....

Mónday bloody monday .. palla måndagar ..

  Sov inte mycket i natt, har mardrömmar.. gråter lite , och känner bara nej fy fan livet är orättvist! Jag ska aldrig mer säga att jag älskar livet .. för visst fan sviker det dig om och om igen , man kan aldrig känna sig trygg , lycka varar bara en liten stund! Nej jag orkar inte.. jag vill inte!

   Idag blev det inget jobb, visst får det en att komma på andra tankar men det finns andra bättre sätt som kan hjälpa en med det .. Josse tillexempel! Hon ska inte heller jobba idag så jag ska åka hem till henne och bara vara med henne! Sen ska vi åka till thildas jobb och vara där med henne lite..

   Christoffer fyller 20 år idag, :) Vill jag med göra, men nej får vara den som är ett år yngre hela tiden istället! PALLA ! Ikväll blir det i allafall att kolla på honom och Mattias när de spelar match! Mattias finns alltid där alla tider på dygnet , så det minsta man kan göra är att heja på honom lite ! men framförallt , man får tänka på annat än livets orättvisa ett litet tag!


   Nu ska jag fortsätta att sitta spänt med telefonen vid min sida , och bara ta det lugnt! Chill out !





Emma<3 .. Vänner som dig växer inte på träd. Jag är bara ett samtal bort hela tiden! <3<3
Vi finns här för dig !

Vilken fest!

Jobbade i natt , som bartender på en tillställning för över 130 pers, och det var så kul :) Riktigt riktigt roligt.. jag och Madde var sjukt grymma..  Tillställningen var helt perfekt.. vi invigde bygget vi jobbat med nu i tre veckor, och en sånn lättnad att det är över.. dessutom så har vi städat ur stallen i smyg så ingen visste om det förutom jag , Josse, Erika, Dan och roger, och inne i stallen byggdes baren och en stor scen upp så spelade ett band :) allt var verkligen helt perfekt.. den roligaste festen jag varit på , helt klart! Dock fick jag ett tråkigt samtal mitt i allt.. och tårarna var nära.. men ja.. håller tummarna nu!

 Kopmmer uppdatera mer om kvällen .. orkar inte nu! ska spela match kl 13, om man kan försöka skingra tankarna lite ..:/

 

ha det bra..:)


Autch!

Jobb idag med och vi har kommit lite längre inför den stora festen imorgon :) Fick sluta tidigare idag i allafall vilket är farligt skönt.. 

 d agens impulsköp var en spikmatta och har precis legat på den gjorde inte så ont som jag trodde men var ju inte direkt skönt heller..

Nu måste jag duscha .. luktar inte hallon!

Puss

Älska livet

Började sju imorse , slutade för en timme sen .. pallar seriöst inte skriva .. helt slut.. jag och josse bölade nästan när vi skulle hämta stolar ! så slut är vi ! så nu gäller sömn.. Men Josse och jag har flabbat oss igenom halva dagen haha har ändå avrit en as kul dag .. vi har verkligen as kul tillsammans ..

Imorgon ska allt vara klart.. vilket innebär stressa stressa .. erika hämtar mig kl 8 för då ska vi handla till festen , AS MYCKET! kommer ta timmar.. Dan , Erikas man sa att vi får absolut inte köra till jobbet imorgon för imorgon kommer alkohol att behövas framemot kvällen för att vi ska orka haha .. ska bli kul att fixa det !

   Som sagt sova nu. är så trött!


Hörs när jag är människa igen .. typ mån!


Pusss

ínget 9 till 5 jobb inte

lång arbetsdag idag .. kom precis hem och nu blir det att duscha av sig snabbt sen sova , för imorgon ska jag börja jobba 07.00 ..  ska till jonstorp och lägga en bevattningsslang , sen hem och fixa inför den stora festen hemma hos erika på lördag .. invigning och allt ... och vi är långt ifrån klara!  Idag har jag kört en massa med släp och helt plötsligt så började det blinka en gul varningslampa , så jag fick ringa Oskar, min ängel alltså. som lugnade mig och sa att det var bara att gasa på , men att hon bör kolla upp det.. erika altså! Kör med företagsbilen vettni ;) haha

 Nu ska jag göra det jag skrev.. pallar fan inte mer. Pyss

Sköönt

Säger bara PUST! fy fan ! Död!

Sprang imorse.. åt sen hos mormor , hann precis hem sen ringde Erika och sa att jag skulle jobba i Jonstorp! Åkte dit ,såg värsta kaoset ! 2000 växter.. 2000 hål skulle grävas i marken , 2000 växter skulle planteras, 2000 växter skulle vattnas. FY FAAAAAAAAAAAAAAN vad jobbigt det var, tog 7 timmar.. och har nu jobbat klart. Helt slut i armar och ben hoch är svart av allt damm och jord.. ska duscha yeeeeeeeeees.:D

   Imorgon blir det jobb igen :) kl 9 , sen börjar Josse 11 får hoppas allt går undan då :)

Nu ska jag duuuuscha , längtat! Pysss

Tuuuuuesdaaaaay

Att göra
- Byta om till träningskläder
- springa en snabb runda på max 20 min
- luncha med mormor
- gå den långa rundan hem
-städa undan lite
-chilla
-fobollsträning
-chilla med varmoboy
.sova.



Så vill jag att min dag ska se ut :) får se om det blir så eller inte .. måste förresten skriva några rader om mig själv och ge till Ulrika som förmodligen fixat lite jobb till mig som vikarie på toftaskolan ..


Fick veta igår att matchen mot strövels , (SUPERDERBY) på söndag inte kunde flyttas , :S Det innebär att vi saknar våra vikigaste spelare och så är vi knappt lag .. eller jo om vi tar med de som tränar en gång i månaden kanske.. usch usch nu kommer nervositeten ta livet av mig hela helgen.. möter dom 13.00 på salamis i allafall så hoppas påå att det inte är varmt och kom dit och peppa eller något :) eller stanna hemma..


HA det göttans .


Pusssilago

 nog störigt ? ;)





PRISON BREAK <3

Godkväll..

PRISON BREAK <3<3<3 hur kan man göra annat än att älska den serien.. älska älska älska.. som jag bölat till det sista avsnittet idag ..  det är verkligen ett helt underbart slut.. både lyckligt och olyckligt.. skiter i er som inte sett det nu men Blegel vet om att dröm-Michael dog  och kolla detta avsnittet så får du veta hur han dog.. så fint slut !

   Nu ska jag kolla box nummer tre ,  och njuta av allas dröm MICHAEL SCOFIELD ..   mmmm liiike !


titta och njut.

