21 Mars

Monday
Veckans första dag är åter här, tråkigt. Livet hade varit så mycket bättre om alla dagar vore helgdagar.
Har sovit i Strövels lör-måndag.

Det har varit min jobbehelg den här helgen så jag jobbade fredagkväll och lör plus söndags morgon. Har definitivt inte gjort någonting som kan klassas som kul den här helgen i alla fall.

Igår jobbade jag mellan 7.15-15.30 sen var det bara till att hämta upp Emma, Julia och Kleen för att bege sig mot Vittsjö och match mot Emmaljunga. Förmodligen den tråkigaste bortamatchen någonsin en söndag 8 mil bort kl 18 på kvällen.

Matchen förlorade vi med 4-3 , Emmaljunga ska kvala till div 2 och vinner de kvalet så hinner de inte mer än att vända innan de åker ner i 3:an igen för de är minsann inte bra.
Vi slutade på en 5:e plats i tabellen och det får väl vara klart godkänt när vi  är ett helt nytt lag.

Matchen hade slutat 4-4 om inte jag satsat på 2 ribbträffar ( ????!) skitkul ..

Ikväll hade jag egentligen tänkt köra ett IW pass på friskis men hinner inte dit så jag hoppas på att Tina snart hör av sig så vi kan gå ut och gå en sväng.

Funderar på vad jag ska göra till kvällsmat , något med köttfärs i alla fall så jag antar att det blir en biff med noll tillbehör ;) 


Ha en bra måndag!

Pusss och Kram <3





17 Mars

Tjena moss..

Idag är det min enda lediga dag den här veckan. Jag tycker om att jobba men gud så skönt det är att vara ledig, hade nästan glömt känslan. Insåg dock innan att nästa vecka har jag en skön vecka med endast 3 arbetsdagar men så ringde samordnaren innan och bad mig ta lördagkvällen så det gjorde jag eftersom 4 dagar inte är så mycket men sen så kom jag på att jag har en R-tur ,  då riskerar man att bli inringd om någon på de båda avdelningarna är sjuka så då är jag genast uppe i 5 igen .. suck !  Skitsamma , 2 dagar ledigt oavsett det kan man ju inte klaga på!

Nu har jag nyligen kommit hem. Mötte upp Tina vid 13 för en lunch nere på stan. Vi åt på graffiti , en potatis med kyckling och keso och det var sinnessjukt gott! Efter maten tog vi en sväng nere på stan vilket alltid är lika trevligt.

Nu är jag inne på student.nu och lägger till utbildningar i utbildningskorgen. Än så länge har kriminologiprogrammet och sociologi och socialt utvecklingsarbete blivit valt.
  Har dessutom börjat plugga lite inför högskoleprovet som förmodligen kommer gå åt helvete men har i alla fall gjort det vilket ger vissa fördelar=)

Helgen närmar sig runt hörnet. Jag jobbar fredag kväll , lördag dag och söndag kväll! På Lördags kvällen ska jag dock ut en sväng med Johanna, Anette , Frida & Anna. Får bli en lugn kväll.



Ikväll är det träning och förhoppningsvis kommer Tina och tränar med oss.. finally !


Nu ska jag invänta Madde sen ska vi ner och sola sen är det dags att fixa sig inför träningen.

Ha en bra Torsdag, P&K

16 Mars

Har inte lämnat ett livstecken på länge nu , omotivation är det rätta ordet helt enkelt.
Jag jobbar och står i och det är så pass sorgligt att jag inte kommer ihåg sist jag var helt ledig.
Ikväll ska det jobbas igen fast på den andra avdelningen tillsammans med en ny tjej. Helt sjukt om ni frågar mig, skandal att man sätter två personer som inte känner till stället på ett kvällspass där man är helt ensamma..  men men finns inget att göra åt det nu =)

Igår när jag jobbade så hittade Linda en billig resa till mig. Cypern den 13 Maj för 4000 kr.
Det enda man behöver lägga ut pengar för är resan och då fickpengar , frukost ingår =) Följ med mig!!

Tina och Malin flyttar snart hit till området vilket blir kul då man känner några till =) Bara Maria som ska komma hem med men det löser sig till sommaren hoppas vi !

Nu ska jag släppa in Pappa och hans kompis, de ska byta ut min soffa mot en ny.

Ha det bra..


9 Mars

Vaknade halv åtta imorse, har sen dess legat och funderat en massa i sängen. Känns skönt ibland när man har lite tid över till att bara ligga ner och tänka.
Ser inte ut som att det är lika bra väder som igår men vad gör det, man kan ju inte få allt =)
Ska alldeles strax ta en macka och kolla lite på tv sen funderar jag på om jag ska se ifall att där kanske finns en tvättid över men isåfall missar jag indoor walking passet kl 12 på friskis.

