huhu

Har myst med Blegel sen i söndagskväll.. och vi trivs bra här tycker jag! Hon kommer hit snart tror jag och sen så ska hon väl vara här medan jag spelar fotbollsmatch antar jag! Vi har hemmamatch idag men ändå borta, för pågrund av vår dåliga träningsplan så spelar vi i Össjö idag 20.00 .. kan ju alltid komma dit och titta! Idag tror jag att vi förlorar eftersom vi möter serietvåan, kanske ettan! De är verkligen grymma så vi får väl försöka hålla siffrorna nere. Dock är vi så underbemannad vi bara kan vara så har fått ringa in folk utifrån ! Känns sådär :/

 

    Jag har i alla fall precis varit på arbetsförmedlingen på ett möte, vi var fyra st som snackade lite om framtiden och olika praktikplatser och så! Förmodligen ingenting som lönar sig för mig enligt AF eftersom jag har det ganska bra ställt ekonomiskt ändå så hade bara förlorat på att praktisera på olika företag!

Nu har min statistik ökat ganska så rejält igen, hur kommer det sig att folk är intresserade av min vardag?  

Nu har jag städat lite och vattnat alla blommor, hittar dock inte damsugaren så vet inte hur jag ska få rent på golvet!

Vi hörs efter min match!



Lägger in en låt som ni kan lyssna och njuta till.. den är verkligen underbar!






 JUST DET.. VEM HAR VARIT INNE PÅ YOUPORN PÅ MIN DATOR? HAR 2 ST MISSTÄNKTA! den ena är en tjej den andra en kille.. för det är någon som gillar lesbisktsex! hmm.. erkänn eller så får jag virussöka datorn :P detta är inte kul alls, haha för jag ska lämna in min dator på lagning och sådär kul om de kollar igenom datorn och hittar sånt smaklöst skit!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0