 
Wenthworth Miller som spelar Scofield är ju verkligen världens snyggaste , helt klart !

 så sexig.

 En annan sexig är Linc i serien ;)

Planering..

Hittils har jag hunnit med ganska mycket.. :)

städat mitt rum
städat hallen
städat köket
städat vardagsrummet
lagat mat
diskat

komma skall
dusch
promenad eller joggingrunda, beror på när mp3n är färdigladdad
ett sms eller samtal till Svante
skriva personligtbrev till toftaskolan


känner för att åka till Ullared på fredag , men beror helt på pappa.. mamma ska på konferans på öland på fredag och kan hända att jag måste hämta emma på fritids om inte pappa kan.. och jag måste köra dit tidigt eftersom det är kräftskiva på kvällen!

Vi hörs igen!



Over and out

Nu ska Sarah

- byta om till sitt sköna nattlinne,
- släcka alla lampor i huset
-göra 50 sit-ups
- dricka ett stort glas vatten
-SOVA :)


Over´n out
Natti alltså!


Dagens rätt : Vinst mot skälderviken, gick om strövels i tabellen ( dock en match mer spelad)
Dagens fel : Att någon man inte träffat på månader inte kan offra 15 minuter och gå 10 min från sitt hus för at säga hej. Men sen och andra sidan .. nu vet jag vilket misstag jag begick :)

Vinst

En vinst som satt där den skulle idag mot skälderviken , riktigt skönt :)  Vann med 2-0 , och jag var mitt-mitt.. sjukt jobbigt.. Nästa match : superderby hemma mot strövels.

Kvällen igår var underhållande :) Kvällens höjdpunkt var ändå den överraskande strippan som kom in som ett paket, och ut kommer KEVIN BENGTSSON, haha .. nej inte han idol-kevin utan strövels egna lilla charmör haha , kan man göra annat än att älska denna lilla killen ..:)


Kommer bilder och så .. pallar inte nu..

Fick ett litet roligt innebandyerbjudande imorse.. pappa fick ett samtal .. men ja det var nog inget jag nappat på utan betalning :P! hahaha


Tjadå

Sarah Maria Victoria Henriksson , checkar ut från strövels och beger sig till lilla camp nou , SALAMIS :D  ska kolla lite fotboll.. värma upp där inför 50 års galej ikväll..  fruktr lite varje beskrivning om alla gästerna, och på min lapp står det nog något om madicken kanske, eller om mitt dåliga humör, eller hur skadad jag alltid är .. standard liksom! 

 Nej nu ska jag sätta på mig skorna, sen kommer Ulle bulle biff och hämtar mig ! Hörs imorgon när jag är härligt sliten men ändå redo för lite hard work och sånt! Pysss..

Oh you bad bad giiiirl!

Svar på kommentar till Mikaela. - Ja jag och Olle klickade verklgien på lägret :) men helt seriöst alltså, vi har sjukt kul nu ihop och skämt som inte många andra har . och ja.. min egna Mysunge helt enkelt :)

 <3




Dagen spenderades med Svante , och ja.. mitt hår blev en dyr historia. fixade till det lite och fick ge 1040 kr .. inte alls kul .. märker knapp någon skillnad.. jävla familia alltså klipp er inte där..  Efter det åkte vi inom Svantes pappas jobb där en av hans chaufförer skulle pensioneras så han bjöd på smörgåstårta och han insisterade på att jag och svante skulle ta trots att vi båda kände oss lite krassliga.. sen åkte vi hem till henne och bäddade ner oss i sofforna.. och Svante fick konstaterat snabbt att hon var riktigt dåligmed hög feber och allting.. Svantes mamma kommer upp och berättar att Mimmi, svantes systers kompis hade fått svininfluensan , och vi fick panik.. svantes mamma var lite nervös , och sa att det var noga att vi tvättade händerna ofta.. så innan jag åkte hem så klappade jag svante på kinden , och fick panik direkt haha så hennes mamma tvättade mina händer med sprit :P snacka om att vi va nojiga , men när jag skrämt upp hela min familj osv, och känt mig jättesjuk så får jag sms av svante där hon skrev att hennes syster bara lurat hennes mamma att Mimmi hade det och plötsligt mådde jag mycket bra igen .. jävligt konstigt..  kallas npg HYPPO-Sarah av en anledning..

    ska lägga in någon form av nyckel så min mamma inte kan läsa min blogg för hon snokar så fruktansvärt mycket även på andras bloggar.. stör mig som fan på det..

Bråkade i af med de störda föräldrarna , åkte hem till Thilda och Josse, käkade med dem två och Stefan och Monkan .. mycket trevligt.. en massa skratt sen då de sjukaste dialogerna kommer upp..

sarah- " nej , ät inte geléhjärtan där är kopenis i dom.. " Josse - en Ko har ingen penis?

Nej just de.. haha .. fick en lektion av mónkan och vi skrattade som fan.. jag trodde fan att hästar och kor födde sina kalvar och hästbarn och allt , through the ass.. inte på naturligt sätt.. helt sjukt vad barnprogrammen kan lura en :S

 Senare när monkan åkt hem så kom Mimmi ( inte hon med "svininfluensan") in en sväng, :) sen gick hon hem och jag körde hem hit.. ska lägga mig och soffa snart.. Herrarna spelar match imorgon så Ulle och söta nästkusinen Whilma hämtar upp mig kvart i två imorgon , för er som vill veta det ! Huhu...


 Sov gott snyggsis.

Puss




 från en snygging(jag)   till en annan !

Dumförklaringar

Satt och snackade med min syster vid matbordet  och vi kom in på att hon skulle ha Tocaj i filosofi.. och hon är verkligen en bra lärare men det var ganska mycket evighetsfrågor utan svar , så jag som är så ärlig säger till min syster att du som är så jävla trög kan ju vara glad om du får G i allafall.. så sa hon något om att hon kommer as garva för hennes klasskompis Linnea är trögare än henne , så sa jag att ja men det är mycket frågor utan svar så du ka mest motivera , typ som denna frågan (jättevanlig , alla har förmodligen hört och diskuterat det)



Jag - " vad kom först, hönan eller ägget?"
Sofia- hönan såklart för ägget har ju inga ben ..

Grattis sofia du har nu visat att du inte ens fattade frågan, men ett svar fick du ju fram..

Hon trodde att det handlade om en springtävling.. dumma blondin!

