Sjuk jävla värld vi lever i!

Jag kollade på uppdrag granskning innan som handlade om En tjej som blev våldtagen för ett år sedan av en kille.. Hon blir utfryst och kallad hora, fitta,lögnare osv medan killen på samma skola fick en massa stöd osv..
   På skolavslutningen i kyrkan kunde inte Linnea gå dit, flickan som blev våldtagen alltså utan hon fick resa bort för hon tyckte att det skulle bli för jobbigt. Killen, Oskar som våldtog han välkomnades till kyrkan trots att han var dömd för våldtäckt och trots att han hade besöksförbud när det gällde Linnea. i kyrkan delade han ut blommor till sina gamla klasskompisar och möttes med applåder och Prästen tyckte att det var fint av honom .. han som egentligen inte borde få vara där . 

   Reportern ställde prästen mot väggen och frågade hur han kunde välkomna honom medan hon som faktiskt gick på skolan var för rädd för att gå dit . Prästen sa att alla var välkomna och att han gjort en fin gest med blommorna..

reportern- vet du vad han gjorde efter skolavslutningen ?
prästen - nej ?
reportern- han våldtog en tjej till..
prästen- ja det är verkligen synd om honom ....... ja och henne också.

Det första han tänkte på var att det var synd om honom , han som våldtog .. jävla idioter.. dessutom fick då den här killen allt stöd återigen trots att de hittade DNA osv och fällde honom för två våldtäckter.. fortfarande är det mest synd om killen och bla bla bla .. aldrig varit så upprörd som jag blev under programmet.. hade så jävla gärna velat åka till den lilla hålan och berätta för alla vilka jävla idioter de är!

Nu anmäls i allafall prästen och rektorn på skolan! Flickan som var offret fick flytta 50 mil ifrån sin familj pågrund av hennes klasskamrater och fd kompisar som inte trodde på henne. Den andra flickan går kvar! Konstigt att människor tar sina liv hur som helst här i landet.



Ska bli av med min aggressivitet på fotbollsträningen nu ..  Ni kan se uppdrag granskning i svt play! Kolla så ska ni se hur sjukt det hela är .. vuxna människor som säger via telefonsamtal att "Om hon nu blivit tvingad till att suga av honom så hade hon ju faktiskt kunnat bita ifrån"  aaah äckliga vuxna människor!!

 Nej haha dettá var inget positivt inlägg !


Ha det!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0