fy fan :/

Det gör ont att inget veta .. snälla snälla snnälla, telefon ring!

Valborg

Trött , Emelie ikväll.. festa festa festa ! :)

"Jodå, men det gjorde jag!"

Hej vänner..

En mycket underbar kväll måste jag säga. Uteserveringen med tjejerna, hel mysigt.. hamnde bredvid min gamla mentor Daniel , ingen sa något utan stirrade bara på varandra, jag var rädd att han inte kände igen mig , och han kollade nog för att han faktiskt kände igen mig. Efter det kollade vi läget i stan och sen begav vi oss till klitterhus ,och satt på bryggan , sen kom Emelie, Annso och Mickaela.. haha Emelie den nöten badade :P haha as kallt, men det var kul :) Sen körde vi och hämtade min syster och sen stack vi hem !
    Har fått värsta stalkern efter mig , slutar aldrig smsa! Hoppas du läser detta och lägger av för du är riktigt störig!

Imorgn blir det iallafall skola , sen är det feeeeeest med stort F! Fatta gööööött.. ska hem till Emelie , och sen stan :D kommer bli perfa .. ska bara kunna ta mig hem också .. känns osäkert med Alexsandra nu för tiden alltså , huhu ! <3

   Nu ska jag sova .. så vi hörs kanske imorgon om där finns tid till det.

Pussar


Aaah

Tjena Tjena..

Solig dag idag och det gillas, bara jag som klätt mig lite fel haha ! Avslutade dagen med Innebandy och fotbollen , första gången man blivit riktigt trött där , och som vårt lag ägde ut dom i både innebandy och fotboll ! :) Jag , Erik och Lovisa vann ändå över Duc, Isak och Salinas, trots att vi var två tjejer ;p Men sen hade vi ju Erik så det förklarar det mesta! 

    Salinas sparkade mig rakt på smalbenet så är blå och svullen där nu , haha ont som fan men ger man sig in i leken så får man leken tåla!

Haha på retoriken så höll Rodi tal , och mitt i allting tillägnade han talet åt mig , vi fattade ingenting alltså för det trodde vi aldrig , haha men det var rätt roligt och kunde inte hålla mig för skratt då han påstod att vi skulle hålla ihop liet ut med en massa kärlek o.s.v haha !

Familia med Filippa precis, hittade inte skorna vi ville ha så åkte hem hit , helt ledsna.. och här är så jävla dålig stämning hemma , mest p.ga min dumma syster och pappa ! orkar fan inte med dom två ibland !

Nu ska vi snart in till torget , till uteserveringen med Alexs, Erik och David/Anton (uppfattade inte vem av dom det var) Sen vill jag inom stranden och chilla, men de vill nog inte de andra :/ 


Ha det gött så hörs vi.
Pussar 

Guten Abend.

Hej Hej!

Tränade ikväll och fick även vara med på lite boll övningar,  kul var det så länge det varade, när de andra skulle börja med lång pass o.s.v så sprang jag en runda , var skönt men svårt att andas med den här förkylningen haha!  Efter det så körde jag till Alexsandra och hämtade vår strykbräda som hon lånat :) blev lite snack där och kollade också på andra avenyn som har spårat totalt, fan vad löjligt det är! 
    Nu är jag hemma iallafall , ska snart röja undan lite på rummet eftersom en gubbe kommer och bytar ut mitt fönster imorgon, så han ska slippa att hoppa över mina klädhögar ;P  Han kommer 07.00 imorgon bitti !!! Han inkräktar på min sovmorgon , men som tur är får jag sova inne hos mamma i natt :P haha mysigt ! Pappa jobbar ändå natt så jag, Emma och Mamma ska sova där :) Göttgött.. men min lillasyster brer ut sig så sjukt mycket, hon är världens minsta men tar sjukt stor plats , riktigt jobbigt! 

   Valborg på Torsdag iallafall, ska bli gött :D skaaaa festa till det med the bitch gang <3 ( Jag , Blegel, Emma och Emelie , Annso o mikaela ) ska bli feeeete gött..:D


nu ska jag duscha sen städa :)

Hörs!

Pusssar sötnosar!  

Bloggfamilj

Blev lite chill i solen utanför graffiti med Jannica, underbart väder, älskar det, men jag känner att nya solbrillor är prio 1 nu ! Min syster sa precis att hon ska på möte ikväll och jag cyklar aldrig själv till Salamis, så det får bli bilen , men dock ska jag nog itne vara på träningen 1.5 h idag , det är bara som jag plågar mig själv om jag står och tittar på när de andra tränar medan jag ligger ner och gör mina mesiga knäövningar. Så idag blir det en snabb sväng dit, hälsa på alla , springa runder i byn , upp och göra lite benstyrka sen blir det info och sen hem :) Sen är tisdagen avklarad , ska chilla med andra avenyn , och big brother ikväll och fruktsallad.. me like! 
    Det är ingen som är sugen på att sprin¨ga på "run to the beat" på malmöfestivalen? Fick ett mail om jag var intresserad och isåfall skulle jag ta med mig 4-5 st :) det är en koncert .. och under den så springer du till musiken ett litet marathon på kanske 5 km , sen är målet i Malmöarena .. så är det fest där :) detta är under malmöfestivalen i Augusti! Kostar 300 kr per person , men anmäl er till mig om ni är sugna så kostar det bara 150 :) grymt !!

     Nej nu så ska jag byta om och sen ska jag ta en powernap så jag har lite spring i benen sen :) Ha det gött !


Dagens tips : Bloggfamiljen.se .. Hannah Graafs företag, där hon bloggar flitigt, en varm och trevlig blogg :) Läs. Just nu skriver hon om hennes förlossning som sker just nu , spännande :) 

 Lagfest på fredag ! ( bild : Malin, JP, Nancy och lite Thilda )

Student student student !

GE MIG STUDENTEN !
 Det blev den här klänningen som studentklänning , första bästa , och kostade typ nada :) Skön är den , men bara lite som ska sys in så den sitter ännu bättre :) har religion just nu , sen är det 40 min matte , döda mig! Efter skolan ska jag antingen hem och fixa lite eller så ska jag en snabbis till Familia och köpa ett par jeans och ett par skor :) Sen ska jag se om jag hittar sprejfärg till utklädningen på fredag.. Senare ikväll ska jag ta mig till fotbollen och visa att jag fortfarande lever, antingen blir det att jag springer en runda, eller så kanske jag kan få min lata syster att cykla till träningen idag , det är ju verkligen hårdträning om något :) Får se vad hon säger.. 
    jag fick veta igår att jag får minst G på projektarbetet , sköööööönt eftersom jag var inställd på ett IG! Är riktigt nöjd så nu känns det inte lika tungt med ett IG i matte C! :)

    Nej men nu ska jag fortsätta med religionen , ganska intressant så det ska nog gå vägen :)

Ha en underbar dag , hörs ikväll!

Kärlek !

Måndag 3

Precis kommit hem från stranden , underbart mysigt att sitta där på en filt , med två toppen människor , Filippa och Niklas .. underbart var det :) Sen efter det hämtade jag och filippa sofia sen stack vi hem här :) Tack iallafall för ikväll :) fler vänner som ni hade uppskattats !







Kärlekssagan har knappt börjat men jag är ändå beredd att ge upp ,  vill bara hoppa av den här karusellen nu innan det blir värre !

Måndag 2

 Nu är nog jag och Emma ovänner, fy fan jag ska verkligen inte ha barn! Ungen kan verkligen inte cykla , alldeles för lite IQ för at fatta vad rakt och snett är.. hon sitter snett med överkroppen och så skyller hon på MIG och CYKLEN om hon ramlar, sen på vägen hem var jag så snäll och köpte en glass till henne , men självklart surar den störda ungen ändå s¨det slutar med att jag bär hennes cykel hem , lagom tungt! Nu är hon snäll som en ängel iallafall så förmodligen förväntar hon sig något av mig! 