( Men ja, många i min gamla klass var svartsjuka och kunde inte ta att andra fick bättre betyg, så enligt dom så är tocaj snälla med betygen så min syster har kanske en chans :) )

En annan gång var när jag skulle köra till träningen så lät jag henne styra bilen medan jag skötte pedalerna och växlade.. så sa jag till henne , ja nu måste du blinka ..  gissa hur hon blinkar.. genom att rycka ratten åt vänster..! Lite hårdare och vi hade varit i diket.. ja då trodde smarthuvudet att man blinkade med ratten , så när hon svängde vänster så blinkade det.. ! AAAAAAAAAAAAAAAAAH! jag får panik!

en annan som förtjänar att dumförklaras är Catrin Kleist .. haha.. Hon trodde att Finlands huvudstad var Helsingör, och att det var tidsskillnad mellan Sverige och Norge !! Smart tjej! :)



Nu är jag klar med mina dumförklaringar..

Nu ska jag snart köra till träningen ! :)

Pusssis!

 får hoppas att där finns lite hopp till klokhet hos Emma..

fluuummsarah

FOTBOLL FOLKET FOOTBOLL.. kom och var med.. pleaaaaase ! Jag är fotbollssugen trots att jag ska träna det snart!
Men i alla fall.. jag skulle se hur många trappsteg jag kunde hopa över i trappan , och provar att hoppa över alla trappstegen .. landar halvt i spagat eller split eller vad det heter och aj! drog upp en gammal sträckning i ljumsken .. inte skönt ..  men ska ändå träna ikväll så får jag ha ont imorgon istället.. men gud så obekvämt det är.. 

   en av mina räddningar till matchen på söndag är att tre av spelarna i skälderviken ska till min mosters 50 års fest .. och gissa vem dom fick till bordet .. MIG! haha .. ska slå på fjäsket och bjuda på sprit , och sen så mår de inte br på söndagen , och jag som kör på varannan vatten ska ha så gott samvete :) thihi.. påminner er åter igen , 17.00 SIFFA PARK LANE (? , vem fan kom på det sjukt nördiga namnet, skälderviken alltså.. ) be there or be square!


Pusss



just det.. har inlett operation "mattias, stanna i salamis"! får se hur det slutar :)

Update

nu har man legat ute i solen ett tag och idag fick ma lite brunare fäg direkt och slapp det röda..:) Svante ringde innan och berättade att hon skulle hoppa spinningen med innebandyn och träna fotboll med oss istället:) kul kul.. sen så ska vi göra något men vi vet inte riktigt vad.. någon film kanske .. lite tråkigt dock i detta fina vädret, men vi är också sugna på fotbollsbrännboll.. några som vill vara med ? får ju i allafall vara minst 8 st..:)

Imorgon ska jag och svante en snabbi till familia, och jag ska göra det,jag ska gå in till en drop in frist och klippa mig.. färgningen vet vi inte hur vi ska lösa, men ja håret kan ju bara gå åt helvete eller hur ? , Madde löser det annars :)

funderar på om jag ska smörja in mig med hög solfaktor , ta ett täcke och lägga i solstolen sen sova där en liten stund :) måste sova innan träningen om benen ska vara pigga ..hade behövt en vad-massage a´la lina med .. Får ringa Joel annars så år han fixa.. :)

Ska hämta mys-pys Olander med idag :) thihi.
 OCH ska frysa in vatten så an har kallt vatten på en varm träning :)

Ha en fin kväll.. vi hörs.






ha,

Har precis kommit hem från stan med mamma.. hon skulle köpa lite.. 

   Igår var jag hos Blegel hela kvällen ända in på natten och myste med världens sötaste lilla hund och planerade vår 20 års fest :D fy fan vad kul det kommer bli! :)  Vi satt och skrattade med hennes mamma hur länge sm helst.. hon ärsjukt go alltså!

 Nu ska jag lägga mig i en stol och sola..
M,


=D

Fuck you, Fuck you very very muuuuch, cause we hate what you do, and we hate your whole crew! 



Precis kommit hem från Familia och där fanns ingenting som föll mig i smaken, förutom the phonehouse-Christoffer ;)  woho ! Blir tillbaka dit snart igen i allafall för hittade en väska jag inte kan motså .. och måste köpa hårfärg..om maddo har tid och färga i veckan!

detta var bara ett snabbt meningslöst inlägg  så ha det kalasis.

Lille Lördag

Godmorgon!

har riktigt dåligt med planer idag och det känns inte alls okej, men ska försöka få med mig min äldsta lillasyster och se om hon kan åka med till familia så jag kan hitta en klänning till på lördag då det är 50 års partaj för min moster och hennes man. Fint ska det vara så en ny klänning får jag nog unna mig själv.. fast mamma och pappa ska betala har jag bestämt, ett par finare skor hade inte heller suttit fel!

   Jag ska nog också lyxa till det genom att fixa frillan på något drop in ställe, trots att jag är en riktigt fegis och låter inte vem som helst röra mitt hår så ska jag nog ändå låta en främling finslipa det lite.


Har träningsvärk i ryggen idag(!) borde vara benen men nej ryggen har träningsvärk.. konstigt..  Skulle käka frukost precis men hittade ingenting alls som jag kan tänka mig att få ner.. ingen lust alls , så får helt enkelt blanda ihop en äcklig måltidsersättare .. knappt så det går ner , äckligt till tusen.. men ja bättre än inget!

Ikväll hälsar jag kanske på familjen Blegel som flyttat från sitt hus i munka och som bosatt sig någonstanns utanför kartan , kommer aldrig hitta dit.. men får ju se hur dom har det , verkar mysigt i allafall:)


Pusss& kram!

Tisdag!

HOLA !

Hela dagen har spenderats i Malmö med min kära Svante , :) vi båda var ashungriga när vi kom dit och svante hade direk bestämt sig för langos... men jag som egentligen inte tycker att festivalmat frestar en alls fgick flera varv runt gustav adolfstorg och svante försökte övertala mig att maten var god.. efter många om och men så blev det kinamat , haha .. och ja visst lite tråkigt.. men ag fick då maten och nudlarna var helt brända, och jag brukar inte säga till utan jag skiter istället i att äta det men svante är ju inte alls blyg så hon går dit och ber dom byta ut min mat så fick jag ris istället, OCH JAG HATAR RIS haha går bra ibland men idag var det bara äckligt så blev ändå ingen mat haha , men svante var gullig.. hon tyckte att om man betalat för maten så ska den gå att äta.. SVANTE 45KR !!! haha .. man får vad man betalar för.

