigt mycket! :)

   Nu är jag hemma och segar , snart sova, ! :) får se om de blir skola imorgon eller inte.. Imorgon kväll blir det träning iallafall, och sen familia I think !:)

Godnatt älsklingar!

Kan Salamis Kan Salamis,Kan salamis dricka sprit ?

Lagfest 09-02-21 !

Kan inte annat än att säga kul, kuul, kuuul!!!!!!  Det var så roligt så jag tror inte jag kan säga så mycket om gårdagen , jag låg nog mest ner i soffan och skrattade!  Men det började iallafall med att vi träffades på nya torg där Josse hämtade upp oss , vi gick till Krille vår ass.tränare där var det möte först. Seriöst snack om hur vi ska ta ut laget , målsättning o.s.v. Efter det blev det Pizza.. Jag och Jannica delade på en som var god antar jag men så mäktig så man nästan kräkte. Efter det började festandet, det var lekar och sånt, kom tvåa på frågesporten iallafall  , Bara Teresia före och det kunde man ju fattat från början, lagets ljushuvud :) haha..   vissa försvann , först var väl Josse dådå som fick dra redan efter maten , hon var ganska bra på det och henne såg vi inte mer, inte J.P heller som fick ta hand om Josse.. Vissa drog ut till stan , andra stannade hos Krille.. senare på natten kom Niklas och Fidde(?) , vi spelade spel , - Den glade mytomanen,  hahaha jag och Fidde var sämst.. haha kom sist dessutom så sjukt dåliga men kul var det !  Jag drog hem efter tre någongång , knappt sovit någonting så jag har sovit hur länge som helst idag.. Åkte och jobbade , sen hem snabbt tränade fotboll! Sjukt bra träning, mycket springande :) spelade hela träningen och sen körde vi evighetsstafetten 2 gånger :)

   Skola imorgon , JAG HATAR SKOLAN!  haft ett så skönt så jag vill inte tillbaka =(



Måste säga att min lilla lilla Tina , blev 18 igår :) nu blev mitt liv så mycket roligare , vi ska ut och "dimma" i dimman oftare nu ;) och vi är så galna tillsammans så jag känner på mig att det kommer spåra varje gång haha !  men iallafall grattis min älskade lilla tös ;) haha , mamma som talar! 
   <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3




Nu ska jag kolla lite gossipgirl , duscha , äta något , sen soooova =) ses ! 

Puss pusss mina vänner..


Ska bli lite najs att träffa Blegis imorgon igen :) en halv vecka sen sist :/ :P

JOBB!

Nu känns det som om jobbmöjligheterna rullar in!  en på min gata behöver städhjälp eftersom hon ska jobba mycket mer så hon har inte tid, får se hur det blir med det! MEN MEN MEN , det jobbet som verkar väldigt aktuellt i sommar, och som jag också kommer tjäna en del på det är jobbet på TT-Line.  Jag har fått höra att det ärett jobb man inte kan tacka nej till , ett av de bästa jobben man kan ha , en sa att det var ett jobb han aldrig någonsin skulle byta bort!
   Det går till som så att jag åker , vi säger en tisdag , jobbar på båten varje dga i två veckor , väldigt intensivt men med fritid på kvällen och natten , sen bor man på båten. Så jag kommer alltså bo på en båt i två veckor , jag får mat varje dag , jag har arbetskläder där , jag har en helt egen hytt osv. Jobben kommer vara olika ,  men då är det alltså så att jag kommer vara ute på havet två veckor :/ kommer åka mellan Trelleborg och Travemünde,  kommer hem, är ledig i två veckor! Det bästa är att jag har betalt när jag är ledig med! så jag går med två veckors semester betald, åker iväg två veckor , blir betald kommer hem i två veckor får betalt Tycker det låter bra och kul men sen och andra sidan vet jag inte om jag är mogen , jag kommer ha sånn fruktansvärd hemlängtan:/ men ja vi får väl se , hon skulle ringa mig i veckan och säga hur det blir! Men det är goa pengar och jag tjänar hur mycket som helst!


   Jag kom hem halv sju imorse så jag ska sova nu , har tränat f14 så har knappt fått sova något , sen är det lagfest!! KUL! :) ring om ni ska ut vettja ;)


just det , Erikslund kanske jag får jobb på också :P, Marie ska fixa till mig igen , men då blir dte nog inte på städ, utan i receptionen eller restaurangen:) håller tummarna för det jobbet :)

Karlsson




Jag tycker verkligen Karlsson är obehaglig, vad är han egentligen ? ett oerhört fult barn eller en gammal gubbe , :S ?

Man kan sakna en hund!

Åhh jag vill åka pulka, det som är så kul och det är perfekt väder nu med:)  får leta upp en pulka i förråden i källaren antar jag !! :)

Vill vara ett barn igen , allt var så mycket lättare då!



idag är en sånn dag där jag saknar Molly, någon som inte dömmer,och någon som är lika glad för att se en oavsett hur man är och hur man beter sig.

I´m gonna dance with somebody , dance dance danceeee!