   Vi hörs väl senare kanske , det är ju Big Brooooo ikväll och det missar jag icke! Filly kommer kanske också!



Ha det kalas. Pyss

Parapapapapa papapaapaapa!



Cidhinio&Doca - Rap das Armas.

Här är låten jag går runt och nynnar på hela tiden , :) Tack Filly !:D .. Det är verkligen en låt som kommer spelas konstant i mina högtalare, den skriker sommar.. Jag sov i över 10 h i natt ändå sov jag en-två timmar nu mitt på dagen , jag måste verkligen ha varit helt slut, det är inte likt mig , men antar att det var solen som tog slut på mig ! 
    Nu hade jag snart tänkt köra in till Ängelholm och fråga om fröken Blegel ska med ut på en promenad, tråkigt att gå själv och eftersom man har världens lataste syster så blir det så här! 

     Ikväll ska jag hämta Sofia i Ängelholm iallafall :)


Nu ska jag nynna vidare och sen ut i det fina vädret.. vi hörs och ses !

Kärlek!





(sluta tänk så mycket Sarah , :( )  

Måndag

Solig Måndag :) det gillas.. precis solat ett tag och ska snart ut och gå bakom Emma när hon cyklar, så hon lär sig någongång :) Efter det blir det chill och lite skolarbeten , Förkylningen börjar ge med sig nu så ska nog kunna springa en runda ikväll :)

Ha det fint. Puss


=D=D=D=D

Hej Hej .. Fortfarande tråk söndag , jag sitter just nu hemma hos Blegel , hon fixar med sina gardiner och jag degar i soffan :) Är riktigt trött trött trött.. pallar typ ingenting , och så är det skola imorgon ! AAAAAAAAAAAAAAAAAAH .. orkar verkligen inte mer nu , det är iofs bara 40 min skoldag imorgon, vilket är gött , jag hoppas verkligen på sol så man kan ligga ute och pressa för det behövs , är vit som ett lakan och man brukar ändå vara hyfsat brun den här tid punkten på året . var så förra året iallafall! 
   
Imorgon blir det nog familia eller väla , och köpa de jeansen och kanske ett par gladiatorsandaler :) 
Nej men nu ska jag dagdrömma lite om hottie mc hottie (=sjögren) , sen ska jag nog hem o soooova Zzzzzzzz...





På torsdag är det valbooorg, FESTA! blir nog stan för på FREDAG tiiiidigt tiiiiidigt åker jag, Alexs , pappa och Masse till Tyskland :D





Pussshej

Helgen :)

Ännu en tråkig söndag, ge mig lördag igen!  Men min kära lilla fina syster fyller 6 år idag <3 hon är så underbart  söt ,Jag och Sofia har spenderat nästan hela dagen på att hitta present, inte det lättaste! Men efter att ha varit i både Ängelholm och på familia så köpte vi en sånn boll man sitter och studsar på, Hellokitty boxertrosor , sjukt coola haha men Emma trodde det var kalsonger så vet inte vad hon tyckte egentligen haha , och sen köpte vi 4 st pussel :) Har smällt ganska mycket pengar idag alltså , inte bra alls , men jag köpte iallafall lite till mig själv ,  typ .. STUDENTKLÄNNING :D:D äntligen , hittade på första försöket :D den var lite lite stor men det fixar mormor på 5 min ;) , ett par korta leggings, sjukt coola trosor, och en parfym ! var kanske något mer.. men ska dit i veckan igen och köpa ett par skor och ett par ljusa lite håliga jeans , och en tröja :) 
   
    Igår var det barnkalas här , tog verkligen på krafterna kan man säga,  alla barnen som skrek , men jag hittade verkligen min drömson , shiiit alltså så söt han var, pratade as gulligt med, men i början var han sjukt efterhängsen , sprang och höll runt mina ben och borrade in ansiktet i benen hela tiden haha sjukt gullig , och mysig :) Men om 10 år kanske man har en egen sånn söt liten unge ;)

helgen har typ bara handlat om fest ! Jag har dock tagit det ganska lugnt eftersom jag tänker på mitt knä och hur mycket jag sprungit denna veckan , en fylla = en veckas träning, så nej tack haha . dethar varit kul iallafall :D Jag drog ut med Alexs, Emma och Emelie båda dagarna :) Tina hängde på en stund på fredagen :) Fredagen var verkligen roligast helt sinnesjukt :D

    Ikväll blir det lite jobb , sen efter det ska jag nog träffa Alexsandra en liten stund och prata och så :) det som vi är bäst på <3 !  Sen blir det nog i säng ganska tidigt idag för jag är verkligen super duper trött!

   Just det , var hemma hos Familjen Blegel igår med och grillade och så sjukt mysigt, och en härlig familj ! ;P


Men hoppas att ni haft en trevlig helg iallafall , för det har jag haft .. tyväärr så går jag runder med en låt på huvudet och kan inte komma på vad den heter , jag kommer bli galen om jag inte hittar den ! Den spelas konstant på Tres iallafall , så hojta till om ni kan ha en aning om vilken jag menar ..  det är typ Ba Ba ba .... haha ;P något sånt.. !

Ha det fint kära du !
Kärlek!



   En gammal goding haha ;) skoldisco minnen ;)

trevlig helg

Tjena ..

   Alexsandra har varit inne och härjat på min bilddagbok igen , jag har inte kommit på att jag gillar IN Flames, så nu vet ni det.
   Snart kommer Blegel och hämtar mig så jag ska hoppa in i duschen , sen fixar jag mig hos henne .. sen blir det förfest och sen ut i stan , får se hur det går för sarah i stan , jag måste liksom snyta mig 15 ggr i timmen och att stå i alla toalettköerna känns sådär . haha .. har bränt mig lite i huvudet idag .. usch usch .. OOOOCH fan vad studenten är nära.. :D studentskylten kom idag .. inte så fin som jag trodde men helt okej :D har även uppdaterat min lägenhetsansökan och mitt cv så får verkligen hopppas att det löser sig med både jobb o lya .. men jag ska iallafall först och främst lära mig spela poker..  jag har kollat lite filmer på nätet och även en film som lär en grundreglerna i texas hold´em känner mig som en riktig tönt , men tro det eller ej , det är ganska intressant :D
    nä men som sagt , duuuuuschen ..    ha det kalaaas ..


TREVLIG HELG, SUG OCH SVÄLJ! :D

=)

Vaknade upp idag av att jag hostade till och det gjorde inte ont i halsen :D meeeeeeeeeeeeen , den jävla förkylningen var värre. Detta är inte kul längre, men jag ska iallafall ut ikväll med Alexs, Emma och Emelie än så länge :) skoj skoj ! Sen får vi se hur det blir med alkoholen , inte så bra att dricka kanske om man har världens förkylning.
    Igår var det lite myspys hemma hos A.Blegel..   vi käkade grönsaker haha och kollade på Hjälp! jag överlevde en japansk tvshow.. hmmmm på det programmet.. 

     Nu ska jag snaaaart ha matte kuuuuuul... naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat!  sen är det slapp religion hoppas jag , sen psykologi där ett f.d psycho kommer, och sen är det retorik.. kräker på den kursen snart alltså, ska hålla ett hyllningstal som kommer gå åt skogen .. jag hatar sånt! Sen är det lagbollspel, jag ska dock bara stå och kasta boll mot väggen eller något .. idrott, alkohol och förkylning kan vara den sämsta blandningen!

    Nej men nu ska jag stänga ner datorn och sen ska jag kämpa vidare i skolan.. slutar 17.00 idag :O fuckfuckfuck.. och sen hem och sen till A.Blegel antar jag ! 




Ha det t-t-t-t-t-oppen .. 