   Efter det så tänkte vi att vi skulle överraska catrin lite som har de svårt.. och hon som var på jobbet fattade ingenting att vi tog oss in i hennes lägenhet och lagade mat, diskade och dukade.. sen stack vi fort innan hon kom hem.. och hon blev jätteglad för vad vi gjort och kände nog lite mer glädje :)  Vi körde i allafall till träningen .. och började med fysträning.. ganska jobbigt.. sprang väldigt mycket men det var skönt efteråt :) Träningen gick helt okej  börjar tycka att jag kommit in i det igen efter uppehållet men känner mig ändå fortfarande mer som innebandyspelare !! Och jag blir det snart igen :)

NU blir det något litet att äta, och 100 sit-ups på det, och sen Tv och varm oboy! Puss & Kram !


Malmö

Vi drar till malmööö! Yes we do. Jag och Svante ska ta tåget dit snart och kolla lite fesivalstuffs , och sen åker vi hem till Tiinen och sen drar vi till träningen , så en hel dag med andra ord! see you in malmo!






(Jag lever i den sjukaste kärlekshistorien någonsin , och det är spännande:D )

ahaa, arriiiba!

Måndagen har gått och fy fan vad tråkig den har varit .. har verkligen inte gjort ett smack. Imorgon ska bli bättre, då ska jag gå upp hyfsat tidigt och träna , sen är det fotbollsträning på kvällen,yiiha! Om en halvtimme är det prisonbreak och det får avsluta min dag :) älskade älskade prison break.. ni som såg det förra måndagen och trodde det var slut där , dream on detta är final break och bölade ni i förra avsnittet så lovar jag er att detta är mer sorgligt och smärtsamt.. jag kommer gråta mest i hela sverige idag !

   Blegel titta på detta avsnittet , trots att du egentligen inte vill förren du sett de andra , Detta får du inte missa!

nej men nu ska jag klä av mig dessa varma kläderna och bädda ner mig i mina nya matchshorts med Pommers gräv och anläggning på röven och njuta av världens skönaste ullareds sport Bh , yeaah !



Pusssinattnatt..


Jag längtar så efter November.. <3

=)

En grymt tråkig måndag idag .. känns inte alls kul! Jag är så sugen på att börja skolan igen .. så ska hitta någon utbildning nu! Axelina har flyttat till linköping , :/ känns lite sådär men jag blev också sugen när hon berättade om sitt nya studentliv och nu har vi även bestämt att jag ska åka dit över en helg och kolla läget :)!

   Eftersom dagen är så tråkig så har jag ingenting att skriva om så , ja ni kan ju ha det bra helt enkelt! Pusshej!


Alexs.. <3

lågt.

sviken

=D

Mår inte alls bra, har sovit en massa i perioder under hela dagen för jag mår så fruktansvärt illa, och nej det är inte bakfylla som många tror , det är något annat! Har sjuklig ångest med, tänker på att varjeliten dropp sprit förstör någon del av din kropp för varje gång, så nu i veckan blir det verkligen hårdträning för på Söndag möter vi SKÄLDERVIKEN , i SKÄLDERVIKEN.. och jag kommer vara så taggad, så tänd till tusen för ädet något lag som inte ska gå med huvudet högt så är det dom :) vi tog dom sist och vi tar dom igen ..  Får hoppas att jag hamnar på rätt position för defensiv mittfältare är inte jag .. helt fel!  Det tråkiga är att det är 50 års gille på lördag så då får det bli någerlunda nyktert!

   Skulle egentligen varit med Lina ikväll men det går verkligen inte , :/



Ha en bra kväll! Pusss

Mm,

Helt okej kväll igår.. stack till harmony , kul att träffa Ted igen .. sen så var det hemåt!  Idag blir det att göra INGENTING , har en bil i ählm men pallar fan inte hämta den.. någon annan får göra det!

Är så sjukligt irriterad så vill inte skriva här nu för då kommer jag bara skriva ett långt hat-meddelande.. Har en jävla bula i huvudet med.. 

 Ha en bra dag!





AAAAAAAAAH

Trevlig kväll igår.. åkte till ekeby för att få se herrarna få stor stryk.. men ja de var riktigt dåliga igår. Efter det åkte vi hem till krille där vi var ett gäng som drack lite och så .. och jag och Pappa Yngveson kom fram till att badsäsongen snart är över.. så han fick för sig att ahn skulle bära ut mig i bagaget på hans bil och köra hem mig till deras pool och slänga i mig, men jag lyckades snacka mig ur det , :) Det var i allafall trevligt där.. drack juice o vodka.. det enda med alkohol i som går att dricka! 

   Ikväll blir det utgång i HBG med Blegel plus några andra .. blir nog kul! Ska försöka få med mig Lina ut.. blir i allafall ingen lång runda för mig tror jag ! :)


Pusss !

ojojoj yaaao!

Tjenix!


slutat jobba nu för dagen .. började runt sju imorse.. :) och dagen idag bestod av att jag körde lite ärenden , prisade växter och "designade" även det sista i butiken! Säger bara woooow vad fint där blev.. stor eloge till Erica, Mig, Josse , André och Joel :) riktigt riktigt fint.. Erica och jag gjorde några fina ändringar i slutet och det blev lyckat och vi har även fotograferat detta så ska lägga upp det här sen tycker jag :) Annars sprid till alla ni känner : "SOLLIDENS TRÄDGÅRD" har en massa uteväxter, och de gör även trädgårdar lägger plattor och planterar en trädgård ochja , jättepraktiskt ställe så sprid det till alla ni känner. växterna är verkligen värdapriserna dessutom och Erica är grym på sitt arbete ! 

   Om en timme kommer Monika hit och hämtar mig så ska vi och josse & Thilda kolla fussball :) skojskoj! Har fixat fika och allt sen ska man ha med lite dricka också :) Matechen inställd imorgon :/ de lämnade WO så ja tre enkla poäng till oss men sen o andra sidan så hade vi nog varit ganska överlägsna och hade kunnat få 3 p och mykcet bättre målskillnad på köpet..:/


Som sagt duuuuschen nu! 


Pusss


Puss

Godkväll..

Jag märker verkligen att jag inte hinner slänga in några inlägg på grund av fulla dagar av jobb..
 Idag började jag jobba runt tio tiden, börjar måla takbrädor, (tvunget att göra utomhus) och hinner med 4 st , sen börjar det regna , så fick ropa på josse och springa in med alla brädor.. sen så säger Josse, nej men nu är det f'rdig regnat, så jag går ut och fortsätter, då regnar det igen så jag gav upp!
   IDAG KÖRDE SARAH HENRIKSSON MED EN 13 ÅRING I BAKSÄTET I EN STOR AUDI MED ETT STORT HÄSTSLÄP BAKOM!  Trodde aldrig jag skulle våga köra med släp :D men det var inte så svårt.. eller jo och backa var lite jobbigt men nu vet jag att jag klarar det ,med :) Har lärt mig så mycket på Sollidens trädgård ! 