Mando Diaos nya låt - Dance With Somebody!:)  underbart bra:) riktig festlåt! Nu kanske man kan hoppas på lite nya mando konserter i sommar pga deras nya skiva :) Alla deras spelningar som jag varit på har varit bättre och bättre för varje gång :)

   Jag ska snart köra en snabbis till väla och se om jag kan hitta en lite varmare tröja att ha på mig imorgon:) Imorgon är det fiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiesta :D Sjukt kul kommer det bli :) Sen möter vi nog upp herrlaget i stan :) Supa Matte under bordet, jaddå ;) haha..
Ikväll så var dte tänkt att vi skulle träffas ett gäng och ha det mysigt, men det blir inte av tyvärr, nästa helg hoppa vi på :) Ikväll ska jag bara kleta på mig en ansiktsmask , och sen ska jag bädda ner mig framför let´s dance...:)  
Visssa tycker nog att jag är konstig , men igår la jag märke till att jag faktikt attraheras lite utav Ara Abrahamian haha ;D han tycker man ju är skitful egentligen men jag har nog blivit lite kär genom rutan :)

skumt schema

Jag har nu fått svar på varför jag alltid går och suckar över inställda träningar! I tisdags när jag kom till träningen så stod jag och gnällde över att fysträningen på söndagen var inställd, men då rättade Jannica mig och sa att vi visst der hade träning , men nej jag var säker på att det inte var för att jag hade precis kollat på schemat.. sen var jag hos LIna igår , jaa men samma visa där, vi har ingen träning på söndag , Lina bara joo men det har vi visst det, !  Kolla schemat sa hon , hon tog fram det, och ja självklart har yra Sarah följt ett annat schema haha , :P  kanske på tiden att man börjar leta upp sin hjärna och försöker följa samma schema som resten av laget :D haha .. men ja en glad överraskning iallafall , cirkelträning gillar vi ;)


Jag har redan börjat ladda inför lagfesten kan jag säga er tjejer ;)´längesen jag festade till det och känner på mig att på lördag kommer jag ha kul med tanke på att jag ska dricka vin , haha och Alexsandra kan svara på hur lite vin det krävs för att jag ska bli yr i hatten ;)



Blegis, man saknar dittt snack nu när du inte har internet :/ haha ..

Tja

Lägg ner sportlovsinnebandyn, alla jävlar tjejer  mellan 8-12 år är så sjukt jävla lata ! Här ställer jag och Filippa upp på vår lediga tid och de pallar inte röra på sig, men ja vi hade det slappt och skönt, 6 ungar utspridda på 3 timmar,  en timme hade vi helt ledigt .. Oskar kom ner sen och fulade sig lite. Sen kastar jag en liten mesig snöboll på honom och han mejjar ner mig i snön och kastar snö i ansiktet , så jävla fegt .. köldskador på händerna nu ;P haha !  Men ja jag är hämndlysten nu och funderar på att repa hans nya bil ;) lite för grovt kanske.. 

   Snöbollskrig ikväll kanske kanske ;P kul att vara barn igen på något sätt..

Lovet slut.

Hej Hej .. nu är jag hos Lina , vi har kollat tv och snicksnackat lite .. trevligt tycker jag ..  ska spendera natten här tills min syster och Kleen ska hem från någon filmkväll .. väglaget ärju inte alls kul , sjukt halt inte roligt överhuvudtaget att köra! Lina ska jobba imorgon så misstänker att hon ska sova snart, och då ska jag bädda ner mig i soffan och kolla TV sen drar jag när sofia ringer, kom på att jag ska ta nyckeln, gå ut och låsa sen kasta in den genom brevinkastet , kan säga er att det hade jag aldrig kommit på! Lina är smart hon , haha ! 
   Idag blev det åter igen lite telefonsnack med Jonjon, :) skrattade ganska bra idag tycker jag , haha ska sluta vara sp anti tror jag , och han tipsade mig om att jag borde köpa eller låna hans spikmatta, det ska hjälpa väldigt mycket mot stress och oroligheter och med tanke på att jag har så ont på vissa ställen så ska jag nästan ge detta ett försök för det har hjälp honom och den killen kan vara den svåraste människan att komma på lösningar till.. 

 Jaha imorgon är det sportlovsinnebandy , Filippa är min assistent imorgon , känns som att jag kommer vara duktigt sliten så hon kommer få jobba hårt medan jag tar det chill på läktaren ;)  Får nog biobiljetter imorgon som belöning , vill se den svenska filmen , Män som hatar kvinnor , den ska vara bra säger dom , inte en dassig deckare som wallander och beck kan kännas som ibland ;) ! Någon som vill se den med mig kanske ?!  I taket lyser stjärnorna ska också vara en höjdare :) Finns en massa bra filmer man vill se ..

Nu är lovet snart slut :( jag vill verkligen inte tillbaka till skolan , pallaaaaaaaaaaaaaa!

Tors : innebandydag, fika med Tina ? , sen chill med okänd person
Fre: Inget planerat , inte fest iallafall
Lör: Träna Tjejerna , jobb ,  LAGFEST  samling 18.00 , hem till Krille , möte, feeeest och lekar , sen ses vi på stan ?
Sön: duktigt sliten ,  ta det cool lugnt.
Mån : go dag , en lektion,


Nuuu ringer det i moooobilen , CIAO !


FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAMIIIIILIAAAAA

Tjena .. precis varit på familia , :) Kollade mest runder , men jag provade t ett par skor , Kawasaki ofc , svarta.. sen kollade jag ut ett par fotbollsskor men ska ha med min egna personliga expert dit så får han godkänna dom , sen köpte jag ett par byxor ..:) chinos typ.. väldigt sköna!  IKväll vet jag inte riktigt vad som händer, ska hämta min syster och Kleen i natt iallafall , annars blir det kanske film på hemlig ort ;) haha ..

   Nä nu ska jag kolla vidare på Joey ! ,Ingen får mig att skratta så mycket , förutom 2 1/2 män killarna :)



Ha det as kalas.

frusen kyckling

precis tränat fotboll.. vet inte hur nöjd jag är med den träningen precis. Kommer dit och lyset är sönder, vi speade asså i mörker hur lätt tror ni att det var när alla hade mörka kläder på sig. Men ja skönt att röra på sig men min näsa är fortfarande illröd! 
 