Behöver dock tvätta !

Jag ska börja jobba halv två eller halv tre idag , ska ringa och kolla det strax men jag hoppas på att det är den korta turen jag ska jobba. Jag ska jobba tillsammans med en vikarie idag men förhoppningsvis ska det också gå bra =)

Efter jobb är dagen slut så då är det bara till att slumra in. Jag jobbar torsdag och fredag denna veckan också men jag har i alla fall kvällarna lediga.



Ha en bra Onsdag gott folk!

Kram kram


8 Mars

Har ingen aning om när jag sist skrev och tänker inte ta reda på det heller =) Fy fasen vad tråkigt det är att blogga men det väger upp när man tänker på hur kul detta är att läsa om ett år eller två.

Helgen har varit mycket mycket bra! Först match i torsdags som vi vann med 5-2 sen så var det jobb på Fredag kväll. Innan det så träffade jag min bästaste Maria för lite häng och lunch.

På lördagen var det dags för match igen mot Frosta! Jag var nära på att få stå men snälla Nina ställde upp som tur var! Matchen gick så uselt som 5-5 men skiter i vilket faktiskt. Efter matchen kollade jag lite på Jon som mötte h1 sen var det bara till att skynda sig hem för att fixa till sig inför Tinas 20 års galej. Det var mycket trevligt hemma hos Tina och trots att jag inte drack så mycket så mådde jag pyton på söndagen.

Jobbade hela söndags kväll !


Igår blev det jobb och promenad med fru Andersson och idag har jag varit super ledig :)
Anna och Ludvig kom hit och mös och de stannade många timmar så jag hann inte med så mycket men trevligt var det i alla fall.

Nu steker jag fiskpinnar. Får bli 2 fiskpinnar och avocado till kvällsmat innan träningen. Innebandyn blev inställd så det blir till att klä sig varmt och träna fotboll vilket jag är minst sugen på nu, fy fasen !!

Ha en bra kväll alla, värm er lite för mig också!

Puss och kram

2 Mars

Sitter just nu på jobbet med en fruktansvärd huvudvärk.
Innan idag , nästan precis när jag kommit hit så går jag med en boende in på hennes rum. När jag ska öppna hennes dörr så stannar jag först den med foten (varför??!) och sen smäller jag huvudet rakt i dörren.
Detta har gett mig ett långt rött streck i pannan och en bula, skit snyggt till helgen!

Annars har det varit en lugn kväll på jobb, slutar vid kvart i tio sen ska jag gå hem och sova direkt för imorgon ska jag och min syster spontan köra till Ullared.
Har hittat en massa snyggt på deras hemsida så jag vägrar låta det ta slut innan jag kommit dit.

Imorgon  kväll har jag dessutom match mot Förslöv. Derby det gillar vi så jag tycker minsann att ni ska komma dit och stötta oss 19.45 i Strövelsborgen.

Mycket mer än så här har jag inte att säga.

Sov gott!



Filippa ska flytta in till stan igen, jippieeeee <3


1 Mars

Nu är det första mars redan. Tiden rusar iväg men sommaren känns trots det längre och längre bort.
Idag jobbade jag mellan 7.15-15.30 men nu äntligen är det dags för några dagars sovmorgon eftersom jag jobbar kväll imorgon och är ledig på torsdag sen är det dags för kväll på Fredag igen, SKÖÖNT som jag ska sova.

Har inte ställt in något alarm för kroppen ska få vakna själv imorgon, jag ska bara drömma fina drömmar förhoppningsvis sen får de avgöra när det är färdig drömt.

Satt idag och funderade på om det händer något kul i varje månad fram till sommaren men jag kommer inte på mycket..

Mars: Kommer inte på någonting ? Hjälp mig.
April: Jag fyller år, högskoleprovet ska göras, antagningen till högskolan stänger.. mer ?
Maj : Vårruset med jobbet, som jag ska springa!! =)
J kommer äntligen hem ?<3
Juni: Studenter...



Men några datum som icke ska förglömmas är ju 5/8-7/8 <3<3<3 BÅSTAD OUTDOOR OPEN 2011 - LOVELY!


Idag blev förresten vår fotbollsträning inställd eftersom Salamis damlag har Sveriges sämsta diciplin på sig själva.. Seriöst sluta lämna återbud 1 timme innan träning ??! RETLIGA!



Sov gott people.


 
Lilla Luddes kusin kan gott komma lite tidigare tycker jag!


RSS 2.0