   Efter jobbet, typ halv sex så körde jag och Jossi till OJ och köpte sallad, sen åt vi den på salamis innan träningen :) Fick våra fina kläder idag :D as snygga ! Sen var det träning och den gick väl hyfsat!

sen nu sitter jag bara här.. ska börja jobba kl sju imorgon.. så jag ska fixa mackor och sånt nu , och sen duscha !


Imorgon ska jag nog åka till Ekeby och kolla herrlaget !

På lördag är det match , premiär och allt mot Skånes Fagerhult sen blir det några cider i duschen ,och sen på kvällen blir det inom Blegis en snabb visit för att hälsa lite där och så .. sen hem ganska tidigt antar jag :)


 Sov gott !



PUSS


Yayaya

Jobbat idag .. TUFFT , fy för vad jag burit många stora träd osv.. aldrig varit med om något jobbigare .. gjorde det konstant i 3 h kanske ..:S sen hjälpte jag Erika att bygga till butiken :) blir fruktansvärt fint! Imorgon får vi lov att börja när vi vill, men Josse ska till AF vid tio tiden, och då kör jag och köper frukost till oss två sen när hon är klar så sticker vi till jobbet , då är klockan halv elva kanske :) Så pga det så kanjag träffa min fina Blegel ikväll :) Vi ska käka lite och bara slappa hoppas jag.. mina fötter vill inte annat..

Känner lite smått av stress också ikväll..  ska bli regn imorgon och jag måste måla klart takbrädorna, annars får jag det as stressigt sen .. men det ska säkert gå.. tråkigt om Erikas Orangeri ( svårt att förklara vad det är , men är ett rum  fullt med fönster , typ som ett uterum.. ett växthus nästan .. googla ! ) ska vara utan tak bara för att jag´inte hinner med..:P men det kommer gå fint.. det går nog på max 2 h !

Imorgon jobbar jag tills träningen börjar.. ( FY FAN ) kommer vara helt slut..


 Ha en bra kväll and sleep tight.
Puss


update

Har precis kommit hem från en trevlig kväll hos Svante med Malin, Isabelle, Sara , Emelie & Elin :) som sagt mycket trevligt.. men nu ska jag sova , för återigen en tidig morgon med jobb imorgon :)

Sov gott.


Jobb

Jobbedagen idag var lite mer jobbig.. Josse fick vara ensam i orangeriet och jag och André fick åka med Erica och hämta jord.. sjukt jobbigt var det för armarna, sen när vi kom tillbaka städade jag och André logen och sen så fick vi tömma av all jord (ännu jobbigare)! Sen var det dags att kruka om växter..:P blev lite plågsamt för ryggen , men sånt får man ta .. hela eftermiddagen har jag klippt gräset på möllebacken :P lite läskigt med åkgräsklippare, men tillslut var det bara kul och glassigt :)
    Nu ska jag snart inom svante en snabb sväng och fira henne, får åka hem tidigt pga jobb :/ !  Imorgon ska vi bygga taket på orangeriet så måste vara på hugget känner jag !

NU ska jag duscha!

P&K


HArd work

Hallåja..

Var hos Erika mellan 08- 17 idag.. fick göra allt från att slipa fönster, till att måla fönster och spikat upp pressening på tak osv.. jag upptäckte att jag är ändå ganska händig! :P haha .. Har alltid varit rädd för att klättra på stegar men idag klättrade jag högt upp och spikade och hade mig :) Jobbade hela tiden med josse, och vi två är ganska sjuka! Mobbade en massa människor, fulade oss som fan .. och har nog skrattat oss igenom 90 % av arbetsdagen !

   Erika berättade att hon pratat med Gerry som tränar herrarna , och han hade blivit jätteglad över att jag var arbetslös så han skulle snacka med mig i veckan om lite möjligt jobb som han hade .. personlig assistent på Björnekullaskolan ;) haha ! as najs.. det slappaste jobbet och verkar as kul :D

Dock kanske mitt tålamod tryter lite.


Var hos mormor innan med alla kusinerna.. käkade lite och snackade gött.. fick underbar massage av Jonas.. hade farligt ont! 


NU ska jag kolla prison break på trean.. näst sista avsnittet idag och man bölar sönder :( !


Ha det underbart! Puss & Hej!

Hard Work work!

Nu har jag jobbat klart på knutstorp.. var riktigt tråkigt idag faktiskt.. mest för att det var en massa motorcyklar som skulle dit och det är mycket svårare och tar längre tid att ta betalt av dem.. plus att en massa försökte köra förbi utan att betala, så Monkan fick springa efter haha !
   Josse och jag fick en massa skäll idag och det är roligt som fan haha ! För de är så snåla jävla dumma människor som kommer! Och en massa danskar kom idag och jag är verkligen sämst på att förstå det språket så hur många som helst lurade mig på pengar !:P

   Två danska killar.. inte alls gamla max 14 år .. körde förbi och försökte impa med en jävla moped.. sen kom den ena som var mest på och satt sig hos mig och snackade en massa och jag sa mest att ajg fattar fan inte vad du säger.. och Josse bara skrattade.. sen när vi skulle hem så kommer den ena killen och säger "Och liebe dich" jag bara jaha , hej då.. sen följer dom efter oss hela vägen ut ur knutstorp! dumma danskar säger jag bara!

Fick även jobb idag .. ska jobba mån - ons hos Erika på hennes lilla plantskola ,  :) jag och Josse fick båda lite jobb :) hon ringde innan , en glad överraskning!

Planerna nu ser ut som så att jag ska köra och jobba i Munka, sen ska jag träffa Svante babe! :) Hon fyller år imorgon o0ch jag skulle egentligen spendera dagen med henne , men jobbar imorgon , och sen till mormor på kvällen :( världens sämsta kompis, men vad gör man inte för pengar .. hon vet nog om hur mycket jag tycker om henne ändå <3 :)

Dopp i poolen . Ha det gött hej!


trött

 vid halv tre i natt ringde Anton mig och bad mig köra och hämta honom och Martin.. På vägen in ringer Joel och säger att han sitter fast i Båstad och inte kan ta sig hem! Så jag fick först köra in till stan och plocka upp Anton och Martin.. Martin somnade direkt i bilen , så Anton guidade mig till Båstad där vi hittade Joel och Rickard.. Joel packad till tusen!  Fick äntligen med honom hem efter att ha övertalat honom till att skippa efterfest. Så jag körde Hem Joel och Richard till sig och Martin och Anton till sig.. kom hem och kunde inte sova så somnade imorse någongång men vaknade tidigt av att pappa väckte mig..