Ja imorgon är det tänkt att jag ska till Danmark med Alexs,Emma och Ville ..  oskar kanske åker med får se , men min medverkan är också osäker ..













AAAAAAHHH jobbbigt..  vad händer..:S

Fotaboll

Hej Hej! 

Har dragit på mig en riktigt elak förkylning , men jag ska ändå ge mig iväg till fotbollen idag .. är så sugen så inget kan hålla mig hemma. Dock är jag mycket mycket trött idag , kom i säng så sjukt sent, men det var det värt! Imorgon är vi några stycken som ska över till Danmark:) ska bli mycket trevligt tycker jag, på kvällen är det kanske lite fest.. eller fest och fest kan man nog nte kalla det när det är topspin som gäller ;) haha .. 
   Oskar kanske ska med imorgon och då är han min tjejer , jag är ledsen.. han är ju över 20 så han hjälper mig med mitt :) Ska ringa honom snart så får hoppas att han har tänkt över förslaget.
 Ikväll ska lilla golfen in på lagning så jag känner att det blir väldigt mycket buss nu .. fy fan,!

Nej nu ska jag ner i källaren och leta upp mina andra fotbollsskor! SKa nog köra med dubbar ikväll på grusen med tanke på snön !  Halkade met i laget sist ;O haha



xoxo.

Tjadå

ojoj trevlig kväll ikväll ..:)  Det var Alexs o villes förtjänst :D hel flummigt och galet.. först åt vi , spaghetti med svamp .. sjukt gott , skönt med riktig mat dessutom och inte en massa näringsgrejs,  sen kollade vi lite tv o skrattade och hade oss .. riktigt bra kväll faktiskt ! :) 

 Nu ligger jag här och inte kan sova.. vibbar lite med oskis istället hehe ..  vi hörs imorgon :)  då är det fooootboll .. me like.


Pusss sov gott

wooho!

Nu är det slut ..:D  nu kommer jag aldrig mer glömma , aldrig mer må illa av dessa ! I feeel goood!





Nupp ingen av det manliga könet jag pratar om! Pratar om tjejerna dödarpiller:)






YOYOYO

Yo!

Idag la jag mig ännu senare än föregående natt men gick upp betydligt mycket tidigare .. bestämde att jag skulle träffa Tina och ta en fika i stan men dumma CP-Sarah svek as usual , men henne har jaga lltid tid för annars så vi ska nog fixa en ny tid ;) Jag tog på mig ett par oversized joggingbrallor, knöt mina asicsskor väldigt hårt, på med en underställströja högsta volymen i hörlurarna sen begav jag mig på en sjukt skön joggingrunda ..:) och idag gick det very good alltså :)  
   Ikväll blir det lite Tvspels häng med Ville och Alexs , mysigt mysigt..   ska dit om en-två tinmmar något sånt kanske .. ska handla lite först !
   Jag spelar Mariocart så tummarna bränner här hemma, jag kan ju inte säga att jag blir bättre och bättre men idag klarade jag genvägen på strandbanan ;) onödigt vetande men jag är stolt iallafall!

Nu ska jag hitta något här hemma som jag kan klaga över.

Fred ut ! / Er blogg-Sarah.. Nej aldrig i livet så ska jag aldrig skriva! .. Fred ut , Sarah!


LOV

Mån : Träffa Tinis <3,  sen är jag öppen för förslag
Tis: Träning,
ons: träna, danmark, fest?
tors : sportlovsinnebandy i 4 h ,  Jannica
fre: lugnt
Lör: LAGFEST!
sön: bakfull!

Utkast: Hallåja .. ...

 Hallåja ..

Min alla hjärtansdag var sjukt bra..  4/5 toasters lätt..  riktigt kul hemma hos Alexsandra som för övrigt har fått en jättemysig och fin lägenhet :)  först under dagen var vi på ikea och familia , och sen åkte vi hem till henne där viktor och hennes föräldrar också var .. alexsandra har två av världens skönaste föräldrar ..:P  sen åkte dom och jag och alexsandra och viktor körde till munka för att gå på toaletten , :P alexs hade inte köpt en ny toalettsits och vi vägrade gå på den som fanns , :P sen åkte vi och hämtade Jontispontis i Skälderviken , sen inom premier och hämtade pizza , sen tillbaka till Alexs lägenhet , jag som har sämst lokalsinne hittade så klart inte dit , trots att jag varit där för 20 min sen typ.  väl hos Alexs käkade vi , fick knappt ner någonting av min pizza eftersom pizzabagarna på premier förmodligen älskar skinka och jag hatar det så det var nästan spyvarning !  kollade lite melodifestivalen , och där kom Måns Zelmerlöv fram så helt plötsligt var allt bra igen och ingen kräkvarning här inte!
   EFter melodifestivalen blev det wii , och jag är verkligen ingen TVspelstalang,  vi spelade supermario och Alexs och viktor mötte mig och Jonte och även där fick jonte nitlotten så ja vi loosade , mest pga mig antar jag ! 

 Åkte hem , eller hem och hem , kollade film, "nyckeln till frihet" .. en av de bästa filmerna ja sett någonsin , av de seriösa då alltså ..  denna var bäst men inte en film jag kan se om och om igen under en hel dag.  Men ja se den iallafall .. 5/5 toasters på den.

 Var hemma när det nästan var ljust ute.  så jag har sovit nästan hela dagen .. 
och nu är det mariocart för fulla muggar , Emma min lillasyster är en naturbegåvning faktiskt , och sticker inte under stol med att hon nästan är bättre än mig , trots att hon är 13 år yngre. 