Puss & Kram Kram.

nattis

Aaaaah ge upp dumma hals och förkylning.. jag vill ut imorgon ! :(

Finns typ två anledningar till att man vill ut så sätter något stopp för det, eller ut ska jag men kan inte dricka isåfall! Palla! Vill vakna imorgon , frisk som en nötkärna och bara mm ..sommar.. ! men nee .. höga förväntningar.

   Klar med historian nu iaf , ska börja fila på mitt retoriktal.. PALLA !

Sov gott.

50 dagar kvar till studenten



Status Que - In the Army,   sjukt bra låt :D Sånn musik pappa lyssnar på som man lärt sig tycka om.. :)



   Sitter inne på resurs nu och väntar på historian , har så fruktansvärt ont i halsen och jag är jätteförkyld, men de säger att man ska ha feber i tre dagar innan man besöker farbror doktorn , men jag har ingen feber..:S Tänk så ska jag inte få någon feber men ändå går jag runt med något skumt i halsen. Mandlarna är stora som tumörer .. oh noooo! 
    Slutar runt två idag och då blir det Jonstorp med mamma sen kanske det blir till farmor en runda, men jag ska nog inte hälsa på henne med den här fölrkylningen.. hennes immunförsvar är inte på topp!
   Studentfest på Morris ikväll.. ha så kul ni som ska dit :)


50 DAGAR KVAR IDAG!! STUDENT 2009

OD

Fy för vad trött jag är .. Vaknade vid åtta tiden , skyndade mig jättemycket och körde snabbt till Blegel, vi körde inom donken för att köpa kaffe och något till frukost.. Kräker nästan när vi tänker på det , fy fan det äckligaste vi varit med om.. Efter det körde vi till alexs jobb och fick varsin macka istället och sen åkte vi Lars! Vi fick veta att han inte skulle vara hemma så vi fick husnycklar och hela köret och tillgång till fika och sånt saå dte var slappt .

    Sjukt jobbigt var det i slutet men ganska gött :D tråkigt att alla pengarna skulle till afghanistan bara haha , men man har fått se en roligare sida av Lasse Carlsson iallafall.. Nu är jag helt slut iallafall så jag ska duscha och sova nu .. sen ska jag ut och springa rundan =D najs najs.

    Ska göra svenskan och historian också :/ Vi fick arbetet framflyttat till Fredag iallafall så det är göttisch! 


Men ha det gött -


Pusssitussi.


These are my people..



    Rodney Atkins- These are my people

WOoooooooHo.. lyssna på låten alltså och kolla in honom. we liiiikey !  Låten är riktigt bra,  jag börjar uppskatta denna musiken mer och mer!

Grattis förresten tvillingarna Andersson :) ut i dimman i helgen :D jaddå!



We were football flunkies
Southern rock junkies
Crankin' up the stereo's
Singing Loud and Proud
to "Gimmie Three Steps" "Simple Man" and "Curtis Low"
We were big you know

Got some discount knowledge at the Jr. Collage
Where we majored in beer and girls
It was all real funny 'til we ran out of money
and they threw us out into the world

Yeah the kids that thought they'd run this town
ain't a runnin' much of anything
just lovin' and laughin' and bustin' our asses
and we all call it all livin' the dream

These are my people
This is where I come from
Were givin' this life everything we got and then some
It ain't always pretty
But its real
It's the way we were made
Wouldn't have it any other way
These are my people


Nudas Veritas.

Det var faktiskt inte det lättaste med bloggpaus, men nu denna veckan så tror jag mest det blir något litet om dagen om vad jag gjort o.s.v ! Att ha en blogg är både ett plus och ett minus, men just nu känns det mer som ett minus eftersom det finns så många människor som sitter här och snokar och försöker komma fram till helt fel slutsatser. Det tar på min energi och även de som står mig närmst energi. 
    Lugn dag i skolan idag, hände inte så mycket på religionen. Jag ska skriva om morden i Knutby , så ska börja med det snart , måste skriva ett historiaarbete med, ooorken.
    Jag börjar bli sjuk, min hals gör jätteont, svullen och hemsk. MEN ändå ska jag ta mig upp på salamis idag och springa lite och kolla när de andra spelar fotboll. Det tar verkligen på ens krafter när man måste stå vid sidan om och kolla på.. man är nog mer ledsen över det än vad man tror och det synd nog dessutom mer än vad man tror! 

    Nu ska jag byta om till träningskläder, idag får det bli underställ och dubbla strumpor så jag slipper bli sjuk tills imorgon då det ska jobbas förfullt i Lasse Carlssons trädgård haha :)

    Ha en fin och underbar dag kära du :)

Pussar Sarah




Har glömt att skriva om hur det var på togapartyt i lördags, det var iallafall kul .. Tack Tina <3 och Tim :) det gjorde ni bra !

killing me softly.

Kill me please?


Precis kommit hem från fotbollsmatchen, spelet fungerade inte alls idag och när jag stack så stod det 1-4 ..:/  inte bra alls, nu är jag hemma en snabbis , ska käka något sen ska jag hem till Alexsandra.. Skola imorgon, fy fan vad jag inte vill alltså .. 

    

   Jaja , jag skriver nog inte på ett tag .. bloggen är nog inte bra alltså.. Det är skönt att skriva av sig men om den förstör annat som är så värdefullt så orkar jag inte.. vi får se hur det blir när jag tänkt lite..

Ha en trevlig söndag..

Pusssar..




</ 3


TogatogaToga

TOGA var inte det lättaste att knyta.. men nu äntligen har det löst sig,  fick sätta ett skärp i midjan så lakanet verkligen sitter på plats .. känner jag Tina rätt så kommer hennes nöje ikväll vara att försöka knyta upp lakanet.  Det enda som ska justeras nu är att jag måste vika lakanet en gång till för jag är inte så lång som jag trodde så vill jag inte snubbla ikväll så är det bäst att vika upp.. ska nog försöka mig på att ha de högklackade skorna (!) Sinnesjukt om jag pallar ha dom en hel kväll..

   Balrog SM GULD :D nu är det Warberg kvar bara , men lite tråkigt att innebandyidolen Niklas Jihde lägger av efter denna finalen och man hade gärna sett att han fick ett Sm GULD till ! , men ja skitsamma.. hellre att Joel tar guld igen!   Nu ska jag raka benen och fixa håret , och springa bort till Madde och fxa något togainspirerande i håret ;) haha ..


 Ha en trevlig kväll. Pusss i ljumsken..


Innebandy

Hallåja :)

Idag blir det en massa innebandy :) Sm-finalerna spelas idag , damerna börjar 12.30 , Balrog mot Falun! :) Hoppas på Balrog där och tror även det blir så :) Och sen är det herrfinalen, Warberg mot AIK.. där hoppas jag på Warberg och tror även där att det blir så med :) får ju hoppas iallafall :)
   Efter det så ska jag hem till Lindecrantz, lite förfest och sen beger vi oss i våra  togor till Tim och Tinas 18årsfeest :) ska bli kul .. jag är dock äldst :/ Känns lite sådär ..

     Nu ska jag ut och lägga mig i solen 45 min typ , och sen ska jag springa en runda innan innebandyn börjar :)
Antar att vi hörs nästa gång ikväll eller imorgon :) Ha en underbar dag!


Pussar!


I see trees of green, red roses to , I see them bloom for me and you , and I think to myself ... what a wonderful world?

Trädgårdsarbete hos Lasse Carlsson!