  
Vid 14 idag kom Ulle, Marcus och Whilma och hämtade mig så åkte vi och kollade fotboll på salamis :) helt sjuk match som man inte behöver prata mer om..  ;)

Åkte hem och nu har jag fått i uppdrag att hämta fyllemänniskor i natt igen.. och jag ska vara på knutstorp HALV ÅTTA IMORGON! men fick höra att bara jag och josse behövdes för det fattades folk så blir nog lugnt imorgon.. sen blir det lite jobb i munka på kvällen och sen kanske hitta på något med Lina..

På måndag fyller svante år så då ska jag vara lite med henne , sen på kvällen ska jag till mormor med jonas, robin, filip, sofia, emma och jacob.. alla kusiner alltså och ha det mysigt.. ska fösöka få emd mig svante dit med kanske :) om hon pallar på sin födelsedag . sen ¨på tisdag , så är det tjejmiddag hemma hos Svante i Åstorp :) trevligt trevligt :)

nu ska jag hyra hem en film :)

Ha det kalas. Pusss


Lördag, natt , taxi, Båstad, SÖNDAG ,Kissies

 
Jon & åstorp/kvidinge spelar kl 10 imorgon bitti vilket innebär att jag får köra hemifrån vid kl 9 imorgon.. Visst är helt lugnt om jag fått sova nu MEN NEJ .. ska hämta Fj, Anton & Martin i stan kl 03.00! Fy för.. jag måste gå upp 8 imorgon så det blir inte alls mycket sömn! Jag hoppas verkligen inte att de är stennitade när jag kommer, för jag är trött och har ont i huvudet! Måste tänka på att smörja in mig i solskyddsfaktor 30 imorgon annars grillas man ihjäl.. den värmen som där var idag var inte att leka med, så imorgon ska även badkläder tas med för har för mig att där är 1,5 timmes paus där de inte finns något speciellt lag jag vill se, så jag ger mig ner till stranden då och steker där , om jag får med mig Joel och Quist! Men de får göra som jag säger helt enkelt :D

Försökte få med mig Thilda och Josse med imorgon men de var för tidigt och dom är förmodligen grymt fulla ikväll haha ! Eller de är fulla kanske man ska säga.. om man läser Thildas sms iallafall! haha ! Det är inte okej att ens tränare avslutar ett sms med "hångel hångel"  haha !

Myspys Olle , ska inte med till knutan på söndag :/ så det innebär att det blir jag, Josse och någon random människa som står där och jag hoppas innerligt på att jag får stå på parkeringen och inte sitta på en läktare alldeles ensam! usch usch .. boaring !


Dagens Tips! Läs kissies blogg.. Kissies.se .. silket jävla mongo.. borde få en jävla smäll i huvudet! har aldrig hatat en människa jag aldrig träffat förut, men tro mig den här tjejen borde bankas medvetslös.. jävla iddi!


Ha en härlig lördagsnatt !

Nu ska jag försöka sova och hoppas på att jag vaknar när killarna ringer! Kan vara världens snällaste Sarah faktiskt :)

Psycho!



Läste Mickaelas blogg innan om en stalker som hon hade.. TIMMY PSYCHO (ziko)  ( gode gud låt han inte läsa detta)
Han gick på strövels ett tag och i sexan verkade han besatt av mig. Han skickade mail från skolans groupwise där han skrev att jag var hans ros och att han ville hålla mig i handen i korridoren (!)
Det här läskiga monstret har allt från att bränt ner hus och löpt amok och gaaaaadh I don´t like him.. För inte så längesedan när jag kört från Thilda så bara stod han där ute mitt på vägen och flyttade inte sig, jag fick köra över på andra sidan vägen och han började gå efter bilen och stirrade efter mig hur länge som helst.. och hade kunnat koppla bort honom men så läser jag att han varit skum mot Mickaela  och jag hoppas att jag slipper se han igen .. han ger mig magont.. usch!

Nä skulle bara skriva av mig lite.. back to prison break.. (mm jag vet, fint väder ute.. men jag är sönderstekt)

Båstad

Jag älskar verkligen att kolla på innebandy. Som jag sa till Alexs, jag hade inte missat Båstad outdoor för solsemester ens.. man sitter där och steker i en stol samtidigt som man kollar på det bästa som finns :)

   Dock har FBC fått tuff lottning, eller FBC damer div 1 har det ganska lätt men D2 mötte PIXBO innan , tufft som fan men de förlorde ändå bara med 4-1 vilket är sjukt imponerande, D23 (där jag kommer spela i höst ) Mötte Falun som ligger i Elitserien och när jag stack låg de under med 7-0! Borde nästan bli 15 mål med tanke på Faluns vanliga standard.. Sen spelade Jon innan Fia och dom och de vann :) och Jon fick sätta sista målet:)

Jag, Joel och Lotta åkte hem för en timme sen , imorgon åker jag och Joel dit igen och tittar :) sen på Söndag ska man slita i värmen på knutstorp!  *suck* men goa pengar :)


Nu ska jag ut och lägga mig i poolen.. som man längtat efter den.. svetten rann i Båstad, helt sjukt alltså!


P&K


SOV

Ídag önskade jag att jag spelat innebandy i´mellan 19-20.30! FY FAN VAD JAG VAR KASS! inte min dag idag .. jävla fotboll.. mådde sjukt illa och inget ville ! Var så sur så jag var nära på att bryta och bara köra hem! Men något stoppade mig :)

 Kom hem.. sen kom svante och hämtade mina gamla matchkläder som jag spelade i när jag spelade med Munka.. hon ska spela i dom i helgen :)

Nu ska jag kolla klart prison break sen sova.. lång innebandydag imorgon :) Puss


Väntande vän

Låten väntande vän av kära söta Maja , spelas just nu för fullt på spotify :) är sugen på sån mysig musik idag :)
   Imorgon är det Båstad Outdoor :D som man längtat! Blir inget spel detta året, men jag kan lova er att den turneringen är lika rolig från läktaren som från planen :) kan nog nästan vara roligare till och med om man är där för att kolla innebandy :) nu kan man titta hur mycket som helst :)


Ska i allafall se FBC dam mot MUNKA hahaha.. kommer bli kul!  Sen får jag kolla lite på Jon som spelar med Åstorp Kvidinge denna säsongen , och sen alla andra FBC lag , och lite FCH också ;) för fan.Björn Jönsson .. :) grr..