 NU ska jag spela vidare , vi hörs o ses.. Pussisar




Tina- du är underbar och för bra för att vara sann ..:) det som händer det händer och det är förmodligen den bästa lösningen som kommer fram tillslut..:) <3<3<3<3<3 

Alexsandra- för evigt <3 . När jag såg den filmen i natt så insåg jag att om jag någongång hamnat i ett fängelse på livstid så hade jag klarat av det om du suttit inne med mig lika länge.

Innebandy

Precis tränat klart F14.. fick veta att jag även detta året ska hålla i sportlovsinnebandyn, med Andreia..:S:S får nog börja plugga lite mer engelska :P haha , men de ska säkert gå bra. I eftermiddag så ska jag köra in till min älskling och kolla hennes nya lägenhet :) ska ge henne en alla hjärtansdag present som jag fixade på väla igår från hennes viktor :) gulligt gulligt.. sen  ikväll så vet jag inte hur det blir ännu :)

nu ska jag mysa i mina finfina pyjamasbyxor och kolla lite TV , sen är det bara att ge sig ut i terrängen och springa :) hur underbart väder som helst ju :D


Haj

HejHej.. Matteprovet gick som väntat - åt helvete..  Har precis kommit hem från tiinens inflyttningsfest , det var ganska lugnt i början och så men sen kom ängelholmarna, och pang pang pang haha det flög tallrikar , bestick oh sugrör jag vet inte vad haha.. och Danne kan vara en av Ängelholms roligaste människor. ! Men ja jag åkte hem tidigare , kändes lökigt att sitta där nykter medan de andra festade på absinth och blev helt okontrollerade!

Hoppas ni får en lyckad kväll iallafall, och Angelika och Catrin.. grymt fin lägenhet avundsjuk!

goodnight sleep tight , don´t let the bedbug bite.

Godnatt :)

Mathlete

Tjena

Jaha, här kommer då det inlägget där jag fullständigt skriver ut allt mitt hat mot matte c .. Jag kan erkänna att jag är för dum för den här sortens matte, men sen och andra sidan varför ska jag kunna derivera olika funktioner? Vem använder sig av det egentligen?

1) Rita en graf som uppfyller villkoren : f'(-1)= 0 , f(0)=0, f'(0)=-3 och f'(1)= 0 !
 Hur nödvändigt är detta egentligen? Jag lovar att jag ska cykla till Thailand 4 ggr fram och tillbaka den dagen då min arbetsgivare ber mig rita en graf som uppfyller dessa villkoren.

   Hjärnan går verkligen på högvarv jag klarar inte av detta , och just snyggt med ett IG i matte C dessutom , för det har jag nu :( och skärper jag mig inte med projektarbetet så har jag ett IG till där, hur onödigt är inte det egentligen? Låt resten av tiden i åk 3 gå snabbt snälla.
 

   Ska bädda ner mig framför en härlig film sen , förmodligen blir det sex and the city, men idag är jag sjuuuuukt kelsugen haha , så det är nog inte det bästa alternativet kanske, och då blir nog sällskapsresan bättre xD Gran canaria var det förra veckan och denna gången blir det skidresan ;) "Number ten, bend your kneeeeeeeees pleeeease!"



Jaja hajhaj.. ha det fint så hörs vi. Pusssinussi.





ps. Imorgon blir det nog dålig uppdatering, ska till väla med Tina fulingen och sen ska jag till min farmor och efter det blir det inflyttningsfest i Helsingborg. (PALLA????)


   Veckans Babe :) hahah nej skojja bara , men oskar , fixar du en ny bil till mig;D?

Elevrådets Maskot

 tjatja... nu sitter jag här helt ensam i elevrådsrummet för Filippa är på resurs.. Jag måste vara här ifall att någon trea får tummarna loss och fattar att de ska hämta sin studentmössa. Jag hade velat ha dne och hade inte bara skjutit upp det som vissa gör. Känner att min magkatarr bara blir värre &värre eftersom jag börjar stressa så sjukt mycket nu , jag orkar inte med skolan , och jag orkar inte med alla helgensaktiviteter, upp tidigt för att träna själv , sen träna innebandytjejerna , sen hem och sen jobba sen någon kvällsaktivitet sen blir det liakdant på söndagen. Detta lovet ska jag bara ta hand om mig själv,  ska lägga mig tidigt fgå upp tidigt så jag har fler timmar på dygnet så slipper jag trycka in alla sakerna jag måste göra på en kort tid. 

   Har matteprov imorgon , orkar verkligen inte alltså .. men fick iallafall veta att vi har provet på vår normala tid , så idag blir det plugg fast först ska jag till min virriga farmor och städa lite eftersom hon fyller år imorgon, sen efter det ska jag skynda mig hem och lägga näsan i matteböckerna och bara försöka fatta lite iallafall , och sen förhoppningsvis så blir det slappekväll med en av de bästa här i världen :) 

    Har sagt det innan och säger det igen , på lördag är det alla <3-ns dag ,  vad händer vad händer ? , ska alla singlar ut i stan eller ? Jag kanske har planer . får se.. utgång kanske är mycket möjligt men alkohol och magkatarr går nog inte ihop ;)  och magkatarr , vad är de för jävla ord egentligen? sjukt avtändande tycker jag!

ja det var väl allt för mig idag känner jag , kanske kommer på något mer.. lär säkert skriva en hel krönika om hur mycket jag hatar matte sen i eftermiddag när jag provat på några tal..  ni som kan något om tangenter, derivata och lokala max och min värden kan ju ringa mig!


haj oh i vaj!


Lagfest nästa helg GÖÖÖÖÖÖTTTTTT! Thilda är den sjukaste människan i världen så detta kan bli riktigt kulkul.