Glömde berätta en sak haha.. Vi har operations dagsverke nästa vecka , och Dalling kom fram till mig idag och sa åt mig att hälsa klassen att de måste tjäna pengar eller iallafall skänka något, sen träffade jag , Alexs och Filly på lars Carlsson i korridoren , vår historielärare. Haha .. Han Ville prata om nästa vecka så fårgade han hur vi hade töänkt göra . vo bara nej men vi skänker pengar .. då tyckte såklart Lars det var förjävligt haha , så han övertalade oss till att jobba i hans trädgård, så nästa onsdag ska vi göra Lars Trädgårdsarbete och rensa hans altan , haha så sjukt pinsamt! Lars Carlssons med hahaha . herreguuud Blegis o müller , vad fan har vi gett oss in i ! Men ska bli spännande, ska vara där medan han är i skolan och jobbar sen blir det fika med han och frugan ;P Mvg i historia kanske om man räfsar rabatten felfritt.. det tråkiga är att han tvingar dit oss 09.20 ,  haha ingen sovmorgon inte!

   Vi är gulliga som iallafall jobbar ihop pengar till de fattoga i Afghanistan ;)  Alexs. Afgahnen borde få veta detta ;)

Grillkväll

satan vad det gör ont ...


   
Lämnade in projektet idag :D gottgott.. får hoppas på ett G alltså:) Sen Åkte jag , Alexs och Filly hem till mig och satt i solen och bara segade , sen åkte jag in och hade lagbollspel fotboll och innebandy :D kul kul :) Mitt knä klarar fortfarande inte fotbollen alltså.. fan också , inte ens med skydd, måste verkligen ta tag i min gamla rehab poch fixa detta , står inte ut alltså!

     Nu har iallafall Alexsandra precis åkt hem för hon ska jobba imorgon :/ Jag ska nog gå och lägga mig , helt sjukt trörr var nära på att somna vid halv åtta ! Vi har iaf grillat och sånt med min familj ikväll , och Emma har terrat Alexsandra hela kvällen den stackaren.. sjukt jobbig sexåring..

Men som sagt , sängen nu tror jag.  Ha det fint.. imorgon är det 18 årsfest. Togaparty, jag ska ha svart lakan ..;) 


   Pusssar fina du..



Now it´s over, over again.. :/


Godnatt sweetheart , well it´s time to go , dududududoo.

Nu ska Säääärah Henriksson sova.. :) Imorgon blir det matte (trots "halsflussen" host host host) sen inlämning av projekt :D sen ska jag hem på en lång sieeeeeeeeeeeeeeesta och sen lagbollspel:)  Det är fan fredag imorgon , vad händer vad händer.. snabbt har veckan gått.

   Natti Natti ..


Over N' Out !





(någon som vet vad den låten heter som de bland annat spelar på rögles matcher när någon blir utvisad ? , Låter som en clownsång typ tivoli :P måste sjunga för att ni ska fatta ... :P )


Det brinner! Det brinner!

Alexs hur kunde du bli så chockad över nummer 99 ? :) 99 är mitt nummer plus att det borde du ha räknat ut :D 2 års jubileum snart ;)


    Idag brann det för fullt på Svea :'(  lite sorgligt, men ingen skadade sig som tur var , det gamla kontoret brann ner.. :/ Alla i trakten ombeddes iallafall arr stanna inomhus men järngänget i salamis tränade fotboll på planerna nbästan bredvid. i Början kunde man inte andas av röken så vi fick sitta inne i klubbstugan sen gick vi ut och Sarah som fått tillsägelse av Thilda att hålla mig ifrån Svea sprang ändå ner mot röken och höll på att kvävas på vägen tillbaka haha :P!   När jag flåsade som mest så skyllde jag på röken och inte dålig kondis ;) haha ..  Trodde jag skulle få vara med och träna idag och spela på söndag men nej :( Blev uttagen till head cheerleader istället, med andra ord vattenbärare !! attans.  Men det känns sjukt bra nu när jag springer iallafall :) 

    Nu ska jag duscha :O) 



Pusss älsklingar!  


  Hoppas gnällspiken inte läser min blogg ;)

What aboooout Sarah

1. Fullständigt namn? - Sarah Maria Victoria Henriksson
2. Exakt ålder? - 19 år och 13 dagar
3. Vart du bor? - Smaragdvägen , Strövelstorp
4. Bor tillsammans med? - Mamma Cecilia, Pappa Anders (Anton , för er som inte fattat att det inte är pappas riktiga namn) , Syster Sofia, Syster Emma och Kisemisen Måns.
5. Husdjur? - Japp, som jag skrev innan.
6. Färg på ditt hus? - Gult och vitt.
7. När är du född? -90
8. Klass? - SP3a
9. Vilket år tar du studenten? - DETTA :D:D:D STUDENT 09!
10. Något jobb? - Ja , haha men räknar mer det som pengar för ingenting.
11. När ska du sova ikväll? - år jag tillbaka på synpunker om projektet så blir det nog efter 02 någongång.
13. Duschat idag? - nej äcklig som jag är , blir efter träningen ikväll.
14. Kramat någon idag? - Nej
15. Pussat någon idag? - Nej :(
16. Vad har du ätit idag? - Safari yoghurt ;P
17. Dagens klädsel? - Björn Borg trosor och Hotell Erikslunds jobbetröjan:P
19. Dagens snygging? - hmm dagens, det får nog bli Justin ...
20. Dagens roligaste? - har varit en extremt tråkig dag.
21. Har du många vänner? - ja det tycker, ibland för många för att hinna höra av sig :(
22. Hur många har du kysst? - Vem är så dum och räknar ?
23. Vem kramade du senast? - J
24. Hur många vill du ha sex med? - haha .. det sätter man väl inte upp någon plan för , haha
25. Hur många har du kysst/ strulat med inom en 24 h period? - strultävling på bahnhof i 7:an , = 5 st !
25. Hur många har varit otrogna mot dig? - 1
27. Har du pojk-/flickvän? -  Nein
28. Vem pratade du med i telefon senast? - Filly
29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? - Alexs Baby - Ah ja men löser du inte på ngt annat vis så de tar så lång tid med pappas skrivare jag ska skriva ut de en gång o sen en gång till för ska kolla igenom stavgrej o så

FAVORIT:
31. Film? - hmm.. någon sorglig.
32. Låt? - Im yours :) alltid.
33. Mat? - Pastasallad:D
34. Dryck? - vatten
37. Stad? - Göteborg
38. Land? - Vet inte, Än så länge Kroatien kanske.
39. Ämne i skolan? - Har inget , hade jag haft en annan lärare och andra lirare i gruppen så hade det varit lagbollspel.
-40. År? 06 , eller men fortsätter 09 så här så lätt 09 !

SENASTE:
41. Personen du tänkte på? Alexs :D
42. Personen du kysste? - J
43. Gången du spydde? - i veckan
44. Gången du grät? - Idag när datorn la av med mitt projekt.
45. Pizzan du åt? - ehm , det var nog den jag och alexs gjorde själva. vet inte vad den heter , vi sa något namn till dne men det har jag glömt.
46. Gången du var i göteborg? - förra sommaren
47. Gången du var i stockholm? - Oj det var ett tag sen..
48. Gången du var full? -  När jag var ute med Alexs, Janet och Tina,. 3 veckor sen kanske..
49. Gången du var hög? - Har aldrig hänt , eller har varit hög på livet dock:)
50. Personen som såg dig gråta?  Pappa o sofia

ANTINGEN ELLER:
51. Svart eller vitt? - Svart
52. Hund eller katt? - hund
53. Ut och festa eller hemma och mysa? - aaaah beror på humör ..
54. Tv-spel eller datorspel?  - Tvspel
55. Singel eller upptagen?  - Just nu singel , annars upptagen.. eller jag är upptagen nu , men inte i ett förhållande :)
57. Lunarstorm, helgon eller playahead?  - haha allt suger, men får bli lunar :P haha kolla min , : __loppan , hahaha jävla namn alltså
58. Ragga eller bli uppraggad?  - Helt klart att bli uppraggad
59. Big brother eller paradise hotel?  - svåraste frågan hittils. beror på vilken säsong, ;)
60. Svart hår eller blont? - Inte svart och inte blond, mellan blond isåfall..
61. Blåa ögon eller bruna? - Blåa ögon
62. Choklad eller lakrits? - äter itne godis , men annars lakrits.