 Nu ska jag ta på mig träningsoutfiten.. hoppas på kul och jobbig träning ikväll:)


Pusss


In the tiki tiki tiki room!



I natt satt jag och slumpade fram en massa musik från spotify , och när vi var i Kroatien så hade de varje morgon en dans till samma låt som alla barnen hade en speciell dans till.. och den låten fastnade i mitt huvud exakt varje dag , och fy för vad jag hatade den! Och tillslut körde man dansstegen lite i smyg också.. För inte så längesen sådär ett år efter så började jag och min lillasyster nynna på den igen och jag fick panik! VILKEN LÅT TROR NI INTE STARTAR I NATT NÄR JAG LYSSNAR RUNDER.. jo låten där ifrån.. men vafan man blir ju glad av den , och man kan ju sjunga på den lite i smyg :P haha ! Tiki Tiki Tiki room heter den iallafall:) inte alls barnslig låt :) inte alls lyssna ! haha...'


Skulle egentligen träffat Svante nu men man måste ta vara på soltimmarna, sen ikväll så ska hon tvätta så vi dissar henne hela dagen helt enkelt ;) (sorry hjärtat men du har ju din "bästavän" hela dagen)
    Ikväll händer inte mycket förutom att jag ska köra sofia till träningsmatch sen ska jag själv träna lite.. funderar på om jag ska ta slingan eller gymmet kanske ... får se :) Sen så köper jag med mig en sallad hem och bänkar mig framför prison break.. Mamma och pappa ska ha gäster så pallar inte vara social, så stänger in mig på mitt rum som jag snart ska städa och göra mysigt :)

Oskar kommer hem imorgon, äntligen.. jag har varit sugen på att köra audin :D haha .. plus att det har gått en vecka nu så jag hoppas på hans skyline :D haha.. hoppas i onödan antar jag!

 Nu tror jag faktiskt att jag ska doppa mig i poolen! Sen ska jag ringa Thilda och Josse och snacka lite om helgen :)

Ha det kalas!

PUSS&KRAM

GÖTT

Godkväll.. eller natt ..

Tränat fotboll ikväll och det var en riktigt skoj träning :D jag fick med mig Svante dit :D och det gick jättebra för henne och hon ska fortsätta , dock inte spela matcher men fortsätta ska hon:) det gillas..  Ändrade planer inför knutstorp i helgen , ska nog bara dit på söndagen, då det är SMfinal :) najs!  om några helger är det Ferrari och då ska jag lätt dit :D
   Efter träningen åkte jag och Svante in till Hbg och gled :) as gött .. sen släppte jag av henne hemma. OCH JAG HITTADE HEM denna gången :D utan att köra fel! Det är stort.

 Nu blir det bloggläsning och Prison break.. somnade innan träningen så somnar inte på ett tag känner jag ..


Ha det fint hörs imorgon. Hajs.

Salem Al-Fakir



Salems nya låt , Astronaut  är också värd att lyssna på! :)

Jeg kenner va jeg kenner.



Jag älskar Disney , och jag älskar Ariel.. haha den växer man inte ifrån.. och lyssna på detta klippet..:) en modernare version av låten "kiss the girl" från just Ariel :) Me likey!

I Helgen fick jag precis veta att det blir jobb på knutstorp.. det är roadracing tävlingar, vet inte om det innefattar mc då eller om det är bilar som tävlar.. chansar på MC :) kom dit vet jag ..
Nu blir det stan med Tine!
P&K

00.05

Från det att jag skriver detta så är det en ny dag ! En ny dag med många möjligheter!  Dagen börjar med en dusch, och efter den duschen plockar jag upp Tina på hennes jobb och sen åker vi in till Ängelholm och lunchar lite och snackar av oss, var ett tag sen sist :/ efter det så är det en promenad och sen är det träning på kvällen! Har lyckats övertala Nancy att komma och träna för det var längesen hon var där och ingen har lyckats få dit henne trots att hon lovat så ska bli spännande och se om hon dyker upp imorgon eller inte :D hade varit kul i alla fall , längesen sist nu ! Nancy var vår målvakt innan , men Jossi fick hoppa in istället, och hon är grym som målvakt men den tjejen kan göra en massa mål och det behöver vi :) 

  Insåg precis att det är väldigt mycket fest inplanerat kommande helger,  så det gäller att dricka med förnuft nu när serien drar igång.. Nästa helg blir det fest med Blegel, seriestart dagen efter tror jag eller samma dag .. återstår att se om det blir utgång eller inte, beror på fotbollen , :) helgen efter det så är det 50 års fest för min moster och hennes man :) kommer bli as grymt tror jag :D Groggbattle med Mackan :D  och helgen efter det så är det kräftskiva med herrarna :) kommer bli galet galet galet ! Dock lär man väl vara inblandad i ett triangeldrama om det inte löses innan det!

Augusti kommer bli en kul Månad helt enkelt :D

fick ett uppmuntrande meddelande på Facebook idag av en gammal lärare, alltid kul att vara uppskatttad :D

"Hej Sarah! Hur är det med dig? Grattis till att du fick stipendium som bästa vän. Det var flera som påtalade att du verkligen förtjänade det. Vad gör du annars nu?
Cilla"

Sov gott älskade vänner.

Josefin Josefin

Jag har haft min och Josses låt på huvudet i en evighet nu , men hittar inte den någonstanns förutom på spotify :(

:)

Måndag idag .. jag vaknade vid 14.00 idag , helt sjukt! För jag gick och la mig klockan 00.00 i natt :S man märkte verkligen att jag behövde sova ut efter denna helgen. Helt galet! dessutom sov jag ett par timmar igår när jag kom hem.. 
 
    Idag händer ingenting, ska bädda ner mig med varmoboy och kolla wallander :) sen kanske stoffsi kommer inom med ett par fotbollsstrumpor till mig som var alldeles för små för honom, dock är dom nog för stora för mig strl 40 :S men skitsamma, :) snygga är dom!  

I helgen är det BÅSTAD OUTDOOR OPEN ! Gud ge oss solsken , hade ju varit underbart :D  Båstad är årets höjdpunkt, får hoppas att man kan få med sig Blegel dit.. vet att hon vill men jobbet är ivägen :/

Om jag inte festar i Båstad på Lördag så blir det kanske Göteborg och Liseberg på söndag.. vill du med ? kommentera isf.