Pusssar

Kim Fransson- Three floors down

Lyssna och njut, Sveriges nästa stora stjärna :) Idoljuryn har talang alltså ;)



Sex and the city

helt sjuk skoldag idag .. kom till skolan mycket tidigare än tänkt, hängde med Sillyfilly och Blegel:) studentmössan kom idag ;) så nöjd .. dock är min lite för stor :( !

Haha kan ju säga att historian var hysteriskt rolig.. ni vet 118 800 , däer man kan ställa vilken fråga man vill , hahah det höll vi på med..

 Enligt dom så ska jag gifta mig med Henrik Samuelsson som för tillfället bot i Härnösand där han spelar hockey :) så om ödet stämmer så ör av dig Henke:)

Jag kommer dö när jag är 121 år gammal med en cigarr i munnen , (lär aldrig hända eftersom jag är sjukt emot rökning)

men det roligaste var ändå en fråga vi ställde om två i klassen , och fy fan vad äckligt äkta det var! hahaha alexs kunde inte hålla inne skrattet så antar att vi störde en del , och Lars var inte glad sen haha !

sen i väntan på retoriken läser filippa upp en rolighistoria , medans lars är kvar i klassrummet , så söger hon DILDO as högt, så hör man lilla lars från hörnan : Nej men Filippa! hahha :P lät så sjukt kul!


Nu kollar jag sex and the city , love it !


Jag ska leva ett sex and the city liv.. känns lite som att man gör det nu! :P

The boy does nothing.

Hej Hej.. precis kommit hem från lagbollspelen, spelade handboll.. fy fan vad tråkigt det är alltså! Hans tror dessutom att jag är 5 år gammal och pratar med mig som om jag gick på dagis .. Där finns ett jävla stolpskott med som man bara vill trycka in i väggen, får hoppas att någon starkare gör det innan mig.
 Nu är det snart lov, och innan man får gå på lov så måste man göra ett matteprov , och som vanligt får jag väl IG :/ Något mattesnille som kan hjälpa mig imorgon?


Dagens låt - Alesha Dixon - The boy does nothing.








Och du får inte riva mina murar
Som jag omsorgsfullt har byggt
Om du inte skyddar mina drömmar
Så att jag kan somna tryggt
Och du får inte ha mig som en dröm
När jag vill va din verklighet
Och du får inte säga att du hoppas
Om du inte tror du vet

Men du får ta den tid du behöver
För att förstå vad är det du vill
Du får be en bön att tiden
Du behöver räcker till
Och du får samla dina tankar
Så att två själar kan få ro
Och så att allting som vi lovade
Oss själva, kan få gro



(såhär känner jag just nu , Lurad totalt)

Love story

nu ska jag snart in till lillkusinen och hjälpa han med hans val inför tvåan , ;P  


DAGENS LÅT

Taylor Swift- LOve story







Sjukt att ens stora idol Chris Brown riskerar 9 års fängelse , :/

AJ

åh vad ont jag har!! Tjejer , tänk er mensvärk men 1000 ggr värre.. fuck fuck fuck! f14 har match ikväll.. under min fotbollsträning, blir så jävla trött alltså! ul o missa sin träning!

magkatarr

 Jävla magkatarr :( Fy fan vad ont det gör .. nu ska jag verkligen börja tagga ner..  ska inom apoteket imorgon och fylla en korg med värktabletter och massa annat.. detta är inte alls kul.  Känns som om man blir knivhuggen varannan minut, och man vill bara skrika men de känns bara som att det kommer luft när man öppnar munnen.. detta är det värsta på länge, känns nog bättre imorgon förhoppningsvis.  Det började gööra ont i torsdags efter träningen men tog värktabletter sen var det lugnt på fredagen sen ahr dte varit till och från i helgen och idag när jag var på väla då satte det igång ordentligt och dum som jag är så kollade jag inte på apoteket när jag ändå var där :/

 Men på tal om annat , väla med Lina , köpte inflyttningspresent,  och köpte en tröja till mig själv och en "klänning" eller vad man säger .. vitt linne med högkjol..:)


På onsdag åker Maria o Emelie till Indien , avundsjuk - javisst .. ha det bäst  , och sola för mig med :) Kom väl behållna hem :) <3



pusshej

Tjenis

Min bästa vän Alexsandra kan nog fan i mig vara den mest envisaste människan i världen!  Ska ru ha spö eller ? haha ;)  men söt är hon!

Skolan idag =slapp..  jävligt onödigt tat behöva komma när man har en 40 min lektion och inget händer på den , :/ iaf körde till öb med blegel efteråt, skulle ha ett block , hittade ionget fick emd mig halstabletter hem istället..  Var hemma vid kvart över två idag ;P slutade tjugo över tolv, ;)

nu ska jag lägga mig med min mysiga lilasyster på golvet och pussas lite, sen kommer Lina så ska vi till väla och inhandla en inflyttningspresent!


Blegis, vad var det för box in bag du ville ha ? ;) haha .. skriver så här.. lite mer anonymt !










kärlek från er älskling.





ps. Jannike, kan du hjälpa mig att ändra design ;D ?

SATC

 Alla tjejer är som galna :) Sex and the city 2 blir av :)  men dte värsta är att de avslöjar det nu , och filmen kommer sommaren 2010! Jag ska alltså ha hunnit bli 20 och min syster har hunnit ta studenten:/ vad är detta :/  sjukt länge man ska behöva längta! Man sitter redan och försöker komma på en bra handling ;) Kommer Big och Carrie få barn,  kommer samantha leva utan ett fast förhållande, kommer Mirandas barn nummer 2 komma ? hihi,  guuud vad jag längtar.. Älkar verkligen SATC !


   Precis kommit hem från Lina , blev lite snack och chill där.. :)  Innan det var vi och kollade munka-fbc.. 2-9 ;) hihi.. tråkigt för munka , gött för fbc..:) blir förmodligen lir i div 2 nästa år :)

Panda..