63. Göteborg eller stockholm? - Göteborg
64. Högerhänt eller vänsterhänt? - Höger
65. Coca cola eller fanta? - Cola
66. Pizza eller kebab? - pizza
67. Randigt eller prickigt? - randigt
68. Älska eller älskas? - Jag älskar att älskas..
69. Leva eller dö? - Leva

ANTAL:
70. Personer du älskar? - går inte att räkna:)
71. Personer du hatar? -  söger att jag hatar många men finns säkert bara två ..:P
72. Personer som sagt jag älskar dig? -  Kan inte räkna.
73. Personer du hånglat med inom en 24-timmars-period? ?
74. Glassar du ätit på en dag? - 2 kanske
75. Festivaler du varit på/ska på detta året? - Helsingborgs och Malmöfestivalen räknas ?:P
76. Gånger du haft minnesluckor? - ??
77. Piercingar du har? - öronen bara ..
78. Personer du saknar just nu? -  3 st :)
79. Gånger ditt hjärta brustit? - 3 kanske

VEM:
80. Vill du kyssa nu? - J :)
81. Ska du träffa imorgon? - de som jag stöter på i skolan antar jag :)
82. sjöng du senast för? - Mig själv.
83. Hade du senast en msnkonversation med? - Alexs
84. Spelade du tv-spel med senast? - Alexs tror jag
85. Vill du ta med på en romantisk resa nu? - J eller Alexs ;)
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? - S*** K
87. Förtjänar att dö? - Joseph Fritzl och Alla andra hemska mördare
89. Vill du sova brevid inatt? - J eller Alexs , eller Filly , fast det går att sova själv med :D

VAD:
90. Gör dig glad? - Fotbollslaget , Innebandy , Och Alexs..
91. Gör dig ledsen? - orättvisa
92. Vad vill du helst göra nu?- vinna 70000000 miljoner
93. Önskar du att du slapp göra? - gå i skolan
94. Vill du ha nu? - en bil och en lägenhet
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? - 700000000000 miljoner
96. Längtar du till? - STUDENTEN!
97. Tycker du om dina betyg? - Får väl vara nöjd med tanke på ambitionen
98. Ångrar du i ditt liv? - Mycket
99. Är det bästa som har hänt dig? - Kanske att jag träffade Alexsandra o tvåan:D <3



   


Projektet finito

Haha Alexs jag är inte rädd överhuvudtaget ! ;) haha ..  Men jag har faktiskt inte skrivit ut killarnas namn här på bloggen , så du vet vem du inte får nämna imorgon , Jag tror jag dödar dig i så fall;)



     JAG ÄR ÄNTLIGEN KLAR MED MITT PROJEKTARBETE , HAR JAG TUR FÅR JAG G !

Detta innebär också att jag hinner med fotbollsträningen ikväll .. :D Fast jag ska nog springa rundan som vanligt medan de andra kör övningar så jag blir riktigt varm, sen ska jag köra knäövningarna och sen ska jag prova spela lite med de andra, jag är så sugen , orkar inte vänta mer! Tejpning som gäller hädanefter, går ju inte springa i knäskyddet , väger typ 10 kg känns det som.
    Efter träningen blir det klubbstugan ;) gött gött.. hemma lite senare ikväll antar jag , jag hoppas att Gunilla kollat igenom mitt projektarbete tills jag kommit hem så jag vet om jag måste ändra något eller inte :)

   Nu är det inte lång tid kvar tills studenten , och de sista veckorna ska visst vara slappa , inte ha några lektioner typ och jag läääääängtar :D :D Studentskylt och allt sånt är beställt ,  och jag vet inte hur man ska fixa med inbjudningarna. Kan ju skriva här att alla ni som känner mig är bjudna, jag skickar inte ut inbjudningar och sånt, bara till Dennis som är f.d procivitasnörd och som tvunget ska ha en inbjudan med guldkant, men ja jag vill ju att han ska komma sjukt mycket så det är värt det ;)

    Något positivt är att Fia tar studenten nästa år :D så vi kan vara med på varandras studenter , det är ju hur viktigt som helst:P Sofia fyller dock år p¨å min student så man får väl fira henne lite med ;)

   Nej men nu ska jag byta om och så ..  Ha en trevlig kväll om vi inte hörs mer idag! Pussar..






With you I am strong
I feel ten feet tall
If things go wrong you're there to break my fall.. <3



112

Rolig dag detta. Runt tre tiden idag så gick jag och Filippa mot ICA och då känner jag hur något sticker till i ögat. Filippa hjälper mig och får ut en insekt som jag fått i ögat. Timmar efter detta så börjar ögat rinna helt sjukt mcyket och gör jätteont och jag fick riktigt ont. Kom hem till min moster..kollade mig i speglen och såg att ögat svullnat upp nästan som en tennisboll, sjukt läskigt..:S  la mig i soffan och kände hur jag nästan tuppade av. Jag reste mig upp men det gick inte bara ramlade ihop på soffan. Låg där och var så rädd så jag inte ens kunde gråta. Fick inte tag i någon när jag ringde , men sen efter ett tag ringde Alexs, då hade jag lyckats ta mig ut med hunden , sen gick jag hem och la mig i soffan och drack ett glas vatten då piggnade jag till lite. Alexsandra och Emelie kom dit och då ringde vi direkt till sjukvårdsupplysningen och hon sa direkt att jag fått en allergichock eller något och hon ville att jag skulle ta mig så fort som möjligt till sjukhuset. , men jag hatar verkligen sjukhus .. så jag bestämde mig för att piggna till ! och det gjorde jag faktiskt, men sen blev det jobbigt igen :/ !   Förmodligen förgiftning i ögat iallafall.. inte alls skönt men nu är jag pigg iallafall, ont i ögat bara ! 

   Nu ska jag skriva vidare på projektet , och kolla lite Greys !



    Pusssar <3




<3 :D

=)

TYVÄRR så har hela eftermiddagen spenderats med Filly , haha . nej men vi har pluggat flitigt idag :) Förhoppningsvis blir jag klar med all fakta idag :):) Vi har dessutom precis grillat och ingen dog :D framsteg. Vi funderar på att köra upp till åsen sen , jävla Emelie som fått mig sugen på att göra ite äventyr trots att jag är skiträdd.. Blegel vill du med ? ..
    Imorgon antar jag att jag ska köra filippa till skolan as tidigt. Hn har inte frågat än men jag har fattat det som det , redan vid ¨åtta ska hon hem .. :/ Efter det hoppas jag att jag får lite besök och energi så jag kan skriva klart arbetet innan jag kör hem till ströves och renskriver allting. Orkar verkligen inte mer nuu :'(

    NU är jag innebandysugen , filly kollar BOO bilder,  as niiiiice.. båstad ooooutdoooooor opeeeeen i sommar, fyyy fan vad det gillas alltså ! 


    Nu renskriver jag intervjun med Jon och kan säga er att det är sjukt jobbigt att behöva döpa om unge efter unge i den intervjun.. blä!


btw Jon , vad är det du döljer ? :/




Ha det kalas snyggingar .




Hej Hej Mamma Blegel , hoppas du läser detta ;P Hälsa din dotter att hon ska börja satsa och inte vara så mesig ;) och se gärna till att hon inte dödar mig efter detta !


:)

JAG ÄR SÅ FRUKTANSVÄRT TRÖTT PÅ PROJEKTARBETET .. JAG SKITER I DET JÄVLA SKIT ARBETET .. DRA ÅT HELVETE! 



    
Sen ringer världens tjatigaste människa med, palla !!!