Pusss&K

Sammanfattning av en perfekt helg.

IF Salamis Damlag .. träningsläger 09.

Fredag
Skrev ett inlägg den dagen så bara att läsa , men som sagt.. samling 18.00 på salamis.. sen träning. Ganska rolig sådan ,  Nattbad hos Thilda sen..
   

Lördag
Väcktes klockan nio, frulle då och sen åkte vi och tränade kl 10..  den träningen var väldigt givande, mycket skott och inlägg. Och min vänsterfot fungerade perfekt helt galet bra, men höger däremot ville inte ge med sig, bara på straffarna sen!  Avslutade alltså träningen med strafftävling, var bland de fyra sista.. kul i allafall :) sen duschade vi och åkte tillbaka till lägret :) Vi hade en tävling på studsmattan där man kunde samla poäng, haha och jag är fan chockad över att jag klarade alla momenten förutom att kasta sig på rygg och studsa upp och landa på fötter, de var för svårt,:P haha men allt annat.. trodde bara att jag kunde hoppa vanligt, men jag kunde till och med göra volter och allt..:O skojskoj! Efter det åkte vi hem till Thildas föräldrar och badade :) volleybollturnering, första laget jag var med i (jag, micka och Lina) gick det itne så bra för, haha .. sen vann vi andra rundan när det var jag , Thilda och Lina ! :)

   Åkte tillbaka till lägret igen , chillade en massa, haha .. Jag, Josse och Olle skrattade ihjäl oss framför youtube!

Jag och olander tog upp beställningar och åkte till Maxi och handlade till de andra! Hade sjukt kul i bilen dit och hem. Sandra har verkligen de sjukaste berättelserna.

Vi kom tillbaka och då satt vi oss vid lägerelden och grillade, sen började vi prata lite positivt om alla.. och det var givande. Man trodde inte att folk kunde säga så mycket bra om en som de kunde.. till och med de som itne känner en så bra tyckte att man var omtänksam och så.. kul att höra :)

Efter det så gick vi in och krökade lite, spelade spel o.s.v .. Innan vi skulle lägga oss så kollade vi på en massa spökfilmer på youtube, Jag Josse Sofia, olle och Teresia låg och kollade på ett klipp.. och plötsligt så skrek tjejen till eller något sånt och vi skrek som aldrig förr.. och mitt tjejskrik är inte att leka med. Lina och Mikaela som låg bredvid reste sig upp och skrek till för de bölev rädda för oss haha ! så jävla kul var det , måste upplevas. Jag och Josse kunde inte sluta skratta..  här är klippet..


Jag skrämde upp Olle riktigt rejält också innan hon skulle somna haha , stackars liten.. men hon kunde somna ändå! haha !
       
Söndag
 
Den lätt jobbigaste morgonen att vakna på.. fy för! Helt sliten! Jag packade in min packning i bilen .. åt frukost sen åkte vi på träning.. Började träningen med en massa springning.. och sen var det spel och sen avslutade vi med volleyboll.. blodigt allvar där haha!  mitt lag vann i allafall! Efter det kollade vi herrlagets match.. jag blandade tittandet med att vara barnvakt.. Fick passa Whilma lite medan Ulle och Marcus kollade match ! Världens sötaste unge helt klart ..  Hon älskade teresias vattenflaska så fick sitta och spruta vatten i munnen på henne :)  Henne tycker vi om :) Efter matchen så åkte vi tillbaka till Mölle och städade , sen så åt vi och sen fick jag köra hem med Sofia för hon var sjuk..

Jag och Sofia somnade direkt i ett par timmar när vi kom hem.. sen fick vi veta att Filip och min Moster hade stått och kollat på oss medan vi sov haha , föer vi sov nästan på varandra i mammas och pappas säng..lite pinsamt kanske! Men vi har sovit på samma madrass hela helgen så vi är vana vid varandras närhet..

Nu sitter jag här och ska snart kolla lite prison break.. har varit svårt att vara utan det !


 Se fler bilder på Face.

Puss

hemma bra men med laget bäst :)

Jag är så grymt mega sliten nu så tänker inte skriva om helgen ännu.. det enda jag har att säga är att det hart varit obeskrivligt kul! Hade kunnat stanna en vecka till , och det är nog väldigt mycket Josses förtjänst :D ! Igår satt vi vid elden och så skulle alla säga en positiv egenskap om alla, och man blev nästan lite rörd över det jag fick alltså :) gulligt !
 Olander : "du och jag har inte snackat så mycket innan , men vi snackade i bilen hit och dig kan man skämta med. Jag gillar dig som fan!" haha så gullig!  eller Krille (tränare) : Du är sprallig och full av energi och har alltid så klockrena kommentarer och jag tror du är jävligt mcyket smartare än vad du själv tror"  haha .. klart jag är smart;) haha

 Nej men jag kommer lägga upp bilder och skriva mer om helgen när jag fått sova ut .. har sovit tre timmar nu sen jag kom hem och kan sova hela natten med. Blev jättesent igår!

Vi hörs helt enkelt.. ha det kalas.


Puss!

lägerdag 1

just nu är vi på möllebacken där vi ska sova i natt.. en mysig liten stuga som egentligen är ett fritidshem så här är en massa roliga spel o.sv ..

Vi samlades 18.00 på salamis och gick igenom vad vi skulle käka osv , efter det så var det träning. Ganska skön och lugn träning men det kändes ändå i benen med mitt knäskydd, fy för vad det väger alltså.. Efter det så var det dusch , ooch sen körde vi då hit till mölle.. käkade och blåste uppp madrasserna.. jag och min syster har mest plats av alla , sjukt gött!!!! Våra grannar är Lina, Amanda och Joel :D göttgött..  Efter ett tag bestämde vi oss för att köra till thildas föräldrar och bada, :D men det var inte många som badade , jag var en av dom.. för kallt alltså hahA! Deras pappa har väntat så löänge på att jag ska bada där för vi har snackatr om det as länge så han var jättebesviken på mifg huhu .. men vi två ska bada på söndag kväll oavsett väder.. :)

Nu ligger vi som sagt här.. jag har precis fått massage av Lina  :D göttgöttgött .. ska be om detta imorgon med :)

Nu SKA JAG BÄDDA NER MIG MED PRISON BREAK :D så får vi se om jag somnar.. träning kl 10 imorgon.. två timmar dessutom :I

just det , smsat lite med patrik ikväll och han har det bra , och tufft ;D sååå duktig är han :D
Ha det fint.. nu ska jag ringa och godnatta stoffsi

Pusss !

RSS 2.0