Ååååååh jag blir så kär :) Lilla vän, ge mig :)

The way you make me feel.

HejHej!

Precis kollat film, "what happends in vegas" , hyfsad antar jag :) varit rastlös hela dagen, vill ut och springa en runda men det går verkligen itne utan musik och eftersom mina tekniskaprylar verkligen hatar mig så fungerar de så klart inte.. !  Jag får vänta tills träningen ikväll antar jag och jag hoppas verkligen att det blir en sjuk träning! Cirkelträningen hoppas jag blir ännu jobbigare än vanligt och jag hoppas att vi får springa en massa med så man blir av med den här rastlösheten man känner! Jag måste helt klart plugga religion med , men jag orkar inte. Jag känner inte för att bara sitta ner och läsa om det som är helt ointressant.  Mitt CV ska jag skriva ut , men nej så klart fungerar inte skrivaren! Jag sitter och kollar ut balklänning med och än så länge har jag hittat en , men dåp måsye jag sy in den och då känns det nästan likabra att hitta en annan !  

  Lite beslutsångest över matchen ikväll.. De har vunnit så mycket när jag inte varit och kollat så jag borde kanske hålla mig därifrån..:S   Efter matchen så ska jag nog vara med Malin :) Simon kanske också är med :)  Malin kom hit en sväng igår och det räcker egentligen med att vi tittar på varandra så skrattar vi .. igår kvävdes vi nästan av skratt när vi kollade på Pingu haha .. 

   Blev bjuden på en mycket fin tillställning igår.. huhu i mitten av mars. Vet inte om jag vill gå xD känns så sjukt fint på något sätt plus att det behövs ännu en dyrklänning till det ;P haha ..  men vi får se :) smickrande att man blir tillfrågad iallafall :) =) Berättar mer när jag får veta om jag får säga någonting ;D

Nu kom jag på vad jag kan göra :) jag ska städa mitt rum (igen) och göra min säng riktigt inbjudande :) det sista lä't kanske fel , men man sover faktiskt bättre i en prinsessäng! ;)



En massa kärlek!  Pusssar !

Ps. Alla hjärtans dag på lördag!  ge mig något förslag på vad jag kan göra.



Rådjur

Tänkte på en sak precis. Jag tror att ett rådjur är mitt skyddsdjur, ;P haha lite lökigt jag vet men nästan alla gånger när jag kört hem från skälderviken och Pomona och där , så har jag sett ett rådjur stå bredvid vägen och titta ! Och alltid vid samma tid , runt tre tiden. Tycker det är lite läskigt på ett sätt :P men ja jag som inbillar mig som vanligt:) Nu ska jag snart köra till videokalle och hyra en bra bölefilm och sen ska jag slappa i soffan.. Sorry Lina orkar inte stan ;(  ! Är nervös för min systers skull inför imorgon ;P haha jävla match alltså! 

Nu kommer snart Malin, my darling hit och chillar en timme ;P ahha ..  så ska vi klökas tillsammans åt melodifestivalen! Nästa vecka ska man sitta och sukta efter Måns zelmerlöv :) wieeh!



I´ll be there for you




Åh jag tycker detta är så sött :)  Ge miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiig

I´ll be there for you




Åh jag tycker detta är så sött :)  Ge miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiig

Been there done that!

Jag är riktigt förkyld känns inte jättebra alltså :/ Men J kom hit igår med en massa filmer, (haha ledsen men sjukt tråkiga) och serien Band of brothers, tror jag ska ge den en chans, har hört att den ska vara bra! Annars vet jag inte om det händer något annat idag/kväll.. ska köra Sofia och några av innebandytjejerna till Sääburb , får se vart jag hamnar sen. Folk måste tycka jag är tråkigast i världen nu , de festar och har sig men jag tycker inte det är kul längre haha .. tycker bara att det är kul att träffa folk, och tycker att det är kul att man kan vara den enda av 10 pers som inte har ont i huvudet på söndagen.. det gillar jag!

   Jobbade lite innan , gick ganska snabbt.. och har börjat t'nka ut lite vad som behövs till en lägenhet och hur kagh ska l'ägga upp inköpen för att jag ska slippa köpa allt på en och samma gång. Ska också börja lägga undan pengar i månaden , och sen så ska jag leva fattigt ;P lär inte gå så bra men jag ska faktiskt ge det en chans.  
   Imorgon är det fysträning igen :) underbart , missar dock spelet på slutet för jag ska se Mibk-fbc , sjukt viktig match.. avgör om man spelar i tvåan eller trean nästa säsong..:)

Nu ska jag ringa Fillybilly och prata eller ngt, hon skulle nog itne göra något ikväll om jag itne har fel för mig.



Just det , Alexs skrämde mig som fan precis.. hon skriver på msn att Maja håller på att dö.. Maja är hennes katt , världens mysigaste och jag blöev sjukt orolig haha ..:P  men ja hon skojar som vanligt och jag går på de som vanligt..:P









Bye bye .. Puss puss..


...

Nyvaken och sprallig i benen


It´s like wishing for rain as I stand in the desert.

TjaTja!

Nyss hemkommen från T von Sparr.. :) vi lirade lite guitarhero, såg världens sämsta film ;P och kelade med Tippen ;) My new bestfriend..  Jag börjar bli en riktigt hajare på Guitar Hero.. :P Fast på easynivån då såklart ;P haha..  Nu ropar sängen, slarvade med springningen idag så jag får göra det imorgon innan jag ska jobba i Munka , sen har jag inte mycket fler planer för lördagen.. hände rväl något på kvällen , alltid någon som smsar om utgång , och nykteristen-javissten kör väl in själv !
   Som sagt mein bett kallar , så ja schlaf gut schöne leuten.
Puss på nästippen:)




Jag är D... Sven.. och jag kan va din bästa vän:)

  Riktig myskväll igår :) thihi..