Snart kommer Filly hit och pluggar ... mormor är här och städar nu och jag funderar på att gå en lång runda med hunden men inte ens det har jag tid med så jag tror mormor får göra det. Men jag funderar starkt på att köra hem til strövels och hämta löpargrejerna, och springa en runda ikväll. Känner dock inte till denna delen av Ängeholm så bra, men har ju sprungit till skälderviken förr från rögle så bör kunna hitta dit iallafall :)
    Jag kan inte följa med och kolla matchen ikväll heller, :/ måste jobba undan projektet idag .. har bestämt mig för att vara klar med all fakta om autism idag , sen ska jag hem och renskriva det imorgon, sen kl 15 är det möte med Gunilla och sen efter det lagbollspel. Har inte riktigt fått veta när familjen kommer hem imorgon men kommer de sent så ska jag hit snabbt igen ch skriva klart på slutdiskussionen.
    På tordag ska jag vara klar med allt tidigt. Någon som har en skrivare att låna ut till mig förresten? Min pappa har liksom köpt den sämsta jävla skrivaren ute på marknaden så den äter typ bläck och har gått sönder. ch han köper inte ny förrens han köpt ny dator.  Får sinne ...


    nu ska jag skriva vidare på projektet ! Pussar söötnötar=)



Friends with benefits.

Viam inveniam aut faciam

Amor vincit omnia et nos cedamus amori  - kärleken övervinner allt så låt oss besegras av kärleken.







Nu kollar jag, Alexsandra och Sofia på sex and the city .. innan dess så slappade jag och Alexs lite och sen åkte vi till strövels och hämtade lite saker och min syster. Sen begav vi oss till donken för sofia skulle ha mat, sen åkte vi till Jonte och hämtade en film, Nyckeln till frihet.. SE DEN !!
 
  Senare ska vi ligga och mysa i den stora sängen sen sova ;P haha.. erkänn att ni gärna joinat oss. Imorgon ska jag jobba med projektarbetet hela dagen, ska på matten också och ta emot mitt IG som jag fick på aulaprovet.






Qui dormit non peccat -- "Den som sover syndar icke




Imorgon kväll är det match mot Munka , jag får inte spela men ska vara Thildas bitch och typ vara watergirl och linjedomare ;P haha .. önska laget lycka till iaf.. seriepremiär på söndag, får hoppas jag är fit for fight då :)



Veni,Vidi,Vici "Jag kom, jag såg, jag segrade" 


                                                                                             

Mån

Tjena Tjena.

Just nu kollar jag och Alexsandra på sällskapsresan, riktigt kul :)  Innan var vi hemma hos hennes föräldrar för jag skulle skriva ut lite papper och sen åkte vi hit här och kastade boll med meggis och en massa annat ..
  
Igår var det gött.. dagen började med att Alexsandra kom hit , vi käkade pasta sen åkte vi till munka för jag och Sofia skulle jobba och alexs var så duktig och hjälpte till så vi blev klara rekordsnabbt ..:) sen åkte vi hem hit och åt tacos med sofia o danne som inte uppskattade det .. :( men det gjorde Emelie, Annso och Mikaela iaf :D  haha sen åkte vi alla iväg ... jag körde Blegels vita faran , och de andra körde emelies bil.. sen när vi kom till skälderviken så hoppade jag och Alexs in i den andra bilen sen åkte vi upp i spökskogen (Åsen) lite läskigt faktiskt..

   Alexs har tjatat jättemkt om att jag ska skriva här om hur duktig hon varit , så ja det ska jag göra. Hon är riktigt duktig på det mesta , hon hjäpte till med maten , hon gick ut med hunden , hon jobbade  och hon körde sofia till Tina igår :D


    nu slutar jag skriva för detta tangentbordet är jobbigt, !!

hörs o ses

pusssisar<3



ps. Hela nästa vecka är det projektarbete , jävla skit.


Hola senior/A

Tjabba Tjena..-
 Ny dag och nya möjligheter.. 

Just nu är jag med Blegel , vi ska äta med min syster snart ute i solen, det blir pasta och champinjoner..:)  ( alexs skrev i sin blogg att det skulle bli pastasallad, men kan säga er att vi inte äter någon buffé idag så vi ändrade våra matplaner..)

 Det blir iallafall en heldag med blegel, det gillas.. vi ska köra till Munka sen för jag ska jobba , sen blir det hem här o slappa .. Sofia och Danne ska också vara här ikväll så det blir Tacomys :)  gött gött.

Nu ska jag kolla vidare på henne ..




pusss / sarah

  

Bla Bla Bla.

Hallå alla..

   Jag är väldigt dålig på att uppdatera känner jag , och när jag väl skriver så suger inläggen , förmodligen därför som statistiken börjar dala ut lite..  Jag orkar inte läsa andras bloggar heller, blir de som kommer upp i huvudet.
   Har hänt en del under detta lovet, kan väl säga mer att detta lovet har präglats av mys óch trevligt sällskap än sprit och fest vilket jag tycker är helt okej :) Igår var det dock fest , förfestade lite hos Tina med henne och My :) sen kom taxin och hämtade oss, en halvtimme sen .. och en riktig partydödare, han var tråkig och hade dålig musik i bilen. Sen gick vi in på tres där jag lurade dumma Malin Lindecrantz haha ..  jag hade en fjäder så sa jag till henne att hon skulle gå till baren och lämna in fjädern och för den fick hon en shot eller en cider eller en öl. Precis som de f.d markerna på toppan , och sjäkart går Malin till baren och försöker lösa in fjädern haha , och de trodde verkligen att hon var dum i huvudet haha ,,

    Var ganska gött på Morris , Tina är den sjukaste här i världen.. skrattade så ín i haha .  och jag håller med dig om att Alexs bör tacka dig, haha för de gick ju bra sen ;) haha ..


    "Jag tror inte ni vågar strula!"

Sen sov vi i Jonas lägenhet ,  Alexs kom in och stormade oss vid sex på morgonen , ganska rund under fötterna och hel flummig haha .. och sarah var den som mådde bäst antar jag ;) haha ..

    Nej nu ska jag köra in till the big city och träffa Alexs och dom en sväng , sen ska jag h'ämta min syster och sen sova.. det behövs verkligen.


     Ha det fint kära vänner..

Puss & Kram <3






<3 Du är det finaste någon kan få.

tråkigt inlägg

Lååååååååångfredag..  jag älskar vädret nu , så skönt . Jag har precis legat i en solstol med en filt och sovit, sen efter det så var kl kvart i sex, så fick skynda mig på med kläder och köra till bogarts och lämna tillbaka filmerna jag lånade i tisdags.
   Nu ska jag chocka alla mina vänner alltså, jag har börjat gilla sånna saker som en sarah henriksson inte ska gilla att göra, jag löser korsord haha, jag provar mig på suduko (stavning?!) och jag har precis kollat ett pokerklipp på nätet som jag fick se lite av igår, så kollade jag klart det idag :P det är faktiskt kul att kolla när man inte riktigt fattar så man måste tänka en massa och till slut går ett ljus upp och man förstår :D wiieeeeeeeee,   nu ska jag kolla vidare på sex and the city , och funderar på att göra om bloggen lite och få den lite mer sex and the city inspirerad :)

     // Sarah



(HALV TIO I MORSE SÅ HADE JAG ....... haha.. nej jag ska inte. ;P)


Hej Hej

Nu ska jag tillbaka till Ängelholm igen, sen in till grannen Kenneth och fråga om han kan hjälpa mig med grillen,:P sånn gasolgrill så lite tråkigt om allt exploderar för att jag är okunnig.. men han hjälper mig nog mer än gärna :) Meg är verkligen bortskämd med promenader nu , så nu ska hon få åka hem igen och så blir det gräsmattehäng med henne , sen vid 17 kommer Alexs o Emmsi.. :)<3 

   Måste bara säga Grattis till min fina Tina med :) Jag håller tummen för att någon bryter benet så du får chansen ;) Det förtjänar du :)!



   Såg förresten två filmer igår , Australia och Mirrors,  men alltså haha alla ni som sagt att australia är så grym o.s.v kunde väl sagt att den inte var så seriös som jag trodde att den skulle vara , kändes som en tecknad film, men visst lite sorglig var den och någon tår kom väl:) Sen Mirrors var bara läskig som fan haha ! Eller äcklig är nog rätt ord! Var inte så inne i filmerna vid vissa tillfällen ;)



 Hörs mer ikväll.. Pusss(L)

AAAA

Dör av utmattning, kom i säng  vid 06.45, väcktes av väckarklockan var 9 min , trots att jag drig ut sladden, gav upp och gick upp och ut med hunden , körde med hunden hem hit så nu är jag i strövels igen har sovit en stund på soffan.. as gött.. men fortfarande jättetrött! Emma och Alexsandra kommer till mig ikväll och grillar o har det mysigt! De puckona kör ju och spionerar på en om kvällarna ;) Tack tjejer. haha!

     breakar lite från projektarbetet idag ..orkar inte alltså! Lägger mig hellre ute i solen och får lite färg.











Sarah sluta tänk så mycket..      :( !

< / 3 ?

=)

hallå ..


NU sitter jag här med Blegel.. kollar vänner.. hunden älskar mig .. haha .. Haj hörs. haj o ivaj

:)

Jobbat lite mer med projektarbetet , är iallafall en bit på vägen nu , ska jobba hela veckan annars! Imorogn kommer Jonas hit och lämnar sin bil till mig vid typ 05.00 :S men han ska gömma nycklen så jag slipper vakna, haha  ! Sen direkt när jag vaknat åker jag in till huset så hunden får vänja sig vid mig lite :P !Sen blir det Hbg med mamma och sen ska jag handla sen kanske jag ska skjuta lite bollar på min loverboy, haha .. och sen blir det andra planer på kvällen :) !


     Jag ska snart till fotbollsträningen har laddat mp3n så nu ska dtd springaaaaas:D :D :D hoppas knät håller:)






Pusshaj

Nu ska Sarah sova =D

Hej Hej.  kl är snart fyra och jag är uppe , vad händer egentligen. Jannica körde precis hem , vi snackade lite gött o så.
Så jävla avundsjuk jag är på Alexs , Emma , Emelie och Mikaela som ska till GBG imorgon , vi skulle egentligen åkt till helgen men ändrade planer ..:/  fan också.. ha det så kul illafalll tjejer, det ska jag försöka ha här hemma..


Mån : Projektarbete
Tis: Projektarbete + ner till fotbollsträningen och köra lite styrketräning.
ons: Flyttar in till Ängeholm en vecka.. myspys..
tors: projektarbete ,Grillkväll o film med oskis o alexis, men oskar har inte gett klartecken än , men de kommer han nog göra ;)
Fre: projektarbete,Fest hos grannen , haha.. sen in till 'ählm ändå tror jag o sova i robin eller jonas lägenhet
Lör: projektarbete,Hoppas på utgång , men hittade ingen hundvakt så får se om jag kan eller inte.
Sön: projektarbete
mån: Match mot skälderviken.. borta ..11.00 .. jag tänker vara spelklar då


mycket projektarbete som ni ser, skrev mycket idag faktiskt på progeriadelen , det är autismbiten som jag är nervös över.. hoppas innerligt på att Jon hjälper mig med den. Annars är ja hel körd.
    SJälvklart har skrivaren pajjat , och usbminnet borta .. glömde köpa nytt på väla idag så måste sticka och köpa det imorgon ,



Studenten närmar sig med stora steg, det är verkligen inte lång tid kvar..  valde ut foto till studentskylten och sånt idag, skönt att man fick vara med och påverka lite.. :)



Nej nu är John Blund inte långt borta, så sov gott kära vänner, vi hörs imorgon!
Adios Amigos.








Jag tycker inte om att tycka om någon så mycket som jag tycker om dig. <3

väla o så :)

Sorry Lina ,  men du sa faktiskt att det inte smakade så stor skillnad, men vad jag ville komma fram till var att det var äckligt iallafall ;P


Blev en rolig liten runda idag , jobbat med projektarbetet hela dagen sen kände jag att jag behövde en paus, tog med mig Jannica till väla en snabbis , blev en dyr runda haha . Jannicas fel litegrann , köpte ett par skor , ett skärp och en tröja/jacka.
Sen körde vi till Simon och lämnade balbiljetterna , och fick världens bästa idé , istället för att jag ska gå med tre stycken killar så kör vi två killar på en tjej .. för jannica och bengan ska gå med oss ... :D:D så Jannica tar två och jag två .. så f¨r jag en tjej kompis också vid vårt bord. AS GÖÖÖÖÖÖÖTTTT!!  Balen blir inte skit alltså :D

Sen begav vi oss till pelle och berättad om planen och sen hem till Erik.. det var verkligen lysande sickan på detta !


NU kollar jag och Jannica på sex and the city och bara har de lugnt o skönt.. :D



ser du något tåg Karin?
Inte jag heller...



Är det mat i den där ?
- Mat ? nänänä det här är inälvor som ska ner till labbet !



35 000!!!!!!
Odiladilidilooooo ooooo ooo.. !


Wiee.

Hola!



Jaha klockan är snart 01.00..  Lina drog precis hem. Vi har kollat på en sjukligt bra film ikväll - "21" hette den.. värd att se till varje pris kan jag lova er! Man blir ju inte lite sugen på att dra till Vegas efter att ha sett den här filmen. Men planer på New York med Blegel ligger faktiskt före på måste-göra-listan! Thailand ska också avverkas så det blir las vegas om ett x antal år. Jag har faktiskt lagt Irlandsresan på hyllan. Jag skjuter upp den lite, eller så drar jag bara spontant dit om ett tag.

I veckan händer det en del. men 80 % av lovet kommer spenderas på det jävla projektarbetet, har inte hatat något så mycket som jag hatar det just nu! Men iallafall "flyttar in" ¨på onsdag , och hem onsdag nästa vecka. På onsdag blir det myspys, på torsdag film med Blegel och Oskis antagligen.. fredag fest verkar det som inne hos grannen å då sover jag antagligen hemma efter den, på Lördag vill Alexs festa igen men får se hur det blir med det, som sagt - PROJEKTARBETE!  sen måndag fotbollsmatch, om jag är okeeeeeeej i knät till dess, men förmodligen inte tyvärr..:(  och på Tisdag är det skola igen!  =(
'

Just det, hade släktkalas idag , mycket uppskattat med lite extra cash! ;O

Nej nu ska jag trycka igång OC eller Sex and the city! får se vad det blir!

Godnatt mina kära vänner, och glad påsk!


Ciao.. Pussar!   

Någon som har filmen "stomp the yard", är av med min :(


Bilder ifrån min födelsedag!


    
Lina och Filippa               Sofia fixar Malins frilla         Tiin !                                Lina och Filippa!                 Silly-Filly





    
  Alexsandra <3               Filly, Lina och Alexs       Malin =armhävningar      Filly och Blegel!               Söta Malin :)


                                                                                      
Malin,Lina,Filly &Blegel<3<3                          Jag och Fia,<3<3 (jag ser as full ut)    Filly och jag var kungar på dansgolvet



Väldigt trevlig kväll:)! tack för alla fina presenter, så söta ni är :)  På tres var det Miamitema, och det var bara så gött.. sommarmusik!  Riktigt trevlig kväll.. och tack Angie som körde.