Idag skola, och jag som var hemma vid 3 i natt var riktigt trött.. på matten satt jag och Nicke och pratade om allt förutom matte, på religionen gjorde jag inte mycket , och psykologin var film och jag somnade flera gånger på filippa ;) haha mysigt va Filly ;)?  Nu är min innebandysäsong över, känns inte alls bra men fotboll nu som gäller..:D Blev så glad när Thilda sa vad hon tyckte och så :)  Nu ska jag snart hem till Teddi :) kolla film med han och Niklas.. ska bli very najs :)  Vi hörs:)!




Just de , var med Alexs en stund efter skolan med ;P haha .. läskig hemresa..:P fy fan jag hade inte väjt för något dött på vägen , bara kör och är helt för stelnad ..:S  låg någon vit dunk eller ngt, kom tre myskosaker på raken och jag baraf körde våhgade itne väja ..:P haha..


Grattis

Grattis barbiedockan , 50 år idag ;D  Vet inte varför jag skrev det , men ja,, grattis iallafall!


Polis - no please.

Känns inte så bra när de som man tycker om mest inte tror på en ..



morgon blir det den jävla skolan som vanligt.. palla den sjuka matten.. efter skolan blir det Broby med Alexs..

What about Sarah!

:)                                       

I know you are the only one

Will my heart survive? - Isabel Soares

Den låten spelades på repeat under hela min löprunda idag, den fick mig verkligen att öka tempot på fötterna och orka hela rundan utan att stanna.. Klarar du det så klarar jag det.. jag vägrar vänta tills jag är 30 år gammal!




I am lonely, alone again
Is this really just the moment where it ends?
A fallen angel, a broken dream
Will it end now, like an old movie scene?
I know for sure, my dreams come true
Can't you see, what hope can do?

Oh, will my heart survive?
I know you are the only one
The love of all my life, oh baby
Will my heart survive
My love is here, but you are gone
Keep this love alive

It's not easy, just one more try
Is this really just the moment where clouds do fly?
I am sorry - please take your time
Oh, you'll never find a bigger love than mine
Oh, please don't go, don't break my heart
I miss you so, don't tear apart

Oh, Will my heart survive?
I know you are the only one
The love of all my life, oh baby
Will my heart survive?
My love is here, but you are gone
Keep this love alive (alive)

Will my heart survive?
I know you are the only one
The love of all my life, oh baby
Will my heart survive?
I know you are the only
The love of my life, oh baby
Will my heart survive?

springa tills man spyr.. helt okej!

Läs inte detta för det är bara gnäll!









































Har fått någon sjuk ångest inför studenten, :S nu kommer det här med att jag är rädd för att vara arbetslös , känner hur stressigt de sista månaderna i skolan kommer vara , hur personer som betyder sjukt mycket bara tyner bort. Där finns två personer från Sp3a som jag fruktar mest att tappa kontakten med, de båda vet nog vilka de är dessutom.. och jag mår så sjukt kasst över att tänka tanken att tänk om man inte kommer sakna dom,:S  De personerna jag skiljdes ifrån nian , de saknar jag inte överhuvudtaget men jag saknar den tiden. Tänk så blir det så här nu med, saknar tiden men inte dessa två! En av dom vet jag att jag kommer ha kopntakt med livet ut om jag får bestämma iallafall, men med den andra.. :S aaaaaaaaaaaaah vad jobbigt !

Just nu är jag så deppig så jag ska gå in i den här psykosen (:P) som jag hamnat i och springa en runda, komma på andra tankar , sen pumpa musklerna dödströtta på gymmet..  det ä4r de som får mig att må bra nu! Jag ska klara detta , jag ska verkligen klara detta!  Och hur jobbigt är det inte när man förstår hur mycket man kommer att sakna någon nu när man vet att han kommer att försvinna inom ett halvår ? , fy fan alltså det gör ont. Nu har jag insett att det är en riktig vän , en vän som behandlat mig illa men också som en prinsessa som kommer att försvinna.. Han uppnår sin dröm, och jag står ensam kvar och försöker leva upp till min.. förgäves!

Polis Polis potatisgris

underbart :D


Grattis Grattis <3<3 du vet vem du är .. tro det eller ej kommer sakna dig..:) Förhoppningsvis hamnar du i Växjö :)









<3?


SKOLA

HajHaj

Utbildningsmässa idag i skolan , helt okej :) Fast nu är det mycket svårare att bestämma sig över vad man vill bli. Pratade med de från polisen och de säger att medelåldern för en polis idag är nästan 30 år så jag har alltså en del tid i mellan till annat. Jag vet att jag ska läsa en massa krimonologi , både kurs 1,2 och 3 sen lite psykologi osv fär att kunna bli den Nya Wallander ;) haha .. sen är sjukgymnast fortfarande aktuellt med, men isåfall som rehabiliteringsgymnast och det har amn ju en del erfarenhet ifrån ;P Stammis hos alla sjukgymnaster :)
    Skulle gå på 4 seminarium , har gått på två ! Missade såklart Mittuniversitetet som skulle informera mig om krimonologin men har letat efter dom men nu är de borta :/ så ja, får väl hitta de på internet eller något!  Det första seminariumet var ju helt ointressant för mig .. jag och alexsandra lyckas hamna på de föreläsningarna som mest riktar sig åt ekonomerna:S ! Vi satt där och lyssnade om service-buisnessmanagment och revisionssaker.. :S haha palla fattade inte mycket!