Tack Alexs för att du ersatte mitt love-halsband! <3<3 ,

Bildspecial , lördag 4/4 .. Kick Off Salamis:)

Här kommer lite bilder från vår kick off med fotbollen :) Längre ner är från i Fredags :) Helgen har iallafall varit bra.. Fredagen slog mycket, lördagen var också kul:) särskilt i början..:)



 
Testade kameran , haha och Mattias blev offret! den klanten stukade foten också under kvällen!

 Salamis vann men glömt med vad..  stabil seger iallafall.. 4-0 kanske.

      Vi började med att äta, och jag vet väl inte direkt vad jag tyckte om maten , jag och Thina tyckte nog likadant, jag tänkte mest på Pumba när jag åt, :/ haha.. jävligt konstig mat iallafall.. grillat vildsvin , haha .. !!  var inte så jättegott iallafall men det verkade många andra tycka :D

 Mandus höll tal :D      Thina började frysa så hon fick låna min jacka,

 "NIKLAS TEBRING ÄR SNYGG OCH SEXIG" (min regel på ölspelet )
 Gustav och fylleMonkan ;)!     Stoffe. 

   Matttiiiiiiiiiiiiiiiiiiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaas a.ka Måns Möller ;)!


 Avslutar med en bild på Daniel , och då vet jag att många av mina tjejkompisar säger, åååh guuud .. men jag säger bara , Ingen big deal alltså ;)! vad är ert problem! ? haha







I Inlägget efter kommer bilder från min b-day :) 


 


:)

Kommer ett inlägg om gårdagen senare , har bilder o så som jag itne orkat lägga in:)



 Nu har jag precis kommit hem från Salamis, :) trevligt var det där.. kollade herrarnas match mot skälderviken och de vann ganska överlägset, och skälderviken visade verkligen att de är dåliga förlorare ! Jag var barnvakt dessutom;) haha..  stackars Whilma ;) haha , men nej vi hade kul!

    Nu är vi hemam för att fixa vid oss en snabbis sen kommer Kristian vår tränare och hämtar oss sen är det fest i bygdegården i starby , kommer bli kul :) Jag och min syster är som vanligt de mest utsatta i vårt lag och blev då ganska snabbt utvalda till de som ska stå inför allt folk och redogöra våra svar på frågorna som vi fick under matchen,  haha något kommer gå helt fel kan jag lova er !


Blir nog ingen sen kväll faktiskt.. Krille ska köra oss hem typ senast två=)

 Hörs mer imorgon om bilder från fredagen och bilder ifrån ikväll:)

Grattis Tiinen

Jag lägger in ett inlägg plus bilder på typ söndag ;D haha .. ha tålamod.. men detta var en av de bästa födelsedagarna.. fan vad kul det varit !



 Men grattis Catrin :) 20 ju , din snygge unge,

Sarah Henriksson är faktiskt 19 !



Sarah Maria Victoria Henriksson -           1990-04-03 :)

hihi 19 år idag , ser man äldre ut nu eller :D? Man blir ju lite dyster över att det är 365 dagar kvar tills jag fyller 20!





Grattis i förskott Catrin! (4/4)

CP CP CP CP CP CP

MATTE SUGER! JAG ORKAR INTE PLUGGA PÅ NÅGOT JAG ÄR KÖRD I. FÅR IG I VILKET FALL SOM HELST. DUMMA CP MATTE C OCH DUMMA CP SARAH SOM VALDE CP MATTE C. NU HAR JAG CP MYCKET DAMP!  Jaja , kollar rögle också. niiiiiceeeee..  hajhaj !






(förlåt om någon cp människa tar cp mycket illa upp över mitt cp inlägg)




   Påväg till Liseberg med KYRKAN hahahaha . jag och Oskar höll på att dö när det var morgonbön och när den mobbade kyrkokören stod i gången i bussen och sjöng "Han finns framför mig och bakom mig , över mig och under mig , han omfamnar alla mina sidor" haha..  Oskar var den sjukaste människan att ha i sätet bredvid sig den resan , haha helt galet.! Men min balder kortlek för 70 spänn var ju tjusig, och vi använde den så mycket!

Tjenixen

Sitter i skolan nu , precis haft matte.. jag får sånt sjutk stort IG imorgon .. sen vlir det Ig i slutbetyg :/ Inte bra Inte bra.. men hellre i Matte C än Matte A&B eller Engelskan. Klarar verkligen inte av den matten och det gör inte många andra heller i den gruppen. Vet inte riktigt vad som står på schemat nu men det blir iallafall till att äta lite, sen hoppas jag innerligt att vi ska hem till Alexsandra och sova.. jag är riktigt trött och måste sova någon timme innan svenskan..
    Igår gick jag slingan , och utan kryckor dessutom så idag känns det faktiskt bra i knät , går inte med kryckor men haltar lite lite.. men det får man ta :) är nöjd.. ringde sjukgymnasten igår och han sa att eftersom jag var så stark redan så var det inte akut :) 

  
Hela kvällen kommer gå till matte .. jobbigt.. pallar inte.. sen kanske jag får tid till att åka till fotbollsträningen och göra lite övningar sen slappa med laget efteråt.. men förmodligen så blir det inte så om jag känner mig själv rätt..


   Nu ska jag sova. haj

Gooodnatt

svar på kommentar :
 Lina - ja jag vet det är bara jag som lyckas ;) sånn sjuk tur med kändisar;) Martin Stenmark sist ;)
  Och ja jag ska läsa någon av dom böckerna , men jag som är så sjukt känslig bör egentligen spara mina tårar:P  Ses på freeeeeeeedaaaaag ;D  ta med dricka ,  jag har vin till maten(och alkofri cider att blanda ut med) och piggelindrink..



Nej nu ska jag sova mina kära små vänner. Jag har en tråkig mattelektion att se fram emot imorgon bitti..




Pussisar

 Känn en doft av kärleken ,den sveper tyst förbi! <3

Den bästa sommaren

"Passa på och vara glada nu för man vet aldrig när det blir roligt nästa gång"

Haha så sant som det är sagt :)

Kolla in klippet :) Filmen håller nästan sunes sommar klass :D



Den bästa sommaren :)




Jag ska bli hora när jag blir stor, då får man betalat för att kramas! - haha det ligger något i det;)

Grymme Cam Abbott och Snygge Mattias Sjögren

Hej Alla..

   Denna dagen har varit helt störd.. Alexs ringde imorse och lurade mig , hon drog en riktigt dålig lögn , fy fan Alexs haha .. sen lurade jag andra ;) haha , särskilt Thilda!  Men iallafall ... Alla vet hur förälskad jag är i Mattias Sjögren och bröderna abbott från Rögle, och idag när jag , Alexs , Erik, Behar och Filippa satt utanför koffes och käkade glass så kommer sjögren där , blev helt ställd och sa ganska högt "Alexs , jag dööööör" ..

    Sen möter vi sjävklart Cam Abbott .. går och tjatar en massa om honom..  sen kommer han gåendes bakom oss.. och då möter vi the craaaaaazy lady som pantar burkar, och hon säger till honom .. OJ OJ OJ vad snygg du är .. haha och jag vänder mig om , och han bara "What did she said ? , What does that mean in English?"
 Och jag står och skorrar , helt ställd och får inte fram det jag vill säga.. tilslut fick jag fram "She said that you looked hot " haha .. sjukt pinsamt.. men har levt på det hela dagen haha :D

Nu passar jag Emma , ska snart plugga :) och sen blir det en promenad.. är bra för knäet :)

   Mamma och SOfia är iväg och handlar presenter till mig så säg vad jag ska önska mig :D ALEXSANDRA JAG VILL INTE HA ETT PRESENTKORT PÅ TATUERING.. INTE PIERCING HELLER.. SNÄÄÄÄÄÄLLLLLAAAAA


 Ha det fint mina kära vänner,
Ciiiiiaaaaaaaoooooo

RSS 2.0