   Lyssnade också på Lunds universitet om läkarlinjen och så , inget som är aktuellt för mig men sjuksköterska kanske :)Röntgen isåfall , där har man ju också en del erfarenhet ;D !

Pappa hämtar mig i skolan snart ,  ska träna själv ikväll alltså gymmet eller springa eller något.. Sen är de fotbvoll imorgon och efter den så blir det KANSKE (hör jag alltid) film, eller så ska jag bege mig till Munka och ta ett snack med Jerry och Andreas!

ha det fint , hörs ikväll!
Pussas!

Friends forever,

Gud vad jag avskyr folk som bara är ute efter uppmärksamhet!   Jag orkar inte med att de hela tiden är ute efter bekräftelse.. 


Idag fick jag två vänner på halsen som anser att jag glömt bort dom, alltså  jag vet att ni läser min blogg därför skriver jag det här för jag orkar verkligen inte med någon debatt på sms. Ni ska veta att jag inte glömt bort er, men vi bor i olika städer, vi går inte på samma skola och spelar inte i samma lag. Hur lätt tror ni det är att hålla kontakten? Dessutom tycker jag att hör man av varandra 4 ggr i veckan och ses en så har man fortfarande ganska bra kontakt. Sen att man inte umgs varje dag längre det är en annan femma , men det är faktiskt svårt när vi lever tre olika liv.  Varför 'r det jag som ska se till att vi hörs av varje dag , varför är det aldrig ni? Hade det int eunderlättat om vi alla gjorde ngot för att hlla detta vid liv ?
NI vet om att jag tycker om er hur mycket som helst och hade inte kunnat leva ett liv utan er inblandade men så länge jag fortfarande gr i skolan och inte ni så får vi faktiskt stå ut och se framemot det lååååånga livet efter studenten :) Desperate Housewifelivet ..;P haha 


Idag har jag varit på väla och familia med Blegel :) Verrry niiiice .. 


NU är det fussball snart ..:)  spriiinga en massa på grus ..;D woooohooo!  


...

Hellu.

Nu kommer snart Blegel hit och hämtar mig sen åker vi till Välis :) jag är fortfarande så sjukt sugen på den skinnjackan, men är den värd 2500 egentligen , :/ Sist jag köpte jacka på MQ så var den värdelös.. men jaa får fundera lite..:) En glad överraskning är att de börjat sälja Kawasaki igen ;P fast de har de kanske gjort länge .. haha har ingen koll :) Idag ska jag iallafall ha ett par jeans och nya skor med mig hem :) lär itne bli så bara för det !Ska träffa älsklings Dennis på Väla också idag tror jag :) Pepsodent!
   Kollade twilight för 5:e gången igår och den blir verkligen bättre och bättre för varje gång, trots att jag stör mig så jag kan spy på den kvinnliga huvudrollsinnehavaren ! 

Blev ett väldigt kort inlägg men klockan är ju inte så mycket och har inget att skriva om så blir väl en och en annan skandal sen när jag är hemma från väla :)

Räknar ner till fotbollsträningen ;)


Rihanna- sexuality




Grym låt av Rihanna :) Sexuality.. 

Virrepanna

Tjo i loen.
ehm kom hem från Blegis för ett tag sen..:) haft det grymt idag alltså:P först skolan i 40 min , sen käkade vi och vi blev båda så rastlösa så familia ploppade upp och dit åkte vi.. först fick vi tampas med min jävla velighet haha , vi stod på nya torgs parkering och Alexs bil hade gett upp, så vi hoppade in i  min mormors bil som jag lånat för dagen :) där satt vi som två puckon och väntade på Alexs pappa ! Vi gixk bort till Alexs bil igen och då helt plötsligt startade den. Vi körde bort till min mammas jobb så jag kunde ta golfen så fick hon mormors bil, sen när jag hämtat den då kör jag till Alexs men självklart vill jag byta bil igen så vi körde till min pappas jobb och tog den bilen:) Vi körde sen till stan och väl framme där ja då kommer jag på att jag gömt väskan i bilen som pappa har :/ plånbok och allt så vi fick köra till Munka igen.. ämtade väskan och körde hem till Strövels, där hämtade vi mellansyster Henriksson, begav oss till Familia sen hem :)! örde på motorvägen ,  och då säger Alexs att jag kan köra hem sofia först och följa med henne hem och lira wii ;P haha så det var av nästa avfart (erikslund) Köra hem med min syster ,  På motorvägen igen sen är vi ÄNTLIGEN hemma hos Alexs..
 Vi spelade en massa Tvspel, satt och nördade oss vid datorn , körde till stan och handlade sen hem till henne igen och segade.. vi kom fram till att jag förmodligen är världssämst på SuperMario:S haha .. Fast Mariocart är en annan historia det ska jag bli bäst på ;) haha ..
 Tack för ikväll iallafall min kära A.Blegel :) You rock my world :D <3<3

Imorgon blir det en lektion på 40 min , Matte :) 14.05-14.45 .. ska inom stan och kolla ut ett par skor och se om de har ett par ljusa jeans där , devar slut på familia liksom. Sen ska jag nog Gymma lite med oskis kanske , och sen blir det FOTBOLL:D:D:D meee liikeeeeey ! Sen kanske Film :)



Godnatt Partypeople.

Puss!


kvalitétstid med Blegel..<3

 Nu är jag hos Blegel och vi har gjort en massa idag ... först skola, sen Familia och nu är vi hemma hos henne och spelar nintendo wii och bara hänger .. :D väldigt mysigt.. vi ska snart köpa choklad till henne för hon är sugen , men jag som inte käkar de ska bara kolla på och se söt ut :) haha ..
 hörs ikväll ..
Puss

Will I ever fall in love?

<3

RSS 2.0